chinatown
Registered User
- نوشتهها
- 1,017
- لایکها
- 179
گرچه خیلی از بحث تاپیک داره دور میشه ولی جواب سوال آخر شما رو هم بدم ، به عنوان آخرین پست در این مورد :
1- هر دو تاشون دزدن.
2- دلیل خم و راست شدن اینه که بعضی ها نمیدونن این آقا از این کارها میکنه، و یا اینکه بعضی ها دنبال این هستن که مثل شما از راهی که شده پول در بیارن ، با این که میدونن دزده خم و راست میشن که شاید یه فرجی بشه.
3- فرهنگ ضعیف ، اکثر مردم ما اصلا نمیدونن اونی که رانت خواره دزده، میگن طرف پارتی داره پولدار شده ، و حتی بدتر .کسی که دزدی میکنه از یک نفر میدزده ، کسی که رانت کلان میخوره از کل مردم مملکت میخوره.
شب و روز بر شما خوش.
بنده هم معتقدم بحث از موضوع اصلی خارج شده ، علتشم معلومه ! من تجربمو گفتم ،همون چیزی که عنوان تاپیک خواسته بود، اما بعضیا نظرشونو راجع به تجربه دیگران گفتن!! بله اینجوریه که یه تاپیک از موضوعش خارج میشه !!
خونسرد باشین !... شما دیگه چرا ؟! ..... تعریف "بدی" تو این دنیا برای شما فقط دزدیه ؟!.... اون جملتونو که آبی کردم بخونین !!! شما مطمئنین که من با اینکه میدونم دزده خمو راست میشم که برام فرجی بشه !؟!
دیدین ؟! پاش که بیوفته حتی اونی که به دیگران خرده میگیره خودش ممکنه خطا بره ! دزدی نباشه تهمت باشه !!
من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش
بر شما هم خوش