• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
:) خب حالا یه نکته ساده ولی خیلی مفید

از قدیم گفتن کسب روزی حلال و نون حلال برکت داره حالا شاید کلا به این چیزها هم اعتقاد نداشته باشید ولی یه رمز کلیدی افزایش فروش و درامد بیشتر همین مسئله هست (دقت کنید در مورد سایت های بفروش و فرار کن صحبت نمی کنیم داریم راجب سایت اینده دار صحبت میکنیم)

1- همیشه سعی کنید اگر کالایی به مشتری میدید درست و روشن و به بهترین نحوه ممکن مشخصات را ارائه کنید و بعد از سفارش تحویل بدید و رضایت خریدار رو درنظر بگیرید
2- به خوبی جواب مشکلات مشتری را بدید و مشکلش را اگر منطقی و درست هست حل کنید
3- شنیدید میگن "همه مشتری ها رو نمیشه راضی نگه داشت" ؟ ولی با این جمله توجیه نکنید که خب پس مشتری راضی نبود هم مهم نیست این جمله یه استثنا هست ولی برعکسش رو اگر درنظر بگیرید یعنی اکثر مشتری ها رو باید راضی نگه داشت و عده کمی رو به هر دلیلی نمیشه راضی نگه داشت
4- همه موارد بالا باعث ایجاد اعتماد و خرید مجدد مشتری ها می شود و قطعا شما اگر ارائه دهنده خدمتی هستید یک مشتری ثابت برای خدمات پیدا می کنید اگر فروشنده کالا هستید حتما یکی از گزینه های مورد بررسی مشتری برای خرید های اینده اش خواهید بود و همین یعنی زحمات شما در جذب مشتری و تبلیغات فقط صرف یک بار سود نشده بلکه بایکبار هزینه و جذب یک مشتری بارها از حسن شهرتتان به درستکاری و پاسخگو بودن مجدد سود می برید.
5- مشتری که از سایت شما راضی باشه با معرفی سایت شما به سایرین (دوستان ، اشنایان ...) علاوه بر تبلیغ رایگان مهر تائیدی هم بر اعتبار شما میزنه و این معرفی ها ارزشش از تبلیغ های هزینه بر هم بیشتره و دراکثر اوقات منجر به سفارش و خرید و سود بیشتر سایت می شود.

