CYB3R
Registered User
تو چه مدتی میشه مدرک ielts یا toefl گرفت ؟سلام ممنون عزیز
سوئد تا سال 2011 رایگان بود از 2012 هم تصمیم گرفتن یه مقدار پول بگیرین البته بگم هزینه زندگی و تحصیلت تو سوئد کمتر از استرالیا درمیاد
از اروپا اگه بخوای استارت بزنی من فنلاند آلمان و ایتال پیشنهاد میکنم چون با توجه به اینکه در ایتالیا یا المان یا فنلاند اگر رومیت پیدا کنید 2 3 تا بشید راحت با ماهی 400 خوراک و جا اوکی میشه میمونه خج دانشگاه که فنلاند بعضی دانشگاه هاش فعلن رایگانه و آلمان هم همچنین ایتالیا هم ترمی براتون 800 دلار تا 1300 دلار درمیاد دربرابر هزینه داشنگاه آزاد خودمون هیچه اونم مدرک اروپا!!!!
بدبختانه استرالیا خرج تحصیلیش مخصوصان تو دانشگا های سیدنی وملبورن بالاست با خوردو خوراک سالی 20000 دلار درمیاد در ضمن جدیدان هم قانون های ویزا و اقامتشونو تغعییر دادن یه زمان میشد با ویزای workingholiday هم رفت بعد موندگار شد و یا ادامه حصیل داد اما الان سختگیری میکنند مگه اینکه هون سالی 20000 دلار خرج کنی تحصیلی بری
من به شما پیشنهاد میکنم اولرو زبان کار کن بعد به اروپا و امریکا هم فکر کن به این راحتی کنار نذار این گزینه ها رو
سوالی بود در خدمتم
من شنیدم مردم فنلاند زیاد باحال نیستن ! به خاطر همین اصلا به اونجا فکر نکردم .
منظور از باحال نبودن یعنی اینکه با دانشجوی خارجی و کلا خارجی ها مشکل دارن ، شب ها کمی درگیرن و ... :دی