• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
درمورد تحصيل در بلژيك ميشه توضيح بديد
من ديپلم الكترونيك دارم و20سالم هست فعلا هم2ترم دانشگاه غير انتفائي درس خوندم
توي بلژيك هم فاميل دارم
راستي شرايط تحصيل توي دبي چطورياست؟بدرد ميخوره ؟

سلام دوست گرامی در مورد سوال اول باید بگم بلژیک کشور زیاد بزرگی نیست از شمال با هلند و از جنوب با فرانسه واز شرق با آلمان
درمورد تحصیل هم باید بگم هزینه یکسال تحصیل در شهرهای بزرگی مثل بروکسل سالی 10000 تا 15000 هست و دانشگاه معروف بلژیک هم کاتولیک لورن هست رتبه این دانشگاه 180 هست هزینه هر ترم حدود 730 دلار قط تحصیل درمیاد +هزینه زندگی ماهی هم 700 یورو به بالا در کل همون بین 10000 تا 15000 باید حساب کنید برای ادامه تحصیل تو مقطع لیسانس بیشتر رشته ها به زبان فرانسه یا هلندی تدریس میشه چون این کشور دو زبانه هست فرانسه وهلندی.برای مقطع مستر هم بعضی رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشه
در ضمن کشور بلژیک دیپلم ایران قبول نداره باید ریز نمرات براشون بفرستی تا معادل سازی بکنند در کل باید بگم شرایط اقامت بعد تحصیل خیلی راحتر از المان و فرانسه هست و شرایط زندگی هم یکم متفاوت هست چون بلژیکی ها سطح درامدی بالاتری از المان دارند اما بجاش مالیات بیشتری حدود 20 درصد باید پرداخت کنند ان یه خلاصه ای در مرد بلژیک بود.

در مورد دبی این بستگی به خودت داره میخوای برای تحصیل بری اونجا برگردی یا میخوای بمونی اما باید بگم دانشگاه های امریکایی و اروپایی تو دبی وجود دارد اما به نظر سطح علمیشون به نسبت خود اون کشورها پایینتره من به شخصه به دبی هیچ وقت به عنوان کشوری که بخوام یه روزی بهش مهاجرت کنم و کار کنم فکر نمیکنم

راستی شما تا چقدر میتونید برای تحصیل هزینه کنید؟؟؟هدف از تحصیل هم مهاجرت و موندن هست درسته؟؟

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
سلام
آقا حامد من میخوام مدرک زبان بگیرم. کدوم آزمون رو پیشنهاد می کنید؟ آیلتس؟ تافل؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
آقا حامد من میخوام مدرک زبان بگیرم. کدوم آزمون رو پیشنهاد می کنید؟ آیلتس؟ تافل؟؟؟

در کل هر دو نسبتن شبیه هم هستند
عزیز بستگی داره به شما اگه برای امریکا میخوای اقدام کنید و دایره لغات شما خوبه و کار کردن با کامپیوتر مشکلی ندارید و هل نمیشید میتونید تافل بدید

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
آقای jahan hamed، می توانم یک سئوال به شما PM کنم؟

sdan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام jahan hamed عزیز،
شما راجع به تحصیل تو بلژیک توضیحاتی دادید. راجع به معادل سازی مدارک لیسانس و فوق لیسانس در هر دوقسمت فرانسوی وهلندی اطلاعات دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

lopasali

Registered User
لایک‌ها
6
اقا حامد چندتا سوال هم من دارم در مورد آلمان
اینکه دانشگاه های اونجا فقط به زبان آلمانی و انگلیسی هستند؟ یعنی بنده حتی اگه تافل هم بگیرم باید سر کلاس های انگلیسی زبان بشینم؟(مشکله خب اینجوری که!)
دیگه اینکه اگه بتونم پذیرش دانشگاه رو بگیرم که شما میگی رایگانه ولی خب هزینه های زندگی حدودا چقدر هست اونجا؟
دیگه اینکه وضعیت کار در حین تحصیل و بعد تحصیل چجوره اونجا؟ (البته میدونم واسه کالج که در حین تحصیل نمیشه همزمان کار کرد ولی همزمان با دانشگاه چطور؟) و اینکه بعد تحصیل میتونم به راحتی کار پیدا کنم؟ حقوق و در آمد هاش چطوره اونجا؟
و در آخر اینکه اگه اقامت نداشته باشیم بعد تحصیل نمیتونیم اونجا کار کنیم؟ اگه میتونیم پس مزایای اقامت گرفتن چیه؟