kamal68

Registered User
لایک‌ها
19
منم تجربه های خودمو از اینترنت میگم براتون چه خوب چه بد ..... خیلی سال پیش بود که من در دوران راهنمایی به سر میبردم اون موقع نت ایران خلوت بود بلاگفا تازه اومده بود و مثل الان اینقدر شلوغ نبود و همه مثله الان سعی در زمین زدن هم نداشتن و بعضیا از بقیه بعنوان پلکان استفاده نمیکردن که خودشون برن بالا و... بگذریم... اولش من نت خیلی برام جذابیت داشت فقط اینور اونور پرسه میزدم حتی نمیدونستم وبلاگ چیه و فرقش با سایت چیه ؟ باورتون نمیشه حتی نمیدونستم ارشیو چیه که تو بعضی از وبلاگا میدیدم !! جذابترین لوگو برای من ار اس اس نارنجی رنگ بود نمیدونستم به چه کار میاد اما چون شبیه نوشابه زرد بود ازش خوشم میومد بعدن کم کم در کنارش لوگوی تویتر و فیسبوک و... هم اضافه شد و منم با ذهنه پر از سوال که اینا چین و به چه دردی میخورن ؟ بدبختی کسی نبود ازش بپرسم هیچ منبعی هم تو نت ایران وجود نداشت بعدش به خودم گفتم ای کاش منم یه سایت داشتم با بلاگر کار خودمو اغاز کردم فارسی داشت قالبهای جذاب و کلی امکانات اپلودر اختصاصی و ... بخاطر علاقه وبلاگ زدم و نه درامد و این چیزا !! خلاصه خیلی حس خوبی بود اولین بار بود حس میکردم صاحب چیزیم حس میکردم مدیر یه شرکت هستم که بازدیدکننده هام مشتریام هستن خلاصه برا خودم تو عالم هپوروت بودم که بلاگر فیلتر شد بعدش با بلاگفا شروع کردم اما اینقدر خشک و بی امکانات بود که تو ذوقم خورد و زده شدم بعدش به فکر درامد زایی از اینترنت افتادم چون شنیده بودم بعضیا درامد دلاری دارن از سایتهای خارجی .... و بعضی ها هم از سایتهایی نظیر ایکسپانگو گوشی موبایل ان 95 براشون رسیده بود که راست هم میگفتن اما تا نوبت ماشد درها بسته شد سایه تحریم همه جای نت پخش شد و ای پی ایران شد شیطان!! اکانتهام بلوک شدن .... پیش خودم گفتم فایده نداره سال ها اومدن و رفتن تا سال نود که دیدم نمونه سایتهای کلیکی خارجی البته نسخه ایرانیش اومده من اول اعتماد نکردم و لی کنجکاو شدم و بدون سرمایه گذاری با حساب استاندارد تو چند تاشون 4-5 دفعه هردفعه 4-3 هزار تومن کش کردم یادمه پر سود ترینش ایباکس بود یه سال این سایت رو زیر نظر داشتم کاربراش همه راضی منم توش عضو بودم و چن بار کش کرده بودم سایتهایی مشابه میومدن و میرفتن کلاهبرداری میکردن و عمرشون 4-5 ماه بود اما ایباکس یک سال بود که همچنان پا برجا بود و اعتماد منو بدست اورد منم خواستم مثله بقیه سود کنم و پیش خودم میگفتم این تنها راه درامدزایی مطمئن بدور از تحریم و این چیزاست!! خلاصه 515 هزار تومن حساب طلایی خریدم + زیر مجموعه اما دقیقا بعد از سرمایه گذاری من سایت کلاهبرداری کرد و غیب شد انگار فقط یکسال صبر کرده بود که پول منو به چنگ بیاره !! اگه تمام کسایی رو که سرمو کلاه گذاشتن حلال کنم اینو اصلا حلالش نمیکنم .... دو سال بعدش یه سایت تو سایت ساز رزبلاگ در زمینه ترول زدمو خوب پیشرفت کرد واقعا... اما حوصله بروزرسانیشو نداشتم و لش کردم به خودم گفتم ایده های تکراری به درد من نمیخورن شاید پیشرفت کنه اما تا یه سطحی و بعدش متوقف میشه .... خرید اینترنتی هم زیاد داشتم از فروشگاهها ....یه نصیحت از من به شما اگه نمیخاین پولتون به گ نره ... هیچ وقت از سایتای دانلود که لینک خرید کالاهای همکاری در فروش گذاشتن نخرید من یه میکرو تاچ مکس خریدم 34 تومن فقط میتونست اگه سرعت دستتون با سرعت حلزون یکی باشه تنها کورک (منظور از کرک همون موهای بی رنگ خیلی خیلی نازک که تو نور طلایی دیده میشن و خیلی کوتاهن و به زور دیده میشن) رو بزنه نه مو رو !! اخرش هم از هم پاشید وقتی خواستم رو مو امتحان کنم ...عمر دستگاه یه ربع !!! ...همچنین یه بار یه تبلت از سایت موبایل زوون کلاهبردار خریدم (خیلی کلاهبرداره اصلا از این سایت موبایل زون خرید نکنید و به دیگران هم اطلاع بدین) تبلت خراب بهم فروخت که هیچی وقتی زنگ زدم قرار شد پس بفرستم برام تعمییر کنن 80 تومن ازم گرفتن بازم خراب برام پس فرستادن وقتی گفتم چرا خوب نشده در کمال بی شرمی گفتن خودت میدونی که جنس چینیه و جنس چینیم که میدونی که!! گفتم شما چرا جنس خراب میفروشین به مردم چرا وقتی میفهمی غیر قابل تعمییره ازم پول میگری برا تعمییر بعدش خرابشو میفرستی برام ؟ گفتم حرومت باشه و قطع کردم .....تنها تجربه خوبم از اینترنت همون 15 هزار تومنی که با حساب استاندارد از سایتهای کلیلکی کش کردم

