• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

sarrez1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی برای هلند به یک موسسه زنگ زدم می گفت نمیشه بورس بگیری و حدودا 10 هزار یورو هزینه سالانه دانشگاه هست (میگفت ما بیشتر برای دکترا بورس می گیریم البته شاید به احتمال خیلی خیلی کم بشه یک کاری کرد هزینه کمتری بدی یا اول پول دانشگاه رو بدی بعد ها یکمش رو بهت پس بدن):(:( حسابی نا امیدم کرد. در مورد آیلتس هم می گفت 6 می خوان :( (البته می گفت براشون فرقی نداره جنرال باشه یا آکادمیک چون سر در نمیارن:blink:)

کاش می شد یک کشوری پیدا کرد اروپایی که حالا یا بورس بده یا هزینه دانشگاه سالی حدودا 6 میلیون باشه و الان اقدام کنیم مثلا برای مهر سال دیگه و آیلتس هم 5-5.5 بخوان که همون موقع ورود به دانشگاه بدیم:wacko::blink: (چه رویایی:D:blush:). البته سوئد هم بد نبود سالی 9-10 تومان فقط هزینه زندگی داره ولی مشکل مدرک آیلتس 6 دارم که تازه دارم زبان می خونم و این نمره خیلی برام زیاده در ضمن اونا باید اول کار بهشون مدرک زبان رو بدی ..:(

دارم سر انتخاب کشور دیوونه میشم :(

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز و فعال

من یه سری سوال داشتم ممنون میشم برام توضیح بدین .

اول اینکه اگه من بخوام برای دانشگاه های مالزی اقدام کنم از کجا باید شروع کنم . رشته : مهندسی نرم افزار .برای مقطع ارشد .
و اینکه سطح دانشگاهی مثل مالتی مدیای مالزی چطوره در مقایسه با دانشگاه های ایران .
معدلم بین 14.5 تا 15 . نمیدونم دقیقا چند میشم :دی یعنی در آستانه ی فارغ التحصیلیم از آزاد اراک .

و در کل چه پیشنهادی میکنید برای وضعیت کنونی من .

و سوال دیگه اینکه من اگر بعد فارغ التحصیلی دفترچه ی سربازیم رو بفرستم وبعدش قبل از اعزام بتونم از یه دانشگاه خارجی accept بگیرم میتونم برم دانشگاه ؟ یا اصلا نباید بفرستم دفترچه ؟
ممنون .

نبود کسی جواب بده ؟ :(

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به بازار کار سوید برای من که مدرک ارشد دارم چه رشته ای ارزش خوندن در مقطع فوق یا حتی لیسانس داره که با بازار کار سوید هم خون بشه و بشه از این طریق زمینه اشتغال و نهایتا تابعیت رو بدشت اورد.

arash_1942

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
درباره تحصیل در کشور ترکیه برای ارشد عمران و اینکه مخارج این کشور و استانبول و دانشگاه صنعتی استانبول اطلاعاتی بدهید
با تشکر:rolleyes:

mahmood55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصيل دانشجو در شهرbangalore-india
با مجوز رسمي از وزارت علوم
mashverate raigan dar khosese entekhabe reshtehye monaseb baraye shoma azizan dar daneshgahaye moatabar bangalore india va morede taeede iran
تحصيل در خصوص رشته هاي مختلف در شهر Bangalore هندوستان كه شامل BBM,B.COM,BA, رشته هاي computer كه شامل BCA,BSC COMPUTER
,IT,
MEDICAL,
DENTAL,
PHARMACY,
MBA,
MCA,
BIOTECHNOLOGY,
MICRO BIOLOGY,
BIO CHEMISTRY,
BHM HOTEL MANAGMENT)
M.SC BIO CHEMISTRY,
M.SC BIO TECHNOLOGY,
M.SC MICRO BIOLOGYAND ,
M.TECH ELECTRONICS
,ENGINEERING ELECTRONICS etc

gereftan paziresh tazmini baraie danshjoian azize irani dar danshgahaye monaseb ba tashilat va gereftan visa tahsili va maskan
baraye etlaate bishtar lotfan ba ma tamas hasel farmaeed

http://video.webindia123.com/tourism/karnataka/bangalorecity/index.htm

[email protected]

00919916662941

00989127379313

a_pan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط کلمبیا.پارسال که رتبه اول دانشگاههای آمریکا شد. دارام سعی میکنم اپلای کنم.

pany

Registered User
لایک‌ها
19
فقط کلمبیا.پارسال که رتبه اول دانشگاههای آمریکا شد. دارام سعی میکنم اپلای کنم.