ممنون :دی

sdan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه دانشگاه های اونجا فقط به زبان آلمانی و انگلیسی هستند؟ یعنی بنده حتی اگه تافل هم بگیرم باید سر کلاس های انگلیسی زبان بشینم؟(مشکله خب اینجوری که!)
دیگه اینکه اگه بتونم پذیرش دانشگاه رو بگیرم که شما میگی رایگانه ولی خب هزینه های زندگی حدودا چقدر هست اونجا؟
دیگه اینکه وضعیت کار در حین تحصیل و بعد تحصیل چجوره اونجا؟ (البته میدونم واسه کالج که در حین تحصیل نمیشه همزمان کار کرد ولی همزمان با دانشگاه چطور؟) و اینکه بعد تحصیل میتونم به راحتی کار پیدا کنم؟ حقوق و در آمد هاش چطوره اونجا؟
و در آخر اینکه اگه اقامت نداشته باشیم بعد تحصیل نمیتونیم اونجا کار کنیم؟ اگه میتونیم پس مزایای اقامت گرفتن چیه؟

تو دانشگاهای آلمان به هر دو زبون درس هست ولی معمولا حتی دانشجوهای انگلیسی زبان هم باید 3 ترم زبان آلمانی رو بخونن.
در حین تحصیل هم میتونی کار دانشجویی بکنی از 300 تا 700 یورو . معمولا کافیه.
تا زمانیکه مشغول تحصیلی اقمت موقت داری. اگه کار پیدا کنی هم باز اقامت موقت میگیری. اقامت دایم پیچیدس مراحل گرفتنش مزیتشم اینکه که بیرونت نمیکنن :rolleyes:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام jahan hamed عزیز،
شما راجع به تحصیل تو بلژیک توضیحاتی دادید. راجع به معادل سازی مدارک لیسانس و فوق لیسانس در هر دوقسمت فرانسوی وهلندی اطلاعات دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

عزیز شما ترجمه میکنی نمراتو میفرستیممکنه بعضی واحد ها تطابق نداشته باشند و قبول نکنند نهایتن یه ترم پیش میخوری برای مستر

برای لیسانس هم که با دیپلم ایران مشکل دارند انگار باید ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی بفرستی تا تصمیم بگیرند در مورد مدرک زیاد نگران نباش فقط مشکل اینه که تو این مقطع دانشگاه ها به زبان فرانسوی یا هلندی یا المانی تدریس میشن دردسر اینه

در ضمن تمام مدارک باید یا المانی یا فرانسوی یا هلندی ترجمه بشند ببری سفارت تا قبول کنند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

خلاصه مطلب دوستمون برات گفت در ضمن همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه

در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری و درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار

یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند

Last edited:

lopasali

Registered User
لایک‌ها
6
برای رشته مدیریت کدوم دانشگاه های آلمان هست؟ (پولی و غیر پولی)
با توجه به اینکه برای فوق این رشته بورسیه نمیدن مگر اینکه برای پی اچ دی بخوای بخونی

بعد دیگه اینکه یه سوال: چرا با وجود هزینه هایی که برای فرد تحصیل خارج از کشور داره انقدر استقبال در این زمینه زیاده"؟
چرا در همین دانشگاه های دولتی ایران تحصیل نمیکنن؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای رشته مدیریت کدوم دانشگاه های آلمان هست؟ (پولی و غیر پولی)
با توجه به اینکه برای فوق این رشته بورسیه نمیدن مگر اینکه برای پی اچ دی بخوای بخونی

بعد دیگه اینکه یه سوال: چرا با وجود هزینه هایی که برای فرد تحصیل خارج از کشور داره انقدر استقبال در این زمینه زیاده"؟
چرا در همین دانشگاه های دولتی ایران تحصیل نمیکنن؟

دانشگاه های پولی که پیشنهاد میدم university of konstanz در شهر konstanz وtechnical university of munich تو مونیخ

دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212

دوست عزیز بیشتر کسایی که میرند خارج درس بخونند برای مهاجرت میرن و دیگه برنمیگردن و در ضمن شما دانشاه سراسری تو مقطع دکترا ببینید اصلن قبولیش چقدر سخت امکان پذیر شده حالا اینا بماند طرف کلی عمرش میذاره اینجا تا دکتر درس میخونه اخرش ایندش چی میشه تو ایران همه این مسائل دست به دست هم داده تا قشر تحصیل کرده از مملکت فرار کنند

