• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

Artoure2

Registered User
لایک‌ها
34
مهم ترین تجربه من این بود که از همون روز اول باید از یه جای خیلی معتبر هاست گرفت

دومین تجربه اینکه هیچکس با کپی پیست به جایی نمی رسه و 1 مطلب اختصاصی خوب به 10.000 تا مطلب کپی می ارزه (این بهم ثابت شده)

سومین تجربه اینکه باید برای پیشرفت توی نت خیلی صبور باشی

چهارمین تجربه اینکه محتوا خیلی مهم تر از ظاهرِ سایت هست . (نمونش همین پی تی)

پنجمین تجربه اینکه اگه یه ایده جدید به ذهنتون رسید و خواستید عملیش کنید تا تهش برید مطمئن باشید جواب می ده و زندگیتونو عوض می کنه

ششمین تجربه اینکه موقع خرید سایت اصلا به رنک الکساش توجه نکنید

هفتمین تجربه اینکه ره صد ساله رو یه شبه رفتن فقط با یه ایده جدید و سرمایه خوب می شه بهش رسید وگرنه اگه بخواید یه سایت دقیقا مثل پی تی بزنید 100 سال دیگه هم حتی بهش نزدیک نمی شید

بعدا ادامه تجربه های 5 سال اخیرمو می گم

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
مهم ترین تجربه من این بود که از همون روز اول باید از یه جای خیلی معتبر هاست گرفت

دومین تجربه اینکه هیچکس با کپی پیست به جایی نمی رسه و 1 مطلب اختصاصی خوب به 10.000 تا مطلب کپی می ارزه (این بهم ثابت شده)

سومین تجربه اینکه باید برای پیشرفت توی نت خیلی صبور باشی

چهارمین تجربه اینکه محتوا خیلی مهم تر از ظاهرِ سایت هست . (نمونش همین پی تی)

پنجمین تجربه اینکه اگه یه ایده جدید به ذهنتون رسید و خواستید عملیش کنید تا تهش برید مطمئن باشید جواب می ده و زندگیتونو عوض می کنه

ششمین تجربه اینکه موقع خرید سایت اصلا به رنک الکساش توجه نکنید

هفتمین تجربه اینکه ره صد ساله رو یه شبه رفتن فقط با یه ایده جدید و سرمایه خوب می شه بهش رسید وگرنه اگه بخواید یه سایت دقیقا مثل پی تی بزنید 100 سال دیگه هم حتی بهش نزدیک نمی شید

بعدا ادامه تجربه های 5 سال اخیرمو می گم
فوق العاده مفید!!
(فقط مورد 6 رو نتونستم درک کنم)

Artoure2

Registered User
لایک‌ها
34
فوق العاده مفید!!
(فقط مورد 6 رو نتونستم درک کنم)

الکسا رو راحت می شه دور زد و رنکشو افزایش داد .. یه سات خریدم که 600 ایران بود بعد 3 ماه الان 11.000 هست .. واسه این می گم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
این یارو افزایش بازدیدها که آمار همه رو جمع میکنه و میده به هم ...

یعنی تو مثلا 200 تا بازدید داری روزانه سیاه چاله طرف 300 تا بعد برای عضویت باید کدی که بهت میده رو بذاری توی وبت که اون کد بدون اینکه بازدیدکننده ی تو بفهمه میره توی یک صفحه که آی فریم های سایت های عضو سیستم توش هست میاد یعنی وقتی شما کد رو میذاری طرف سایت شما رو به صورت آی فریم میذاره توی اون صفحه و بدین ترتیب شما روزی 500 بازدید میگیری ... ( 200+300=500 )

خوب به چه درد می خوره...
سایتی که تو iframe باز شه و کسی هم نبیندش...
فقط رو سرور فشار میاره و bandwiidth مصرف می شه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سال اول که همون 12 ماه اول عمر سایت هستش..
منظور از سال دوم..از آغاز ماه سیزدهم به بعد هستش..

خب منم سوالم اینه که از ماه سیزدهم به بعد چه اتفاقی میوفته مگه ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خب منم سوالم اینه که از ماه سیزدهم به بعد چه اتفاقی میوفته مگه ؟

مثل سیر ترشی می مونه :دی
یکسال سیر توی سرکه چیکار میکنه ؟ خب مسلما ماه سیزدهم سیر یکدفعه تغییر نمیکنه !! به مرور زمان تبدیل میشه به سیر ترشی جا افتاده :دی
سایت هم توی ماه سیزدهم یکدفعه معجزه نمیشه ... به مرور که هر ماه میگذره پیشرفت میکنه ... وقتی ماه سیزدهم فرضا میرسه سایت به جایی رسیده که میشه روش حساب کرد ... حالا این سیزده عدد دقیقی هم نیست ولی منظور همون صبر و ... هست :دی

پ.ن: مثالی زدم :دی

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ما اشتباه زیاد کردیم تو اینترنت.. زیاد!!
یکیش : همیشه برای طراحی قالب سایت با افراد کاربلد و آشنا مشورت کنید تا الکی پول بابت قابلی که ارزش نداره ندید.. من چند وقت پیش که از طراحی وردپرس چیزی نمی دونستم برای یه قالب وردپرس بیخود 200 دادم... الان همون قالب رو خودم خیلی راحت می تونم بطرحم! هیچی نداشت.. 50 هم زیادیش بود!!