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
منم تجربه های خودمو از اینترنت میگم براتون چه خوب چه بد ..... خیلی سال پیش بود که من در دوران راهنمایی به سر میبردم اون موقع نت ایران خلوت بود بلاگفا تازه اومده بود و مثل الان اینقدر شلوغ نبود و همه مثله الان سعی در زمین زدن هم نداشتن و بعضیا از بقیه بعنوان پلکان استفاده نمیکردن که خودشون برن بالا و... بگذریم... اولش من نت خیلی برام جذابیت داشت فقط اینور اونور پرسه میزدم حتی نمیدونستم وبلاگ چیه و فرقش با سایت چیه ؟ باورتون نمیشه حتی نمیدونستم ارشیو چیه که تو بعضی از وبلاگا میدیدم !! جذابترین لوگو برای من ار اس اس نارنجی رنگ بود نمیدونستم به چه کار میاد اما چون شبیه نوشابه زرد بود ازش خوشم میومد بعدن کم کم در کنارش لوگوی تویتر و فیسبوک و... هم اضافه شد و منم با ذهنه پر از سوال که اینا چین و به چه دردی میخورن ؟ بدبختی کسی نبود ازش بپرسم هیچ منبعی هم تو نت ایران وجود نداشت بعدش به خودم گفتم ای کاش منم یه سایت داشتم با بلاگر کار خودمو اغاز کردم فارسی داشت قالبهای جذاب و کلی امکانات اپلودر اختصاصی و ... بخاطر علاقه وبلاگ زدم و نه درامد و این چیزا !! خلاصه خیلی حس خوبی بود اولین بار بود حس میکردم صاحب چیزیم حس میکردم مدیر یه شرکت هستم که بازدیدکننده هام مشتریام هستن خلاصه برا خودم تو عالم هپوروت بودم که بلاگر فیلتر شد بعدش با بلاگفا شروع کردم اما اینقدر خشک و بی امکانات بود که تو ذوقم خورد و زده شدم بعدش به فکر درامد زایی از اینترنت افتادم چون شنیده بودم بعضیا درامد دلاری دارن از سایتهای خارجی .... و بعضی ها هم از سایتهایی نظیر ایکسپانگو گوشی موبایل ان 95 براشون رسیده بود که راست هم میگفتن اما تا نوبت ماشد درها بسته شد سایه تحریم همه جای نت پخش شد و ای پی ایران شد شیطان!! اکانتهام بلوک شدن .... پیش خودم گفتم فایده نداره سال ها اومدن و رفتن تا سال نود که دیدم نمونه سایتهای کلیکی خارجی البته نسخه ایرانیش اومده من اول اعتماد نکردم و لی کنجکاو شدم و بدون سرمایه گذاری با حساب استاندارد تو چند تاشون 4-5 دفعه هردفعه 4-3 هزار تومن کش کردم یادمه پر سود ترینش ایباکس بود یه سال این سایت رو زیر نظر داشتم کاربراش همه راضی منم توش عضو بودم و چن بار کش کرده بودم سایتهایی مشابه میومدن و میرفتن کلاهبرداری میکردن و عمرشون 4-5 ماه بود اما ایباکس یک سال بود که همچنان پا برجا بود و اعتماد منو بدست اورد منم خواستم مثله بقیه سود کنم و پیش خودم میگفتم این تنها راه درامدزایی مطمئن بدور از تحریم و این چیزاست!! خلاصه 515 هزار تومن حساب طلایی خریدم + زیر مجموعه اما دقیقا بعد از سرمایه گذاری من سایت کلاهبرداری کرد و غیب شد انگار فقط یکسال صبر کرده بود که پول منو به چنگ بیاره !! اگه تمام کسایی رو که سرمو کلاه گذاشتن حلال کنم اینو اصلا حلالش نمیکنم .... دو سال بعدش یه سایت تو سایت ساز رزبلاگ در زمینه ترول زدمو خوب پیشرفت کرد واقعا... اما حوصله بروزرسانیشو نداشتم و لش کردم به خودم گفتم ایده های تکراری به درد من نمیخورن شاید پیشرفت کنه اما تا یه سطحی و بعدش متوقف میشه .... خرید اینترنتی هم زیاد داشتم از فروشگاهها ....یه نصیحت از من به شما اگه نمیخاین پولتون به گ نره ... هیچ وقت از سایتای دانلود که لینک خرید کالاهای همکاری در فروش گذاشتن نخرید من یه میکرو تاچ مکس خریدم 34 تومن فقط میتونست اگه سرعت دستتون با سرعت حلزون یکی باشه تنها کورک (منظور از کرک همون موهای بی رنگ خیلی خیلی نازک که تو نور طلایی دیده میشن و خیلی کوتاهن و به زور دیده میشن) رو بزنه نه مو رو !! اخرش هم از هم پاشید وقتی خواستم رو مو امتحان کنم ...عمر دستگاه یه ربع !!! ...همچنین یه بار یه تبلت از سایت موبایل زوون کلاهبردار خریدم (خیلی کلاهبرداره اصلا از این سایت موبایل زون خرید نکنید و به دیگران هم اطلاع بدین) تبلت خراب بهم فروخت که هیچی وقتی زنگ زدم قرار شد پس بفرستم برام تعمییر کنن 80 تومن ازم گرفتن بازم خراب برام پس فرستادن وقتی گفتم چرا خوب نشده در کمال بی شرمی گفتن خودت میدونی که جنس چینیه و جنس چینیم که میدونی که!! گفتم شما چرا جنس خراب میفروشین به مردم چرا وقتی میفهمی غیر قابل تعمییره ازم پول میگری برا تعمییر بعدش خرابشو میفرستی برام ؟ گفتم حرومت باشه و قطع کردم .....تنها تجربه خوبم از اینترنت همون 15 هزار تومنی که با حساب استاندارد از سایتهای کلیلکی کش کردم
این بلاگر رو xpango رو من هم تجربه اش رو داشتم

