• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خدمت رو که انگار میشه وصیغه گذاشت و رفت.درسته؟
من فاند میخام. معرفی میکنید بنا به درخواست پست قبلیم.
مرسی.ممنون

بله میشه با وثیقه رفت

عزیز شما از همون راهی که در پست قبلی توضیح دادم شروع کن با استاد های اون دانشگاه ارتباط برقرار کن البته تو هر دانشگاه به 1 2 استاد ایمیل بده چون این استادها با هم در ارتباط هستند شما به اولی بگی من تمایل دارم زیر نظر شما فعالیت کنم و بری به همکارش همین حرفو بزنی جلوه خوبی نداهر حتمن حواست باشه من سعی میکنم تا امشب لیست 10 تا از دانشگاه های کانادا رو به ترتیب رتبه بذارم

شما C.V SOP داری؟؟؟سمپی خواستی حتمن بگو بفرستم

god.fsl

Registered User
لایک‌ها
71
بله میشه با وثیقه رفت

عزیز شما از همون راهی که در پست قبلی توضیح دادم شروع کن با استاد های اون دانشگاه ارتباط برقرار کن البته تو هر دانشگاه به 1 2 استاد ایمیل بده چون این استادها با هم در ارتباط هستند شما به اولی بگی من تمایل دارم زیر نظر شما فعالیت کنم و بری به همکارش همین حرفو بزنی جلوه خوبی نداهر حتمن حواست باشه من سعی میکنم تا امشب لیست 10 تا از دانشگاه های کانادا رو به ترتیب رتبه بذارم

مرسی بابت راهنماییتون.
ممنون میشم که لیست دانشگاه ها رو برام بفرستید.خیلی ممنون.
نه والا هنوز C.V SOP تهیه نکردم.اگر یه سمپل برام بفرستید ، سریع تهیه میکنم.
بازهم ممنون بابت کمکتون

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز :)

میشه یه مقدار در مورد نحوه وثیقه گذاشتن توضیح بدید؟ آیا حتما باید از یه دانشگاه پذیرش گرفت؟ چون در واقع برای درس خوندن نمیخوام برم، حالا شاید اگر موقعیت خوبی پیش بیاد درس هم بخونم ولی هدف از رفتنم ادامه تحصیل نیست.
در حقیقت میخوام بدونم کسی که با ویزای نامزدی میخواد بره آمریکا و اونجا با یه شهروند آمریکایی ازدواج کنه ولی سربازی نرفته و سال دیگه هم فوق لیسانس خودش رو میگیره باید چیکار کنه که بتونه پاسپورت بگیره و از ایران خارج بشه؟ چه راه حلی وجود داره؟

با تشکر

بله میشه با وثیقه رفت

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی بابت راهنماییتون.
ممنون میشم که لیست دانشگاه ها رو برام بفرستید.خیلی ممنون.
نه والا هنوز C.V SOP تهیه نکردم.اگر یه سمپل برام بفرستید ، سریع تهیه میکنم.
بازهم ممنون بابت کمکتون

دانشگاه های کانادا به ترتیب رتبه

1-دانشگاه تورونتو رتبه 19

هزینه تحصیل کانادایی ها 5509 دلار
هزینه تحصیل دانشجوییان خارجی 24000 دلار در سال
هزینه زندگی میانگین 1000 تا 1500 دلار

ادرس سایت
University of Toronto

2-دانشگاه بریتیش کلمبیا رتبه 22 در جهان
در شهر ونکوور و کلونا

هزینه تحصیل دانشجوییان کانادایی 4900 دلاردر سال
هزینه تحصیل دانشجویان خارجی 23000 دلار در سال
هزینه زندگی 1000 تا 1500 دلار در ماه
Welcome to The University of British Columbia - UBC.ca

