• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
من تا چند وقت پیش به کیفیت و زیبایی بنر اهمیت نمی دادم ... ولی اخیرا متوجه شده ام که خیلی تاثیر داره ... با جاگذاری بنر جدید که هزینه بالایی هم برای طراحیش کرده بودم ... فروشم سه برابر شده

100 درصد طراحی خوب بنر توی سایت خیلی تاثیر داره

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام تمامی مطالب رو خوندنم و ممنون از تمام دوستان ....
تجربه من دقیق نمیدونم چند ساله تو این دنیای مجازیم شاید بیشتر از هشت و نه سال هست ... با اینترنت دیال اپ وکارت اینترنت شروع کردم و یادمه اولین وبلاگ خودم رو راه اندازی کردم و هنوزم دارمش با رتبه 3 گوگل که اپدیتش نمیکنم با اینکه هیچ سواد وبمستری نداشتم ولی سایت پشتیبانی وبلاگ نویس ها رو زدم و تمام علاقه ام این بود یاد بگیرم و مشکلات وبلاگ نویس ها رو حل کنم و فکر درمد اصلا نبودم و بعد طراحی قالب وبلاگ و بعد لینک باکس زدم که امار بالای داشت و کلی لذت میبردم و فقط مهم لذت بردن من از نت برام مهم بود و در امد اصلا مد نظرم نبود
بعد ازمدتی با سایت ها اسکریپت اشنا شدمتو انجمن هاشون فعالیت کردم و بعد از مدتی مدیر انجمن هاشون شدم و هر روز که جلو تر میرفتم میفهمیدم که چقدر اطلاعات م پایین هست همه میگفتن تو مدیری سایت نداری ...
میگفتم نه سایت داشتن ماره هر کسی نیست ...
خلاصه اینکه چندین سال درامد من از نت فقط ارضا خودم از نظر روانی بود ...
اما بعد از ازدواج و به درخواست همسرم سایتی زدیم سایت میکروبلاگ و بعد سایت تفریحی....

که الان بعد از چندین سال به دید درامد به دنیای مجازی نگاه میکنم
که توانستیم بعد از سه ماه راه اندازی سایت به درامد برسیم ...

نکته اخر : فقط مطالب مناسب و با کیفیت میتونه سایت رو بالا ببره .... تو سایتی نویسندگی کردم که از 30 هزار ایران به زیره پانصد ایران رسید و از 10 مطلب پربازیدیش 7 مطلب برا من بود ...

فقط مطلب خوب و بروز قرار بدین

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
سلام تمامی مطالب رو خوندنم و ممنون از تمام دوستان ....
تجربه من دقیق نمیدونم چند ساله تو این دنیای مجازیم شاید بیشتر از هشت و نه سال هست ... با اینترنت دیال اپ وکارت اینترنت شروع کردم و یادمه اولین وبلاگ خودم رو راه اندازی کردم و هنوزم دارمش با رتبه 3 گوگل که اپدیتش نمیکنم با اینکه هیچ سواد وبمستری نداشتم ولی سایت پشتیبانی وبلاگ نویس ها رو زدم و تمام علاقه ام این بود یاد بگیرم و مشکلات وبلاگ نویس ها رو حل کنم و فکر درمد اصلا نبودم و بعد طراحی قالب وبلاگ و بعد لینک باکس زدم که امار بالای داشت و کلی لذت میبردم و فقط مهم لذت بردن من از نت برام مهم بود و در امد اصلا مد نظرم نبود
بعد ازمدتی با سایت ها اسکریپت اشنا شدمتو انجمن هاشون فعالیت کردم و بعد از مدتی مدیر انجمن هاشون شدم و هر روز که جلو تر میرفتم میفهمیدم که چقدر اطلاعات م پایین هست همه میگفتن تو مدیری سایت نداری ...
میگفتم نه سایت داشتن ماره هر کسی نیست ...
خلاصه اینکه چندین سال درامد من از نت فقط ارضا خودم از نظر روانی بود ...
اما بعد از ازدواج و به درخواست همسرم سایتی زدیم سایت میکروبلاگ و بعد سایت تفریحی....

که الان بعد از چندین سال به دید درامد به دنیای مجازی نگاه میکنم
که توانستیم بعد از سه ماه راه اندازی سایت به درامد برسیم ...

نکته اخر : فقط مطالب مناسب و با کیفیت میتونه سایت رو بالا ببره .... تو سایتی نویسندگی کردم که از 30 هزار ایران به زیره پانصد ایران رسید و از 10 مطلب پربازیدیش 7 مطلب برا من بود ...

فقط مطلب خوب و بروز قرار بدین

آفرین بر شما

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
این چیزی که میگم برای همه ی افراد هست .. نه فقط وبمستر ها... برای انمیشین ساز ها- بازی ساز ها- برنامه نویس ها و ..
اگر میخواید برای اولین بار یک پروژه ی سنگین انجام بدین..
از یک نفر صاحب تجربه که قبلا این راه رو رفته و موفقیت قابل قبولی کسب کرده مشاوره بگیرید..
ولی نه از این مشاوره های معمولی توی فروم..
باهاش قرارداد ببندید و مبلغی رو به صورت قسطی و همچنین درصدی رو از درآمدن حاصله رو بهش اختتصاص بدید.. و ازش بخواید که 24 ساعته ...قدم به قدم روی کارتون نظارت داشته باشه...
اشتباهاتتون رو بهتون بگه..راه و چاه رو نشونتون بده و یه وقت و انرژیتون جهت بده..
بخدا کوهی از تجربیات کسب نشده منتظر شما هستن تا شمارو زمین بزنن..

از مشاور کمک بگیرید..درسته که کمی خرج داره ولی مطمئن باشید درصد موفقیتتون و همچنین سود پروژه تون رو چند برابر میکنه...

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
تجربه ....بیشترتون می خواهید با مطلب نوشتن پول در بیارید.فکر کنید ببینید چه چیزی می تونید درست کنید و بعد بفروشید چه مجازی و چه فیزیکی.......اول با تبلیغ در سایت ها! با ایمیل کار کنید! سایت نزنید! و بعد اگر دیدید فروش دارید.برید سایت بزنید!

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
تجربه ....بیشترتون می خواهید با مطلب نوشتن پول در بیارید.فکر کنید ببینید چه چیزی می تونید درست کنید و بعد بفروشید چه مجازی و چه فیزیکی.......اول با تبلیغ در سایت ها! با ایمیل کار کنید! سایت نزنید! و بعد اگر دیدید فروش دارید.برید سایت بزنید!

اینجا بخش تجربیاته نه شاگرد استادی.

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
تجربه برا همینه هست شاگرد استادی!!
تجربه را می خونن که چیزی یاد بگیرن !

بی خیال نمیخوام ادامه بدم تاپیک به این نازی رو خراب کنم.

فقط خواستم بگم بالای منبر نرو.

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14
بی خیال نمیخوام ادامه بدم تاپیک به این نازی رو خراب کنم.

فقط خواستم بگم بالای منبر نرو.

هستم!
999.gif

تا اونجا که من خوندم بیشتر تجربیات شکست نوشتن.حالا شما خوشت نمیاد کسی از تجربیات موفقیت چیزی بنویسه؟
297.gif

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
انجام طرحهای گرافیکی>
از دید یک طراح: تا پول را کامل نگیرم کار را تحویل نمیدهم
از دید یک کارفرما: تا کار را کامل تحویل نگرفتم هزینه را نمیدهم
منطقی: یک پیش پرداخت و مابقی پس از پایان کار

نکته ی مهم: با هیچ احد گرافیست و طراحی دوست نمیشوم، چرا که مایه ی پشت گوش انداختن کار خواهد شد

(این هم یک تجربه هست)

cup

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان من 2 ساله كه ميخوام سايت دوست يابي بزنم سرمايه ميخواد ندارم.كسي هست سرمايه گذاري كنه سرمايه لازم بين 500 تا 2ميليون

