• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

AM_TEH

Registered User
لایک‌ها
2,031
خواهش میکنم عزیز

چرا نده وقتی داری با هزینه خودت میری و فاند نمیخوای چرا نده در ضمن من حتی دیدم از دانشگاه ازاد تهران مرکز تو رشته الکترونیک از دانشگاه MIT فاند سالانه 15000 تا گرفتن برای مستر رفتن اصلن بذار یه مطلبی بهت بگم خیالت راحت بشه وقتی تو سایت داری اپلای میکنی میبینی که اینا برای خود دانشگاه ازاد یک کد گذاشتنه جالبه در کنار دانشگاه های معروف همچون شریف و امیرکبیر و.. که کد مخصوص داره کل دانشگاه ازاد هم کد داره پس قبول دارند نگران نباش شما به فکر زبان و GMAT GRE باش

موسسه چرا این ها همون کار هایی که خودتم میتونی انجام بدی برات انجام میدن اخرش یه 1 2 میلیونی ازت میگیرن در حالی که خود یه هزینه پست مدارک یه هزینه اپلای میدی به 200 هم نمیرسه و یه مقدار وقت میذاری

برای هم خونه ای بهتون پ.خ میزنم الان

خیلی خبر خوبی دادید ممنون.
آخه من مشکلم برای اینکه خودم اپلای کنم اینه که شاید نتونم الان خیلی خوب با استاد انگلیسی مکاتبه کنم و خیلی از فرصتها رو از دست بدم.
باشه پیغام بدید

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اگه بتونید ثایت کنید که نمیتونید پرداخت کنید بله اجازه محدودی بهتون میدم تو پست های قبل هم دوستان درموردش صحبت کرده بودم که یه مدت خاصی بهتون اجازه کار میدن مثلن 5 ماه تو سال تا بتونی خرج زندگی در بیاری
لینک سایت پلیس

MHCIP Portal - مقالات

MHCIP Portal - متون عمومي

سوالی بود در خدمتم

حامد جان من یه مقدار این مسئله رو متوجه نمیشم . میگم مثلا در آلمان سالی 8000 یورو خرج زندگی و تحصیل میشه . بعد یک سال باید خانواده 8000 یورو دیگر به من بدن تا بتونم تحصیل ادامه بدم درسته ؟ اگه ندم چه مشکلی پیش میاد ؟! من میخوام یه کشوری برم که فقط هزینه یک سال از اینجا ببرم بعد دیگه یا اونجا کامل کار کنم خودم هزینه رو در بیارم یا اینکه خودشون بهم کمک هزینه بدن :D چه رو دار شدما :D

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام حامد جان
بسیار بسیار ممنون بابت این تاپیکی که راه انداختی...
اگر کسی دانشجوی دکتری روانشناسی باشه (در یکی از دانشگاه های دولتی تهران) و بخواد بیخیال دکتری شه و دکتری رو در یکی از کشورهای آمریکا یا استرالیا بخونه
میشه راهنمایی بفرمایید اگر:
1- بخواد بورس شه، برای بورس در این 2 کشور دقیقا باید چیکار کنه؟
2- در حین تحصیل دراین دو کشور میشه کارهم کرد(اجازه کار میدن)؟
3- هزینه زندگی دراین دوکشور با احتساب یک زندگی معمولی برای دو نفر سالیانه چقدر است؟
ممنون میشم جواب بدید.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان
بسیار بسیار ممنون بابت این تاپیکی که راه انداختی...
اگر کسی دانشجوی دکتری روانشناسی باشه (در یکی از دانشگاه های دولتی تهران) و بخواد بیخیال دکتری شه و دکتری رو در یکی از کشورهای آمریکا یا استرالیا بخونه
میشه راهنمایی بفرمایید اگر:
1- بخواد بورس شه، برای بورس در این 2 کشور دقیقا باید چیکار کنه؟
2- در حین تحصیل دراین دو کشور میشه کارهم کرد(اجازه کار میدن)؟
3- هزینه زندگی دراین دوکشور با احتساب یک زندگی معمولی برای دو نفر سالیانه چقدر است؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست گرامی

