• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام،برای مهاجرت به کانادا،خدمت دوران سربازی در ارگان های زیر نظر **** واسه مهاجرت موردی نداره؟
و چه مدارکی میتونه برای گرفتن افامت مفید باشه؟
مثل مدارک ورزشی،علمی و .....

سلام عزیز

متقاضیان مهاجرت از روش تخصصی فدرال بر اساس شش معیار از پیش تعیین شده توسط سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا، ارزیابی می شوند. متقاضی جهت دریافت ویزای مهاجرت کانادا، به غیر از قرار گیری در یکی از گروه های فوق، نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود :

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۴
سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۲۱
درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز 10

دوست عزیز لیست مدارک امتیاز اور براتون هم تو صفحات قبل گذاشتم هم بالا کپی کردم این از طریق تخصص فدرال هست

در مورد امریکا باید توضیح داستانش واقعن با کانادا فرق میکنی اونا به جاهای حساس گیر میدن مثلن همین **** اگه به شرکت های وابسته یا خود **** کار یا خدمت کرده باشید اون افسر بد گیر میده نمیگم رد میکنه اما نسبت به این موضوع زیاد حساس هستند

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون از جوابتون حامد خان
راستش زبان رو دارم میخونم و احتمالا آخرای تابستون بتونم در حد آیلتس 6 بگیرم
سربازی مشکلی ندارم
هزینه هم در حد سالی 8 هزار دلار

سلام

دانشگاه بولونیا رنک خوبی داره ! داشتن مدرک زبان انگلیسی برای سال دوم اجباریه ! یعنی میتونی بری اونجا امتحان بدی ! اکثر رشته ها رو هم به زبان انگلیسی ارائه میدن ! پس نیازی به مدرک مدرسه ایتالیایی تهران هم نداری !

خیلی هم خوب پذیرش میده

نیازی به پست مدرک نداری ! اسکن کم اپلود کن و بعد یه میل بزن ! نامه ادمیشن رو برات میفرسته

رشته شما رو نمیدونم چیه ! این مال عمرانه (رشته خودم) ! ددلاین هم نداره ! تا اخر می هم وقت داری برای ادامه مراحا ثبت نام تو سفارت

این مال عمرانه : Application, Admission, Enrollment deadlines (non European Union students) - International Master Course in Civil Engineering - Università di Bologna

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
سلام عزیز ممنون

بله با مدرک فوق دیپلم میتونید ادامه بدید اصلن خود امریکا هم associate degree هست منتها چون شما پیش دانشگاهی نداری گیر میدن یه کاری میتونی انجام بدی برای یه کالجی پذیرش بگیرید و بعد تطبیق واحد در رشته خودتون انجام بدین 2 سال تو کالج بخونید 2 سال بعدی تو یه دانشگاه خوب این راه خوبیه چون هزینه تحصیل هم کم میشه. کالج های خوب ترنسفر خوبی به دانشگاه های معروف دارند خواستی چنتاشونو معرفی میکنم

نمره زبانتون که عالیه شما دیگه مشکل وقت و گرفتن این مدرک نداری منتها حواست باشه که این نمره تا 2 سال اعتبار داره بیشتر کالج ها و دانشگاه های امریکا میگن که زیر 2 سال باشه اگه مدتش گذشته باید دوباره امتحان بدی

شما مجردی یا متاهل؟؟؟در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟

ممنون از جواب ، مجرد هستم ، در سال هم در حد 50-60 هزاردلار ، البته عذرمیخوام منظورتون رو درست متوجه نشدم ، الان یعنی برای کالج apply کنم به مدرکم ( پیش دانشگاهی ) گیر نمیدن ؟
اگر لینک مقاله ای ، توضیحی چیزی در موردش بدین خیلی ممنون میشم.

