• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
امریکا را ولش کن این پولم برا بد اقامتم درصدیشو میخوام باچی انجازندگی کنم کلا میخوام باخوردوخوراک وتحصیل60تابیشتر درنیاد چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس اگه تمایلی به امریکا نداری رو همون کشورهایی که پیشنهاد دادم فکر کنم مراحل کار که میدونید چی هست؟؟؟چطور با استاد ها تماس بگیرید یا چطور دنبال بورس های دانشگا ها باشید؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بعضی از دوستان در پیغام خصوصی درمورد رفتن به صورت غیر قانونی و پناهنده شدن سولاتی میکنند باید در این خصوص تو ضیح بدم که کلن من راه پناهندگی توصیه نمیکنم چون تمام پل های پشت سرت خراب میکنی با پناهنده شدن شما به عنوان شهرونده درجه 2 محسوب میشید و در ابتدای ورود به کشور مورد نظر ممکنه همون اول دیپورت کنند.

خواهشند به راه های قانونی فکر کنید راه زیاد فقط ممکنه یکم بیشتر پروسش زمان ببره باور کنید بهترین راه راه تحصیلی برای هر کشور که قصد مهاجرت دارید

همچنین در حال حاضر روابط با اروپا زیاد مناسب نیست احتمالن برای ویزا گرفتن از برخی کشورها دچار مشکل میشید قبلش حتمن بررسی کنید از کدوم سفارت دارید ویزا میگیرید مخصوصن برای اروپا اگه میخواید اقدام کنید حواستون جمع باشه که از کدوم کشور و از کدوم سفارت دارید اقدام میکنید.

یه تعداد از دوستان هم سوالی در مورد موسسات خوب زبان کرده بودند باید بگم موسسه افرینش و سفیر و کانون زبان همه این موسسات شما رو برای امتحان ایلتس و تافل اماده میکنند.

sdan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز شما دقیقا تو چه مرحله ای هستی یا تصمیم داری برای ادامه تحصیل بری یا مهاجرت و اینکه چرا کشوری مثل بلژیک میخوای انتخاب کنی؟؟

دوست گرامی برای اسکالر شیب یا باید خودتون از استادی TA RA بتونی بگیری یا اینکه خود دانشگاه بهتون بده
در ضمن هر کدوم مراحل خاص خودشو کدوم بورس میخوای اوکی کنی؟؟؟

میشه توضیح کامل در مورد خودتون رشتتون سنتون و...؟؟؟
من مستر مکانیک طراحی کاربردی دارم الان بلژیک هستم
الان همه چی درسته فقط باید مدارکمو معادل کنم که بلژیکی بشه
الان مشکل ارائه سرفصل هر درس نمیتونم از سایت وزارت علوم چیزی پیدا کنم (موسسه رسمی تبدیل مدارکوپیدا کردم) یک سامری برای هر درس باید ارائه بدم
شما اطلاعاتی دارید؟

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
خسته نباشید. واقعا عالیه که اینجا اطلاعاتتون رو میزارید.
من 21 سالمه و الان ترم 5 مهندسی صنایع هستم و میخوام طراحی خودرو بخونم .
البته کالج میخوام برم و امسالم اپلای کردم و 50% بورس گرفتم از IAAD تورینو ولی نرفتم چون سربازم و میخواستم زیارتی خارج بشم که بیخیال شدم چون ریسکش زیاد بود.
الان میخوام لیسانسمو بگیرم و بعدا سربازی برم بعد با خیال راحت خارج شم از کشور.
ولی میخوام بدونم چطور میتونم اقامت ایتالیا رو بگیرم و بعد از تحصیل چقد وقت دارم کار گیر بیارم ؟
بعد آیا میتونم وقتی کار پیدا کردم بیام ایران و ازدواج کنم و با همسرم خارج شم؟
کلا اقامت ایتالیا چطور میشه گرفت؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من مستر مکانیک طراحی کاربردی دارم الان بلژیک هستم
الان همه چی درسته فقط باید مدارکمو معادل کنم که بلژیکی بشه
الان مشکل ارائه سرفصل هر درس نمیتونم از سایت وزارت علوم چیزی پیدا کنم (موسسه رسمی تبدیل مدارکوپیدا کردم) یک سامری برای هر درس باید ارائه بدم
شما اطلاعاتی دارید؟

عزیز میشه سوال کنم کدوم موسسه برای معادل سازی انتخاب کردی؟؟؟WES یا ICAS ؟؟؟؟

عزیز سرفصل هاتو شاید بتونم پیدا کنم البته میتونی به سازمان هم ایمیل بزنی از خودشون بگیری جواب میل ها میدن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
خسته نباشید. واقعا عالیه که اینجا اطلاعاتتون رو میزارید.
من 21 سالمه و الان ترم 5 مهندسی صنایع هستم و میخوام طراحی خودرو بخونم .
البته کالج میخوام برم و امسالم اپلای کردم و 50% بورس گرفتم از IAAD تورینو ولی نرفتم چون سربازم و میخواستم زیارتی خارج بشم که بیخیال شدم چون ریسکش زیاد بود.
الان میخوام لیسانسمو بگیرم و بعدا سربازی برم بعد با خیال راحت خارج شم از کشور.
ولی میخوام بدونم چطور میتونم اقامت ایتالیا رو بگیرم و بعد از تحصیل چقد وقت دارم کار گیر بیارم ؟
بعد آیا میتونم وقتی کار پیدا کردم بیام ایران و ازدواج کنم و با همسرم خارج شم؟
کلا اقامت ایتالیا چطور میشه گرفت؟

سلام دوست عزیز

به پرشین خوش امدی

عزیز خیلی عالیه که تونستی بورس بگیری پس تو مقطع فوق هم حتمن میتونی

در مورد سوال دوم باید بگم بستگی به توان و ظرفیت و قابلیت های خودتون داره شما هر جایی دنیا بری بستگی به خودت داره بتونی کار پیدا کنی و کار کنی
در مورد اقامت باید بگم ایتالیا با شرایطی که شما میخوای بری 3 تا گزینه در اختیارت میذاره

1-اگر با شهروند ایتالیایی ازدواج کنی اقامت میگیری
2-اگر 10 سال بتونی خودتو تو ایتالیا نگه داری با هر نوع ویزایی مثل تحصیلی یا کاری
3-خرید املاک بالای 100000 $

سوالی بود در خدمتم

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز

به پرشین خوش امدی

عزیز خیلی عالیه که تونستی بورس بگیری پس تو مقطع فوق هم حتمن میتونی

در مورد سوال دوم باید بگم بستگی به توان و ظرفیت و قابلیت های خودتون داره شما هر جایی دنیا بری بستگی به خودت داره بتونی کار پیدا کنی و کار کنی
در مورد اقامت باید بگم ایتالیا با شرایطی که شما میخوای بری 3 تا گزینه در اختیارت میذاره

1-اگر با شهروند ایتالیایی ازدواج کنی اقامت میگیری
2-اگر 10 سال بتونی خودتو تو ایتالیا نگه داری با هر نوع ویزایی مثل تحصیلی یا کاری
3-خرید املاک بالای 100000 $

سوالی بود در خدمتم

ممنون واسه پاسخگویی سریعتون.
من واسه مستر بورس گرفتم ولی نتونستم برم. کلا به 3 نفر بیشتر بورس نمیدادند که یکیش من بودم.
فقط اون سوال راجع به ازدواج رو بیزحمت اگه میدونی جوابشو بدی.
و اینکه خونه 100هزار دلار یا یورو؟ و اینکه بعد از تحصیل با ویزای کار میشه وام مسکن گرفت؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون واسه پاسخگویی سریعتون.
من واسه مستر بورس گرفتم ولی نتونستم برم. کلا به 3 نفر بیشتر بورس نمیدادند که یکیش من بودم.
فقط اون سوال راجع به ازدواج رو بیزحمت اگه میدونی جوابشو بدی.
و اینکه خونه 100هزار دلار یا یورو؟ و اینکه بعد از تحصیل با ویزای کار میشه وام مسکن گرفت؟

خواهش میکنم دوست عزیز

دوست عزیز شما اگه بتونید کار پیدا کنید و موندگار بشید میتونید همسر خودتون ببرید نگران نباشید
اون مبلغ به دلار هست برای خرید خونه وام میده خود دولت کلن کشورهای اروپایی مخصوصان اسکاندیناوی به مهاجرین کمک میکنه وام میدن تا با شرایط زودتر سازگار بشن

شما باید ببینی اون موقع که میخوای برای ایتالیا اقدام کنی شرایطتون چطوریه وضعیت ویزا دادن ها چطوری میشه ولی خوب همین که یه برنامه ریزی از الان دارید خیلی خوبه

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
پس اگه تمایلی به امریکا نداری رو همون کشورهایی که پیشنهاد دادم فکر کنم مراحل کار که میدونید چی هست؟؟؟چطور با استاد ها تماس بگیرید یا چطور دنبال بورس های دانشگا ها باشید؟؟

نه بگو بیزحمت

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
نه بگو بیزحمت

دوست عزیز شما مستیم به سایت دانشگاه مورد نظر میری تو قسمت faculty استادی که در زمینه رشته شما فعالیت داره پیدا میکنی و به صفحه شخصی میرید تا ببینید فاند میده یا نه ایمیل شخصی پیدا میکنی و یه رزومه درسته حسابی براش میفرستی عنوانش میذاری علاقه به تحقیق یا هر چیزی به عنوان دانشجو شما تا بخونه ایملتونو راستی یک ماه قبل هر ددلاین ها بفرست چون موقعی که ددلاین ها داره تمام میشه تعداد این ایمیل ها اینقدر زیاده که وقت نمیکنه همشو بخونه
در ضمن اگه به یکی دو استاد ایمیل زدی و جوابی ندادند زیاد ناراحت نشو سعی کن به چندین استاد از دانشگاهای مختلف بفرستی شاید بتونی TA یا RA ازشون بگیری البته بستگی به رزومه و زمانی که میفرستی هم داره
یا تو سایت دانشگاه هم میتونی پیدا کنی که خود دانشگاه بورس میده یا نه
در مورد رزومه هم باید بدونی چطوری بنویسی چون یه فرمت خاص داره امیدوارم تو این قسمت مشکلی نداشته باشی اگه هست بگو برات سمپل بفرستم تا از روش بنویسی
داشتن نمره زبان بالا و سوابق کاری خوب و داشتن مقاله های بین الملی گرفتن بورستو از استاد و خود دانشگاه زیاد میکنه

سوالی بود در خدمتم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

الآن ارزونترین کشوری که میشه پزشکی خوند و اینجا هم مدرکش رو قبول داشته باشن کجا هست؟ (ترجیحا اون کشور هم مدارک ایران رو معادلسازی کنه که حداقل یه چند واحدی جلو بیفتیم)

ممنون.

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
خواهش میکنم دوست عزیز

دوست عزیز شما اگه بتونید کار پیدا کنید و موندگار بشید میتونید همسر خودتون ببرید نگران نباشید
اون مبلغ به دلار هست برای خرید خونه وام میده خود دولت کلن کشورهای اروپایی مخصوصان اسکاندیناوی به مهاجرین کمک میکنه وام میدن تا با شرایط زودتر سازگار بشن

شما باید ببینی اون موقع که میخوای برای ایتالیا اقدام کنی شرایطتون چطوریه وضعیت ویزا دادن ها چطوری میشه ولی خوب همین که یه برنامه ریزی از الان دارید خیلی خوبه

آقا خیلی ممنون که راهنماییم کردین
فقط دو تا سوال دیگه اگه جایی که دارین کار می کنین خودش اقدام کنه واسه سیتیزن شیپ میشه زودتر اقامت دائم گرفت؟
و اینکه اگه آدم مثلا با توجه به تبلیغات پاسپورت سنت کیس رو بگیره کلا بدون ویزا میشه رفت و موندگار شد؟

mk21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول از همه تشکر می کنم واسه این تاپیک عالی
من ترم هفت الکترونیک با معدل 14 از دانشگاه سراسری هسم.
می خواسم واسه مستر واسه خارج اقدام کنم.
با تحقیقاتی که من کردم با این معدل بهترین گزینه آلمان با ایتالیاست
در حال حاضرم مدرک زبان ندارم ولی میتونم تا دی ماه سال بعد تا ایلتس 6 خودمو برسونم
21 سالمم هست و کارت معافیت سربازیم دارم
می خواسم بدونم امکان بورس شدن هست؟
اگه هم بورس نشدم میتونم با ماهی 1 میلیون هزینه تحصیل و زندگیمو بدم؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام،

الآن ارزونترین کشوری که میشه پزشکی خوند و اینجا هم مدرکش رو قبول داشته باشن کجا هست؟ (ترجیحا اون کشور هم مدارک ایران رو معادلسازی کنه که حداقل یه چند واحدی جلو بیفتیم)

ممنون.

با عرض سلام خدمت شما

عزیز رشته های پزشکی کلن هزینه برهستند چنتا کشور وجود داره که تحصیل توشون ارزونه اما بعد اینکه تحصیلاتتون تموم شد معلوم نیست در اون زمان وزارت علوم قبول کنه یا نه مثالش همین فیلیپین هست که امسال گفتن فقط یکی دو دانشگاهش قبول دارند در حالی تا 3 4 سال پیش اینجوری نبود. هزینه تحصیل هم سالانه 4000 دلار درمیومد برای رشته پزشکی دانشگاه ها هم سیستم امریکایی داشتن

اروپایی شرقی هم ارزونه اما وقتی برای ادامه تحصیل میری دیگه معلوم نیست کی درمیای از اون دانشگاه ها چون به سختی واحدهای دانشجو پاس میکنند شما فقط داخل میشی خارج شدن با خداست نمونش مجارستان که هر کسی رفته دنباله یه راه فرار بره امریکا یا هر جایی به غیر اونجا ترنسفر کنه ادامشو بخونه

البته لهستان هم خرج و مخارج پزشکی کم هست اما فکر کنم اونجا هم همون داستان بالا پیش بیاد

مالزی هم هست که باید دانشگاهی انتخاب کنی وزارت علوم قبول داشته باشه یعنی جزو دانشگاه های رتبه 1 باشه فرق مالزی با اون کشورهای بالا اینه که تو یکسال اخیر هزینه زندگی زیادتر شده چون به شدت رینگ مالزی بالا رفته خرج مخارج زندگی بالا اومده وگرنه بازم گزینه بدی نبود برای ادامه تحصیل البته اگه با اب و هوای مالزی مشکل نداشته باشین چون دو فصله

جمع بندی
باید بگم شما بخوای پزشکی بخونی باید هزینه کنی اگر هم قصد مهاجرت داری حتمن یه کشور درست و حسابی انتخاب کن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا خیلی ممنون که راهنماییم کردین
فقط دو تا سوال دیگه اگه جایی که دارین کار می کنین خودش اقدام کنه واسه سیتیزن شیپ میشه زودتر اقامت دائم گرفت؟
و اینکه اگه آدم مثلا با توجه به تبلیغات پاسپورت سنت کیس رو بگیره کلا بدون ویزا میشه رفت و موندگار شد؟

ولا من اون تبلیغ سنت کیس اطلاعی ندارم نمیتونم راهنمایی کنم اگه پس اونجارو داشته باشی بدون ویزا میتونی بری ولی موندگار شدنت تو اون کشورها باز مثل قبله باید ادامه تحصیل یا کار یا ازدواج اوکی شه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
اول از همه تشکر می کنم واسه این تاپیک عالی
من ترم هفت الکترونیک با معدل 14 از دانشگاه سراسری هسم.
می خواسم واسه مستر واسه خارج اقدام کنم.
با تحقیقاتی که من کردم با این معدل بهترین گزینه آلمان با ایتالیاست
در حال حاضرم مدرک زبان ندارم ولی میتونم تا دی ماه سال بعد تا ایلتس 6 خودمو برسونم
21 سالمم هست و کارت معافیت سربازیم دارم
می خواسم بدونم امکان بورس شدن هست؟
اگه هم بورس نشدم میتونم با ماهی 1 میلیون هزینه تحصیل و زندگیمو بدم؟

با عرض سلام خدمت شما

خواهش میکنم
شرایط شما نسبتن خوبه با داشتن نمره بالا در زبان امیدوار کننده هست واینکه معافیت هم داری عالیه .یک سوال وجود داره هدف از تحصیل در این کشور گرفتن اقامت هست یا نه؟؟؟ ایا به فکر مهاجرت به کشور سوم هستی؟؟؟

عزیز باید بگم که به اون کشورها باید به چشم سکو پرتاب فکر کنی البته چون خودم هم رشتم همینه باید بگم که المان از نظر کاری برای این رشته بهتره چون المان یه کشور صنعتی هست .اگر بتونید کاری اوکی کنید شرایط زندگی در المان و ایتالیا هم بعد تحصیل براتون وجود داره.

در مورد خرج و مخارج چون این دو کشور دانشگاه هاشون خرج و مخارج زیادی ندارند شما با داشتن 1 میلیون در ماه میتونی از پس هزینه ها بربیای اگه رومیت پیدا کنی که چه بهتره هزینه ها نصف میشه.

در صفحات قبل چنتا از دانشگا های المان و ایتالیا معرفی کردم که هزینه هاشون رایگان یا خیلی کمه

اگر سوالی بود در خدمتم

mk21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت شما

خواهش میکنم
شرایط شما نسبتن خوبه با داشتن نمره بالا در زبان امیدوار کننده هست واینکه معافیت هم داری عالیه .یک سوال وجود داره هدف از تحصیل در این کشور گرفتن اقامت هست یا نه؟؟؟ ایا به فکر مهاجرت به کشور سوم هستی؟؟؟

عزیز باید بگم که به اون کشورها باید به چشم سکو پرتاب فکر کنی البته چون خودم هم رشتم همینه باید بگم که المان از نظر کاری برای این رشته بهتره چون المان یه کشور صنعتی هست .اگر بتونید کاری اوکی کنید شرایط زندگی در المان و ایتالیا هم بعد تحصیل براتون وجود داره.

در مورد خرج و مخارج چون این دو کشور دانشگاه هاشون خرج و مخارج زیادی ندارند شما با داشتن 1 میلیون در ماه میتونی از پس هزینه ها بربیای اگه رومیت پیدا کنی که چه بهتره هزینه ها نصف میشه.

در صفحات قبل چنتا از دانشگا های المان و ایتالیا معرفی کردم که هزینه هاشون رایگان یا خیلی کمه

اگر سوالی بود در خدمتم
مرسی از جوابتون
من میخوام دکترا بگیرم
هدفم دکتراست
یه سوال دیگه بی زحمت
شانسی واسه بورس شدن دارم؟شرایطش چیه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی از جوابتون
من میخوام دکترا بگیرم
هدفم دکتراست
یه سوال دیگه بی زحمت
شانسی واسه بورس شدن دارم؟شرایطش چیه؟

برای بورس گرفتن باید معدل خوب و مقاله داشته باشی دوست عزیز

نمیدونم چقدر اطالاع دارید از بورس های ایتالیا دو نوع بورس وجود داره EDISI وISU هست مدارک و یه انگیزه نامه مینوسی میفرستی تصمیم گیری با اوناست
جدیدن به نسبت سال پیش بورس دادن کم کردن اما این زیاد مهم نیست اگه بتونی ثابت کنی که درامد پدرتون سالانه کمتر از 20000 $ شهریه دانشگاه براتون خیلی خیلی کم میشه شاید حدود 500 تا در ترم بیوفته میمونه شهریه زندگی که اونم باز به خودت بستگی داره

شما میخوای دکترا تو ایتالیا بخونی یا کشور سوم مثل امریکا؟؟؟

بعد تحصیل به ایران برمیگردی؟؟

mk21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای بورس گرفتن باید معدل خوب و مقاله داشته باشی دوست عزیز

نمیدونم چقدر اطالاع دارید از بورس های ایتالیا دو نوع بورس وجود داره EDISI وISU هست مدارک و یه انگیزه نامه مینوسی میفرستی تصمیم گیری با اوناست
جدیدن به نسبت سال پیش بورس دادن کم کردن اما این زیاد مهم نیست اگه بتونی ثابت کنی که درامد پدرتون سالانه کمتر از 20000 $ شهریه دانشگاه براتون خیلی خیلی کم میشه شاید حدود 500 تا در ترم بیوفته میمونه شهریه زندگی که اونم باز به خودت بستگی داره

شما میخوای دکترا تو ایتالیا بخونی یا کشور سوم مثل امریکا؟؟؟

بعد تحصیل به ایران برمیگردی؟؟
نه دکتری میخوام تو کشوره سومی باشه
والا تصمیم قطعی در مورد موندگار شدن یا برگشتن ندارم فعلا تصمیمم واسه دکتری هست
واسه دانشگاهای آلمان باید رتبه قبولی کنکور هم ارائه بدم؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
خلاصه مطلب دوستمون برات گفت در ضمن همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه

در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری نداری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری و درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار

یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند

مثل فرانسه که بعد از تحصیل به مدت 2 سال بتونیم کار کنیم اقامت دائم میدن آیا آلمان هم اقامت دائم میده یا اقامت موقته تا زمانی که داریم کار میکنیم ؟

بالا