• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

sahari69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون از زیاد چقدره؟
من گفتم تازه ترم اولیم

sahari69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آخرین مدرک شما چیست ؟

بله می توانید برای انگلیس و کانادا اقدام کنید ولی هزینه بالاست

چقدر در سال می توانی بدی ؟

بورسیه اطلاعی ندارم ولی در انگلیس خیلی کم بورس می داند ولی در کانادا کسانی بودند که در مقطع لیسانس بورس گرفتند

شما می توانید مدرک زبان را در ایران یا درخارج از کشور بگیرید که باز مسلئه هزینه می شود .

اگر خواستی پیغام شخصی بده

تا بهت سریعتر جواب بدهم
می شه اطلاعات بیشتری بهم بدین؟ در مورد انگلیس و کانادا ؟

ham3dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من برای لیسانس میخوام برم مالزی چند تا سوال دارم لطفا یه نفر کامل توضیح بده.

من در حال حاظر مشغول به تحصیل در رشته ریاضی پیش دانشگاهی هستم. به رشته کامپیوتر - نرم افزار علاقه دارم.

1. آیا برای پذیرش در دانشگاه ها باید بعد از امتحانات خرداد و دریافت کارنامه اقدام کنم؟

2. بهترین دانشگاه های "دولتی" و "خصوصی" در رشته ی کامپیوتر - نرم افزار کدام ها هستند؟

3. آیا دانشگاه هایی که از نظر وزارت علوم ایران جزو دانشگاه های "خوب" محسوب میشوند شرایط خاصی برای ثبت نام دارند؟من معدل دیپلمم 17.10 و معدل کل دبیرستانم 18/70 هست ولی معدل پیشم تا الان ترم اول افت داشته(14/5)

4. بعد از دریافت مدرک "لیسانس" در مالزی میشود به راحتی برای تحصیل در کشور های دیگر مثل کانادا در مقطع فوق لیسانس اقدام کرد؟​

star10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کارشناس پرستاری هستم قصد ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی در فیلیپین 2010 دارم اطالاعات کامل می خواستم آیا بغیر از فیلیپین دانشگاه دیگری در خارج از کشور به من پیشنهاد میکنید من ielts ندارم راهنمای کنید

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
یکی از آشنایان ما قصد سفر داره ، به من گفت اطلاعاتی براش در بیارم
17 سالشه ، و دیپلم ریاضی داره ...
قصد کرده بره آمریکا ، گویا آشنا هم اونجا دارن که دعوتنامه بفرسته براشون
می خواستم ببینم شرایطش چطوریه ؟ اونجا باید چه مدرکی داشته باشه تا بره دانشگاه ، یک دانشگاه مناسب چیه ؟ و...
سربازی هم که هنوز 18 سالش نشده
یک ماهی مونده حالا...
چه کار باید کرد ؟

pany

Registered User
لایک‌ها
19
یکی از آشنایان ما قصد سفر داره ، به من گفت اطلاعاتی براش در بیارم
17 سالشه ، و دیپلم ریاضی داره ...
قصد کرده بره آمریکا ، گویا آشنا هم اونجا دارن که دعوتنامه بفرسته براشون
می خواستم ببینم شرایطش چطوریه ؟ اونجا باید چه مدرکی داشته باشه تا بره دانشگاه ، یک دانشگاه مناسب چیه ؟ و...
سربازی هم که هنوز 18 سالش نشده
یک ماهی مونده حالا...
چه کار باید کرد ؟

احتمال صدور ویزا برای یک پسر 17 ساله تقریبا صفر هست . به نظر من بهتره ایشون فکرشون رو زیاد به این موضوع مشغول نکنن و فرصت های احتمالی موجود در ایران را از دست ندهند .

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آیا برای 22 ساله هم که برای ارشد میخوان برن احتمال صدور ویزا خیلی خیلی کمتر از کسایی هست که برای دکترا میخوان برن؟

mad eli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ دارم. اونم اینه که نمی تونم یعنی نمی دونم چجوری دانشگاه هایی که رشته تحصیلی مورد نظر من رو دارند برای دوره ارشد پیدا کنم. من در رشته آموزش زبان انگلیسی (teaching english as a foreign language) می خوام دوره ارشد رو در هر کدوم ازین کشورها که شد بگذرونم: کانادا امریکا انگلیس

حالا اصلا نمی دونم این کشورها آیا رشته من رو برای ارشد دارند یا نه. دیگه چه برسه به احتساب هزینه ها و ..
آدرس سایتی - شماره ای که بتونم در مورد این رشته و تحصیلش اطلاعات کسب کنم

می شه لطفا یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟
ممنون می شم

siavash913

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امسال فارغ التحصيل در رشته مديريت بانكي از دانشگاه غيرانتفاعي شدو معدلم 15.10مي خوام تو رشته اي مرتبط ادامه تحصيل بدم كدوم كشور ميتونم بورس بگيرم ؟ميشه راهنمايي كنيد.جايي كه ارزون باشه اعتبارم داشته باشه

mad eli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال کوچک اما مهم!