با این اوصاف شما فکر میکنید کانادا برای من بهتره یا امریکا، البته شنیدم امریکا با این راحتی ها ویزا تحصیلی نمیده

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
اگر سالای 8 هزار دلار میتونی هزینه کنی به همون دانشگاهی که گفتم فکر کن هم بهتر پذیرش میده هم هزینه کمتره در ضمن میتونی رو کشورهایی که هنوز هزینه تحصیل رایگان هست هم فکر کنی مثل اتریش فنلاند بعضی از دانشگاه های المان و فرانسه

سوالی بود در خدمتم

درود دوست عزیز
در ابتدا بگم که دانشجوی ترم 2 کاردانی فیلمسازی گرایش تدوین هستم، و 3 سال دیگر در ایران هستم (جهت اطلاع میخوام بدونم)
در کشورهای رایگان مثل فرانسه، فنلاند، آلمان در رشته تدوین فیلم یا جلوه های ویژه VFX چه دانشگاه هایی مد نظرتون هست؟
گرایش من سینما هست...در بخش تدوین و یا جلوه های ویژه Compositing , VFX .... و به بازی سازی علاقه ندارم CG

پوزش، در این تاپیک پستی هست برای دانشگاه های با تحصیل رایگان...؟

سپاس

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

دانشگاه بولونیا رنک خوبی داره ! داشتن مدرک زبان انگلیسی برای سال دوم اجباریه ! یعنی میتونی بری اونجا امتحان بدی ! اکثر رشته ها رو هم به زبان انگلیسی ارائه میدن ! پس نیازی به مدرک مدرسه ایتالیایی تهران هم نداری !

خیلی هم خوب پذیرش میده

نیازی به پست مدرک نداری ! اسکن کم اپلود کن و بعد یه میل بزن ! نامه ادمیشن رو برات میفرسته

رشته شما رو نمیدونم چیه ! این مال عمرانه (رشته خودم) ! ددلاین هم نداره ! تا اخر می هم وقت داری برای ادامه مراحا ثبت نام تو سفارت

این مال عمرانه : Application, Admission, Enrollment deadlines (non European Union students) - International Master Course in Civil Engineering - Università di Bologna

این دانشگاه بولونیا که شما میگی تحصیل توش که رایگان نیست احیانا؟
من چند وقتیه دارم رو دانشگاه های ا-سرا-ئیل کار میکنم
مثکه همه دانشگاه هاش پولیه، درسته؟
من شنیده بودم اقامت و هزینه زندگی رایگان هست
پس پولی بودن دانشگاه هاش دیگه چه صیغه ای هست؟
تمامی دانشگاه هاش هم در رنکینگ بالایی قرار داذن
ممنون میشم راهنماییم کنید

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
این دانشگاه بولونیا که شما میگی تحصیل توش که رایگان نیست احیانا؟
من چند وقتیه دارم رو دانشگاه های ا-سرا-ئیل کار میکنم
مثکه همه دانشگاه هاش پولیه، درسته؟
من شنیده بودم اقامت و هزینه زندگی رایگان هست
پس پولی بودن دانشگاه هاش دیگه چه صیغه ای هست؟
تمامی دانشگاه هاش هم در رنکینگ بالایی قرار داذن
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام
خیر رایگان نیست ! تقرببا سالی 3000 یورو برای فوق !
دانشگاه های ایتالیایی زبان ایتالیا ارزون تر هستن ! یعضی هاشونم رایگانن ! ولی خوب باید ایتالیایی یاد بگیرید !

در مورد اسرائیل هم اطلاعاتی ندارم !

==============

یه نظرم اگر کسی دنبال دانشگاه رایگانه توی اروپا بهترین گزینه ها نروژ و المان هستن ! مهم تر از هزینه تحصیل مساله کار گیر اوردن هست ! مخصوصا تو این وضع اقتصادی اروپا ! نروژ رو برای این پیشنهاد میکنم چون کشور نفتی هستش و بازار کار خوب و رفاه عمومی بالایی داره !

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
خیر رایگان نیست ! تقرببا سالی 3000 یورو برای فوق !
دانشگاه های ایتالیایی زبان ایتالیا ارزون تر هستن ! یعضی هاشونم رایگانن ! ولی خوب باید ایتالیایی یاد بگیرید !

در مورد اسرائیل هم اطلاعاتی ندارم !

==============

یه نظرم اگر کسی دنبال دانشگاه رایگانه توی اروپا بهترین گزینه ها نروژ و المان هستن ! مهم تر از هزینه تحصیل مساله کار گیر اوردن هست ! مخصوصا تو این وضع اقتصادی اروپا ! نروژ رو برای این پیشنهاد میکنم چون کشور نفتی هستش و بازار کار خوب و رفاه عمومی بالایی داره !

