بعضیاتون از بس ماشالا مختون اکتیوه و فن بیان دارین ادمو مجبور به خوندن 14 صفحه میکنین
من نمیدونم از کجا شروع کنم چون نمیدونم دقیقا از کجا شروع شد شاید داستان هممون چنتا وجه اشتراک داره اونم اینکه همه از وبلاگ نویسی و اعتیاد به اینترنت و نمیدونم دایال اپ و قبض تلفن و کسب درامد و اینا شروع کردیم و هممون خودمون و خونوادمون رو با این جمله که من بخاطر کسب درامد میام اینترنت گول میزنیم اما واقیعت چیز دیگری است چون من و تو جوون ایرانی به این بی صاحاب معتاد شدیم و اگرم بخوایم دل بکنیم نمیتونیم فقط یه راه داره اونم اینکه توی کلاس های ان ای شرکت کنیم:دی
داستان منم مثه داستان همتونه حالا با یه مقدار جزئیات کمتر بیشتر ولی من برخلاف خیلی از دوستای دیگه درسته پولی به اون صورت جیبم نیومده منتها پول زیادی هم از دست ندادم و موقعی که تجریباتو بعضیارو میخونم که ضرر مالی کردن به خودم میبالم
و با خودم میگم افرین بر تو :دی
نمیخام بگم توی این مدت چیکار کردم چیکار نکردم اما میخوام چنتا توصیه بهتون بکنم
1-اگه هنوز تازه وارد نت و دنیای مجازی شدین (از نوع اعتیاداور) همین الان بکشین کنار چون وامونده مثه منجلابه هرچی توش دست و پا بزنی بیش تر میری پایین
2-اگه به مورد 1 نمیتونید عمل کنید و میخواین خودتونو به بهانه کسب درامد و رویاهای پوچ و سایت زیر100 ایران و ... گول بزنید پیشنهاد میکنم هرکاری رو میخواین شروع کنی سعی کنید اول سبک سنگین کنید بعدش مشورت کنید و از همه مهمتر دنبال یک گروه تیم یا شریک قابل اعتماد باشید چون وقتی تنهایی کاریو استارت میزنی بعد از مدتی ازش به دلایلی زده میشی منتها همونجور که گفتم بایستی طرف یا طرفثین قابل اعتماد باشن و قبل از شروع کار مشخ کنید که مدیریت بر عهده کی باشه
3-نمخیام مثه همه بگم واسه کاراتون ایده داشته باشین چون شاید از بین هزاران ایده تعداد انگشت شماری به نتیجه مطلوب میرسه ولی حالا که ایده ندارین سعی کنید خلاقیت به خرج بدین و حالا که از ایده دیگری استفاده میکنی مثلا سایت تفریحی داری یه سری امکانات بهش اضافه کن تا کاربر به خاطر اون امکانات ادرستو حفظ کنه و دوباره هم سر بزنه یا خیلی چیزای دیگه
4-عجول نباشید بعضیا بعلاوه خودم وقتی یه سایت دارند بعد از مدت خیلی کوتاهی میبینن بازدهی ندارن از سایت خسته میشن و کلا بیخیالش میشن خب این درست نیست در واقع سایت حداقل بایستی بیش از یه سال فعالیت کنه تازه اونموقع بازدهیش شروع میشه پس چیزی تحت عنوان راه یک ساله در یک شب یا یک ماه وجود نداره حالا سایتایی هستن که ممکنه در یه هفته بیاند صدر نتایج گوگل و دو رقمی الکسا حالا این با پول زیاد اماری که میخاسته بعد از یه سال رو بدست بیاره یه ماهه بدست اورده چه اشکالی داره منتها هر امار و بازدید به معنای بازدهی نیست حالا درسته به همدیگه ربط دارن
5-شغل در فضای مجازی باز اونم توی ایران یه چیزیه که کامل در اختیارت نیست و ممکنه هرآن از دست بدی حالا یا هیتلر میشی یا ... در نتیجه بهش دل نبند از خواب شبت بخاطرش نزن دوستاتو بخاطرش از دست نده خلاصه اینو بگم برای کاراتون برنامه ریزی داشته باشین یه ساعت خاصیو اختصاص بدین به سایتتون نه اینکه مثه من یه کار توی سایت انجام میدم باز میام 14 صفه میخونم و وقتمو تلف میکنم باز میرم یه کار دیگمو توی سایت انجام میدم و وقتمو همینجوری با نوشتن این چرندیات تلف میکنم:دی
6-یکی از دوستان یه بار گفتند منم دوباره میگم گاهی وقتا هزینه کردن میتونه به پیشرفت کارتون سرعت ببخشه منتها درست و اصولی هزینه کنید اما اگه از اول میخواین یه کار رو با سرمایه زیاد شروع کنید توصیه میکنم حتمن حتما مشورت کنید
ولی بازم میگم اگه بتونی ازش بکشی بیرون شاهکار کردی اگرم نتونستی چندسال دیگه یاد این نوشته من میفتی و میگی خدا پدر این سید رو بیامرزه عجب حرفی زد
سلام دوستان
تقریبا همه کارهای سایتم خودم انجام میدم اما احتمالا یک نویسنده هم نیاز دارم......
عزیز اگه نویسنده لازم داری و دست به نقد هستی من پایم:دی:d