سلام حامد جان
بسیار بسیار ممنون بابت این تاپیکی که راه انداختی...
اگر کسی دانشجوی دکتری روانشناسی باشه (در یکی از دانشگاه های دولتی تهران) و بخواد بیخیال دکتری شه و دکتری رو در یکی از کشورهای آمریکا یا استرالیا بخونه
میشه راهنمایی بفرمایید اگر:
1- بخواد بورس شه، برای بورس در این 2 کشور دقیقا باید چیکار کنه؟
2- در حین تحصیل دراین دو کشور میشه کارهم کرد(اجازه کار میدن)؟
3- هزینه زندگی دراین دوکشور با احتساب یک زندگی معمولی برای دو نفر سالیانه چقدر است؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوست گرامی
عزیز برای گرفتن بورس شما نیاز به داشتن معدل خوب و داشتن مقاله یا تحقیقات بین الملی و داشتن نمره خوبی در ایلتس یا تافل و GRE GMAT و .... هست البته شما میتونی خودت مستقیم یه استاد تو دانشگاه مورد نظر پیدا کنی و رزومه خودتون براش بفرستی تا ازش TA or RAبگیری و گاهی اوقات خود دانشگاه هم به شما بورس میده راستی فراموش کردم بگم یه رزومه و یک SOP خوب برای خودتون آماده کنید البته برای دکتری شانس بورس خیلی زیاده هم تو امریکا هم تو کانادا یا استرالیا اگر خواستین اطلاعات بیشتری در زمینه درست رزومه و یا SOP و یا نحوه ارتباط با استاد بگیرید تا راهنمایی کنم.
در زمینه مبلغ هزینه زندگی باید بگم بستگی به چند مورد اساسی داره کدوم ایالت و کدوم شهر یخوای انتخاب کنید بطوریکه هزینه زندگی تو شهرها برزگی مثل لس انجلس یا نیویورک بالای 1000 1500 دلار در ماه در شهرهای مثل سیاتل یا ایرواین و... حدود 600 700 دلار و سالانه حدود همون 7000 یا 8000 دلار تو این شهر برای یکنفر چون شما با همسرتون میرید ایشون هزینه های اصلی دیگه ندارند مثلن تحصیل یا مثل اجاره خونه و... یه سری هینه های جانبی که با ماهانه 200 300 دلار هم پوشش میشه داد چون خیلی از هزینهاتون مشترک میشه مثل مسکن و خوراک و...
این هزینه زندگی بستگی به خودتون داره واقعن اگه میخوای همه چیز کامل باشه خوب بالاتر میره
در ضمن مقدار فاندی که از استاد بابت همکاری در زمینه TA یا RA میگیری بیشتر وقت ها تمام مخارج پوشش میده میدونید به نوعی کار کردن برای استاد محسوب میشه در اخر هم به احتمال زیاد میتونید در همون دانشگاه کار کنید این به شانس و پشتکارتون هم بستگی داره
در انتها اگر سوالی در هر قسمت از توضیحاتم براتون پیش اومد بگید تا راهنمایی کنم