• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نه دکتری میخوام تو کشوره سومی باشه
والا تصمیم قطعی در مورد موندگار شدن یا برگشتن ندارم فعلا تصمیمم واسه دکتری هست
واسه دانشگاهای آلمان باید رتبه قبولی کنکور هم ارائه بدم؟

خوبه کشور سوم هم از الان برنامشو باید بریزی

بله این کشور اتریش المان سیستم مسخره ای دارند نمیدونم چه گیریه که باید مدرک قبولی و رتبه داشتن در کنکور نشون داد در ضمن مدرک لیسانس ازاد هم کلشو معادل سازی نمیکنند احتمالن 1 سالی دوباره پیش میخوره کسی بخواد برای فوق بره

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
لیست مشاغل مورد نیاز کانادا (فدرال) سال 2011

لیست مشاغل مورد نیاز کانادا برای مهاجرت به روش تخصصی فدرال 2011
طبق آخرین اعلامیه اداره مهاجرت کانادا در مورد قوانین مهاجرت به روش تخصصی فدرال، متقاضیانی که از 24 ژوئن سال 2011 و بعد از آن اقدام به تشکیل پرونده میکنند، پرونده ایشان بر اساس قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا بررسی میشود.
بر اساس این تغییرات تنها پرونده اشخاصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که یکی از دو شرط زیر را دارا باشند:
• داشتن گواهی استخدام از کارفرمای کانادایی.
• داشتن حداقل یک سال سابقه کار در یکی از 29 شغل ذکر شده در لیست زیر:
1. مدیریت رستوران و خدمات تغذیه (NOC 0631)
2. مدیران صنایع مادر (بجز کشاورزان) ( (NOC 0811جدید
3. مدیران بازرگانی ( (NOC 1122جدید
4. کارشناسان بیمه ((NOC 1233 جدید
5. زیست شناسان و دانشمندان مرتبط (2121 (NOC جدید
6. معماران ( (NOC 2151جدید
7. پزشکان متخصص (NOC 3111)
8. پزشکان عمومی (NOC 3112)
9. دندانپزشکان ( (NOC 3113جدید
10. داروسازان ( (NOC 3131جدید
11. فیزیوتراپی (NOC 3142)
12. پرستاری (NOC 3152)
13. پرتو پزشکی، پرتو درمانی و رادیولوژی (NOC 3215)
14. دستیاران (آسیستان) دندانپزشک ( (NOC 3222جدید
15. بهیاری و کمک پرستاری (NOC 3233)
16. روانشناسان ( (NOC 4151جدید
17. مددکاران اجتماعی ( (NOC 4152جدید
18. سرآشپز (NOC 6241)
19. آشپز (NOC 6242)
20. پیمانکاران و ناظران فنی(سوپروایزر)صنایع چوب و نجاری(NOC 7215)
21. پیمانکاران و ناظران فنی در حرفه مکانیک ( (NOC 7216جدید
22. برقکار (NOC 7241)
23. برقکار صنعتی (NOC 7242)
24. لوله کش (NOC 7251)
25. جوشکار و اپراتور ماشین آلات مرتبط (NOC 7265)
26. مکانیک ماشین آلات سنگین (NOC 7312)
27. اپراتور جرثقیل (NOC 7371)
28. کارگران و متخصصین حفاری، انفجار و بهره برداری معادن سطحی و زیر زمینی (NOC 7372)
29. کارکنان ارشد (سوپروایزر) حفاری چاههای نفت و گاز (NOC 8222)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من این برقکار و برقکار صنعتی رو زیاد دیدم . دقیقا منظورشون کیاست ؟ مهندسین برق قدرت یا افرادی که تمامی دوره های فنی و حرفه ای مربوط به برق صنعتی و قدرت رو گذرونده باشند ؟
ساده بگم : مهندس برق صنعتی میخوان یا کارگر فنی ؟

سابقه کار داخل ایران هم قبوله ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من این برقکار و برقکار صنعتی رو زیاد دیدم . دقیقا منظورشون کیاست ؟ مهندسین برق قدرت یا افرادی که تمامی دوره های فنی و حرفه ای مربوط به برق صنعتی و قدرت رو گذرونده باشند ؟
ساده بگم : مهندس برق صنعتی میخوان یا کارگر فنی ؟

سابقه کار داخل ایران هم قبوله ؟

بله گرایش برق میخوان شما جزئ شاخه برقکار قرار میگیری
وسابقه کار داخل ایران هم قبوله به شرطی کهبالای 1 سال بیمه رد شده و بالای 1 سال سابقه کاری داشته باشین در همون زمینه کاریتون یا پیشنهاد کاری از یه شرکت از کانادا داشته باشی

یکی از این دو الزامی هست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با عرض سلام خدمت شما

عزیز رشته های پزشکی کلن هزینه برهستند چنتا کشور وجود داره که تحصیل توشون ارزونه اما بعد اینکه تحصیلاتتون تموم شد معلوم نیست در اون زمان وزارت علوم قبول کنه یا نه مثالش همین فیلیپین هست که امسال گفتن فقط یکی دو دانشگاهش قبول دارند در حالی تا 3 4 سال پیش اینجوری نبود. هزینه تحصیل هم سالانه 4000 دلار درمیومد برای رشته پزشکی دانشگاه ها هم سیستم امریکایی داشتن

اروپایی شرقی هم ارزونه اما وقتی برای ادامه تحصیل میری دیگه معلوم نیست کی درمیای از اون دانشگاه ها چون به سختی واحدهای دانشجو پاس میکنند شما فقط داخل میشی خارج شدن با خداست نمونش مجارستان که هر کسی رفته دنباله یه راه فرار بره امریکا یا هر جایی به غیر اونجا ترنسفر کنه ادامشو بخونه

البته لهستان هم خرج و مخارج پزشکی کم هست اما فکر کنم اونجا هم همون داستان بالا پیش بیاد

مالزی هم هست که باید دانشگاهی انتخاب کنی وزارت علوم قبول داشته باشه یعنی جزو دانشگاه های رتبه 1 باشه فرق مالزی با اون کشورهای بالا اینه که تو یکسال اخیر هزینه زندگی زیادتر شده چون به شدت رینگ مالزی بالا رفته خرج مخارج زندگی بالا اومده وگرنه بازم گزینه بدی نبود برای ادامه تحصیل البته اگه با اب و هوای مالزی مشکل نداشته باشین چون دو فصله

جمع بندی
باید بگم شما بخوای پزشکی بخونی باید هزینه کنی اگر هم قصد مهاجرت داری حتمن یه کشور درست و حسابی انتخاب کن

از پاسخ بسیار کاملتون بسیار تشکر میکنم :) درباره پزشکی امارات متحده یا روسیه یا پاکستان اطلاع دارید چطوریه اوضاعشون؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
از پاسخ بسیار کاملتون بسیار تشکر میکنم :) درباره پزشکی امارات متحده یا روسیه یا پاکستان اطلاع دارید چطوریه اوضاعشون؟

نه متاسفانه امارت که پیشنهاد میکنم دنبالش نرو از پاکستان هم اطلاعی ندارم

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
سلام در مورد تحصیل در مالزی هم یه اطلاعاتی به ما میدی آقا حامد؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
میخوام لیسانسمو گرفتم توی دانشگاه ناتینگهام فوق لیسانس بخونم اونجور که من میدونم معدل 15 و آیلتس 6.5 میخواد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نه متاسفانه امارت که پیشنهاد میکنم دنبالش نرو از پاکستان هم اطلاعی ندارم

خیلی ممنون دوست گرامی،

پس فکر کنم باید روی دانشگاه آزاد خودمون تمرکز کنم!