3-دانشگاه McGill University رتبه 28 در جهان
در شهر مونترال
هزینه تحصیلی دانشجوییان کانادایی 2100 دلار در سال
هزینه تحصیلی دانشجوییان خارجی 19000 دلار در سال
هزینه زندگی 900 تا 1300 دلار در ماه

McGill University

4-دانشگاه البرتا رتبه 100
در شهر ادمونتون
هزینه تحصیل شهروندان کانادایی 5000 دلار در سال
هزینه تحصیل دانشجوییان خارجی 18000 دلار در سال

Government of Alberta Index

5-دانشگاه ویکتوریا رتبه 177
در جزیره زیبای ویکتوریا در جنوب غربی کانادا قرار گرفته
هزینه تحصیل دانشجوییان خارجی 4900 دلار
هزینه تحصیل دانشجوییان خارجی 15000 دلار

University of Victoria - University of Victoria - University of Victoria

6-دانشگاه اوتاوا رتبه 185

در شهر اوتاوا
هزینه تحصیل کانادایی ها 9000 دلار
هزینه تحصیل خارجی ها 21000 دلار
هزینه زندگی در شهر اوتاوا 1000 تا 1500 دلار در ماه

Université d'Ottawa - University of Ottawa

7-دانشگاه منیتوبا رتبه 307
شهر وینیپیگ

هزینه تحصیل کانادایی ها 3300 دلار
هزینه تحصیل خارجی ها 11000 دلار در سال
هزینه زندگی 900 تا 1400 دلار

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز :)

میشه یه مقدار در مورد نحوه وثیقه گذاشتن توضیح بدید؟ آیا حتما باید از یه دانشگاه پذیرش گرفت؟ چون در واقع برای درس خوندن نمیخوام برم، حالا شاید اگر موقعیت خوبی پیش بیاد درس هم بخونم ولی هدف از رفتنم ادامه تحصیل نیست.
در حقیقت میخوام بدونم کسی که با ویزای نامزدی میخواد بره آمریکا و اونجا با یه شهروند آمریکایی ازدواج کنه ولی سربازی نرفته و سال دیگه هم فوق لیسانس خودش رو میگیره باید چیکار کنه که بتونه پاسپورت بگیره و از ایران خارج بشه؟ چه راه حلی وجود داره؟

با تشکر

سلام دوست عزیز
شرایط گرفتن مرخصی تحصیلی در خارج از ایران در صفحات قبل توضیح دادم بله شما پذیرش میگیرید اول

شما میتونی با پذیرش از یه دانشگاه از ایران خارج بشی و از مرخصی تحصیلی استفاده کنی و در امریکا ازدواج کنی و به گرین کارت به راحتی برسی در ضمن با این کار هزینه تحصیل در دانشگاه های امریکا از نصف هم کمتر میشه بهترین موقعیت میتونید به دست بیارید

عزیز سوالی بود در خدمتم

god.fsl

Registered User
لایک‌ها
71

ادرس سایت
University of Toronto

در شهر ونکوور و کلونا

در شهر مونترال

McGill University

در شهر ادمونتون

در شهر اوتاوا

شهر وینیپیگ

مرسی داداش. خیلی لطف کردید.
خواهشا یه سمپل از C.V SOP برام پ.خ کنید اگر امکانش هست.
باز هم ممنون

god.fsl

Registered User
لایک‌ها
71

ادرس سایت
University of Toronto

در شهر ونکوور و کلونا

در شهر مونترال

McGill University

در شهر ادمونتون

در شهر اوتاوا

شهر وینیپیگ

مرسی داداش. خیلی لطف کردید.
خواهشا یه سمپل از C.V SOP برام پ.خ کنید اگر امکانش هست.
باز هم ممنون