بلاگر سئوش خوب بود و بازدید خوب میگرفتم ولی اون موقع درامد اینترنتی نمیفهمیدم چیه :D

xpango هم که کلا چهار نفر هم توش نتونستم زیرمجموعه کنم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
:) خب حالا یه نکته ساده ولی خیلی مفید

از قدیم گفتن کسب روزی حلال و نون حلال برکت داره حالا شاید کلا به این چیزها هم اعتقاد نداشته باشید ولی یه رمز کلیدی افزایش فروش و درامد بیشتر همین مسئله هست (دقت کنید در مورد سایت های بفروش و فرار کن صحبت نمی کنیم داریم راجب سایت اینده دار صحبت میکنیم)

1- همیشه سعی کنید اگر کالایی به مشتری میدید درست و روشن و به بهترین نحوه ممکن مشخصات را ارائه کنید و بعد از سفارش تحویل بدید و رضایت خریدار رو درنظر بگیرید
2- به خوبی جواب مشکلات مشتری را بدید و مشکلش را اگر منطقی و درست هست حل کنید
3- شنیدید میگن "همه مشتری ها رو نمیشه راضی نگه داشت" ؟ ولی با این جمله توجیه نکنید که خب پس مشتری راضی نبود هم مهم نیست این جمله یه استثنا هست ولی برعکسش رو اگر درنظر بگیرید یعنی اکثر مشتری ها رو باید راضی نگه داشت و عده کمی رو به هر دلیلی نمیشه راضی نگه داشت
4- همه موارد بالا باعث ایجاد اعتماد و خرید مجدد مشتری ها می شود و قطعا شما اگر ارائه دهنده خدمتی هستید یک مشتری ثابت برای خدمات پیدا می کنید اگر فروشنده کالا هستید حتما یکی از گزینه های مورد بررسی مشتری برای خرید های اینده اش خواهید بود و همین یعنی زحمات شما در جذب مشتری و تبلیغات فقط صرف یک بار سود نشده بلکه بایکبار هزینه و جذب یک مشتری بارها از حسن شهرتتان به درستکاری و پاسخگو بودن مجدد سود می برید.
5- مشتری که از سایت شما راضی باشه با معرفی سایت شما به سایرین (دوستان ، اشنایان ...) علاوه بر تبلیغ رایگان مهر تائیدی هم بر اعتبار شما میزنه و این معرفی ها ارزشش از تبلیغ های هزینه بر هم بیشتره و دراکثر اوقات منجر به سفارش و خرید و سود بیشتر سایت می شود.

اینجا ایرانه. کار کردن با وجودی که همه دنبال منفعت شخصی هستند بسیار سخته شده و هیچکس احساس امنیت شغلی نداره.

پ.ن: با شخص شما کار کردم و شما این موارد رو همیشه در حق من رعایت کردید.

sandbaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایده هاتون رو به کسی بگید که میشناسیدش و می دونید به شما خیانت نمیکنه
چه خبره هر روز یک سایت راه اندازی می کنید, فوقش 3 تا سایت اونم گفتم فوقش...
یکی از دوستان گفته بود از این شاخه به اون شاخه نپرید .... منم 100 درصد موافقم. ولی اون شاخه مهم رو اول از همه پیدا کنید بعد بپرید.
روی دات آی آر .ir خیلی وقت و سرمایه نگذارید.
همیشه یکی هست که کار رو ارزانتر و بهتر انجام بده.