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
این همه کاربر و فقط 4 صفحه تجربه؟؟؟
خیلی بیشتر انتظار داشتم

kiax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
1. هیچ وقت برای کارهای مهم از فرم تماس با ما سایت ها استفاده نکنین
2. تمام مکالمات تلفنی کارهای تجاریتون رو ضبط کنین
3. سعی کنین به کسی سفارش کار بدین که تو شهر خودتون باشه
4. با کسی که قراره کار کنین ازش بخواین که حرف ها و تعهدات خودش رو از ایمیل سایتش ارسال کنه
5. در مورد ساده ترین مسایل هم یه تحقیق بکنین مخصوصا در انجمن ها

ادامه دارد ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
تاپیک خیلی خوبی هست

حدود 6 سال پیش بود منم یواش یواش تو اینترنت می گشتم و خواستم یه وب سایت داشته باشم خلاصه گشتم و سر کارم افتاد با یه از خدا بی خبر حقه باز برام یه سایت طراحی فرمودن و منم با کلی ذوق و شوق نشستم مطالب خوب فرستادن بعد از چند وقتی که گشتم تو نت دیدم ای دل غافل یارو نیوک رایگان رو به ما انداخته 150 تومن الان هم شرکتش هست نامرد خلاصه من دیگه ذوقی نموند به سایت سر بزنم و ساید هم موند همونطوری بعد یه مدت هم دامنشو وصل کردم به یه سایت دیگه بعد با سیستم ایستگاه آشنا شدم بله ما هم مثل همه فکر کردیم فردای راه اندازی پول پارو می کنیم یه اسکریپت ایستگاه به قیمت 160 گرفتیمو چند ماهی تبلیغ و تائید آگهی دیدیم اینه راست ار ما نیست زدیم تو کار سیستم کلیکی و یواش یواش تو این زمان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ویندوز به صورت خودجوش آقا سرت رو درد نیارم دیدم نه ما نمی تونیم سر وبمستر کلاه بزاریم و سیستم کلیکی رو هم بستیم بعد سایت های دانلود رو دیدیم و میهن دانلود و غیره و گفتیم بله ما هم میلیونر میشیم خلاصه یه دامنه جدید و موویل تایپ و قالب اورجینال هاستینگ برامون ردیف کردن حدود 260 دامنه آرش دانلود آقا رو اینم یه مدت مطلب گذاشتم ولی باز صبر نکردم و حوصله نکردمو سایت رو ول کردم به امان خدا والی آخر

نتایج اخلاقی:
1-هیچ وقت با دیدن سایت های موفق دهنت آب نیفته که تو هم دوروزه مثل اونا میشی
2-اگه مثل خود من حصله تولید محتوا نداری طرف سایت های محتوا محور نرو
3-از این شاخه به اون شاخه نپر یه زمینه رو بگیر برو تا ته
4-وقتی می خوای پول تو نت بزاری هزار با تو گوگل سرچ بزن ببین دیگران چی تجربه کردن
5-تو نت به هیچ کس اعتماد نکن

تنها نکته مثبت این بود که من برنامه نویسی و طراحی وب رو یاد گرفتم و به دردم می خوره

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
تاپیک خیلی خوبی هست

حدود 6 سال پیش بود منم یواش یواش تو اینترنت می گشتم و خواستم یه وب سایت داشته باشم خلاصه گشتم و سر کارم افتاد با یه از خدا بی خبر حقه باز برام یه سایت طراحی فرمودن و منم با کلی ذوق و شوق نشستم مطالب خوب فرستادن بعد از چند وقتی که گشتم تو نت دیدم ای دل غافل یارو نیوک رایگان رو به ما انداخته 150 تومن الان هم شرکتش هست نامرد خلاصه من دیگه ذوقی نموند به سایت سر بزنم و ساید هم موند همونطوری بعد یه مدت هم دامنشو وصل کردم به یه سایت دیگه بعد با سیستم ایستگاه آشنا شدم بله ما هم مثل همه فکر کردیم فردای راه اندازی پول پارو می کنیم یه اسکریپت ایستگاه به قیمت 160 گرفتیمو چند ماهی تبلیغ و تائید آگهی دیدیم اینه راست ار ما نیست زدیم تو کار سیستم کلیکی و یواش یواش تو این زمان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ویندوز به صورت خودجوش آقا سرت رو درد نیارم دیدم نه ما نمی تونیم سر وبمستر کلاه بزاریم و سیستم کلیکی رو هم بستیم بعد سایت های دانلود رو دیدیم و میهن دانلود و غیره و گفتیم بله ما هم میلیونر میشیم خلاصه یه دامنه جدید و موویل تایپ و قالب اورجینال هاستینگ برامون ردیف کردن حدود 260 دامنه آرش دانلود آقا رو اینم یه مدت مطلب گذاشتم ولی باز صبر نکردم و حوصله نکردمو سایت رو ول کردم به امان خدا والی آخر

