با سلام خدمت شما بزرگواران
بنده تازه عضو شدم. شرایط کلی من :
- 25 سال تمام (وارد 26 میشم تا مدتی دیگه)
- مدرک لیسانس (مهندسی تکنولوژی نرم افزار) با معدل در حدود 14 از دانشگاه آزاد.
- مدرک زبان با نمره 6.
- عدم سابقه کار رسمی.
- مدرک Network+.
- مدارک 7 گانه ICDL.
- دو کتاب غیر مرتبط با رشته ام نیز ترجمه کرده ام.
- توان مالی : برای 2 سال اول حداکثر تا ماهی 600 هزار تومان امکان هزینه کردن رو دارم.
- توان مالی برای استارت مهاجرت : ؟؟
بزرگواران,بنده هم مثل اکثر مردم علاقه مند به مهاجرت به آمریکا,کانادا,انگلیس و سپس ایتالیا هستم. اما واقع بین هستم و میدونم که امکانش نیست. به همین خاطر میخوام از کمک شما بهره مند بشم. برای فوق لیسانس چه کشورهایی با شرایط من پذیرش دارن؟ که مهاجرت کنم و حین تحصیل,کار هم بگیرم و اگر شد ساکن بشم. اگر امکانش هست براتون صرفا نام چند کشور و دانشگاه رو بیان کنید. یا اینکه اگر بشه کلا مهاجرت کنم و فقط مشغول کار و زندگی بشم و اصلا ادامه تحصیل ندم. در واقع ادامه تحصیل هدف اصلی من نیست. بلکه صرفا دلیلی هست برای مهاجرت. اما اگر بشه بدون تحصیل در فوق لیسانس هم مهاجرت کرد که چه بهتر.2 سوال متفرقه هم داشتم :
شرایط دو کشور اسکاتلند و ایرلند برای مهاجرت,تحصیل و کار (با توجه به وضعیت من) به چه ترتیب هست؟
معمولا مهندسین کامپیوتر در صورت مهاجرت در چه زمینه هایی مشغول به کار میشن؟ آیا صرفا برنامه نویسی؟ در واقع میخوام ببینم اگر کسی برنامه نویسیش خوب نباشه ولی خلاقیت و کاراموزیش بالا باشه چه شرایطی داره؟ آیا همه چیز به برنامه نویسی محدود میشه؟
متشکر از شما بزرگواران
سلام دوست عزیز تبریک میگم عضویتتون تو سایت بزرگ پرشین تولز
شرایط شما ایده ال برای کانادا امریکا و استرالی هست
البته متونید مستر برید به یک کشور دوم مثل ایتالیا سوئد المان مالزی و برای دکترا با بورس برید به یکی از کشورهای امریکا یا کانادا بسته به هدف و انتخاب خودتونه
شما حداقل از دوستان دیگه در زمینه زبان جلوتری و گرفتیش این خودش یه امتیاز حساب میشه
خوب برای کانادا میتونید با ویزای کاری اقدام کنید پروسش 2 3 سالی بطول می انجامه بودجه زیاد هم نمیخواد تشکیل پرونده و یه مقدار بودجه مالی برای اینکه نشون بدی چند ماهی بیکار هم میتونی تو کانادا زندگی کنید
راه دوم ادامه تحصیل در کانادا نهایتن تا 6ماه طول میکشه شما با سالی 20000 میتونید توکانادا مستر بخونید این مقدار هزینه زندگی و تحصیل پوشش میده
برای کشور آمریکا
راه اول ادامه تحصیل عزیز دانشگاه های زیادی وجود داره که راحت میتونی براشون اقدام کنی اگر خواستی کمک میکنم اما هزینه زندیگ و تحصیل هم حدود 15 تا 20 هزار دلار در ساله بعد تحصیل هم میتونید کار فرما پیدا کنید ویزاتون به ویزای کاری چنج کنید
مطلبی که یادم رفت بگم اگر ما 5 سال تو امریکا کار کنیم و مالیات بدیم به دولت امریکا بعد 5 سال میتونیم برای گرین کارت اقدام کنیم یا اینکه خود کارفرما برای ما زودتر اقدام کنه
ایالت های کم خرج و دانشگا های کم خرج هم اگه خواستی برات میفرستم یه لیسته
الته میتونید شروع کنید به استاد ها هم ایمیل بزنید ببینید میتونید TA RA ازشون بگیرید اما درصدش با وضعیت شما یک پایینه
راه دوم برای امریکا میتونید پول خرج کنید و کارفرما پیدا کنید این راه خیلی پیچیده و سختره بهترین راه رفتن به امریکا و موندگار شدن تحصیل و یا ازدواج هست
کشورهای اسکاندیناوی هم بد نیستند البته سوئد نروژ فنلاند شرایط زندگی نسبتا خوبه میتونید از طریق تحصیلی برای اونجا هم اقدام کنید
در مورد ایتالیا باید بگم یتونید فقط به عنوان یه سکو پرتاب بهش نگاه کنید مستر اونجا راحت بگیرید با هزینه کمتر و بعدش کانادا یا امریکا یا استرالیا برای دکتری برید
کلن یه مطلب میگم بهتو عزیز اگر هم برای ویزای کاری اقدام کنی مثلن کانادا بعد اینکه وارد کانادا بشید ممدرک شمارو ارزیابی میکنند ممکنه ارزششو اندازه کادانی بگیرند بغیر از دانشگا های برتر ایران ایران البته استثنا هت زیاد رو این چیزا حساب نکنید که حتمن به عنوان مهندس کار کنید
اگر مدرک همون کشور داشته باشی داستان فرق میکنه
هدف اول باید تو زندگی مشخص کنید پروسه مهاجرت به این راحتی ها نیست اول هدف بعد هم استقامت و تلاش برای رسیدن به هدفتون
اگر سوالی بود در خدمتم