• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
اساتید ماشاللا همه خدای تجربه هستند
تجربه من :
1 - کسب درآمد از بازدید خیی سخته مگر اینکه تو یه حوزه و روی یه چیز تخضی کار کنی . به شخصه این سایت های تفریحی رو دوست ندارم
2 - بهترین راه کسب درآمد فروش اینترنتی هست . با crm قوی و جنس خوب و خدمات و گارانتی
3 - صبر صبر و باز هم صبر البته کار خودت رو بکن ولی برای رشد سایت عجله نکن
4 - تبلیغ بنری هیچ وقت جواب نداده ( البته برای من )
5 - تا خرج نکنی هیچی نمیشی
6 - نون رسوندن به دیگران هم یه اصله . همه کارها رو نباید خودت انجام بدی . خیلی سخته هم یه طراح خوب هم یه مدیر خوب هم یه برنامه نویس خوب هم یه نویسنده خوب و . . . باشی ، یه سری کارا رو بده بقیه انجام بدن . اصلا همه درآمد سایت رو تقدیم کارمندا بکن . راه دوری نمیره . یه روزی معادله شکلش عوض میشه و هم کارمندان و هم خودت سود خواهید کرد.
7 - قالب عوض کردن اصلا به درد نمیخوره . برو دنبال محتوی
8 - بقیه باشه واسه بعد . . .

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
اساتید ماشاللا همه خدای تجربه هستند
تجربه من :
1 - کسب درآمد از بازدید خیی سخته مگر اینکه تو یه حوزه و روی یه چیز تخضی کار کنی . به شخصه این سایت های تفریحی رو دوست ندارم
2 - بهترین راه کسب درآمد فروش اینترنتی هست . با crm قوی و جنس خوب و خدمات و گارانتی
3 - صبر صبر و باز هم صبر البته کار خودت رو بکن ولی برای رشد سایت عجله نکن
4 - تبلیغ بنری هیچ وقت جواب نداده ( البته برای من )
5 - تا خرج نکنی هیچی نمیشی
6 - نون رسوندن به دیگران هم یه اصله . همه کارها رو نباید خودت انجام بدی . خیلی سخته هم یه طراح خوب هم یه مدیر خوب هم یه برنامه نویس خوب هم یه نویسنده خوب و . . . باشی ، یه سری کارا رو بده بقیه انجام بدن . اصلا همه درآمد سایت رو تقدیم کارمندا بکن . راه دوری نمیره . یه روزی معادله شکلش عوض میشه و هم کارمندان و هم خودت سود خواهید کرد.
7 - قالب عوض کردن اصلا به درد نمیخوره . برو دنبال محتوی
8 - بقیه باشه واسه بعد . . .

بسیار عاااااااالی

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
من تقریبا با همه سیستم های کلیکی کار کردم
از هیچکدوم هم نتونستم پولی بگیرم
ولی زمانی که یه سایت و لینک باکس پر بازدید داشتم تقلب بزرگی کردم و تو یه ماه 100 تومن از یکی از سیستم های معتبر گرفتم
بعدش فهمیدن و بلوک کردن حسابمو ( تو حسابم 61 تومن داشتم )
یه ماه بعد داشتم ایمیلمو چک میکردم دیدم ایمیل از همون سایته اومده پولمو اشتباهی واریز کردن به حسابم
منظور این بود که آدم صاف و صادق نمی تونه از سیستم کلیکی پول در بیاره

hamidreza-p

Registered User
لایک‌ها
158
ولی زمانی که یه سایت و لینک باکس پر بازدید داشتم تقلب بزرگی کردم و تو یه ماه 100 تومن از یکی از سیستم های معتبر گرفتم
یه ماه بعد داشتم ایمیلمو چک میکردم دیدم ایمیل از همون سایته اومده پولمو اشتباهی واریز کردن به حسابم
سلام.
ببخشیدا ولی پوله از گلوتون رفت پایین ؟!

