• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

Alireza_1387

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تموم 14 صفحه رو خوندم .
این تجربیات نشون می ده که ما به یک سازمان و یا سایت نیاز داریم تا قانون هایی رو در فضای وب ایجاد کنه و به نسبت اجرای اون قانون ها امتیازی به سایت ها داده بشه . قانون های مثل حق امتیاز و کپی رایت و اینجور چیزا . تو این دور و زمونه چه تو ایران چه تو آمریکا مردم دارن کارها رو می چرخونن . همین ویکی پدیا و خیلی سایت های دیگه رو مردم به وجود آوردن نه دولت ها . حتی برای سایت های مستهجن هم قانون وجود داره چه برسه به سایت های دیگه . مرورگرهای اپرا و کروم که باهاشون کار می کنم همیشه میزان اعتبار دامنه رو نشون می ده . یا خود گوگل که بعضی موقع ها سایت ها Maleware رو شناسایی می کنه ، ما به یک منبع برای اعتماد کردن نیازمندیم . به یک منبع که حقوق وبمسترها مشتریان و همه و همه تو اون باشه . ؟؟؟!!!
از اونجایی که نسل های بعدی دارن یواش یواش تو نت زیاد میشن ، باید فکر حسابی کرد تا نسل های آینده با دورنمای بهتری وارد نت بشه (مثل طرفداران جاستین بیبر و سلنا گومز - حالم از همشون به هم می خوره )

نظر دوستان چیه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
خیلی وقت بود نبودم مثل اینکه زیاد هم خبری نبوده اینجا

