• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوست عزیز

شرایط دوستتون مطالعه کردم اگر ماهانه میتونند بین 700 تا 1000 دلار هزینه زندگی بدهند میتونند به امریکا و کانادا هم فکر کنند البته ایشون ابتدا برای کالج اقدام کنند دو سال در کالج بگذرونند و 2 سال بعدی در دانشگاه مورد نز تا مدرک لیسانس بگیرند در این چند سال تحصیل در این کشور اجازه کار بصورت محدود در محیط دانشگاه داده میشه همچنین اگر بتونند بعد معدتی دولت امریکا یا کانادا قانع کنند که از پس هزینه ها برنمیاند اجازه کار میتونند بگیرند منتها یکم دردسر داره 100 درصد نیست
برای امریکا این ایالت ها ر پیشنهاد میدم واشنگتن و تگزاس یا اوهایو و میسوری و ایلینویز برای کانادا هم بریتیش کلمبیا دانشگاه ویکتوریا در جزیره ویکتوریا

هزینه تحصیل در دانشگاه ها هم بستگی به دانشگاه و رتبه دانشگاه داره و هزینه زندگی هم بستگی به ایالت و خودتون بیشتر داره یه کسی با 500 دلار هم میتونه زندگی و 1500 دلار هم میتونه اما میانگین شما رو 700 دلار باید حداقل حساب کنی
اگر برای مقطع لیسانس میخوان اقدام کنند داشتن زبان الزامی نیست میتونند با دو پذیرش هم برن پذیرش اول برای زبان و پذیرش دوم هم برای خود رشته البته تو فرم I-20 هم ذکر میشه
اگر از پس این هزینه ها برنمیاد میتونند به کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه هم فکر کنند همان طور که در پست های قبل هم اشاره شد در بعضی از این کشورها هنوز تحصیل رایگانه و امکان گرفتن اجازه کار هم وجود داره و اگر هم نباشه باز هم به نسبت امریکا و کانادا پایینتر هستند
تو بعضی از این کشورها باید علاوه بر مدرک که دارید مدرک قبولی در کنکور ایران هم نشون بدهید مثلن اگر برای لیسانس میری باید مدرک قبولی در کنکور سراسری و اگر برای مستر میری باید مدرک قبولی در مقطع فوق لیسانس ایران نشون بدی ار جمله کشورهایی که از شما این مدارک میخوان المان و اتریش و هلند و...
کشور ایتالیا هم هست که سالانه خرج بعضی از دانشگاه از 2000 دلار به بالاست + خرج زندگی که ماهانه 700 دلار به بالا میشه اوکی میشه البته در ایتالیا اجازه کار به هنگام تحصیل خیلی سختر از کشورهای دیگه اروپایی داده میشه و این کشور به درد مهاجرت نمیخوره بیشتر باید به چشم یه سکو پرتاب یا کشوری که فقط بتونید مدرکی ازش بگیرید نگاه کنید

در هر مورد سوالی دارید بپرسید من سعی کردم در مورد این کشورها مختصر توضیحی بدم

تشکر فقط یه چند مورد :

این مدرک زبان واسش یه امتیاز محسوب نمیشه خودش؟

بعد ببینن درسش خوب هست و اینا تخفیفی یا مثلا هرچیزی مثل اقامت اینا بهش میدن؟

و اینکه این بخواد کم هزینه کنه ممکنه خرج سالیانش به حداکثر 6 هزار دلار برسه؟(کم خرجه کلا)

و دیگه اینکه الان لازم هست پیش رو اینجا بگذرونه یا نه؟

و دیگه نگفتی الان بره راحتر هست پذیرش یا لیسانس بگیره..؟

تشکر............

