• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
میخواستم بدونم سابقه کار به چه صورتی باید باشه تا برای ارایه به عنوان مدرک قابل قبول باشه؟
برای مثال آیا این شرایط به عنوان سابقه کار محسوب میشود؟
مدت تقریبا 2 سال بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی هستم (توی این بیمه سابقه کار محسوب میکنند ولی برای سابقه کار عنوان محل کار رو درج نمیکنند چون خود شخص حق بیمه پرداخت میکند)
و 3 سال هم به صورت قرار داد ساعتی با یک موسسه نیمه دولتی تحت عنوان مشاور مشغول به کار هستم که البته بیمه رد نمیشه برام

سلام دوست عزیز

شما برای کانادا میخوای اقدام کنی عزیز؟؟؟سوابق کاری برای مهاجرت به کانادا میخوای جمع کنی؟؟

nervous.omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
شما در مورد تحصیل در هند اطلاعاتی دارین ؟ ، سوالاتی دارم خدمتتون
ممنون میشم کمکم کنید. :)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستانی که برای کانادا میخوان اقدام کنند از طریق مهارت های شغلی Skilled Worker باید در طی 5 سال گذشته در یکی از رشته ها و تخصص های مورد نیاز حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت با بیمه داشته باشد(این بیمه داشتن به خاطر این الزامی شد که قبلن رو این داستان زیاد گیر نبودند یه مدت دیدن ایرانی ها کلک میزنند جعل مدارک:D شوخی کردم)

البته قابل توجه دوستان که برای کانادا میخوان اقدام کنند باید بگم که در 1 سال اخیر نحوه رسیدگی به پروندها عوض شد و سرعت بیشتری گرفت و به نسبت سال های پیش هم ویزاهای بیشتری داده شد لیست رشته های مورد نیاز کبک و فدرال هم در صفحات قبل نوشتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود
شما در مورد تحصیل در هند اطلاعاتی دارین ؟ ، سوالاتی دارم خدمتتون
ممنون میشم کمکم کنید. :)

سلام دوست عزیز به انجمن ما خوش امدید

عزیز برای چه مقطعی میخوای برید هند؟؟

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوست گرامی

لطا یکم بیشتر درمورد خودتون توضیح بدین-اینکه مجردی یا متاهل؟؟خدمت سربازی؟؟؟سابقه کار؟؟؟قصد داری فاند بگیری یا با هزینه شخصی بری؟؟؟هدفت از تحصیل چیه مهاجرت یا فقط تحصیل؟؟؟معدل ؟؟؟مدرک زبان داری؟؟
مجرد / سربازی نرفتم / سابقه کار ندارم / قصد دارم هزینه شخصی برم / هدف از تحصیل برای مهاجرت / معدل 17 به بالا / مدرک زبان فرانسه ندارم ولی تافل رو دارم

در مورد شهر هم مهم اینه نزدیک به پاریس باشه خود پاریس هم نبود مشکلی نداره.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مجرد / سربازی نرفتم / سابقه کار ندارم / قصد دارم هزینه شخصی برم / هدف از تحصیل برای مهاجرت / معدل 17 به بالا / مدرک زبان فرانسه ندارم ولی تافل رو دارم

در مورد شهر هم مهم اینه نزدیک به پاریس باشه خود پاریس هم نبود مشکلی نداره.

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
خوبه هم معدل خوبی دارید و هم نمره تافل منتها باید بدونم که تازه فارغ التحصیل شدی؟؟ منظورم اینکه تکلیف خدمت چیه؟؟چون شما تا 6 ماه بعد فارغالتحصیلی وقت داری برای اپلای کردن و بعد اون باید دفترچه بگیری چون اجازه خروج نمیدن
و اینکه سالانه چقدر میتونید هزینه کنید؟

من مختصری از دانشگاه ها و هزینه ها براتون نوشتم
تحصیل در فرانسه
بعضی از دانشگاه ها در فرانسه رایگان هست هزینه زندگی در شهر پاریس 1000 دلار به بالا

درضمن بهترین دانشگاه پل تکنیک Ecole در شهر پاریس با رتبه 39 در جها و 31 در اروپا

هزینه تحصیل در ان دانشگاه تو یه سال حدود 8000 دلاره!!!!