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
منم میخوام حرف بزنم :دی

کل سرگذشت دنیای مجازیم رو میگم شما خودتون اگه توش تجربه ای بود ازش استفاده کنید!
سال 85 یا 86 بود که با صدای زیبای مودم وارد دنیای نت شدم. عاشق جک بودم و فکر کنم تا یه سال روزی یه ساعت آنلاین می شدم و توی یاهو می نوشتم جک جدید(گوگل رو کشف نکرده بودم). خلاصه بعد کمکم رفتم سراغ دانلود آهنگ. یه بار هم خواستم به بازی دانلود کنم که حدود 50 مگ بود. تا میومد به 30 مگ برسه کارت اینترنتم تموم می شد و دوباره از اول. نمی دونستم وبلاگ چیه اما همیشه آرزو داشتم منم بتونم وبلاگ یا سایت داشته باشم. یه روز توی نت بودم که نوشته بود آموزش ساخت وبلاگ. تا فهمیدم وبلاگ چیه و مثل همتون! یه وبلاگ توی بلاگفا ساختم. انقدر ذوق زده بودم که حد نداشت:wub: اومدم روز اول 30 تا مطلب گذاشتم!! روزهای بعد هم همین حدود اما کم کم دیدم علاقه ای ندارم و بیخیالش شدم. البته هنوزم دارمش اما آخرین آپدیتش سال 89 هستش:rolleyes:
یکی از دوستام وردپرس بلد بود و من ازش کمی یاد گرفتم. فهمیدم هاست چیه و دامین و ... به چه درد میخوره. شروع کردم یه سایت تفریحی زدم اما اینم به دوماه نکشید تعطیلش کردم. اومدم یک سایت تخصصی کدهای تقلب بازی زدم. نمی دونستم آمارگیر چیه اما در روز حدود ده تا نظر داشتم که یا سوال پرسیده بودن یا تشکر کرده بودند. از اونجایی که به بازی های رایانه ای علاقه نداشتم اینم با اینکه داشت پیشرفت میکرد بیخیال شدم.:(
چندماه بدون سایت بودم. یه بار یکی از دخترای اقوام که اومده بود خونمون گفت برم نت درباره ی یه مارک لوازم آرایشی تحقیق کنم ببینم خوبه یا نه. هرچی گشتم چیزی نیافتم. به سرم زد یه سایت بزنم و درباره ی آرایش و زیبایی مطلب بزارم. یه بخش هم گذاشتم به عنوان مشاوره پوست و مو رایگان. هنوز یه هفته نشده بود دیدم در روز 10 - 155 نفر مشاوره می خوان:blink: منم که باوجدان! سوالات اینا رو از متخصص های سایت های دیگه می پرسیدم و بهشون جواب می دادم اما دیدم اینطوری نمیشه نه علاقه دارم نه تجربه یهویی بستمش. حالا بماند اونایی که اومدن جواب سوالشون رو ببینند دیدن سایت نیست چه فحش هایی که ندادن!
من طرفدار پروپاقرص بارسلونام. یکی از رفقا هم بدجور طرفدار رئال مادریده. گفتم بیا با هم یه سایت جدید بزنیم درباره اخبار فوتبال. اونم با ذوق و شوق قبول کرد. اصلا نمی دونم چی شد که اینم بیخیال شدیم. دامینش هم 4 ماه پیش به فنا رفت و دیگه تمدید نکردیم. گفتم من از تولید محتوا خوشم نمیاد. برم سراغ فروشگاه. سایت آرایشی که داشتم به خاطر دامینش تبدیل کردم به فروشگاه مواد آرایشی و زیبایی و از هر سیستم همکاری در فروش یک محصول مرتبط توش گذاشتم. اما اینم نگرفت! یه فروشگاه فلش و کارت حافظه زدم که توی دوماه یه رم 8 گیگ فروختم اونم با هزینه پستش 1000 تومن ضرر کردم و جمعش کردم. دیدم تو ایران پول تو سایت های تفریحیه. درسته پول زیادی ندارن اما همین پاپ آپ خودش خرجی رو درمیاره. یه دامین ثبت کردم و شروع کردم. اما بعد یک ماه دیدم روحیاتم اصلا سازگار نیست. چون اصلا دوست نداشتم مطلب بزارم که عکس الناز شاکردوست در حال نذری دادن!!!! و چندهزار بازدید بگیره. اصلا خوشم نمیاد.
حدود 5 تا انجمن نیمه تخصصی راه اندازی کردم که الان دوتاش رو دارم و بازدیدش در حدود 50 تا درروزه و هیچ تبلیغاتی توش نزاشتم چون بی فایدست. دوماه پیش اومدم 300دادم یک اسکریپت نیازمندی خریدم واسه نیازمندی های استان خودمون. اما دیدم مثل اینکه اینجا هنوز نمی دونن نت چیه! الان بدون تبلیغ مونده. هرکی خواست هفت ستاره رایگان تبلیغ بزاره.
فعلا یک سامانه پیام کوتاه دارم که هنوز پولی که واسه نمایندگی دادم رو درنیاوردم. یعنی چون خودم پول زیادی واسش دادم به بقیه رایگان دادم تا استفاده کنن اما مثل اینکه خوبی نیومده!
دو هفته است که شروع کردم به یادگیری Html میخوام PHP رو در حد عالی یاد بگیرم چون هم علاقه دارم هم دیدم از وب سایت داری زیاد نفعی نمی برم.
ببخشید که طولانی شد. خلاصه اگه توی حرفام نتیجه ای تجربه ای چیزی بود بگین تا خودمم هم بفهمم.:p

پ ن: من خیلی عجولم. وقتی یه سایت میزنم میخوام فرداش که اومدم هزارتا بازدید کننده داشته باشه واسه همین هیچوقت پیشرفت نمی کنم. یکی از دلایلی که رفتم سراغ برنامه نویسی همینه که گفتن برنامه نویس باید صبر و حوصله داشته باشه و اگه فکر میکنی قراره کمتر از یکسال یاد بگیری اصلا شروع نکن. من شروع کردم تا صبر و تحملم زیاد بشه

