• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان درسته . ولی مشکل اصلی من الان اینه که من هیج جا نمیتونم برم تا فوق دیپلم بخونم ! مستقیم نمیشه برای لیسانس کنکور بدم ! خودت میدونی دیگه فنی و حرفه ای اول باید فوق دیپلم تمام کنی !! ولی خواهرم که نظری الان داره برای لیسانس میخونه !!! نمیدونم این فوق دیپلم کی گذاشت توی این سیستم آموزشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm::hmm:

یه سوال ازتون داشتم شما 16000$ میتونید اوکی کنید؟؟؟

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
یه سوال ازتون داشتم شما 16000$ میتونید اوکی کنید؟؟؟

خیر حامد جان . من خیلی بتونم زور خودمو بزنم 15 میلیون میتونم جور کنم . ولی چه فایده اول باید فوق دیپلم بخونم بعد برای کارشناسی امتحان بدم ! عجب چیز مسخره این فوق دیپلم !!! حالا حامد جان برای چی گفتید 16000$ اوکی کنم ؟!! مگه میشه فوق دیپلم نگیرم برم اونور ؟ :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان درسته . ولی مشکل اصلی من الان اینه که من هیج جا نمیتونم برم تا فوق دیپلم بخونم ! مستقیم نمیشه برای لیسانس کنکور بدم ! خودت میدونی دیگه فنی و حرفه ای اول باید فوق دیپلم تمام کنی !! ولی خواهرم که نظری الان داره برای لیسانس میخونه !!! نمیدونم این فوق دیپلم کی گذاشت توی این سیستم آموزشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm::hmm:

عرفان جان اگه میپرسم به خاطر اینکه یه پیشنهاد دارم شما میتونی اون مبلغ تو حساب بذاری؟؟

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان جان اگه میپرسم به خاطر اینکه یه پیشنهاد دارم شما میتونی اون مبلغ تو حساب بذاری؟؟

حامد جان مشخص نیست شاید بتونم . شما لطفا پیشنهاد بگو ببینم چیه :)

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام گلم این شالله برا2سال دیگه ماهم میریم امریکا دانشگاه دالاس تگزاس اخه خدا بخواد این شاالله

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
تو پیغام خصوصی در مورد دانشگاه های کانادا و هزینه تحصیل سوال شده بود تصصمیم گرفتم مختصری در موردش برای بقیه دوستان هم توضیح بدم

کانادا میشه به دو بخش تقسیم کرد 1 -قسمتی که اب و هوای خوبی داره و در زمستان سرمای چندانی احساس نمیکنی زمستان ها متعداله مثل جنوب ایالت بریتیش کلمبیا شهر ونکوور و ویکتوریا و جنوب شرقی کانادا مثل نوا اسکودیا شهر هالیفکس
2- قسمت های سرد کانادا که خود این قسمت به دو قسمت سرد و سردتر تقسیم میشه مثل قسمت های سرد ایالت انتاریو شهر تورنتو و اتاوا و قسمت های خیلی سرد هم منیتوبا و.... زمستون های سخت و طاقت فرسا داره

این ها رو اول گفتم که بدونید شرایط اب و هوایی چطوره در مورد دانشگاه ها باید بگم کلن 20 دانشگاه خوب داره که به ترتیب چنتا نام میبرم+هزینه تحصیل داخل این دانشگاه

1-دانشگاه تورنتو رتبه در جهان 17
هزینه تحصیل سالانه حدودان 21000 دلار + هزینه زندگی که کلن یه چیز حدود 30000 در میاد برتون در سال

2-دانشگاه بریتیش کلمبیا که تو شهر ونکورر (بنده خودم به شخصه ایالت بریتیش کلمبیا و شهر ونکوور میپسندم چون اب و هوای متعادلی داره)
رتبه 30 در جهان

هزینه تحصیل هم 20 هزار دلار در سال +هزینه زندگی

3-دانشگاه البرتا در شهر ادمونتون

رتبه 137 جهان
هزینه تحصیل 12000 دلار در سال+هزینه زندگی

4-دانشگاه ویکتوریا در شهر ویکتوریا

هزینه تحصیل 7000 دلار +هزینه زندگی
رتبه 130

5-دانشگاه اوتاوا در شهر اوتاوا

رتبه275 در جهان
هزینه تحصیل 16000 در سال +هزینه زندگی

مختصری از دانشگاه را براتون گفتم اگه بتونید سیتیزن کانادا بشید هزینه تحصیل تقریبا حدود 4000 در سال تو هر کدوم از این دانشگاه ها میشه تو امریکا هم همین بود

