• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
شما مدرک زبان داری؟؟؟GRE , GMAT؟؟؟؟ مقاله داری؟؟؟

عزیز معدلت بالای 17 هست؟؟؟برای گرفتن فول فانداینارو باید داشته باشید در غیر اینصورت فول فاندنمیتونید بگیرید
شما هدف اولت امریکاست یا کانادا؟؟
تفاوت این کشور برای گرفتن اقامت زیاد هست حتمن باید درست انتخاب کنید

لطفن به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

ممنون از پاسختون اما همونطور که در بالا هم گفتم اولویت من آمریکا و بعد کانادا هستش (شما خودتون کدوم رو بهتر میدونین؟)همچنین در مورد سوابق تحصیلی هم عرض کردم که معمولیه (معدل و...)و مقاله در کنفرانس دانشجوئی و داخلی دارم اما isi... نه مدرک زبان هم خیر ولی برنامه گرفتنش رو تا سال بعد دارم (تا فارغ التحصیلی ارشد) راستی نگفتین اصلا برا رشته من دکترا در اونجا هم هست یا نه ؟ همچنین در صورت امکان به بقیه سوالاتم هم پاسخ بدین با تشکر از وقتی که میزارید
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید در مورد ادامه تحصیل آخه تقریبا چیزی در این مورد نمیدونم
من دانشجوی ارشد مهندسی مکاترونیک هستم(سال اول) - رشته کارشناسیم هم مهندسی مکانیکه
خیلی علاقه دارم بمحض اتمام ارشد برا دکتری به خارج برم اولویت اولم هم آمریکا و بعد کانادا هستش
از نظر سوابق تحصیلی و مالی هم کاملا معمولی نمیخوام فرصتی رو از دست بدم و برا همین از الان بفکرش افتادم که بعدا دیر نشه--- لطفا راهنمائیم کنید که اصلا برا این رشته در بلاد کفر!! که میخوام برم دانشگاهی هست که هم مدرکش معتبر باشه و هم زیاد گیر نده (هم برا پذیرش و هم برا ادامه تحصیل ) میتونم در رشته دیگری مثلا مکانیک برق عمران یا... دکتری بگیرم یا حتما باید ادامه ارشدم باشه؟ و اینکه چقدری پول باید داشته باشم تا بتونم خودمو اونجا برسونم و درسمو تموم کنم؟میشه در حین تحصیل کار آبرومندی هم پیدا کرد که مخارج رو در بیارم؟ این بورسیه و تحصیل رایگان و این حرفا نصیب ما هم میشه؟
کی باید شروع کرد که دیر نشه چه شرط و شروطی داره و کلا هر چی که لازمه بدونیم و..راستی کانادا بهتره یا آمریکا (کدوم ایالت و...) شرمنده اگه زیادشد سوالام

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از اطلاعاتی که دادید، قیمت دانشگاهاشون چقدر مناسب هست، فکر کنم شهریه دانشگاه آزاد هم همین حدوداست!

آخرین سوالات رو هم بپرسم و دیگه وقتتون رو نگیرم.
دلیل اینکه فرمودید برای مستر دوم اقدام کنم این بود که پذیرش گرفتن برای PhD سخت هست؟
یه سوال ابتدایی هم دارم. آیا پذیرش یه نامه هست که دانشگاه برام پست میکنه و من با اون اینجا اقدام میکنم برای گرفتن پاسپورت؟ آیا قانع کردن افسر جزئی از پروسه پذیرش گرفتن هست یا قانع کردن افسر ربطی به پذیرش گرفتن نداره و مربوط به مرحله بعدی یعنی گرفتن ویزای تحصیلی هست؟ (چون من فقط میخوام پاسپورت بگیرم و با توجه به اینکه با ویزای نامزدی میخوام وارد آمریکا بشم فکر نمیکنم نیازی به ویزای تحصیلی باشه، حالا نمیدونم، ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید)

با تشکر :)

عزیز ایالت جوریا یکی از ایالت خوب امریکاست مثل کالیفرنیا ایرانی های زیادی تو این ایالت زندگی میکنند
خوب به نظرم شما میتونی از دانشگاه جوریا اقدام کنی به عنوان مستر دوم راحت پذیرش میگیری مشکل اصلی قانع کردن افسر در سفارت هست
خوب من چنتا از دانشگاه های خوب این ایالت معرفی میکنم برای مستر دوم میتونی اوکی کنی

1-Georgia Institute of Technology رتبه 24 جهان
در شهر آتلانتا قرار داره
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 9000 دلا در سال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 27000 دلا در سال
هزینه زندگی در شهر اتلانتا 1000 دلار در ماه

2-emory University رتبه 79 در جهان

در شهر آتلانتا قرار داره
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 39000 دلا در سال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 39000 دلا در سال
هزینه زندگی در شهر اتلانتا 1000 دلار در ماه

3-دانشگاه University of Georgia
در شهر آتن قرار دارد
هزینه تحصیل برای خود امریکایی ها یا کسانی که گرین کارت 8000دلار درسال میانگین (واحد و....)
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 2600دلاردر سال
هزینه زندگی در شهراتن در ماه

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی ممنونم
پیشنهاد خودتون کدوم یکی از کشورهای گفته شدست؟و کدوم راحت تره دریافت پذیرشش؟
و حدود هزینه چقدر هست (تحصیل و زندگی) یا حداقل کل هزینه چقدر میشه (کل ارشد)؟خودم خیلی از ایتالیا خوشم میاد ولی همیشه ارزوم این بوده که بتونم برم اونجا درس بخونم الانم زیاد مطمئن نیستم که قبولم کنن!
بازم تشکر

من ایتالیا دانشگاه تورین پیشنهاد میدم هم هزینه تحصیل کمه و هم هزینه زندگی

قبول میشید نگران نباشید شما فقط نمره زبان اوکی کنید من دوستم الان تو همین دانشگاه هست میدونم شرایط پذیرشش چطوره حالا رسیدید تو مرحله اپلای برای این دانشگاه میگم چیکار کنید منتها به کشور ایتالیا باید به عنوان یه سکوی پرتاب به کشور سوم مثل کانادا یا المان یا فرانسه باید نگاه کنی چون برای زندگی زیاد جالب نیست اقتصادش نسبت به اون کشورها خوب نیست

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از پاسختون اما همونطور که در بالا هم گفتم اولویت من آمریکا و بعد کانادا هستش (شما خودتون کدوم رو بهتر میدونین؟)همچنین در مورد سوابق تحصیلی هم عرض کردم که معمولیه (معدل و...)و مقاله در کنفرانس دانشجوئی و داخلی دارم اما isi... نه مدرک زبان هم خیر ولی برنامه گرفتنش رو تا سال بعد دارم (تا فارغ التحصیلی ارشد) راستی نگفتین اصلا برا رشته من دکترا در اونجا هم هست یا نه ؟ همچنین در صورت امکان به بقیه سوالاتم هم پاسخ بدین با تشکر از وقتی که میزارید

سلام عزیز
بنده به شخصه امریکا ترجیح میدم چون برای دوستانی که مثل خودم رشته تحصیلیشون فنی هست کشور فرصت هاست جای پیشرفت وجود داره در مرحله بعد شما باید نمره بالای در زبان بیاری چون برای مقطع دکترا نمرات زبان GRE GMAT ,...باید بالا باشه میدونید چرا مستر دوم گفتم چون گرفتن پذیرش برای مستر یکم راحتره منتها تو سفارت ممکنه به مشکل بخوری که اون قابل حل هست توضیح میدم و مقاله isi که میخوای باید اوکی کنید

بله وجود داره این دانشگاه

UNL | Graduate Studies | Mechanical Engineering

صفحه اصلی براتون گذاشتم چک کنید

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از اطلاعاتی که دادید، قیمت دانشگاهاشون چقدر مناسب هست، فکر کنم شهریه دانشگاه آزاد هم همین حدوداست!

آخرین سوالات رو هم بپرسم و دیگه وقتتون رو نگیرم.
دلیل اینکه فرمودید برای مستر دوم اقدام کنم این بود که پذیرش گرفتن برای PhD سخت هست؟
یه سوال ابتدایی هم دارم. آیا پذیرش یه نامه هست که دانشگاه برام پست میکنه و من با اون اینجا اقدام میکنم برای گرفتن پاسپورت؟ آیا قانع کردن افسر جزئی از پروسه پذیرش گرفتن هست یا قانع کردن افسر ربطی به پذیرش گرفتن نداره و مربوط به مرحله بعدی یعنی گرفتن ویزای تحصیلی هست؟ (چون من فقط میخوام پاسپورت بگیرم و با توجه به اینکه با ویزای نامزدی میخوام وارد آمریکا بشم فکر نمیکنم نیازی به ویزای تحصیلی باشه، حالا نمیدونم، ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید)

با تشکر :)