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
هشت سال پیش با خوندن مطلب تبلیغی تو یه سایت به فکر کسب درآمد از اینترنت افتادم اولش درست نمیدونستم سایت های هرمی چی هستن ولی با آموزش های اون وبلاگ توش بود یه حساب تو ایگولد باز کردم و شروع کردم به کلیک رو آگهی ها ، سایت خارجی بود ادعا میکرد دو دقیقه آگهی ببینید و 25 دلار دریافت کنید با خودم میگفتم این خارجی ها چه پول ها که برای تبلیغ نمیدن فکر میکردم معتبر هستن هر کدومشون یه سازی میزد برا نوع پرداخت یکیشون که برا آگهی ها پرداخت زیادی داشت زده بود به هزار دلار برسه واریز میشه به پی پال و ایگولد و... یه هفته ای شد به 1000 تا رسید و هیچی واریز نشد دیدم کلاه برداری و خالی بندی هست پرداختشون اونایی هم که پرداخت داشتن هزینه اینترنت بسیار کند اون موقع هم نمیشد چه برسه به درآمد خدا خواست ده روزی تو دام این اشتباه بیشتر نموندم و با خودم گفتم هیشکه پول مفت به کسی نمیده باید زحمت کشید.
یه مدتی گذشت با نرم افزار مولتی مدیا بویلدر آشنا شدم و فول یادش گرفتم یه چیزهایی اوتوران میکردم و به فکرم زد برا فروش یه فروشگاه بزنم من برا همه چی یاد گرفتم سرچ کنم اون موقع ها از سرچ یاهو استفاده میکردم ، پنل ارزون قیمتی از یه فروشگاه گرفتم و شروع کردم بعد با شرکت رهنما سیستم پرداخت قرارداد فروش پستی بستم و تو ایستگاه که اون موقع ها ارزون بود آگهی میدادم و کمی تونستم درآمد داشته باشم که امیدوارم کرد . به مرور یاد گرفتم برا ترافیک و بیننده داشتن آگهی دادن فایده نداره باید خودت سایت داشته باشی با اینکه فروشگاهی که داشتم رنک سه گرفته بود ولی من از رنک و این چیز ها سردرنمیبردم ، اولش خوب رو گوگل سرچ کردم یاد گرفتم رو لوکال کامپیوتر شخصی سایت بالا بیارم چون اینترنت اون موقع ها تو شهر ما گرون بود و سرعتش پایین بود شروع کردم با آزمون و خطا هر مشکلی که داشتم اینقدر تو اینترنت میگشتم تا جوابش پیدا کنم اچ تی ام ال رو زود با آزمون و خطا یاد گرفتم ولی پی اچ پی سخت بود ولی اونم سعی کردم به اندازه نیازم بدونم چی به چی هست کم کم کمی اصول سئو رو یاد گرفتم و سایت در حال تکمیل رو لوکال بود دیگه چند روزی گشتم یه دومین خوب انتخاب کردم که تو ذهن بمونه و یه هاست خارجی که نماینده ایرانی داشت گرفتم مشکل دیگه ای که داشتم انتقال فایل ها بود که حجمش فکر کنم 3 گیگی میشد اون موقع که با اینترنت دایل آپ اون موقع شهر ما غیر ممکن بود رو همین پرشین تولز یکی پیدا کردم فایل رو آپلود میکرد رو سی دی براش فرستادم و اون هم چند روزه انجامش داد بالاخره سایت بالا اومد و خدا رو شکر زود ترافیکی که میخواستم برا فروش محصولم جور شد کم کم دیدم گوگل داره حسابی کلمات کلیدی منو ساپورت میکنه منم امیدوارتر شدم یه موقع دیدم هنوز سایت جا داره بازم رو سئو کار کردم بهتر شد و الان روزی 12 هزار آی پی از گوگل میگیرم و فکرایی هم برا بیشتر کردنش دارم
اما در مورد مشکلات اولا به چند تا هاست درپیتی برخوردم که خیلی اذیت شدم چند مدت هم سرور مجازی داشتم که هارد سوخت و کل اطلاعات پرید و من هم بک آپ نداشتم و باز از صفر سایت رو بالا آوردم یکبار هک شدم رو سرور مجازی که باز هم از صفر سایت رو بالا آوردم و مدتی الکسا و تعداد بیننده کم شد ولی نا امید نشدم و یکبار از یه جای دیگه هاست گرفتم که کل پولم رو خورد و به بدبختی انقال دادم
