• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یکی دیگر از نکات سعی بکنید زبان های برنامه نویسی
html وcss را یاد بگیرید . خیلی وقت بگذارید میشه یک هفته ای یادش بگیری.
به دردتان می خورد .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یک باری تو یکی از داستانهای ثروتمندان میخوندم که یه نفری نویسنده بود اونطوری که خودش تعریف میکرد برای کسب پول نویسندگی میکرده وقتی 30 سالش شد به خودش که نگاه کرد دید هنوز هیچی نشده هیچی هم بدست نیورده از اون به بعد تصمیم گرفت به عشق نویسندگی داستان بنویسه همین عشق و علاقش باعث پولسازی شد براش طوری که به عنوان یکی از ثروتمندان قرن خودش نام گرفت.

همیشه در همه حال چه در دنیای واقعی چه در دنیای مجازی چند چیز پولساز هستند. به ترتیب اهمیت مینویسم
1. خدمت به مردم که شامل همه چی اعم از رضایت مخاطبین از مطالبتون . حق دادن به مشتری و غیره........( این کار هم از لحاظ دینی که خدا به عنوان افضل العباده ازش یاد میکنه هم این که اگر برید و کتابهای کارآفرینی رو بخونید یکی از مطالب مهمیه که بیان شده)
2. کسب مهارت
3. عشق و علاقه به کار تخصصیتون

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در اینترنت تا ان جایی توانستم یاد گرفتم و یاد دادم .
بیش از 15 تا از مقالاتم را در اینترنت گذاشتم . که همه شان در همین پی تی هم پیدا می شوند .
بیشتر برای مبتدی های و متوسط های کسب درامد بحث شده است .
اصلا حال می ده وقتی ادم یاد دیگران می ده
و یاد می گیره .

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
یکی دیگر از نکات سعی بکنید زبان های برنامه نویسی
html وcss را یاد بگیرید . خیلی وقت بگذارید میشه یک هفته ای یادش بگیری.
به دردتان می خورد .

100 درصد تایید میشه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
چند وقت بود به تاپیک سر نزده بودم دیدم خیلی رفته پایین گفتم یه آپ بزنم

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
poozhan عزیز ممنون از تاپیک فوق العاده ای که زدی و همچنین تمام دوستانی که اومدن و تجربیاتشون رو گفتن.
این اولین تاپیکی بود که نشستم و کامل و دقیق خوندمش! ( البته فعلا تا ص 4 خوندم! )

یه نکته ای رو میخواستم بگم و اینکه دوستان همه تجربیات شکست هاشون رو گفتن! آیا کسی تجربه ی موفقیت آمیزی نداشته که بخواد با بقیه در میون بگذاره!؟
لطفا تجربیاتی که باعث موفق شدن شما توی یک زمینه ی خاص هم بوده رو بفرمایید تا ما تازه کارها مسیر بیشتر برامون روشن بشه.

منم چند تا تجربه دارم که در اولین فرصت میان میگذارم

باز هم ممنونم از همه ی دوستان ، تاپیک آموزنده ای بود

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
من با این که هنوز سایت دارم اما نمیدونم چرا به وبلاگ خیلی علاقه دارم. تا حالا سه تا وبلاگ درست کرده بود تا یکی جون میگرفت میامد بالا فیلتر میشد. سه تاشون اینطور شدن.دیگه رو اوردم به زدن سایت.تا حالا هم که داریم از جیب میذارم پولی در نیاوردیم.یه سایت داشتیم زیتون دانلود خیلی خوب داشت میرفت . امارش خیلی بالا رفته بود یهو گوگل گفت سایت شما ویروسی هست یه ماه سایت مارو بلوک کرد.هیچی تمام زحمات ما به هدر رفت بعد از بلوک در امدن سایت دیگه رتبه و امار پایین نا امید سایت زیتون رو ول کردیم. الان سایت سما دانلود رو راه انداختم.

procecor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درود
توی چند سایت تبلیغ گذاشتم واسه یک سال برا اینکه تخفیف 24 درصد دادن یک ماه نگذشت جمع کردن رفتن .:D:(
نتیجه عمومی : فقط تبلیغ برای یک ماه بذارین .:(

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
درود
توی چند سایت تبلیغ گذاشتم واسه یک سال برا اینکه تخفیف 24 درصد دادن یک ماه نگذشت جمع کردن رفتن .:D:(

این خیلی تجربه جالبی بود .
بهش عمل میکنم .
;)

