• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز
یکی از اقوام من دعوت به کار شده از یک شرکت کامپیوتری در انگلیس و از یه شرکت اداری هم در ایتالیا.
میخواد بدونه که نحوه مهاجرت به چه شکله؟ آیا میتونه همسرش رو ببره؟
ممنون میشم پاسخ بدین

سلام عزیز

ایشون جاب افر دارند و این کار راحتر میکنه برای گرفتن ویزا از هر دو کشور بله ایشون میتونه همسرشو با خودش ببره ایشون فقط باید مدارک اماده کنه و به سفارت برای تشکلی پرونده مراجعه کنه درباره نحوه تهیه مدارک هم باید به سایت سفارت مراجعه کنید تا لیست مدارک مورد نیاز ببینید در ضمن برای مصاحبه در سفارت انگلیس باید به دبی رفت از قبل وقت بگیره و اوکی کنه

سوالی بود در خدمتم

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام عزیز

ایشون جاب افر دارند و این کار راحتر میکنه برای گرفتن ویزا از هر دو کشور بله ایشون میتونه همسرشو با خودش ببره ایشون فقط باید مدارک اماده کنه و به سفارت برای تشکلی پرونده مراجعه کنه درباره نحوه تهیه مدارک هم باید به سایت سفارت مراجعه کنید تا لیست مدارک مورد نیاز ببینید در ضمن برای مصاحبه در سفارت انگلیس باید به دبی رفت از قبل وقت بگیره و اوکی کنه

سوالی بود در خدمتم
مرسی :)
بعد اگه بخواد مهاجرت کنه یعنی بعد از چند سال بخواد همونجا موندگار شه شرایط چطوره؟
یادمه قبلا در مورد ایتالیا به خودم گفته بودید خریدن خونه با ارزش 100 هزار دلار. میشه یه لینک از این به من بدید من خودم کندو کاو بیشتری کنم؟ لطفا
انگلیس هم شرایطش همینطوره؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی :)
بعد اگه بخواد مهاجرت کنه یعنی بعد از چند سال بخواد همونجا موندگار شه شرایط چطوره؟
یادمه قبلا در مورد ایتالیا به خودم گفته بودید خریدن خونه با ارزش 100 هزار دلار. میشه یه لینک از این به من بدید من خودم کندو کاو بیشتری کنم؟ لطفا
انگلیس هم شرایطش همینطوره؟

برای انگلیس بعد از گرفتن ویزا و رفتن به انگلیس ایشون اگر بتونه به مدت 5 سال کار کنه و مالیات بده بعدش میتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه و برای همیشه موندگار بشه با این کار دیگه نیازی به سرمایه گذاری نیست میتونه به همین روش اکتفا کنه دوستتون

UK Border Agency | Working in the UK

یه سری به این سایت که گذاشتم بزن کمکت میکنه

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
برای انگلیس بعد از گرفتن ویزا و رفتن به انگلیس ایشون اگر بتونه به مدت 5 سال کار کنه و مالیات بده بعدش میتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه و برای همیشه موندگار بشه با این کار دیگه نیازی به سرمایه گذاری نیست میتونه به همین روش اکتفا کنه دوستتون

UK Border Agency | Working in the UK

یه سری به این سایت که گذاشتم بزن کمکت میکنه
آفرین به این اطلاعات.
بازم مرسی

terion

Registered User
لایک‌ها
15
آقا حامد من تا آخر تابستون لیسانسمو میگیرم - نرم افزار با معدل حدود 16 از یه دانشگاه غیر دولتی
حال میخوام یه جا برم برای مستر که کم هزینه باشه
خودم این گزینه ها رو تو ذهنم داشتم -ایتالیا و فنلاند - به خاطر هزینه تحصیل کم و مالزی و تایلند به خاطر هزینه زندگی پائینچون ممکنه زندگی دونفره باشه :دی