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
دنبال سود بی زحمت نباشید
سایت که میزنید هیچ گاه ولش نکنید حتی اگه سایت رو اپیدت نمیکنید دامنه ش رو رعا نکنید یه روزی ارزش پیدا میکنه
سایت های پاپ خیلیاشون باعث پروندن بازدیداتون میشه
اگر پاپی میزنید از پاپی استفاده کنید که مطمئن باشه و به جای دو تا پاپ 5 تا باز نکنه براتون
در حد امکان ایده نو بدین روی سایتتون بهترین رابط کاربری رو پیاده کنید
با تبلیغات چرت و پرت برای دو هزار تومن سود بیشتر بازدید کننده رو نپرونید
سایت اگر یکسال بدون درامد باشه اما تر تمیز شیک بدون مزاحمت های پاپی باشه
بازیدیدی که میگیری بعدا جبران میشه
اگر یه پستی پی میکنید سعی کنید عکس های اون پست رو به صورت واضح تر بیان کنید تا کسی که یک مبتدی 0 هست از طریق اون عکس ها بتونه کار رو درست انجام بده
برای مثال کسی که روش بوت کردن گوشی توضیح میده دو صورته
یکی میگه نرم افزار دانلود کنید بریزید تو گوشی فلان و بوت کنید حالشو ببرید
یکی دیگه هم میاد میگه از اینجا دانلود کنی کجای گوشی بریزید خود نرم افزار این ها منو هاش هستن هر کدوم چه کارایی دارن ....
این دو تا زمین تا اسمون فرق داره برای کسی که مبتدی هست
مشتری مداری کنید اگر یه بازدید کننده به هر دلیلی میاد چیزی میگه اگر شما هم به اون بپرید با هم هیچ فرقی ندارید
با پنبه سر ببرید نه اینکه ازش طلب دارید
همینا بسه بقیش بدرد شما نمیخوره :دی
اهان ایده هاتون هیچ وقت به هر کسی نگید حتی رفیقاتون :دی
اگر نمیتونید پیاده کنید با یکی که میشناسید و رفیق فابریک هستید در میون بذارید اونم به صورت لفافه :دی

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
تجربه من به طور خلاصه : فقط سراغ اشخاص و شرکتهای معتبر برید .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تجربه جدید من ! انگار دوره همکاری در فروش دیگه کم کم داره تموم میشه ....

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148

تقریبا رو به اتمامه
البته از نطر من و چند تا از دوستان مگر اینکه ایده جدیدی باشه که باعث پیشرفت این بخش بشه

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
تجربه شخصی من:هیچ وقت از شرکت هایی که یک اسکریپت رو به چند نفر می فروشن و پشتیبانی می کنند خرید نکنید!حتی از شرکت های بزرگ(!مگه اینکه اختصاصی کنه براتون و کارتون مجزا باشه از بقیه.)
هر اسکریپت نیاز داشتید یه برنامه نویس خوب پیدا کنید براتون اختصاصی بزنه اون کار رو!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
فنا ؟ :)
هنوز داره اوج میگیره تا 5 سال بعد سایت زیر 100 یه ارزو میشه :)
سایت زیر 100 دیگه میشه ماله از ما بهترون ، آقا زاده هایی که سایتشون فیلتر نمی شه ، خشگل هایی که هر چی دلشون خواست میگن ولی کسی کاریشون نداره ولی ماها میریم ته جدول ، یعنی اگه من برنامه ریزی کنم بریا زبان ( زبانم بد نیست ) بشینم زبانم رو قوی کنم دستم رو توی هر زمینه ایی از نت خارج ایران سرمایه گذاری کنم والله برام بهتره ، خدا شاهده یکی از دردسر های نت ایران رو ندارم ، به گنده کاریی هم تازه نیستم ، طرف حسابام م راحت تر کنار میان

شما تجربه داخل وب ایران مث من توی این 8 سال نگاه میکردی میدونستی دارم چی میگم

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
سایت زیر 100 دیگه میشه ماله از ما بهترون ، آقا زاده هایی که سایتشون فیلتر نمی شه ، خشگل هایی که هر چی دلشون خواست میگن ولی کسی کاریشون نداره ولی ماها میریم ته جدول ، یعنی اگه من برنامه ریزی کنم بریا زبان ( زبانم بد نیست ) بشینم زبانم رو قوی کنم دستم رو توی هر زمینه ایی از نت خارج ایران سرمایه گذاری کنم والله برام بهتره ، خدا شاهده یکی از دردسر های نت ایران رو ندارم ، به گنده کاریی هم تازه نیستم ، طرف حسابام م راحت تر کنار میان