عزیز برای گرفتن بورس شما نیاز به داشتن معدل خوب و داشتن مقاله یا تحقیقات بین الملی و داشتن نمره خوبی در ایلتس یا تافل و GRE GMAT و .... هست البته شما میتونی خودت مستقیم یه استاد تو دانشگاه مورد نظر پیدا کنی و رزومه خودتون براش بفرستی تا ازش TA or RAبگیری و گاهی اوقات خود دانشگاه هم به شما بورس میده راستی فراموش کردم بگم یه رزومه و یک SOP خوب برای خودتون آماده کنید البته برای دکتری شانس بورس خیلی زیاده هم تو امریکا هم تو کانادا یا استرالیا اگر خواستین اطلاعات بیشتری در زمینه درست رزومه و یا SOP و یا نحوه ارتباط با استاد بگیرید تا راهنمایی کنم.

در زمینه مبلغ هزینه زندگی باید بگم بستگی به چند مورد اساسی داره کدوم ایالت و کدوم شهر یخوای انتخاب کنید بطوریکه هزینه زندگی تو شهرها برزگی مثل لس انجلس یا نیویورک بالای 1000 1500 دلار در ماه در شهرهای مثل سیاتل یا ایرواین و... حدود 600 700 دلار و سالانه حدود همون 7000 یا 8000 دلار تو این شهر برای یکنفر چون شما با همسرتون میرید ایشون هزینه های اصلی دیگه ندارند مثلن تحصیل یا مثل اجاره خونه و... یه سری هینه های جانبی که با ماهانه 200 300 دلار هم پوشش میشه داد چون خیلی از هزینهاتون مشترک میشه مثل مسکن و خوراک و...
این هزینه زندگی بستگی به خودتون داره واقعن اگه میخوای همه چیز کامل باشه خوب بالاتر میره

در ضمن مقدار فاندی که از استاد بابت همکاری در زمینه TA یا RA میگیری بیشتر وقت ها تمام مخارج پوشش میده میدونید به نوعی کار کردن برای استاد محسوب میشه در اخر هم به احتمال زیاد میتونید در همون دانشگاه کار کنید این به شانس و پشتکارتون هم بستگی داره

در انتها اگر سوالی در هر قسمت از توضیحاتم براتون پیش اومد بگید تا راهنمایی کنم

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
حامد جان من یه مقدار این مسئله رو متوجه نمیشم . میگم مثلا در آلمان سالی 8000 یورو خرج زندگی و تحصیل میشه . بعد یک سال باید خانواده 8000 یورو دیگر به من بدن تا بتونم تحصیل ادامه بدم درسته ؟ اگه ندم چه مشکلی پیش میاد ؟! من میخوام یه کشوری برم که فقط هزینه یک سال از اینجا ببرم بعد دیگه یا اونجا کامل کار کنم خودم هزینه رو در بیارم یا اینکه خودشون بهم کمک هزینه بدن :D چه رو دار شدما :D

حامد جان جواب منو ندادی که :D:)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان جواب منو ندادی که :D:)

عرفان جان درسته این هزینه 1 سال هست اما توضیح دادم که تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود در هر صورت برای سال دوم یا خانواده کمک کنه یا خودتون بتونید پولشو در بیارید

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست گرامی

عزیز برای گرفتن بورس شما نیاز به داشتن معدل خوب و داشتن مقاله یا تحقیقات بین الملی و داشتن نمره خوبی در ایلتس یا تافل و GRE GMAT و .... هست البته شما میتونی خودت مستقیم یه استاد تو دانشگاه مورد نظر پیدا کنی و رزومه خودتون براش بفرستی تا ازش TA or RAبگیری و گاهی اوقات خود دانشگاه هم به شما بورس میده راستی فراموش کردم بگم یه رزومه و یک SOP خوب برای خودتون آماده کنید البته برای دکتری شانس بورس خیلی زیاده هم تو امریکا هم تو کانادا یا استرالیا اگر خواستین اطلاعات بیشتری در زمینه درست رزومه و یا SOP و یا نحوه ارتباط با استاد بگیرید تا راهنمایی کنم.