مرسی و ممنون بابت جواب کامل و جامعت
پس این دوتا لینک در مورد گرنت و اسکولارشیپ دانشگاه بولونیا چیه:
Study grants for international students enrolling in First and Second Cycle degree programmes at the University of Bologna for A.Y. 2012-2013 (Unibo Action 2) - Università di Bologna
Scholarships & Fellowships - Università di Bologna
ممنون

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
مرسی و ممنون بابت جواب کامل و جامعت
پس این دوتا لینک در مورد گرنت و اسکولارشیپ دانشگاه بولونیا چیه:
Study grants for international students enrolling in First and Second Cycle degree programmes at the University of Bologna for A.Y. 2012-2013 (Unibo Action 2) - Università di Bologna
Scholarships & Fellowships - Università di Bologna
ممنون

خوب این اسکالرشیپ ها و فاند ها رو که به همه نمیدن ! همونطور که تو لینک هم توضیح داده شده باید شرایطش رو کسب کنید ! اون موقع میان سهمیه اون سالشون رو به بهترین ها تخصیص میدن !

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
خوب این اسکالرشیپ ها و فاند ها رو که به همه نمیدن ! همونطور که تو لینک هم توضیح داده شده باید شرایطش رو کسب کنید ! اون موقع میان سهمیه اون سالشون رو به بهترین ها تخصیص میدن !

ببخشید من هرچی مطالبشو خوندم درست متوجه شرایطش واسه کسب این اسکولارشیپ دانشگاه بلونیا نشدم!
====
راستی کس دیگه اگه اطلاعاتی در مورد تحصیل تو ا-سرا-ئیل داره کمکم کنه
من لیست دانشگاه هاشو میدونم و میدونم 700 ایرانی اونجا تحصیل میکنن
اما این اقامت رایگان که شنیدم آیا منظورشون پناهندگی هست؟ آیا به سادگی این پناهندیگو میدن؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از جواب ، مجرد هستم ، در سال هم در حد 50-60 هزاردلار ، البته عذرمیخوام منظورتون رو درست متوجه نشدم ، الان یعنی برای کالج apply کنم به مدرکم ( پیش دانشگاهی ) گیر نمیدن ؟
اگر لینک مقاله ای ، توضیحی چیزی در موردش بدین خیلی ممنون میشم.

با این اوصاف شما فکر میکنید کانادا برای من بهتره یا امریکا، البته شنیدم امریکا با این راحتی ها ویزا تحصیلی نمیده

خواهش میکنم عزیز عالی اگه بتونید اینقدر هزینه کنید مشکلی ندارید میتونید در همون امریکا به راحتی تحصیل کنید بله میتونید اگه مدرک کاردانی داشته باشید میشه براتون کاری کرد خواستین اطلاعات دقیق در پی ام خصوصی میزنم براتون

ببینید انتخاب بین کانادا و امریکا به این راحتی ها نیست هر کدوم مزایا و معایب خودشون داره امریکا الان راحت ویزا نمیده اما اگه واقعن بتونی نشون بدی که برمیگردی به ایران کار نشدنی نیست.بنده به شخصه امریکا ترجیح میدم با اینکه کانادا از خیلی جهات راحتره مثل ویزا و یا بعد تحصیل گرفتن اقامت و.... اما امریکا ترجیح میدم شما هم باید ببینید هدفتون چیه!!

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود دوست عزیز
در ابتدا بگم که دانشجوی ترم 2 کاردانی فیلمسازی گرایش تدوین هستم، و 3 سال دیگر در ایران هستم (جهت اطلاع میخوام بدونم)
در کشورهای رایگان مثل فرانسه، فنلاند، آلمان در رشته تدوین فیلم یا جلوه های ویژه VFX چه دانشگاه هایی مد نظرتون هست؟
گرایش من سینما هست...در بخش تدوین و یا جلوه های ویژه Compositing , VFX .... و به بازی سازی علاقه ندارم CG

