• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
من کاردانی کامپیوتر دانشگاه آزاد دارم (فنی حرفه ای) ، می خواستم بدونم توی کشورهای اروپایی یا آمریکایی مدرک کاردانی من رو قبول دارند یا حداقل واحدهاش رو تطبیق بدند و واحدهاییش رو بپذیرند؟
معاف هستم ، معدل کاردانی هم 16 هست و سالی 30 میلیون می تونم هزینه کنم (شایدم بیشتر)
مدرک زبان هم که در حال حاضر چیزی ندارم .
قبول کردن کاردانیم خیلی مهمه ، زورم میاد 2 سال و نیم الکی هدر بره و در صورتیکه قبول نکنند ، فکر کنم همون مالزی یا ایران بهتر باشه .
ممنون

سلام دوست عزیز

تو امریکا میتونی واحد هاتو ترنسفر کنی یعنی تطبیق واحد بدی اون درس هایی که هم نام هستند فکر کنم حداقل 1 سال شایدم بیشتر بتونی زنده کنی شما اگر بتونی مدرک زبان بگیری چون سالی 30 تومن میتونی خرج کنی تو امریکا تو یکی از دانشگاه های نسبتن خوب میتونی تحصیل کنی
اگر تمایل به تحصیل تو امریکا داری لطفن بگو کدوم ایالت یا اگر دانشگاهی مد نظرت هست بگو تا بیشتر راهنمایی کنم

nader_wanton

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز تاپیکت رو خوندم جالب بود در مورد مهاجرت.

یه سوال من شرایمو میگم میتونی بگی بهترین راهی که برای من هست کدومه؟

من الان 22سالمه رشته برق گرایش مخابرات دارم میخونم معدلم بالا نیست.دوست دارم مهاجرت کنم اما نه از طریق ادامه تحصیل ازراه های دیگه مهاجرت کنم.
من امریکارو خیلی دوست دارم برای مهاجرت اما نه کسی رو اونجا دارم نه سرمایه زیادمثلا100هزار$ که از این طریق مهاجرت کنم.کار هم نکردم که بگم تجربه دارم.

البته من الان دارم تحقیق میکنم اگر توصیه هم داری قبل از مهاجرتم مثلا حرفه به خصوص یا کار بخصوصی باید بلد باشم تا روال مهاجرتم و نیز زندگیم اونور بهتر بشه.بهم بگو
زبانم عالی نیست میشه گفت کمی به متوسط نزدیکه.:rolleyes:
من الان جزئ تیم واترپلو فولاد مبارکه هستم این کمکی میکنه؟
باراه های مهاجرات زیاد اشنا نیستم ماشالا انقدر قانون داره برای یه مهاجرت.
دوست دارم برم امریکا اما نه از طریق ادامه تحصیل نمیدونم چطور میتونم مهاجرت کنم مشکل رفتنه.چطور؟

و بعد من اطلاعات درمورد کار در ایالات امریکا رونمیدونم به نظرت باتلاش میشه راحتتر از ایران کار خوب پیدا کرد؟

عاشق شهرهای ساحلیم از بچگی دوست داشتم تو یه شهر ساحلی زندگی کنم.پیشنهادت چیه به نظرت کدوم شهرها یا ایالت رو میتون انتخاب کنم ک با زندگی ما ایرانی ها جور باشه پیشنهاد بده ایالت ویا شهرها رو؟(نظر خودم یکی از ایالات غربی امریکای شمالی نهایتا تگزاز گزینه اخره)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز تاپیکت رو خوندم جالب بود در مورد مهاجرت.

یه سوال من شرایمو میگم میتونی بگی بهترین راهی که برای من هست کدومه؟

من الان 22سالمه رشته برق گرایش مخابرات دارم میخونم معدلم بالا نیست.دوست دارم مهاجرت کنم اما نه از طریق ادامه تحصیل ازراه های دیگه مهاجرت کنم.
من امریکارو خیلی دوست دارم برای مهاجرت اما نه کسی رو اونجا دارم نه سرمایه زیادمثلا100هزار$ که از این طریق مهاجرت کنم.کار هم نکردم که بگم تجربه دارم.

