به نظر من لایسنس گذاری خوبه ولی نه روی این نوع پروژه ها و محصولات . حداقل روی یک پروژه ای لایسنس بذاری که عمری بخوای براش وقت بذاری و پشتیبانی درست حسابی بدی. نه اینکه محصولی بذاری با لایسنس و چندتابفروشی بعد بری سراغ محصول دیگه
من 5 6 سال پیش تو راستچین با یه نفر کار میکردم (قالب اختصاصی سایت های موسیقی، فیلم و خبری)دوستانی که به عنوان فروشنده تو راست چین و ژاکت کار کردند، میتونند تجربه هاشون رو بگن؟ میزان فروششون خوب بوده یا خیر؟
مثلاً تعداد فروش بعضی محصولات تو سایت بالای 2,000 یا بعضی هاش بالای 10,000 زده! آیا چنین فروشی برای فروشنده معمولی وجود داره؟ آیا این اعداد فروش که زده، درسته؟
اگه این شمارنده درست باشه که بعضی از محصولات، فروشش خیلی خوبه!من 5 6 سال پیش تو راستچین با یه نفر کار میکردم (قالب اختصاصی سایت های موسیقی، فیلم و خبری)
فرانت رو من کار میکردم و بک رو فرد دیگه
7 8 تا محصول گذاشتیم و نزدیک 100 تایی فروش داشتیم از همشون (شمارنده فروش واقعی بود)
نمیدونم، اما فکر میکنم محصولاتی که فروشش خوبه (اختصاصی نه) خودشون میذارن و شاید هم شمارنده رو برای خودشون تغییر میدناگه این شمارنده درست باشه که بعضی از محصولات، فروشش خیلی خوبه!
منم همین حدس رو میزنم که محصولات پرفروش برای خودشون باشه و با تبلیغات درون سایت؛ بازم میزان فروش رو بالاتر می برن.نمیدونم، اما فکر میکنم محصولاتی که فروشش خوبه (اختصاصی نه) خودشون میذارن و شاید هم شمارنده رو برای خودشون تغییر میدن
مثلا حدس میزنم قالب وودمارت رو فرد عادی نذاشته و ژاکت و راستچین خودشون گذاشته باشن تا سودش تو جیب خودشون بره
ممنون برای اشتراک تجربه خودتون. به نکات خوبی اشاره کردید.من یکسالی هست به عنوان طراح...