Last edited:

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
تو پیغام خصوصی در مورد دانشگاه های کانادا و هزینه تحصیل سوال شده بود تصصمیم گرفتم مختصری در موردش برای بقیه دوستان هم توضیح بدم

کانادا میشه به دو بخش تقسیم کرد 1 -قسمتی که اب و هوای خوبی داره و در زمستان سرمای چندانی احساس نمیکنی زمستان ها متعداله مثل جنوب ایالت بریتیش کلمبیا شهر ونکوور و ویکتوریا و جنوب شرقی کانادا مثل نوا اسکودیا شهر هالیفکس
2- قسمت های سرد کانادا که خود این قسمت به دو قسمت سرد و سردتر تقسیم میشه مثل قسمت های سرد ایالت انتاریو شهر تورنتو و اتاوا و قسمت های خیلی سرد هم منیتوبا و.... زمستون های سخت و طاقت فرسا داره

این ها رو اول گفتم که بدونید شرایط اب و هوایی چطوره در مورد دانشگاه ها باید بگم کلن 20 دانشگاه خوب داره که به ترتیب چنتا نام میبرم+هزینه تحصیل داخل این دانشگاه

1-دانشگاه تورنتو رتبه در جهان 17
هزینه تحصیل سالانه حدودان 21000 دلار + هزینه زندگی که کلن یه چیز حدود 30000 در میاد برتون در سال

2-دانشگاه بریتیش کلمبیا که تو شهر ونکورر (بنده خودم به شخصه ایالت بریتیش کلمبیا و شهر ونکوور میپسندم چون اب و هوای متعادلی داره)
رتبه 30 در جهان

هزینه تحصیل هم 20 هزار دلار در سال +هزینه زندگی

3-دانشگاه البرتا در شهر ادمونتون

رتبه 137 جهان
هزینه تحصیل 12000 دلار در سال+هزینه زندگی

4-دانشگاه ویکتوریا در شهر ویکتوریا

هزینه تحصیل 7000 دلار +هزینه زندگی
رتبه 130

5-دانشگاه اوتاوا در شهر اوتاوا

رتبه275 در جهان
هزینه تحصیل 16000 در سال +هزینه زندگی

مختصری از دانشگاه را براتون گفتم اگه بتونید سیتیزن کانادا بشید هزینه تحصیل تقریبا حدود 4000 در سال تو هر کدوم از این دانشگاه ها میشه تو امریکا هم همین بود

توضیحات عالی بود . ممنون حامد جان . فقط یه سوال . کانادا و آمریکا مثل آلمان دیگه قبولی کنکور کارشناسی نمیخوان ؟! من که فنی و حرفه ای خوندم دیپلم بگیرم میتونم اقدام کنم دیگه درسته ؟! بعد این دانشگاه ویکتوریا هزینش خیلی متعادل و خوبه . آب و هواش چطوره ؟! و اینکه سیتیزن شدن در کانادا خیلی سخته درسته ؟ :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
توضیحات عالی بود . ممنون حامد جان . فقط یه سوال . کانادا و آمریکا مثل آلمان دیگه قبولی کنکور کارشناسی نمیخوان ؟! من که فنی و حرفه ای خوندم دیپلم بگیرم میتونم اقدام کنم دیگه درسته ؟! بعد این دانشگاه ویکتوریا هزینش خیلی متعادل و خوبه . آب و هواش چطوره ؟! و اینکه سیتیزن شدن در کانادا خیلی سخته درسته ؟ :D

خواهش میکنم عرفان جان
نه خیر به شما تو پیغام خصوصی هم توضیح دادم ویکتوریا در جنوب غربی کانادا در سواحل اقیانوس ارام در حقیقت جزیره ویکتوریا اب و هوای بسیار متعادلی حتی در زمستان هم اثری از برف در این جزیره دیده نمیشه

اقامت گرفتن از کانادا راحتر از امریکا هست اگه دقت کنی تو پست های قبلیم هم گفتم اگه بتونی با هر نوع ویزایی خودتو تو کانادا به مدت 3 سال نگه داری میتونی برای سیتیزنی اقدام کنی منتها ویزها تحصیلی نصف حساب میشه هر یک سال 6 ماه حساب میشه عرفان جان هنوز تصمیم نگرفتی؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اطلاعیه جدید در مورد بعضی دانشگاه های امریکا (ایالت های تگزاس و...)

