• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی بابت توضیحات خوبت ...

یه سوال برام پیش اومده ..

الان که بررسی میکردم دیدم تو زمینه ورزشی و رشته های مربوط به ورزشی خیلی از مدارک در مقطع لیسانس هستن یا فوقشون لا اقل شاید پیش نیاز لازم داشته باشن ....

من اگه برای مقطع لیسانس اقدام کنم ( Undergraduate ) به مشکل میخورم ؟ در کل کار بدیه اگه واقعا علاقم این باشه ؟ اصلا اینجا اجازه تحصیلو بهم میدن

یا اینکه حتما باید در همون زمینه و در مقطع بعدی ( فوق ) باشه ؟

مثلا اینجا پولی که میذاری و میری به قولی هر جور رشته و در هر مقطعی انتخاب کنی میتونی بری یا .... ؟

کلا در دو طرف ( قوانین ایران و کشور مقصد ) مشکلی در این رابطه وجود داره ؟

سوال خوبی پرسیدی ببینید شما میتونید برای مقطع لیسان اقدام کنی و هیچ مشلی نیست اما باید بتونی افسر قانع کنی چرا میخوای دوباره از لیسانس شروع کنی ویزا گرفتنش یکم ریسک پیدا میکنه نمیگم ویزا نمیدم حتی کسی بود برای یه کالج هم اقدام کرده بود ویزا گرفت اما دیگه باید بتونی افسر راضی کنی بگی من کلن مثلن اون رشته ورزشی از اول دوست داشتم و میخوام بطور حرفه ی تو امریکا ادامه بدم.

خوب من مثلن لیسانس دارم میخواستم دوباره برای لیسانس اقدام کنم قطعا درصد گرفتن ویزا نسبت به فوق لیسانسم یکم کمتره اما نشدنی نیست در ضمن شما داری تغییر رشته میدی بطور کلی خوب احتمالن نباید به مشکل برخورد کنی

مثلا اینجا پولی که میذاری و میری به قولی هر جور رشته و در هر مقطعی انتخاب کنی میتونی بری یا .... ؟

کلا در دو طرف ( قوانین ایران و کشور مقصد ) مشکلی در این رابطه وجود داره ؟

متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی منظورتون پول تو بانکه یا....؟

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی منظورتون پول تو بانکه یا....؟

در واقع مبخوام بدونم اینجا گیر نمیدن که منی که دارم لیسانس میخونم و تموم شد ، واسه ادامه تحصیل ( فوق ) نمیرم اونور بلکه دارم دوباره واسه

یه لیسانس دیگه میرم ... ؟ یا نه ایرادی نداره و معافیت تحصیلی بازم بهم میدن ؟

این متنو تو سایت پلیس ببین :

18- شرايط درخواست معافيت تحصيلي جهت مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري در خارج از كشور چيست؟

1- مشمول فارغ التحصيل مقطع كارشناسي يا كارشناسي ارشد باشد

2- مشمول غيبت نداشته باشد

3- دانشجوي انصرافي و اخراجي نباشد

4- اخذ پذيرش از دانشگاه خارج از كشور

5- تاييد وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و در خواست صدور معافيت تحصيلي از سازمان وظيفه عمومي ناجا

6- سپردن وديعه

7- اخذ مجوز از سازمان وظيفه عمومي و صدور معافيت تحصيلي

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
در واقع مبخوام بدونم اینجا گیر نمیدن که منی که دارم لیسانس میخونم و تموم شد ، واسه ادامه تحصیل ( فوق ) نمیرم اونور بلکه دارم دوباره واسه

یه لیسانس دیگه میرم ... ؟ یا نه ایرادی نداره و معافیت تحصیلی بازم بهم میدن ؟

این متنو تو سایت پلیس ببین :

متاسفانه به مشکل میخوری شما چرا میخوای اینکارو کنی پیشنهاد میکنم اول برای مستر اقدام کن بعد که رسیدی اونور چنج میکنی به هرچیزرشته ای که میخوای مهم نیست دیگه برای مستر یا لیسانس

راستی جواب سوال قبلیمو ندادین آیا اون مقدار پول میتونید یه جا بخوابونید تو حساب خودتون یا پدر و مادر؟؟

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
متاسفانه به مشکل میخوری شما چرا میخوای اینکارو کنی پیشنهاد میکنم اول برای مستر اقدام کن بعد که رسیدی اونور چنج میکنی به هرچیزرشته ای که میخوای مهم نیست دیگه برای مستر یا لیسانس

یعنی میشه ؟ من پذیرش بگیرم برم واسه فوق بعد اونوقت چنج کنم به یه رشته دیگه تو مقطع لیسانس ؟ اونور همچین اجازه ای میدن اصلا ؟!

راستی جواب سوال قبلیمو ندادین آیا اون مقدار پول میتونید یه جا بخوابونید تو حساب خودتون یا پدر و مادر؟؟

جواب این سوال رو به طور قطعی خودمم نمیدونم واسه همین چیزی نگفتم ...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
یعنی میشه ؟ من پذیرش بگیرم برم واسه فوق بعد اونوقت چنج کنم به یه رشته دیگه تو مقطع لیسانس ؟ اونور همچین اجازه ای میدن اصلا ؟!

جواب این سوال رو به طور قطعی خودمم نمیدونم واسه همین چیزی نگفتم ...

اره میتونید فقط باید دلایل خوبی داشت باشید چون باید توضیح بدید چرا تغییر میدید یا اینکه بعد 6 ماه میتونید کلن دانشگاه خودتون و رشته خودتون تغییر بدین راه زیاده نگران اونش نباشید شما به فکر بعدش باید باشید که اونجا رشته ای که میخونید سرانجامش چی میشه میتونید از طریق اون به اقامت برسی یا نه این مهمه

قسمت دوم حتمن رو اون موضوع که میپرسم دقت داشته باشید چون اون مقدار باید داشته باشی

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام استاد
آقا من لیسانس برق قدرت دانشگاه آزاد دارم معدلم کمه حدود 13.5 میشه
توی تاپیک میگفتی بازم میشه برای کانادا و آمریکا اقدام کرد .. آمریکا که GRE میخواد
اما کانادا جایی هست که GRE نخواد و با معدل هم مشکل نداشته باشه ؟
بعدم هدفم بیشتر موندن هستش ...
راهنمایی میکنی ؟
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام استاد
آقا من لیسانس برق قدرت دانشگاه آزاد دارم معدلم کمه حدود 13.5 میشه
توی تاپیک میگفتی بازم میشه برای کانادا و آمریکا اقدام کرد .. آمریکا که GRE میخواد
اما کانادا جایی هست که GRE نخواد و با معدل هم مشکل نداشته باشه ؟
بعدم هدفم بیشتر موندن هستش ...
راهنمایی میکنی ؟
ممنون

سلام عزیز

بله شما میتونید برای امریکا و کانادا اقدام کنید و مستر اونجا بگیرید

این GRE برای همه دردسر شده اما باید بگم که بعضی از دانشگاه های کانادا اینو میخواد
معدل کم شما برای امریکا و کانادا مانع نیست بیشتر دانشگاه ها زده 2.75 به بالا البته فرمول تبدیل معدل هم که میدونید

در ضمن شما میوتونید با اوردن نمره بالا در ایلتس یا تافل و یا GRE جبرا کنید

برای موندن بستگی داره بخوای شما امریکا بری یا کانادا روشش با هم فرق دارند

برای امریکا شما ابتدا پذیرش میگیری برای فوق بعد تحصیلات کارفرما پیدا میکنی در همون ابتدا ممکنه کارفرما برای گرین کارتت اقدام کنه اگر هم نکنه شما به مدت 5 سال به دولت امریکا مالیات بدی و کار کنی خودکار میتونید برای گرین کارت اقدام کنی
در ضمن اگه مجرد باشی هم ممکنه این وسط اتفاقی صورت بگیره که سریع به گرین برسی

برای کانادا داستان فرق داره

شما میتونی از راه کاری اقدام کنی که فکر کنم با روند کندی که پروندهای مهاجرتی دارند 2 الی 4 سال طول بکشه بدون خرج کردن مبلغ زیاد سیتیزن بشی
یا زیر 6 ماه وارد کانادا بشی با ویزای تحصیلی در ضمن هر سال تحصیلی هم 6 ماه برای شما محصوب میشه برای اقدام کردن برای سیتیزنی کانادا باید 3 سال در خاک کانادا با هر نوع ویزای باشی میتونی اقدام کنی اگه برای فوق بری و فوق لیسانست 2 سال بگیری 1 سال محاسبه میشه اونجوری و 2سال بعدی میتونی کارفرما پیدا کنی تبدیل به ویزای کاری کنی و پر کنی