jokerjavan

Registered User
لایک‌ها
42
تاپیک خیلی خوبی هست

حدود 6 سال پیش بود منم یواش یواش تو اینترنت می گشتم و خواستم یه وب سایت داشته باشم خلاصه گشتم و سر کارم افتاد با یه از خدا بی خبر حقه باز برام یه سایت طراحی فرمودن و منم با کلی ذوق و شوق نشستم مطالب خوب فرستادن بعد از چند وقتی که گشتم تو نت دیدم ای دل غافل یارو نیوک رایگان رو به ما انداخته 150 تومن الان هم شرکتش هست نامرد خلاصه من دیگه ذوقی نموند به سایت سر بزنم و ساید هم موند همونطوری بعد یه مدت هم دامنشو وصل کردم به یه سایت دیگه بعد با سیستم ایستگاه آشنا شدم بله ما هم مثل همه فکر کردیم فردای راه اندازی پول پارو می کنیم یه اسکریپت ایستگاه به قیمت 160 گرفتیمو چند ماهی تبلیغ و تائید آگهی دیدیم اینه راست ار ما نیست زدیم تو کار سیستم کلیکی و یواش یواش تو این زمان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ویندوز به صورت خودجوش آقا سرت رو درد نیارم دیدم نه ما نمی تونیم سر وبمستر کلاه بزاریم و سیستم کلیکی رو هم بستیم بعد سایت های دانلود رو دیدیم و میهن دانلود و غیره و گفتیم بله ما هم میلیونر میشیم خلاصه یه دامنه جدید و موویل تایپ و قالب اورجینال هاستینگ برامون ردیف کردن حدود 260 دامنه آرش دانلود آقا رو اینم یه مدت مطلب گذاشتم ولی باز صبر نکردم و حوصله نکردمو سایت رو ول کردم به امان خدا والی آخر

نتایج اخلاقی:
1-هیچ وقت با دیدن سایت های موفق دهنت آب نیفته که تو هم دوروزه مثل اونا میشی
2-اگه مثل خود من حصله تولید محتوا نداری طرف سایت های محتوا محور نرو
3-از این شاخه به اون شاخه نپر یه زمینه رو بگیر برو تا ته
4-وقتی می خوای پول تو نت بزاری هزار با تو گوگل سرچ بزن ببین دیگران چی تجربه کردن
5-تو نت به هیچ کس اعتماد نکن

تنها نکته مثبت این بود که من برنامه نویسی و طراحی وب رو یاد گرفتم و به دردم می خوره

مطمانا بقیه سایت ها هم برای رسیدن به این درجه تلاش کردن

jokerjavan

Registered User
لایک‌ها
42
از اول تا صفحه ی 13 خوندم و لذت بردم به زودی میام و تجربیات خودم رو هم مینویسم

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
تجربه خیلی ندارم. راستش اون اوایل که شروع کردم این چیزا نبود که، الآن هرکی اینا را بخونه حداقلش اینه که 50 درصد تجربه این افرادی که توی این تاپیک شرکت کردند را پیدا میکنه. (ببخشید خودم هم نفهمیدم چی گفتم :دی)
حدود 4 سال هست توی نت فعال که نمیشه گفت، ولی حضور دارم.
اوایل فقط خواننده بودم، اصلا نمیدونستم میشه از سایت پول در اورد :دی
یه بار مهمون داشتیم، دختر خالم اومد برام یه وبلاگ درست کرد(با افتخار در بلاگفا)، منم نمی دونستم چی توش بنویسم، هر چند روز یکبار میومدم مینوشتم: " سلام دوستان ببخشید چند روز نبودم" :دی
اصلا نمیدونستم میشه تو نت هم کپی پیست کرد. :دی
واقعا کارام خنده دار بوده ها.
بعد از یه مدت که با سیستم های بلاگدهی بیشتر آشنا شدم و باهاشون کار کردم (والا بیشتر از روزی 5 تا بازدید تو هیچ کدوم نداشتم) به وی سی پی که الآن تغییر نام داده به کانی وب آشنا شدم، یه سابدامین خالی داشت خدایش خیلی ماه بود. برا وبلاگ دانلود انتخاب کردم. شروع کردم کپی پیست از پی سی دانلود و دانلود ها و ... بازدیدش خیلی داشت بالا میرفت که رمز ایمیلم را گم کردم. اون موقع تو میل فا ایمیل داشتم. نمیتونستم رمز را بازیابی کنم. رمز وی سی پی را هم فراموش کردم. کلا وبلاگ به فنا رفت.
تجربه کار شریکی: بعد یه دامنه آی آر گرفتم و چون هاست گرون بود اون موقع (حداقل برای من گرون بود) ست کردم روی همون وی سی پی و دوباره سایت دانلود. اما نتیجه نداشت این یکی ... چون شریکی کار میکردیم.
یارو برداشت ایمیل را تغییر داد، رمز را هم عوض کرد. دیگه منم به هیچ جا دستم بند نبود. ولی دامنه به نام من بود. بعد از 8 ماه یارو اومد گفت من غلط کردم و از این حرفا بیا دامین را تمدید کن تا باهم دوباره شروع کنیم. من دیگه قبول نکردم. حداقل برای اینکه اعصابش را خورد کنم. اوم موقع بازدید هفتگیش 3000 تا بود. منم دامنه را تمدید کردم و خودم رو وی سی پی دوباره شروع کردم به کار، این بار با یه شریک دیگه. : دی کلا این یکی هم نتیجه نداشت. چون کپی بود. هیچی در نیومد.
بعد با وردپرس آشنا شدم، اول یه وردپرس نصب کردم (این بار روی هاستی که خریده بودم) بعد پاکش کردم. اسکریپت پی اچ پی فاکس را پیدا کردم، خر بودم و اطلاع نداشتم. اصلا نمیدونستم دیتابیس چی هست و همینطوری میخواستم نصب کنم. نتونستم نصب کنم. برا همین دادم به یکی 20 هزار تومان گرفت نصب کرد. (الآن بهش فوش میدم) بعد از 1 ماه 1 کاربر داشت. اصلا براش تبلیغ نکرده بودم.
خیلی چیز نوشتم، بزار تمومش کنم.
خلاصه بعد دوباره شروع کردم سایت دانلود روی وردپرس با هزار ترفند نشد بازدید را افزایش بدم.
بعد نویسنده شدم. شل جنبیدم وگرنه میتونستم با پول نویسندگی یه سایت توپ بزنم.
الآن هم مدیریت یکی از سایت های تفریحی را بر عهده دارم.
الآن حتی ایده های نو دارم ولی پول نیست تا عملیشون کنم.

