galaxy_pro
Registered User
- نوشتهها
- 911
- لایکها
- 59
اساتید ماشاللا همه خدای تجربه هستند
تجربه من :
1 - کسب درآمد از بازدید خیی سخته مگر اینکه تو یه حوزه و روی یه چیز تخضی کار کنی . به شخصه این سایت های تفریحی رو دوست ندارم
2 - بهترین راه کسب درآمد فروش اینترنتی هست . با crm قوی و جنس خوب و خدمات و گارانتی
3 - صبر صبر و باز هم صبر البته کار خودت رو بکن ولی برای رشد سایت عجله نکن
4 - تبلیغ بنری هیچ وقت جواب نداده ( البته برای من )
5 - تا خرج نکنی هیچی نمیشی
6 - نون رسوندن به دیگران هم یه اصله . همه کارها رو نباید خودت انجام بدی . خیلی سخته هم یه طراح خوب هم یه مدیر خوب هم یه برنامه نویس خوب هم یه نویسنده خوب و . . . باشی ، یه سری کارا رو بده بقیه انجام بدن . اصلا همه درآمد سایت رو تقدیم کارمندا بکن . راه دوری نمیره . یه روزی معادله شکلش عوض میشه و هم کارمندان و هم خودت سود خواهید کرد.
7 - قالب عوض کردن اصلا به درد نمیخوره . برو دنبال محتوی
8 - بقیه باشه واسه بعد . . .
تجربه من :
1 - کسب درآمد از بازدید خیی سخته مگر اینکه تو یه حوزه و روی یه چیز تخضی کار کنی . به شخصه این سایت های تفریحی رو دوست ندارم
2 - بهترین راه کسب درآمد فروش اینترنتی هست . با crm قوی و جنس خوب و خدمات و گارانتی
3 - صبر صبر و باز هم صبر البته کار خودت رو بکن ولی برای رشد سایت عجله نکن
4 - تبلیغ بنری هیچ وقت جواب نداده ( البته برای من )
5 - تا خرج نکنی هیچی نمیشی
6 - نون رسوندن به دیگران هم یه اصله . همه کارها رو نباید خودت انجام بدی . خیلی سخته هم یه طراح خوب هم یه مدیر خوب هم یه برنامه نویس خوب هم یه نویسنده خوب و . . . باشی ، یه سری کارا رو بده بقیه انجام بدن . اصلا همه درآمد سایت رو تقدیم کارمندا بکن . راه دوری نمیره . یه روزی معادله شکلش عوض میشه و هم کارمندان و هم خودت سود خواهید کرد.
7 - قالب عوض کردن اصلا به درد نمیخوره . برو دنبال محتوی
8 - بقیه باشه واسه بعد . . .