سلام دوست عزیز قبل از اینکه بخوام شروع کنم میخوام ازت بخاطر راهنماییهای درست و دقیقت و از همه مهمتر بدون چشم داشت تشکر کنم.دوستانی که دنبال این مسایل هستند حتما قدر این اطلاعات رو میدونند.
من 27 سالمه و لیسانس نرم افزار دارم با معدل 14.مقصد اصلی واسه تحصیل هم المان هست.میخواستم از راهنمایی شما استفاده کنم برای اولین ترم بعدی اقدام کنم.متاهل هستم ولی همسرم مدرک پیش دانشگاهی داره.زبانم خوبه ولی مدرک ندارم ولی زود میتونم بگیرم.
لطفا در مورد دانشگاهی که تحصیل در ان رایگان باشه و مرتبط با رشته من مرا راهنمایی کنید.برای شروع تا 10 تومن هم میتونم هزینه کنم.ولی واسه ادامه حتما باید کار پیدا کنم.گفتنی زیاد دارم که بگم که ایشالا کم کم میگم.
سلام دوست عزیز ممنون شما لطف داری همانطور که در پست های قبل هم در مورد کشور آلمان توضیح داده بودم باید بگم که با بعضی از دانشگاه های المان رایگانه و بقیه هم مبلغ ناچیزی نسبت به دیگر کشورها میگرن
دانشگاه های المان مدرک و گواهی قبولی در کنکور سراسری یا ازاد ازت میخوان اینا سیستم مزخرفی دارند که دیپلم ایران بد قبول میکنند یا معادل سازی میکنند عزیز تو آلمان شما میتونی اجازه کار بگیری به صورت محدود اجازه کار میدن و شرایط سنی وجود نداره منتها اگر تو سن کمتری مهاجرت کنی برای خودت خوبه چون درنهایت یه مدت زمانی طول میکشه تا به کشور جدید عادت کنی و با شرایط کنار بیای
برای استارت کار شما حداقل باید 10000 دلار داشته باشی تا بتونی حداقل یکسالی خودتو تو المان نگه داری
هزینه تحصیل در پست های قبل هم توضیح دادم دانشگاه های آلمان بستگی داره که کدوم دانشگاه انتخاب کنی دانشگاه های رایگان یا پولی ولی اگر هم پولی ها انتخاب مبلغ زیاد چشمگیر نیست مثل دانشگاه های امریکا نیست و هزینه زندگی هم برای یکنفره که بخواهد بطور متوسط در یکی از شهرهای بزرگ خرج کنه بین 700 تا 1000 دلار هست شهرهای کوچک به مراتب کمتره
خلاصه مطلب همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست
در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212
در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری ویکم زرنگ باشی میتونی بصورت محدود هم از دولت المان اجازه کار خارج از دانشگاه بگیری درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار
یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند
در آلمان هم مثل ایتالیا و بقیه کشورها اروپایی مثل اسکاندیناوی (سوئد و...) مستر به زبان انگلیسی و المانی هست شما وقتی داری اپلای میکنی تو دانشگاه مورد نظر متوجه خواهی شد چون میگن که به زبان انگلیسی هست یا المانی حتمن باید دقت کنی!!
همون طور که قبلن هم توضیح داده بودم هلند کشوری که از شرق به آلمان و جنوب با بلژیک همسایه هست اب وهوای متعدال داره نه تابستان گرم داره نه زمستون سرد
سوالی بود در خدمتم عزیز