• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام آقاي اچ ار.
بابا رشته اي سن و سالي پولت يك چيزي به ما ميگفتي بعد راهنمايي ميخواستي؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آقاي رضا ديگنيتي
اگر رشته خودت و يا مورد علاقه ات را ميگفتي و فقط پزشكي نخواه.
بعد تازه پولت براي زندگي و معدل ديپلم يا دانشگاه

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام
! يك خبر!
از طرف سايت سازمان سنجش
اداره كل دانش آموختگان وزارت علوم اعلام كرد :دانشگاه ايتاليايي موسوم به پبل هيلز(pebble hills ) مورد تاييد اين وزارت خانه نميباشد.اداره كل دانش آموختگان تاكيد كرد مدارك صادره از سوي دانشگاه فوق الذكر قابل بررسي و ارزشيابي توسط آن وزارتخانه نميباشد.
از مجله پيك سنجش

god

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Muhammadinfo :
با سلامي دوباره:
راهنماي تحصيل در خارج
طي در خواست بعضي از دوستان (تحصيل در دانشگاههاي مكاتبه اي)
Open Universities-Correspondence-Distance Education
دانشگاههاي مكاتبه اي يا دانشگاههايي با سيستم باز همانند دانشگاههاي پيام نور ايران ميباشند البته با اين تفاوت كه سيستم هاي امتحانات آنها با هم متفاوت است.در اين دانشگاهها معمولا" رشته هايي كه بتوان بصورت مكاتبه اي تحصيل كرد تدريس ميشود همانند رشته هاي علوم ، ادبيات ، تاريخ ،جغرافي،علوم اجتماعي ، روانشناسي، علوم كاربردي و حقوق و...
سيستم امتحانات در دانشگاههاي مكاتبه اي متغيير ميباشدو بسته به دانشگاه و كشور متبوعه داردبعضي از دانشگاهها امتحانات را در كشور خود برگزار ميكنند و بعضي دانشگاهها براي برگزاري امتحانات كشور ثالثي را در نظر مي گريرند و دسته اي ديگر اوراق امتحاني را به كشور مبدا متقاضي ارسال ميدارند و متقاضي پس از تكميل اوراق و پاسخگويي سوالات اوراق را به دانشگاه ازسال ميكند.
قابل ذكر است كه هزينه هاي و شهريه هاي دانشگاههاي مكاتبه اي به مراتب خيلي نازلتر ازدانشگاههايي است كه به صورت حضوري دانشجو ميپذيرند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانشگاه مكاتبه اي دوبلين ايرلند:
دوره هاي زير در اين دانشگاه تدريس ميگردند و هزينه هاي آن به شرح ذيل ميباشد.
1-منابع و اصول آمار – حسابداري 2-كيفيت متدهاي اصول ارزيابي
3-تجارت و منابع قانوني 4-بازاريابي
شهريه دوره هاي فوق 800 پوند ميباشد كه در 2 قسط 400 پوندي ميتوان پرداخت كرد و همچنين هزينه امتحانات 110 پوند ميباشد.
شهريه دوره هاي اقتصاد.حقوق.سياست.مديريت اجتماعي 720 پوند ميباشد كه در 2 قسط 360 پوندي ميتوان پرداخت كرد و هزينه امتحانات اين دوره ها نيز 110 پوند است.
تصمصم دارم آدرس دانشگاههاي مكاتبه اي كشورهاي مختلف را در هر زماني وقت كردم بنويسم.
اما دانشگاههاي استراليا:
Australia:
1: Deakin University:Geelong,Vic 3217,and POB 423,Warrnambool 2380,Vic-Australia
faculty of Education – Architecture-art-design-Humanities-commerce – nursing – Science – Social science- Environmental Science-Distance Education
2:Mudoch University : Murdoch,WA 6150-Australia
School of economics- commerce-law-education-Environmental science-Biological science-humanities-mathematics-Physical science-social science-veterinary science-distance education
بازم هست ولي براي بعد من خسته شدم.
خب اگر سوالي بود به من چه.... دو باره يخ شدم نه...بگوييد نه.
خب باشه اگر سوالي بود ما چاكر تمام اصفهانيها و اصلا كل ايراني ها هستيم.
همه تونو ميخوام
چاكر شما
محمد مسعوديان
آقا ممنون تشکر فراوان
با سلام دوست عزيز
متشکر از پاسخ شما در مورد دانشگاههای مکاتبه ای
چند تا سوال داشتم اميدوارم جواب بدهيد
اول – برای تحصيل در رشته ليسانس زبان يعنی کارشناسی زبان خارجی مخصوصاً ليسانس زبان انگليسی بصورت دوره اينترنتی يا مکاتبه ای چگونه بايد عمل کنيم و کجا ثبت نام کنيم؟بصورت رايگان ترجيحاً اينترنتی و مورد تاييد آموزش عالی و وزارت علوم يعنی می خواهم بجای اينکه کلاس زبان بروم بنشينم اينترنتی ليسانس زبان بگيرم حالا که قصد دارم زحمت بکشم و زبان ياد بگيرم بجای رفتن به کلاسهای آزاد آموزش زبان انگليسی بطور اينترنتی يا مکاتبه ای زبان بخوانم و ليسانسش را هم بگيرم

دوم – برای تحصيل مکاتبه ای و اينترنتی در کارشناسی ارشد و دکترا علوم انسانی _ الآن خودم ليسانس و کارشناسی علوم انسانی دارم – بشکل رايگان مورد تاييد وزارت علوم کجا ثبت نام کنيم و لينک اگر بدهيد ممنون می شوم

