• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

javad-abbaci

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

برای چه مقطعی یخوای اقدام کنی عزیز لیسانس یا مستر؟؟؟ شما اذری هستی؟؟؟
قصدت مهاجرته به ترکیه؟؟؟

لطفا به این سوال ها پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم

راستش برای برادرم میخوام برای لیسانس میخواد اقدام کنه - نه اذری نیست-قصد مهاجرت به ترکیه هست.(البته یه فوق دیپلم کامپیوتر هم داره)

با تشکر

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
راستش برای برادرم میخوام برای لیسانس میخواد اقدام کنه - نه اذری نیست-قصد مهاجرت به ترکیه هست.(البته یه فوق دیپلم کامپیوتر هم داره)

با تشکر

دوست عزیز باید توضیح بدم که اگر اذری بودی هزینه تحصیل تقریبن نصف میشد

عزیز کلن هزینه تحصیل در دانشگاه های ترکیه زیر 1000 دلار هست سالانه و هزینه زندگی هم شما رو 500 تومن حداقل باید حساب کنی البته ممکنه خوابگاه بگیری کمتر بشه در مورد سوال بعدیتون باید توضیح بدم که کلن دانشجوییان خارجی اجازه کار ندارند
کلن کشور ترکیه کشور مهاجر پذیری نیست و مهاجرت زیاد جالب نیست مخصوصن برای ما ایرانی ها نوع برخوردشون زیاد جالب نیست تا میفهمند ایرانی هستی بد برخورد میکنند
در ضمن به نظر من باید برای کشوری اقدام کنی که ارزششو داشته باشه
راستی بعضی از رشته ها هم به زبان انگلیشی و هم ترکی ارائه میشه

دانشگاه های خصوصی این خوبه Bilkent University و دانشگاه های دولتی Middle East Technical Universityو Bogazici University و ITU Istanbul Technical University هم خوب هستند
سوالی بود در خدمتم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
هر چی کمتر بهتر
فقط تحصیل و بازگشت

عزیز رشته های پزشکی کلن هزینه بر هستند

البته اگر نمیتونید زیاد هزینه کنید من کشور فیلیپین پیشنهاد میکنم چون این کشور برای رشته پر هزینه ای مثل دندان پزشکی سالانه 5000 دلار هزینه بر میداره+هزینه زندگی

شما میتونی به یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم درخواست بفرستی

http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/2/فیلیپین.aspx

من لیست دانشگاه براتون گذاشتم دانشگاه های درجه 1 سعی کنید انتخاب کنید که بعد برگشت بدون مشکل معادل سازی کنید

امیدوارم با کشورهای اسیای شرقی مشکلی نداشته باشین

اگر سوالی بود درخدمتم

satern

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز - اول اینکه از تاپیک خوبت ممنونم - خیلی از دوستان مثل من دنبال یه فرد وارد میگردن که ازش مشاوره بگیرن
من 26 سالمه - لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد - سطح زبان انگلیسی متوسط - مشغول کار هستم تو زمینه ی تحصیلی خودم
خیلی وقته در حال تحقیق برای اقامت هستم - یه چند ماهی هم کلاس ایتالیایی رفتم میخواستم تحصیلی برم ایتالیا و بعدش برای اقامت اقدام کنم ولی به خاطر کار گذاشتمش کنار ( وقت کلاس نداشتم )
خلاصه اینکه میخوام اقامت یه کشور اروپایی یا آمریکایی رو بگریم - حالا اگر شده به صورت نیروی کار متخصص و اگر نشد تحصیلی و بعدش اقدام برای اقامت
هزینه ای که میتونم بکنم 50.000.000 تومنه - ترجیحا کشور انگلیسی زبان مد نظرمه که بتونم زودتر یاد بگیرمش و با مردم ارتباط برقرار کنم
میخوام ببینم شما کجا رو پیشنهاد میکنید و چه روشی رو که هم هزینش زیاد نشه هم روال کار ساده تر باشه و زودتر به نتیجه برسه و کشوری هم باشه که بشه توش آینده داشت
پیشاپیش ممنون