من لیسانسم رو در رشته نرم افزار گرفتم، به نظرتون اگه قبول کنم به دانشگاه آزاد مجانی سرویس بدم :D میتوانم بدون کنکور در کلاسهای علوم پایه شرکت کنم؟ و در صورت قبولی پزشکی رو ادامه بدم؟ چون تا اونجایی که من میدونم دانشگاه آزاد مثل سراسری، صندلی رزرو شده نداره و با دوبار اعلام تکمیل ظرفیت رشته پزشکی، باز هم صندلیهاش خالین... شما اطلاعی درباره این نوع ورود به دانشگاه آزاد ندارید؟

باز هم تشکر میکنم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
میخوام لیسانسمو گرفتم توی دانشگاه ناتینگهام فوق لیسانس بخونم اونجور که من میدونم معدل 15 و آیلتس 6.5 میخواد

سینا جان میدونید خرج تحصیل در این دانشگاه چقدره؟؟؟حدودن 43000 رینگت مالزی برای ارشد !!!!!+هزینه زندگی در مالزی ماهانه 2000 تا 3000 رینگت =حدودن 43000+30000 =73000 میشه حدود 30 میلیون!!!!
خوب امسال با این اوضاع دلار بالا رفتن دلار نرخ چنج کردن ارز به کل عوض شده الان به صرفه نیست میدونید که هر رینگت حدود 400 500 تومن شده تازه اگه پول ایران بخوای اول به دلار تبدیل کنی بعد ببری مالزی اونجا به رینگت تبدیل کنی بدتره چون دلار الان ازاد باید 1500 بگیری در حالی که تا چند ماه پیش 1200 1100 میتونستی ازاد بگیری

اگه بخوای اینقدر هزینه کنی چرا به یه کشور خوب تر فکر نمیکنی!!!!

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
این دانشگاه رنکینگ جهانیش 74 هست یکی از دانشگاههای خوبه جهانه گفتم برم اونجا بعد با مدرک معتبری که از این دانشگاه میگیرم برای رفتن به کشور سوم مثلا آمریکا ویزا راحت میدن . شما چه کشوری رو پیشنهاد میکنید؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
با اجازه حامد خان / جناب سینا این دانشگاه رنکینگ دانشگاه اصلیش که در ناتینگهام انگلستان هستش 74 هست نه شعبه اون در مالزی

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
از نظر کیفیت آموزشی این 3 شعبه هیچ فرقی با هم ندارند حتی مدرک و کارت دانشجویی مستقیم از انگلستان میاد

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
این دانشگاه رنکینگ جهانیش 74 هست یکی از دانشگاههای خوبه جهانه گفتم برم اونجا بعد با مدرک معتبری که از این دانشگاه میگیرم برای رفتن به کشور سوم مثلا آمریکا ویزا راحت میدن . شما چه کشوری رو پیشنهاد میکنید؟

دانشگاه اصلی رنکش 74 هست اما شعبه این دانشگاه نمیدونم کیفیت تحصیلش در سطح اون شاید نباشه

سینا جان برای مستر اگه میتونی مستقیم برو امریکا اگه میخوای اینقدر خرج کنی میتونی با یکم بیشتر تو یه دانشگاه امریکا تحصیل کنی یا حتی به کشورهای اروپایی هم فکر کنی مثل ایتالیا یا المان یا ....

شما تصمیم بگیر و بگو نهایتن چقدر میتونی سالانه هزینه تحصیل کنی تا بهتر راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی ممنون دوست گرامی،

پس فکر کنم باید روی دانشگاه آزاد خودمون تمرکز کنم!

من لیسانسم رو در رشته نرم افزار گرفتم، به نظرتون اگه قبول کنم به دانشگاه آزاد مجانی سرویس بدم :D میتوانم بدون کنکور در کلاسهای علوم پایه شرکت کنم؟ و در صورت قبولی پزشکی رو ادامه بدم؟ چون تا اونجایی که من میدونم دانشگاه آزاد مثل سراسری، صندلی رزرو شده نداره و با دوبار اعلام تکمیل ظرفیت رشته پزشکی، باز هم صندلیهاش خالین... شما اطلاعی درباره این نوع ورود به دانشگاه آزاد ندارید؟

باز هم تشکر میکنم.