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
خوب ما هم بزار بگیم
سه سال پیش یه سایت زدم با ادرس بروزترین دات کام یه سایت شبیه بالاترین فکر کردم خوب میره جلو ولی چون هاستم فضا و پهناش کم بود سایت بسته شد منم که هیچی سر در نمیاوردم اصلا نمیدونستم سی پنل چیه خلاصه همونطور ولش کردم به امون خدا و اصلا نمیدونم چی شد و 100 تومنم پرید
اومدم سایتی زدم به اسم دیوونه ها خوب پیش رفت جلو و در امد داشتم ازش ولی فیلتر شد و زحمت یک سال و نیمم رفت هوا با اون همه هزینه ای که کرده بودم
اومدم سایت چت روم زدم بردمش صفحه اول تا دوم گوگل طراح حسودی کرد تو یک ماه راحت نصفشو سایت رو می بست میگفت مشکل داره خلاصه دیدم نه نمیشه فروختم ضرر نکرد ولی سودم نکرد
الانم داریم رو سایت اس ام اس با ایده جدید کار میکنیم که خدا به خیر نه تو چهار روز رتبه 25 هزار ایران شده

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465

تا حالا فکر کردین این پولا از کجا میاد؟ از آسمون نازل میشه؟ :hmm:

عزیزم این پولا مال افراد تبلیغ دهنده بدبختی هست که با هزار زحمت پول جور کردن و دادن به سیستمهای کلیکی تا سایت یا سرویسش تبلیغ بشه

بعد شما میایی با کلیکهای تقلبی پولی رو به ناحق به دست میاری :hmm:

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
سلام.
ببخشیدا ولی پوله از گلوتون رفت پایین ؟!

آره رفت پایین
بعد از چند تا سیستم کلیکی که پولمو خوردن خیلی هم خوب رفت پایین
ضمنا من هیت رو به یارو می دادم پول مفت به من نداد

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
تا حالا فکر کردین این پولا از کجا میاد؟ از آسمون نازل میشه؟ :hmm:

عزیزم این پولا مال افراد تبلیغ دهنده بدبختی هست که با هزار زحمت پول جور کردن و دادن به سیستمهای کلیکی تا سایت یا سرویسش تبلیغ بشه

بعد شما میایی ( چند سال پیشه دیگه نمی آم ) با کلیکهای تقلبی پولی رو به ناحق به دست میاری :hmm:

سلام
بله می دونم این پولا از کجا میاد
البته اون سیستم تبلغای ادم های بدبخت رو قبول نمی کرد اصن ادم بدبخت نمی تونه اونجا تبلیغ بده
ولی در کل قبول دارم کارم اشتباه بود
الان دیگه صراط مستقیم رو در پیش گرفتم

BehnamAbzi09

Registered User
لایک‌ها
101
خوب ما که زیاد با تجربه نیستیم اما...
سال هشتاد و هشت اولین باری بود که پام به دنیای مجازی باز شد
بعد از اون توی یه فروم عالی عضو شدم و حدود دو هزارتا اونجا پست دادم
خیلی تو اونجا چیزک ها یاد گرفتم اما از بی انصافی مدیران اونجا یوزر بنده رو را بن کردند
بعد از اون یک سایت دانلود راه اندازی کردم دامنه + هاست رایگان
پیشرفت چشم گیری داشت ولی هاست رایگان (تا ثریا کج میره نرید سمتش) تِر زد به همه زحمت هام
با یکی شریک شدم که پول هاست رو داد / داشتیم به درآمد میرسیدیم که تصمیم گرفت ادامه نده
ادامه ندادن اون همانا سایت از بین رفتن همانا (شروع کار....)
با پشت کار تموم وردپرس یاد گرفتم..
سایت هایی که تا به حال توش کار کردم و داشتم:
گرافیک/اسکریپت/دانلود/سرگرمی/استخدامی/علمی و....
توی همشون به دلیل نداشتن بودجه شکست خوردم و شکست خوردنم زیاد بار مالی سنگینی بر دوشم نذاشت
ولی افسوس وقت تلف کردن هامو خودم
با تجربه هایی که توی این سه سال و اندی کسب کردم در حال اجرای یک ایده هستم که خوشبختانه همه چیش جوره و شک ندارم که توش شکست نمی خورم
سایت های دوستان رو به خوبی مشکل یابی کردم و بهشون کمک کردم و اونا موفق شدند اما من هنوز نه
از این فضای مجازی خیلی چیزها یاد گرفتم که مطمئنم لیسانس کامپیوترشم این چیزها رو بلد نیست (قپی نمیام ها)
با افرادی که کار میکردم وقتی متوجه میشدم قراره سرم کلاه بذارن زودتر خودم دورش میزدم تا بعدن نسوزم. چون دفعه دونسته دونسته سوختم
حرف هاشونم برام مهم نبوده
------------
تجربه:
باکسی که تالا ندیدیدش شریک نشید و حداقل امکان با کسی شریک نشید!
برای سئو و بهینه سازی اصلا به کسی پول ندید!
سیستم همکاری و تبلیغات کلیکی به هیچ وجه توصیه نمیشه!
برای هیچ سایتی نویسندگی نکنید!
توی فضای مجازی اصلا زیر مجموعه کسی نباشید!
هاست رو از همون اول بهترین بخرید!
در صورتی که تازه سایت زدید شش ماه اصلا به رنک گوگل و آلکسا نگاه نکنید ( گور باباش هرچی میخواد بشه بشه) توی اول کار قرص محکم پست بدید و کار کنید!
برای شروع کار همه چیز رو بسنجید!
ایمیل های تبلیغاتی رو از برنامه های کاریتون حذف کنید اصلا مفید نیست و راندمان نداره!
سایتی رو مدیریت کنید که توش استاد باشید و در پاسخ به کاربرانتون مثل خ.ر گیر نکنید!
احترام به بازدیدکننده شرط اول پیشرفته!
و و و و و .....

و در آخر تشکر میکنم از استارتر این تاپیک که این فرصت رو به ما دادند :دی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام
بله می دونم این پولا از کجا میاد
البته اون سیستم تبلغای ادم های بدبخت رو قبول نمی کرد اصن ادم بدبخت نمی تونه اونجا تبلیغ بده
ولی در کل قبول دارم کارم اشتباه بود
الان دیگه صراط مستقیم رو در پیش گرفتم

اقایون اینجا که محل قضاوت و بازجویی نیست :)
بنده خدا تجربه اش رو گفته :) حالا تجربه اش منفی هست و خودش هم میدونه کارش درست نبوده ...

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
منهم سال پیش ورودم به نت بود.
زده بودم تو کاره اسمس
یک برنامه دادم برام نوشتند که یک سایت رو به صورت آی فریم تو- برنامه باز کنه!
برای اون برنامه 10 هزار تومن ازم گرفت.
اما حالا خودم دارم کامپیوتر میخونم که اون با یک کد ساده که 1 خظ هم نمیشه از من 10 تومن گرفت!!!!!!!
حتما قبل از اینکه گند بزنید یک مقدار سوال کنید بعد تصمیم بگیرید!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
1 - دنبال موج ها راه نیفتید که فلان سایت ها زیاد شدن ، تفریحی ، تبلیغاتی و .... . ببینید هر چیزی چقدر مخاطب میتونه داشته باشه و چقدر ارائه کننده براش هست . مگه چند تا سایت تبلیغاتی عین هم با یک قالب نیاز هست :rolleyes: - سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم هزینه اش خیلی زیاده ، آیا مخاطبش این هزینه رو به شما بر میگردونه ؟ قبل از شروع در مورد این چیزا فکر کنید .
2 - به محتوا بیشتر از ظاهر اهمیت بدید . بعضی ها میرن 100 تومن قالب میخرن که مثلا خوشگل باشه بعد از اون طرف اتوماتیک مطلب کپی میکنن رو سایت . 100 تومن برای یه قالب زیاد نیست اما استفاده اینجوری ازش قدر ندونستنه .
3 - یادتون نره الان بانک ها 20 درصد سود سالیانه میدن . بعضی ها فقط تو حرف میگن با این تورم پول گذاشتن تو بانک مزخرفه اما میبینی خودش 5 میلیون دامین خریده ، 3 سال دیگه 5 میلیون و 500 میفروششون و فکر میکنه این وسط سود کرده :D ، سرمایه گذاری بلند مدت خوبه ، اما تو اینترنت اگه میبینی بعد یکی دو سال یا نهایتا 3 - 4 سال قرار نیست سود خوب داشته باشی مطمئن باش یه جای کارت ایراد داره .
4 - برای وقتتون ارزش قائل بشید . الان یه صبح تا شب تو آژانس تلفن جواب بدید 300 تومن بهتون میده ، ارزش نداره برا یه وبلاگ دهن خودتون رو سرویس کنید که آیا آخر ماه آقای سیستم کلیکی 20 هزار تومنم رو بده یا نه . اگر با ایده و محتوای خوب برید جلو نیاز به روزی هزار تا پست گذاشتن نیست .
5 - نیازی نیست همه چیز رو یاد بگیرید ، طراحی سایت و برنامه نویسی یه مقوله جداست و اداره سایت چیز دیگه ایه . مثلا یکی میاد میگه من 50 تومن پول قالب دادم در صورتی که خودم میتونستم یاد بگیرم ! اگه قرار باشه همه چیز رو بلد باشید نمیشه که . منم اگه خودم دیتاسنتر داشتم دیگه نیازی نبود از جایی هاست بخرم ! مثلا طرف با 1 میلیون تومن برای شما یک اسکپریت مینویسه بعد ناراحت بشی که اگه خودم 1 سال میرفتم php یاد میگرفتم الان نیازی نبود این پول مفت رو بدم . اگر طرف کلاه برداری نمیکنه و اسکریپت دزدی 10 هزار تومنی رو بهتون 1 میلیون نمیده جای ناراحتی نداره . شما تمرکزتون روی چیز دیگه ایه .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا یکی بگه سایت زدیم چی کنیم مث این سایتای کیلویی بازدید بیاد توش
مطلب که خوبه روزی 10 تا میان
طرف سایت میزنه رباتی روزی بوق نفر میرن:دی

morteza369

Registered User
لایک‌ها
44
اولین سایتی که راه اندازی کردم ارائه هاستینگ بود که تو یه سالی که باش کار کردم پول تو جیبیم رو درآورد.بعد از اون هم چون امکان ادامه دادن نداشتم به یک شرکت معتبر واگذار کردم(جز 20 شرکت برتر ایران).همون دامین که دامین زیبایی بود و سمبل شهرم بود رو خواستم بعدا استفاده کنم و با اینکه کارت ویزیت فراوانی هم ازش داشتم 1 سال تمدید کردم و بعد از اون رفتم خدمت سربازی.در حین سربازی دامین منقضی شد و بعد از یک هفته یکی از همین شرکتای دامین اومد ثبتش کرد و قیمت گذاشت 500 تومن.گفتم منتظر میمونم سر سال شاید منقضی شد و ثبتش نکنه.طرف اومد 5 ساله تمدید کرد تا سال 97.
با اینکه با کل سیستم های کسب درآمد کار کردم و حتی 1 ریال هم درنیاوردم،پیشنهاد نمیکنم حتی لوگوشون رو هم نگاه کنید.
تنها منبع کسب درآمد من در نت همین هاستینگ بود و یه سایت ارائه مقاله.
متاسفانه عامل عدم موفقیتم رو تا به الان عدم داشتن اطلاعات کافی در زمینه برنامه نویسی تحت وب میدونم.با اینکه ایده های فراوانی داشتم و دارم و سرمایه ای هم نداشتم نتونستم هیچکدوم رو اجرائی کنم.
3 ایده پردرآمد قبل از بوجود آمدن این سه سایت داشتم: زرین پال،ایسام،کلیک بانک که نشد عملی بشن.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
بعد از چندین سال فعالیت در وب فارسی به اطمینان عنوان می کنم