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز. من یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدبد:
آیا داشتن کارت پایان خدمت با معافیت افسردگی برای خروج از کشور مشکل ایجاد میکنه؟
کلا آیا سفارت گیر میده رو اینچیزا؟

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوست عزیز قبل از اینکه بخوام شروع کنم میخوام ازت بخاطر راهنماییهای درست و دقیقت و از همه مهمتر بدون چشم داشت تشکر کنم.دوستانی که دنبال این مسایل هستند حتما قدر این اطلاعات رو میدونند.

من 27 سالمه و لیسانس نرم افزار دارم با معدل 14.مقصد اصلی واسه تحصیل هم المان هست.میخواستم از راهنمایی شما استفاده کنم برای اولین ترم بعدی اقدام کنم.متاهل هستم ولی همسرم مدرک پیش دانشگاهی داره.زبانم خوبه ولی مدرک ندارم ولی زود میتونم بگیرم.

لطفا در مورد دانشگاهی که تحصیل در ان رایگان باشه و مرتبط با رشته من مرا راهنمایی کنید.برای شروع تا 10 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی واسه ادامه حتما باید کار پیدا کنم.گفتنی زیاد دارم که بگم که ایشالا کم کم میگم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز - اول اینکه از تاپیک خوبت ممنونم - خیلی از دوستان مثل من دنبال یه فرد وارد میگردن که ازش مشاوره بگیرن
من 26 سالمه - لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد - سطح زبان انگلیسی متوسط - مشغول کار هستم تو زمینه ی تحصیلی خودم
خیلی وقته در حال تحقیق برای اقامت هستم - یه چند ماهی هم کلاس ایتالیایی رفتم میخواستم تحصیلی برم ایتالیا و بعدش برای اقامت اقدام کنم ولی به خاطر کار گذاشتمش کنار ( وقت کلاس نداشتم )
خلاصه اینکه میخوام اقامت یه کشور اروپایی یا آمریکایی رو بگریم - حالا اگر شده به صورت نیروی کار متخصص و اگر نشد تحصیلی و بعدش اقدام برای اقامت
هزینه ای که میتونم بکنم 50.000.000 تومنه - ترجیحا کشور انگلیسی زبان مد نظرمه که بتونم زودتر یاد بگیرمش و با مردم ارتباط برقرار کنم
میخوام ببینم شما کجا رو پیشنهاد میکنید و چه روشی رو که هم هزینش زیاد نشه هم روال کار ساده تر باشه و زودتر به نتیجه برسه و کشوری هم باشه که بشه توش آینده داشت
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز

دوست عزیز شما برای امریکا میتونید اقدام کنید از راه تحصیل برای مستر منتها باید نمره زبان داشته باشید و یا از راه Eb2 سرمایه گذاری سبک و یا E2 تخصص کاری اگر هدفتون امریکا باشه توضیح میدم

برای اروپا هم مشکلی ندارید چون شما سرمایه اولیه دارید میتونید از بهترین راه که همون تحصیلی در کشور مورد نظر اقدام کنی و بعد تحصیل موندگار بشی

سابقه بیمه هم دارید؟؟(برای ویزای کاری کانادا میپرسم)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز. من یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدبد:
آیا داشتن کارت پایان خدمت با معافیت افسردگی برای خروج از کشور مشکل ایجاد میکنه؟
کلا آیا سفارت گیر میده رو اینچیزا؟

سلام دوست گرامی

نگران نباشید خود سفارت از شما ازمایش مدیکال خواهد گرفت و تمام بدن شمارو چک میکنه اگر مشکلی باشه همون جا خودشون متوجه میشن

شما برای کجا میخوای اقدام کنی؟؟؟ادامه تحصیل؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز قبل از اینکه بخوام شروع کنم میخوام ازت بخاطر راهنماییهای درست و دقیقت و از همه مهمتر بدون چشم داشت تشکر کنم.دوستانی که دنبال این مسایل هستند حتما قدر این اطلاعات رو میدونند.

