• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه کار با راست چین

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
جدیدا هم یک مارکت جدیدی به اسم وب رسان اومده که تو سبک راست چین و ژاکت هست

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
اگه وقت بشه برررسی میکنم مزایا و معایب اونم تو همین تاپیک قرار میدم

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
من خودم زمانی که تصمیم گرفتم در وردپرس محصولاتی را فارسی سازی کنیم برای خودم سوال بود که محصولاتم را در کدوم مارکت قرار بدم
متاسفانه راستچین خیلی بی قانونه و محصولات نال داخلش زیاده و اینکه فروشنده نسخه اصلی را خریده یا نسخه های نال سطح اینترنت را استفاده کرده باشه براش مهم نیست به همین خاطر خیلی از کاربرانش به دلیل مشکلات امنیتی دچار مشکل میشن چون از محصولات آلوده استفاده کردند.
این شد که کلا بیخیال راستچین شدم و رفتم سراغ ژاکت
ژاکت خیلی قانونمنده و این موضوع فروشنده‌هایی که میخان نال کار کنند یا کیفیت کار براشون مهم نیست را اذیت میکنه ولی عوضش خریدارها خیلی بهتر و بیشتر بهش اعتماد میکنند.
ژاکت کیفیت محصولات خیلی براشون مهمه و محصولات را ریز به ریز بررسی میکنند بعد منتشر میکنند ولی شما اگه یه محصول در راستچین بذاری صبح میذاری عصر منتشر میشه، انگار فقط یه دکمه انتشار میزنن
ژاکت پنل فروشندگی خیلی خیلی حرفه‌ای تری نسبت به راستچین داره و امکاناتی مثل سیستم اطلاع رسانی برای فروش، دیدگاه، تیکت و... داره، قابلیت تحلیل بازدید، دسترسی و فروش محصولات را بهت میده، تیکت پشتیبانی حرفه‌ای داره که به خوبی میتونی با خریدار محصولت در ارتباط باشی، مرتب جشنواره برگزاری میکنه و یه حال اساسی هم به کاربراش میده و هم به فروشنده هاش و....
در کل بنظرم ژاکت خیلی مشتری مدارانه تر رفتار میکنه و این رضایت بهتری را برای خریدارانش در پی داره
شما بعد از 9 سال عضویت در انجمن، اولین پست با این اکانتتون رو راجع مارکت ها و طرفداری خوب پیرامون ژاکت دارید میدید...خیلی برام جالبه
آفرین این یعنی این تاپیک بعد نه سال شما رو وادار به پست در این انجمن کرد

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من سه تا قالب از راست چین خریدم
فقط یه بار پشتیبانی از یکی از قالب ها انجام شده که قالب خراب شده الان
برای خریدار اصلا خوب نیست چون حاضر بودم با هزینه قالب درست بشه ولی مجبور شدم قالب دیگه بخرم که اونم یه مشکلاتی داشت فروشنده درخواست اطلاعات سایت رو تو تیکت کرد منم دادم ولی در نهایت بعد از دو روز شانسی خودم مشکل رو رفع کردم الانم چهار روزه منتظرم ببینم پشتیبان قالب کی بهم پی ام میده که اطلاعات ورود به سایت اشتباس که خبری ازش نشده .

irantaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،
سر منم کلاه رفته، قالب مشکل دار خریدم که سازنده مشکل رو برطرف نکرده و خودش هم اعتراف کرده قالب ایراد داره ولی راست چین پول رو پس نمیده و ضمانتی که گذاشتن صرفا جنبه جذب مشتری داره و کلاهبرداریه
آقای حاجی محمدی و وب سایت ژاکت خیلی بیشتر مورد اعتماد هستن حداقل تا الان من ندیدم شاکی داشته باشند.

irantaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما بعد از 9 سال عضویت در انجمن، اولین پست با این اکانتتون رو راجع مارکت ها و طرفداری خوب پیرامون ژاکت دارید میدید...خیلی برام جالبه
آفرین این یعنی این تاپیک بعد نه سال شما رو وادار به پست در این انجمن کرد
دوست عزیز این طبیعی هست ایشان سرشون کلاه رفته سرچ کردن رسیدن به اینجا منم به تازگی سرم کلاه رفته در مورد راست چین سرچ کردم به این تاپیک برخوردم و چون از قبل عضو بودم اومدم نظرم رو گفتم