و اما توصیه هایی که برای خودم خیلی به سختی بدست اومد به دوستان
1- از جای معتبری دومین بگیرید چون یکی از دوستام که سایتش مطرح شد دومینش رو دزدیدند
2-در مورد هاست یا سرور تحقیق کنید مثلا فلان هاستینگ کلاهبرداری نداره پشتیبانیش خوبه انجمن وب هاستینگ تالک در این مورد کمک میتونه بکنه
3-حتما یه بک آپ در جای دیگه ای داشته باشید لازم نیست جای گرون قیمتی باشه فقط معتبر باشه چون ممکنه یه وقتی سایتتون ساسپند بشه و اطلاعات رو بهتون ندن یا هارد بسوزه یا ایرانی رو تحریم کنن
4-اگه فکر میکنید با ترافیک های بی ارزش مثل ایفریم و پاپ آپ میتونید به درآمد برسید در اشتباهید چون تا پول خرج میکنید تو الکسا بالا هستید
5-تا یه ایده مناسب ندارید شروع نکنید
6-قبل از شروع رو یه برگه بنویسید میخواید چکار کنید اهداف ، مشکلات و نقطه ضعف هاش رو یاداشت کنید و بمرور سعی کنید ضعف هاش رو کم کنید انسان فراموشکاره حتما یادداشت کنید که یادتون نره
7-مواظب کلاهبدارداران اینترنتی باشید به این آگهی ها که تضمینی سایت شما رو میاریم تو صفحه اول گوگل توجه نکنید مگر ایکه این تبلیغات بر اساس اصول سئو باشه که معمولا زمانبر هست
8-از همون اول تو گوگل-وبمستر سایت رو معرفی کنید و به ارور هایی که ثبت میکنه و تذکر هایی که میده توجه کنید در عین حال به اینکه گوگل بهتون رنک میده یا افزایش میده رنک رو توجه نکنید که زیاد مهم نیست
9-اگه میتونید از سایت هایی که مشابه سایت شما هستند بک لینک بگیرید یا تبادل لینک کنید البته نه بصورت نو فالو
10-رقیباتون رو خوب بشناسید و زیر نظر بگیریدیشون اما ازشون تقلید نکنید که جواب نمیده
11-فکر راه اندازی سایتی بصورت کپی پیست نباشید که جواب نمیده
12-اگه فکر رسیدن به جاهای بالا و قرار گرفتن بین وبمستر های بزرگ هستین باید سایتتون یه چیز جدید برا گفتن داشته باشه و برا جا افتادنش و گرفتن ترافیک بسیار صبور باشید
13-فکر زیبایی زیادی قالبتون نباشید ، قالب حرفه ای سبک هست با سرعت بارگذاری بالا سعی کنید عکس هاتون حجم زیادی نداشته باشه در مورد سی ام اس و قالب اون خوب تحقیق کنید و قالب هم بدید طراح های بزرگ که اصول سئو هم بلدن طراحی کنن
14-اگه محصولی برای فروش دارید سعی کنید با اعتباری که سایتتون بدست میاره بمرور نظر خریداران را جلب کنید چون تو شرایط فعلی خریداران به خرید اینترنتی بدبین شده اند بخاطر تبلیغات زرد و کیفیت پایین محصولات بدرد نخور اکثرا چینی یکبار مصرف مگر اینکه سایتتون بتونه جذب کنه خریدار رو با اعتبارش که اگر اینطور شد باید حفظش کنید اعتبار رو که همون برند سازی هست که بدست اومدنش خیلی طولانیه
15-در آخر به نطر من اگر از این آدم ها هستین که شاخه به شاخه میکنن بهتره دور اینترنت رو خط بکشید که درآمدی براتون نمیاره بجز هزینه و نا امیدی
البته من خودم رو استاد اینترنت و کسب درآمد نمیدونم و نیستم و اینها فقط تجربه چند ساله من بود که عرض کردم
ما فقط میتونیم از تجربه های دیگران در جهت کار اصولی که شروع کردیم استفاده کنیم مثلا من از همین پرشین تولز با اینکه درش خیلی فعال نیستم تا حالا کلی استفاده کردم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منم میخوام حرف بزنم :دی

