• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
متاسفانه تو مملکت ما جای درس و پول بر عکس شده.
برای مثال همه مکانیک ها و اونایی که تو صنف ماشین کار میکنن همه تجربی کارشون رو از بچگی یاد گرفتن و رفتن به این کار رسیدن و الان ما پراید تولید میکنیم اونم با کلی اوف و پف!

اما تو کشورای خارجی به تجربه خیلی کمتر بها میدن
میگن تو نمیگی مکانیک فلان ماشین هستی ؟ مدرکت رو نشون بده و استخدام شو
یا پارتی بازی ندارن که تو شرکت های خودرو سازی اونی که واقعا توانایی داره رو بزارن کنار و اشناشون و بیارن که مدرکش و با پول گرفته و اونا لامبورگینی میسازن / مرسدس بنز میسازن /

این تفاوت کشور ما با کشواری توسعه یافته اس البته تو زمینه تولید خودرو

اتفاقا من فکر می کنم اکثر ماها خوب درس نخوندیم که وضعمون اینه ادعای مهندس شدن داریم ولی یه انتگرال بلد نیستیم بگیریم بعد میندازیم تقصیر این و اون.

من تو فامیل های خودمون واقعا هر کی رو نگاه می کنم درس رو اساسی و درست خوند موفق شده. و هر کی یه کی به نعل زد یکی به میخ موفق نشدیم و گردن همه کس میندازیم جز خودمون.

در کشورای خارجی هم اتفاقا تجربه خیلی چیز مهمی است شما رو امکان نداره بدون سابقه کار پذیرش کنن شما اول باید به صورت مجانی و البته درست و اینکه کار بلد باشی چند ماه واسه بعضی ها کار کار کنی تا هم تجربه کسب کنی و هم اینکه فردا جایی خواستی استخدام شی که بهت پول بدن بگی که بله من از لحاظ سابقه کار مشکلی ندارم.

لب کلام اینه هر کی دانش داره موفقه ماهایی که می بینی ناموفقیم دانش نداریم. :)

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
خوب قبول داری **** آموزشی کشور به درد نمیخوره؟
کدوم برنامه نویس، برنامه نویسی رو تو دانشگاه یا مدرسه یاد گرفته؟
اکثرا با این کلاس های بیرون، دانش خودشون رو بالا تر میبرن
البته هوش هم مهمه
اما تا وقتی **** همینه، بیشتر از این نمیشه انتظار داشت
خود من با این که علاقه زیادی به کامپیوتر و... دارم اما حوصلم نمیکشه سر کلاس ها بشینم

این مورد بحث طولانی هست و حوصله اندک

بحث سیاسی شدا :دی

skankan2

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام .. دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم..
این سایتای دانلود که موزیک و فیلم میزارن واسه دان درآمد دارن؟از کجا؟(از تبلیغ روسری و شما برنده شدیدو اینجور چیزا؟) -مثلا همین گوگل یا فیسبوک که من استفاده میکنم چجوری پولشو از من که استفاده میکنم میگیرن؟واقعا جای سواله برام.

ali181818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
یک سوال دارم . اگر کسی در این زمینه زیر تخصص داره تجربه اش را در اختیار من قرار بده !!!
از بین شما کسی هست که با پاپ آپ کار کرده باشه ؟ درآمد داره ؟ چه سایتی را برای پاپ آپ معرفی میکنید ؟
به طور میانگین برای هر آی پی چند تومان میدن ؟
مرسی

ali181818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
غیر از این سایتی که معرفی کردید باز هم سایتی بهتر از این هم دارید ؟
آن سایتی هایی که به ازای هر آی پی 15 تومان می دهند کلاهبردارن ؟
متشکر

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان
کسی در زمینه پیامک های تبلیغاتی تجربه کاری داره؟ منظورم اینه که خدمات سایتش رو با ارسال پیامک برای اصناف مرتبط با کارش معرفی کنه؟
قبالا از راهنماییتون تشکرات:)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم
اما اگه میشه ..
خوب به چه روشی؟!
دوستان گفتن دیگه..
مطالب کپی پیست نباشه
سئو رو باید خوب یاد گرفت
ایده تکراری نباشه
و...

