تجربه خرید از راست چین آپدیت 99
معایب
1. افزایش قیمت محصولات پرفروش سایت به دو برابر نسبت به بقیه آن هم با ذکر دلیل اینکه چون تعداد مشتریان یک محصول زیاد شده پشتیبانی به آن ها هزینه بیشتر میطلبه و با افزایش قیمت از هر جانب بهتر است .
که این دلیل را قبول ندارم چون یکی از دلایل من برای این که قیمت را بالا زدن اینه که تعداد فروش محصولات زیاد خورده کنار محصول و با قیمت سابق یعنی مثلا 59000 تومان بوده و حالا به 129000 یا 229000 تبدیل شده و اگر مثلا کاربری ببیند این محصول 8820 تا فروخته با ضرب قیمت فعلی با تعداد فروش فعلی آن مغزش سود خواهد کشید در صورتی که 80 درصد تعداد فروش ممکن است با قیمت سابق بوده باشه که یک جور عموم فریبی و ترغیب طراحان جدید برای ارسال محصول در راست چین است.
2. بروز نبودن 70 درصد محصولات سایت
3. سی درصد محصولات راست چین بدون پیش نمایش هستند و بیشتر غیرفعال هست پیش نمایش های آنلاینش . حداقل برای برداشتن لینک آنلاین آن نسخه jpg را قرار میدادند تا بخش پیش نمایش های سایت زیبا می شد .
4. پشتیبانی ضعیف فروشندگان به تیکت های خریدار و پاسخگویی تا یک هفته بعد از ارسال تیکت
5. عدم تشخیص و شناسایی هویت فروشنده
6. امکان عضویت با چندین حساب کاربری و ارائه یک شماره کارت و شماره حساب مشترک بین حساب های کاربری
7. عدم امکان خرید قالب و افزونه از طریق پورسانت بازاریابی شده محصولات
8. دریافت هزینه تمدید پشتیبانی با نصف مبلغ محصول . خیلی برام جالبه توی صفحه خرید محصولات خریداری شده کنار هر محصول یک آیکون
هست با پیغام« مهلت پشتیبانی شما برای این سفارش به اتمام رسیده. برای تمدید کلیک کنید » که وقتی محصول رو در راست چین جستجو میکنم میبینم این محصول امکان خرید نداره چون قدیمی هست و طراح اون رو پشتیبانی نمیکنه حالا چطور باید برای تمدید اش پول بدیم ؟؟ که چی بشه؟ اینو من در جریان هستم ولی هستند کاربرانی که خبر ندارند و با ددیدن همین آیکون
و پیغام مجدد هزینه رو میدن و پشتیبانی صورت نمیگیره ..
مزایا
1. افزایش امنیت سایت در پنل کاربری با وجود دومرحه ای کردن و برای دریافت محصولات خریداری شده قبل حتما باید شماره موبایل را برای بررسی مجدد در صفحه قفل شده قرار بدید تا احراز شود .
2. امکان بازاریابی محصولات فروشندگان
3. پایدار ترین سایت فروش قالب در ایران
4. تنوع بی شمار محصولات برای تمامی محصولات تحت وب
5.تنوع محصولات ایرانی برای cms های مختلف
6.همکاری طراحان جوملا و پرستاشا و جوملا با این سایت
7. فروشندگان فارسی ساز قالب وردپرس فراوان
8. رابط کاربری سایت
9. کارمزد 20 درصد
در پست بعدی تاپیک در مورد ژاکت هم قرار میدم