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تشکر فقط یه چند مورد :

این مدرک زبان واسش یه امتیاز محسوب نمیشه خودش؟

بعد ببینن درسش خوب هست و اینا تخفیفی یا مثلا هرچیزی مثل اقامت اینا بهش میدن؟

و اینکه این بخواد کم هزینه کنه ممکنه خرج سالیانش به حداکثر 6 هزار دلار برسه؟(کم خرجه کلا)

و دیگه اینکه الان لازم هست پیش رو اینجا بگذرونه یا نه؟

و دیگه نگفتی الان بره راحتر هست پذیرش یا لیسانس بگیره..؟

تشکر............

عزیز داشتن مدرک زبان عالیه چون 100 درصد هزینه ها کم میشه مخصوصن این که شما اگر دورهای زبان بخوای تو امریکا بگذرونی 6 ماه وقت هدر میره و هزینه زبان هم ترمی 1500 درمیاد شما هم این هزین رو داری هم هزینه ماهانه یه مقدار حساب کتاب کنید متوجه میشید یه هزینه اضافه باید بدید اگه6 ماه طول بکشه ماهی هم 700 خرجتون بشه+ هزینه دورهای زبان میشه حدود 6 7 میلیون !!!!!

ببینید تخفیف و فاند و اینچیزارو اولش نمیتونید روش حساب کنید شاید از ترم های دوم و سوم بتونید تخفیف یا مقداری فاند بگیرید امکانش هست
شما برای مقطع لیسانس اقدام کنید اگر واقعن قصد رفتن دارید و از پس مخارج برمیاد وقتتون هدر ندید
بله 12 سال تحصیل لازمه

البته برای کانادا راه دیگه ای هست که اگر بتونید لیسانس بگیرید و 1 سال سابقه کار با بیمه اوکی کنید و امتیاز های لازم (67) داشته باشید میتونید مستقیم برای مهاجرت دائم اقدام کنید هزینه هاش هم خیلی کمتر درمیاد منتها بدیش اینه که طول میکشه زمان تشکلی پرونده 2 3 سالی طول میکشه

برای خودتون هم که تو پی ام خصوصی مطرح کردین فراموش کردم بگم اگر با هم برید هزینه هاتون خیلی کم میشه

سوال دیگه ای داشتین در خدمتم

minizoro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
دوست عزیز برای امریکا مقطع کارشناسی داشتن زبان تو بعضی از دانشگاه ها الزامی نیست همچنین گرفتن فول بورس هم دور از دسترس هست برای مقطع فوق لیسانس هم داشتن تافل و ایلتس و GRE GMAT الزامی هست و گرفتن فول بورس هم سخته و برای دکترا امکان گرفتن فاند زیاده در هرصورت شما میتونید با استاد مورد نظر تماس بگیرید شاید تونستین ازش فاند بگیرین
تافل و آیلتس هردو؟؟
گرفتن فول بورس چطوریه؟ برا ارشد یا کارشناسی (گرچه سخت)
استادی مورد نظرم نیست، من میخام این رشته ها رو اونجا بخونم، ینی برم دانشگاشون، نه اینکه تحت نظر یه استادی فاند کنه منو برم تحت نظر اون کار کنم.

کانادا (کبک) چون فرانسه دارم، و یا فرانسه چی؟
تحقیقی که کردم در رشته مورد نظرم (کارگردانی فیلم) نتونستم دانشگاه های هنری زیادی تو فرانسه یا کبک پیدا کنم، به نظرتون میشه تو اینها پیدا کرد؟

البته برای کانادا راه دیگه ای هست که اگر بتونید لیسانس بگیرید و 1 سال سابقه کار با بیمه اوکی کنید و امتیاز های لازم (67) داشته باشید میتونید مستقیم برای مهاجرت دائم اقدام کنید هزینه هاش هم خیلی کمتر درمیاد منتها بدیش اینه که طول میکشه زمان تشکلی پرونده 2 3 سالی طول میکشه
میشه در مورد این توضیح بدید؟
مثلا من لیسانس دارم، یه سال هم سابقه کار در رشته مورد نظرم رو دارم، فرانسه هم دارم چطوری میشه این؟

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
تافل و آیلتس هردو؟؟
گرفتن فول بورس چطوریه؟ برا ارشد یا کارشناسی (گرچه سخت)
استادی مورد نظرم نیست، من میخام این رشته ها رو اونجا بخونم، ینی برم دانشگاشون، نه اینکه تحت نظر یه استادی فاند کنه منو برم تحت نظر اون کار کنم.