در زمینه مبلغ هزینه زندگی باید بگم بستگی به چند مورد اساسی داره کدوم ایالت و کدوم شهر یخوای انتخاب کنید بطوریکه هزینه زندگی تو شهرها برزگی مثل لس انجلس یا نیویورک بالای 1000 1500 دلار در ماه در شهرهای مثل سیاتل یا ایرواین و... حدود 600 700 دلار و سالانه حدود همون 7000 یا 8000 دلار تو این شهر برای یکنفر چون شما با همسرتون میرید ایشون هزینه های اصلی دیگه ندارند مثلن تحصیل یا مثل اجاره خونه و... یه سری هینه های جانبی که با ماهانه 200 300 دلار هم پوشش میشه داد چون خیلی از هزینهاتون مشترک میشه مثل مسکن و خوراک و...
این هزینه زندگی بستگی به خودتون داره واقعن اگه میخوای همه چیز کامل باشه خوب بالاتر میره

در ضمن مقدار فاندی که از استاد بابت همکاری در زمینه TA یا RA میگیری بیشتر وقت ها تمام مخارج پوشش میده میدونید به نوعی کار کردن برای استاد محسوب میشه در اخر هم به احتمال زیاد میتونید در همون دانشگاه کار کنید این به شانس و پشتکارتون هم بستگی داره

در انتها اگر سوالی در هر قسمت از توضیحاتم براتون پیش اومد بگید تا راهنمایی کنم
حامد عزیز بسیار ممنون ازینکه وقت میذاری و راهنمایی میکنی...
راستش معدل خوب (بالای 17) و مقاله بین المللی (ISI) موجود هست و مونده تافل ! فقط در زمینه SOP و ارتباط با یه استاد خوب اگه بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم، بین استرالیا و آمریکا کدوم رو پیشنهاد میدید از لحاظ شرایط زندگی(اعتبار دانشگاه قطعا آمریکاست اما شرایط زندگی خیلی مهمتر از اعتبار دانشگاست) و اینکه در کدوم کشور میشه گلیمت رو راحتتر از آب بیرون کشید برای یک غریبه و مهاجر !

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
حامد جان ارادتمندیم
این دوستمون همین زودیا بهتون یه سری میزنه ادی شما هم دادم بهشون
موفق باشین

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان جان درسته این هزینه 1 سال هست اما توضیح دادم که تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود در هر صورت برای سال دوم یا خانواده کمک کنه یا خودتون بتونید پولشو در بیارید
حامد جان به صورت محدود چقدر از 8000 یورو رو میتونم در 1 سال در بیارم ؟!‏ من میخوام یه کشوری برم که هزینه 1 سال از اینجا ببرم هزینه سال های بعد کامل خودم همونجا در بیارم . نظرت راجع به کانادا و اتریش چیه ؟ اونجا حین تحصیل اجازه کار میدن ؟!‏:wub:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد عزیز بسیار ممنون ازینکه وقت میذاری و راهنمایی میکنی...
راستش معدل خوب (بالای 17) و مقاله بین المللی (ISI) موجود هست و مونده تافل ! فقط در زمینه SOP و ارتباط با یه استاد خوب اگه بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم، بین استرالیا و آمریکا کدوم رو پیشنهاد میدید از لحاظ شرایط زندگی(اعتبار دانشگاه قطعا آمریکاست اما شرایط زندگی خیلی مهمتر از اعتبار دانشگاست) و اینکه در کدوم کشور میشه گلیمت رو راحتتر از آب بیرون کشید برای یک غریبه و مهاجر !

خواهش میکنم عزیز

عالیه نمره زبان خوبی داشته باشه شانس بورس گرفتن خیلی زیاد میشه برای SOP هم چنتا نمونه براتون میفرستم شما ببینید فرمت نوشتن چطوری هست اما یادتون باشه SOP مختص به خودتون یه وقت از جایی کپی پست نکنید باید حتمن خودتون بنویسید در زمینه ارتباط با استاد شما اول انتخاب کن کدوم دانشگاه میخوای ادامه بدی اولین کار اینه که میری تو سایت اون دانشگاه تو قسمت faculty سایت میگردی دنبال استادی که زمینه کاریش با شما یکی هست یا اسنکه میخوای در زمینه کاریش ادامه بدی در هر صورت صفحه شخصی استاد پیدا میکنی ایمیل یا شماره تماس داره رزومه خود تحت عنوان دانشجو زیر نظر شما یا علاقه به تحقیق در زمینه کاری شما میفرستی البته یادتون باشه تا یه ماه قبل ددلاین ها فرستاده باشی چون زمان ددلاین استاد ها سرشون خیلی شلوغه وقت نمیکنند بخونند

در مورد سوال اخر باید بگم من به شخصه امریکا ترجیح میدم چون استرالیا جدیدن بازی زیاد در میاره تو دادن اقامت و اینکه تو امریکا اگر شما درست و برنامه ریزی شده تلاش کنید نتیجه اش خیلی بهتره یعنی به موفقیت بیشتری میرسید امکان پیشرفت زیاده

اگر مشکلی در هر زمینه پیدا کردید حتمن سوال کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان به صورت محدود چقدر از 8000 یورو رو میتونم در 1 سال در بیارم ؟!‏ من میخوام یه کشوری برم که هزینه 1 سال از اینجا ببرم هزینه سال های بعد کامل خودم همونجا در بیارم . نظرت راجع به کانادا و اتریش چیه ؟ اونجا حین تحصیل اجازه کار میدن ؟!‏:wub:

متاسفانه کانادا در هنگام تحصیل اجازه کار نمیده مگر اینکه داخل دانشگاه باشه اونم به صورت محدود
در اتریش و المان هم اجازه کار داده میشه اما مثلن به مدت 6 5 ماه از سال میتونید کار کنید

با این وضعیت شما به همون کشورهای اتریش و المان یا اسکاندینوای فکر کنید بهتره چون حداقلش میتونید اجازه کار بگیرید

یه مطلب دیگه هم وجود داره اگر به کانادا فکر میکنید برای تحصیل برید و بتونید سریع اقامت بگیرید مشکلات برطرف میشه کلن با سیتیزن شدن از هر راهی مثل ازدواج تو کشورها دیگه شما دیگه محدودیتی برای کار کردن ومبلغ تحصیل ندارید

Last edited:

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفانه کانادا در هنگام تحصیل اجازه کار نمیده مگر اینکه داخل دانشگاه باشه اونم به صورت محدود
در اتریش و المان هم اجازه کار داده میشه اما مثلن به مدت 6 5 ماه از سال میتونید کار کنید

با این وضعیت شما به همون کشورهای اتریش و المان یا اسکاندینوای فکر کنید بهتره چون حداقلش میتونید اجازه کار بگیرید

یه مطلب دیگه هم وجود داره اگر به کانادا فکر میکنید برای تحصیل برید و بتونید سریع اقامت بگیرید مشکلات برطرف میشه کلن با سیتیزن شدن از هر راهی مثل ازدواج تو کشورها دیگه شما دیگه محدودیتی برای کار کردن ومبلغ تحصیل ندارید

حامد جان اخه بحث هزینه هست . برای کانادا خدا تومان پول میخواد که اقامت بگیرید و سیتیزن بشید ! میگم کشوری هست که با 7-8 میلیون سالیانه بشه درس خوند ؟! الان دختر عمم میخواد بره آفریقای جنوبی شهر کیپ تاون . شهر بسیار زیبایی هم هست . نظرتون راجع به آفریقا چیه ؟! میگم برای کانادا سیتیزن شدن و اقامت کامل کلا چقدر پول میخواد ؟!! فکر کنم میره بالای 100 میلیون درسته ؟!

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
حامد جان اخه بحث هزینه هست . برای کانادا خدا تومان پول میخواد که اقامت بگیرید و سیتیزن بشید ! میگم کشوری هست که با 7-8 میلیون سالیانه بشه درس خوند ؟! الان دختر عمم میخواد بره آفریقای جنوبی شهر کیپ تاون . شهر بسیار زیبایی هم هست . نظرتون راجع به آفریقا چیه ؟! میگم برای کانادا سیتیزن شدن و اقامت کامل کلا چقدر پول میخواد ؟!! فکر کنم میره بالای 100 میلیون درسته ؟!