کل سرگذشت دنیای مجازیم رو میگم شما خودتون اگه توش تجربه ای بود ازش استفاده کنید!
سال 85 یا 86 بود که با صدای زیبای مودم وارد دنیای نت شدم. عاشق جک بودم و فکر کنم تا یه سال روزی یه ساعت آنلاین می شدم و توی یاهو می نوشتم جک جدید(گوگل رو کشف نکرده بودم). خلاصه بعد کمکم رفتم سراغ دانلود آهنگ. یه بار هم خواستم به بازی دانلود کنم که حدود 50 مگ بود. تا میومد به 30 مگ برسه کارت اینترنتم تموم می شد و دوباره از اول. نمی دونستم وبلاگ چیه اما همیشه آرزو داشتم منم بتونم وبلاگ یا سایت داشته باشم. یه روز توی نت بودم که نوشته بود آموزش ساخت وبلاگ. تا

مرد حسابی تو 10 جور سایت رو امتحان کردی و هیچکدوم با روحیاتت سازگار نیست

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
مرد حسابی تو 10 جور سایت رو امتحان کردی و هیچکدوم با روحیاتت سازگار نیست

آره خب:p

سایت خدماتی تا الان بیشتر با روحیاتم! سازگار بوده. تا ببینم بعدها چی میشه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آره خب:p

سایت خدماتی تا الان بیشتر با روحیاتم! سازگار بوده. تا ببینم بعدها چی میشه
سايت هاي خدماتي كه باروحيه همه سازگاره :D
چون كار كم و درآمد خوبي داره :D
در كل شما هم از اين قائده مستثني نيستي :D

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
خب کم کم داره جالب میشه ولی کیه که درس بگیره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تموم 14 صفحه رو خوندم .
این تجربیات نشون می ده که ما به یک سازمان و یا سایت نیاز داریم تا قانون هایی رو در فضای وب ایجاد کنه و به نسبت اجرای اون قانون ها امتیازی به سایت ها داده بشه . قانون های مثل حق امتیاز و کپی رایت و اینجور چیزا . تو این دور و زمونه چه تو ایران چه تو آمریکا مردم دارن کارها رو می چرخونن . همین ویکی پدیا و خیلی سایت های دیگه رو مردم به وجود آوردن نه دولت ها . حتی برای سایت های مستهجن هم قانون وجود داره چه برسه به سایت های دیگه . مرورگرهای اپرا و کروم که باهاشون کار می کنم همیشه میزان اعتبار دامنه رو نشون می ده . یا خود گوگل که بعضی موقع ها سایت ها Maleware رو شناسایی می کنه ، ما به یک منبع برای اعتماد کردن نیازمندیم . به یک منبع که حقوق وبمسترها مشتریان و همه و همه تو اون باشه . ؟؟؟!!!
از اونجایی که نسل های بعدی دارن یواش یواش تو نت زیاد میشن ، باید فکر حسابی کرد تا نسل های آینده با دورنمای بهتری وارد نت بشه (مثل طرفداران جاستین بیبر و سلنا گومز - حالم از همشون به هم می خوره )

نظر دوستان چیه

100% موافقم..
اتفاقا منم چینین ایده ای به ذهنم رسید ولی از استقبال سرد دیگران ترسید..
میشه یه سایتی زد و یک سری قوانین کلی رو توش تعیین کرد... در کنارش هم یک برنامه ی پلاگین برای مرورگرها نوشت و لیست سایت های بلک لیست شده رو توی پلاگن برای کاربران معرفی کنیم..
برای تشویق کاربران به نصب این پلاگین. باید تمامی سایتهای فارسی رو تشویق کرد که شرط بالا اومدن سایتشون برای کاربر, نصب بودن این پلاگین باشه..
1) ممکنه در اوایل بعضی سایت ها بخاطر اینکه آمار بازدیدشون کم نشه از این طرح (اجباری بودن نصب پلاگین برای کاربر) استقابل نکنن..
2) ممکنه در اوایل خیلی از کاربران برای مشاهده ی سایت های بلک لیست شده.. موقتا پلاگین مرورگرشون رو غیر فعال کنن..

ولی بنظرم این مشکلات مقطئیه.. بعد از یه مدت کوتاه همه به مفید بودن و استفاده از این سیستم ایمان پیدا میکنن.

نکته ی آخر : اگه این سایت توسط با سابقه تر ها ساخته بشه.. وبمستر ها بیشتر استقالب میکنن ..تا اینکه یک فرد غریبه و جدید بیاد چنیی سایتی رو بزنه.. چون خطر سوء استفاده و درج چیزایی مثل پاپ آپ توی پلاگین وجود داره..