شما تحصیل کنی در اخر به چه امیدی میخوای کار پیدا اصلن کاری که متاسب با رشتت باشه و درامدش نمیگم خوب متوسط جامعه باشه با این اوضاع میشه پیدا کرد!!!!

sdan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز شما ترجمه میکنی نمراتو میفرستیممکنه بعضی واحد ها تطابق نداشته باشند و قبول نکنند نهایتن یه ترم پیش میخوری برای مستر

برای لیسانس هم که با دیپلم ایران مشکل دارند انگار باید ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی بفرستی تا تصمیم بگیرند در مورد مدرک زیاد نگران نباش فقط مشکل اینه که تو این مقطع دانشگاه ها به زبان فرانسوی یا هلندی یا المانی تدریس میشن دردسر اینه

در ضمن تمام مدارک باید یا المانی یا فرانسوی یا هلندی ترجمه بشند ببری سفارت تا قبول کنند

من مستر دارم برای تقاضای اسکالر شیپ دکترا میخام اینکارو بکنم دنبال جای رسمی میگردم و هزینه ها و اینکه بعد معادل کردن کجا برم اطلاعات دقیق ندارم

مدارک انگلیسیمو بردم سفارت تایید کرده

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من مستر دارم برای تقاضای اسکالر شیپ دکترا میخام اینکارو بکنم دنبال جای رسمی میگردم و هزینه ها و اینکه بعد معادل کردن کجا برم اطلاعات دقیق ندارم

مدارک انگلیسیمو بردم سفارت تایید کرده

عزیز شما دقیقا تو چه مرحله ای هستی یا تصمیم داری برای ادامه تحصیل بری یا مهاجرت و اینکه چرا کشوری مثل بلژیک میخوای انتخاب کنی؟؟

دوست گرامی برای اسکالر شیب یا باید خودتون از استادی TA RA بتونی بگیری یا اینکه خود دانشگاه بهتون بده
در ضمن هر کدوم مراحل خاص خودشو کدوم بورس میخوای اوکی کنی؟؟؟

میشه توضیح کامل در مورد خودتون رشتتون سنتون و...؟؟؟

lopasali

Registered User
لایک‌ها
6
دانشگاه های پولی که پیشنهاد میدم university of konstanz در شهر konstanz وtechnical university of munich تو مونیخ

دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212

دوست عزیز بیشتر کسایی که میرند خارج درس بخونند برای مهاجرت میرن و دیگه برنمیگردن و در ضمن شما دانشاه سراسری تو مقطع دکترا ببینید اصلن قبولیش چقدر سخت امکان پذیر شده حالا اینا بماند طرف کلی عمرش میذاره اینجا تا دکتر درس میخونه اخرش ایندش چی میشه تو ایران همه این مسائل دست به دست هم داده تا قشر تحصیل کرده از مملکت فرار کنند

شما تحصیل کنی در اخر به چه امیدی میخوای کار پیدا اصلن کاری که متاسب با رشتت باشه و درامدش نمیگم خوب متوسط جامعه باشه با این اوضاع میشه پیدا کرد!!!!

دانشگاه ینا و ماگدبورگ چطورن؟
در ضمن مگه با ویزای دانشجویی نمیشه کار هم کرد؟(البته ساعات محدود)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دانشگاه ینا و ماگدبورگ چطورن؟
در ضمن مگه با ویزای دانشجویی نمیشه کار هم کرد؟(البته ساعات محدود)

این دانشگاه ها جزو دانشگاهای مطرح المان نیستند مثلن همین ماگدبورگ واقع در ایالت زاکسن یه دانشگاه تازه تاسیس هست البته توضیح بدم با توجه به شرایط شما که هم تو پ.خ گفته بودین و هم اینجا به نظر میاد بد هم نباشه در این دانشگاه تحصیل کنید این دانشگاه سکو پرتاب شما برای دانشگاهای مطرح جهان خواهد بود

میشه کار کرد اما در محیط دانشگاه یا کار محدود در صورت نیازتون البته مدت دقیقش یادم نیست اما فکر کنم 3 یا 4 ماه اجازه کار میدادند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
امروز یکی از دانشگا های امریکا میخوام معروفی کنم چون هم خوب پذیرش میده و هم هزینه تحصیل تو این دانشگاه مناسبه
Virginia Polytechnic Institute and State University