میخواستم بدونم شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟
و اینکه اگر اطلاعاتی بهم بدین که اینا کدومش بهتره؟ ددلاینشون کیه برای ثبت نام و ..
و اینکه من تابستون با 3 واحد معرفی به استاد درسم تموم میشه - آیا میتونم ترم اول سال آیند اونور سر کلاس باشم یا باید صبر کنم مدرکمو کامل بگیرم بعد برم اونور؟
ممنون از شما

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا حامد من تا آخر تابستون لیسانسمو میگیرم - نرم افزار با معدل حدود 16 از یه دانشگاه غیر دولتی
حال میخوام یه جا برم برای مستر که کم هزینه باشه
خودم این گزینه ها رو تو ذهنم داشتم -ایتالیا و فنلاند - به خاطر هزینه تحصیل کم و مالزی و تایلند به خاطر هزینه زندگی پائینچون ممکنه زندگی دونفره باشه :دی

میخواستم بدونم شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟
و اینکه اگر اطلاعاتی بهم بدین که اینا کدومش بهتره؟ ددلاینشون کیه برای ثبت نام و ..
و اینکه من تابستون با 3 واحد معرفی به استاد درسم تموم میشه - آیا میتونم ترم اول سال آیند اونور سر کلاس باشم یا باید صبر کنم مدرکمو کامل بگیرم بعد برم اونور؟
ممنون از شما

سلام عزیز

وضعیت زبانتون چطور هست؟؟؟نمره ایتلس؟؟؟مشکل سربازی دارید؟؟؟
سالانه چقدر میتونید هزینه زندیگی و تحصیل کنید؟؟
ایتالیا گزینه خوبیه برای شما اونم دانشگاه تورین بد پذیرش نمیده منتها مشکل اینه که ددلاینش گذشته باید تا سال بعد صبر کنی البته تا وقتی شما فارغ التحصیل بشی مدت زمان زیادی نخواهد بود
ددلاین ها رو باید به سایت هر دانشگاه مراجعه کنی و تاریخ دقیقش ببینی
درمورد همین دانشگاه تورین یا میلان هم میتونی تصمیم گیری کنی دانشگاه میلان رتبه بهتری نسبت به تورین داره

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
آقا حامد خسته نباشی واقعا کار خیلی خوبی کردی این تاپیک رو زدی خیلی زحمت میکشی ، من یه سوال داشتم ، امکان ادامه تحصیل در امریکا با مدرک فوق دیپلم هم هست ؟ یا باید اول لیسانس رو بگیرم ، البته پیش دانشگاهی نخوندم یعنی کار و دانش بودم. ielts نمره 7 ، فرانسه هم تا حدی بلدم.

دغدغه اصلی من این مدرک کار و دانش هست مثل اینکه هیچ جا به رسیمت نمیشناسه، وگرنه از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم. ):

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
شرمنده چند روزی مسافرت بودم وقت نکردم به اینترنت سر بزنم از دوستانی که هم در پی ام خصوصی پیغام فرستادن و هم اینجا عذرخواهی میکنم
سعی میکنم تا 1 2روز اینده پاسخ تمام سوالاتشون بفرستم

ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شرمنده چند روزی مسافرت بودم وقت نکردم به اینترنت سر بزنم از دوستانی که هم در پی ام خصوصی پیغام فرستادن و هم اینجا عذرخواهی میکنم
سعی میکنم تا 1 2روز اینده پاسخ تمام سوالاتشون بفرستم

ممنون

واقعا ممنون که بدون چشم داشت راهنماییمون میکنی :rolleyes:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا حامد خسته نباشی واقعا کار خیلی خوبی کردی این تاپیک رو زدی خیلی زحمت میکشی ، من یه سوال داشتم ، امکان ادامه تحصیل در امریکا با مدرک فوق دیپلم هم هست ؟ یا باید اول لیسانس رو بگیرم ، البته پیش دانشگاهی نخوندم یعنی کار و دانش بودم. ielts نمره 7 ، فرانسه هم تا حدی بلدم.