یعنی دوباره تصمیم دارید برای پزشکی استارت بزنید؟؟؟میدونید چقدر زمان از دست میدید عزیز چه به ادامه رشته خودت فکر نمیکنی؟؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یعنی دوباره تصمیم دارید برای پزشکی استارت بزنید؟؟؟میدونید چقدر زمان از دست میدید عزیز چه به ادامه رشته خودت فکر نمیکنی؟؟

خب دوستان زیادی که پزشک هستند به نوعی ایجاد انگیزه کردن برام... ضمن اینکه چند سالی است ارشد امتحان میدم ولی نتیجه خوبی نداره... حداقل برای من که حاضر نیستم مدرکمو خراب کنم و آزاد شرکت کنم، فکر کنم پایان راه باشه! :rolleyes:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خب دوستان زیادی که پزشک هستند به نوعی ایجاد انگیزه کردن برام... ضمن اینکه چند سالی است ارشد امتحان میدم ولی نتیجه خوبی نداره... حداقل برای من که حاضر نیستم مدرکمو خراب کنم و آزاد شرکت کنم، فکر کنم پایان راه باشه! :rolleyes:

خوبه باز انگیزه دارید عزیز این ارشد ایران هم در نوعه خودش جالبه اما به مرور زمان داره بهتر میشه میدونید چرا اینجوریه؟؟

دلیلش اینه که متولدین ده 60 تا 65 66 زیاد بودند و اون موقع که کارشناسی شرکت میکردیم این افراد پشت کنکور بودند حالا دوباره این افراد رسیدن به کارشناسی ارشد و باعث تنگتر شدن ورودی ارشد شدن اما به مرور زمان که وارد بازار کار میشن و یا دنبال زندگی و با افزایش ظرفیت ها قبولی در ارشد زیادتر میشه شما هم نامید نباش درواقع باید دید هدف از ادامه تحصیل در ایران چی هست از نظر خیلی از شرکت داشتن ارشد با لیسانس هیچ فرقی براشون نداره تو بعضی از ادارات دولتی هم فقط رو حقوقت تاثیر داره اونم نه زیاد البته گفتم بیشتر اداره ها اینجوری هستند نه همشون اگه جایی درست حسابی کار میکنید که قضیه اش فرق داره

شما اگه هدفت مهاجرت باشه خوب اصلن یه طور دیگه به قضیه ادامه تحصیل نگاه میکنی عزیز اول از همه هدف و انگیزه مهمه;)

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
راستش من مالزی رو برای این انتخاب کردم که بتونم مرتب خانوادم رو ببینم چون ویزا نمیخواد و اونا راحت بتونن بیان در مورد اون دانشگاه هم کیفیت آموزشیش با شعبه انگلیس یکیه گفتم که مدرکش مستقیم از اونجا میاد در مورد هزینه هم اگه ببینم با توجه به مدرک و اعتبار جهانیش می ارزه مشکلی نیست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
راستش من مالزی رو برای این انتخاب کردم که بتونم مرتب خانوادم رو ببینم چون ویزا نمیخواد و اونا راحت بتونن بیان در مورد اون دانشگاه هم کیفیت آموزشیش با شعبه انگلیس یکیه گفتم که مدرکش مستقیم از اونجا میاد در مورد هزینه هم اگه ببینم با توجه به مدرک و اعتبار جهانیش می ارزه مشکلی نیست

پیشنهاد من به شما دانشگاه های ایتالیا یا المانیا حتی خود امریکاست چون در نهایت تصمیم داری به امریکا بری چرامقطع مستر که داری 30 میلیون تو مالزی هزینه میکنی تو خود امریکا هزینه نمیکنی ممکنه نتونند پدر ومادرتون برای دیدنتون بیان اما چون جدیدان ویزای مولتی میدن شما میتونی برگردی ایران اگر هم بخوای از یه کشور دومی مستر بگیری باز هم کشورهای بهتر از مالزی هستند که هزینه تحصیلشون از این کمتر درمیاد!!!

سینا جان حتمن دقت کن تو انتخاب دانشگاه و کشوری که میخوای انتخاب کنی راستی وضعیت زبانت چطوره؟؟؟ایلتس یا تافل داری دیگه؟؟

بالا