برداشت ها:
1- برای شروع از وبلاگ استفاده نکنید، وقت و هزینتون را میگیره فقط.
2-حتما با افراد دیگه مشورت کنید.
3-کار شریکی به هیچ وجه حتی با برادرتون هم نکنید.
4-اگه ایده جدیدی ندارید رقابت با دیگر رقبای گردن گلفت کار حضرت فیله.
5-ایده نو خیلی زود پا میگیره.
6-باید برای سایت خرج کنید.
7-سر شما را کلاه میزارند. مراقب باشید.
8-هیچ وقت حسابتون را خالی نکنید! یه وقتایی نیاز به پول هست!
9-اول تحقیق، بعد عمل.
10-از تجربیات دیگران استفاده کنید.
11-بعضی چیزا رایگان نیستند یا رایگان هاشون خوب کار نمیکنند، باید بخریشون.
12-سرمایه حتما باید داشته باشی. در حد 1 میل کافیه برا یه سایت معمولی.
13-نویسندگی کار خوبیه. درآمد در میاری ولی آینده نداره. فقط نویسندگی کن تا بتونی سرمایه اولیه را که گفتم به دست بیاری
14-من در خدمتم، اگه سوالی هست، جواب میدم.

MaryaT

Registered User
لایک‌ها
9
مهمترین تجربه من تو نت اینه که به هیچ وجه با کسی که تو دنیای واقعی آشنا نیستید شراکت نکنید...حتما اگه میخاید گروهی کار کنید یا با کسی شراکت کنید قبلش تو دنیای واقعی ببینیدش و بشناسیدش... واقعا اشتباه محضه شراکت مجازی....من که خیلی خیلی ضرر کردم...

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
تجربه های من در طول 6-7 سال کار با اینترنت

اول که با اینترنت آشنا شدم یه سی دی کسب درآمد خریدم که نحوه کار با سایتهای ptr و ptc خارجی را یاد داده بود و با ایگولد کار میکردن.خلاصه یک ماه با ذوق و شوق با این سایتها کار کردیم و بعد از یک ماه که زمان برداشت پول رسید دیدم خبری از پول نیست و پیغام دادن که میتونید با موجودی تو سایت تبلیغ کنید و من هم بعد از یک ماه کار هیچ چیز در نیاوردم که هیچ اون موقع 20 تومن هم پول تلفن اومد

ولی من دلسرد نشدم و میدونستم که راهی برای کسب درآمد از اینترنت هست و میتونم از اینترنت پول دربیارم

