مرسی بابت توضیحات خوبت ...
یه سوال برام پیش اومده ..
الان که بررسی میکردم دیدم تو زمینه ورزشی و رشته های مربوط به ورزشی خیلی از مدارک در مقطع لیسانس هستن یا فوقشون لا اقل شاید پیش نیاز لازم داشته باشن ....
من اگه برای مقطع لیسانس اقدام کنم ( Undergraduate ) به مشکل میخورم ؟ در کل کار بدیه اگه واقعا علاقم این باشه ؟ اصلا اینجا اجازه تحصیلو بهم میدن
یا اینکه حتما باید در همون زمینه و در مقطع بعدی ( فوق ) باشه ؟
مثلا اینجا پولی که میذاری و میری به قولی هر جور رشته و در هر مقطعی انتخاب کنی میتونی بری یا .... ؟
کلا در دو طرف ( قوانین ایران و کشور مقصد ) مشکلی در این رابطه وجود داره ؟
سوال خوبی پرسیدی ببینید شما میتونید برای مقطع لیسان اقدام کنی و هیچ مشلی نیست اما باید بتونی افسر قانع کنی چرا میخوای دوباره از لیسانس شروع کنی ویزا گرفتنش یکم ریسک پیدا میکنه نمیگم ویزا نمیدم حتی کسی بود برای یه کالج هم اقدام کرده بود ویزا گرفت اما دیگه باید بتونی افسر راضی کنی بگی من کلن مثلن اون رشته ورزشی از اول دوست داشتم و میخوام بطور حرفه ی تو امریکا ادامه بدم.
خوب من مثلن لیسانس دارم میخواستم دوباره برای لیسانس اقدام کنم قطعا درصد گرفتن ویزا نسبت به فوق لیسانسم یکم کمتره اما نشدنی نیست در ضمن شما داری تغییر رشته میدی بطور کلی خوب احتمالن نباید به مشکل برخورد کنی
مثلا اینجا پولی که میذاری و میری به قولی هر جور رشته و در هر مقطعی انتخاب کنی میتونی بری یا .... ؟
کلا در دو طرف ( قوانین ایران و کشور مقصد ) مشکلی در این رابطه وجود داره ؟
متوجه منظورتون تو این قسمت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی منظورتون پول تو بانکه یا....؟