خلاصه بگم راه زیاد که بستگی به هدف شما و بودجه شما داره

راستی یه مقدار توضیح بدین سنتون چقدره و یا از پس هزینهای دانشگاه های کانادا و امریکا برمیاد؟؟؟؟

خود کانادا هم دانشگاه هاش و ایالت هاش هزینه ها با هم فرق دارند

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام مجدد ، اقا واقعا شما دارید خیلی بزرگواری میکنید بدون چشم داشت بچه ها رو راهنمایی میکنید . خدا عاقبت به خیرت کنه :rolleyes:

در مورد اقامت انگلیس هم توضیح میدید ؟ من یه جایی دیدم از طریق سرمایه گذاری دقیق یادم نیست اما انگار نوشته بود 500 هزار پوند !!! واقعیت داره ؟ از طریق ادامه تحصیل و ... شرایطش چطوریه نسبت به بقیه ی کشورها ؟ و کلا ایا انگلیس یه شرایط بهتری یا مزیتی نسبت به بقیه کشورها داره یا نه ؟ کلا از نظر حمایت کردن و ... منظورمه .

ممنون

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام عزیز

بله شما میتونید برای امریکا و کانادا اقدام کنید و مستر اونجا بگیرید

این GRE برای همه دردسر شده اما باید بگم که بعضی از دانشگاه های کانادا اینو میخواد
معدل کم شما برای امریکا و کانادا مانع نیست بیشتر دانشگاه ها زده 2.75 به بالا البته فرمول تبدیل معدل هم که میدونید

در ضمن شما میوتونید با اوردن نمره بالا در ایلتس یا تافل و یا GRE جبرا کنید

برای موندن بستگی داره بخوای شما امریکا بری یا کانادا روشش با هم فرق دارند

برای امریکا شما ابتدا پذیرش میگیری برای فوق بعد تحصیلات کارفرما پیدا میکنی در همون ابتدا ممکنه کارفرما برای گرین کارتت اقدام کنه اگر هم نکنه شما به مدت 5 سال به دولت امریکا مالیات بدی و کار کنی خودکار میتونید برای گرین کارت اقدام کنی
در ضمن اگه مجرد باشی هم ممکنه این وسط اتفاقی صورت بگیره که سریع به گرین برسی

برای کانادا داستان فرق داره

شما میتونی از راه کاری اقدام کنی که فکر کنم با روند کندی که پروندهای مهاجرتی دارند 2 الی 4 سال طول بکشه بدون خرج کردن مبلغ زیاد سیتیزن بشی
یا زیر 6 ماه وارد کانادا بشی با ویزای تحصیلی در ضمن هر سال تحصیلی هم 6 ماه برای شما محصوب میشه برای اقدام کردن برای سیتیزنی کانادا باید 3 سال در خاک کانادا با هر نوع ویزای باشی میتونی اقدام کنی اگه برای فوق بری و فوق لیسانست 2 سال بگیری 1 سال محاسبه میشه اونجوری و 2سال بعدی میتونی کارفرما پیدا کنی تبدیل به ویزای کاری کنی و پر کنی

خلاصه بگم راه زیاد که بستگی به هدف شما و بودجه شما داره

راستی یه مقدار توضیح بدین سنتون چقدره و یا از پس هزینهای دانشگاه های کانادا و امریکا برمیاد؟؟؟؟

خود کانادا هم دانشگاه هاش و ایالت هاش هزینه ها با هم فرق دارند

خیلی ممنونم

من 25 سالمه مجردم و نمیدونم با 20 تومن میشه کاری کرد یا نه .
البته خدمت هم باید برم 17 ماه :)
ابتدا میخواستم بعد از سربازی از طریق Skilled workers اقدام کنم اما با ویزای تحصیلی زودتر به مقصد میرسم به نظرم.
مشکلی که هست اینه که فکر میکنم هرچی مدرک تحصیلی بالاتر باشه درسته که درآمد بیشتر میشه اما شانس پیدا کردن شغل هم کمتر میشه.
برای همین اینم یه نکته هست که باید بهش توجه کنم .
برای آمریکا دانشگاهی هست که GRE نیاز نداشته باشه ؟
معدل 13.5 به مقیاس اونا میشه 3.37 ؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام مجدد ، اقا واقعا شما دارید خیلی بزرگواری میکنید بدون چشم داشت بچه ها رو راهنمایی میکنید . خدا عاقبت به خیرت کنه :rolleyes:

در مورد اقامت انگلیس هم توضیح میدید ؟ من یه جایی دیدم از طریق سرمایه گذاری دقیق یادم نیست اما انگار نوشته بود 500 هزار پوند !!! واقعیت داره ؟ از طریق ادامه تحصیل و ... شرایطش چطوریه نسبت به بقیه ی کشورها ؟ و کلا ایا انگلیس یه شرایط بهتری یا مزیتی نسبت به بقیه کشورها داره یا نه ؟ کلا از نظر حمایت کردن و ... منظورمه .