خواهش میکنم عزیز بله برای کسی که میخواد دانشگاه ازاد دکترا بخونه میشه گفت یکی هست فرق فقط تو هزینه زندگی هست که تو ایران هزینه زندگی تا ماه پیش واقعن مناسب بود منتها از این ماه متاسفانه کلن شرایط بهم خورده

ببینید قطعن پذیرش گرفتن دکترا سخته اونم اگر فاند بخوای بگیری حالا بدون فاند میتونید امیدوار باشید
برای سوال بعدیتون باید توضیح بدم دانشگاه یه فرم I-20 برای شما میفرسته این فرم خیلی مهمه چون توش هم هزینه تحصیل و هم اسم دانشگاه و رشته و پذیرش و... هست این فرم همراه خودت باید به سفارت هم ببری و برای گرفتن مرخصی تحصیلی بله باید این پذیرش داشته باشی تا سازمان سنجش بتونه نامه به **** وظیفه بده تا مرخصی تحصیلی براتون رد بَشه

قانع کردن افسر برای رشتتون ؟؟؟
متوجه این سوال نشدم لطفن بیشتر توضیح بدین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من ایتالیا دانشگاه تورین پیشنهاد میدم هم هزینه تحصیل کمه و هم هزینه زندگی

قبول میشید نگران نباشید شما فقط نمره زبان اوکی کنید من دوستم الان تو همین دانشگاه هست میدونم شرایط پذیرشش چطوره حالا رسیدید تو مرحله اپلای برای این دانشگاه میگم چیکار کنید منتها به کشور ایتالیا باید به عنوان یه سکوی پرتاب به کشور سوم مثل کانادا یا المان یا فرانسه باید نگاه کنی چون برای زندگی زیاد جالب نیست اقتصادش نسبت به اون کشورها خوب نیست

سوالی بود در خدمتم

خیلی لطف کردید، ممنونم.ایشالله مزاحم میشم برای گرفتن پذیرش
فقط به عنوان سوال آخر یه حدود از قیمت بدید که بدونم چقدر میشه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی لطف کردید، ممنونم.ایشالله مزاحم میشم برای گرفتن پذیرش
فقط به عنوان سوال آخر یه حدود از قیمت بدید که بدونم چقدر میشه؟

خواهش میکنم برای ایتالیا اگه منظورتون هست باید بگم حدود هزینه تحصیل ترمی 1000 هست البته باز هم بستگی به دانشگاه و رنکش داره

هزینه زندگی هم حدود 600 700 دلار حداقل حساب کنید اگه رومیت پیدا کنی کمتر میشه

سوالی بود در خدمتم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خواهش میکنم برای ایتالیا اگه منظورتون هست باید بگم حدود هزینه تحصیل ترمی 1000 هست البته باز هم بستگی به دانشگاه و رنکش داره

هزینه زندگی هم حدود 600 700 دلار حداقل حساب کنید اگه رومیت پیدا کنی کمتر میشه

سوالی بود در خدمتم

خیلی خوبه مخصوصا هزینه ترم که از ارشد ایران هم کمتر درمیاد (اینجا رشته ما یه 2 تومنی درمیاد هر ترمش شایدم بیشتر)
بازم ممنونم بابت راهنمایی

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
با تشکر فراوان از اقا حامد به خاطر راهنمایی های خوبشون

یه سوالی در مورد گرفتن ویزای سوئد دارم اینکه من یه اشنایی دارم سوئد که از طریق اون میخوام ویزا رو بگیرم البته روشی که من میخوام بگیرم ازدواج هست البته زیاد توضیح نمیدم شما خودتون بیشتر در جریانید.....

فقط سوالم این بود که اگه بخام از این طریق برم (در ضمن در مورد کار هم قراره توی شرکت همون اشنا مون کار کنم) مورده دیگه ای نداره موانعی وجود نداره چه جور کشوری هست خوبه ؟بده ؟ یه توضیح کلی بدید ممنون میشم.

با تشکر

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام . من دبیرستانی هستم و میتونم در اروپا بورسیه بشم ؟ چه شرایطی میخواد ؟ ممنون

black_rose

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام و خسته نباشید
پدر بنده صاحب یک شرکت ساختمانی هست حالا سوال من این هست که ایا میشه یه شعبه از شرکت رو در امریکا زد و از اون طریق ویزا گرفت؟
اگر شدنی هست لطفا شرایط .مبلغ سرمایه گذاری و هزینه های ماهیانه رو ذکر کنید

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز، اگه منو یه راهنمایی بکنی خیلی ممنون میشم
راستش من الان ترم 12 مهندسی صنایع تو دانشگاه آزاد هستم و حداقل یک ترم دیگه لازم دارم که درسمو تموم کنم . با توجه به اینکه **** وظیفه 6 سال بیشتر برای کارشناسی پیوسته معافیت تحصیلی نمیده، وضع من چی میشه ؟ اجازه میدن یک ترم دیگه هم بخونم ؟ بعدش اون 6 ماه فرصت بعد فارغ التحصیلی چی میشه ؟یک ترم هم مرخصی داشتم . راستش ما خانوادگی برای مهاجرت به کانادا اقدام کردیم که حدود 2 سال دیگه کارش طول میکشه و من میخواستم که دوره لیسانس رو دیرتر تموم کنم که برای Master برم کانادا. حالا مشکل **** وظیفه پیش نمی یاد که به خاطر 13 ترمه شدن ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی خوبه مخصوصا هزینه ترم که از ارشد ایران هم کمتر درمیاد (اینجا رشته ما یه 2 تومنی درمیاد هر ترمش شایدم بیشتر)
بازم ممنونم بابت راهنمایی

خواهش میکنم عزیز اما یادت باشه برای همون ایتالیا باید ثابت کنی حقوق پدرت یا خودت که میخوای خرج هزینه رو بدی سالانه کمتره از 20000 دلار هست تا از تخفیف خوبی استفاده کنی

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با تشکر فراوان از اقا حامد به خاطر راهنمایی های خوبشون

یه سوالی در مورد گرفتن ویزای سوئد دارم اینکه من یه اشنایی دارم سوئد که از طریق اون میخوام ویزا رو بگیرم البته روشی که من میخوام بگیرم ازدواج هست البته زیاد توضیح نمیدم شما خودتون بیشتر در جریانید.....

فقط سوالم این بود که اگه بخام از این طریق برم (در ضمن در مورد کار هم قراره توی شرکت همون اشنا مون کار کنم) مورده دیگه ای نداره موانعی وجود نداره چه جور کشوری هست خوبه ؟بده ؟ یه توضیح کلی بدید ممنون میشم.

با تشکر

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم عزیز شما لطف داری

عزیز سوئد کشور بدی برای مهاجرت نیست از طرفی چون ایرانی ها در درجه اول به انتخاب این کشور اروپایی می پردازم باید توضیح بدم که این کشور اب هوای نسبتن سردی داره چون ما ایرانی ها تو ایران اب و هوای سردی نداریم زمستان ها سرد و طولانی نیست اما تو سوئد اینجوری نیست شرایط یکم متفاوته که با روحیات ما ایارنی ها ممکنه سازگار نباشه البته نمیخواستم نامیدتون کنم اینارو گفتم بدونید که از نظر اب و هوایی چه جوریه
اقتصاد کشور سوئد خوبه امار تورم خیلی پایین شاید حدود 1 درصد هست جمعیت زیادی نداره این بدین معنی هست که بیکار کم هست دانشگاه های مطرحی در این کشور وجود داره مثل Karolinska که رتبه 32 جهان داره هزینه تحصیل هم رایگانه برای سوئدی ها و خارجی ها و دانشگاه استکهلم که رتبه 131 جهان داره البته میدونید که از سال 2011 به بعد مجلس سوئد قانونی تصویب کرد که از دانشجویان خارجی هزینه بگیره
شما یکی از بهترین راه های مهاجرت انتخاب کردید این راه سریعترین راه برای رسیدن به اقامت و البته داشتن اقوام و اشنایان که کمک میکنند تا با شرایط اون کشور کنار بیایید مانعی وجود نداره در صورتی که برای خروج از ایران مشکلی نداشته باشید

امیدوارم هرجا باشید موفق باشید

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام . من دبیرستانی هستم و میتونم در اروپا بورسیه بشم ؟ چه شرایطی میخواد ؟ ممنون

سلام

دوست عزیز بله میتونید برای چه مقطعی میخوایید اقدام کنید؟؟؟مشکل سربازی دارید؟؟؟کدوم کشور بیشتر مد نظرتون هست؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام و خسته نباشید
پدر بنده صاحب یک شرکت ساختمانی هست حالا سوال من این هست که ایا میشه یه شعبه از شرکت رو در امریکا زد و از اون طریق ویزا گرفت؟
اگر شدنی هست لطفا شرایط .مبلغ سرمایه گذاری و هزینه های ماهیانه رو ذکر کنید

سلام دوست عزیز

بله شما میتونید از طریق ویزاهای سرمایه گذاری سبک اقدام کنید من در تاپیک های قبلی هم توضیح دادم ویزاهای سرمایه گذاری سبک از 50000 دلار به بالا تا 200000 300000 دلار هست تو بیزنس شما یکم اوضاع پیچیده هست البته راه دومی هم هست که اگر لازم باشه تو پیغام خصوصی مطرح میکنم میگم که اگر کار شما تو ایران ساخت و ساز هست اونجا میتونید چیکار کنید منتها اون ممکنه یکم سرمایه بیشتری بخواد منتها سودش بیشتره
شما به غیر بیزنس خانوادگیتون هم میتونید شغلی با سرقفلی خریداری کنید راه زیاد بستگی به خودتون داره

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز، اگه منو یه راهنمایی بکنی خیلی ممنون میشم
راستش من الان ترم 12 مهندسی صنایع تو دانشگاه آزاد هستم و حداقل یک ترم دیگه لازم دارم که درسمو تموم کنم . با توجه به اینکه **** وظیفه 6 سال بیشتر برای کارشناسی پیوسته معافیت تحصیلی نمیده، وضع من چی میشه ؟ اجازه میدن یک ترم دیگه هم بخونم ؟ بعدش اون 6 ماه فرصت بعد فارغ التحصیلی چی میشه ؟یک ترم هم مرخصی داشتم . راستش ما خانوادگی برای مهاجرت به کانادا اقدام کردیم که حدود 2 سال دیگه کارش طول میکشه و من میخواستم که دوره لیسانس رو دیرتر تموم کنم که برای Master برم کانادا. حالا مشکل **** وظیفه پیش نمی یاد که به خاطر 13 ترمه شدن ؟

سلام دوست عزیز
عزیز قابل تمدید تا 2ترم دیگه هم هست یعنی نهایتن شما تا 14 ترم باید تموم کنید مشکلی هم نیست بعد اون هم 6 ماه فرصت داری اپلای کنی و بپری وگرنه موندگاری
عزیز از الان به فکر انتخاب دانشگاه باشید چون وقت کم دارید نمره زبان دارید؟؟؟دانشگاه مورد نظر انتخاب کردید؟؟؟شما میخوای سربازی نری دیگه درسته؟؟چون پروسه پرونده تا اتمام سربازیتون ممکنه سریعتر پیش بره شما برنامتو از پدر و مادرتون جدا کنید و مستقیم برای یه دانشگاه پذیرش بگیرید تا به مشکل سربازی نخورید

سوالی بود در خدمتم

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام

دوست عزیز بله میتونید برای چه مقطعی میخوایید اقدام کنید؟؟؟مشکل سربازی دارید؟؟؟کدوم کشور بیشتر مد نظرتون هست؟؟؟
سلام .
دوم دبیرستان هستم . فعلا که سربازی نرفتم . کشور خاصی مدنظرم نیست. فقط کشوری باشه که بتونم بورس بشم و کم دردسر باشه . حالا من میتونم برم ؟ چه شرایطی میخواد؟ ممنون

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
عزیز قابل تمدید تا 2ترم دیگه هم هست یعنی نهایتن شما تا 14 ترم باید تموم کنید مشکلی هم نیست بعد اون هم 6 ماه فرصت داری اپلای کنی و بپری وگرنه موندگاری
عزیز از الان به فکر انتخاب دانشگاه باشید چون وقت کم دارید نمره زبان دارید؟؟؟دانشگاه مورد نظر انتخاب کردید؟؟؟شما میخوای سربازی نری دیگه درسته؟؟چون پروسه پرونده تا اتمام سربازیتون ممکنه سریعتر پیش بره شما برنامتو از پدر و مادرتون جدا کنید و مستقیم برای یه دانشگاه پذیرش بگیرید تا به مشکل سربازی نخورید

سوالی بود در خدمتم
پس خوبه که 2 ترم هم تمدید میشه و میتونم درسمو اینجا تموم کنم .
نمره زبان ندارم ولی تا تابستون میتونم IELTS و احتمالا GRE رو با نمره خوب بگیرم . میخوام سربازی نرم و با وثیقه خارج بشم . دانشگاه هم انتخاب نکردم هنوز ، ولی بیشتر روی دانشگاه های تورنتو نظر دارم که خانوادگی هم بریم اونجا زندگی کنیم . دانشگاه های تورنتو پذیرش میدن راحت برای همین مهندسی صنایع یا رشته های مدیریتی دیگه ؟

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
میشه منو راهنمایی کنید برای اقامت استرالیا ؟
ویزای کار . زبانم در حد متوسط . البته قبلا با هم صحبت کردیم ولی نه راجب به استرالیا ممنون میشم راهنماییم کنید

بالا