پوزش، در این تاپیک پستی هست برای دانشگاه های با تحصیل رایگان...؟

سپاس

دوست عزیز در تاپیک های قبل دانشگاه های معرفی شده که هزینه تحصیل یل رایگان هست یا کم هستند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
8
====
راستی کس دیگه اگه اطلاعاتی در مورد تحصیل تو ا**** داره کمکم کنه
اما این اقامت رایگان که شنیدم آیا منظورشون پناهندگی هست؟ آیا به سادگی این پناهندیگو میدن؟

عزیز بیخیال اون کشورشو بری دیگه نمیتونی برگردی کسی اونجارو پیشنهاد نمیده

khoshbin

Registered User
لایک‌ها
11
سلام حامد جان و ممنون به خاطر راهنمایی هایی که میکنی
میخواستم ببینم که تو کشور های مثل کانادا و آمریکا هم رشته ای که مربوط بشه به مهندسی IT و یا مهندسی نرم افزار وجود داره؟
برای کسی که بخواد اینجا مهندسی IT بخونه و قصد ادامه تحصیل رو داره چه رشته ای هست که متناسب با این IT باشه؟چه دانشگاه هایی در کانادا و آمریکا هستند که هم از نظر سطح تحصیلی و هم از نظر هزینه مناسب باشن؟
هزینه ی زندگی در چه حدودی هست ؟ آیا غیر از آمریکا و کانادا جا های دیگه ای رو هم پیشنهاد میدید؟

ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
چون قبلن سوال هایی در مورد دانشگاه های استرالیا و رنک و هزینه تحصیل شده بود بنا به در خواست یکی از دوستان در پیغام خصوصی امروز چنتا از دانشگاه های استرالیا معرفی میکنم

1-دانشگاه اول دانشگاه ملبورن هست که در شهر ملبذن قرار گرفته رتبه این دانشگاه 36 در جهان هست

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 17 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 33 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر ملبورن ماهانه میانگین 1400 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

The University of Melbourne, Melbourne, Victoria

2-دانشگاه ملی استرالیا هست که با رتبه 38 جهان در شهر کانبرا قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 7 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 25 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر کانبرا ماهانه میانگین 1200 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

Home - ANU

3-دانشگاه سیدنی که با رتبه 58 در جهان در شهر سیدنی قرار گرفته

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود26 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 41 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهرسیدنی ماهانه میانگین 1500 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

The University of Sydney

4-دانشگاه کویینزلند که با رتبه 74 جهان در شهر brisbane قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 6 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 26 هزار دلار است
هزینه زندگی در این شهر ماهانه میانگین 1100 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

The University of Queensland, Australia

5-دانشگاه monash که با رتبه 117 جهان در شهر ملبورن واقع شده است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 7 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 30 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر ملبورن ماهانه میانگین 1400 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

Monash University

5 دانشگاه برتر کشور استرالیا معرفی کردم سوالی بود در خدمتم

درمورد ویزای کارو تعطیلات هم باید توضیح بدم این ویزا تا چند سال پیش ایرانی ها هم پوشش میداد که برداشتند و دیگه نمیشه از این راه برای گرفتن و رفتن اقدام کرد

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان و ممنون به خاطر راهنمایی هایی که میکنی
میخواستم ببینم که تو کشور های مثل کانادا و آمریکا هم رشته ای که مربوط بشه به مهندسی IT و یا مهندسی نرم افزار وجود داره؟
برای کسی که بخواد اینجا مهندسی IT بخونه و قصد ادامه تحصیل رو داره چه رشته ای هست که متناسب با این IT باشه؟چه دانشگاه هایی در کانادا و آمریکا هستند که هم از نظر سطح تحصیلی و هم از نظر هزینه مناسب باشن؟
هزینه ی زندگی در چه حدودی هست ؟ آیا غیر از آمریکا و کانادا جا های دیگه ای رو هم پیشنهاد میدید؟

