سلام دوست عزیز
شرایط دوستتون مطالعه کردم اگر ماهانه میتونند بین 700 تا 1000 دلار هزینه زندگی بدهند میتونند به امریکا و کانادا هم فکر کنند البته ایشون ابتدا برای کالج اقدام کنند دو سال در کالج بگذرونند و 2 سال بعدی در دانشگاه مورد نز تا مدرک لیسانس بگیرند در این چند سال تحصیل در این کشور اجازه کار بصورت محدود در محیط دانشگاه داده میشه همچنین اگر بتونند بعد معدتی دولت امریکا یا کانادا قانع کنند که از پس هزینه ها برنمیاند اجازه کار میتونند بگیرند منتها یکم دردسر داره 100 درصد نیست
برای امریکا این ایالت ها ر پیشنهاد میدم واشنگتن و تگزاس یا اوهایو و میسوری و ایلینویز برای کانادا هم بریتیش کلمبیا دانشگاه ویکتوریا در جزیره ویکتوریا
هزینه تحصیل در دانشگاه ها هم بستگی به دانشگاه و رتبه دانشگاه داره و هزینه زندگی هم بستگی به ایالت و خودتون بیشتر داره یه کسی با 500 دلار هم میتونه زندگی و 1500 دلار هم میتونه اما میانگین شما رو 700 دلار باید حداقل حساب کنی
اگر برای مقطع لیسانس میخوان اقدام کنند داشتن زبان الزامی نیست میتونند با دو پذیرش هم برن پذیرش اول برای زبان و پذیرش دوم هم برای خود رشته البته تو فرم I-20 هم ذکر میشه
اگر از پس این هزینه ها برنمیاد میتونند به کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه هم فکر کنند همان طور که در پست های قبل هم اشاره شد در بعضی از این کشورها هنوز تحصیل رایگانه و امکان گرفتن اجازه کار هم وجود داره و اگر هم نباشه باز هم به نسبت امریکا و کانادا پایینتر هستند
تو بعضی از این کشورها باید علاوه بر مدرک که دارید مدرک قبولی در کنکور ایران هم نشون بدهید مثلن اگر برای لیسانس میری باید مدرک قبولی در کنکور سراسری و اگر برای مستر میری باید مدرک قبولی در مقطع فوق لیسانس ایران نشون بدی ار جمله کشورهایی که از شما این مدارک میخوان المان و اتریش و هلند و...
کشور ایتالیا هم هست که سالانه خرج بعضی از دانشگاه از 2000 دلار به بالاست + خرج زندگی که ماهانه 700 دلار به بالا میشه اوکی میشه البته در ایتالیا اجازه کار به هنگام تحصیل خیلی سختر از کشورهای دیگه اروپایی داده میشه و این کشور به درد مهاجرت نمیخوره بیشتر باید به چشم یه سکو پرتاب یا کشوری که فقط بتونید مدرکی ازش بگیرید نگاه کنید
در هر مورد سوالی دارید بپرسید من سعی کردم در مورد این کشورها مختصر توضیحی بدم
تشکر فقط یه چند مورد :
این مدرک زبان واسش یه امتیاز محسوب نمیشه خودش؟
بعد ببینن درسش خوب هست و اینا تخفیفی یا مثلا هرچیزی مثل اقامت اینا بهش میدن؟
و اینکه این بخواد کم هزینه کنه ممکنه خرج سالیانش به حداکثر 6 هزار دلار برسه؟(کم خرجه کلا)
و دیگه اینکه الان لازم هست پیش رو اینجا بگذرونه یا نه؟
و دیگه نگفتی الان بره راحتر هست پذیرش یا لیسانس بگیره..؟
تشکر............