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
من سال87 بود که با اینترنت آشنا شدم و 88 هم وبلاگ داشتم. تو فروم ها میچرخیدم و خوش بودم واسه خودم :دی
همون اول فتوشاپ منو جذب کرد و تو دوتا مجله اینترنتی عضو شدم واسشون طراحی صفحه میکردم و بعد از چند وقت یه وبلاگ زدم که بنر طراحی کنم تقریبا یکی دو ماه به جا مشتری فحش نصیبم میشد از طرف قیمت!
ولی کم نیاوردم. اعتقادم بر این بود که مشتری باید خودش ارزش کار رو بدونه و قیمتی رو که برای کارم میدم قبول کنه. سال 90 بود که نایس بنر رو افتتاح کردم :دی و تقریبا ماه بهمن بود که 300 تومن تو یک ماه درآوردم که کلی داشتم از خوشحالی میمردم. البته از اون روز به بعد من هرچی بیشتر مشتری گیرم میومد و بیشتر در می آوردم قیمتا هم بالا میرفت و زندگی سرخت تر میشد و دقیقا الان تو همین وضعیتم ! به هر حال خوشحالم که تلاشمو کردم و کاری که دوست داشتم رو پیش گرفتم و به نتیجه هم رسیدم ولی این وسط خیلی بیچارگی کشیدم. طراحی هم اصلا کار آسونی نیست به هیچ وجه
اول باید مخ مشتری رو بزنی :دی بعد باید سر هزینه توافق کنی که این خودش داستان داره ! بعد میرسه به مرحله طراحی که از همه سخت تره ! چون هر باید باید طرح با طرح های قبلی متفاوت باشه و کلی خلاقیت میخواد برا همین بیشتر وقتا آدم خلاقیت کم میاره ... بعد هم تحویل کار و ایراد گرفتن مشری که بعضی هاش منطقی هست و بدون شکایتی تغییرات انجام میشه ولی بعضی وقتا هم طرف ارث پدرش رو از آدم طلب کاره ...

این بین وبلاگ نویسی و نویسندگی هم کردم که هیچی ازش نصیبم نشد الان هم با همین حقوق طراحی فقط خرج اینترنت و بخور نمیر در میاد :دی اوضاع خیلی خرابه.
----
در درجه اول به کسایی که میخوان کاری رو شروع کنن پیشنهاد میکنم اول روش فکر کنن حسابی و بعد بصورت آزمایشی کار کنن تا ببینن توانش رو دارند یا نه.
دوم اینکه نمیشه خیلی به افراد مختلف تو اینترنت اعتماد کردم. بنده خودم الان بعد از دوسال طراحی حرفه ای فقط سه مشتری دارم که بهشون اطمینال دارم !!! بقیه رو با احتیاط میرم جلو
سوم اینکه تو اینترنت با یکی دوماه تلاش آدم به جایی نمیرسه حداقل یک یا دوسال کار بی وقفه لازمه
چهارم اینکه اگر فروشنده هستید اگر فروش نکردید به هیچ وجه تو سر قیمت نزنید این کار فقط به اعتبارتون لطمه میزنه (شبی شد که گرسنه خوابیدم ولی ارزش کاری که میکنم رو پایین نیاوردم به خاطر مشتری ای که خسیس بازی در میاره یا میخواد اذیت کنه و یا کلا در جریان نیست که این محصول یا این کار چقدر ارزش داره)

---
یه سوال فنی از کسایی که از فروش شارژ سر در میارن. من تو موقعیتیم که میتونم یه وام تقریبا بزرگ بردارم. قصدم اینه که یه فروشگاه شارژ بزنم و کلی روی سئو کار کنم و در د چند میلیون تومنی تبلیغ کنم
آیا جوابگو هست ؟ سال اول حد اقل ماهی یه حقوق 300 یا 400 تونی از بقلش در میاد ؟ چون اگه سود نده باید از شهر فرار کنم :دی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من سال87 بود که با اینترنت آشنا شدم و 88 هم وبلاگ داشتم. تو فروم ها میچرخیدم و خوش بودم واسه خودم :دی
همون اول فتوشاپ منو جذب کرد و تو دوتا مجله اینترنتی عضو شدم واسشون طراحی صفحه میکردم و بعد از چند وقت یه وبلاگ زدم که بنر طراحی کنم تقریبا یکی دو ماه به جا مشتری فحش نصیبم میشد از طرف قیمت!
ولی کم نیاوردم. اعتقادم بر این بود که مشتری باید خودش ارزش کار رو بدونه و قیمتی رو که برای کارم میدم قبول کنه. سال 90 بود که نایس بنر رو افتتاح کردم :دی و تقریبا ماه بهمن بود که 300 تومن تو یک ماه درآوردم که کلی داشتم از خوشحالی میمردم. البته از اون روز به بعد من هرچی بیشتر مشتری گیرم میومد و بیشتر در می آوردم قیمتا هم بالا میرفت و زندگی سرخت تر میشد و دقیقا الان تو همین وضعیتم ! به هر حال خوشحالم که تلاشمو کردم و کاری که دوست داشتم رو پیش گرفتم و به نتیجه هم رسیدم ولی این وسط خیلی بیچارگی کشیدم. طراحی هم اصلا کار آسونی نیست به هیچ وجه
اول باید مخ مشتری رو بزنی :دی بعد باید سر هزینه توافق کنی که این خودش داستان داره ! بعد میرسه به مرحله طراحی که از همه سخت تره ! چون هر باید باید طرح با طرح های قبلی متفاوت باشه و کلی خلاقیت میخواد برا همین بیشتر وقتا آدم خلاقیت کم میاره ... بعد هم تحویل کار و ایراد گرفتن مشری که بعضی هاش منطقی هست و بدون شکایتی تغییرات انجام میشه ولی بعضی وقتا هم طرف ارث پدرش رو از آدم طلب کاره ...