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون

البته منظورم از اینکه عرض کردم سال دیگه فوق لیسانس رو میگیرم این بود که بعد از اینکه مدرک رو گرفتم میخرم برم. (نه اینکه مرخصی بگیرم و برم و برگردم.) الان دانشجوی فوق لیسانس مهندسی عمران-سازه دانشگاه سراسری هستم. قضیه پذیرش گرفتن صرفا برای گرفتن پاسپورت و خروج هست نه اینکه واقعا بخوام توی اون دانشگاهی که پذیرش میگیرم درس بخونم، با توجه به شناختی که از دانشگاه ها دارید برای کدوم دانشگاه اقدام کنم؟ کار سختی هست و سخت پذیرش میدن؟ کی باید اقدام کنم (مثلا همین الان باید این کار ها رو شروع کنم؟) و چقدر زمان میبره که قبول کنن و وثیقه بگیرن و پاسپورت بدن؟

با تشکر :)

سلام دوست عزیز
شرایط گرفتن مرخصی تحصیلی در خارج از ایران در صفحات قبل توضیح دادم بله شما پذیرش میگیرید اول

شما میتونی با پذیرش از یه دانشگاه از ایران خارج بشی و از مرخصی تحصیلی استفاده کنی و در امریکا ازدواج کنی و به گرین کارت به راحتی برسی در ضمن با این کار هزینه تحصیل در دانشگاه های امریکا از نصف هم کمتر میشه بهترین موقعیت میتونید به دست بیارید

عزیز سوالی بود در خدمتم

Cinatra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز آمریکا بودم نیویورک منهتن حال میکنی چقدر کلمه بلدم؟ آره داشم توی آمریکا با لوله زدم تو سر یکی خونی مالی کردم بعد زنگ زدم پلیس ولی فرار کرد

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از راهنماییتون

البته منظورم از اینکه عرض کردم سال دیگه فوق لیسانس رو میگیرم این بود که بعد از اینکه مدرک رو گرفتم میخرم برم. (نه اینکه مرخصی بگیرم و برم و برگردم.) الان دانشجوی فوق لیسانس مهندسی عمران-سازه دانشگاه سراسری هستم. قضیه پذیرش گرفتن صرفا برای گرفتن پاسپورت و خروج هست نه اینکه واقعا بخوام توی اون دانشگاهی که پذیرش میگیرم درس بخونم، با توجه به شناختی که از دانشگاه ها دارید برای کدوم دانشگاه اقدام کنم؟ کار سختی هست و سخت پذیرش میدن؟ کی باید اقدام کنم (مثلا همین الان باید این کار ها رو شروع کنم؟) و چقدر زمان میبره که قبول کنن و وثیقه بگیرن و پاسپورت بدن؟

سلام

دوست عزیز بنده هم منظورم همین بود شما به بهونه تحصیل میری به محض اینکه رسیدی ازدواج میکنی و ویزای تحصیلی به گرین کارت تبدیل میشه وقتی به این مرحله برسی دیگه مهم نیست درس بخونی یانه

شما بدون فاند راحت میتونی پذیرش بگیری و دانشگاه من معرفی میکنم منتها شما بگو کدوم ایالت میخوای بری و ساکن بشی؟؟

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
ایالت جورجیا

سلام

دوست عزیز بنده هم منظورم همین بود شما به بهونه تحصیل میری به محض اینکه رسیدی ازدواج میکنی و ویزای تحصیلی به گرین کارت تبدیل میشه وقتی به این مرحله برسی دیگه مهم نیست درس بخونی یانه

شما بدون فاند راحت میتونی پذیرش بگیری و دانشگاه من معرفی میکنم منتها شما بگو کدوم ایالت میخوای بری و ساکن بشی؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
امروز قصد دارم 5 تا از دانشگاه های مطرح دنیا معرفی کنم و توضیحایت در مورد هزینه تحصیل و... بدم

رتبه 1 جهان متعلق به California Institute of Technology هست این دانشگاه در کشور امریکا در شهر Pasaneda قرار دارد.

هزینه تحصیل برای دانشجوییان امریکایی حدود 36000 دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی حدود 36000 دلار در سال (میانگین)
هزینه زندگی در این شهر 1000 تا 1500 دلار در ماه

سایت دانشگاه
California Institute of Technology

رتبه دوم متعلق به دانشگاه Harvard , Stanford هست این دانشگاه در ایالت امریکا در شهر کمبریج , استنفرد قرار دارد این دو دانشگاه هم رتبه هستند
هزینه تحصیل برای دانشجوییان امریکایی 38000 دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی حدود 38000 دلار در سال

هزینه زندگی در این شهر 1200 تا 1600 دلار در ماه

سایت دانشگاه

Harvard University
Stanford University

رتبه4 جهان متعلق به دانشگاه اکسفورد هست این دانشگاه در کشور انگلیس و در شهر اکسفورد قرار دارد

هزینه تحصیل برای دانشجوییان انگلیسی 5000 دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی حدود 22000 دلار در سال

هزینه زندگی در این شهر حدود 1200 دلار در ماه

سایت این دانشگاه
Homepage - University of Oxford

رتبه پنجم متعلق به دانشگاه Princeton هست این دانشگاه در کشور امریکا و در شهر Princeton قرار دارد

هزینه تحصیل برای دانشجوییان امریکایی 38000 دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی حدود 38000 دلار در سال

هزینه زندگی در این شهر حدود 800 تا 1300 دلار در ماه

سایت دانشگاه

Princeton University - Welcome

سعی میکنم دانشگاه های بیشتر براتون معرفی کنم امیدورارم به تمام هدف هاتون برسید

اگر سوالی بود در خدمتم

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید در مورد ادامه تحصیل آخه تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم
من دانشجوی ارشد مهندسی مکاترونیک هستم(سال اول) - رشته کارشناسیم هم مهندسی مکانیکه
خیلی علاقه دارم بمحض اتمام ارشد برا دکتری به خارج برم اولویت اولم هم آمریکا و بعد کانادا هستش
از نظر سوابق تحصیلی و مالی هم کاملا معمولی نمیخوام فرصتی رو از دست بدم و برا همین از الان بفکرش افتادم که بعدا دیر نشه--- لطفا راهنمائیم کنید که اصلا برا این رشته در بلاد کفر!! که میخوام برم دانشگاهی هست که هم مدرکش معتبر باشه و هم زیاد گیر نده (هم برا پذیرش و هم برا ادامه تحصیل ) میتونم در رشته دیگری مثلا مکانیک برق عمران یا... دکتری بگیرم یا حتما باید ادامه ارشدم باشه؟ و اینکه چقدری پول باید داشته باشم تا بتونم خودمو اونجا برسونم و درسمو تموم کنم؟میشه در حین تحصیل کار آبرومندی هم پیدا کرد که مخارج رو در بیارم؟ این بورسیه و تحصیل رایگان و این حرفا نصیب ما هم میشه؟
کی باید شروع کرد که دیر نشه چه شرط و شروطی داره و کلا هر چی که لازمه بدونیم و..راستی کانادا بهتره یا آمریکا (کدوم ایالت و...) شرمنده اگه زیادشد سوالام

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
تاپیک خیلی خیلی خوبیه، خدا خیرت بده :rolleyes:
چند تا سوال:
کارشناسی کامپیوترمو تازه گرفتم (معدل 17 ولی دانشگاه آزاد)، معدل کاردانیمم (16.20- دولتی چمران اهواز) معدل دیپلمم (16.16) گرایشم نرم افزاره
الان فارغ التحصیل شدم ولی خدمت نرفتم هنوز که الان دنبال کارایه امریه مم + کلاس زبان رو از چند روز دیگه میخوام شروع کنم که تا پایان خدمتم (کمتر از 2 سال دیگه) آماده باشم (اصلا اینقدر زمان کافی هست برای زبان؟) و بعد از خدمتم ارشد رو بگیرم یه جای درست و حسابی بگیرم حالا سوالم اینه اولا چه کشوری رو ترجیح میدین برای پذیرش و پذیرش گرفتن چجوریاست یعنی راحت میشه گرفت یا نه و چه فاکتورهایی میتونه شانسمونو افزایش بده توی گرفتن پذیرش و هزینه هم که خیلی مهمه این که چقدر باید هزینه کنم هم برای تحصیل و هم خوراک و ...
خودم هدفم سوئد است ولی اگه کشوری رو میشناسید که مناسب تر باشه و پذیرش گرفتنش آسونتر ممنون میشم کمک و راهنمایی کلی کنید.

اصلا امیدوار باشم یا نه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ایالت جورجیا

عزیز ایالت جوریا یکی از ایالت خوب امریکاست مثل کالیفرنیا ایرانی های زیادی تو این ایالت زندگی میکنند
خوب به نظرم شما میتونی از دانشگاه جوریا اقدام کنی به عنوان مستر دوم راحت پذیرش میگیری مشکل اصلی قانع کردن افسر در سفارت هست
خوب من چنتا از دانشگاه های خوب این ایالت معرفی میکنم برای مستر دوم میتونی اوکی کنی

1-Georgia Institute of Technology رتبه 24 جهان
در شهر آتلانتا قرار داره
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 9000 دلا در سال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 27000 دلا در سال
هزینه زندگی در شهر اتلانتا 1000 دلار در ماه

2-emory University رتبه 79 در جهان

در شهر آتلانتا قرار داره
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 39000 دلا در سال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 39000 دلا در سال
هزینه زندگی در شهر اتلانتا 1000 دلار در ماه

3-دانشگاه University of Georgia
در شهر آتن قرار دارد
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 8000دلار درسال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 2600دلاردر سال
هزینه زندگی در شهراتن در ماه

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید در مورد ادامه تحصیل آخه تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم
من دانشجوی ارشد مهندسی مکاترونیک هستم(سال اول) - رشته کارشناسیم هم مهندسی مکانیکه
خیلی علاقه دارم بمحض اتمام ارشد برا دکتری به خارج برم اولویت اولم هم آمریکا و بعد کانادا هستش
از نظر سوابق تحصیلی و مالی هم کاملا معمولی نمیخوام فرصتی رو از دست بدم و برا همین از الان بفکرش افتادم که بعدا دیر نشه--- لطفا راهنمائیم کنید که اصلا برا این رشته در بلاد کفر!! که میخوام برم دانشگاهی هست که هم مدرکش معتبر باشه و هم زیاد گیر نده (هم برا پذیرش و هم برا ادامه تحصیل ) میتونم در رشته دیگری مثلا مکانیک برق عمران یا... دکتری بگیرم یا حتما باید ادامه ارشدم باشه؟ و اینکه چقدری پول باید داشته باشم تا بتونم خودمو اونجا برسونم و درسمو تموم کنم؟میشه در حین تحصیل کار آبرومندی هم پیدا کرد که مخارج رو در بیارم؟ این بورسیه و تحصیل رایگان و این حرفا نصیب ما هم میشه؟
کی باید شروع کرد که دیر نشه چه شرط و شروطی داره و کلا هر چی که لازمه بدونیم و..راستی کانادا بهتره یا آمریکا (کدوم ایالت و...) شرمنده اگه زیادشد سوالام

سلام دوست عزیز
شما مدرک زبان داری؟؟؟GRE , GMAT؟؟؟؟ مقاله داری؟؟؟

عزیز معدلت بالای 17 هست؟؟؟برای گرفتن فول فانداینارو باید داشته باشید در غیر اینصورت فول فاندنمیتونید بگیرید
شما هدف اولت امریکاست یا کانادا؟؟
تفاوت این کشور برای گرفتن اقامت زیاد هست حتمن باید درست انتخاب کنید

لطفن به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
تاپیک خیلی خیلی خوبیه، خدا خیرت بده :rolleyes:
چند تا سوال:
کارشناسی کامپیوترمو تازه گرفتم (معدل 17 ولی دانشگاه آزاد)، معدل کاردانیمم (16.20- دولتی چمران اهواز) معدل دیپلمم (16.16) گرایشم نرم افزاره
الان فارغ التحصیل شدم ولی خدمت نرفتم هنوز که الان دنبال کارایه امریه مم + کلاس زبان رو از چند روز دیگه میخوام شروع کنم که تا پایان خدمتم (کمتر از 2 سال دیگه) آماده باشم (اصلا اینقدر زمان کافی هست برای زبان؟) و بعد از خدمتم ارشد رو بگیرم یه جای درست و حسابی بگیرم حالا سوالم اینه اولا چه کشوری رو ترجیح میدین برای پذیرش و پذیرش گرفتن چجوریاست یعنی راحت میشه گرفت یا نه و چه فاکتورهایی میتونه شانسمونو افزایش بده توی گرفتن پذیرش و هزینه هم که خیلی مهمه این که چقدر باید هزینه کنم هم برای تحصیل و هم خوراک و ...
خودم هدفم سوئد است ولی اگه کشوری رو میشناسید که مناسب تر باشه و پذیرش گرفتنش آسونتر ممنون میشم کمک و راهنمایی کلی کنید.

اصلا امیدوار باشم یا نه؟

سلام دوست عزیز

شما اول از همه بدنبال گرفتن مدرک زبان باشید این مدرک خیلی مهمه بیشتر دوستانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران دارند با این مشکل مواجه هستند بله تو مدت زمان دو سال میتونید راحت یاد بگیرید
در مورد پذیرش از دانشگاه ها باید توضیح بدم شما چون میخوای هزینه تحصیل و زندگی کم دربیاد باید به فکر کشورهایی مثل ایتالیا آلمان فرانسه یا سوئد فنلاند و... باشید
در برخی از این کشورها همزمان با تحصیل اجازه محدود برای کار کردن هم میدن و بعد از فارغ التحصیلی هم میتونید برای اقامت و کار اقدام کنید
بله اگر بتونید زبان نمره خوبی بگیرید میتونید برای این کشورها امیدوار باشید یکی از دوستان من با شرایط مشابه الان ایتالیا درس میخونه

سوالی بود در خدمتم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوست عزیز

شما اول از همه بدنبال گرفتن مدرک زبان باشید این مدرک خیلی مهمه بیشتر دوستانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران دارند با این مشکل مواجه هستند بله تو مدت زمان دو سال میتونید راحت یاد بگیرید
در مورد پذیرش از دانشگاه ها باید توضیح بدم شما چون میخوای هزینه تحصیل و زندگی کم دربیاد باید به فکر کشورهایی مثل ایتالیا آلمان فرانسه یا سوئد فنلاند و... باشید
در برخی از این کشورها همزمان با تحصیل اجازه محدود برای کار کردن هم میدن و بعد از فارغ التحصیلی هم میتونید برای اقامت و کار اقدام کنید
بله اگر بتونید زبان نمره خوبی بگیرید میتونید برای این کشورها امیدوار باشید یکی از دوستان من با شرایط مشابه الان ایتالیا درس میخونه

سوالی بود در خدمتم

خیلی ممنونم
پیشنهاد خودتون کدوم یکی از کشورهای گفته شدست؟و کدوم راحت تره دریافت پذیرشش؟
و حدود هزینه چقدر هست (تحصیل و زندگی) یا حداقل کل هزینه چقدر میشه (کل ارشد)؟خودم خیلی از ایتالیا خوشم میاد ولی همیشه ارزوم این بوده که بتونم برم اونجا درس بخونم الانم زیاد مطمئن نیستم که قبولم کنن!
بازم تشکر

بالا