البته من الان دارم تحقیق میکنم اگر توصیه هم داری قبل از مهاجرتم مثلا حرفه به خصوص یا کار بخصوصی باید بلد باشم تا روال مهاجرتم و نیز زندگیم اونور بهتر بشه.بهم بگو
زبانم عالی نیست میشه گفت کمی به متوسط نزدیکه.:rolleyes:
من الان جزئ تیم واترپلو فولاد مبارکه هستم این کمکی میکنه؟
باراه های مهاجرات زیاد اشنا نیستم ماشالا انقدر قانون داره برای یه مهاجرت.
دوست دارم برم امریکا اما نه از طریق ادامه تحصیل نمیدونم چطور میتونم مهاجرت کنم مشکل رفتنه.چطور؟

و بعد من اطلاعات درمورد کار در ایالات امریکا رونمیدونم به نظرت باتلاش میشه راحتتر از ایران کار خوب پیدا کرد؟

عاشق شهرهای ساحلیم از بچگی دوست داشتم تو یه شهر ساحلی زندگی کنم.پیشنهادت چیه به نظرت کدوم شهرها یا ایالت رو میتون انتخاب کنم ک با زندگی ما ایرانی ها جور باشه پیشنهاد بده ایالت ویا شهرها رو؟(نظر خودم یکی از ایالات غربی امریکای شمالی نهایتا تگزاز گزینه اخره)

سلام دوست عزیز شرایط شمارو مطالع کردم
باید توضیح بدم اول از همه باید دنبال مدرک زبان باشی چون گرفتن این مدرک خودش زمان بره
در مرحله دوم شما اگه بخوای امریکا برای مهاجرت انتخاب کنی باید از یکی از راه های که میگم اقدام کنی
1-تحصیل 2-تخصص 3- سرمایه گذاری 4-ازدواج
یه راه دیگه هم هست که ترجیح میدم توضیح ندم زیاد به کار ما نمیاد
اما سریعترین راه راه تحصیلی هست زیر 3 ماه میتونی به امرکیا برسی منتها باید از پس هزینها بربیای
عزیز شما راه دیگه ای داری چون ورزش به طور حرفه ای دنبال میکنی میتونی از راه ویزای O یا P استفاده کنی البته شرایط خاصی داره مثلن اسمت تو روزنامه ها چاپ شده باشه یا تو رده های بین اللملی شرکت کرده باشی و...

و یا اینکه از راه تحصیلی بری و تو تیم خود دانشگاه فعالیت کنی و فاند بگیری اینم راه بدی نیست من دیدم بعضی از دانشگاه ها هم چین اشخاصی میخوان

عزیز بهترین ایالت ها برای ما ایرانی ها ایالت های غرب امریکاست ایالت کالیفرنیا و مرکز این ایالت هم شهر لس انجلس هست من پیشنهاد میکنم اگه شرایط داری به اونجا مستقیم بری اب و هوای معتدل داره و سواحلی که دنبالش هستی هم اونجا پیدا میکنی البته یکم رویایی فکر میکنی شما یه مقدار هم به واقعیت ها و مشکلات که ممکنه در آینده باهاش برخورد کنی فکر کن