من 27 سالمه و لیسانس نرم افزار دارم با معدل 14.مقصد اصلی واسه تحصیل هم المان هست.میخواستم از راهنمایی شما استفاده کنم برای اولین ترم بعدی اقدام کنم.متاهل هستم ولی همسرم مدرک پیش دانشگاهی داره.زبانم خوبه ولی مدرک ندارم ولی زود میتونم بگیرم.

لطفا در مورد دانشگاهی که تحصیل در ان رایگان باشه و مرتبط با رشته من مرا راهنمایی کنید.برای شروع تا 10 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی واسه ادامه حتما باید کار پیدا کنم.گفتنی زیاد دارم که بگم که ایشالا کم کم میگم.

سلام دوست عزیز ممنون شما لطف داری همانطور که در پست های قبل هم در مورد کشور آلمان توضیح داده بودم باید بگم که با بعضی از دانشگاه های المان رایگانه و بقیه هم مبلغ ناچیزی نسبت به دیگر کشورها میگرن

دانشگاه های المان مدرک و گواهی قبولی در کنکور سراسری یا ازاد ازت میخوان اینا سیستم مزخرفی دارند که دیپلم ایران بد قبول میکنند یا معادل سازی میکنند عزیز تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود اجازه کار میدن و شرایط سنی وجود نداره منتها اگر تو سن کمتری مهاجرت کنی برای خودت خوبه چون درنهایت یه مدت زمانی طول میکشه تا به کشور جدید عادت کنی و با شرایط کنار بیای
برای استارت کار شما حداقل باید 10000 دلار داشته باشی تا بتونی حداقل یکسالی خودتو تو المان نگه داری
هزینه تحصیل در پست های قبل هم توضیح دادم دانشگاه های آلمان بستگی داره که کدوم دانشگاه انتخاب کنی دانشگاه های رایگان یا پولی ولی اگر هم پولی ها انتخاب مبلغ زیاد چشمگیر نیست مثل دانشگاه های امریکا نیست و هزینه زندگی هم برای یکنفره که بخواهد بطور متوسط در یکی از شهرهای بزرگ خرج کنه بین 700 تا 1000 دلار هست شهرهای کوچک به مراتب کمتره
خلاصه مطلب همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212
در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری ویکم زرنگ باشی میتونی بصورت محدود هم از دولت المان اجازه کار خارج از دانشگاه بگیری درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار
یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند
در آلمان هم مثل ایتالیا و بقیه کشورها اروپایی مثل اسکاندیناوی (سوئد و...) مستر به زبان انگلیسی و المانی هست شما وقتی داری اپلای میکنی تو دانشگاه مورد نظر متوجه خواهی شد چون میگن که به زبان انگلیسی هست یا المانی حتمن باید دقت کنی!!

همون طور که قبلن هم توضیح داده بودم هلند کشوری که از شرق به آلمان و جنوب با بلژیک همسایه هست اب وهوای متعدال داره نه تابستان گرم داره نه زمستون سرد

سوالی بود در خدمتم عزیز

EHSAN2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فقط کانادا هم برای زندگی هم تحصیل

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست گرامی

نگران نباشید خود سفارت از شما ازمایش مدیکال خواهد گرفت و تمام بدن شمارو چک میکنه اگر مشکلی باشه همون جا خودشون متوجه میشن

شما برای کجا میخوای اقدام کنی؟؟؟ادامه تحصیل؟؟؟
من که میخوام برم ایتالیا. اول تحصیل بعد مهاجرت.
الان ترم 5 هستم. مشکل سربازی هست که خیلی منو عقب میندازه بخصوص اگه قانون 24ماه خدمت اجرا بشه.
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که با پارتی و پول معافیت افسردگی بگیرم. دارم روش فکر می کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
فقط کانادا هم برای زندگی هم تحصیل