دوستانی که قصد رفتن به ایالت متحد دارند حواسشون باشه که جدیدان کسانی که قصد ورود از بعد 2012 دارند باید واکسن مننژیت زده باشند باید مدرک این واکسن ترجمه کنند و همراه خودشون ببرند چون جدیدن قانوینی تصویب شده که همه دانشجویان زیر 30 سال باید از سال 2012 به بعد این واکسن زده باشند تا اجازه ورود و تحصیل در امریکا بدن

Last edited:

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش میکنم عرفان جان
نه خیر به شما تو پیغام خصوصی هم توضیح دادم ویکتوریا در جنوب غربی کانادا در سواحل اقیانوس ارام در حقیقت جزیره ویکتوریا اب و هوای بسیار متعادلی حتی در زمستان هم اثری از برف در این جزیره دیده نمیشه

اقامت گرفتن از کانادا راحتر از امریکا هست اگه دقت کنی تو پست های قبلیم هم گفتم اگه بتونی با هر نوع ویزایی خودتو تو کانادا به مدت 3 سال نگه داری میتونی برای سیتیزنی اقدام کنی منتها ویزها تحصیلی نصف حساب میشه هر یک سال 6 ماه حساب میشه عرفان جان هنوز تصمیم نگرفتی؟؟؟

حامد جان والا تصمیم که گرفتم . مشکل من الان هزینه هست که اون اصلا جور نیست . الان با پدرم صحبت کردم . گفت فعلا فکرشو از سرت بیرون کن تا بعدا یه فکری بکنیم :D چون به هر حال شوخی نیست 9-10 میلیون هزینه کمی نیست . ولی اطلاعات خوبی به من دادی حتما بعدا ازش استفاده میکنم . متشکرم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان والا تصمیم که گرفتم . مشکل من الان هزینه هست که اون اصلا جور نیست . الان با پدرم صحبت کردم . گفت فعلا فکرشو از سرت بیرون کن تا بعدا یه فکری بکنیم :D چون به هر حال شوخی نیست 9-10 میلیون هزینه کمی نیست . ولی اطلاعات خوبی به من دادی حتما بعدا ازش استفاده میکنم . متشکرم

خواهش میکنم

Last edited by a moderator:

open universe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، مرسی از تاپیک بسیار مفیدتون
مطالب چندین صفحه اخیر رو که خوندم بسیار عالی بود،بازم تشکر
من کارشناسی IT خوندم(دانشگاه آزاد)، 23 سالمه ،فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه هستم رتبه دو دارم با معدل 17.35 ، زبانم هم خیلی خوبه دوره های تافل رو گذروندم ، تصمیم دارم واسه مستر به خارج از کشور برم.
بیشتر تمرکزم رو آمریکا و اروپاست و اصلا به کشورهایی مثل مالزی فکر نمیکنم. میخاستم اگه لطف کنید راهنمایی کنید که چجور باید اقدام کنم در واقع از کجا باید شروع کنم و اینکه چه دانشگاه هایی چه کشورهایی در این زمینه بهتر هستن .
مرسی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام ، مرسی از تاپیک بسیار مفیدتون
مطالب چندین صفحه اخیر رو که خوندم بسیار عالی بود،بازم تشکر
من کارشناسی IT خوندم(دانشگاه آزاد)، 23 سالمه ،فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه هستم رتبه دو دارم با معدل 17.35 ، زبانم هم خیلی خوبه دوره های تافل رو گذروندم ، تصمیم دارم واسه مستر به خارج از کشور برم.
بیشتر تمرکزم رو آمریکا و اروپاست و اصلا به کشورهایی مثل مالزی فکر نمیکنم. میخاستم اگه لطف کنید راهنمایی کنید که چجور باید اقدام کنم در واقع از کجا باید شروع کنم و اینکه چه دانشگاه هایی چه کشورهایی در این زمینه بهتر هستن .
مرسی

سلام دوست گرامی خوش امدید به انجمن پرشین
عزیز قبل اینکه توضیح در خصوص دانشگاهای مورد منظر بدم چنتا سوال ازتون داشتم 1-سربازی رفتین؟؟؟2- نمره زبان؟؟؟3-مقاله یا تحقیق دارید؟؟؟ با فاند میخواید برید یا بدون فاند؟؟در سال چقدر میتونید برای زندگی و تحصیل هزینه کنید؟؟؟

open universe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،مرسی از توجهتون
ابتدا این نکته رو باید اشاره کنم که من خانم هستم و سربازی ندارم، دوره های تافل رو هم گذروندم اما امتحانشو شرکت نکردم هنوز ولی مطمئنم که در این زمینه مشکلی ندارم. در رابطه باهزینه هم میتونم بگم چیزی حدود دانشگاه آزاد اینجا میتونم هزینه کنم(حداکثر سالی 10میلیون)