فعالیت در وب فارسی هیچ آینده ای نداره

ساعت ها، روزها، ماه ها، و سالها وقت می گذارید و آخرش همه تلاش شما یا با فیلتر شدن از بین میره یا به خاطر تحریم ها با مشکل مواجه می شید، یا حسودان تنگ نظر و عنودان بدگوهر از جایی براتون می زنند که هیچ وقت نفهمید ازکجا خوردید...
اگر سایتتون غیر قانونی و ثبت نشده و خلاف باشه که مدتی سود میده و بعد به یکی از دلایل فوق یا تغییر قوانین و ... نمودار رشدش نزولی میشه
اگر سایتتون نسبتا قانونی و مفید باشه، دست آخر نه تنها کسی از شما تشکر و حمایت نمیکنه بلکه بعید نیست بی جهت و بی دلیل ازتون شکایت بشه و تا ثابت کنید شتر نیستید زیر بار له بشید...

تا کسب و کار سایت شما کوچیکه همچی به نسبت تلاش شما خوب پیش میره
تا میاید پیشرفت کنید و زحمت ها به نتیجه برسه دیگه سایت شما سایت شما نیست. یا باید تقدیم صاحبان جدید کنید یا شریک بشید یا رابطه و ... داشته باشید. وگرنه امیدی نیست که نیست.

سرمایه گذاری در وب برای اکثر فعالان اخرش معلومه... اتفاق میوفته دیر یا زود داره فقط..

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
تجربه:
باکسی که تالا ندیدیدش شریک نشید و حداقل امکان با کسی شریک نشید!
برای سئو و بهینه سازی اصلا به کسی پول ندید!
سیستم همکاری و تبلیغات کلیکی به هیچ وجه توصیه نمیشه!
برای هیچ سایتی نویسندگی نکنید!
توی فضای مجازی اصلا زیر مجموعه کسی نباشید!
هاست رو از همون اول بهترین بخرید!
در صورتی که تازه سایت زدید شش ماه اصلا به رنک گوگل و آلکسا نگاه نکنید ( گور باباش هرچی میخواد بشه بشه) توی اول کار قرص محکم پست بدید و کار کنید!
برای شروع کار همه چیز رو بسنجید!
ایمیل های تبلیغاتی رو از برنامه های کاریتون حذف کنید اصلا مفید نیست و راندمان نداره!
سایتی رو مدیریت کنید که توش استاد باشید و در پاسخ به کاربرانتون مثل خ.ر گیر نکنید!
احترام به بازدیدکننده شرط اول پیشرفته!
و و و و و .....

و در آخر تشکر میکنم از استارتر این تاپیک که این فرصت رو به ما دادند :دی

تمامی این موارد 100% تایید میشن.

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
من از سال 2002 وارد وب مستری شدم
کل بالا و پایین های زندگیم تو این همه سال و وصل شدن با مودم دایل آپ 33k و تحصیل در خارج از ایران تو زمینه آی تی و صدها سایتی که داشتم تو خط پایین خلاصه میشه

مارکت ایرانی توش پول نیست ! حداقل درآمدثابت نیست ! از زیرمجموعه و کلیک کردن به هیچ جا نمیرسی جز کلی مشکل جسمی انحراف انگشت و غوز شدن کمر و....

بالا