ممنون

سلام دوست گرامی خواهش میکنم

انگلیس هم میشه از راه کاری یا تحصیلی و یا سرمایه گزاری اقامت بگیرید سرمایه گزاری هم با 200 هزار تا و یاسرمایه گزاری سنگین 1میلیون پوند هست

دوست عزیز چرا انگلیس متاسفانه باید بگم خرج و مخارج تو انگلیس به شدت بالاست بنده به شما توصیه میکنم بجای انگلیس اگر تو فکر اروپا هستی کشورهای اسکاندیناوی انتخاب کنی

دو تا از اقوام بنده تو انگلیس هستند و یکیشون برای تحصیل اونجاست ماهانه بالای 3000 پوند خرج زندگی و دانشگاهش هست و یکی دیگه هم از شهروند هست کلن باید بگم خرج مخارج خیلی بالاست و اگر بتونید اونجا کار پیدا کنید مطمئنا شرایطش براتون بهتر میشه اما با پول ایران بخوای بری برای تحصیل خیلی زیاد در میاد میاد برات

پزشکان دندانپزشکان پرستاران و....با ویزای tier 1 بهتر اقامت میگیرند .

ویزای tier 2 هم برای متخصصین (مهندس ها و ...)

ویزای سرمایه گزاری سبک هم با 200 هزار پوند و ویزای سنگین هم با 1 میلیون پوند هست که اون ها هم شرایط خاص خودشون دارند

در ضمن باید بگم اب و هوای بارونی و ملایم هم در انتظار شما خواهد بود که حتی در تابستان به ندرت شاهد دمای 25 درجه در سراتاسر انگلیس خواهید بود

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی ممنونم

من 25 سالمه مجردم و نمیدونم با 20 تومن میشه کاری کرد یا نه .
البته خدمت هم باید برم 17 ماه :)
ابتدا میخواستم بعد از سربازی از طریق Skilled workers اقدام کنم اما با ویزای تحصیلی زودتر به مقصد میرسم به نظرم.
مشکلی که هست اینه که فکر میکنم هرچی مدرک تحصیلی بالاتر باشه درسته که درآمد بیشتر میشه اما شانس پیدا کردن شغل هم کمتر میشه.
برای همین اینم یه نکته هست که باید بهش توجه کنم .
برای آمریکا دانشگاهی هست که GRE نیاز نداشته باشه ؟
معدل 13.5 به مقیاس اونا میشه 3.37 ؟؟

خواهش میکنم عزیز

سنتون خوبه برای مهاجرت و با 20 میلیون شما میتونید هزینه 1 سال تحصیل تو امرکیا اوکی کنید حتمن دنبال رومیت باشید که هزینه ها اساسی پایین میاد تقریبان میشه گفت نصف میشه
اگر بخوای از طریق کاری برای کانادا اقدام کنی تا برید و برگردید از سربازی سنتون میشه 27 تا بیاد زبان بگیرید میشه 28 تا بیاد اقدام بکنید نهایتا فکر کنم 30 31 سالگی نوبت پروندتون بشه نمیدونم شرایط شما تو اون سن چطوریه

اما تحصیلی خوب سریعتره اگه بخوای تحصیلی بری اگه دوست داشته باشی میتونم بگم امریکا اوکیه برات میدونید که یه کسی که لیسانس یا فوق لیسانس برق از خود دانشگاه امریکا میگیره درامدش کم نیست

راستی معدل هم براساس

Grade Scale 1 Scale 2
16–20 A 4
14–15 B 3
12–13 C 2
10–11 D 1
0–9 E/F 0

دوست عزیز بیشتر دانشگاه ها تو امریکا برای مقطع مستر GRE GMAT میخوان اما بعضی از اونها براساس شرایط خودشون قبول میکنند شما اومدی تو دانشگاشون نمره این دو اعلام کنی البته وقتی شما از پس ایلتس یا تافل بربیاد دیگه اون کاری نداره براتون