حامد جان ممنون اطلاعاتم فقط رفت بالا یعنی الان هیچ فایده ای نداره برای من ! من اگه دیپلم بگیرم چون فنی و حرفه ای هستم نمیتونم مستقیم برای لیسانس امتحان بدم ! که یکی از لازمه های آلمان همین قبولی کنور کارشناسی ! مردشور سیستم **** آموزشی اینجارو ببرن . الکی 2 سال باید وقت خودتو تلف کنی برا فوق دیپلم :eek::hmm: آخه کجای دنیا فوق دیپلم داره !!!! اه !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

برای مهاجرت به کانادا شما از 4طریق میتونید اقدام کنید

1-سرمایه گذاری به دو نوع سنگین و سبک تقسیم میشه
2-از طریق کاری(تخصص )
3-ازدواج
4-تحصیلی(این راه پروسش یکم سختره چون باید اول تحصیل کنی و بعد دنبال کار بگردی) از مقطع دکترا به بعد کار راحتره

حالا سرمایه گذاری برای سبک 180 هزار یا سنگین 800 هزار دلار باید هزینه کنی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان ممنون اطلاعاتم فقط رفت بالا یعنی الان هیچ فایده ای نداره برای من ! من اگه دیپلم بگیرم چون فنی و حرفه ای هستم نمیتونم مستقیم برای لیسانس امتحان بدم ! که یکی از لازمه های آلمان همین قبولی کنور کارشناسی ! مردشور سیستم **** آموزشی اینجارو ببرن . الکی 2 سال باید وقت خودتو تلف کنی برا فوق دیپلم :eek::hmm: آخه کجای دنیا فوق دیپلم داره !!!! اه !

عزیز فرانسه این مشکل وجود داره اونا مثل المانی ها یا اتریشی ها معادل سازی نمیکنند این هم گزینه بدی نیست
یک گزینه دیگه هم وجود داره برای کشورهایی که سیستم معادل سازیشون اینجوری نیست اقدام کنی مثلن مالزی یا فیلیپین البته بعدش از اون کشورها به کشور مورد نظر باید بری

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
حامد جان مارو هم دریاب همون SOP و نحوه بورس گرفتن...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بعضی از دوستانی که پیغام خصوصی میزنند سوال میکنند اگه دیر جواب میدم خواستم ازشون عذر خواهی کنم بگم عزیزان شرمنده اخیرا برنامه ریزی من یکم فشرده شده زبان و کار اجازه نمیده بتونم همیشه تو انجمن باشم و همون لحظه جواب سوالات شما عزیزان بدم
اما سعی میکنم تا شب همون روز که پیغام میزنید جواب بدم اما عزیزان خواهشن اگر امکانش هست سوالاتون تو تاپیک اصلی مطرح کنید تا بقیه دوستانی که شرایط مشابه شما دارند بتونند استفاده کنند

ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان مارو هم دریاب همون SOP و نحوه بورس گرفتن...

سلام ارش جان برات همین امروز چنا نمونه SOP میذارم فقط یادت باشه چون برای دکترا میخواستی باید بیشتراز 3 صفحه بنویسی
نحوه گرفتن بورس هم شما کشور مورد نظر انتخاب کردی؟؟؟
عزیز فراموش کردم بپرسم رزومه نوشتی ؟؟؟؟

توصیه نامه گرفتی از 3 4 از استاد هات؟؟؟

برات ایمیل فرستادم چنتا SOP فرستادم چک کن

Last edited:

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عزیز فرانسه این مشکل وجود داره اونا مثل المانی ها یا اتریشی ها معادل سازی نمیکنند این هم گزینه بدی نیست
یک گزینه دیگه هم وجود داره برای کشورهایی که سیستم معادل سازیشون اینجوری نیست اقدام کنی مثلن مالزی یا فیلیپین البته بعدش از اون کشورها به کشور مورد نظر باید بری

حامد جان درسته . ولی مشکل اصلی من الان اینه که من هیج جا نمیتونم برم تا فوق دیپلم بخونم ! مستقیم نمیشه برای لیسانس کنکور بدم ! خودت میدونی دیگه فنی و حرفه ای اول باید فوق دیپلم تمام کنی !! ولی خواهرم که نظری الان داره برای لیسانس میخونه !!! نمیدونم این فوق دیپلم کی گذاشت توی این سیستم آموزشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm::hmm:

بالا