راستی برای هلند به یک موسسه زنگ زدم می گفت نمیشه بورس بگیری و حدودا 10 هزار یورو هزینه سالانه دانشگاه هست (میگفت ما بیشتر برای دکترا بورس می گیریم البته شاید به احتمال خیلی خیلی کم بشه یک کاری کرد هزینه کمتری بدی یا اول پول دانشگاه رو بدی بعد ها یکمش رو بهت پس بدن) حسابی نا امیدم کرد. در مورد آیلتس هم می گفت 6 می خوان (البته می گفت براشون فرقی نداره جنرال باشه یا آکادمیک چون سر در نمیارن:blink
کاش می شد یک کشوری پیدا کرد اروپایی که حالا یا بورس بده یا هزینه دانشگاه سالی حدودا 6 میلیون باشه و الان اقدام کنیم مثلا برای مهر سال دیگه و آیلتس هم 5-5.5 بخوان که همون موقع ورود به دانشگاه بدیم:wacko::blink: (چه رویایی:blush. البته سوئد هم بد نبود سالی 9-10 تومان فقط هزینه زندگی داره ولی مشکل مدرک آیلتس 6 دارم که تازه دارم زبان می خونم و این نمره خیلی برام زیاده در ضمن اونا باید اول کار بهشون مدرک زبان رو بدی ..
دارم سر انتخاب کشور دیوونه میشم
کاش می شد یک کشوری پیدا کرد اروپایی که حالا یا بورس بده یا هزینه دانشگاه سالی حدودا 6 میلیون باشه و الان اقدام کنیم مثلا برای مهر سال دیگه و آیلتس هم 5-5.5 بخوان که همون موقع ورود به دانشگاه بدیم:wacko::blink: (چه رویایی:blush. البته سوئد هم بد نبود سالی 9-10 تومان فقط هزینه زندگی داره ولی مشکل مدرک آیلتس 6 دارم که تازه دارم زبان می خونم و این نمره خیلی برام زیاده در ضمن اونا باید اول کار بهشون مدرک زبان رو بدی ..
دارم سر انتخاب کشور دیوونه میشم