کانادا (کبک) چون فرانسه دارم، و یا فرانسه چی؟
تحقیقی که کردم در رشته مورد نظرم (کارگردانی فیلم) نتونستم دانشگاه های هنری زیادی تو فرانسه یا کبک پیدا کنم، به نظرتون میشه تو اینها پیدا کرد؟

میشه در مورد این توضیح بدید؟
مثلا من لیسانس دارم، یه سال هم سابقه کار در رشته مورد نظرم رو دارم، فرانسه هم دارم چطوری میشه این؟

نه عزیز یا تافل یا ایلتس البته برای امریکا بهتره تافل بگیری

گرفتن فاند کامل مستلزم داشتن نمره خوب در زبان و معدل زبان از دانشگاه های خوب و داشتن مقاله های بین اللملی هست برای مستر خیلی کم اما برای دکترا شانس گرفتنش بالاتره

دوست عزیز به این موضوع توجه کن کانادا سردتر از امریکا هست و اون کبک هم سرده اگه با اب و هوای سرد و زمستون های طولانی مشکلی نداری میتونی برای یکی از کالج ها و دانشگاهای اونجا اقدام کنی

در مورد مهاجرت کردن به روش مهارت های شغلی باید توضیح بدم که بله اگر شما اون یکسال با سابقه بیمه داری و نمره ایتلس یا تافل خوب هم بتونی بگیری میتوی تشکیل پروند برای مهاجرت بدی البته لیسانست باید رشته های مورد نیاز و یا زیر شاخه رشته مورد نیاز باشه

لیست رشته های مورد نیاز هم در صفحات قبل هست
اگر سوالی پیش اومد حتمن بپرسید

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام بله لازمه میشه از شرکت سابقه کار بگیری و اقدام کنی منتها افسری که پروندتو بررسی میکنه به این موضوع حتمن اشاره میکنه وممکنه به مشکل برخورد کنی
بله این روش هم میشه شما شرکتی بزنی وبیمه رد کنی اوکی هست
بستگی به دانشگاه داره مثلن دانشگاهی هست که رتبه خوبی نداره و سالانه با 7000 دلار هم اوکی+هزینه زندگی که اون هم شخصیه ولی زیر 700 دلار نیست تو کانادا خرج و مخارج یکم بالا هست و دانشگاهی هم هست رتبه اش بالاست تو جهان سالانه هم 20000 دلار خرجشه این انتخاب دانشگاه به خود شما بستگی داره
شما از این طریق میری بعد تحصیلات هم تبدیل به ویزای کاری میکنی یا دکترا ادامه میدی در نهایت اگر بتونی 3 سال در خاک کانادا با هر ویزای باشی میتونی برای اقامت دائمی اقدام کنی البته هر سال تحصیلی 6 ماه حساب میشه