Etefaga to in 4 saal Benin Chegadr net avaz shode

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
Etefaga to in 4 saal Benin Chegadr net avaz shode
بی زحمت فارسی بتایپ
ببین رنگ و شکلش عوض شده ، امکانات بیشتری اومده ، همه چیز درست ولی نگاه کن خودت بهتر ، ببین محدودیت ها یواش یواش داره خودش رو نشون میده ، مثلا بری تو سایت ساماندهی دیگه نمی تونی الان فروم ثبت کنی به عنوان یه شخص حقیقی ،که اینیه چیز تازست برای اولین بار در جهان مدرن ،که یکی برای کوچکترین چیز ها هم باید اجازه بگیره

شما ه چند وقت اجازه بده ، یواش یواش بهت نشون میدم اوضاع چطوریه ، توی ایران زمانی که بخواهند یه چیز جا بندازن ، یه دفعه نمی گن همه باید اینطوری رفتار کنید ، شروع می کنن همه رو یک یک جریمه کردن و حال دادن ، بعد هی این پروسه تکرار میشه تا اولی ها بریزن پائین بعد نفرات بعدی جاشون رو میگیرن که در همچین مواقعی خودشون کم کم میان بالا و جا پاشون رو سفت می کنن ، هر کسی هم حرفی زد دارغ میکشن زیرش

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

منم فکر می کنم همینطوره. اگه سایت آپارات برای یه شخص عادی مثل من بود تا حالا 1000 باره بسته شده بود که هیچ، خودمم رو گرفته بودن!
یه سایت بازی مسخره داشتیم سایت رو بستن گفتن باید از بنیاد ملی بازی های رایانه ای مجوز بگیری، یک ماه پیش حضوراً از شهرستان رفتم تهران درخواست مجوز دادم حالا بعد از یک ماه تماس گرفتم می گن هنوز جوابش از بالا نیومده. حالا شما سایت بنیاد رو نگاه کنید، توی کل کشور فقط 18 تا سایت بازی مجوز دارن! اگر برای بازی مجوز لازم هست سایتی که اول از همه باید پیش قدم بشه کافه بازار هست! سری به قسمت بازی های آموزشی کافه بازار بزنید ببینید چند تا بازی آرایشی دخترانه پیدا می کنید! این بازی ها درست همونایی هستن که مدام دارن به ما اخطار می دن حذفشون کنیم با توجه به بند الف 1 محتوای مجرمانه یعنی اشاعه فحشا و منکرات!
حالا جالب اینجاست که خودت رو بکشی بتونی از بنیاد ملی بازی ها مجوز بگیری باز هیچ تضمینی برای فیلتر نشدن سایتت نیست! مثل سایت nardonline.net که اسمش توی لیست سایت های دارای مجوز ثبت شده اما فیلترش کردن!
این از نظم و قانون اینترنت کشور ما، خارج اینترنت رو دبگه ببینید چه خبره!

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
نمیشه گفت جواب میده یا نه، این به روش کار شما بستگی داره و اینکه چقدر در زمینه تجارت الکترونیک تجربه و مهارت داشته باشید
فروشگاه سازهای رایگان زیادی هست، ووکامرس (وردپرس) و opencart می‌تونه گزینه‌های مناسبی برای راه‌اندازی فروشگاه باشه

با در نظر گرفتن سئو، برای ظاهر و قالب فروشگاه خرج اصولی کنید ضرر نمی‌کنید.

اگه نماد اعتماد الکترونیک رو بگیرید، اعتبار فروشگاه‌تون بیشتر میشه
نماد اعتماد در حال حاضر اجباریه؟

all of

Registered User
لایک‌ها
416
من 11 سال در اینترنت فعالیت میکنم. تجربه من اینو میگه:
سایت مفید و با ارزش داشته باشید / قوانین مربوط به جرایم رایانه ای رو مدنظر داشته باشید و هماهنگ با اون فعالیت کنید / درآمد حلال کسب کنید / صبور باشید
خیلی عالی بود

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
نماد اعتماد در حال حاضر اجباریه؟

خیر اجباری نیست ولی چند تا مزیت داره :

1 : بعدا مشکلات فیلترینگ و امثالهم رو نخواهید داشت .
2 : اعتماد بیشتر مشتری به شما و در نتیجه فروش بیشتر .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
به خاطر تعرفه های بالای هزینه پست قبلآ خیلی مناسب بود اما الان افتضاح شده
امروز یه بسته 10 گرمی فرستادم قم 6000 تومن ازم گرفت!!!
در حالی که قبلآ هارد 3.5 اینچ با جعبه و لوازم تهران می فرستادم 5800 تومان
چی می خواد بشه معلوم نیست

بالا