دغدغه اصلی من این مدرک کار و دانش هست مثل اینکه هیچ جا به رسیمت نمیشناسه، وگرنه از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم. ):

سلام عزیز ممنون

بله با مدرک فوق دیپلم میتونید ادامه بدید اصلن خود امریکا هم associate degree هست منتها چون شما پیش دانشگاهی نداری گیر میدن یه کاری میتونی انجام بدی برای یه کالجی پذیرش بگیرید و بعد تطبیق واحد در رشته خودتون انجام بدین 2 سال تو کالج بخونید 2 سال بعدی تو یه دانشگاه خوب این راه خوبیه چون هزینه تحصیل هم کم میشه. کالج های خوب ترنسفر خوبی به دانشگاه های معروف دارند خواستی چنتاشونو معرفی میکنم

نمره زبانتون که عالیه شما دیگه مشکل وقت و گرفتن این مدرک نداری منتها حواست باشه که این نمره تا 2 سال اعتبار داره بیشتر کالج ها و دانشگاه های امریکا میگن که زیر 2 سال باشه اگه مدتش گذشته باید دوباره امتحان بدی

شما مجردی یا متاهل؟؟؟در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟

terion

Registered User
لایک‌ها
15
سلام عزیز

وضعیت زبانتون چطور هست؟؟؟نمره ایتلس؟؟؟مشکل سربازی دارید؟؟؟
سالانه چقدر میتونید هزینه زندیگی و تحصیل کنید؟؟
ایتالیا گزینه خوبیه برای شما اونم دانشگاه تورین بد پذیرش نمیده منتها مشکل اینه که ددلاینش گذشته باید تا سال بعد صبر کنی البته تا وقتی شما فارغ التحصیل بشی مدت زمان زیادی نخواهد بود
ددلاین ها رو باید به سایت هر دانشگاه مراجعه کنی و تاریخ دقیقش ببینی
درمورد همین دانشگاه تورین یا میلان هم میتونی تصمیم گیری کنی دانشگاه میلان رتبه بهتری نسبت به تورین داره

ممنون از جوابتون حامد خان
راستش زبان رو دارم میخونم و احتمالا آخرای تابستون بتونم در حد آیلتس 6 بگیرم
سربازی مشکلی ندارم
هزینه هم در حد سالی 8 هزار دلار

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال ایاتو دانشگاه های اونجارشته رقص هم وجود داره؟یک تایپیک هم تو بخش سینمای جهان زدم به اسم بازیگری درخارج ازکشور اگه میتونید به اون هم پاسخ دهیدویک توضیح راجب محیط دانشگاه های امریکا وارتباط دانشجویان دختروپسر در پیام خصوصی بدین

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از جوابتون حامد خان
راستش زبان رو دارم میخونم و احتمالا آخرای تابستون بتونم در حد آیلتس 6 بگیرم
سربازی مشکلی ندارم
هزینه هم در حد سالی 8 هزار دلار

خواهش میکنم ایتلس 6 بد نیست برای ایتالیا اما امریکا و کانادا یکم بالاتر میخواد
اگر سالای 8 هزار دلار میتونی هزینه کنی به همون دانشگاهی که گفتم فکر کن هم بهتر پذیرش میده هم هزینه کمتره در ضمن میتونی رو کشورهایی که هنوز هزینه تحصیل رایگان هست هم فکر کنی مثل اتریش فنلاند بعضی از دانشگاه های المان و فرانسه

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
یه سوال ایاتو دانشگاه های اونجارشته رقص هم وجود داره؟یک تایپیک هم تو بخش سینمای جهان زدم به اسم بازیگری درخارج ازکشور اگه میتونید به اون هم پاسخ دهیدویک توضیح راجب محیط دانشگاه های امریکا وارتباط دانشجویان دختروپسر در پیام خصوصی بدین