عزیز اگه به کانادا یا اروپا هم فکر میکنی بگو تا در مورد اون هم توضیح بدم

سوالی بود در خدمتم

nader_wanton

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ممنونم از پاسخ
خوب زبان رو حتما ممنونم بازم بابت تاکیدت.
راه حل4 رو فعلا بیخیالم اما درمورد3 یه توضیح مختصری میدی؟فکر کنم بیشتر به درد خانواده بخوره(گروهی)تا مجردی مثل من.راه حل 2 چجور تخصوصی؟درمورد تحصیل هم باید روش فکر کنم تصمیم دارم برای فوق بخونم اما همونطور که گفتی از پس هزینهاش بر بیام؟
میتونم اونجا کارپاره وقت کنم و تحصیل؟هزینه هاشم توضیح میدی ممنونت میشم.
کالیفرنیا ایالت خوبیه همش خوبه اما خرجش بالاست همانطور ک درامدشم اگر کارخوب باشه بالاست.درمورد رویایی بودن درست زیاد فکر میکنم اما ادم باید به رویاهاش فکر کنه و تبدیلش کنه به هدف تابهش برسه.منم سعیم اینه امیدوارم
بازم منتظر جوابتون هستم ممنونم
راستی درمورد مشکلات و واقعیتی که هست صحبت کردی میتونی اینم برام توضیح بدی

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام ممنونم از پاسخ
خوب زبان رو حتما ممنونم بازم بابت تاکیدت.
راه حل4 رو فعلا بیخیالم اما درمورد3 یه توضیح مختصری میدی؟فکر کنم بیشتر به درد خانواده بخوره(گروهی)تا مجردی مثل من.راه حل 2 چجور تخصوصی؟درمورد تحصیل هم باید روش فکر کنم تصمیم دارم برای فوق بخونم اما همونطور که گفتی از پس هزینهاش بر بیام؟
میتونم اونجا کارپاره وقت کنم و تحصیل؟هزینه هاشم توضیح میدی ممنونت میشم.
کالیفرنیا ایالت خوبیه همش خوبه اما خرجش بالاست همانطور ک درامدشم اگر کارخوب باشه بالاست.درمورد رویایی بودن درست زیاد فکر میکنم اما ادم باید به رویاهاش فکر کنه و تبدیلش کنه به هدف تابهش برسه.منم سعیم اینه امیدوارم
بازم منتظر جوابتون هستم ممنونم
راستی درمورد مشکلات و واقعیتی که هست صحبت کردی میتونی اینم برام توضیح بدی

خواهش میکنم

سرمایه گذاری سنگین با 500 هزار دلار شما و یا خانواده به گرین کارت میرسید EB5
و یا سرمایه گذاری کم با 50000 دلار به بالا یه بیزینسی شروع میکنی که دو سال به دوسال میتونی تمدید کنی اگر که بتونی هر سال مالیات بدی با ویزای E2 میتونی اقدام کنی

در مورد تخصص هم با ویزای eb3 یا eb2 میتونی اقدام کنی این ویزا شامل افراد متخصص با مدارک تحصیلی بالاتر از لیسانس (فوق لیسانس و دکترا) می باشد.همچنین اگر توسط کارفرمایی شما جاب افر داریدبا این ویزا میتونید اقدام کنید

دوست عزیز هزینهه تحصیل هم بستگی به خودتون داره که کدوم دانشگاه با چه رتبه ای و کدوم شهر انتخاب میکنی اما قطعن کمتر از 15000 16000 دلار نخواهد بود هم تحصیل هم زندگی در ضمن شما میتونی رومیت پیدا کنی و هزینه زندگی کمتر کنی
در مورد کار کاردن هم باید تو میحط دانشگاهی بصورت محدود کار کنی و یا اینکه بعد 1 سال بتونی به دولت ایالت متحده ثابت کنی از پس هزینه ها برنمیای تا اجازه کار بدن البته میتونی غیرقانونی کار کنی منتها اگر متوجه بشند کارت به مشکل میخوره برای گرین کارت و...