نه برای خدمت هم مشکلی ندارید

سوالی بود در خدمتم

حامد جان برای این شرایط که شما فرمودین . به نظر شما کدوم کشور اروپایی ( المان یا ایتالیا ) یا اسکاندیناوی ( که اصلا نمیدونم کجا هست !) بهتره ؟(از نظر هزینه و گرفتن ویزا یا اقامت ) که برم و بشه کار کرد . مدرک زبان مشکلی ندارم . اما چون شنیدم مدرک زبان مدت داره نرفتم بگیرم ( گفتم میرم بگیرم بعد باطل میشه باید دوباره ازمون بدم ) و کدوم کشور از نظر مالی کمترین هزینه رو داره . ( با توجه به اینکه بنده در خرج آدم کم مصرفی هستم ) .قصدم هم بیشتر رو کاره . اما خب اگه مجبور بشم حاضرم هزینه تحصیلم بدم . اما اینطور نشه برم درس بخونم بعد اون کشور اجازه کار نده ( یا لااقل اجازه گشتن واسه کارو نده بعد دیپورت کنه مثل این مالزی هایی سو استفاده گر )
فدای شما که اینقدر گلی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان برای این شرایط که شما فرمودین . به نظر شما کدوم کشور اروپایی ( المان یا ایتالیا ) یا اسکاندیناوی ( که اصلا نمیدونم کجا هست !) بهتره ؟(از نظر هزینه و گرفتن ویزا یا اقامت ) که برم و بشه کار کرد . مدرک زبان مشکلی ندارم . اما چون شنیدم مدرک زبان مدت داره نرفتم بگیرم ( گفتم میرم بگیرم بعد باطل میشه باید دوباره ازمون بدم ) و کدوم کشور از نظر مالی کمترین هزینه رو داره . ( با توجه به اینکه بنده در خرج آدم کم مصرفی هستم ) .قصدم هم بیشتر رو کاره . اما خب اگه مجبور بشم حاضرم هزینه تحصیلم بدم . اما اینطور نشه برم درس بخونم بعد اون کشور اجازه کار نده ( یا لااقل اجازه گشتن واسه کارو نده بعد دیپورت کنه مثل این مالزی هایی سو استفاده گر )
فدای شما که اینقدر گلی

عزیز به کشورهای سوئد فنلاند نروژ دانمارک اسکاندیناوی گفته میشه.

بله نمره زبان مدت داره حدود 2 سال هست اگه خیلی عجله برای رفتن داری به یکی از کشورهای آلمان یا فنلاند یا سوئد تمرکز کن از طریق ویزای تحصیلی برو و بعد خودتو موندگار کن هزینه تحصیل به نسبت کانادا امریکا پایینتره و اجازه کار هم میتونی بگیری
اگر که عجله نداری از طریق ویزای کاری کانادا اقدام کن البته بیمه 1 سال باید جور کنی نهایتن 3 4 سالی طول میکشه اما هزینه زیادی نمیکنی و اقامت دائم هم میگیری

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام ...
تو کانادا یا المان ، می شه همون اول با خرید مثلا خونه در حد 100 تا 200 هزار دلار مهاجرت کرد ؟

نه متاسفانه نمیشه اما تو کانادا با 180000 دلار میتونید سرمایه گذاری سبک کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با این اوضاع بهم ریخته دلار و ارز

خبر خوبی برای دانشجویان خارج از کشور دارم که میتونند ارز دولتی دریافت کنند برای شهریه دانشگاه سالانه تا سقف 15000 دلار و برای زندگی شخصی ماهانه 500 دلار برای گرفتن ای ارز باید به سایت وزارت علوم برید و ثبت نام کنید تشکیل پرونده بدید.

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
سلام شهاب جان

بله بنظرم به امریکا بیشتر فکر کنی بهتره تا کانادا چون وقتی میتونی به یه کشور گرمتر بری چرا بری یه کشوری که همش سرما برف هست!!!

خوب در مورد کانادا باید توضیح بدم که هر ساله تعدادی مهاجر برای جبران نیروی کاریش میگیره این مهاجرین باید تخصص های مورد نیاز و کم کانادا جبران کنند لیست تخصص های مورد نیاز هم تو تاپیک هست شما اگر لیسانسی در اون زمینه مورد نیاز یا زیر شاخه های اون داشته اشی و یکسال سابقه کار +نمره زبان خوب میتونید تشکیل پرونده بدید از زمان تشکیل پرونده هم نهایتن پروسه مهاجرت 3 سالی طول میکشه قبلن یکم طولانی بود شاید 5 سال هم طول میکشید جدیدن سریع شده شما هزینه زیادی نمیکنی فقط هزینه تشکیل پرونده +سفر به سوریه برای مصاحبه