بله وجود داره بقیه موارد براتون پ.ام میکنم

سوالی بود در خدمتم

terion

Registered User
لایک‌ها
15
خواهش میکنم ایتلس 6 بد نیست برای ایتالیا اما امریکا و کانادا یکم بالاتر میخواد
اگر سالای 8 هزار دلار میتونی هزینه کنی به همون دانشگاهی که گفتم فکر کن هم بهتر پذیرش میده هم هزینه کمتره در ضمن میتونی رو کشورهایی که هنوز هزینه تحصیل رایگان هست هم فکر کنی مثل اتریش فنلاند بعضی از دانشگاه های المان و فرانسه

سوالی بود در خدمتم

حامد جان ممنون
من فنلاند رو بیشتر از همشون میپسندم
شرایط چجوره ؟ از کجا باید شروع کنم؟
در ضمن نظرت رو کشوری مثل تایلند چجوره؟ چون هزینه زندگی خیلی پائینه رنک دانشگاهاشم خوبه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با سلام،برای مهاجرت به کانادا،خدمت دوران سربازی در ارگان های زیر نظر **** واسه مهاجرت موردی نداره؟
و چه مدارکی میتونه برای گرفتن افامت مفید باشه؟
مثل مدارک ورزشی،علمی و .....

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
با سلام،برای مهاجرت به کانادا،خدمت دوران سربازی در ارگان های زیر نظر **** واسه مهاجرت موردی نداره؟
و چه مدارکی میتونه برای گرفتن افامت مفید باشه؟
مثل مدارک ورزشی،علمی و .....
مگه دست خودت بوده که خدمت تو **** بیفتی یا نیفتی؟
نه هیچ گیری بابت این مورد نمیدن چون یکی از رفقای خدمت خانوادگی رفتن کانادا برای مهاجرت و هیچ گیری هم بهشون ندادن ، تازه بجز خودش هر دوتا برادرهاش هم تو **** خدمت کردن ، هر سه تا هم امریه داشتن یعنی با اختیار خودشون رفتن تو **** خدمت کنن

بقیش رو نمیدونم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مگه دست خودت بوده که خدمت تو **** بیفتی یا نیفتی؟
نه هیچ گیری بابت این مورد نمیدن چون یکی از رفقای خدمت خانوادگی رفتن کانادا برای مهاجرت و هیچ گیری هم بهشون ندادن ، تازه بجز خودش هر دوتا برادرهاش هم تو **** خدمت کردن ، هر سه تا هم امریه داشتن یعنی با اختیار خودشون رفتن تو **** خدمت کنن

بقیش رو نمیدونم
خوب یکی از دوستان ،لاتاری برده بودن و فقط بابت خدمت **** ایشون رو رد کردن،گفتم بپرسم همه جا این شکلیه یا نه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان ممنون
من فنلاند رو بیشتر از همشون میپسندم
شرایط چجوره ؟ از کجا باید شروع کنم؟
در ضمن نظرت رو کشوری مثل تایلند چجوره؟ چون هزینه زندگی خیلی پائینه رنک دانشگاهاشم خوبه.

فنلاند کشور خوبیه

دانشگاه helsinki یکی از بهترین دانشگاه های فنلاند هست که در شهر helsinki قرار گرفته
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی هم ماهانه حدود 1300 دلاره

www.helsinki.fi

در مورد تایلند هم من توصیه نمیکنم اما این کشور یه دانشگاه نسبتن خوب داره اونم تو شهر بانگوک هست رتبه این دانشگاه 377 در جهان هست

هزینه تحصیل هم سالانه حدود 6000 دلاره
هزینه زندگی هم حدود 700 دلاره

البته به نظر من کشورهای سنگاپور و تایوان هم خوب هستند سنگاپور تو رشته برق قوی هست چون من خودم این رشته هستم سرچ خوبی درموردش زدم دانشگاه ملی سنگاپور با رتبه 40 در جهان یکی از دانشگاه های خوب هست

برای استارت شما اول زبان اوکی کن نمره زبان بگیر همچنین به سایت اون دانشگاه فنلاند مراجعه کن ببین ددلاین کی هست امیدوارم بتونی تا قبل ددلاین ترم جدید زبان بگیری
مراحل بعدی بعد انتخاب دانشگاه توضیح خواهم داد

Last edited:
بالا