سلام . نه هاروارد اول بود . کلمبیا ششم هست. البته پذیرفته شدن در کلمبیا هم خودش یک موفقیت باورنکردنی هست.

امیدوارم موفق باشین

QS top universities

Last edited:

a_pan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی.اگه کسی راهنمایی درباره اینجا خواست بگه.تاجایی که بدونم راهنمایی میکنم.

sohrab_ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میدونم اینجا سرتون خیلی شلوغه ولی اگه سوالات من رو جواب بدین ممنون میشم
میخواستم ببینم به چه چیز هایی نیاز دارم تا بتونم در یکی از دانشگاه های خوب از نظر علمی در آمریکا قبول بشم و ادامه تحصیل بدم اینم مشخصات :
مدرک زبان : فعلن fce دارم ولی قصد دارم toefl یا ielts بگیرم
رشته های مورد علاقه : IT و روباتیک و...
وضعیت مالی خانواده : متوسط رو به بالا
معدل سال دوم : 19.07
در ضمن میخواستم بپرسم بنظر شما جزو 100 دانشگاه برتر میتونم پذیرفته بشم یا نه؟

a_pan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به معدل دیپلم و پیشتون داره.سعی کن TOEFL و SAT رو با نمره خوب بگیری.اگه به خاطر ممنوع الخروج شدن نخوای پیش بخونی و بیای اینجا باید بری کالج.البته در هر صورت کالج باید بری وای اگه پیش داشته باشی کمتر طول میکشه.
بله اگه تلاش کنی میتونی قبول شی.ولی مشکل خیلیها ورود به اینجاست.

sohrab_ch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونی مشکل چیه ؟ من از خیلی از جاها اطلاعات گرفتم ولی هیچ جا درست توضیح نداده که آقا باید از کجا شروع کنی ؟ اول باید کجا بری تا بتونی کارتو انجام بدی ؟

ab1oo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصسل در اروپا. تحصیل در خارج از کشور.تحصیل در لهستان
جذب مستقیم دانشجو توسط نماینده رسمی دانشگاه در ایران

در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته های فن آوری اطلاعات ، مدیریت بین الملل و مدیریت هتل داری به زبان انگلیسی.داوطلبان بدون مدرک زبان انگلیسی باید یک ترم دوره زبان انگلیسی در این دانشگاه بگذرانند.

هزینه دوره ها در مقطع لیسانس سالیانه 3000یورو ، در مقطع فوق لیسانس سالیانه 3500 یورو و دوره زبان انگلیسی 1000 یورو میباشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش فارسی وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.
www.wsiz.rzeszow.pl
www.polanduniversities.pl

تلفن تماس در لهستان به زبان فارسی : ( 0048505474852)
تلفن تماس در ایران- مشهد : ( 09364462500)-(05117663037)
Email: [email protected]
عیرضا عربشاهی (نماینده رسمی و انحصاری دانشگاه )

تحصیل در اروپا , تحصیل در لهستان , تحصیل در خارج از کشور ، ویزای دانشجویی ، ویزای تحصیلی

Last edited:

AHANGARPOR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این اولین پست من تو این فروم هست
من یک آموزشگاه فنی دارم. بعضی آموزشگاه ها مدارک خود را با نظارت دانشگاه های خارجی ارائه می کنند البته مدرک دانشگاهی نمی دن در حقیقت گواهینامه ای از دانشگاه های خارجی ارائه می کنند . می خواستم بدونم چطور می تونم برای آموزشگاه خودم هم عمچین کاری بکنم اگه دوستان اطلاعات کافی دارند کمک کنند.

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
فردي با معدل 10 ميتونه بره خارج درس بخونه كه حداقل اون دانشگاه از دانشگاه سطح پايين ايران بهتر باشه ؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
جای عجیب غریب تر پیدا نکردید؟!فقط خارج باشه همین!!!

مگه چیه؟
ارزون نیست که هست.
زیبا نیست که هست
ارزون نیست که چرا بازم ارزونه.
مسلمون نداره که داره
ارزون نیست که هست
مورد تایید وزارت علوم هم نیست :eek::( البته فعلا
ما فقط جواب دوستان را میدیم.

rezbba

Registered User
لایک‌ها
4
راهنمایی جامع سفر به ارمنستان
ارمنستان (Republic of Armenia) کشوری است در همسایگی شمال غرب ایران که مردم آن دارای فرهنگ شرقی هستند. پایتخت این کشور، ایروان (Yerevan) ، با اسلوب اروپایی بنا گذاشته شده، از امنیت کامل برخوردار است. در حال حاضر هزاران نفر از ایرانیان در این کشور به تجارت و تحصیل اشتغال دارند و سالانه تعداد قابل توجهی گردشگر نیز از طریق راههای هوایی و زمینی از ایران به ارمنستان مسافرت مینمایند.
پرسشهای احتمالی شما
نمیتوانم در رشته دلخواهم پذیرفته شوم، چکار کنم؟ تأمین هزینه های تحصیل در بسیاری از کشورهای خارجی از توان من خارج است، چکار کنم؟ از عدم تأیید مدرک تحصیلی خود پس از دانش آموختگی نگرانم، چکار کنم؟ بعد مسافت با کشورهای دیگر برای خانواده من نگران کننده است، چکار کنم؟ مدرک پیش دانشگاهی ندارم و نمیتوانم در رشته های کارشناسی در ایران تحصیل کنم، چکار کنم؟ میتوانم از بعضی کشورها پذیرش بگیرم ولی ویزا نمیدهند، چکار کنم؟ به زبانهای خارجی مسلط نیستم، چکار کنم؟ پیدا کردن مسکن ارزان و امن در خارج دشوار است، چکار کنم؟
دانشگاههای معتبر ارمنستان
تحصیل در دانشگاههای زیر در کلیه مقاطع از نظر وزارت علوم معتبر است: دانشگاه دولتی ایروان، دانشگاه دولتی کشاورزی ارمنستان، آکادمی هنرهای زیبای ایروان (صرفا در رشته های وابسته به هنر). در آکادمی ملی علوم ارمنستان نیز میتوانید در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا تحصیل کنید. تحصیل در دانشگاههای زیر تنها تا سطح
images
کارشناسی ارشد توصیه شده است: دانشگاه دولتی معماری و ساختمان ایروان، دانشگاه دولتی مهندسی (پلی تکنیک) ارمنستان، کنسرواتوری دولتی کومیتاس ایروان (صرفاً در درشته های موسیقی و هنر)، دانشگاه دولتی زبانشناسی بروسوف ایروان (صرفاً در رشته های علوم انسانی).

برای تحصیل در رشته های گروه پزشکی (شامل دوره های عمومی و تخصصی پزشکی و دندانپزشکی) تنها دانشگاه دولتی پزشکی ایروان از نظر وزارت بهداشت ایران مورد تأیید است
هزینه های تحصیل و زندگی در ارمنستان
شهریه دانشگاهی سالانه در دانشگاههای دولتی ارمنستان از 2000 تا 3500 دلار بسته به رشته تحصیلی و دانشگاه متغیر است. برای هزینه های شخصی متناسب با توانائی و برنامه زندگی دانشجو باید از 3000 دلار به بالا در سال هزینه نماید. برخی هزینه ها از ایران بالاتر است (بخصوص در مورد کالاهای وارداتی) ولی هزینه مسکن و ایاب و ذهاب از تهران کمتر میباشد. امکان اجاره یک آپارتمان کوچک در ایروان با کرایه ماهانه 250 دلار مقدور است، لیکن بسیاری از دانشجویان ترجیح میدهند بصورت مشترک زندگی کنند و در صورت امکان از پانسیونهای بخش خصوصی استفاده نمایند. دانشگاه پزشکی دولتی ایروان دارای خوابگاه دانشجویی نیز میباشد.
و همه اطلاعت دیگری که می حواهید در این ساین است
راهنمایی جامع سفر به ارمنستان

http://www.armen12.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml

Last edited:

rezbba

Registered User
لایک‌ها
4
دانشگاه ارمنستان فرصت تحصیلی قانونی با پذیرش ایران و ارزان
چرا دانشگا ههای ارمنستان ؟
ازانتر از ايران!
قابل انتقال به ايران
زبان انگليسی
بدون نیاز به پیش دانشگاهی
موردتاييدوزارت علوم و بهداشت
پزشکی – دندانپزشکی – داروسازی – تخصص پزشکی(چشم- پوست-ارولوژی-راديولوژی-زنان-جراحی و...)(به زبان انگليسی)
مهندسی (معماری – عمران – کامپيوتر- -مخابرات- مهندسی پزشکی و...)(تافوق ليسانس)
فوق ليسانس – دکترا درتمامی رشته ها ( به زبان فارسی يا انگليسی) ( نیمه حضوری ترددی-حضوری)
مزايای دانشگاههای ارمنستان:
140.jpg

-تاييد مدارک توسط وزارت علوم تحقيقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
2-برخورداری دانشگاهها از استانداردهای جهانی
3- پايين بودن هزينه های تحصيل و زندگی
4-امنيت بالای اجتماعی
5-نزديکي فرهنگی ارمنی با ايران
6-نزديکی و امکان سفر زمينی به ايروان (هرروز يک تا 2 اتوبوس از تهران به ايروان در رفت و آمدند(
7-قابل انتقال به ايران
8- بدون کنکور و پيش دانشگاهی
9-دوره آمادگي يكساله زبان(زيروکورس) بعنوان پيش دانشگاهي پذيرفته مي شود.
دانشگاههای مورد قبول وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران عبارتند از:
دانشگاه دولتی ايروان:
شامل دانشکده های رياضيات - انفورماتيک- مکانيک- فيزيک- راديوفيزيک- شيمي- بيولوژی-زمين شناسی- مطالعات شرق شناسی- زبان شناسی ارمنی- زبان شناسی روسی- الهيات ارمنی- تاريخ - جغرافيا -– حقوق -– روزنامه نگاری - فلسفه -– روابط بين الملل -– جامعه شناسی - اقتصاد - مدیریت
(درتمامی مقاطع ليسانس و فوق ليسانس و دکترا مورد قبول ایران است)
دانشگاه پزشکی دولتی ایروان :
شامل رشته های پزشکی- دندانپزشکی- داروسازی -– تخصص های پزشکی
تخصص های پزشکی به زبان انگليسی در 42 تخصص(چشم- پوست - راديولوژی - جراحی -گوش - زنان و...)
در موقع انتقال به ايران در امتحان دستياري شركت نموده وبايد حداقل 60% نمره نفر اول رشته مورد نظر را بياورد.
دانشگاه کشاورزی دولتی ارمنستان :

شامل رشته های زراعت - اصلاح اراضی - علوم دامی - صنایع بسته بندی و غذايی - مدیریت و اقتصاد کشاورزی و دهها رشته دیگر.
در این دانشگاه امکان ارایه دروس در دوره های لیسانس و فوق لیسانس بصورت غیر حضوری وجوددارد.
( تا مقطع دکترا مورد قبول ایران است)
6- کنسرواتورموسیقی:
شامل رشته موسيقی
(به زبان ارمنی )
(تا مقطع فوق ليسانس مورد قبول ایران است))
هزينه ها:

*هزينه كالج زبان(زيروکورس)مهندسی ها بين 1300 تا 1800 دلار ومهندسی معماری و عمران حدود1800 تا2500 دلار در سال

* زيروکورس داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی حدود3300 تا3700دلار در سال .
*هزينه تحصيل دررشته پزشكي.سالانه حدود 4000 تا 4500 دلار- دندانپزشكي 4500 تا5000 دلار- دارو سازي3000 تا3500دلاردر سال
دوره تخصص پزشكي(روسي يا انگليسي) شهريه: سالي 4500-5000دلاردر سال
*هزینه دوره فوق لیسانس حدود 2000 تا 2500 دلار در سال
* هزینه دوره دکترا -PHD-حدود 2800 تا 3500 دلار در سال
در رشته های دانشگاه کشاورزی حدود 2000 دلار در سال
اطلاعات تکمیلی این آدرسشه http://www.armen12.com/

Last edited:
بالا