• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
حامد جان ضمن تشکر از پاسخگویی کاملت، والا میدونم که مورد زبان رو باید اوکی کنم حتماً ... تافل یا آیلتس برام خیلی سخت نیس حتماً جور میشه ولی GRE رو شنیدم آسون نیس اصلاً!! مخصوصاً یکی که الآن دانشگاه ماساچوست RA هستش این حرفو تآیید کرد.
من الآن دانشگاه آزاد مشهد درس میخونم ... واسه مقاله ISI هم سعی میکنم حتماً یکی بدم ... البته امیدوارم همه اینا در حد حرف نباشه ... راستی یک سوال؟ مجرد یا متأهل بودن چند امتیاز محسوب میشه؟؟ آیا متأهل بودن خیلی امتیاز خوبیه؟

واسه دانشگاه های امریکا راستش دوس ندارم خیلی دانشگاه درپیتی باشه که هدف فقط تحصیل باشه ... میخوام اونجا سعی کنم یا TA باشم یا RA
اما اگه به هیچ طریقی نشد دیگه میرم سراغ دانشگاه های معمولیش ...

واسه هزینه هم والا از الآن نمیدونم چقد میتونم بدم؟؟!! ولی فکر کنم حدود 20 ملیون یا نهایتاً 30 ملیون در سال بتونم بدم! با این اوصاف نیازی هست که دانشگاهم حتماً فاند داشته باشه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان ضمن تشکر از پاسخگویی کاملت، والا میدونم که مورد زبان رو باید اوکی کنم حتماً ... تافل یا آیلتس برام خیلی سخت نیس حتماً جور میشه ولی GRE رو شنیدم آسون نیس اصلاً!! مخصوصاً یکی که الآن دانشگاه ماساچوست RA هستش این حرفو تآیید کرد.
من الآن دانشگاه آزاد مشهد درس میخونم ... واسه مقاله ISI هم سعی میکنم حتماً یکی بدم ... البته امیدوارم همه اینا در حد حرف نباشه ... راستی یک سوال؟ مجرد یا متأهل بودن چند امتیاز محسوب میشه؟؟ آیا متأهل بودن خیلی امتیاز خوبیه؟

واسه دانشگاه های امریکا راستش دوس ندارم خیلی دانشگاه درپیتی باشه که هدف فقط تحصیل باشه ... میخوام اونجا سعی کنم یا TA باشم یا RA
اما اگه به هیچ طریقی نشد دیگه میرم سراغ دانشگاه های معمولیش ...

واسه هزینه هم والا از الآن نمیدونم چقد میتونم بدم؟؟!! ولی فکر کنم حدود 20 ملیون یا نهایتاً 30 ملیون در سال بتونم بدم! با این اوصاف نیازی هست که دانشگاهم حتماً فاند داشته باشه؟

سجاد جان متهل یا مجرد بودن برای امریکا امتیاز نداره منتها شاید اگه ایشون قصد نداشته باشند همراه شما بیان سبب بشه که افسر بهتره ویزا بده چون فکر میکنه حتمن دلیلی وجود داره که برمیگیردی به ایران برای دانشگاه هم سالی 20000 تا 35000 هزار دلار خرج تحصیل و زندگی تو یه دانشگاه متوسط هست متاسفانه بدون فاند اگه بخوای تو دانشگاه خوب تحصیل کنی مثل MIT باید سالانه 30000 تا 40000 دلار فقط پول تحصیل بدی

Minna

Registered User
لایک‌ها
3
با 100 میلیون تومن میشه فکر تحصیل تو امریکا برای لیسانس بود؟

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم:
من دانشجوی رشته ریاضی کاربردی هستم
زبان ترکی استانبولی هم بلدم(و امکان تهیه مدرکش رو هم دارم)
تا پایان کارشناسیم تافلم رو هم میگیرم

با این شرایط میخواستم بدونم:
1چطوری میتونم از یه دانشگاه خارجی بورس بگیرم؟
2وضعیت دانشگاه های هند و ترکیه رو چطور میبینید؟ارزش هزینه کردن رو داره؟هزینش در چه حدی هست؟
3من به رشته ای تی علاقه دارم،ایا امکانش هست اونور این رشترو ادامه بدم با این مدرکی که میگیرم؟
4خدمت سربازی چطور میشه این وسط،اگه نخوام برم سربازی و بعد ادامه بدم تو خارج کشور؟!
و...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با 100 میلیون تومن میشه فکر تحصیل تو امریکا برای لیسانس بود؟

