صد درصد همینطوره ولی خب گفتم ک ریسک سنجیده ن الکی و بیخود و بخصوص تضمین شدهبشدت حرفهاتون منو یاد یه بنده خدایی میندازه که زیاد تو بخش سرمایه گذاری فعال بود ... یادش بخیر
تجربه منم 2 تا چیزه:
1. گول ظاهر کسی رو نخورید و تمام وجنات رو در نظر بگیرید. منظورم از ظاهر بیشتر اینه که بنا به دلایلی!! به این نتیجه برسید که طرف خدا پیغمبر حالیشه و قرار نیست کلاهی سرتون بره. تو همین پی تی، تو اوج نداری من، یه بنده خدایی شش تومن پول منو خورد یه آبم روش. از آواتار گرفته تا آی دی و امضاشم پر بود از حدیثای گهربار و فلان و بهمان...
شش تومنی که خیلی راحت میتونست خرج جشن عروسی من بشه اما اون زندگی منو خراب کرد. از شما رفقا هم خواهشمندم گول ظاهر کسیو نخورید.
نه بخوام جمع ببندم خدای نکرده ها. اما به نظرم اکثر کسایی که خیلی اصرار دارن که بگن خدا پیغمبر حالیمه، از اون طرف پشت بوم پایین افتادن
2. ترس برادر مرگه. ریسک کنید، شده 100000 تومن. اما ریسک حساب شده. تموم جوانب منفی رو در نظر بگیرید، مثبتا هم اون طرف.
حتی اگه یه موردم مثبتا بیشتر بود، برید سراغش. ضررم بکنید، تجربش اندازه هزار برابر سرمایه اولیه به دردتون میخوره.
(از طرف یک پیرمرد 700 ساله که کلی تجربه تو زندگیش داره!!! ... :دی)
میشه البته جور دیگ در اورد یه کامیون بخرید ماهی 6 ت راحت در میارید ازش یا خیلی کارای دیگ ک واقعا درامدزاست من منظورم کسایی بود ک پول کمی دارن و میخوان زیاد کنن
یکی از شریکام بچه بوشهر تو کار ماهی هست خودم نفهمیدم چطور ولی بازی با پولش عالیه سر 1 سال سه برابر میکنه پول رو... خیلی حرفه تو کار ماهی اینطور باشه ولی خب یه غریبه رو بگی نمیاد سرمایه بزاره
مشکل همینه ک هر کس تو چیزی ک دوست داره سرمایه میزاره و فقط تا یه حدی پیشرفت میکنه و بیشتر از اون امکان پذیر نیست
منم بحثم سر همینه منم ک میشناسی خودت تو کار گیم بودم خیلی مسخره میکنن بچه ها خیلی نمیدونم چرا منم سر عصبانیت چرت وپرت میگم ولی خب
فقط دوست دارن مسخره کنن ولی یک درصد فکر نمیکنن ک بازی مثل اسپید اپ ک همین صبح برام مشتری اومد از همین پرشین تولز برا ساختش با 320 هزار بازیکن چقد میتونه درامد داشته باشه
یا کارای دیگ ک دست گذاشتم البته فقط کارایی ک یه طرفش ضرره البته ن اونقدر ولی خب ضرر هست و یه طرفش سود 100 برابر همون راه یک شبه رو رفتن
ازا ین کارا هم زیاده البته ها ولی خب هر چی باشه از سرمایه گزاری تو بورس واقعا با صرفه تره ک بخوای هر روز استرس داشته باشی
کارای ساخت و ساز هم هست ک تو یه پست گفتم تو دریا کنار زمین بخریو بسازی ک حدودا یه ویلا با زمین متری 5 میلیون هست اونجا کلا با 1 میلیارد و خوردی سر هم میاد همونجا یه بنگاه داره توش 2 میلیارد نقد میده دستت بعد ساخت شاید 1 سالم طول نکشه ولی خب سرمایه دوبرابره
خیلی کارای دیگ ک هنوز شاید تجربه نکرده باشم با این سنم ولی خب میدونم ک کارای دیگ هست
از کارای معمولی خوشم نمیاد حتی حاضرم تو جوب بریزم{بابت یه تک اهنگ 7 میلیون دادم} ولی نزنم تو کار معمولی