درمورد تحصيل در بلژيك ميشه توضيح بديد
من ديپلم الكترونيك دارم و20سالم هست فعلا هم2ترم دانشگاه غير انتفائي درس خوندم
توي بلژيك هم فاميل دارم
راستي شرايط تحصيل توي دبي چطورياست؟بدرد ميخوره ؟
سلام دوست گرامی در مورد سوال اول باید بگم بلژیک کشور زیاد بزرگی نیست از شمال با هلند و از جنوب با فرانسه واز شرق با آلمان
درمورد تحصیل هم باید بگم هزینه یکسال تحصیل در شهرهای بزرگی مثل بروکسل سالی 10000 تا 15000 هست و دانشگاه معروف بلژیک هم کاتولیک لورن هست رتبه این دانشگاه 180 هست هزینه هر ترم حدود 730 دلار قط تحصیل درمیاد +هزینه زندگی ماهی هم 700 یورو به بالا در کل همون بین 10000 تا 15000 باید حساب کنید برای ادامه تحصیل تو مقطع لیسانس بیشتر رشته ها به زبان فرانسه یا هلندی تدریس میشه چون این کشور دو زبانه هست فرانسه وهلندی.برای مقطع مستر هم بعضی رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشه
در ضمن کشور بلژیک دیپلم ایران قبول نداره باید ریز نمرات براشون بفرستی تا معادل سازی بکنند در کل باید بگم شرایط اقامت بعد تحصیل خیلی راحتر از المان و فرانسه هست و شرایط زندگی هم یکم متفاوت هست چون بلژیکی ها سطح درامدی بالاتری از المان دارند اما بجاش مالیات بیشتری حدود 20 درصد باید پرداخت کنند ان یه خلاصه ای در مرد بلژیک بود.
در مورد دبی این بستگی به خودت داره میخوای برای تحصیل بری اونجا برگردی یا میخوای بمونی اما باید بگم دانشگاه های امریکایی و اروپایی تو دبی وجود دارد اما به نظر سطح علمیشون به نسبت خود اون کشورها پایینتره من به شخصه به دبی هیچ وقت به عنوان کشوری که بخوام یه روزی بهش مهاجرت کنم و کار کنم فکر نمیکنم
راستی شما تا چقدر میتونید برای تحصیل هزینه کنید؟؟؟هدف از تحصیل هم مهاجرت و موندن هست درسته؟؟