بله میشه یه دانشگاه متوسط رو پایین باید انتخاب کنید
بستگی داره کدوم ایالات و دانشگاه انتخاب کنید
لطفن بگین شرایطتتون چیه؟؟؟سن و مدرک زبان؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم:
من دانشجوی رشته ریاضی کاربردی هستم
زبان ترکی استانبولی هم بلدم(و امکان تهیه مدرکش رو هم دارم)
تا پایان کارشناسیم تافلم رو هم میگیرم

با این شرایط میخواستم بدونم:
1چطوری میتونم از یه دانشگاه خارجی بورس بگیرم؟
2وضعیت دانشگاه های هند و ترکیه رو چطور میبینید؟ارزش هزینه کردن رو داره؟هزینش در چه حدی هست؟
3من به رشته ای تی علاقه دارم،ایا امکانش هست اونور این رشترو ادامه بدم با این مدرکی که میگیرم؟
4خدمت سربازی چطور میشه این وسط،اگه نخوام برم سربازی و بعد ادامه بدم تو خارج کشور؟!
و...

سلام دوست عزیز
شما اذری هستی؟؟؟منظورم اینکه تبریز یا ارومیه یا ... هستید برای ترکیه اگر نشون بدید که تو یکی از استان های اذربایجان شرغی و غربی زندگی میکنید دانشگاه های ترکیه هزینه هاشون خیلی کم میشه شاید ترمی به 300 هزار تومن هم برسه
دانشگاه های ترکیه هم خوب هستند از دوستام اونجا تحصیل میکنند سطح علمیشون بد نیست
شما برای مقطع مستر میتونید تغییر رشته بدید منتها ممکنه یه ترم یا بیشتر پیش نیاز بخورید خدمت سربازی هم اگر بتونید تو ترم اخر از یکی از دانشگاه های خارجی اپذیرش بگیرید و مدت تحصیلتون در مقطع کارشناسی ایران مجاز باشه از معافیت تحصیلی استفاده خواهید کرد
البته شرایط داره که تو صفحات قبل توضیح دادم که با چه شرایطی میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید

در سال توانایی هزینه چقدر دارید؟؟
اگر هدفتون ترکیه هست دانشگاه های خوبشو معرفی میکنم

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستانی که پ.خ زدن و تو این هفته سوال داشتن من عذر خواهی میکنم چون چند روز خارج از ایران بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم نتونستم به سوال های شما دوستان پاسخ بدم اگر امکانش هست تو تاپیک اصلی مطرح کنید تا اینجا پاسخ بدم

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز همانطور که خودتون مطلع هستید . قصد دارم برای ادامه تحصیل به امریکا بروم . از این رو اسم چند دانشگاه خوب که به احتمال زیاد با بورسیه موافقت میکنن رو می خواستم .
در ضمن این زمان ددلان چیه هست ؟

Last edited:

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
شما اذری هستی؟؟؟منظورم اینکه تبریز یا ارومیه یا ... هستید برای ترکیه اگر نشون بدید که تو یکی از استان های اذربایجان شرغی و غربی زندگی میکنید دانشگاه های ترکیه هزینه هاشون خیلی کم میشه شاید ترمی به 300 هزار تومن هم برسه
دانشگاه های ترکیه هم خوب هستند از دوستام اونجا تحصیل میکنند سطح علمیشون بد نیست
شما برای مقطع مستر میتونید تغییر رشته بدید منتها ممکنه یه ترم یا بیشتر پیش نیاز بخورید خدمت سربازی هم اگر بتونید تو ترم اخر از یکی از دانشگاه های خارجی اپذیرش بگیرید و مدت تحصیلتون در مقطع کارشناسی ایران مجاز باشه از معافیت تحصیلی استفاده خواهید کرد
البته شرایط داره که تو صفحات قبل توضیح دادم که با چه شرایطی میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید

در سال توانایی هزینه چقدر دارید؟؟
اگر هدفتون ترکیه هست دانشگاه های خوبشو معرفی میکنم

سوالی بود در خدمتم

بله
من ساکن تبریزم
تو دانشگاه سراسری هم مشغول تحصیلم

در مورد هزینه هم میتونم تا 10تا 12 میلیون برای ارشد هزینه کنم(برای 2.5 ال 3 سال)
البته دوستان میگفتن هند هم مدارکش بهتره ،هم هزینش با ترکیه یکی در میاد!
تو هند و ترکیه میتونید چند تا دانشگاه خوب معرفی کنید!؟

در ضمن برای دریافت بورسیه باید چیکار کنیم؟!(این برای خودم اکثر دوستام سوات هست!)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز همانطور که خودتون مطلع هستید . قصد دارم برای ادامه تحصیل به امریکا بروم . از این رو اسم چند دانشگاه خوب که به احتمال زیاد با بورسیه موافقت میکنن رو می خواستم .
در ضمن این زمان ددلان چیه هست ؟

سلام عزیز
همانطور که قبلن بهتون توضیح دادم گرفتن بورسیه به شرایط شما وابسته هست
بله قسمتی از سوال ها بهتون جواب دادم سعی میکنم چنتا از دانشگاه های خوب و کم هزینه امریکا معرفی کنم شما به سایت هاشون مراجعه کن و زمان ددلاین ها پیدا کن

دانشگاه های متوسط به معرفی میکنم
University of California, Los Angeles

UCF International Services Center
University of Alabama
University of California, San Diego
University of Michigan - Ann Arbor
University of Texas At Austin
University of Illinois At Urbana Champaign
University of Arkansas
Tuskegee University
Washington State University
Louisiana State University
George Washington University
Rutgers, The State University of New Jersey, New Brunswick/Piscataway
Rensselaer Polytechnic Institute
University of Dayton

North Carolina Agricultural And Technical State University
University of Rhode Island
West Virginia University

تمام دانشگاه های که بالا معرفی کردم رشته برق تا مقطع دکترا دارند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله
من ساکن تبریزم
تو دانشگاه سراسری هم مشغول تحصیلم

در مورد هزینه هم میتونم تا 10تا 12 میلیون برای ارشد هزینه کنم(برای 2.5 ال 3 سال)
البته دوستان میگفتن هند هم مدارکش بهتره ،هم هزینش با ترکیه یکی در میاد!
تو هند و ترکیه میتونید چند تا دانشگاه خوب معرفی کنید!؟

در ضمن برای دریافت بورسیه باید چیکار کنیم؟!(این برای خودم اکثر دوستام سوات هست!)

دوست عزیز دانشگاه های ترکیه به ترتیب معرفی میکنم
www.bikent.edu.tr در شهرانکارا با رتبه 222 در جهان
هزینه تحصیل سالانه 11000 دلار
هزینه زندگی در شهر انکارا ماهانه 1200 دلار میانگین

2-www.metu.edu.trبا رتبه 280 جهان در شهر انکارا قرار گرفته

هزینه تحصیل 325 دلار در سال
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی سالانه 1600 دلار
هزینه زندگی در ماه 1200

3-www.itu.edu.tr با رتبه 299 در شهر استانبول قرار گرفته
هزینه تحصیل 290 دلار
هزینه تحصیل دانشجویان خارجی 2900دلار در سال
هزینه زندگی 1400 دلار در ماه

4-www.boun.edu.tr با رتبه 310 در شهر استانبول قرار گرفته

هزینه تحصیل 350 دلار در سال
هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی 12000

هند

Indian Institute of Technology, Bombay این دانشگاه با رتبه 302 در جهان در شهر بمبئی قرار گرفته

سوالی بود در خدمتم

n550

Registered User
لایک‌ها
523
سلام دوست عزیز...من یه چند تا دیزاین دادم شرکت نایک نامه برام دادن که باید برم بدم وکیل ثبتی تو امریکا ثبت کنند و بعد برم دنبال کارام...شرکت ادیداس المان هم نامه دادن....به نظر شما سیستم کاری امریکا با ما ایرانیها همخونی داره یا المانی ها؟؟؟از همه نظر پرسیدم...09356432200