1430_n_1135285357.jpg

دوستانی که علاقه به ادامه تحصیل در رشته های پزشکی و غیر پزشکی دارند این دانشگاه انتخاب خوبیه براشون

این دانشگاه تو ایالت ویرجنیا قرار داره درشهر blacksburg قرار گرفته اب و هوای نسبتن خوبی هم داره خوب هزینه زندگی هم خود دانشگاه با توجه به واحد های اخذ شده تغییر میکنه اما مینیمم 18000 به بالا هست

سایت این دانشگاه
Virginia Tech | Invent the Future

دوستان رتبه این دانشگاه حدود 300 هست کلن اگه کسی دنبال یه دانشگاه کم خرج میگرده که تمام رشته ها رو داشته باشه و شهرش هم نسبت به شهرهای بزرگ کم هزینه تره

سوالی بود در خدمتم

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام علیکم
فوق لیسانس از دانشگاه تهران رشته حسابداری
معدل 16.70
دوتا مقاله یکی ای اس ای و دیگری مجله معتبر انگلیسی
عضو انجمن حسابداران انگلستان نیز هستم
ایلتس 6.5 دارم
توجه فقط به اروپا فکر میکنم
بورسیه میخوام شم
کشورهای مدنظر به ترتیب 1.المان2.امگلیس3.سوئد4.سوییس ئر نهایت بعد دکترا میخوام انجا بمونم کجا میشه کار کرد وخوب وضعیت داشت در اینده
ضمنا من 30ساله وسرمایه کلی 120تومن مجرد هستم درامدمم تو ایران بالای3تومن است فقطمیخوام برم نیام اینجا دیگه چکارکنم؟؟؟؟ضمنا زبان المانی سخته یانه؟؟؟؟؟اخه المان وسوییس میگن المانی باید بلدباشی ضمنا سالی
20تومن باخوردو خوراک میتونم هزینه کنم فقط بعد4سال میخوام دکترامم گرفته باشم و بمونم لطفا به اندازه ای که من نوشتم وتضیح دادم توضیح کامل دهید با تشککررر از لطف و سپاس شما
i wish you the best of luck

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام علیکم
فوق لیسانس از دانشگاه تهران رشته حسابداری
معدل 16.70
دوتا مقاله یکی ای اس ای و دیگری مجله معتبر انگلیسی
عضو انجمن حسابداران انگلستان نیز هستم
ایلتس 6.5 دارم
توجه فقط به اروپا فکر میکنم
بورسیه میخوام شم
کشورهای مدنظر به ترتیب 1.المان2.امگلیس3.سوئد4.سوییس ئر نهایت بعد دکترا میخوام انجا بمونم کجا میشه کار کرد وخوب وضعیت داشت در اینده
ضمنا من 30ساله وسرمایه کلی 120تومن مجرد هستم درامدمم تو ایران بالای3تومن است فقطمیخوام برم نیام اینجا دیگه چکارکنم؟؟؟؟ضمنا زبان المانی سخته یانه؟؟؟؟؟اخه المان وسوییس میگن المانی باید بلدباشی ضمنا سالی
20تومن باخوردو خوراک میتونم هزینه کنم فقط بعد4سال میخوام دکترامم گرفته باشم و بمونم لطفا به اندازه ای که من نوشتم وتضیح دادم توضیح کامل دهید با تشککررر از لطف و سپاس شما
i wish you the best of luck

سلام

خوشبختانه شرایط شما خوبه چرا به کانادا و امریکا فکر نمیکنی؟؟؟شما راحت میتونی تو یه دانشگاه نسبتن خوب تو ایالت کالیفرنیا یا نیویورک تحصیل کنی و بعدش تو همون دانشگاه کار کنی و موندگار بشی یا تو یکی از دانشگاه کانادا تحصیل کنی شرایط شما خوبه هرجا بری موندگار هستی چون سرمایه هم داری حیفه

