- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
سلام آقاي اچ ار.
بابا رشته اي سن و سالي پولت يك چيزي به ما ميگفتي بعد راهنمايي ميخواستي؟
آقا ممنون تشکر فراوانبه نقل از Muhammadinfo :با سلامي دوباره:
راهنماي تحصيل در خارج
طي در خواست بعضي از دوستان (تحصيل در دانشگاههاي مكاتبه اي)
Open Universities-Correspondence-Distance Education
دانشگاههاي مكاتبه اي يا دانشگاههايي با سيستم باز همانند دانشگاههاي پيام نور ايران ميباشند البته با اين تفاوت كه سيستم هاي امتحانات آنها با هم متفاوت است.در اين دانشگاهها معمولا" رشته هايي كه بتوان بصورت مكاتبه اي تحصيل كرد تدريس ميشود همانند رشته هاي علوم ، ادبيات ، تاريخ ،جغرافي،علوم اجتماعي ، روانشناسي، علوم كاربردي و حقوق و...
سيستم امتحانات در دانشگاههاي مكاتبه اي متغيير ميباشدو بسته به دانشگاه و كشور متبوعه داردبعضي از دانشگاهها امتحانات را در كشور خود برگزار ميكنند و بعضي دانشگاهها براي برگزاري امتحانات كشور ثالثي را در نظر مي گريرند و دسته اي ديگر اوراق امتحاني را به كشور مبدا متقاضي ارسال ميدارند و متقاضي پس از تكميل اوراق و پاسخگويي سوالات اوراق را به دانشگاه ازسال ميكند.
قابل ذكر است كه هزينه هاي و شهريه هاي دانشگاههاي مكاتبه اي به مراتب خيلي نازلتر ازدانشگاههايي است كه به صورت حضوري دانشجو ميپذيرند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانشگاه مكاتبه اي دوبلين ايرلند:
دوره هاي زير در اين دانشگاه تدريس ميگردند و هزينه هاي آن به شرح ذيل ميباشد.
1-منابع و اصول آمار – حسابداري 2-كيفيت متدهاي اصول ارزيابي
3-تجارت و منابع قانوني 4-بازاريابي
شهريه دوره هاي فوق 800 پوند ميباشد كه در 2 قسط 400 پوندي ميتوان پرداخت كرد و همچنين هزينه امتحانات 110 پوند ميباشد.
شهريه دوره هاي اقتصاد.حقوق.سياست.مديريت اجتماعي 720 پوند ميباشد كه در 2 قسط 360 پوندي ميتوان پرداخت كرد و هزينه امتحانات اين دوره ها نيز 110 پوند است.
تصمصم دارم آدرس دانشگاههاي مكاتبه اي كشورهاي مختلف را در هر زماني وقت كردم بنويسم.
اما دانشگاههاي استراليا:
Australia:
1: Deakin University:Geelong,Vic 3217,and POB 423,Warrnambool 2380,Vic-Australia
faculty of Education – Architecture-art-design-Humanities-commerce – nursing – Science – Social science- Environmental Science-Distance Education
2:Mudoch University : Murdoch,WA 6150-Australia
School of economics- commerce-law-education-Environmental science-Biological science-humanities-mathematics-Physical science-social science-veterinary science-distance education
بازم هست ولي براي بعد من خسته شدم.
خب اگر سوالي بود به من چه.... دو باره يخ شدم نه...بگوييد نه.
خب باشه اگر سوالي بود ما چاكر تمام اصفهانيها و اصلا كل ايراني ها هستيم.
همه تونو ميخوام
چاكر شما
محمد مسعوديان
به نقل از Muhammadinfo :سلام آقاي اچ ار.
today is tomorrowبه نقل از Muhammadinfo :آقاي ساكت به نظر من اگر نروي كم داري.ببخشيدا ...ومطمئن باش كه بورس ميگيري.
در اون مورد هم فردا مينويسم
نمیشه یه جایی بگی معدل نخوادبه نقل از Muhammadinfo :دوست عزیز آقا کیان.
بگو معدلت چنده؟
چه کشوری میخواهی بروی و آیا بورسیه میخواهی یا میخواهی پول بدی یعنی اصلا پولت چقدره؟