gorazderaz

Registered User
لایک‌ها
38
بزارید محتوای تاپیک با توجه به موضوعش پیش بره
برای همین خودم یک تجربه (بد) را میگویم
هیچ وقت برای کار طراحی و برنامه نویسی به هر کسی اعتماد نکنید حتی اگر تضمین 120% درصدی بهتون بدهد چون مثل من کار تضمینی یک ماهه به 4 ماه تاخیر میافتد
به نظرم با چشم و گوش باز از بچه های همین پی تی چند برنامه نویس را سراغ بگیرید تا کارتان به تاخیر نیافتد
یاحق

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه مدت فرصت بده یکم تجربه جدید کسب کنن :دی

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
اقا سايت با موضوع شيرينه دانلود فيلم چطوره؟:D
١ماهه دارم سرچ ميكنم و تحقيق به أين نتيجه رسيدم درامد خوبي داره ولي بأيد استارت قوي داشت
دوستاني كه تجربه با اين موضوع رو دارن كمك!!!

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اقا سايت با موضوع شيرينه دانلود فيلم چطوره؟:D
١ماهه دارم سرچ ميكنم و تحقيق به أين نتيجه رسيدم درامد خوبي داره ولي بأيد استارت قوي داشت
دوستاني كه تجربه با اين موضوع رو دارن كمك!!!
با سلام پیشنهاد میکنم قبل از این که اقدامی انجام بدید این تایپیک رو ملاحظه کنید ...
عاقبت راه اندازی سایت فیلم !

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
با سلام پیشنهاد میکنم قبل از این که اقدامی انجام بدید این تایپیک رو ملاحظه کنید ...
عاقبت راه اندازی سایت فیلم !
جدی نیگر این حرفارو فقط برای اینه که دست رو کم کنن..
علی جان به نظر من اگر میخوای سایت فیلم راه بندازی شرایط زیر رو باید داشته باشی و برای سایتت اوکی کنی..
1.پول درست و حسابی
2.وقت زیاد و خالی
3.مدیریت درست و خلاق
4.تفاوت
5.محتوای ارزشمند
6.ظاهر
7.احترام به کاربر
8.نویسنده حرفه ای و کار کشته
9.منابع خارجی خیلی خوب و بروز تر از همه
حالا بریم سر حرف حساب
ببین علی جان میخوای سایت فیلم بزنی؟ بزن .. ولی قبلش فکراتو بکن هر کاری و هر سایتی تهش دو تا جاده داره موفقیت یا شکست.. همینجوری الکی نیست
سایت فیلم زیاده ولی چندتاشون واقعا خوبه.. 0تا! این یه موقعیت خیلی خوبه برای تو.. ببین سایت فیلم ایران فیلم برای مثال.. خیلی خیلی خوبه ولی خیلی ایرادات داره
مثلا هروقت به افاراد عادی حرف از ظاهر سایت میزنیم فکر میکنن منظورم یه قالب خوشگل و مشگل نانازیه.. ببین ظاهر خوب ظاهریه که کاربر توش راحت باشه.. توش به همه جا دسترسی سریع داشته باشه.. موضوعات پیچیده نباشه.. سبک باشه.. رنگ های جذاب مرتبط با فیلم و سینما باشه ولی زیاد هم رنگی نباشه.. چون سایتیه که توش کاربر خلاصه داستن و نقدر میخونه سر گیجه نگیره.. و همه جوره کاربر احساس خفگی یا نا واردی بهش دست نده.. در کنارش احساس اینکه خیلی شبیه سایت های دیگه است هم بهش دست نده.. محتوای همه سایت ها یکیه ولی باید محتوات رو قوی و غنی تر کنی.. از هرچیزی که مربوط به فیلم و سینماست ریغ نکنی.. ایده وارد کارت کنی.. الان همه سایت میزنن ولی نصفشون جمع میکنن.. نصفشون هم میمون و به ماهی 3-4 میلیون بسنده میکنن.. توی دنیای سایت 3-4 میلیون در آمد پول خورده.. پول خورد.. پس توس ایت بزن سایتت رو برای خرج درست حسابی کن.. بده دست متخخص طراحی که ui و ux سرش باشه.. الان همه واسه ما شدن طراح..!! روانشانسی رنگ سرش باشه و..
الان طرف سایت میزنه افزونهس دو نب میکنه روزی 10 تا پست میزاره بازدید هم جمع میکنه.. ولی اول کار انقدر دنبال سئو نباش بچسب به محتوا در عرض 2 ماه مطالبتو برسون به بالای 5 هزار تا فیلم و سریال.. کمتر از این فایده نداره.. آرشیو رو فول کن.. بهت قول میدم سر 6 ماه با پولت میتونی بری خارج زندگی کنی.. هیچ خطری همب رات نداره فقط به هر کسی نگو مدیر فلا ن سایتم.. حتی مادرت!! البته کاری هم بهت ندارن مگه اینکه دور ور پو..رن و سیا..سی بری..
سرور خوب نه عالی تهیه کن کاربرای فیلمب از دوست دارن با سرعت خدا دانلود کنن.. من خودم از ایران فیلم اکانت نمیخرم.. چون نهایتش به 1 مگ میرسه سرعت دانلودش.. اینو هم در نظر بگیر..