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
جفتشون یه ... من یه قالب خریدم دیدم یارو دهن سرویس بک لینک گذاشته تو single.php با هرر تایتل مطلب یه بک لینک به یارو میدادی
به نظرتون چیکارش کردن؟ خخخخخ

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
جفتشون یه ... من یه قالب خریدم دیدم یارو دهن سرویس بک لینک گذاشته تو single.php با هرر تایتل مطلب یه بک لینک به یارو میدادی
به نظرتون چیکارش کردن؟ خخخخخ

این قالب رو از کجا خرید کردید ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خلاصه تجربه شخصی خودم
ژاکت رو توصیه میکنم و اصلا تجربه های بدی از خرید نداشتم
ولی برعکس از راست چین به شدت متنفر هستم ! نه پشتیبانی درست داره ، پوسته هاش اکثرا ایراد داره ، کلا توی تمامی مواردی که از راست چین خرید داشتم ، از خریدم واقعا پشیمون شدم
ولی ژاکت ، عالی بوده :)

narcos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
قطعا کسی براش پولش و شخصیتش ارزش داشته باشه از راستچین خریدی نمیکنه
ژاکت حداقل صد برابر هم قوانینش هم کارمنداش همه چیش بهتر از راستچین هست.سعی کنید هیچوقت از راستچین خریدی نکنید چون ارزشی برای شعور شما نمیذارن.

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
تجربه خرید از راست چین آپدیت 99

معایب

1. افزایش قیمت محصولات پرفروش سایت به دو برابر نسبت به بقیه آن هم با ذکر دلیل اینکه چون تعداد مشتریان یک محصول زیاد شده پشتیبانی به آن ها هزینه بیشتر میطلبه و با افزایش قیمت از هر جانب بهتر است .
که این دلیل را قبول ندارم چون یکی از دلایل من برای این که قیمت را بالا زدن اینه که تعداد فروش محصولات زیاد خورده کنار محصول و با قیمت سابق یعنی مثلا 59000 تومان بوده و حالا به 129000 یا 229000 تبدیل شده و اگر مثلا کاربری ببیند این محصول 8820 تا فروخته با ضرب قیمت فعلی با تعداد فروش فعلی آن مغزش سود خواهد کشید در صورتی که 80 درصد تعداد فروش ممکن است با قیمت سابق بوده باشه که یک جور عموم فریبی و ترغیب طراحان جدید برای ارسال محصول در راست چین است.
2. بروز نبودن 70 درصد محصولات سایت
3. سی درصد محصولات راست چین بدون پیش نمایش هستند و بیشتر غیرفعال هست پیش نمایش های آنلاینش . حداقل برای برداشتن لینک آنلاین آن نسخه jpg را قرار میدادند تا بخش پیش نمایش های سایت زیبا می شد .
4. پشتیبانی ضعیف فروشندگان به تیکت های خریدار و پاسخگویی تا یک هفته بعد از ارسال تیکت
5. عدم تشخیص و شناسایی هویت فروشنده
6. امکان عضویت با چندین حساب کاربری و ارائه یک شماره کارت و شماره حساب مشترک بین حساب های کاربری
7. عدم امکان خرید قالب و افزونه از طریق پورسانت بازاریابی شده محصولات
8. دریافت هزینه تمدید پشتیبانی با نصف مبلغ محصول . خیلی برام جالبه توی صفحه خرید محصولات خریداری شده کنار هر محصول یک آیکون
warning.svg
هست با پیغام« مهلت پشتیبانی شما برای این سفارش به اتمام رسیده. برای تمدید کلیک کنید » که وقتی محصول رو در راست چین جستجو میکنم میبینم این محصول امکان خرید نداره چون قدیمی هست و طراح اون رو پشتیبانی نمیکنه حالا چطور باید برای تمدید اش پول بدیم ؟؟ که چی بشه؟ اینو من در جریان هستم ولی هستند کاربرانی که خبر ندارند و با ددیدن همین آیکون
warning.svg
و پیغام مجدد هزینه رو میدن و پشتیبانی صورت نمیگیره ..