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز...من یه چند تا دیزاین دادم شرکت نایک نامه برام دادن که باید برم بدم وکیل ثبتی تو امریکا ثبت کنند و بعد برم دنبال کارام...شرکت ادیداس المان هم نامه دادن....به نظر شما سیستم کاری امریکا با ما ایرانیها همخونی داره یا المانی ها؟؟؟از همه نظر پرسیدم...09356432200

سلام عزیز

از نظر من امریکا کشور خوبیه برای افرادی که استعدادو فکر های بزرگ دارند اگر میتونید اول به امریکا فکر کنید کشور فرصت ها گه باعث پیشرفت شما خواهد شد المان هم کشور صنعتی و خوبیه در دنیا و اروپا

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان صحت داره که ارز دولتی دیگه به دانشجوهای غیر بورسیه ای تعلق نمیگیره؟!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان صحت داره که ارز دولتی دیگه به دانشجوهای غیر بورسیه ای تعلق نمیگیره؟!

نه عزیز تعلق میگیره منتها یکم دردسر داره باید وزارت علوم بری پذیرش و ویزا نشون بدی و بعد که به دانشگاه مورد نظر رفتی یه نامه که نشون بده سالانه چقدر هزینه تحصیلیت هست از دانشگاه بگیری تو سایت نشا اپلود کنی و بعد اقوام که تو تهران هستند برند از وزارت علوم نامه دریافت ارز بگیرند ببرند بانک و.....

سوالی بود در خدمتم

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
نه عزیز تعلق میگیره منتها یکم دردسر داره باید وزارت علوم بری پذیرش و ویزا نشون بدی و بعد که به دانشگاه مورد نظر رفتی یه نامه که نشون بده سالانه چقدر هزینه تحصیلیت هست از دانشگاه بگیری تو سایت نشا اپلود کنی و بعد اقوام که تو تهران هستند برند از وزارت علوم نامه دریافت ارز بگیرند ببرند بانک و.....

سوالی بود در خدمتم

ممنون از پاسختون
برای همه کشور ها همینطوره؟
یکی از دوستانم مالزی ارشد میخونه ۱ ماه پیش حدودا ۵۰۰۰ دلار گرفت
اما میگفت صحبتش هست که این سهمیه رو قطع کنن
به شک افتادم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از پاسختون
برای همه کشور ها همینطوره؟
یکی از دوستانم مالزی ارشد میخونه ۱ ماه پیش حدودا ۵۰۰۰ دلار گرفت
اما میگفت صحبتش هست که این سهمیه رو قطع کنن
به شک افتادم
برای کشورها و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم همینطور هست لیست دانشگاه ها هم تو سایت وزرات علوم شما میتونی پیدا کنی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلام دوست عزیز
من تو رشته کامپیوتر-نرم افزار ترم دوم در حال تحصیل هستم.تو فکرمه که بعد لیسانس برای ادامه تحصیل برم خارج.حالا به نظر شما کدوم کشور برای ادامه تحصیال تو رشته مذکور مناسبه؟
زبانم در حد معمولی هست.ولی خب دنبال مدرک ielts هستم.
سرمایه هم ندارم.هیچ فک و فامیلی هم خارج نداریم
ممنون میشم راهنماییم کنی

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
یکی از اقوام من دعوت به کار شده از یک شرکت کامپیوتری در انگلیس و از یه شرکت اداری هم در ایتالیا.
میخواد بدونه که نحوه مهاجرت به چه شکله؟ آیا میتونه همسرش رو ببره؟
ممنون میشم پاسخ بدین

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز
من تو رشته کامپیوتر-نرم افزار ترم دوم در حال تحصیل هستم.تو فکرمه که بعد لیسانس برای ادامه تحصیل برم خارج.حالا به نظر شما کدوم کشور برای ادامه تحصیال تو رشته مذکور مناسبه؟
زبانم در حد معمولی هست.ولی خب دنبال مدرک ielts هستم.
سرمایه هم ندارم.هیچ فک و فامیلی هم خارج نداریم
ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام عزیز

هدفت از خارج رفتن فقط تحصیل هست یا قصد مهاجرت دارید؟؟؟
مشکل سربازی ندارید؟؟؟

بالا