خلاصه بعد یه مدت با فروشگاه اینترنتی و فروشگاه ساز پارس پی آشنا شدم.اون موقع حدود 5 سال پیش نسخه معمولیش را به من 40 تومن داد که بعدا فهمیدم همون او اس کامرس هست و کلی حالم گرفته شد
وقتی فروشگاه زدم و اولین سفارش اومد و پولش را گرفتم فهمیدم که راه درستی را انتخاب کردم
بعد با ایران مارکت قرارداد بستم .اون موقع 200 تومن هزینه قرارداد بود که اول زورم میومد بدم ولی دیدم چاره ای نیست و بدون خرید پستی فروشم کمه
دو سه سال با همین فروشگاه کار کردم و درآمدم به ماهی 400-500 تومن رسیده بود

همزمان با فروشگاه گروه اینترنتی هم خریدم و ایمیل مارکتینگ هم میکردم که ماهی 200-300 هم از این می موند
تا همین یه سال پیش فروشم خوب بود و تونستم با پولی که از اینترنت درآورده بودم و با وام بانکی یه خونه نقلی بخرم و ازدواج کنم
البته کنار کار فروشگاه کار دیگه ای هم داشتم و ماهی حدود یه ملیون هم تو دو شیفت کار در می اودرم

ولی از یه سال پیش واسه فروشگام مشکلاتی پیش اومد و فروشم کم شد و دیگه مثل سابق نشد.از طرفی هم باردهی گروه اینترنتی هم کم شد و درآمدم از اینترنت الان به ماهی 200 تومن رسید به طوری که خرج اینترنتم را درمیاره

البته کنار کار فروشگاه با سایتهای کلیکی ایرانی هم کار میکنم.تا الان 40 تومن برداشت داشتم که برای اطمینان این مبلغ را رداشت کردم و بقیه درآمد را به خرید زیرمجموعه میدادم و الان حدود 2900 تا زیرمجموعه تو این سایتها دارم که اگه بخوام پولم را برداشت کنم روزی حدود 30 تومن میشه

در کل کار با اینترنت را خیلی دوست دارم و به نوعی معتادش شدم و نمیتونم ازش دست بکشم

Last edited:

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148

اول که با اینترنت آشنا شدم یه سی دی کسب درآمد خریدم که نحوه کار با سایتهای ptr و ptc خارجی را یاد داده بود و با ایگولد کار میکردن.خلاصه یک ماه با ذوق و شوق با این سایتها کار کردیم و بعد از یک ماه که زمان برداشت پول رسید دیدم خبری از پول نیست و پیغام دادن که میتونید با موجودی تو سایت تبلیغ کنید و من هم بعد از یک ماه کار هیچ چیز در نیاوردم که هیچ اون موقع 20 تومن هم پول تلفن اومد

ولی من دلسرد نشدم و میدونستم که راهی برای کسب درآمد از اینترنت هست و میتونم از اینترنت پول دربیارم

خلاصه بعد یه مدت با فروشگاه اینترنتی و فروشگاه ساز پارس پی آشنا شدم.اون موقع حدود 5 سال پیش نسخه معمولیش را به من 40 تومن داد که بعدا فهمیدم همون او اس کامرس هست و کلی حالم گرفته شد
وقتی فروشگاه زدم و اولین سفارش اومد و پولش را گرفتم فهمیدم که راه درستی را انتخاب کردم
بعد با ایران مارکت قرارداد بستم .اون موقع 200 تومن هزینه قرارداد بود که اول زورم میومد بدم ولی دیدم چاره ای نیست و بدون خرید پستی فروشم کمه

همزمان با فروشگاه گروه اینترنتی هم خریدم و ایمیل مارکتینگ هم میکردم که ماهی 200-300 هم از این می موند
تا همین یه سال پیش فروشم خوب بود و تونستم با پولی که از اینترنت درآورده بودم و با وام بانکی یه خونه نقلی بخرم و ازدواج کنم
البته کنار کار فروشگاه کار دیگه ای هم داشتم و ماهی حدود یه ملیون هم تو دو شیفت کار در می اودرم

ولی از یه سال پیش واسه فروشگام مشکلاتی پیش اومد و فروشم کم شد و دیگه مثل سابق نشد.از طرفی هم باردهی گروه اینترنتی هم کم شد و درآمدم از اینترنت الان به ماهی 200 تومن رسید به طوری که خرج اینترنتم را درمیاره

البته کنار کار فروشگاه با سایتهای کلیکی ایرانی هم کار میکنم.تا الان 40 تومن برداشت داشتم که برای اطمینان این مبلغ را رداشت کردم و بقیه درآمد را به خرید زیرمجموعه میدادم و الان حدود 2900 تا زیرمجموعه تو این سایتها دارم که اگه بخوام پولم را برداشت کنم روزی حدود 30 تومن میشه

در کل کار با اینترنت را خیلی دوست دارم و به نوعی معتادش شدم و نمیتونم ازش دست بکشم

دممممتتتت گررررمممم
حاااااااااااااااال کردم خداییش

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37

جالب بود....