همچنین مبلغ 10000 دلار هم تو حسابت باید باشه تا نشون بدی به اونا که میتونی 7 8 ماهی حداقل خودتو تو کانادا نگه داری تا کار پیدا کنی منتها این مبلغ هرچی بیشتر باشه شانس وییزا گرفتن هم زیاد میشه میدونی کلن تاثیر مثبت داره تو پرونده

خيلي ممنونم ازتون و شرمنده بابت اينكه تو زحمت انداختمتون...

منم بيشتر نظرم امريكا هست (واي كه چقدر از سرما بدم مياد!!) ولي خوب شرايط يه جوريه كه اگه تو قطب هم باشه حاضرم برم! :eek:
راجع به قرعه كشي هم يه نفر 2 سال پيش شانس آورد، الان لس آنجلسه!! باعث شد منم ترغيب بشم بهش!

بازم ممنونم بابت كمكتون. :heart:

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
سلام.بهترین سن برای مهاجرت چند سال هست؟
و اگر شخصی بخواد برای ادامه تحصیل مهاجرت کنه داشتن مهارتهای فنی میتونه براش امتیاز مثبتی باشه؟
چه مهارت های فنی به دردش میخوده

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خيلي ممنونم ازتون و شرمنده بابت اينكه تو زحمت انداختمتون...

منم بيشتر نظرم امريكا هست (واي كه چقدر از سرما بدم مياد!!) ولي خوب شرايط يه جوريه كه اگه تو قطب هم باشه حاضرم برم! :eek:
راجع به قرعه كشي هم يه نفر 2 سال پيش شانس آورد، الان لس آنجلسه!! باعث شد منم ترغيب بشم بهش!

بازم ممنونم بابت كمكتون. :heart:

خواهش میکنم شهاب جان

اگر سوال دیگه ای داشتی حتمن بپرس

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام.بهترین سن برای مهاجرت چند سال هست؟
و اگر شخصی بخواد برای ادامه تحصیل مهاجرت کنه داشتن مهارتهای فنی میتونه براش امتیاز مثبتی باشه؟
چه مهارت های فنی به دردش میخوده

سلام دوست گرامی
دوست عزیز داشتن مهارت به شما کمک خواهد کرد منتها تو گرفتن پذیرش زیاد موثر نیست برای گرفتن پذیرش از دانشگاه خوب بدون فاند شما به 3 فاکتور معدل خوب +نمره زبان خوب+توانایی پرداخت هزینه داری
شما برای کدوم کشور میخوای اقدام کنی؟؟؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
مد نظرم کشورهای اروپایی هست .اما انتخاب اول ایالات متحده هست که چند تا دوست خوب دارم اونجا که میتونم مدت زیادی باهاشون زندگی کنم و از نظر هزینه بهم کمک کنن
دو نفرشون هم خودشون سیتیزن هستن و کارفرما هستند که بتونن برام درخواست ویزای کار بکنن
ولی خودم علاقه زیادی به المان و هلند دارم میشه کمی اطلاعات در مورد تحصیل در این دوتا کشور بدید؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
مد نظرم کشورهای اروپایی هست .اما انتخاب اول ایالات متحده هست که چند تا دوست خوب دارم اونجا که میتونم مدت زیادی باهاشون زندگی کنم و از نظر هزینه بهم کمک کنن
دو نفرشون هم خودشون سیتیزن هستن و کارفرما هستند که بتونن برام درخواست ویزای کار بکنن
ولی خودم علاقه زیادی به المان و هلند دارم میشه کمی اطلاعات در مورد تحصیل در این دوتا کشور بدید؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

با

توجه به اینکه بعضی از دانشگاه های المان رایگانه یا حتی مبلغ ناچیزی نسبت به دیگر کشورها میگرن گزینه خوبیه

دانشگاه های المان مدرک و گواهی قبولی در کنکور سراسری یا ازاد ازت میخوان اینا سیستم مزخرفی دارند که دیپلم ایران بد قبول میکنند یا معادل سازی میکنند عزیز تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود اجازه کار میدن و شرایط سنی وجود نداره منتها اگر تو سن کمتری مهاجرت کنی برای خودت خوبه چون درنهایت یه مدت زمانی طول میکشه تا به کشور جدید عادت کنی و با شرایط کنار بیای
برای استارت کار شما حداقل باید 10000 دلار داشته باشی تا بتونی حداقل یکسالی خودتو تو المان نگه داری
البته شاید اگه فامیلتون درجه 1 باشه و بتونه برای پدرت ویزا کار یا ویزای گردشگری بفرسته میشه
هزینه تحصیل در پست های قبل هم توضیح دادم دانشگاه های آلمان بستگی داره که کدوم دانشگاه انتخاب کنی دانشگاه های رایگان یا پولی ولی اگر هم پولی ها انتخاب مبلغ زیاد چشمگیر نیست مثل دانشگاه های امریکا نیست و هزینه زندگی هم برای یکنفره که بخواهد بطور متوسط در یکی از شهرهای بزرگ خرج کنه بین 700 تا 1000 دلار هست شهرهای کوچک به مراتب کمتره
خلاصه مطلب همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212
در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری و درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار
یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند در ضمن فامیلتون هم میتونه در پیدا کردن کار خودتون و پدرتون کمک کنه
در آلمان هم مثل ایتالیا و بقیه کشورها اروپایی مثل اسکاندیناوی (سوئد و...) مستر به زبان انگلیسی و المانی هست شما وقتی داری اپلای میکنی تو دانشگاه مورد نظر متوجه خواهی شد چون میگن که به زبان انگلیسی هست یا المانی حتمن باید دقت کنی!!

همون طور که قبلن هم توضیح داده بودم هلند کشوری که از شرق به آلمان و جنوب با بلژیک همسایه هست اب وهوای متعدال داره نه تابستان گرم داره نه زمستون سرد

اگر برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس بخواهید اقدام کنید بیشتر رشته ها تو دانشگاهشون به زبان هلندی تدریس میشه 1 ترم الی 2ترم هم به شما وقت میدن تا زبان هلندی یاد بگیرید
در مقطع فوق لیسانس بیشتر رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشه که ایتلس 6 به بالا شما نیاز دارید
هزینه تحصیل از سالی 12000 هزار تا به بالا هزینه زندگی هم بستگی به خودتون داره ولی زیر 700 دلار برای یک نفره در ماه نیست ممکنه با رومیت بتونی کمتر کنی

دانشگاه saxion هم راحت پیذیرش میده اما تحصیل تو هلند هزینش زیاده من پیشنهاد نمیدم اگر سوالی در مورد دانشگاه هاش و اسماشون داشتی بپرس

بهترین رنکینگ دانشگاه 114 تو جهانه که متعلق به داشنگاه eindhoven هست

اگه میتونی هزینه های امریکا اوکی کنی امریکا بیشتر توضیح بدم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
رشته پزشکی کجا توصیه می کنید ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام اقا حامد در مورد مهاجرت به ترکیه یه مقدار میتونی توضیح بدی در مورد زندگی و تحصیل و کار و خرج و مخارج.
ممنون

سلام دوست عزیز

برای چه مقطعی یخوای اقدام کنی عزیز لیسانس یا مستر؟؟؟ شما اذری هستی؟؟؟
قصدت مهاجرته به ترکیه؟؟؟

لطفا به این سوال ها پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
رشته پزشکی کجا توصیه می کنید ؟

دوست گرامی سالانه چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟؟هدفتون از ادامه تحصیل در خارج از ایران مهاجرت هست یا فقط تحصیل؟؟؟

بالا