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
مهمترین نکته که میتونه تو اولویت باشه :
خیلی کلی هست و نیاز هست در موردش یه تاپیک جداگانه بزنیم !
ولی اون اینه که صبر خیلی مهمه .
یعنی صبر با پشتکار قوی بوجود میاد که فکر نکنیم میتونیم ره یک ساله رو یک شبه رفت .
بیشتر سایتها که ایده ندارند فقط با تلاش و صبر میتونه نتیجه بگیره :)

mh7313

Registered User
لایک‌ها
35
اول از همه که در هرکاری به خداوند سبحان (جل جلاله)توکل کنید و توسل به اهل بیت (صلوات الله و سلامه علیهم و ارواحنا لهم الفداء) رو هم فراموش نکنید نه اینکه فکر کنید کلیشه ای یه چیزی میگم به عینه دیدم که میگم
یه نکته دیگه هم که من لازمه ذکر کنم اینه که توی اینترنت فقط نباید به این فکر باشی که سایت بزنی و پول در بیاری با خیلی دیگر از کارها مثل نویسندگی و مترجمی و طراحی و... هم میشه پول در آورد
فقط مهم اینه بری دنبال یه تخصص و خوب یادش بگیری

Last edited:

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
درود

عجب تجربه تلخی بود

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
poozhan عزیز ممنون از تاپیک فوق العاده ای که زدی و همچنین تمام دوستانی که اومدن و تجربیاتشون رو گفتن.
این اولین تاپیکی بود که نشستم و کامل و دقیق خوندمش! ( البته فعلا تا ص 4 خوندم! )

یه نکته ای رو میخواستم بگم و اینکه دوستان همه تجربیات شکست هاشون رو گفتن! آیا کسی تجربه ی موفقیت آمیزی نداشته که بخواد با بقیه در میون بگذاره!؟
لطفا تجربیاتی که باعث موفق شدن شما توی یک زمینه ی خاص هم بوده رو بفرمایید تا ما تازه کارها مسیر بیشتر برامون روشن بشه.

منم چند تا تجربه دارم که در اولین فرصت میان میگذارم

باز هم ممنونم از همه ی دوستان ، تاپیک آموزنده ای بود
با تشکر از شما

نظر این دوستمون هم جالبه

یکم تجربه های موفق تون هم بگید اخه مردیم انقدی تجربه بد خوندیم

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوستان چه بسوز بسوزي شد اين تاپيك هر كي رو ديدم تو اين تاپيك ياد كلاه هاي كه سرشون رفته افتادن

چرا خب يه بارم نميگيد فلان قدر از اين روش گرفتم واقعا" چرا

خود من دوستان فروشگاه (فيلم و سريال) داشتم كم كم پيش ميرفتم نزديك ماهي 150 تا 200 داشتم ميگرفتم خوردم به موج اين فيل هاي بي تربيت و كشيدم كنار

از وبسايت تا الان در آمدي نداشتم ولي دارم شروع ميكنم براي يه سايت خوب

به احتمال زياد تو همين بخش وبمستر ها يه چندتا سوال ميپرسم خوشحال ميشم همه دوستان نظر بدن

دوستان اعتماد كردن تو اينترنت داره سخت ميش پس اگه يه دوست خوب و واقعي تو اينترنت پيدا كرديد از دست ندين

دوستان يه چيز ديگه فاصله شما و دوستان داخل پي تي يا هر انجمن ديگه " ايجاد تاپيك جديد " هستش پس اگه سوالي داريد نترسيد حتي اگه احمقانه بود

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان يه چيز ديگه فاصله شما و دوستان داخل پي تي يا هر انجمن ديگه " ايجاد تاپيك جديد " هستش پس اگه سوالي داريد نترسيد حتي اگه احمقانه بود

این حرف رو باید تو هدر همه انجمنها با رنگ طلایی بنویسن

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
به نظر من هیچ وقت از سیستم های کلیکی استفاده نکنید
فقط وقتتون رو می گیرن و اخرش هم هیچ بهتون نمی رسه

احتمالاً با گوگل کار نکردید و فقط با سیستم های کلیکی در پیت ایرانی کار کردین :)
مطمئن باشید اگه گوگل ایران رو تحریم نکرده بود، وضعیت سایتهای ایرانی و وبمسترهای ایرانی خیلی خیلی از این بهتر بود. مخصوصاً سایتهای ایرانی که نیاز نبود 10 تا اسکرول بزنی تا تبلیغات زرد رو رد کنی و به متن برسی ...

afzayesh bazdid

Registered User
لایک‌ها
61
:)
تجربه من اینه که خیلی بد شانسم

هیچ پولی از نت در نیاووردم
تا سایتهام جون گرفت فیلتر شد در صورتی که سایتهای هم خط من خیلی بدتر از من بودند وهستند دارن کار میکنن اما من.....

نتیجه: مملکت نیست طویله هست(به کسی برنخوره)

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
احتمالاً با گوگل کار نکردید و فقط با سیستم های کلیکی در پیت ایرانی کار کردین :)
مطمئن باشید اگه گوگل ایران رو تحریم نکرده بود، وضعیت سایتهای ایرانی و وبمسترهای ایرانی خیلی خیلی از این بهتر بود. مخصوصاً سایتهای ایرانی که نیاز نبود 10 تا اسکرول بزنی تا تبلیغات زرد رو رد کنی و به متن برسی ...

من اینو میدونم که اگر تحریم ها شامل اینترنت نمیشد الان ایرانی ها خیلیحرف برای گفتن داشتن

ولی اگر کسی رو اونر داشته باشید میتونید از گوگل استفاده کنید

بالا