• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربیات شما در زمینه های مختلف

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
تاپیک اینجوری خوب میشه >> برای مثال بگیم ,, کسی در مورد فلان کار تجربه ای داره ؟
مثلا میخوام دست به فلان کار بزنم کسی تجربشو داره میتونه راهنمایی کنه ؟ نه اینکه فقط بیایم پند اندرز بنویسیم :rolleyes:

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
تاپیک اینجوری خوب میشه >> برای مثال بگیم ,, کسی در مورد فلان کار تجربه ای داره ؟
مثلا میخوام دست به فلان کار بزنم کسی تجربشو داره میتونه راهنمایی کنه ؟ نه اینکه فقط بیایم پند اندرز بنویسیم :rolleyes:
هدف من این بود که بچه ها بیان مهم ترین تجربیاتشون رو بنویسن ، خلاصه هر کسی توو زندگیش یه چیز تلخ رو تجربه کرده ، منم فقط می خوام به طور مختصر توضیح بدن. قصدم این نیست که بحثو تخصصی کنم ، "نظر شما هم قابل احترام" :)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
جدا از بحث بهشت و جهنمش و اینا ، پولی که در بیاری و باعث ضربه خوردن به کس دیگه بشه ، برکت نداره . واسه من یکی که نداشته ، حالا شاید به کس دیگه بسازه
تو بورس پولت رفت؟؟

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هر سخن جایی و نکته مکانی دارد
از زمانی که این نکته رو در دنیای واقعی رعایت کردم حاشیه های زندگیم بشدت کمتر شده

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
خب ببینی کارهای زیادی وجود داره کارهای اینترنتی و غیر اینترنتی زیادی وجود داره ک توشون دست زدم و واقعا عالین درامدزاییشون
ولی خب بخاطر زیاد شدن دست کسی تجربیات خوبشو نمیزاره خب

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
خب ببینی کارهای زیادی وجود داره کارهای اینترنتی و غیر اینترنتی زیادی وجود داره ک توشون دست زدم و واقعا عالین درامدزاییشون
ولی خب بخاطر زیاد شدن دست کسی تجربیات خوبشو نمیزاره خب
نوع کارتون رو نگید ، حتی خود منم نگفتم که کارم چی هست ، فقط در حد یه توصیه ، یا یه راهنمایی که بقیه اشتباهاتی رو که شما تجربه کردید رو تجربه نکن ... ;)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
هر سخن جایی و نکته مکانی دارد
از زمانی که این نکته رو در دنیای واقعی رعایت کردم حاشیه های زندگیم بشدت کمتر شده
به به اقای فارکس من, چه خبر از دنیای تجارت؟؟ شاخص و روند رامه حضراته!!؟؟؟

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
نوع کارتون رو نگید ، حتی خود منم نگفتم که کارم چی هست ، فقط در حد یه توصیه ، یا یه راهنمایی که بقیه اشتباهاتی رو که شما تجربه کردید رو تجربه نکن ... ;)
فقط اهل ریسک کردن باشید بخصوص تو کارهای اینترنتی بیشتر سرمایه بزارید.............پیشنهادی ک راه صد ساله رو بتونید یک شبه برید
طرح هم کسی خواست خصوص بگه شمارمو بدم حرف بزنیم و راهنمایی کنم درباره کارهای خب و درامدزا و تضمینی

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
فقط اهل ریسک کردن باشید بخصوص تو کارهای اینترنتی بیشتر سرمایه بزارید.............پیشنهادی ک راه صد ساله رو بتونید یک شبه برید
بنده پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از این کارا نکنین

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
به شخصه اگه 5میل سرمایه داشتم الا ماهی 1.5 درامدم بود اما چه کنیم دیگه:(
ربطی داشت به این تاپیک؟:D

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
هر کسی خودش نظری داره منی ک سه بار ریسک کردم 100 میل سودم بوده تو 5 ماهه.....................فقط ریسک البته ن زیاد همین مبالغ 10 میلیون تومن کافیه
ولی خیلی بهتره ب نظرم بازم کسایی هستن ک به زحمت پول درا وردن و اصلا در در نیارن از نت خوبا ین دسته ادما ک هیچی بیرون هزینه کنن خیلی بهتره

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
خیلی راحت هم میشه 1.5 در اورد..................با 5 میلیون
فک کنم ربط داشته باشه:rolleyes:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به به اقای فارکس من, چه خبر از دنیای تجارت؟؟ شاخص و روند رامه حضراته!!؟؟؟
اوضاع من که خوبه بقیه رو نمیدونم :D
شاخص رو باید از اقای شاخص ابادی سوال کنی بیشتر در جریان هست :D
سهام شما چطور شد فروختی یا هنوز داری

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
اوضاع من که خوبه بقیه رو نمیدونم :D
شاخص رو باید از اقای شاخص ابادی سوال کنی بیشتر در جریان هست :D
سهام شما چطور شد فروختی یا هنوز داری
نه بابا هنوز دارم, حسابی به گل نشستم! یه روز مثبت کم جونه و دو روز با کله منفی میشه! سفته بازی و رانت و دستکاری امارها بیداد میکنه! روزایی که منفیه اکثر نمادها بیش از ۹۵ درصد منفیه یعنی تحلیل محلیل کشک!! صدرحمت به سکه و دلار!! از حول حلیم افتادیم تو دیگ! همون حقوق کارمندی رو بزاریم بانک باز یه درصدی روش میاد تا تو بورس به جیب حضرات بره'!

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
طرح هم کسی خواست خصوص بگه شمارمو بدم حرف بزنیم و راهنمایی کنم درباره کارهای خب و درامدزا و تضمینی

ریسک خوبه اما اگه سنجیده باشه ...

alikka

Registered User
لایک‌ها
226

داداش یه وامی چیزی بگیر ردیفش کن دیگه ... شریک خواستی در خدمتم :D :D :D

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
هر کسی خودش نظری داره منی ک سه بار ریسک کردم 100 میل سودم بوده تو 5 ماهه.....................فقط ریسک البته ن زیاد همین مبالغ 10 میلیون تومن کافیه
ولی خیلی بهتره ب نظرم بازم کسایی هستن ک به زحمت پول درا وردن و اصلا در در نیارن از نت خوبا ین دسته ادما ک هیچی بیرون هزینه کنن خیلی بهتره
بشدت حرفهاتون منو یاد یه بنده خدایی میندازه که زیاد تو بخش سرمایه گذاری فعال بود ... یادش بخیر ;)

تجربه منم 2 تا چیزه:
1. گول ظاهر کسی رو نخورید و تمام وجنات رو در نظر بگیرید. منظورم از ظاهر بیشتر اینه که بنا به دلایلی!! به این نتیجه برسید که طرف خدا پیغمبر حالیشه و قرار نیست کلاهی سرتون بره. تو همین پی تی، تو اوج نداری من، یه بنده خدایی شش تومن پول منو خورد یه آبم روش. از آواتار گرفته تا آی دی و امضاشم پر بود از حدیثای گهربار و فلان و بهمان...
شش تومنی که خیلی راحت میتونست خرج جشن عروسی من بشه اما اون زندگی منو خراب کرد. از شما رفقا هم خواهشمندم گول ظاهر کسیو نخورید.
نه بخوام جمع ببندم خدای نکرده ها. اما به نظرم اکثر کسایی که خیلی اصرار دارن که بگن خدا پیغمبر حالیمه، از اون طرف پشت بوم پایین افتادن
2. ترس برادر مرگه. ریسک کنید، شده 100000 تومن. اما ریسک حساب شده. تموم جوانب منفی رو در نظر بگیرید، مثبتا هم اون طرف.
حتی اگه یه موردم مثبتا بیشتر بود، برید سراغش. ضررم بکنید، تجربش اندازه هزار برابر سرمایه اولیه به دردتون میخوره.

(از طرف یک پیرمرد 700 ساله که کلی تجربه تو زندگیش داره!!! ... :دی)

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
بشدت حرفهاتون منو یاد یه بنده خدایی میندازه که زیاد تو بخش سرمایه گذاری فعال بود ... یادش بخیر ;)

تجربه منم 2 تا چیزه:
1. گول ظاهر کسی رو نخورید و تمام وجنات رو در نظر بگیرید. منظورم از ظاهر بیشتر اینه که بنا به دلایلی!! به این نتیجه برسید که طرف خدا پیغمبر حالیشه و قرار نیست کلاهی سرتون بره. تو همین پی تی، تو اوج نداری من، یه بنده خدایی شش تومن پول منو خورد یه آبم روش. از آواتار گرفته تا آی دی و امضاشم پر بود از حدیثای گهربار و فلان و بهمان...
شش تومنی که خیلی راحت میتونست خرج جشن عروسی من بشه اما اون زندگی منو خراب کرد. از شما رفقا هم خواهشمندم گول ظاهر کسیو نخورید.
نه بخوام جمع ببندم خدای نکرده ها. اما به نظرم اکثر کسایی که خیلی اصرار دارن که بگن خدا پیغمبر حالیمه، از اون طرف پشت بوم پایین افتادن
2. ترس برادر مرگه. ریسک کنید، شده 100000 تومن. اما ریسک حساب شده. تموم جوانب منفی رو در نظر بگیرید، مثبتا هم اون طرف.
حتی اگه یه موردم مثبتا بیشتر بود، برید سراغش. ضررم بکنید، تجربش اندازه هزار برابر سرمایه اولیه به دردتون میخوره.

(از طرف یک پیرمرد 700 ساله که کلی تجربه تو زندگیش داره!!! ... :دی)

آقا دم شما گرم ، خیلی کامل بوود واقعا ممنون ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه چیز رو یادتون باشه
همیشه پیش بینی هاتون از کاری که قرار هست شروع کنید اونی نیست که فکر می کنید و خودتون رو آماده مشکلات بیشتر از اونی که پیش بینی کردید بکنید

بالا