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
حامد جان بهترین کشور و کم هزینه ترین کشور از اینایی که میگم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ایتالیا - فرانسه - کانادا - آمریکا - آلمان . مثلا حامد جان الان دختر عمم دانشگاه پلی تکنیک میلان . صفحات اول هم دیدم خودتون زدید هزینش 4000 دلار . زبان ایتالیایی هم که آسون . گزینه خوبیه . دیگه نظر نهایی بگو لطفا

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
هزینه اقامت آمریکا چقدره ؟

تا 1 میلیون دلار میتونم هزینه کنم واسه اقامت دایم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام،مرسی از توجهتون
ابتدا این نکته رو باید اشاره کنم که من خانم هستم و سربازی ندارم، دوره های تافل رو هم گذروندم اما امتحانشو شرکت نکردم هنوز ولی مطمئنم که در این زمینه مشکلی ندارم. در رابطه باهزینه هم میتونم بگم چیزی حدود دانشگاه آزاد اینجا میتونم هزینه کنم(حداکثر سالی 10میلیون)

خواهش میکنم دوست گرامی

شما با توجه به معدل خوب و گرفتن نمره بالا در تافل میتونید از استادها مقداری فاند بگیرید پیشنهاد اول امریکاست نحوه تماس و بقیه موارد در صورت نیاز توضیح خواهم داد همچنین همزمان میتونید برای کشور دومی اقادام کنی و از اون کشور به عنوان سکوی پرتاب استفاده کنی به امریکا یکی از این کشورها ایتالیا هست هم راحت پذیرش میده هم خرج و مخارج حدود مبلقی که شما در توان دارید البته آلمان فرانسه و کشورهای اسکاندینوای هم شرایط تحصیل و زندگی خوبه

در نهایت شما اول دنبال گرفتن نمره زبان بالا باشید ودرست کردن رزومه خوب و SOP خوب و سپس به دنبال یه استادی باشید که علاقه مند یا نزدیک به فیلد هست که شما بهش علاقه دارید راستی مقاله و تحقیق هم بتونی اوکی کنی عالی میشه

با این مبلغی که گفتین نمیتونید در دانشگاهای امریکا تحصیل کنید مگه فاند بگیرید

اگر سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان بهترین کشور و کم هزینه ترین کشور از اینایی که میگم کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ ایتالیا - فرانسه - کانادا - آمریکا - آلمان . مثلا حامد جان الان دختر عمم دانشگاه پلی تکنیک میلان . صفحات اول هم دیدم خودتون زدید هزینش 4000 دلار . زبان ایتالیایی هم که آسون . گزینه خوبیه . دیگه نظر نهایی بگو لطفا

عرفان جان ایتالیا فرانسه و المان برای شما مناسب هستند این که شما میخوای بعد تحصیل در اون کشور اقامت بگیری بله هزینه تحصیل تو دانشگاه میلان همین حدودا هست منتها در المان و فرانسه هنوز دانشگاهی هستند که رایگان و یا مبلغ ناچیزی میگیرند چون شما تو هزینه کردن یکم محدودی این دو کشور هم برای شما بد نیست.ایتالیا اون قانون مسخره نداره

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
هزینه اقامت آمریکا چقدره ؟

تا 1 میلیون دلار میتونم هزینه کنم واسه اقامت دایم

سلام دوست عزیز

شما با 500 هزار دلار میتونید گرین کارت بگیرید از طریق سرمایه گذاری EB5 و هم از طریق سرمایه گذاری EB2 منتها این سرمایه گذاری به گرین کارت نمیرسی فقط دو سال به دوسال میتونی تمدید کنی و موندگار بشی یعنی تا وقتی بتونی نشون بدی که شرکت یا کارتون پابرجاست و مالیات میدی اوکی

جون دو مورد بالا یکم دردسر داره من یه گزینه دیگه بهتون پینشهاد میدم اگر بتونید شما خودتون از طریق ویزای تحصیلی یا توریستی برید امریکا و اونجا خودتون اون مرکز که میخوایید روش سرمایه گذاری کنید از نزدیک ببینید خیلی بهتره چون این وسط واسطه ها حذف میکنید و دیگه نگران مشکلات بعدیش نیستسد اگه سوالی در این زمینه دارید در خدمتم

بالا