سوم – دانشگاههای مکاتبه ای واينترنتی کشورهای عربی زبان بزبان عربی چگونه هستند و رشته های حضوری کشورهای عربی زبان به زبان عربی در چه موقعيتی هستند؟ارزشی دارند ؟

چهارم – لطفاً لينک مستقيم و روش ارتباط با دانشگاه مورد نظر را قرار دهيد و در مورد چگونگی گرفتن پذيرش از دانشگاه مورد نظر توضيحات کامل بدهيد
متشکرم و ممنون

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما برای رفتن به خارج به منظور درس خوندن چه پیش نیازهایی رو ضروری می دونید؟ مثلا سربازی ، مدرک دانشگاهی ، میزان پول و پله و ...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از Muhammadinfo :
سلام آقاي اچ ار.
بابا رشته اي سن و سالي پولت يك چيزي به ما ميگفتي بعد راهنمايي ميخواستي؟

رشته : مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی
دانشگاه آزاد قزوین - معدل 13 و یه خورده
سند و سال: متولد 60 (پیدا کنید گلابی فروش را )
مایه تیله ردیفه

علاقه به ترتیب : کانادا ، استرالیا ،آلمان (که میدونم نمیشه ) بعد هم یه جایی که بشه موند مثل کشور های اروپایی ...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام خدمت تمامي دوستان.
آقاي اچ ار برويد سفارت سوئد و درخواست بورس تحصيلي كنيد كه بنظر من براي شما خوب است.
آقاي رضا همه چيز نياز است كه مهمترينشان سعس وكوشش است البته براي زير ليسانس كساني كه هنوز مشمول نشده اند راحت تر ميتوان ويزا گرفت .بسته به نوع رشته و شخص نيازها فرق ميكنه.بايد مشخصات كلي داشت.
دوست عزيز گاد هيچكدام مدارك مكاتبه اي مورد تاييد وزارت علوم ايران نميباشد.
رايگان هم من هيچ كجاي جهان را نميشناسم .ببين فكر نكني ميخواهم دكت بكنما اما جدي پا گذاشتن توي اين كار بجز اتلاف وقت و صرف هزينه هيچ ثمري ندارد.
اگر ميخواهي زبان ياد بگيري 9 ماه برو كانادا يا انگليس و به صورت تخصصي زبان بخون و مدركش را بگير.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
من یک سری اطلاعات در مورد دانشگاه آبرتی داندی یا همون :wacko:آبرتی سیتی:wacko: میخواستم.

m.saket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Muhammadinfo :
آقاي ساكت به نظر من اگر نروي كم داري.ببخشيدا ...ومطمئن باش كه بورس ميگيري.
در اون مورد هم فردا مينويسم
today is tomorrow :cool:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
با سلام
سی دی های آموزشی زبان روسی رسید.
1 عدد سی دی روسی در سفر
2 عدد آموزش روسی و معرفی شهر سنت پطرزبورگ
کسی علاقه داشت بگوید

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوست عزیز امیر بیزینس آخه اسکاتلند هم شد جا.
بگ چی میخواهی در مورد آبرتی داندی تا بنویسم.

dr_Kian_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از تمام برو بچه های این فروم و:cool: :cool: به خصوص آقا محمد . لطفا هر کس میتواند اطلاعاتی در مورد رشته های مختلف تحصیلی و آینده کاری ومیزان درآمد آنها در خارج از کشور در اختیارم بگذارید و لطفا اگر ممکن است از رشته های مدیریت تجاری و مدیریت نفت و مهندسی صنایع شروع بکنید(ضمنا منظورم مقطع دکتراست) با تشکر محمد از بیرجند[email protected]

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دوست عزیز آقا کیان.
بگو معدلت چنده؟
چه کشوری میخواهی بروی و آیا بورسیه میخواهی یا میخواهی پول بدی یعنی اصلا پولت چقدره؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از Muhammadinfo :
دوست عزیز آقا کیان.
بگو معدلت چنده؟
چه کشوری میخواهی بروی و آیا بورسیه میخواهی یا میخواهی پول بدی یعنی اصلا پولت چقدره؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اگر میخواستم کسی را دک بکنم یا الکی راهنمایی کنم چرا ...اصلا همه بروید آمریکا.....اصلا بروید کره ماه یا مریخ .
مدرکش هم معتبره

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کانادا را هم بگي ممنون ميشم

مخصوصا ليست دانشگاه هاي برتر انرا!

مرسي

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسي
خيلي ممنون

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
هر چي در مورد آبرتي داندي ميدوني اگر بگي خيلي ممنون ميشم.
از محل دانشگاه و وسعت و محيط و بخشهاي مختلفش تــا رشته ها و مدارک تحصيلي که ارائه ميده همه چي.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
محمئد جان ممنون ميشم هر چي درباره استراليا داري برام بفرستي

چون مي خوام برم اونجا در بخونم

در دانشگاه UTS استراليا

دانشگاه اينجا را ول کنم برم اونجا با اينکه سال سومم در دانشگاه ازاد (بي صاحاب ديگه!) هستم

نميدوني که ريز نمراتم را قبول مي کنند يا نه؟

ممنون مي شم هر چي درباره تحصيل در استراليا مي دوني برام بفرستي

باز هم از تمام زحماتي که مي کشي ممنونم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من از تمام اشناهام در کانادا و استراليا تحقيق کردم ديدم استراليا بهتره

چون خرج دانشگاش با هم برابرند و هر دو حدود 20000 دلار (استراليا يا کانادا) در مياد

بالا