این بین وبلاگ نویسی و نویسندگی هم کردم که هیچی ازش نصیبم نشد الان هم با همین حقوق طراحی فقط خرج اینترنت و بخور نمیر در میاد :دی اوضاع خیلی خرابه.
----
در درجه اول به کسایی که میخوان کاری رو شروع کنن پیشنهاد میکنم اول روش فکر کنن حسابی و بعد بصورت آزمایشی کار کنن تا ببینن توانش رو دارند یا نه.
دوم اینکه نمیشه خیلی به افراد مختلف تو اینترنت اعتماد کردم. بنده خودم الان بعد از دوسال طراحی حرفه ای فقط سه مشتری دارم که بهشون اطمینال دارم !!! بقیه رو با احتیاط میرم جلو
سوم اینکه تو اینترنت با یکی دوماه تلاش آدم به جایی نمیرسه حداقل یک یا دوسال کار بی وقفه لازمه
چهارم اینکه اگر فروشنده هستید اگر فروش نکردید به هیچ وجه تو سر قیمت نزنید این کار فقط به اعتبارتون لطمه میزنه (شبی شد که گرسنه خوابیدم ولی ارزش کاری که میکنم رو پایین نیاوردم به خاطر مشتری ای که خسیس بازی در میاره یا میخواد اذیت کنه و یا کلا در جریان نیست که این محصول یا این کار چقدر ارزش داره)

---
یه سوال فنی از کسایی که از فروش شارژ سر در میارن. من تو موقعیتیم که میتونم یه وام تقریبا بزرگ بردارم. قصدم اینه که یه فروشگاه شارژ بزنم و کلی روی سئو کار کنم و در د چند میلیون تومنی تبلیغ کنم
آیا جوابگو هست ؟ سال اول حد اقل ماهی یه حقوق 300 یا 400 تونی از بقلش در میاد ؟ چون اگه سود نده باید از شهر فرار کنم :دی

چند ملیون سرمایه گذاری و ماهی 400 راضی هستی؟

Dr.Hamid

Registered User
لایک‌ها
73
چند ملیون سرمایه گذاری و ماهی 400 راضی هستی؟

برای شش ماه و یک سال اول میگم. چون اگه سودش خوب باشه که از درامد خودش خرجش میکنم تا بیاد بالا سال بعد بیشتر ا این حرفا بشه
فقط میخواستم ببینم جواب میده یا فقط سرمایه و وقتم هدر میره چون اگه سرمایه اولیه از بین بیه همونطور که گفتم باید فرار کنم :دی

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
برای شش ماه و یک سال اول میگم. چون اگه سودش خوب باشه که از درامد خودش خرجش میکنم تا بیاد بالا سال بعد بیشتر ا این حرفا بشه
فقط میخواستم ببینم جواب میده یا فقط سرمایه و وقتم هدر میره چون اگه سرمایه اولیه از بین بیه همونطور که گفتم باید فرار کنم :دی
میخوای بری یه وام بزرگ بگیری
بعد چند میلیونم خرج کنی
برای اینکه یه کارت شارژ هزار تومنی مثلا بفروشی 40 تا تک تومنی سود کنی؟
برادر من الان بانکا کارت شارژ میفروشن، هزار تا فروشگاه دیگم کارت شارژ میفروشه، مغازه ها کارت شارژ میفروشن، خود ایرانسلو ... هم کارت شارژ میفروشن، دیگه USSD ها رو هم که بیخیال از
یه بقالی بزن کلی هم سود کن.... سودشم نوش جونت :دی