شاید بتونی از فاند هایی که موجوده هم استفاده کنی این فاندها به کمکت میاد و برای ادامه تحصیل با یه استادی همکاری کنی و ایشون هم در قبال کاری که انجام میدی بهتون حقوق بده منظورم همون TA یا RA چون تو مقطع فوق درصد گرفتن زیاد نیست من زیاد توضیح نمیدم اما برای دکترا شانس زیادی خواهی داشت

دوست عزیز مشکلاتی که ممکنه در آینده باهش برخورد کنی زیادن همین که شما مهاجری و با فرهنگ اون ها آشنا نیستی تا بیا خودتو وقف بدی ممکنه طول بکشه البته ممکنه تا بخودت بیای ببنی سنی گذشته و... یا ممکنه تمام اون چیزهایی که تو فکرتون هست هم برسی اما دوری از خانواده و ایران قطع بی تاثیر نیست و.... البته من منکر این نیستم که برای افراد یه سری ارزش ها و هدف ها وجود داره که برای رسیدن بهشون تلاش میکنند.

اگر سوالی هست در خدمتم

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
من ترم اول کارشناسی ارشد برق قدرت رو دارم تموم می کنم دانشگاه آزاد تهران
می خوام بدونم الان اگه اقدام کنم راحی هست که یه جایی برای ادامه برم که این واحد هایی که پاس کردم رو قبول کنن
از نظر مالی هم می تونم خودم رو ساپورت کنم .
بعد من اگه از دانشگاههای کانادا ارشد بگیرم برای اقامت امتیاز مثبت حساب می شه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من ترم اول کارشناسی ارشد برق قدرت رو دارم تموم می کنم دانشگاه آزاد تهران
می خوام بدونم الان اگه اقدام کنم راحی هست که یه جایی برای ادامه برم که این واحد هایی که پاس کردم رو قبول کنن
از نظر مالی هم می تونم خودم رو ساپورت کنم .
بعد من اگه از دانشگاههای کانادا ارشد بگیرم برای اقامت امتیاز مثبت حساب می شه؟

سلام دوست عزیز

شما برای کانادا میخوای اقدام کنی یا امریکا؟؟؟

برای کانادا اگر در دانشگاه کانادا تحصیل کنی به ازای 3 سال بودن در خاک کانادا میتونی برای اقامت دائم اقدام کنی البته به ازای هر سال تحصیلی 6 ماه حساب میکنند و مابقی باید یا دکترا بخونی یا با ویزاهای کاری خودتو نگه داری تا 3 سال پر کنی بتونی اقامت بگیری
دوست عزیز شاید بتونی بیشتر واحد ها تطبیق بدی منتها باید با واحد های اون ها یکی باشه
به نظر اگر از پس هزینه ها برمیای رو امریکا فکر کن شرایط اونجا برای رشته برق عالیه

سوالی بود در خدمتم

m_desimoos

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز، ممنون به خاطر تاپیک فوق العادت
راستش من از وقتی دبیرستانی بودم یکی از هدفهام این بود که برای ادامه تحصیل از ایران برم. الان هم توی سالهای اول دانشگاه هستم. کامپیوتر می خونم توی دانشگاه شیراز. زبانم هم خوبه و فکر می کنم اگه برم دنبالش حداکثر تا 6 ماه دیگه بتونم آیلتسم رو بگیرم. فامیل هم داریم اونور ولی اصلا در حدی نیستن که بتونم از طریق اونها اقدام کنم :(
تصمیم دارم برای بعد از این که لیسانس رو گرفتم از ایران برم. جاهای مد نظرم هم به ترتیب کانادا،آمریکا،اروپا،استرالیا است اگر هم اینها نشدن حتی حاضرم برم قطب شمال یا جنوب :دی
حالا چند تا سوال از شما داشتم که اگه جواب بدید واقعا ممنون می شم

- برای این که بورسیه بخوام بگیرم چی کار باید بکنم؟؟ کلا چه جوری بورسیه می دن؟؟ به کیا می دن؟؟
- رشته و دانشگاهی که الان توش دارم درس می خونم از اعتبار کافی برخوردار هست یا نه؟!
- معدلی که توی این 4 سال می گیرم چه قدر مهمه؟ مثلا اگه بعد از 4 سال با معدل بالا فارق التحصیل بشم تاثیر مثبت زیادی داره؟ یا برعکسش، اگه معدلم پایین بشه باید به دانشگاههای مالزی و قبرس بسنده کنم؟؟
- سربازی رو هم نرفتم و نمی خوام هم برم!! فکر می کنم قانونش این جوری باشه که اگه کسی که مشموله از کشور خارج بشه باید یه مبلغی رو وثیقه بزاره. می خواستم ببینم این درسته؟ مبلغش چه قدره؟ کلا یه توضیحی دربارش بدید اگه میشه
- کاری هست که از الان بتونم انجام بدم یا باید صبر کنم تا مدرکم رو بگیرم بعدش اقدام کنم؟؟