نتایج اخلاقی:
1-هیچ وقت با دیدن سایت های موفق دهنت آب نیفته که تو هم دوروزه مثل اونا میشی
2-اگه مثل خود من حصله تولید محتوا نداری طرف سایت های محتوا محور نرو
3-از این شاخه به اون شاخه نپر یه زمینه رو بگیر برو تا ته
4-وقتی می خوای پول تو نت بزاری هزار با تو گوگل سرچ بزن ببین دیگران چی تجربه کردن
5-تو نت به هیچ کس اعتماد نکن

تنها نکته مثبت این بود که من برنامه نویسی و طراحی وب رو یاد گرفتم و به دردم می خوره

فکر کنم این تجربه به درد خیلی ها بخوره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بعضی چیزا مثل طراحی سایت و یا برنامه نویسی رو بدی یکی واست انجام بده بهتره تا خودت وقت بزاری بری یاد بگبری که مثلا خودکفا بشی..
چون اون زمانی که صرف یادگرفتنش میکنی نسبت به مقدار نیازت در روزهای آینده خیلی کمتره!!!اصلا نمیصرفه...

پی نوشت : ولی در حد ادیت کردن خوبه یاد بگیریم..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بعضی چیزا مثل طراحی سایت و یا برنامه نویسی رو بدی یکی واست انجام بده بهتره تا خودت وقت بزاری بری یاد بگبری که مثلا خودکفا بشی..
چون اون زمانی که صرف یادگرفتنش میکنی نسبت به مقدار نیازت در روزهای آینده خیلی کمتره!!!اصلا نمیصرفه...

پی نوشت : ولی در حد ادیت کردن خوبه یاد بگیریم..
درست اما من چون رشته تحصیلیم مهندسی نرم افزار هست این کارو کردم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
این برای کسای میگم که طراح قالبن
آقا به اندازه فهم مشتریت براش کار کن( البته بستگی داره ) ولی در کل این کار رو بکن چون تو 100000 نکته رو در نظر میگیری شب سر درد میگیری به خاطر فکر به همه چیز یه سایت بعد میگه برو بابا این که نصب کردی اولا سی ام اسش رایگانه بعد میگه حتما این یه قالب مجانیه دادا اوردی برای ما بالا هر چی حالا قسمش میدی میگی بابا من جر خوردم که قالبت رو هم شیک باشه نهایت بشه 100 کیلو بایت برات یه کار هایی کردم تو سئو بابا اگه مطلب خوب بذاری تهایت میشه به سایتت اطمینان کنی خودت باید فعال باشی خلاصه فکر می کنم اگه مبلغی بگیری که طرف حتما شاخ در بیاره راحت تری بعدم براش کار نکنی به قوله خودش یه قالب مجانی بیاری بالا خودش راحت تر می تونه با مثله کنار بیاد

عزیز های من وقتی می خواهین به یه کسی کلا سفارش بدید برین یه تحقیقی بکنید ببیند بابا اصلا چی چی می خواین نه اینکه بگید به طرف آقا ما یه سایت کامل می خواهیم بعدشم بگید به طرف 80 تومن بیشتر نمی دم خوب بابا اون بدبختی که مثل ما هست 10-12 سال خیر سرش تو این کار بوده دائما خودش آپدیت کرده بهترین چیز ها رو برای تو انتخاب کرده وقت گذاشته ارزش هر کاری رو بدونید چقدره میان میگن فلانی با 30 تومن همین کارو میکنه اونوقته که فقط باید بگی آقا جون به سلامت تو یه کی از آدم های موفق این جامعه هستی با ما قربونت کاری نداشته باش برو دنباله زندگیت

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
کل 4 صفحه رو خوندم
و متاثر شدم :دی

خوشحالم از اینکه توی این 5 - 6 سالی که وارد اینترنت و طراحی سایت و.. شدم ، 1 ریال بابت طراحی به کسی ندادم .

هاست هم از کسی نگرفتم که شب بخوابیم صبح پاشیم و فحش بدیم به طرف..
1سال اول رو با افتخار از هاستهای رایگان استفاده کردم...همونجا با سیستم ها آشنا شدم و بعدا از جاهای درست درمون هاست گرفتم
این از هاست

طراحی و نصب هم که هیچی خرج نکردم. اما همین چندوقت پیش یه بنده خدایی زنگ زد گفت یه سایت مثل فلان سایت برامون بزن میخوایم رقیبش بشیم. گفتم باشه هزینش میشه 700
بعدا کلی چرت و پرت گفت و قرار شد 50% رو بعد از دیدن دمو بده که بعدش گفت قرارمون 450 بود و هیچی هم نداد . سایتش هنوزم بالاست. اما تحویل ندادم بهش

دیگه تصمیم گرفتم به احد الناسی خوبی نکنم. همیشه قبل از انجام کاری حتما و حتما بیعانه بگیرید که طرف حداقل دلش واسه بیعانه ای که داده بسوزه

بالا