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
حدود 11 ساله وبمسترم

تو این 11 سال خیلی اتفاقات افتاد . دیگه الآن طوری شده که تو وبمستری دیگه پوست کلفت شدم
خیلی سختی ها کشیدم - خیلی فرصت ها رو به خاطر همین وبمستری از دست دادم- همین پریروزم یه سایت توپم سرورش سوخت ( 4 ترا اطلاعات ) و هزینه ها وزحماتش هدر رفت.

آدمی که عاشق یه چیزی یا کسی باشه ، هر چه قدرم ازش ضربه بخوره باز نمیتونه ازش دل بکنه . داستان منم همینجوری بود - تو این مدتم اصلا به فکر درآمد از اینترنت نبودم . فقط یه هدف هایی داشتم که میخواستم بهشون برسم و دنبال علایقم تو نت بودم.

سایت هایی که ازون دوران برام مونده یکیش از سال 83 (البته با قطع و وصل های مکرر) یکی دیگش از سال 89 که انجمنه تفریحیه . دو تا سایت دیگه هم همین سال 92 زدم.(سایت هایی که زدمو ول کردم حدودا 10 تا میشن)

الآن دارم بعد از این همه سال تجربه تو نت - حرکت آخرم رو انجام میدم - تموم توانایی ها و پولمم رو گذاشتم تو این پروژه . دیگه دارم حرکت انتحاری میزنم. یا موفق میشم و میرم اون بالاها یا بدجور شکست میخورم و نابود میشم.

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
حدود 11 ساله وبمسترم

تو این 11 سال خیلی اتفاقات افتاد . دیگه الآن طوری شده که تو وبمستری دیگه پوست کلفت شدم
خیلی سختی ها کشیدم - خیلی فرصت ها رو به خاطر همین وبمستری از دست دادم- همین پریروزم یه سایت توپم سرورش سوخت ( 4 ترا اطلاعات ) و هزینه ها وزحماتش هدر رفت.

آدمی که عاشق یه چیزی یا کسی باشه ، هر چه قدرم ازش ضربه بخوره باز نمیتونه ازش دل بکنه . داستان منم همینجوری بود - تو این مدتم اصلا به فکر درآمد از اینترنت نبودم . فقط یه هدف هایی داشتم که میخواستم بهشون برسم و دنبال علایقم تو نت بودم.

سایت هایی که ازون دوران برام مونده یکیش از سال 83 (البته با قطع و وصل های مکرر) یکی دیگش از سال 89 که انجمنه تفریحیه . دو تا سایت دیگه هم همین سال 92 زدم.(سایت هایی که زدمو ول کردم حدودا 10 تا میشن)

الآن دارم بعد از این همه سال تجربه تو نت - حرکت آخرم رو انجام میدم - تموم توانایی ها و پولمم رو گذاشتم تو این پروژه . دیگه دارم حرکت انتحاری میزنم. یا موفق میشم و میرم اون بالاها یا بدجور شکست میخورم و نابود میشم.

جون داداش خیلی بالا نپری که اینجا ایرا نه همه کپی کارن

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
تجربه من که چند سال پیش شرایط گرفتن درگاه بانکی سخت بود مثل الان نیست که هزارتادرگاه واسطه و راحت شدن درگاه بانکی شده بگذریم و به یکی اعتماد کردم که از درگاه هاش استفاده کنم و اون با ما تسویه که و وقتی به 10 میلیون تومان رسید تراکشن هامون متاسفانه کلاه گشادی گذاشت تا الان هم دارم حسرت می خورم دیگه به بردارم هم اعتماد نکنم
و خداشکر الان وضع روبراه شد و با کلی ایده که داشتم راه اندازی کردم و موفق هم شدم اصل داشتن برنامه ریزی درست که راحت جواب مید ه

بالا