اگه به اروپا میخوای فکر کنی دانشگاه های المان نسبتن تحصیلاتش کم هزینه تر و شرایط اخذ اقامت بعد تحصیلات هم خوبه بعد تحصیل به شما فرصت میدن یه کار مناسب پیدا کنی
در مورد انگلیس قبلن توضیح دادم اگر از پس هزینه های زیاد زندگی و تحصیلش میتونید بربیاد که مشکل حله برای گرفتن بورس چون مقطع شما دکترا هست به نسبت فوق لیسانس شانس گرفتنش زیاد اما برای انگلیس کلن دو نوع بورس وجود داره یکی بورس های دولتی هست و دیگری بورس های studentship این دومی باید با استاد که در زمینه رشته شما کار میکنه ایمیل بزنی و علاقه مندیتو به عنوان استادیار یا محقق نشون بدی بورس های دولتی هم شاید بگیری شاید نگیری چون خیلی سخت میدن اما بورس دومی میتونی از استادمورد نظر تو دانشگاه که میخوای ادامه بدی بگیری.

البته کشور های اسکاندیناوی هم بد نیستند نروژ خیلی راحت بورس میده به شما و حتی به شما حقوق هم میده

کشور بعدی فرانسه هست این کشور هم راحت اقامت میده بعد تحصیلات خیالت راحته

در کل باید بگم به نظر در کشورهای اروپایی المان و انگلیس نظر سطح اکادمیک بالاتر از بقیه هستند.
راستی یه پیشنهاد دیگه براتون دارم اگر امکان پذیر هست دوباره ایتلس شرکت کنید و نمرشو بیارید بالای 7 خیلی مهمه تو پذیرش شما تو بورس گرفتن و تو نظر استادی که میخوای باهاش کار کنی
عزیز شرایطشو داری به امریکا یا کانادا هم فکر کنی حتی بدون بورس که بعید میدونم احتمالن اونجا هم میتونی بورس بگیری

سوالی بود در خدمتم

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام

خوشبختانه شرایط شما خوبه چرا به کانادا و امریکا فکر نمیکنی؟؟؟شما راحت میتونی تو یه دانشگاه نسبتن خوب تو ایالت کالیفرنیا یا نیویورک تحصیل کنی و بعدش تو همون دانشگاه کار کنی و موندگار بشی یا تو یکی از دانشگاه کانادا تحصیل کنی شرایط شما خوبه هرجا بری موندگار هستی چون سرمایه هم داری حیفه

اگه به اروپا میخوای فکر کنی دانشگاه های المان نسبتن تحصیلاتش کم هزینه تر و شرایط اخذ اقامت بعد تحصیلات هم خوبه بعد تحصیل به شما فرصت میدن یه کار مناسب پیدا کنی
در مورد انگلیس قبلن توضیح دادم اگر از پس هزینه های زیاد زندگی و تحصیلش میتونید بربیاد که مشکل حله برای گرفتن بورس چون مقطع شما دکترا هست به نسبت فوق لیسانس شانس گرفتنش زیاد اما برای انگلیس کلن دو نوع بورس وجود داره یکی بورس های دولتی هست و دیگری بورس های studentship این دومی باید با استاد که در زمینه رشته شما کار میکنه ایمیل بزنی و علاقه مندیتو به عنوان استادیار یا محقق نشون بدی بورس های دولتی هم شاید بگیری شاید نگیری چون خیلی سخت میدن اما بورس دومی میتونی از استادمورد نظر تو دانشگاه که میخوای ادامه بدی بگیری.

البته کشور های اسکاندیناوی هم بد نیستند نروژ خیلی راحت بورس میده به شما و حتی به شما حقوق هم میده

کشور بعدی فرانسه هست این کشور هم راحت اقامت میده بعد تحصیلات خیالت راحته

در کل باید بگم به نظر در کشورهای اروپایی المان و انگلیس نظر سطح اکادمیک بالاتر از بقیه هستند.
راستی یه پیشنهاد دیگه براتون دارم اگر امکان پذیر هست دوباره ایتلس شرکت کنید و نمرشو بیارید بالای 7 خیلی مهمه تو پذیرش شما تو بورس گرفتن و تو نظر استادی که میخوای باهاش کار کنی
عزیز شرایطشو داری به امریکا یا کانادا هم فکر کنی حتی بدون بورس که بعید میدونم احتمالن اونجا هم میتونی بورس بگیری

سوالی بود در خدمتم

امریکا را ولش کن این پولم برا بد اقامتم درصدیشو میخوام باچی انجازندگی کنم کلا میخوام باخوردوخوراک وتحصیل60تابیشتر درنیاد چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا