• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
یعنی شما شناسنامه المان هم دارید؟؟؟؟مدرکی؟؟؟

دانشگاه های مطرح المان با ذکر هزینه تحصیل و زندگی به ترتیب معرفی میکنم اینکه رشته شما هست خودتون چک کنید لطفن

دانشگاه اول LMU München با رتبه 45 جهان یکی از بهرتین دانشگاه های المان هست که در شهر مونیخ قرار گرفته

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجوییان در سال حدود 1500 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر مو.نیخ
نکته هزینه زندگی بستگی به خودتون داره شما میتونید با 700 دلار یا 1900 دلار هم زندگی کنید

دانشگاه دوم Georg-August-Universit

شناسنامه آلمان ندارم, از کنسولگری ایران تو آلمان, شناسنامه ایرانی گرفتیم که فقط محل تولد و محل صدور آلمان غربی ذکر شده. و اینکه فکر کنم مدارک مربوط به تولدم رو در بیمارستان آلمان داشته باشیم البته مطمئن نیستم.
حالا همین شناسنامه ی ایرانی می تونه کمکم کنه؟ دوست و آشنای نزدیک هم داریم تو آلمان.
دانشگاهی که معرفی کردید واحدهای انگلیسی هم داره؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
شناسنامه آلمان ندارم, از کنسولگری ایران تو آلمان, شناسنامه ایرانی گرفتیم که فقط محل تولد و محل صدور آلمان غربی ذکر شده. و اینکه فکر کنم مدارک مربوط به تولدم رو در بیمارستان آلمان داشته باشیم البته مطمئن نیستم.
حالا همین شناسنامه ی ایرانی می تونه کمکم کنه؟ دوست و آشنای نزدیک هم داریم تو آلمان.
دانشگاهی که معرفی کردید واحدهای انگلیسی هم داره؟

اگر بتونید شناسنامه المانی بگیرید تمام مشکلات حل میشه راستی پست قبلی ویرایش کردم چون مثل اینکه کامل نیومده بود لیست 5 تا از بهرتین دانشگاهای المان گذاشتم

لطفن ببینید اگر خواسیتن بیشتر معرفی میکنم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگر بتونید شناسنامه المانی بگیرید تمام مشکلات حل میشه راستی پست قبلی ویرایش کردم چون مثل اینکه کامل نیومده بود لیست 5 تا از بهرتین دانشگاهای المان گذاشتم

لطفن ببینید اگر خواسیتن بیشتر معرفی میکنم
والا حالا من با آشنامون صحبت کنم ببینم امکان پیگیری درمورد شناسنامه آلمانی هست یا نه.

اگه براتون مقدور 10 تای دیگه رو هم معرفی کنید هزینش هم مهم نیست گویا زیاد گرون در نمیاد. رنبش مهمه تا منم چکشون کنم ببینم رشته مورد نظر مارو دارن یا نه. فقظ انگلیسی باشه دیگه حسه آلمانی درس خوندن ندارم :D

چقدر شانس پذیرش تو دانشگاه های آلمان رو داریم؟ اگه از الان پیگیری کنیم تا 1 سال دیگه به نتیجه می رسیم که 2تایی بتونیم بریم درس بخونیم؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
والا حالا من با آشنامون صحبت کنم ببینم امکان پیگیری درمورد شناسنامه آلمانی هست یا نه.

اگه براتون مقدور 10 تای دیگه رو هم معرفی کنید هزینش هم مهم نیست گویا زیاد گرون در نمیاد. رنبش مهمه تا منم چکشون کنم ببینم رشته مورد نظر مارو دارن یا نه. فقظ انگلیسی باشه دیگه حسه آلمانی درس خوندن ندارم :D

چقدر شانس پذیرش تو دانشگاه های آلمان رو داریم؟ اگه از الان پیگیری کنیم تا 1 سال دیگه به نتیجه می رسیم که 2تایی بتونیم بریم درس بخونیم؟

سلام عزیز تو مقطع لیسانس رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس میشه محدود هست من لیستدانشگاه های رایگان براتون می نویسم
بله از الان پیگیر باشید اگر بتونید نمره زبان تا قبل فال سال جدید بگیرید و مدرک های تحصیلتون اماده باشه میتونید اقدام کنید برای همون فال
دانشگاه اول www.fu-berlin.de با رتبه 151 در شهر برلین هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی ماهانه حدود 1300 دلار

دانشگاه دوم www.rwth-aachen.de با رتیه 168 جهان در شهر aachen قرار گرفته
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه سوم www.uni-frankfurt.e با رتبه 181 در شهر فرانکفورت هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در شهر فرانکفورت 1300 دلار در ماه

دانشگاه چهارم www.uni-kiel.de در شهر keil با رتبه 252

هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه پنجم http://tu-dresden.de/en با رتبه 267 در شهر dresden قرار گرفته

هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه ششم www.uni-bielefeld.de با رتبه 273 در شهر بیلیفیلد قرار داره
هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه هفتم www.tu-darmstadt.de در شهر dramstadt با رتبه 300 جهان هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1450 دلار درماه

کلن حدود 25 دانشگاه خوب داره المان که هزینه تحصیل هم اگه داشته باشند ناچیزه

اگر سوالی بودر در خدمتم

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
سلام دوست عزیز دیدم در مورد گردشگری و اقاممت اطلاعات داری خواستم بپرسم ثبت نام در لاتاری امریکا ایا به صرفه هست و شانس بنده شدنمون هست و اصلا واقعی هست یا نه مرسی.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز دیدم در مورد گردشگری و اقاممت اطلاعات داری خواستم بپرسم ثبت نام در لاتاری امریکا ایا به صرفه هست و شانس بنده شدنمون هست و اصلا واقعی هست یا نه مرسی.

سلام دوست عزیز به انجمن بزرگ پرشین تولز خوش امدید

عزیز ثبت نام لاتاری همان طور که از اسمش پیداست یک جور بخت ازمایی و شانس هست برای شرکت در این قرعه کشی شما هیچ هزینه پرداخت نمیکنی و شانس برنده شدن تا پارسال از هر 212 نفر ایرانی 1 نفر بود باید ببینیم امسال چقدر میشه
بله واقعی هست منتها فقط باید به یه چشم شانس نگاه کنی و نباید روش برنامه ریزی کنی اگر واقعن تصمیم داری بری به امریکا باید از راه هایی بری که شانسش خیلی بیشتر و برنامه ریزی زندگیتون رو اون بذارید

در هر صورت اگرر سوالی در مورد روش های مهاجرت داشتید همینجا مطرح کنید ممنون که اینجا مطرح کردید تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
من دوتا سوال دارم که شاید کسی نپرسیده باشه:
1- بیمه شدن تو کشور مقصد برای دانشجوها چطوریه؟ هزینش حدودا چقدره و چه چیزایی رو پوشش میده؟
2- مدرک فوق دیپلم تو کشورهای اروپای زیاد جا افتاده به نظر نمیاد. آیا میشه با فوق دیپلم وارد یک دورهی فوق لیسانس 60 یا 120 امتیازی اروپا شد؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگر سوالی بودر در خدمتم

برای bachelor فرقی داره مدرک کاردانی داشته باشیم یا نه؟ اگه فرقی نداره دنبال مدرکم نرم, البته درسم تموم شده ریز نمراتم رو دارم ولی مدرکم رو هنوز نگرفتم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من دوتا سوال دارم که شاید کسی نپرسیده باشه:
1- بیمه شدن تو کشور مقصد برای دانشجوها چطوریه؟ هزینش حدودا چقدره و چه چیزایی رو پوشش میده؟
2- مدرک فوق دیپلم تو کشورهای اروپای زیاد جا افتاده به نظر نمیاد. آیا میشه با فوق دیپلم وارد یک دورهی فوق لیسانس 60 یا 120 امتیازی اروپا شد؟

سلام دوست عزیز

در مورد سوال اول باید توضیح بدم که هزینه بیمه دانشجویی در امریکا در کمترین حالت برای 1 سال 500 دلار و بسته تکمیلیش حدود 400 دلار در ماه هست که تمام هزینه ها حتی عمل ها رو هم پوشش میده در امریکا بیمه جز گرونترین هزینه ها هست و در کانادا خوب هزینه بیمه رایگان هست فرق بین امریکا و کانادا یکیش همینه منتها گرفتن وقت در کانادا یکم زمان بره مثلن میخوای عمل کنی باید 2 3 ماه تو وقت باشی!!!!
2-در مورد سوال دوم باید بگم که اگر شما مدرک کارشناسی هم داشتی بخوای برای اروپا اقدام کنی باز مدرکت باید ارزشیابی بشه یعنی شما میتونی رو این قضیه تکه کنی که تو مقطع کارشناسی پذیرش بگیری و بعد پذیرش به قسمت اموزش بری و ترجمه رسمی واحد های یکسان و مشابه بدید تا تطبیق بدهند در نهایت به این نکته توجه کن که تمام واحد های پاس شده در ایران مورد پذیرش نخواهد بود خلاصه بگم نمیتونی تمام 2 سال زنده کنی اما تطبیق واحد شدنی هست در مورد امریکا و کانادا قضیه برعکس هست این مقطع کاردانی قبول دارند.

سوالی بود در خدمتم

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز

در مورد سوال اول باید توضیح بدم که هزینه بیمه دانشجویی در امریکا در کمترین حالت برای 1 سال 500 دلار و بسته تکمیلیش حدود 400 دلار در ماه هست که تمام هزینه ها حتی عمل ها رو هم پوشش میده در امریکا بیمه جز گرونترین هزینه ها هست و در کانادا خوب هزینه بیمه رایگان هست فرق بین امریکا و کانادا یکیش همینه منتها گرفتن وقت در کانادا یکم زمان بره مثلن میخوای عمل کنی باید 2 3 ماه تو وقت باشی!!!!
2-در مورد سوال دوم باید بگم که اگر شما مدرک کارشناسی هم داشتی بخوای برای اروپا اقدام کنی باز مدرکت باید ارزشیابی بشه یعنی شما میتونی رو این قضیه تکه کنی که تو مقطع کارشناسی پذیرش بگیری و بعد پذیرش به قسمت اموزش بری و ترجمه رسمی واحد های یکسان و مشابه بدید تا تطبیق بدهند در نهایت به این نکته توجه کن که تمام واحد های پاس شده در ایران مورد پذیرش نخواهد بود خلاصه بگم نمیتونی تمام 2 سال زنده کنی اما تطبیق واحد شدنی هست در مورد امریکا و کانادا قضیه برعکس هست این مقطع کاردانی قبول دارند.

سوالی بود در خدمتم
ممنون البته جفت سوالام مربوط به اروپا بود ولی ممنون واسه پاسخ و تاپیک خوبتون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای bachelor فرقی داره مدرک کاردانی داشته باشیم یا نه؟ اگه فرقی نداره دنبال مدرکم نرم, البته درسم تموم شده ریز نمراتم رو دارم ولی مدرکم رو هنوز نگرفتم.

شما ریز نمرات بگیر وقتی پذیرش گرفتیم میتونید ببرید و تطبیق واحد بدید یه سری از واحد ها میتونید تطبیق بدید مدت تحصیل هم کمتر میشه شما ریزنمرات ترجمه رسمی کنید همراه خودتون داشته باشید

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام دوست عزیز

سوالی بود در خدمتم

بیمه درمانی کانادا برای دانشجویان بین المللی رایگان نیست و فقط برای دانشجویان مقیم و کانادایی رایگانه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بیمه درمانی کانادا برای دانشجویان بین المللی رایگان نیست و فقط برای دانشجویان مقیم و کانادایی رایگانه

!!!!!!!!!!

دوست عزیز برخی ایالتها در کانادا نظیر آلبرتا و بریتیش کلمبیا، برای دانشجویان خارجی بیمه رایگان هست وبرخی نظیر کبک-اسکاتیا و آنتاریو، این دانشجویان را تحت پوشش مراقبتهای بهداشتی قرار نمی دهند و دانشجویانی که قصد تحصیل در این ایالتها را دارند بایداز طریق شرکتهای بیمه خصوصی اقدام به اخذ بیمه نمایند.و این ایالت هایی که نام بردم برای تقریباً تمام دانشجویان خارجی بیمه درمانی رایگان است (مشروط به اینکه دوره تحصیل شما بیش از 6 ماه باشد)

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شما ریز نمرات بگیر وقتی پذیرش گرفتیم میتونید ببرید و تطبیق واحد بدید یه سری از واحد ها میتونید تطبیق بدید مدت تحصیل هم کمتر میشه شما ریزنمرات ترجمه رسمی کنید همراه خودتون داشته باشید

خیلی ممنون از لطفتون.

من دارم در مورد رشته مورد نظرم سرچ می کنم اگه بازم سوالی داشتم مزاحمتون می شم.
فعلا برنامه ما برای آلمان ok شده مگر اینکه یهو پولدار بشیم که اونوقت ترجیح می دیم بریم کانادا :D

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
!!!!!!!!!!

دوست عزیز برخی ایالتها در کانادا نظیر آلبرتا و بریتیش کلمبیا، برای دانشجویان خارجی بیمه رایگان هست وبرخی نظیر کبک-اسکاتیا و آنتاریو، این دانشجویان را تحت پوشش مراقبتهای بهداشتی قرار نمی دهند و دانشجویانی که قصد تحصیل در این ایالتها را دارند بایداز طریق شرکتهای بیمه خصوصی اقدام به اخذ بیمه نمایند.و این ایالت هایی که نام بردم برای تقریباً تمام دانشجویان خارجی بیمه درمانی رایگان است (مشروط به اینکه دوره تحصیل شما بیش از 6 ماه باشد)
تعجب نداره (!!!!!!!)
BC بیمه رایگان نداره این هم لینک دانشگاه UBC :
Health care and health insurance - International

AL برای ۱۲ ماه اول ورودت باید حق بیمه رو پرداخت کنی :
Health care insurance - UAI Current Students - University of Alberta

MB هم رایگان نیست :
MANITOBA INTL STUDENT HEALTH INSURANCE -- STUDENTS INFO

NB :
UNB | Financial Services | Students | International Health Insurance

PEI :
http://www.upei.ca/accounting/files/accounting/undergradtuitionfees.pdf

بقیه هم همانطور که خودتون اشاره کردید رایگان نیست.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی ممنون از لطفتون.

من دارم در مورد رشته مورد نظرم سرچ می کنم اگه بازم سوالی داشتم مزاحمتون می شم.
فعلا برنامه ما برای آلمان ok شده مگر اینکه یهو پولدار بشیم که اونوقت ترجیح می دیم بریم کانادا :D

خواهش میکنم عزیز

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
تعجب نداره (!!!!!!!)
BC بیمه رایگان نداره این هم لینک دانشگاه UBC :
Health care and health insurance - International

AL برای ۱۲ ماه اول ورودت باید حق بیمه رو پرداخت کنی :
Health care insurance - UAI Current Students - University of Alberta

MB هم رایگان نیست :
MANITOBA INTL STUDENT HEALTH INSURANCE -- STUDENTS INFO

NB :
UNB | Financial Services | Students | International Health Insurance

PEI :
http://www.upei.ca/accounting/files/accounting/undergradtuitionfees.pdf

بقیه هم همانطور که خودتون اشاره کردید رایگان نیست.

دوست عزیز بله بعضی از دانشگاه ها بیمه برای دانشجویان رایگان نیست حداقل تو 1 سال اول بیاد پرداخت بشه در مرحله بعد باید توضیح بدم وقتی شما سالانه باید 15000 تا 25000 دلار هزینه کنی برای تحصیل و زندگی این 400 دلار در سال بیمه اصلن به چشم میاد وقتی هزینه خرید کتابو... سالانه 1000 دلار هست اصلن این مبلغ بیمه رقمی هست؟؟؟
حتی اگر با فاند هم برید باز هم مشکلی نیست نمیدونم حالا چه اصراری شما بگی این دانشگاه رایگانه یا اون دانشگاه رایگان نیست!!!!

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دوست عزیز بله بعضی از دانشگاه ها بیمه برای دانشجویان رایگان نیست حداقل تو 1 سال اول بیاد پرداخت بشه در مرحله بعد باید توضیح بدم وقتی شما سالانه باید 15000 تا 25000 دلار هزینه کنی برای تحصیل و زندگی این 400 دلار در سال بیمه اصلن به چشم میاد وقتی هزینه خرید کتابو... سالانه 1000 دلار هست اصلن این مبلغ بیمه رقمی هست؟؟؟
حتی اگر با فاند هم برید باز هم مشکلی نیست نمیدونم حالا چه اصراری شما بگی این دانشگاه رایگانه یا اون دانشگاه رایگان نیست!!!!

من هیچ اصراری ندارم و فقط گفتم که این چیزی که شما در مورد هزینه رایگان بیمه تو کانادا برای دانشجویان می گویی درست نیست.
به نوشته خوتون رجوع کنید تا متوجه بشی(قسمت قرمز شده) - پست ۴۵۳
حالا شما نمی خواهی قبول کنی این یک حرف دیگس

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
فكر ميكنم حرف هر دوي شما درسته
مثلن تو لينكي كه جناب macro گذاشتن نوشته كه هزينه ي بيمه همراه شهريه دريافت ميشه يعني وقتي شما ثبت نام ميكنيد اتوماتيك بيمه هم ميشيد. (اگرچه تو زير هزينه هاي ثبت نام شما هزينه ي بيمه لحاظ شده. كه به قول حامد جان ناچيز هست)
ولي در امريكا بايد دانشجو خودش بره خودش رو بيمه كنه (با هزينه ي به مراتب بيشتر)

بالا