و بازم میگم دنبال تفاوت باش
چه از نظر ظاهر.. چه ار نظر محتوایی. خلاصه حرفه ای کار کن نه یه سایت معمولی..

و حرف آخر سایت دانلود رو بهش برسی و سریع کار کنی 3-4 ماهه شروع میکنه به سود دهی.. هم از تبلیغات هم vip

ali.dante

Registered User
لایک‌ها
137
جدی نیگر این حرفارو فقط برای اینه که دست رو کم کنن..
علی جان به نظر من اگر میخوای سایت فیلم راه بندازی شرایط زیر رو باید داشته باشی و برای سایتت اوکی کنی..
1.پول درست و حسابی
2.وقت زیاد و خالی
3.مدیریت درست و خلاق
4.تفاوت
5.محتوای ارزشمند
6.ظاهر
7.احترام به کاربر
8.نویسنده حرفه ای و کار کشته
9.منابع خارجی خیلی خوب و بروز تر از همه
حالا بریم سر حرف حساب
ببین علی جان میخوای سایت فیلم بزنی؟ بزن .. ولی قبلش فکراتو بکن هر کاری و هر سایتی تهش دو تا جاده داره موفقیت یا شکست.. همینجوری الکی نیست
سایت فیلم زیاده ولی چندتاشون واقعا خوبه.. 0تا! این یه موقعیت خیلی خوبه برای تو.. ببین سایت فیلم ایران فیلم برای مثال.. خیلی خیلی خوبه ولی خیلی ایرادات داره
مثلا هروقت به افاراد عادی حرف از ظاهر سایت میزنیم فکر میکنن منظورم یه قالب خوشگل و مشگل نانازیه.. ببین ظاهر خوب ظاهریه که کاربر توش راحت باشه.. توش به همه جا دسترسی سریع داشته باشه.. موضوعات پیچیده نباشه.. سبک باشه.. رنگ های جذاب مرتبط با فیلم و سینما باشه ولی زیاد هم رنگی نباشه.. چون سایتیه که توش کاربر خلاصه داستن و نقدر میخونه سر گیجه نگیره.. و همه جوره کاربر احساس خفگی یا نا واردی بهش دست نده.. در کنارش احساس اینکه خیلی شبیه سایت های دیگه است هم بهش دست نده.. محتوای همه سایت ها یکیه ولی باید محتوات رو قوی و غنی تر کنی.. از هرچیزی که مربوط به فیلم و سینماست ریغ نکنی.. ایده وارد کارت کنی.. الان همه سایت میزنن ولی نصفشون جمع میکنن.. نصفشون هم میمون و به ماهی 3-4 میلیون بسنده میکنن.. توی دنیای سایت 3-4 میلیون در آمد پول خورده.. پول خورد.. پس توس ایت بزن سایتت رو برای خرج درست حسابی کن.. بده دست متخخص طراحی که ui و ux سرش باشه.. الان همه واسه ما شدن طراح..!! روانشانسی رنگ سرش باشه و..
الان طرف سایت میزنه افزونهس دو نب میکنه روزی 10 تا پست میزاره بازدید هم جمع میکنه.. ولی اول کار انقدر دنبال سئو نباش بچسب به محتوا در عرض 2 ماه مطالبتو برسون به بالای 5 هزار تا فیلم و سریال.. کمتر از این فایده نداره.. آرشیو رو فول کن.. بهت قول میدم سر 6 ماه با پولت میتونی بری خارج زندگی کنی.. هیچ خطری همب رات نداره فقط به هر کسی نگو مدیر فلا ن سایتم.. حتی مادرت!! البته کاری هم بهت ندارن مگه اینکه دور ور پو..رن و سیا..سی بری..
سرور خوب نه عالی تهیه کن کاربرای فیلمب از دوست دارن با سرعت خدا دانلود کنن.. من خودم از ایران فیلم اکانت نمیخرم.. چون نهایتش به 1 مگ میرسه سرعت دانلودش.. اینو هم در نظر بگیر..