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز، ممنون به خاطر تاپیک فوق العادت
راستش من از وقتی دبیرستانی بودم یکی از هدفهام این بود که برای ادامه تحصیل از ایران برم. الان هم توی سالهای اول دانشگاه هستم. کامپیوتر می خونم توی دانشگاه شیراز. زبانم هم خوبه و فکر می کنم اگه برم دنبالش حداکثر تا 6 ماه دیگه بتونم آیلتسم رو بگیرم. فامیل هم داریم اونور ولی اصلا در حدی نیستن که بتونم از طریق اونها اقدام کنم :(
تصمیم دارم برای بعد از این که لیسانس رو گرفتم از ایران برم. جاهای مد نظرم هم به ترتیب کانادا،آمریکا،اروپا،استرالیا است اگر هم اینها نشدن حتی حاضرم برم قطب شمال یا جنوب :دی
حالا چند تا سوال از شما داشتم که اگه جواب بدید واقعا ممنون می شم

- برای این که بورسیه بخوام بگیرم چی کار باید بکنم؟؟ کلا چه جوری بورسیه می دن؟؟ به کیا می دن؟؟
- رشته و دانشگاهی که الان توش دارم درس می خونم از اعتبار کافی برخوردار هست یا نه؟!
- معدلی که توی این 4 سال می گیرم چه قدر مهمه؟ مثلا اگه بعد از 4 سال با معدل بالا فارق التحصیل بشم تاثیر مثبت زیادی داره؟ یا برعکسش، اگه معدلم پایین بشه باید به دانشگاههای مالزی و قبرس بسنده کنم؟؟
- سربازی رو هم نرفتم و نمی خوام هم برم!! فکر می کنم قانونش این جوری باشه که اگه کسی که مشموله از کشور خارج بشه باید یه مبلغی رو وثیقه بزاره. می خواستم ببینم این درسته؟ مبلغش چه قدره؟ کلا یه توضیحی دربارش بدید اگه میشه
- کاری هست که از الان بتونم انجام بدم یا باید صبر کنم تا مدرکم رو بگیرم بعدش اقدام کنم؟؟

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم

سلام دوست عزیز

بورس گرفتن تو مقطع مستر امریکا یا کانادا مشکل و کم هست اما نشدنی نیست شاید اگر بتونی با هزینه شخصی اقدام کنی و بری و با استاد مستقیم صحبت کنی بتونی از ترم 2 3 به بعد ازش فاند بگیری
برای گرفتن فاند کلن 2 راه داری یا مستقیم با استاد تماس بگیری و رزومه خودتو بفرستی یا با دانشگاه تماس بگیری
البته از خود استاد ها دو نوع فاند میتونی بگیری TAیا RA
شرایط برای گرفتن بورس هم داشتن معدل بالا و داشتن نمره زبان خوب و داشتن مقاله بین الملی و GRE ,...
برای سربازی نرفتن باید توضیح بدم از زمان فارغ التحصیلی تا زمان گرفتن دفترچه 6 ماه وقت داری کارهای اپلای اوکی بکنی و پذیرش بگیری بری وزارت علوم معافیت تحصیلی بدهند البته شرایطشو دقیق تو صفحات قبل نوشته بودم که 15 میلیون هم **** وظیفه وثیقه میگیرن

شما از الان دنبال گرفتن نمره زبان خوب باشید و دنبال نوشتن مقاله درست و حسابی باشید شما دنبال مهاجرت هستی به همین خاطر باید تو کشور که قصد اقامت داری خوب دقت کنی و درست انتخاب کنی
در ضمن نگران دانشگاه هم نباشید دانشگاه سراسری شیراز به اندازه کافی اعتبار داره

سوالی بود در خدمتم

m_desimoos

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون به خاطر جوابتون، چند تا سوال دیگه داشتم

- نحوه ارتباط با دانشگاه یا استاد چه جوریه؟

ببخشید اگه زیاد سوال می کنم...