مهم ترین تجربه ای که من کسب کردم اینه که آدم باید تو اینترنت یه شاخه رو بگیره تا تهش بره و حرفه ای کار کنه.

از این شاخه بو اون شاخه پریدن مثل دنیای واقعی هیچ فایده ای نداره.

مثلا شما نباید از سایت تفریحی یهو بپری تو سیستم ابزار وبمستر و..... و از همه مهم تر هم اینه که تو یکی دو سال اول به جای اینکه دنبال پول باشی دنبال یه حرفه و کسب تجربه باشی....

وقتی تو علمش پیشرفت کنی مثلا برنامه نویسی رو فول بشی بعدا دیگه پول خودش میاد سراقت نگران نباش :D

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
حدود 4 ساعت هست که دارم کل این تاپیک را میخونم.... ممنون از استارتر عزیز.....
و اما تجربیات من :
* هرگز توی سیستم های کلیکی وارد نشین
* اگر میخواین فروشگاه بزنین حتما یوزر و پس هاست رو هم به اتفاق تمام فایل ها از فروشنده بگیرید(نه مثل فروشگاه حامد که 400 ازم گرفت و فقط یک آدرس دومین بهم داد....برای کوچکترین کار باید بهشون تیکت میزدم و روزها برای حل مشکل منتظر میشدم فقط به خاطر یوزر و پس و سال بعد هم برای تمدید به من بگه 150 باید بدی..... پس حواستون برای فروشگاه جمع باشه)
*دنبال سایتهای اینوست چه خارجی و چه ایرانی نرین
*دنبال ایده جدید باشید
*وقتتون رو توی سایتهای بازی و قمار تلف نکنین
*ایمیل مارکتینگ به نظر من خوب نیست
*من چند سال فارکس خوندم و زحمت کشیدم اما زمان شروع بخاطر این قانونی که گذاشتن نتونستم ادامه بدم و البته یکی از دلایل هم قیمت دلار بود....

البته من چندین سال هست که چندین فروشگاه داشتم.... سال 88 از فروش محصولات آموزشیم حدود ماهی 800 تا 1 تومن درامد داشتم اما بعد از یکسال با شریکم بهم زدم و سایت تعطیل شد.... بعد از اون هم توی فروشگاه داری موفق نبودم...... فروشگاه کارتون و فیلم و مستند اما مجاز زدم که بعد به خاطر گرون شدن تعرفه پستی اینم تعطیل شد.....
الانم یک سایت راه انداختم که در کنارش فروشگاه آنتی ویروس دارم و فروش کارت شارژ،که البته فروش کارت شارژ فقط جنبه جوری جنس داره و میدونم که درامدی نداره.....و البته فروشگاه تابلو فرش هم راه اندازی کردم.... تازه چند روزی هست که راهشون انداختم ... امیدوارم ایندفعه به نتیجه برسم..... اشاالله.....
تقریبا همه کارهای سایتم خودم انجام میدم اما احتمالا یک نویسنده هم نیاز دارم......

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
بعضیاتون از بس ماشالا مختون اکتیوه و فن بیان دارین ادمو مجبور به خوندن 14 صفحه میکنین
من نمیدونم از کجا شروع کنم چون نمیدونم دقیقا از کجا شروع شد شاید داستان هممون چنتا وجه اشتراک داره اونم اینکه همه از وبلاگ نویسی و اعتیاد به اینترنت و نمیدونم دایال اپ و قبض تلفن و کسب درامد و اینا شروع کردیم و هممون خودمون و خونوادمون رو با این جمله که من بخاطر کسب درامد میام اینترنت گول میزنیم اما واقیعت چیز دیگری است چون من و تو جوون ایرانی به این بی صاحاب معتاد شدیم و اگرم بخوایم دل بکنیم نمیتونیم فقط یه راه داره اونم اینکه توی کلاس های ان ای شرکت کنیم:دی
داستان منم مثه داستان همتونه حالا با یه مقدار جزئیات کمتر بیشتر ولی من برخلاف خیلی از دوستای دیگه درسته پولی به اون صورت جیبم نیومده منتها پول زیادی هم از دست ندادم و موقعی که تجریباتو بعضیارو میخونم که ضرر مالی کردن به خودم میبالم:D و با خودم میگم افرین بر تو :دی
نمیخام بگم توی این مدت چیکار کردم چیکار نکردم اما میخوام چنتا توصیه بهتون بکنم

1-اگه هنوز تازه وارد نت و دنیای مجازی شدین (از نوع اعتیاداور) همین الان بکشین کنار چون وامونده مثه منجلابه هرچی توش دست و پا بزنی بیش تر میری پایین

2-اگه به مورد 1 نمیتونید عمل کنید و میخواین خودتونو به بهانه کسب درامد و رویاهای پوچ و سایت زیر100 ایران و ... گول بزنید پیشنهاد میکنم هرکاری رو میخواین شروع کنی سعی کنید اول سبک سنگین کنید بعدش مشورت کنید و از همه مهمتر دنبال یک گروه تیم یا شریک قابل اعتماد باشید چون وقتی تنهایی کاریو استارت میزنی بعد از مدتی ازش به دلایلی زده میشی منتها همونجور که گفتم بایستی طرف یا طرفثین قابل اعتماد باشن و قبل از شروع کار مشخ کنید که مدیریت بر عهده کی باشه

3-نمخیام مثه همه بگم واسه کاراتون ایده داشته باشین چون شاید از بین هزاران ایده تعداد انگشت شماری به نتیجه مطلوب میرسه ولی حالا که ایده ندارین سعی کنید خلاقیت به خرج بدین و حالا که از ایده دیگری استفاده میکنی مثلا سایت تفریحی داری یه سری امکانات بهش اضافه کن تا کاربر به خاطر اون امکانات ادرستو حفظ کنه و دوباره هم سر بزنه یا خیلی چیزای دیگه

4-عجول نباشید بعضیا بعلاوه خودم وقتی یه سایت دارند بعد از مدت خیلی کوتاهی میبینن بازدهی ندارن از سایت خسته میشن و کلا بیخیالش میشن خب این درست نیست در واقع سایت حداقل بایستی بیش از یه سال فعالیت کنه تازه اونموقع بازدهیش شروع میشه پس چیزی تحت عنوان راه یک ساله در یک شب یا یک ماه وجود نداره حالا سایتایی هستن که ممکنه در یه هفته بیاند صدر نتایج گوگل و دو رقمی الکسا حالا این با پول زیاد اماری که میخاسته بعد از یه سال رو بدست بیاره یه ماهه بدست اورده چه اشکالی داره منتها هر امار و بازدید به معنای بازدهی نیست حالا درسته به همدیگه ربط دارن

5-شغل در فضای مجازی باز اونم توی ایران یه چیزیه که کامل در اختیارت نیست و ممکنه هرآن از دست بدی حالا یا هیتلر میشی یا ... در نتیجه بهش دل نبند از خواب شبت بخاطرش نزن دوستاتو بخاطرش از دست نده خلاصه اینو بگم برای کاراتون برنامه ریزی داشته باشین یه ساعت خاصیو اختصاص بدین به سایتتون نه اینکه مثه من یه کار توی سایت انجام میدم باز میام 14 صفه میخونم و وقتمو تلف میکنم باز میرم یه کار دیگمو توی سایت انجام میدم و وقتمو همینجوری با نوشتن این چرندیات تلف میکنم:دی
6-یکی از دوستان یه بار گفتند منم دوباره میگم گاهی وقتا هزینه کردن میتونه به پیشرفت کارتون سرعت ببخشه منتها درست و اصولی هزینه کنید اما اگه از اول میخواین یه کار رو با سرمایه زیاد شروع کنید توصیه میکنم حتمن حتما مشورت کنید

ولی بازم میگم اگه بتونی ازش بکشی بیرون شاهکار کردی اگرم نتونستی چندسال دیگه یاد این نوشته من میفتی و میگی خدا پدر این سید رو بیامرزه عجب حرفی زد:D:D:D

سلام دوستان
تقریبا همه کارهای سایتم خودم انجام میدم اما احتمالا یک نویسنده هم نیاز دارم......
عزیز اگه نویسنده لازم داری و دست به نقد هستی من پایم:دی:d

بالا