و بازم میگم دنبال تفاوت باش
چه از نظر ظاهر.. چه ار نظر محتوایی. خلاصه حرفه ای کار کن نه یه سایت معمولی..

و حرف آخر سایت دانلود رو بهش برسی و سریع کار کنی 3-4 ماهه شروع میکنه به سود دهی.. هم از تبلیغات هم vip
داداش قربونت اين جوابت خيلي روحيه بم داد و ممنون ازت كه درست درمون راهنمايي كردي
راستي اگه طالبي خوشحال ميشم باهات همكاري كنم چون فكر ميكنم تو اين زمينه خيلي چيزارو تجربه كردي
پخ كن اگه أوكي بودي

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
سلام دوستان من قصد داشتم با خرید عمده لباس از طریق نت فروشگاهم رو راه اندازی کنم بنظرتون جواب میده ؟
فروشگاهم ررو از کجا بسازم آیا اسکریپتی موجود هست واسه این کار ؟
برای شروع باید مجوز گرفت ؟
بعد باید برای بازدید بیشتر کجاها تبلیغ کنیم ؟
خوشحال میشم از تجربه شما استفاده کنم ..

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان من قصد داشتم با خرید عمده لباس از طریق نت فروشگاهم رو راه اندازی کنم بنظرتون جواب میده ؟
فروشگاهم ررو از کجا بسازم آیا اسکریپتی موجود هست واسه این کار ؟
برای شروع باید مجوز گرفت ؟
بعد باید برای بازدید بیشتر کجاها تبلیغ کنیم ؟
خوشحال میشم از تجربه شما استفاده کنم ..
سلام
نمیشه گفت جواب میده یا نه، این به روش کار شما بستگی داره و اینکه چقدر در زمینه تجارت الکترونیک تجربه و مهارت داشته باشید
فروشگاه سازهای رایگان زیادی هست، ووکامرس (وردپرس) و opencart می‌تونه گزینه‌های مناسبی برای راه‌اندازی فروشگاه باشه

با در نظر گرفتن سئو، برای ظاهر و قالب فروشگاه خرج اصولی کنید ضرر نمی‌کنید.

اگه نماد اعتماد الکترونیک رو بگیرید، اعتبار فروشگاه‌تون بیشتر میشه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
بزارید محتوای تاپیک با توجه به موضوعش پیش بره
برای همین خودم یک تجربه (بد) را میگویم
هیچ وقت برای کار طراحی و برنامه نویسی به هر کسی اعتماد نکنید حتی اگر تضمین 120% درصدی بهتون بدهد چون مثل من کار تضمینی یک ماهه به 4 ماه تاخیر میافتد
به نظرم با چشم و گوش باز از بچه های همین پی تی چند برنامه نویس را سراغ بگیرید تا کارتان به تاخیر نیافتد
یاحق

من خودم یک ساله یه کارم عقب افتاده کاری که تو قرار داد کلا 75 روزه بوده ما فقط یه بار از دهنمون پرید گفتیم آقا فلان جا میشه اینطوری باشه طرف اینو بهونه کرده میگه چون اونو اضافه کردم اصل کار که ایراد داره نمیتونم درست کنم فقط با هزینه
میگم هزینش چه قدر میشه بگو من بدم میشه صبر کن تازه اول این ماه گفته 25 این ماه بهت میگم چقدر میشه
نباید اعتماد کرد

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با سلام
بدون تبليغات يا خرج كردن هيچ وقت انتظار دريافت سرمايه خوب يا نتيجه مطلوب رو نداشته باشيد!
مگر در صورت همكاري با چند نفر يا داشتن يك ايده خوب!

بالا