ممنون

سلام عزیز خواهش میکنم

بله وجود داره چرا نباید وجود نداشته باشه

لطفن به این سوالات پاسخ بدین
شما در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟؟قصدتون از تحصیل در این کشور مهاجرت هست؟؟؟؟خدمت سربازی انجام دادین؟؟مدرک زبان دارید؟؟؟
لطفن یکم بیشتر توضیح بدین تا بهتر راهنمایی کنم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
برای یادگیری زبان انگلیسی کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید؟
مهم اینه که اون کشور به ایرانی ها ویزا بده .
مثلا اگه کشور انگلیس رو میخواید معرفی کنید ، این رو هم در نظر داشته باشید که ویزا دادنش به چه صورته و این خیلی مهمه .
حدود قیمت آموزشگاه ها بر فرض برای 6 ماه یا 1 سال به چه صورته؟
اصل بر گذراندن زندگی یه چند مدتی در خارج از کشوره و در کنارش هم یادگیری زبان انگلیسیه ، که هم فال باشه و هم تماشا .
نظرتون در مورد کشورهای آسیایی که زبان رسمیشون انگلیسیه چیه؟
مثلا مالزی و فیلیپین و ...
- مجرد - معافی - 22 ساله

سپاس گذارم .

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
عزیز بیخیال اون کشورشو بری دیگه نمیتونی برگردی کسی اونجارو پیشنهاد نمیده

خودم متوجه هستم که برم دیگه نمی تونم برگردم
با این اطلاع سوالمو پرسیدم
حالا اطلاعاتی داری که بهم کمک کنه؟
من مدرک لیسانس مواد دارم و پایان خدمت دارم و پولم هم برای رفتن کمه واسه همین ا-سرا-ئیلو هدف قرار دادم (در اصل من مادرو پدری ندارم که ساپورت مالیم کنه)
تقریبا فامیلو آشنایی هم ندارم که دلبستگی داشته باشم که بخوام برگردم
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
ببخشید من هرچی مطالبشو خوندم درست متوجه شرایطش واسه کسب این اسکولارشیپ دانشگاه بلونیا نشدم!
====
راستی کس دیگه اگه اطلاعاتی در مورد تحصیل تو ا-سرا-ئیل داره کمکم کنه

میگه که سال اول بر اساس نمرات SAT دانشجویان بهشون فاند تعلق میگیره و سال دوم بر اساس نمرات GRE

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای یادگیری زبان انگلیسی کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید؟
مهم اینه که اون کشور به ایرانی ها ویزا بده .
مثلا اگه کشور انگلیس رو میخواید معرفی کنید ، این رو هم در نظر داشته باشید که ویزا دادنش به چه صورته و این خیلی مهمه .
حدود قیمت آموزشگاه ها بر فرض برای 6 ماه یا 1 سال به چه صورته؟
اصل بر گذراندن زندگی یه چند مدتی در خارج از کشوره و در کنارش هم یادگیری زبان انگلیسیه ، که هم فال باشه و هم تماشا .
نظرتون در مورد کشورهای آسیایی که زبان رسمیشون انگلیسیه چیه؟
مثلا مالزی و فیلیپین و ...
- مجرد - معافی - 22 ساله

سپاس گذارم .

سلام دوست عزیز

بله انگلیس هم کشور خوبیه برای یادگیری منتها جدیدن گرفتن ویزا یه مقدار مشکل شده هم باید بری دبی برای مصاحبه هم فقط فقط تحت عنوان یادگیری زبان بخوای اقدام کنی مشکوک میشن مگه از یه دانشگاهی پذیرش بگیری قبلش هم همونجا زبان 7 8 ماهی بخونی و امتحان بدی از دوستان هم اینکارو تونستن انجام بدن دریکی از دانشگاه های مطرح الان درس میخونند

هند و ارمنستان و مالزی هم میشه
قطعن کشور انگلیس هزینه زندگی اونم با پوند ازاذ خیلی گرون درمیاد تا کشوری مثل هند یا مالزی و....

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خودم متوجه هستم که برم دیگه نمی تونم برگردم
با این اطلاع سوالمو پرسیدم
حالا اطلاعاتی داری که بهم کمک کنه؟
من مدرک لیسانس مواد دارم و پایان خدمت دارم و پولم هم برای رفتن کمه واسه همین ا-سرا-ئیلو هدف قرار دادم (در اصل من مادرو پدری ندارم که ساپورت مالیم کنه)
تقریبا فامیلو آشنایی هم ندارم که دلبستگی داشته باشم که بخوام برگردم
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره

کشورهایی بهتری هم هستند که شما واجد شرایطش هستید تعجب میکنم چرا اصرار میکنید اون کشور!!!

بالا