بله دوست عزیز کانادا کشور خوبیه برای مهاجرت میدونید که جمعیت حدودی 30 میلیون داره با وسعت بسیار زیاد!!!!دارای 10 ایالت که وسعت کل کشور 10 میلیون متر مکعب هست
کانادا یکی از ثروت مندترین کشورهای جهان محسوب می شود واقتصاد کانادا از تنوع وگوناگونی فراوانی برخوردار است. صنایعش متکی بر منابع طبیعی، صنایع تولیدی،صنایع خدماتی .
کانادا غنی ترین منابع طبیعی مثل مواد معدنی و نفت و گاز تا الوار و کشاورزی را داره همچنین در کشور کانادا خدمات درمانی رایگانه!!!!

منتها برای تحصیل و زندگی هزینه ها بالاست تقریبن با امریکا برابری میکنه دوست عزیز کانادا کشوری سردسیره زمستان های طولانی داره البته در بعضی ایالت هاش اب و هوا متعادل هست مثل جنوب بریتیش کلمبیا

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من که میخوام برم ایتالیا. اول تحصیل بعد مهاجرت.
الان ترم 5 هستم. مشکل سربازی هست که خیلی منو عقب میندازه بخصوص اگه قانون 24ماه خدمت اجرا بشه.
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که با پارتی و پول معافیت افسردگی بگیرم. دارم روش فکر می کنم

دوست عزیز به نظر من ایتالیا کشور خوبی برای مهاجرت بهش نیست شما باید به این کشور به عنوان کشوری که فقط بتونید مدرکی قابل قبول بگیرید ازش و بعد برای کشور سوم مثل کانادا یا امریکا یا فرانسه و المان و.... فکر کنید

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
آقا من هرچی گشتم دانشگاهی توی کانادا پیدا نکردم با معدل 13.5 بتونم برای ارشد برق اپلای کنم ! نیوزلند میشه پیدا کرد ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا من هرچی گشتم دانشگاهی توی کانادا پیدا نکردم با معدل 13.5 بتونم برای ارشد برق اپلای کنم ! نیوزلند میشه پیدا کرد ؟

عزیز با هزینه شخصی میخوای بری؟؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله دیگه .. با 13.5 که فاند نمیشه گرفت ، همون پذیرش بهمون بدن کافیه :))

چرا کانادا عزیز؟؟؟چرا امریکا نمیری؟؟؟
میدونید که هزینه تحصیل و زندگی تقریبن مشابه هست؟؟؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
چرا کانادا عزیز؟؟؟چرا امریکا نمیری؟؟؟
میدونید که هزینه تحصیل و زندگی تقریبن مشابه هست؟؟؟

بله اما مشکل GRE هستش که حس وحال خوندن براش رو ندارم :))) کانادا GRE نمیخوان لااقل.
و فکر میکنم بعدا اقامت دائم کانادا آسونتر بدست میاد همینطور نیوزلند یا استرالیا .
وگرنه در مورد آمریکا شکی نیست که بهترین گزینه هست ؛ فقط مشکل همین اقامت دائمش هست ، چون من قصدم اقامت هست

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
من کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد دارم (فنی حرفه ای) ، می خواستم بدونم توی کشورهای اروپایی یا آمریکایی مدرک کاردانی من رو قبول دارند یا حداقل واحدهاش رو تطبیق بدند و واحدهاییش رو بپذیرند؟
معاف هستم ، معدل کاردانی هم 16 هست و سالی 30 میلیون می تونم هزینه کنم (شایدم بیشتر)
مدرک زبان هم که در حال حاضر چیزی ندارم .
قبول کردن کاردانیم خیلی مهمه ، زورم میاد 2 سال و نیم الکی هدر بره و در صورتیکه قبول نکنند ، فکر کنم همون مالزی یا ایران بهتر باشه .
ممنون

بالا