ویرایش: الان صفحه های قبلی رو هم مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که کلن بیخیال کشورهای اروپایی بشم و تمرکزم رو بزارم روی کانادا و آمریکا
در مورد نوشتن مقاله هم سوال داشتم، مثلا ما یه مقاله رو می نویسیم، بعدش باید اون رو بفرستیم برای یکی از مجلات خارجی تا اونا چاپش کنن، بعد این می شه یکی از رزومه های ما؟ کلن اگه یه خورده بیشتر توضیح بدید دربارش ممنون می شم

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون به خاطر جوابتون، چند تا سوال دیگه داشتم

- نحوه ارتباط با دانشگاه یا استاد چه جوریه؟

ببخشید اگه زیاد سوال می کنم...

ویرایش: الان صفحه های قبلی رو هم مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که کلن بیخیال کشورهای اروپایی بشم و تمرکزم رو بزارم روی کانادا و آمریکا
در مورد نوشتن مقاله هم سوال داشتم، مثلا ما یه مقاله رو می نویسیم، بعدش باید اون رو بفرستیم برای یکی از مجلات خارجی تا اونا چاپش کنن، بعد این می شه یکی از رزومه های ما؟ کلن اگه یه خورده بیشتر توضیح بدید دربارش ممنون می شم

در زمینه ارتباط با استاد شما اول انتخاب کن کدوم دانشگاه میخوای ادامه بدی اولین کار اینه که میری تو سایت اون دانشگاه تو قسمت faculty سایت میگردی دنبال استادی که زمینه کاریش با شما یکی هست یا اینکه میخوای در زمینه کاریش ادامه بدی در هر صورت صفحه شخصی استاد پیدا میکنی ایمیل یا شماره تماس داره رزومه خود تحت عنوان دانشجو زیر نظر شما یا علاقه به تحقیق در زمینه کاری شما میفرستی البته یادتون باشه تا یه ماه قبل ددلاین ها فرستاده باشی چون زمان ددلاین استاد ها سرشون خیلی شلوغه وقت نمیکنند بخونند
فرمت رزومه هم خاصه یادت باشه هر چیزی نباید بنویسی اگه نداری بگو برات سمپل بفرستم
بله مقاله که نوشتید و چاپ شد داخل رزومه حتم ذکر میکنی

نامه SOP هم باید داشته باشید که مختص به خودتون یه وقت از جایی کپی پست نکنید چون سریعن متوجه میشن و تاثیر منفی داره

سوالی بود در خدمتم

theseeker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تشکر
یکی از مسائل مهم برای تصمیم گیری من امکان بردن همسرم همراه خودم برای ادامه تحصیل هست (البته فقط خودم قصد ادامه تحصیل دارم). تا جایی که تحقیق کردم در مورد کانادا چنین امکانی نیست. اگر در مورد امریکا و کشورهای اروپایی اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیار من و دوستان دیگر بگذارید.
متشکرم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و تشکر
یکی از مسائل مهم برای تصمیم گیری من امکان بردن همسرم همراه خودم برای ادامه تحصیل هست (البته فقط خودم قصد ادامه تحصیل دارم). تا جایی که تحقیق کردم در مورد کانادا چنین امکانی نیست. اگر در مورد امریکا و کشورهای اروپایی اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیار من و دوستان دیگر بگذارید.
متشکرم