g347837_.jpg

مزایا
1. افزایش امنیت سایت در پنل کاربری با وجود دومرحه ای کردن و برای دریافت محصولات خریداری شده قبل حتما باید شماره موبایل را برای بررسی مجدد در صفحه قفل شده قرار بدید تا احراز شود .
2. امکان بازاریابی محصولات فروشندگان
3. پایدار ترین سایت فروش قالب در ایران
4. تنوع بی شمار محصولات برای تمامی محصولات تحت وب
5.تنوع محصولات ایرانی برای cms های مختلف
6.همکاری طراحان جوملا و پرستاشا و جوملا با این سایت
7. فروشندگان فارسی ساز قالب وردپرس فراوان
8. رابط کاربری سایت
9. کارمزد 20 درصد

در پست بعدی تاپیک در مورد ژاکت هم قرار میدم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اکثر قالب هاش مشکل کدنویسی و فنی داره

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
یه موردی که تو راستچین یکی از دوستان من اشاره کردن اینه که محصول را که میزاری واسه فروش تا یه تعداد درست حساب میشه ولی بعد از رد شدن از اون تعداد شمارش فروش اون محصول به کل اشتباه میشه و تعداد درستی نشون نمیده و فروش یه جوری کم نشون میده به فروشنده

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
یکی از دوستان تعریف کرد دیشب که نکته دیگه ای توی همکاری فروشنده با ژاکت اینه که 25 صفحه قرارداد و ضوابط تدوین کردن که باید پرینت، امضاء و اثر انگشت ،مجدد اسکن و ارسال بشه به ژاکت .
این دوستمون اسکنر و پرینتر نداشت و برای پرینت و اسکن این 25 فایل مبلغ 75 هزار تومان هم هزینه کرد . یعنی 25 هزار تومان برای پرینت .50000تومان برای اسکن صفحات
خیلی شیک
با این روند باید بگم که محصول رو بسازی بعد این مبلغ رو هم بدی انتظار فروش بالا هم بخوای داشته باشی نیست . باید دوتا بفروشی مثلا تا هزینه این کار در بیاد . در کل سالی یک محصولت 365 تا هم فروخته بشه باز ارزش کار کردن تو این ژات و راست چین به نظرم نیست یا باید محصولت خیلی خوب و عالی عالی از هر جهت باشه یا که نه تو کار فروشندگی نباشی تو این سایت ها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
یه چیزی که من درک نمیکنم قالب یا افزونه ای که فارسی شده دیگه لایسنس گذاشتن نداره و فروشنده خودش رو صاحب امتیاز میدونه در صورتی که به نظر من حقی نداره و کاری که کرده فارسی سازی هست که داره پولش رو میگیره
البته محصولات ایرانی فرق داره و قطعا حق صاحب و طراح اون هست که لایسنس بزاره چون زحمت کشیده حتی اگر چند خط کد باشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
لایسنس روی محصول نال شده گذاشتن دیگه نوبره
قبلا میخواستم با راست چین کار کنم , توی قوانین نوشته بود باید قالب ها اورجینال باشه !
یعنی شما قالب رو از تم فارست و یا هرجای دیگه بصورت اورجینال خریداری کرده باشی !!

اون زمان دلار بود 6 تومن و این قانون زیاد عجیب نبود , مثلا یه قالب 50دلاری میشد 300 تومن ,
فروشنده هم تو راست چین میزاشت 60-70 تومن که با 4-5 فروش اون پول اولیه جبران میشد
ولی با دلار 30 تومنی الان یه قالب 1.5 - 2 میلیون در میاد , فروشش در این فروشگاه ها با قیمت 100-200 تومن جور در نمیاد مگه اینکه نسخه نال شده باشه !

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
قبلا میخواستم با راست چین کار کنم , توی قوانین نوشته بود باید قالب ها اورجینال باشه !
یعنی شما قالب رو از تم فارست و یا هرجای دیگه بصورت اورجینال خریداری کرده باشی !!

اون زمان دلار بود 6 تومن و این قانون زیاد عجیب نبود , مثلا یه قالب 50دلاری میشد 300 تومن ,
فروشنده هم تو راست چین میزاشت 60-70 تومن که با 4-5 فروش اون پول اولیه جبران میشد
ولی با دلار 30 تومنی الان یه قالب 1.5 - 2 میلیون در میاد , فروشش در این فروشگاه ها با قیمت 100-200 تومن جور در نمیاد مگه اینکه نسخه نال شده باشه !

درست میگید ولی لایسنس گذاشتن روی محصولی که مجانی دانلود کردی و فقط فارسی کردی جالب نیست

بالا