هر کشوری که انتخاب کنیم برای ادامه تحصیل تمام دانشگاه هاش همه رشته های تحصیلی رو دارند؟؟

مثلا من می خوام امریکا ارشد زبان بخونم. ایا مهمه که بدونم مدوم دانشگاه ها این رشته رو دارند یا نه هر دانشگاهی که حالا بورس بگیرم یا خودم برم رشته زبان رو داره حتما؟؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه سوال کوچک اما مهم!

هر کشوری که انتخاب کنیم برای ادامه تحصیل تمام دانشگاه هاش همه رشته های تحصیلی رو دارند؟؟

مثلا من می خوام امریکا ارشد زبان بخونم. ایا مهمه که بدونم مدوم دانشگاه ها این رشته رو دارند یا نه هر دانشگاهی که حالا بورس بگیرم یا خودم برم رشته زبان رو داره حتما؟؟

:blink:
مشخصه که هر دانشگاهی هر رشته ای رو نداره!!!! شما می بایست ابتدا ببینید کدوم دانشگاه تو کشور مقصد شما, رشته مورد نظرتون رو داره سپس مدارکتون رو به اون دانشگاه ارسال بفرمایید.

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام ببخشید مهندسی شهرسازی اونطرف معادلش میشه چی؟؟؟
کدوم کشور برای ادامه تحصیل این رشته بهتره؟؟؟

saskeet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یه سوال آیا با مدرک دیپلم میشه برای ورو به دانشگاه خارج ورودی داد؟؟/ اصلا همچین چیزی امکان داره که با دپلم وارد دانشگاهشون بشیم؟؟؟
وسوال بعدیم یکی میگفت اگر در دانشگاه اینجا قبول بشی و فقط مدرک قبولی داشته باشی میتونی از خارج پذیرش بگیری آیا میشه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
و این که آیا برای اتحصیل در خارج باید چه مدرکی از زبانو داشته باشیم /؟؟بدون مدرک نمیشه /؟؟

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
درود
دوستان من میخوام برای تحصیلات تکمیلی(ارشد) برای مالزی(به جهت ارزون تر بودن) اقدام کنم...
من رشته زبان و ادبیات انگلیسی از تهران جنوب فارغ شدم..... و قصد تحصیل در رشته Tourism توریسم و مدیریت گردشگری رو دارم...
در مورد این رشته کمی بهم آگاهی بدین ممنون میشم....( مالزی و سایر کشور ها)

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
يه نكته‌ي جالب اينه كه وقتي بخواين كارنامه تون رو ترجمه كنين و بفرستين نمره تون از 4 حساب مي شه و حتي كسي كه معدلش 15 شده باشه هم نمره‌ي خوبي حساب مي‌شه. در ضمن درس‌هايي كه افتادين رو ديگه حساب نمي‌كنن. يعني اگه يه درس رو رفعه‌ي اول 2 شده باشين دفعه‌ي دوم كه قبول شدين 16، برخلاف كارنامه‌هاي دانشگاه‌هاي ايران فقط 16 رو حساب مي‌كنن!

Last edited by a moderator:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
يه نكته‌ي جالب اينه كه وقتي بخواين كارنامه تون رو ترجمه كنين و بفرستين نمره تون از 4 حساب مي شه و حتي كسي كه معدلش 15 شده باشه هم نمره‌ي خوبي حساب مي‌شه. در ضمن درس‌هايي كه افتادين رو ديگه حساب نمي‌كنن. يعني اگه يه درس رو رفعه‌ي اول 2 شده باشين دفعه‌ي دوم كه قبول شدين 16، برخلاف كارنامه‌هاي دانشگاه‌هاي ايران فقط 16 رو حساب مي‌كنن!

یه رقم اعشار هم داره، مثلا 16 می شه 3.2. در ضمن بابت لینک دادن بهتون تذکر دادم، لطفا رعایت کنید.

somayeh67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هدف من فقط درس و تحصیلاته
نمی خوام زمان رو از دست بدم
می خوام وقتی ازشد رو تموم کردم برا ph برم کانادا
ولی واقعا نمی دونم
الان 1 سال وقت دارم زبانم خوبه
ولی هنوز آرمون ندادم
gmat هم ندادم (رشته ام مدیریته)
الان کارای پژوهشی خوبی دارم انجام می دم