سلام حامد جان
من ترم 12 دانشگاه آزاد ساوه هستم
معدلم حدود 15 هست
رشتم مهندسی صنایع
زبانم هم خوبه یعنی با 3-4 ماه خصوصی میرسم به toefle , ielts
از نظر مالی تا 60-70 میلیون رو راحت میتونم خرج کنم.
معافیت سربازی ندارم و میخوام از معافیت تحصیلی استفاده کنم
و میخوام برای مستر مهندسی مالی یا اقتصاد مالی اقدام کنم.
من به دلایلی که برای جلوگیری از طولانی شدن سوالم از گفتنش صرف نظر میکنم درسم خیلی طول کشیده وهمین هفته پیش از **** وظیفه دانشگاه هم پرسیدم گفتن با نامه سربازی میتونی تا ترم 14 هم تحصیل کنی.و من هم برای اینکه بتونم
خودم رو برای خارج از کشور جمع وجور کنم فکر کنم مجبور بشم از اون 2 ترم استفاده کنم.
حال سوالات:
1-آیا طولانی شدن ترمها یعنی همین 12 و 13 ترمه شدن تاثیر منفی شدید بر روی پذیرشم داره یا فقط به معدل توجه میکنن و این چیزا براشون مهم نیست؟
2-آیا اگه من از این 2 ترم استفاده کنم برای سربازی غیبت حساب میشه یا نه ؟یعنی میتونم بعد از این 2 ترم از کشور خارج بشم؟
3-من فکر کنم معدل دروس تخصصیم بیشتر از 16 هست و معدل کلم 15 .به نظرتون به کدوم توجه میکنن؟
4-با توجه به این معدل در محدوده چه رنکینگهای دانشگاه های چهان در آمریکا یا حتی اروپا میتونم پذیرش بگیرم؟با توجه به ابنکه تا حدودی از نظر مالی مشکل ندارم.
5- با توجه به بحران مالی شدیدی که دنیا گریبانگیرش شده شما کدام کشور رو پیشنهاد میکنید که بعد از تحصیل مستر بتونم با کمترین مشکل کار پیدا کنم و اقامت بگیرم
پیشا پیش از پاسخ شما تشکر میکنم
سلام دوست گرامی
دررابطه با مرخصی تحصیلی همان طور کهه گفتند تا 14 ترم یعنی 7 سال که هیچ مشکلی نیست فکر کنم شما پاره وقت درس میخونید درسته؟؟؟
از اون لحاظ مشکلی برای پذیرش نداری قوانینش چنتا تاپیک بالاتر میتونید ببینید شما وقتی از یه دانشگاه مورد تایید وزارت علوم پذیرش میگیری براتون معافیت تحصیلی صادر میکنند و با گذاشتن وثیقه فکر کنم حدود 15 میلیون بود میتویند خارج بشید فقط یادتون باشه 6 ماه پس از فارغ التحصیلی وقت دارید بر ای دانشگاه مورد نظر اقدام کنید و پذیرش گرفته باشید چون وقت محدود هست
خوب باید بگم هر چی معدل بالاتری داشته باشین تو پذیرش موثر هست بعضی از دانشگاه های امریکا به معدل دروس تخصصی توجه خاصی دارند نمونش MIT هست و همچنین داشتن نمره بالا در تافل یا ایلتس و GRE , GMAT هم موثر هست
باید بگم خوشبختانه چون شما 50 60 میلیون میتونید هزینه کنید خیلی از کشورها برای تحصیل میتونید انتخاب کنید از جمله امریکا شما اگه فاند نخوای راحت میتونی از دانشگاه های امریکا و کانادا پذیرش بگیری
با این وضعیت شما اگه نمره خوبی در ایلتس یا تافل بیاری من کشورهای امریکا کانادا و ایتالیا و فرانسه و المان و کشورهای اسکاندیناوی بهتون پیشنهاد میکنم
شما نمیخوای در رشته خودت ادامه بدی؟؟؟به MBA علاقه دارید؟؟؟
برای سوال اخرتون کلن بیشتر کشور ها بستگی به خودتون داره که بتونید کار پیدا کنید یا نه مثلن کانادا به ازای هر سال تحصیل شما 6 ماه اقامت حساب میکنه یعنی اگه بعد تحصیلتون بتونید 2 سال با هر نوع ویزای بموندید جمع بشه 3 سال بشه میتونید برای سیتیزنی اقدام کنید حالا ممکنه تحصیلتون بیشتر طول بکشه بخواهید برای دکتر هم بمونید که مشکل حله
برای امریکا بعد مستر بتونید کار کنید و 5 سال به دولت امریکا مالیات بدین میتونید برای گرین کارت اقدام کنید یا اگه برای دکترا اقدام کنید احتمال موندن خیلی زیاد میشه هر کسی برای دکتر رفت موند دیگه برنگشت مگه خودش خواسته باشه البته رشته تحصیلی هم بی تاثیر نیست
توضیحات لازم اگه انتخابت امریکا باشه میگم مثل دانشگاه و شهرو رشته و....
در مورد المان و فرانسه خرج و مخارج تحصیل کمه از ترمی 700 دلار به بالا و بعد تحصیل هم به شما خودکار ویزای کاری میدن تا مدت مثلن 1 سال اگه تونستی کاری پیدا کنی که درامدش متوسط باشه موندگار میشی
در مورد ایتالیا باید به عنوان یه سکوی پرتاب بهش نگه کنی کشور سومی باشه که برای دکتر بخوای بری و مستر از ایتالیا بگیری
در مورد کشورهای اسکاندیناوی هم باید بگم که اقامت راحت میدن بعد مستر منتها بستگی به روحیه خودت داره که اب وهوای اونجا سازگار میشی یا نه!!
شما هر کدوم از این کشورها میتونی انتخاب کنی فقط تصمیم نهایی بگیرید تا من در مورد اون کشور که تصمیم گرفتید بیشتر توضیح بدم در ضمن به اون دو سوال بالا هم پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم