- نوشتهها
- 515
- لایکها
- 40
سلام دوست عزیز
شما مدرک زبان داری؟؟؟GRE , GMAT؟؟؟؟ مقاله داری؟؟؟
عزیز معدلت بالای 17 هست؟؟؟برای گرفتن فول فانداینارو باید داشته باشید در غیر اینصورت فول فاندنمیتونید بگیرید
شما هدف اولت امریکاست یا کانادا؟؟
تفاوت این کشور برای گرفتن اقامت زیاد هست حتمن باید درست انتخاب کنید
لطفن به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر بتونم راهنمایی کنم
ممنون از پاسختون اما همونطور که در بالا هم گفتم اولویت من آمریکا و بعد کانادا هستش (شما خودتون کدوم رو بهتر میدونین؟)همچنین در مورد سوابق تحصیلی هم عرض کردم که معمولیه (معدل و...)و مقاله در کنفرانس دانشجوئی و داخلی دارم اما isi... نه مدرک زبان هم خیر ولی برنامه گرفتنش رو تا سال بعد دارم (تا فارغ التحصیلی ارشد) راستی نگفتین اصلا برا رشته من دکترا در اونجا هم هست یا نه ؟ همچنین در صورت امکان به بقیه سوالاتم هم پاسخ بدین با تشکر از وقتی که میزارید
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید در مورد ادامه تحصیل آخه تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم
من دانشجوی ارشد مهندسی مکاترونیک هستم(سال اول) - رشته کارشناسیم هم مهندسی مکانیکه
خیلی علاقه دارم بمحض اتمام ارشد برا دکتری به خارج برم اولویت اولم هم آمریکا و بعد کانادا هستش
از نظر سوابق تحصیلی و مالی هم کاملا معمولی نمیخوام فرصتی رو از دست بدم و برا همین از الان بفکرش افتادم که بعدا دیر نشه--- لطفا راهنمائیم کنید که اصلا برا این رشته در بلاد کفر!! که میخوام برم دانشگاهی هست که هم مدرکش معتبر باشه و هم زیاد گیر نده (هم برا پذیرش و هم برا ادامه تحصیل ) میتونم در رشته دیگری مثلا مکانیک برق عمران یا... دکتری بگیرم یا حتما باید ادامه ارشدم باشه؟ و اینکه چقدری پول باید داشته باشم تا بتونم خودمو اونجا برسونم و درسمو تموم کنم؟میشه در حین تحصیل کار آبرومندی هم پیدا کرد که مخارج رو در بیارم؟ این بورسیه و تحصیل رایگان و این حرفا نصیب ما هم میشه؟
کی باید شروع کرد که دیر نشه چه شرط و شروطی داره و کلا هر چی که لازمه بدونیم و..راستی کانادا بهتره یا آمریکا (کدوم ایالت و...) شرمنده اگه زیادشد سوالام