سلام دوست عزیز
عزیز در مورد امریکا باید توضیح بدم همزمان با خودتون میتونید درخواست بدین منتها شانس گرفتن ویزا براتون کم میشه چون این نوع ویزاهایی که ما میگیری غیر مهاجرتی هستند افسری که با شما مصاحبه میکنه از شما خواهد پرسید که ایا هدفت پس از فارغ التحصیلی برگشت به کشور هست خوب این افسر وقتی درخواست همسرتون هم میبینه با خودش ممکنه فکر کنه دیگه برگشتی در کار نباشه
در نهایت باید بگم بهتر اگه برای امریکا داری اقدام میکنید همزمان اقدام کنید چون دوستانی بودند که اول خودشون اقدام کردند و بعد چند ماه همسرشون اقدام کرده بودند ویزا به همسرشون تعلق نگرفته بود مهمترین فاکتور تو گرفتن ویزای همزمان نشون دادن ساپورت مالی هست که هم خودتون و هم همسرتون تو مدت تحصیل هست

برای اروپا شرایط یکم راحتر هست اتریش فنلاند المان به همسر هم ویزا میدن مشکلی ندارید

سوالی بود در خدمتم

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز تاپیک خوبی راه انداختی ... من ترم اول کارشناسی ارشدم می خوام بعد درسم برم یکی از کشور های خارجی فرق نداره کجا فقط یه جایی باشه که بعد اتمام درسم نگن برگرد ایران .
سربازیم هم رفتم یه چند ماهی مونده که باید بعد ار فوق ادامش رو برم . یکی از دوستام داره اسپانیا دکتراشو می گیره می خواستم بدونم کشور های دیگه چه طوره می خوام حتما بورس باشه و حتما تو ان کشور سر کارم برم در ضمن اگه بگی حقوق کارمندا تو ان کشوری که معرفی می کنی چه قدر هست عالیه . چون اگر بورس بگیرم خرج دانشگاه رو می دن ولی من قصد اقامت دایم رو دارم واسه همین باید کار کنم . این جا که حقوقشون به درد لای جرز می خوره ! با این اوضاع خرابه کشور عزیزمون هم مجبورم از این کشور برم . منتظر جوابتم متشکر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز تاپیک خوبی راه انداختی ... من ترم اول کارشناسی ارشدم می خوام بعد درسم برم یکی از کشور های خارجی فرق نداره کجا فقط یه جایی باشه که بعد اتمام درسم نگن برگرد ایران .
سربازیم هم رفتم یه چند ماهی مونده که باید بعد ار فوق ادامش رو برم . یکی از دوستام داره اسپانیا دکتراشو می گیره می خواستم بدونم کشور های دیگه چه طوره می خوام حتما بورس باشه و حتما تو ان کشور سر کارم برم در ضمن اگه بگی حقوق کارمندا تو ان کشوری که معرفی می کنی چه قدر هست عالیه . چون اگر بورس بگیرم خرج دانشگاه رو می دن ولی من قصد اقامت دایم رو دارم واسه همین باید کار کنم . این جا که حقوقشون به درد لای جرز می خوره ! با این اوضاع خرابه کشور عزیزمون هم مجبورم از این کشور برم . منتظر جوابتم متشکر

سلام دوست عزیز

برای دکترا میتونید امریکا اقدام کنید و شانس گرفتن فاند هم هست منتها شرایط داره دوست عزیز شما با مدرک دکترا اونجا باشی 100 درصد موندگاری و به احتمال زیاد اگر با استادی کار کنی در همون دانشگاه بتونی خودتو نگه داری و موندگاربشی
اگر نخوای یکم ریسک کنی امریکا نری من پیشنهاد میکنم به کشورهای المان فرانسه فنلاند و اتریش هم فکر کنی تو این کشورها همراه با تحصیل اجازه کار هم میتونی بگیری و بعد تحصیل هم شانس موندگاری بسیار بالاست
درمورد حقوق هم باید بگم تو امریکا کسی تو رشته برقر(شته خودم) تحصیل کرده وتو همون دانشگاه داره کار میکنه استادیاره منظورم حقوق ماهانه داره 8000 تا 10000 دلار میگیره اینو دقیق دارم میگم دقیقن دوستم تو دانشگاه تگزاس داره همین مقدار میگیره

سوالی بود درخدمتم

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز

برای دکترا میتونید امریکا اقدام کنید و شانس گرفتن فاند هم هست منتها شرایط داره دوست عزیز شما با مدرک دکترا اونجا باشی 100 درصد موندگاری و به احتمال زیاد اگر با استادی کار کنی در همون دانشگاه بتونی خودتو نگه داری و موندگاربشی
اگر نخوای یکم ریسک کنی امریکا نری من پیشنهاد میکنم به کشورهای المان فرانسه فنلاند و اتریش هم فکر کنی تو این کشورها همراه با تحصیل اجازه کار هم میتونی بگیری و بعد تحصیل هم شانس موندگاری بسیار بالاست
درمورد حقوق هم باید بگم تو امریکا کسی تو رشته برقر(شته خودم) تحصیل کرده وتو همون دانشگاه داره کار میکنه استادیاره منظورم حقوق ماهانه داره 8000 تا 10000 دلار میگیره اینو دقیق دارم میگم دقیقن دوستم تو دانشگاه تگزاس داره همین مقدار میگیره

سوالی بود درخدمتم

متشکر . اه خدای من حقوقش زیادی خوبه :cool: و البته بستگی به سابقه کارش هم داره ...
مشکل همون موندگاری و گرفتن بورسه ! می تونیین بیشتر توضیح بدین

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
متشکر . اه خدای من حقوقش زیادی خوبه :cool: و البته بستگی به سابقه کارش هم داره ...
مشکل همون موندگاری و گرفتن بورسه ! می تونیین بیشتر توضیح بدین

نحوه بورس گرفتن هم تو صفحات قبل توضیح دادم تصمیم دارید برای امریکا اقدام کنید؟؟؟؟

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
هنوز نمی دونم بستگی داره کجا من رو به عنوان بورس قبول کنند .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
هنوز نمی دونم بستگی داره کجا من رو به عنوان بورس قبول کنند .

دوست عزیز شما دنبال بورس گرفتن تو همون کشورها باشید چون همزمان باید تو چندین دانشگاه درخواست بدین تا ببینید کدوم اوکی میشه

روش پیدا کردن استاد هم تو تاپیک قبلی هست لطفن بخونید واگر سوالی بود بپرسین اما مهمترین فاکتور اینه که مقاله بین الملی باید داشته باشید و نمره زبان خوب و GRE GMAT بالا داشته باید

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوست عزیز
اول از همه شرایط خودمو میگم.
من الان 22 سالمه و دانشجوی شیمی محض دانشگاه تربیت معلم آذربایجان هستم، خیلی علاقه دارم که توی آمریکا ادامه تحصیل بدم، از نظر خدمت مشکلی ندارم چون میخوام معافیت پزشکی بگیرم به خاطر دیابت، حاضرم از دانشگاه انصراف بدم و تو آمریکا از صفر شروع کنم! توی آمریکا یه عمو و یه عمه دارم، وضعیت مالی خونواده ی عمم خوبه و میتونن همه جوره ساپورتم کنن، عموم هم اونجا پمپ بنزین داره و اگه بخوام راحت میتونه استخدامم کنه! عمم میگه اگه برم اونجا بهترین دختر رو برای ازدواج با من برام پیدا میکنه!
با این اوصاف شرایط من چجوریه میتونم به رفتن امیدوار باشم؟ اولویت اولم تحصیل تو رشته ی پزشکی یا دندانپزشکی هست، بعد اون شیمی و زیست شناسی! زبان هم کاملا مسلطم ولی مدرک تافل یا ایلتس ندارم!
بی صبرانه منتظر پاسخ شما دوست بزرگوار هستم!

بالا