دانشگاه Ecole Normale با رتبه 42 (دولتی) در شهر پاریس

هزینه تحصیل در این دانشگاه 300 دلاره

دانشگاه ENS de lyon در شهر لیون رتبه دانشگاه100

هزینه تحصیل سالانه500 دلار

هزینه زندگی بالای 1000 دلاره
برای ادامه تحصیل در فرانسه حتمن باید زبان فرانسه بدونین این فرانسوی ها به دونستن زبان فرانسه خیلی اهمیت میدن

آب و هوا فرانسه در زمستان ملایم و تابستان خنک هست در حقیقت هر 4 فصل داره

در ضمن بعد فارغ التحصیل 6 ماه وقت دارید کاری در زمینه رشتت پیدا کنی که حقوقش 1.5 برابره حداقل دستمزد باشه اقامت دائم گرفتید

به دو سوال بالا هم پایخ بدید لطفا
اگر سوالی بود در خدمتم

nervous.omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم
من الان سوم دبیرستان هستم تا خرداد دیپلمم رو میگیرم
واسه ادامه تحصیل گفتم اگه شد برم هند
الان که هنوز به 18 سال نرسیدم چطوری باید پاسپورت رو بگیرم ؟ ( شنیدم که باید از طریق قوه قضاییه گواهی رشد رو بگیری )
سربازی هم که هنوز نرقتم ، در این مورد باید ودیعه گذاشت ؟ چه مقدار ؟
بعد از ترجمه ی مدارک و ارسالش به کشور ، تا کی جوابشو میدن؟
پذیرش دانشگاه کدوم شهرش بیشتر ه ؟
هزینه تحصیل چه مقداره ؟ ( فوق دیپلم و لیسانس )
دیپلم سال سوم معتبره یا باید پیش دانشگاهی هم پاس کنم تا دیپلمم رو بگیرم ؟
و این که مدرک دانشگاه های این کشور از ایران معتبر تر هستند ؟
ببخشید سوالا یه مقدار زیاد شد. :p

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز

شما برای کانادا میخوای اقدام کنی عزیز؟؟؟سوابق کاری برای مهاجرت به کانادا میخوای جمع کنی؟؟

سلام
بله دوست عزيز
الان مدرك ليسانس نرم افزار دارم البته اول براي فوق ميخوام جاي مناسبي انتخاب كنم بعد براي كانادا أقدام كنم
براي همين ميخوام إز حالا مدارك لازم براي اينده رو تهيه كنم
حالا به نظرتون إز كدوم يك إز حالاتيكه نوشتم ميشه به عنوان مدرك استفاده كرد؟
يك سوال ديكه هم دارم ليسانس علمي كاربردي رو دانشكاه هاي اروبايي قبول ميكنن كه بشه برا فوق أقدام كرد
ممنون 

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی ممنونم
من الان سوم دبیرستان هستم تا خرداد دیپلمم رو میگیرم
واسه ادامه تحصیل گفتم اگه شد برم هند
الان که هنوز به 18 سال نرسیدم چطوری باید پاسپورت رو بگیرم ؟ ( شنیدم که باید از طریق قوه قضاییه گواهی رشد رو بگیری )
سربازی هم که هنوز نرقتم ، در این مورد باید ودیعه گذاشت ؟ چه مقدار ؟
بعد از ترجمه ی مدارک و ارسالش به کشور ، تا کی جوابشو میدن؟
پذیرش دانشگاه کدوم شهرش بیشتر ه ؟
هزینه تحصیل چه مقداره ؟ ( فوق دیپلم و لیسانس )
دیپلم سال سوم معتبره یا باید پیش دانشگاهی هم پاس کنم تا دیپلمم رو بگیرم ؟
و این که مدرک دانشگاه های این کشور از ایران معتبر تر هستند ؟
ببخشید سوالا یه مقدار زیاد شد. :p

عزیز برای تحصیل در هند شما مستلزم داشتن 12 سال تحصیل هست داشتن مدرک پیش دانشگاهی الزامی هست .البته داشتن معدل خوب برای پذیرش بسیار موثر است هزینه زندگی در شرایط خوب ماهانه 400 500 دلار هست هزینه تحصیل تو دانشگاه های خوبش برای رشته های فنی بین 5000 تا 10000 دلار هست بیشتر درخواست از ایران تو شهرهای پونا، بنگلور و میسور هست.البته دانشگاهای هند معتبر تر هستند ولی کیفیت علمی استاد ها به نسبت کشورهای دیگه کمتره چون از نظر تئوری اوکی هستند
انشگاه های معتبر از نظر وزارت علوم
http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/DocLib/هندوستان.htm

به این لیست توجه کن

دوست عزیز به نظر من لیسانس تو ایران بگیری بهتره تا هند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
بله دوست عزيز
الان مدرك ليسانس نرم افزار دارم البته اول براي فوق ميخوام جاي مناسبي انتخاب كنم بعد براي كانادا أقدام كنم
براي همين ميخوام إز حالا مدارك لازم براي اينده رو تهيه كنم
حالا به نظرتون إز كدوم يك إز حالاتيكه نوشتم ميشه به عنوان مدرك استفاده كرد؟
يك سوال ديكه هم دارم ليسانس علمي كاربردي رو دانشكاه هاي اروبايي قبول ميكنن كه بشه برا فوق أقدام كرد
ممنون 

دوست عزیز شما اگه از طریق شغلی بخوای اقدام کنی تو رشته های مورد نیازی که لیستشو تو صفحات قبل گذاشتم باید 1 سال بصورت تمام وقت سابقه کار داشته باشی که این مدرک شامل گواهی بیمه هم هست باید بیمه داشته باشی چون تو کنسولگری حتمن به مشکل میخوری

اولی چون عنوان شغلی و شرکت نخورده ممکنه به شمکل بخوری
دومی هم سابقه بیمه نداری قبول نمیکنند

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوست عزیز اول تشکر بابت ناپیک عالی تون و پاسخاتون
بنده دیپلم ریاضی دارم متولد 70 هستم و کارت معافیت هم دارم
میخوام بدونم برای آلمان اولویت اول و بعد امریکا باید چیکار کنم می خوام هم درس بخونم هم کار چون باید خرجمو خودم در بیارم .
با دیپلم میشه یا باید پیش بگیرم با فوق دیپلم
شرایط سنی نداره؟ من یه 3 سالی از عمرم رفته ولی در عوض شانس اوردم معاف شدم!
من تصمیمم جدی است اگه میشه راهنمایی کنید.
باید چه کارایی انجام بدم ؟
چقدر هزینه اولیه داره ؟بقیش خدا بزرگه!
مدرک زبان ندارم ولی می تونم بگیرم کاری نداره
باید قبل رفتن په کارایی انجام بدم و چه مدارکی داشته باشم تا به مشگل نخورم؟
امریکا بهتره یا آلمان از همه لحاظ
خبلب سوال کردم مرسی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز اول تشکر بابت ناپیک عالی تون و پاسخاتون
بنده دیپلم ریاضی دارم متولد 70 هستم و کارت معافیت هم دارم
میخوام بدونم برای آلمان اولویت اول و بعد امریکا باید چیکار کنم می خوام هم درس بخونم هم کار چون باید خرجمو خودم در بیارم .
با دیپلم میشه یا باید پیش بگیرم با فوق دیپلم
شرایط سنی نداره؟ من یه 3 سالی از عمرم رفته ولی در عوض شانس اوردم معاف شدم!
من تصمیمم جدی است اگه میشه راهنمایی کنید.
باید چه کارایی انجام بدم ؟
چقدر هزینه اولیه داره ؟بقیش خدا بزرگه!
مدرک زبان ندارم ولی می تونم بگیرم کاری نداره
باید قبل رفتن په کارایی انجام بدم و چه مدارکی داشته باشم تا به مشگل نخورم؟
امریکا بهتره یا آلمان از همه لحاظ
خبلب سوال کردم مرسی

سلام دوست عزیز

با توجه به اینکه بعضی از دانشگاه های المان رایگانه یا حتی مبلغ ناچیزی نسبت به دیگر کشورها میگرن گزینه خوبیه

دانشگاه های المان مدرک و گواهی قبولی در کنکور سراسری یا ازاد ازت میخوان اینا سیستم مزخرفی دارند که دیپلم ایران بد قبول میکنند یا معادل سازی میکنند عزیز تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود اجازه کار میدن و شرایط سنی وجود نداره منتها اگر تو سن کمتری مهاجرت کنی برای خودت خوبه چون درنهایت یه مدت زمانی طول میکشه تا به کشور جدید عادت کنی و با شرایط کنار بیای
برای استارت کار شما حداقل باید 10000 دلار داشته باشی تا بتونی حداقل یکسالی خودتو تو المان نگه داری

البته امریکا شرایط کاملن متفاوته شما میتونی با همین دیپلم برای کالجی اقدام کنی و حتی بدون داشتن زبان پذیرش بگیری!!!!هزینه تحصیل و زندگی هم سالانه هم تو هر ایالت و شهر متفاوت اما متوسط رو 15000 دلار باید حساب کنی در امریکا شما اجازه کار نداری مگر اینکه به دولت امریکا نشون بدی از سال دوم توانایی پرداخت هزینه ها رو نداری تا اجازه کار بدهند یا اینکه در محیط دانشگاه کار کنی

شما سالانه چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟باتوضیحات اولیه که دادم شما مشخص کن دقیقان کجا میخوای بری ؟؟؟

Last edited:

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوست عزیز

با توجه به اینکه بعضی از دانشگاه های المان رایگانه یا حتی مبلغ ناچیزی نسبت به دیگر کشورها میگرن گزینه خوبیه

دانشگاه های المان مدرک و گواهی قبولی در کنکور سراسری یا ازاد ازت میخوان اینا سیستم مزخرفی دارند که دیپلم ایران بد قبول میکنند یا معادل سازی میکنند عزیز تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود اجازه کار میدن و شرایط سنی وجود نداره منتها اگر تو سن کمتری مهاجرت کنی برای خودت خوبه چون درنهایت یه مدت زمانی طول میکشه تا به کشور جدید عادت کنی و با شرایط کنار بیای
برای استارت کار شما حداقل باید 10000 دلار داشته باشی تا بتونی حداقل یکسالی خودتو تو المان نگه داری

البته امریکا شرایط کاملن متفاوته شما میتونی با همین دیپلم برای کالجی اقدام کنی و حتی بدون داشتن زبان پذیرش بگیری!!!!هزینه تحصیل و زندگی هم سالانه هم تو هر ایالت و شهر متفاوت اما متوسط رو 15000 دلار باید حساب کنی در امریکا شما اجازه کار نداری مگر اینکه به دولت امریکا نشون بدی از سال دوم توانایی پرداخت هزینه ها رو نداری تا اجازه کار بدهند یا اینکه در محیط دانشگاه کار کنی

شما سالانه چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟باتوضیحات اولیه که دادم شما مشخص کن دقیقان کجا میخوای بری ؟؟؟
آلمان بهتره من نظرم آلمانه ومی تونم اون 10 هزار تا رو با بدبختی جور کنم-
ولی کنکور رو چی کار کنم؟
اگه بدونه کنکور برام شرایط تو آلمان سخت میشه چاره چیه می شنم می خونم ولی اگه میشه با همین مدرک برم بهتره
برای کارای دیگه چیکار کنم؟منظورم کارای اولیه است
میشه بیشتر راهنمایی کنید برای آلمان
با تشکر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آلمان بهتره من نظرم آلمانه ومی تونم اون 10 هزار تا رو با بدبختی جور کنم-
ولی کنکور رو چی کار کنم؟
اگه بدونه کنکور برام شرایط تو آلمان سخت میشه چاره چیه می شنم می خونم ولی اگه میشه با همین مدرک برم بهتره
برای کارای دیگه چیکار کنم؟منظورم کارای اولیه است
میشه بیشتر راهنمایی کنید برای آلمان
با تشکر

دوست عزیز برای پذیرش گرفتن تو مقطع لیسانس باید گواهی قبولی تو کنکور نشون بدی البته راه دومی هم وجود داره که زیاد مناسب نیست من توصیه نمیکنم و توضیح نمیدم شما همون راه اول اوکی کن
مراحل کار به این صورت
اول از همه قبولی در کنکور و گرفتن مدرک پیش دانشگاهی بعد جمع اوری مدارک و ترجمه انها به زبان انگلیسی و گرفتن تایید مالی برای دانشگاه و سفارت و پیدا کردن دانشگاه مورد نظر در شهر های آلمان بعد از اپلای کردن درخواست ویزا از سفارت آلمان

پیدا کردن دانشگاه هم باز من پیشنهاد میکنم دنبال دقت کنی یه سری از دانشگاه های مطرح آلمان شهریه دارند دنبال اونا نباش
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212

اگر سوال دیگه ای داشتین در خدمتم

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
با درود و سپاس خدمت شما دوست عزیز به خاطر وقتی که میذارید و دوستان رو راهنمایی می کنید
دوست عزیز من برای مهاجرت اول کاری و بعد تحصیلی می خوام به اروپا یا کانادا برم
کشورهای مد نظرم در اروپا انگلستان، آلمان، ایتالیا، نروژ
انگلستان که پذیرش کاری به آسونی نمیده و هم خرج خیلی بالاست
آلمان کشور خوبیه ولی میگن یه مقدار نژاد پرستن (البته خیلی ها هم میگن که دیگه این چیزا از بین رفته)
ایتالیا که در حال حاضر اوضاع اقتصادی مناسبی نداره برای کار کردن
نروژ هم کشور خیلی خوبیه ولی یه مقدار سردسیره و مهاجرت کاری هم فکر نکنم به راحتی بدن
به دلایل مشکلاتی که در کشورهای اروپایی بود برای مهاجرت کاری و اقامت دائم، تصمیم گرفتم که روی کشورهای مهاجرت پذیر مثل کانادا یا استرالیا فکر کنم
بین کانادا و استرالیا باز انتخاب اولم کاناداست
حالا می خواستم نظر شما رو هم بدونم تا سوالات بعدیم رو بپرسم ;)
با توجه به اینکه من باید خرجم رو خودم با کار کردن در بیارم و باید اول مهاجرت کاری کنم سپس ادامه تحصیل بدم شما کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید که اول بتونم با مهاجرت کاری برم و بعد ادامه تحصیل بدم.
پیشاپیش از شما دوست عزیز سپاسگذاری می کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با درود و سپاس خدمت شما دوست عزیز به خاطر وقتی که میذارید و دوستان رو راهنمایی می کنید
دوست عزیز من برای مهاجرت اول کاری و بعد تحصیلی می خوام به اروپا یا کانادا برم
کشورهای مد نظرم در اروپا انگلستان، آلمان، ایتالیا، نروژ
انگلستان که پذیرش کاری به آسونی نمیده و هم خرج خیلی بالاست
آلمان کشور خوبیه ولی میگن یه مقدار نژاد پرستن (البته خیلی ها هم میگن که دیگه این چیزا از بین رفته)
ایتالیا که در حال حاضر اوضاع اقتصادی مناسبی نداره برای کار کردن
نروژ هم کشور خیلی خوبیه ولی یه مقدار سردسیره و مهاجرت کاری هم فکر نکنم به راحتی بدن
به دلایل مشکلاتی که در کشورهای اروپایی بود برای مهاجرت کاری و اقامت دائم، تصمیم گرفتم که روی کشورهای مهاجرت پذیر مثل کانادا یا استرالیا فکر کنم
بین کانادا و استرالیا باز انتخاب اولم کاناداست
حالا می خواستم نظر شما رو هم بدونم تا سوالات بعدیم رو بپرسم ;)
با توجه به اینکه من باید خرجم رو خودم با کار کردن در بیارم و باید اول مهاجرت کاری کنم سپس ادامه تحصیل بدم شما کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید که اول بتونم با مهاجرت کاری برم و بعد ادامه تحصیل بدم.
پیشاپیش از شما دوست عزیز سپاسگذاری می کنم

با توجه به شرایطی که شما گفتین لطفا توضیحات بیشتری در مورد خودتون میدادین تا بتونم بهتر راهنمایی کنم لطفا به سوالات زیر پاسخ بدین
مدرک تحصیلی شما چیه؟؟
متاهل یا مجرد؟؟
خدمت؟؟
سرمایه اولیه؟؟
مدرک زبان؟

لطفا برای راهنمایی بهتر به این سوالات جواب بدین

ممنون

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1

با توجه به شرایطی که شما گفتین لطفا توضیحات بیشتری در مورد خودتون میدادین تا بتونم بهتر راهنمایی کنم لطفا به سوالات زیر پاسخ بدین
مدرک تحصیلی شما چیه؟؟
متاهل یا مجرد؟؟
خدمت؟؟
سرمایه اولیه؟؟
مدرک زبان؟

لطفا برای راهنمایی بهتر به این سوالات جواب بدین

ممنون

با درود و سپاس مجدد به شما
مدرک تحصیلی با عرض شرمندگی دیپلم فنی (البته الان دارم پیش می خونم، چون دانشگاه قبول شدم باید پیشم رو بگیرم) (دیپلم کامپیوتر دارم)
مجرد
خدمت رفتم، مشکل خدمتی ندارم
متاسفانه سرمایه اولیه ندارم (در حد همون 10,000 دلار میتونم جور کنم) (یعنی شرایط سرمایه گذاری در حد 100,000 یا 180,000 دلار رو ندارم)
مدرک زبان هم ندارم
خیلی اوضام بی ریخته، نه :lol:
راستی زمینه کاریم در زمینه نجاری یا کارهای مرتبط با دکوراسیون و کابینت آشپزخانه است!
از همین طریق هم برای کبک می خواستم اقدام کنم
باز هم بسیار بسیار سپاسگذارم از شما دوست عزیز

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با درود و سپاس مجدد به شما
مدرک تحصیلی با عرض شرمندگی دیپلم فنی (البته الان دارم پیش می خونم، چون دانشگاه قبول شدم باید پیشم رو بگیرم) (دیپلم کامپیوتر دارم)
مجرد
خدمت رفتم، مشکل خدمتی ندارم
متاسفانه سرمایه اولیه ندارم (در حد همون 10,000 دلار میتونم جور کنم) (یعنی شرایط سرمایه گذاری در حد 100,000 یا 180,000 دلار رو ندارم)
مدرک زبان هم ندارم
خیلی اوضام بی ریخته، نه :lol:
راستی زمینه کاریم در زمینه نجاری یا کارهای مرتبط با دکوراسیون و کابینت آشپزخانه است!
از همین طریق هم برای کبک می خواستم اقدام کنم
باز هم بسیار بسیار سپاسگذارم از شما دوست عزیز

اوکی دوست عزیز با این شرایط شما دو تا کار میتونی انجام بدی

1-حداقل مدرک کاردانی تو ایران بگیری
2-برای کشورهای اسکاندیناوی یا کانادا (نیاز به جمع اوری پوینت بالا از طریق زبان یا سوابق کاری زیاد داری یا همسر که مدرک تحصیلی لیسانس داشته باشه)اقدام کنی

دوست عزیز با توجه به اینکه ابتدا از طریق کاری باید وارد کشور مورد نظر بشید و بعد ادامه تحصیل بدید شما به یکی از دو پیشنهاد بالا تمرکز کنید البته برای مهاجرت به کانادا باید یکم پوینت جمع کنی من سعی میکنم مقداری درمورد این پوینت ها توضیح بدم

فاکتور اساسی برای مهاجرت به کانادا که دارای اهمیت هستند:
1- تحصیلات حداکثر دارای 25 امتیاز داره
2- تجربه کاری حداکثر 21
3- امتیازتوانایی در زبان انگلیسی و یا فرانسه حداکثر 24 امتیاز
4- سن حداکثر 10 امتیاز
5-تطابق پذیری با جامعه کانادا حداکثر 10
6- پیشنهاد کاری در کانادا حداکثر 10 امتیاز

شما باید حداقل دارای 67 امتیاز از مجوع 100 امتیاز بالا باشد تا بتواند به عنوان مهاجر متخصص پذیرفته شود.

اما هر فاکتوری دقیقا به چه گونه ای امتیاز بندی می شود؟:

*****تحصیلات: حداکثر دارای 25 امتیاز دارد این امتیاز ها برای
- مدرک فوق لیسانس و دکترا (معادل 17 سال تحصیلات تمام وقت) (دارای بیشترین امتیاز یعنی 25 امتیاز)
- امتیاز های بعدی به مدارک لیسانس (معادل 15 سال تحصیل تمام وقت) 22 امتیاز
- فوق دیپلم (معادل 14 سال تحصیل تمام وقت) 20 امتیاز
- دیپلم + یک سال تحصیل دانشگاهی (معادل 13 سال تحصیل تمام وقت) تعلق می گیرد. 12 تا 15 امتیاز
- دیپلم (معادل 12 سال تحصیل تمام وقت) تعلق می گیرد. 5 امتیاز
- بدون دیپلم: امتیازی تعلق نمی گیرد
*****تجربه کاری حداکثر 21 امتیاز و این امتیاز ها برای

بسته به میزان تجربه کاری به شما امتیاز تعلق می گیرد:
- کمتر از یکسال امتیاز تعلق نمی گیرد
- بین یک تا دو سال 15 امتیاز
- بین دو تا سه سال 17 امتیاز
- بین سه تا چهار سال 19امتیاز
- بیش از 4 سال (دارای بیشترین امتیاز یعنی 21 امتیاز
****** امتیاز سن حداکثر 10 امتیازدارد و این امتیاز ها به این صورت تعلق میگرید که اگر

سن شما:

- کمتر از17 امتیازی تعلق نمی گیرد
- 17 دارای 2 امتیاز
- 18 دارای 4 امتیاز
- 19 دارای 6 امتیاز
- 20 دارای 8 امتیاز
- بین 21 تا 49 (دارای بیشترین امتیاز یعنی 10 امتیاز)
- 50 دارای 8 امتیاز
- 51 دارای 6 امتیاز
- 52 دارای 4 امتیاز
- 53 دارای 2 امتیاز
- بیشتر از 53 امتیازی تعلق نمی گیرد
*************تطابق پذیری با جامعه کانادا حداکثر 10 امتیاز و این امتیاز ها که خودشامل 5 فاکتور می باشد به این صورت تعلق میگیرد:
1- تحصیلات همسر رسمی (17، 15، 14 یا 12 سال تحصیل تمام وقت)
2- تحصیل متقاضی یا همسر رسمی در کانادا (حداقل به میزان 2 سال از تحصیلات پس از دبیرستان)
3- کار کردن متقاضی یا همسر رسمی در کانادا (حداقل به میزان 1 سال)
4- داشتن پیشنهاد رسمی کار از یک کارفرمای کانادایی در بند 5 (بالا)
5- داشتن خویشاوند (متقاضی اصلی یا همسر رسمی) در کانادا (افراد خویشاوند در این تعریف شامل: پدر مادر، پدربزرگ و مادربزرگ،

اگر سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
لیست مشاغل مورد نیاز کانادا (فدرال) سال 2011

لیست مشاغل مورد نیاز کانادا برای مهاجرت به روش تخصصی فدرال 2011
طبق آخرین اعلامیه اداره مهاجرت کانادا در مورد قوانین مهاجرت به روش تخصصی فدرال، متقاضیانی که از 24 ژوئن سال 2011 و بعد از آن اقدام به تشکیل پرونده میکنند، پرونده ایشان بر اساس قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا بررسی میشود.
بر اساس این تغییرات تنها پرونده اشخاصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که یکی از دو شرط زیر را دارا باشند:
• داشتن گواهی استخدام از کارفرمای کانادایی.
• داشتن حداقل یک سال سابقه کار در یکی از 29 شغل ذکر شده در لیست زیر:
1. مدیریت رستوران و خدمات تغذیه (NOC 0631)
2. مدیران صنایع مادر (بجز کشاورزان) ( (NOC 0811جدید
3. مدیران بازرگانی ( (NOC 1122جدید
4. کارشناسان بیمه ((NOC 1233 جدید
5. زیست شناسان و دانشمندان مرتبط (2121 (NOC جدید
6. معماران ( (NOC 2151جدید
7. پزشکان متخصص (NOC 3111)
8. پزشکان عمومی (NOC 3112)
9. دندانپزشکان ( (NOC 3113جدید
10. داروسازان ( (NOC 3131جدید
11. فیزیوتراپی (NOC 3142)
12. پرستاری (NOC 3152)
13. پرتو پزشکی، پرتو درمانی و رادیولوژی (NOC 3215)
14. دستیاران (آسیستان) دندانپزشک ( (NOC 3222جدید
15. بهیاری و کمک پرستاری (NOC 3233)
16. روانشناسان ( (NOC 4151جدید
17. مددکاران اجتماعی ( (NOC 4152جدید
18. سرآشپز (NOC 6241)
19. آشپز (NOC 6242)
20. پیمانکاران و ناظران فنی(سوپروایزر)صنایع چوب و نجاری(NOC 7215)
21. پیمانکاران و ناظران فنی در حرفه مکانیک ( (NOC 7216جدید
22. برقکار (NOC 7241)
23. برقکار صنعتی (NOC 7242)
24. لوله کش (NOC 7251)
25. جوشکار و اپراتور ماشین آلات مرتبط (NOC 7265)
26. مکانیک ماشین آلات سنگین (NOC 7312)
27. اپراتور جرثقیل (NOC 7371)
28. کارگران و متخصصین حفاری، انفجار و بهره برداری معادن سطحی و زیر زمینی (NOC 7372)
29. کارکنان ارشد (سوپروایزر) حفاری چاههای نفت و گاز (NOC 8222)

و

بالا