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوست عزیز

برای PhD رشته عمران-سازه در ایالت جورجیا به جز Georgia institute of technology دانشگاه دیگری هم هست؟

ممنون

دانشگاه سوم دانشگاه Georgia Southern University هست هزینه تحصیلش مناسبه لازم نیست از housing خود دانشگاه استفاده کنی خودت خونه بگیری رومیت انتخاب کنی کمتر میشه

http://services.georgiasouthern.edu

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز

برای PhD رشته عمران-سازه در ایالت جورجیا به جز Georgia institute of technology دانشگاه دیگری هم هست؟

ممنون

سلام دوست گرامی

بله برخلاف اون چیزی که بیشتر دوستان فکر میکنند هزینه های تحصیلی تو بعضی از دانشگاهای امریکا مناسبه و این دانشگاه ها تو بعضی ایالت های خوبی هستند که برای زندگی هم اوکی هست

دوست عزیز لطفا از خودت بیشتر بگو مقدار پولی که برای تحصیل و زدگی میتونید هزینه کنید و کدوم ایالت و یا دانشگاه مد نظره آیا رنک مهمه براتون؟؟؟

ایلتس یا تافل دارید؟؟؟GRE GMAT دارید؟؟؟

البته فکر کنم شانس گرفتن بورس از استاد یا دانشگاه دارید

لطفا به سوال ها پاسخ بدید تا بهتر راهنمایی کنم ممنون

pourkord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pas az arze salam va khaste nabashid man ye khanome khane dar hastam va dar be modatete 7 sal dar alman zendegi mikonam ama lisanse zabane farsi hastam delam mikhahad dar ye reshteye khob dars bekhanam inja ya amrike ama nemidanam chetor masalan dost daram dar reshteye darosazi ya dandan pezeshki ya ravanshenasi tahsil konam az shoma in soalo daram aya man mitavanam ba in reshte dar reshte morede alagheye khod tahsil konam lotfan mara rahnamaei konid khili moteshake mishavam khodah negahdar

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
pas az arze salam va khaste nabashid man ye khanome khane dar hastam va dar be modatete 7 sal dar alman zendegi mikonam ama lisanse zabane farsi hastam delam mikhahad dar ye reshteye khob dars bekhanam inja ya amrike ama nemidanam chetor masalan dost daram dar reshteye darosazi ya dandan pezeshki ya ravanshenasi tahsil konam az shoma in soalo daram aya man mitavanam ba in reshte dar reshte morede alagheye khod tahsil konam lotfan mara rahnamaei konid khili moteshake mishavam khodah negahdar

با عرض سلام خدمت شما

لطفا اطلاعات بیشتری بدین تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

برای تحصیل در رشته دیگه شما هیچ مانعی ندارید فقط برای رشته های پزشکی باید از ابتدا شروع کنید چه امریکا و چه المان یا هرجای دیگه

سن شما چقدره؟؟
سوال دوم شما در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟آیا دنبال بورس گرفتن هستید؟؟؟
آیا از توانایی پرداخت هزینه های رشته های پزشکی دارید؟؟؟

از تحصیل در امریکا هدفی دارید؟؟؟منظورم اقامته یا برمیگردید بازم آلمان بهد اتمام دانشگاه؟؟؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
در مورد ویزای e2 که اوایل همین تاپیک بحث کردیم ، از یک منبع غیر معتبر شنیدم که گرفتنش برای ایرانیها فوق العاده مشکل هست. طوریکه پارسال از ایران فقط 40 نفر موفق به اخذ این ویزا شدند و اکثر تقاضاها رد شده است.
این گفته را تایید می کنید؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
در مورد ویزای e2 که اوایل همین تاپیک بحث کردیم ، از یک منبع غیر معتبر شنیدم که گرفتنش برای ایرانیها فوق العاده مشکل هست. طوریکه پارسال از ایران فقط 40 نفر موفق به اخذ این ویزا شدند و اکثر تقاضاها رد شده است.
این گفته را تایید می کنید؟

کلن ویزا گرفتن برای ایرانی ها مشکله حالا تو این شرایط که بی اطلاع میرند سفارت بدون کامل بودن مدارک یا ساپورت مالی یا چیزای دیگه خوب رد میشن

ویزای e2 هم مثل بقیه ویزاها شرایط خاص خودشو داره

من دیدم طرف میخواست بره اونور صافکاری راه بندازه این کار مشکلی نداره ها اما به نظرت افسر چطور با این موضوع برخورد میکنه وقتی میری سفارت یا به صرف اینکه شما حالا بخوای یه بیزینسی مثل این راه بندازی چه مدرکی با خودت میخوای ببری سفارت که صافکاری بلدی!!!!

این یه مثال فرعی بود تا بدونی یه سری ادم ها چطوری میرند سفارت و چطوری رد میشن

دوستان در حال حاضر با این وضعیتی که میبینید داره پیش میاد این امریکایی نسبت به ایرانی ها سخت گیری میکنند اساس بی مدرک و بی اطلاع بلند نشین برید سفارت

بهترین ویزای که در حال حاضر میدونید احتمال گرفتنش نسبت به بقیه زیاد تره همین تحصیلی باور کنید پاتون برسه امریکا راهتون بازه میتونید چنج کنید به کاری میتونید ازدواج کنید کلن مشکل فقط گرفتن ویزاست

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
آخه یکی مثل من زیاد حوصله ی درس و تحصیل نداره
راستی اون شماره تماس وکیلها رو که گفتید ممنون میشم برام بفرستید

پ ن : من الان دیپلم فنی حرفه ای دارم. به چه صورت میتونم اونجا درس بخونم؟ میتونم همونجا زبان بخونم و قبل از اتمام کلاسهای زبانم ویزا رو چنج کنم؟ دوره ی زبان تا چه مدت طول میکشه؟ هزینه ی کلاس ها و خورد و خوراک و محل سکونت در این مدت چقدر میشه؟ یک توضیح کلی لطفاً
بعد چجوری میشه به کاری چنج کرد؟ باید کارفرما پیدا کنم و استخدام بشم یا به صورت خود اشتغالی هم میشه؟

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آخه یکی مثل من زیاد حوصله ی درس و تحصیل نداره
راستی اون شماره تماس وکیلها رو که گفتید ممنون میشم برام بفرستید

پ ن : من الان دیپلم فنی حرفه ای دارم. به چه صورت میتونم اونجا درس بخونم؟ میتونم همونجا زبان بخونم و قبل از اتمام کلاسهای زبانم ویزا رو چنج کنم؟ دوره ی زبان تا چه مدت طول میکشه؟ هزینه ی کلاس ها و خورد و خوراک و محل سکونت در این مدت چقدر میشه؟ یک توضیح کلی لطفاً

برای مقطع لیسانس میتونیداقدام کنید تو فرم I-20 شما ذکر میشه که بعد از گذورندن دوره های 6 ماه یا 1 ساله زبان میتونید در رشته مورد نظر تحصیل کنید یعنی دوتا پذیرش میدند بهتون اگه اولی پاس بشه دومی هم اوکیه

دوره های زبان اسان 6 ماه یا 1 ساله هست هزینه زبان ترمی 1000 تا حساب کن در کل زیاد نمیشه هزینه زندگی هم بستگی به ایالت و نوع زندگی خودته اما برای 1 نفر زیر 600 700 دلار نخواهد بود اگه همخونه ای پیدا کنی چه بهتر نصف میشه
باورکنید هزینه زندگی سالانه از 7000 تا هست تا 15000 دلار این هزینه به خودتون بستگی یکی میبینید میخواد شاهانه زندگی کنه یکی هم مثل من کارش با یه اتاق و یه رومیت هم حل میشه

دوست عزیز اگه میخوای تحصیلی اقدام کنی بودجه و رشته بگو کمک کنم کجا بری بله شما اونجا رسیدی یمتونی ویزارو به کاری برگردونی البته ویزای سرمایه گذاری سبک یا پیدا کردن کارفرما (این یکی براتون یکم سخت با این وضعیت که دارید)

سوالی بود در خدمتم

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزيز
من 25 سال دارم
خدمت رفتم و پاسپورت هم دارم
ديپلم کامپيوتر و مدرک فنی حرفه اي دارم
اما تو کار الکترونيک ماشين هستم
حالا برای ادامه تحصيل ميشه اقدام کرد برای يا کار ؟
مدرک زبان ندارم
حداقل هزينه چقدر ميشه ؟
اگه ميشه يکم روشنم کنيد

بالا