• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان الان دانشگاه هاي آمريكا يا اروپا براي كارشناسي هم پذيرش ميدن؟ معدل ديپلم 18.90 ميشه اقدام كرد براي پذيرش؟ چه مداركي بايد ارسال كرد؟:f34r::f34r::f34r: چه مدارك زباني هم بگيرم لازمه؟

Last edited:

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان الان دانشگاه هاي آمريكا يا اروپا براي كارشناسي هم پذيرش ميدن؟ معدل ديپلم 18.90 ميشه اقدام كرد براي پذيرش؟ چه مداركي بايد ارسال كرد؟:f34r::f34r::f34r: چه مدارك زباني هم بگيرم لازمه؟

آمریکا بعله. سایت دانشگاه مورد علاقت مدارک مورد نیاز رو نوشته.
معمولا ترجمه ریزنمرات 4 سال دبیرستان با دیپلم و مدارکی برای اثبات تامین بودن از لحاظ مالی.
واسه زبان هم توفل یا آیلتز (چیزای دیگه هم هست ولی خب این دو تا در ایران بیشتر در دسترس هستن).
نمره توفل هم معمولا دانشگاه ها 70 یا 80 به بالا میخوان.

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون. اونوقت براي ادامه تحصيل با وجود سربازي بايد چه كار كرد؟ كارنامه قبولي تو كنكور هم ميخواد؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

سلام دوس عزیز
همونطور که دوستمون امین هم گفت میتونید برای امریکا و یا اروپا اقدام کنید

منتها چنتا مشکل دارید 1 -مشکل سربازی که باید با گرفتن پذیرش از یه دانشگاه معتبر و گذاشتن وثیقه حلش کنید تو صفحات قبل هم توضیح دادم
2-بتونید از پس هزینه ها بر بیاد
3-مدرک زبان بگیرید
4-رشته و کشور مورد نظر درست انتخاب کنید که در نهایت اگر 1 درصد احتمال موندن بود درگیر مهاجرت به کشور مورد نظر نباشی

سوالی بود در خدمتم

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
سلام اول از همه تشکر فراوان که وقتتون رو برای راهنمایی همه می گزارید اونهم بدون چشم داشت
من دانشجو رشته مکانیک طراحی جامدات دانشگاه آزاد مقطع لیسانس هستم و 1 سال و نیم دیگه تمامه درسم سربازی هم شرایط معافیت پزشکی رو دارم ولی باید تا پایان درسم صبر کنم
در کشور های آمریکا فرانسه و سوئد هم بستگان درجه 1 دارم و در آلمان هم اقوام هستن
در حین تحصیل مشغول به کار هم بودم و 5 سال سابقه کار در زمینه فروشندگی و خدمات لوازم الکترونیک دارم
22 سالم هست و زبان هم تافل داشتم که تاریخش به پایان رسیده ( تو 13 سالگی گرفتم ) سابقه بازی در تیم های ورزشی سپاهان و ذوب آهن و دانشگاه آزاد رو هم دارم در رشته های بسکتبال تنیس تکواندو راگبی تیراندازی بدمینگتون و پینگ پونگ در فدراسیون اتومبیل رانی هم 2 مقام 4ام و 6ام دارم
دیگه این شرح کامل داشته هام بود به نظر شما برای چه کشوری و از چه طریقی اقدام کنم؟ ممنونم

Last edited:

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوس عزیز
همونطور که دوستمون امین هم گفت میتونید برای امریکا و یا اروپا اقدام کنید

منتها چنتا مشکل دارید 1 -مشکل سربازی که باید با گرفتن پذیرش از یه دانشگاه معتبر و گذاشتن وثیقه حلش کنید تو صفحات قبل هم توضیح دادم
2-بتونید از پس هزینه ها بر بیاد
3-مدرک زبان بگیرید
4-رشته و کشور مورد نظر درست انتخاب کنید که در نهایت اگر 1 درصد احتمال موندن بود درگیر مهاجرت به کشور مورد نظر نباشی

سوالی بود در خدمتم

ممنون دوست عزيز. من دارم امسال براي معافيت اقدام ميكنم و TOEFL رو هم امسال ميگيرم:)blush::blush::blush:) من كشور مورد نظرم امريكا هست. قيمت هاي اونجا چه طوريه؟(من خودم بيشتر به شيمي و پليمر علاقه دارم) :D:D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام اول از همه تشکر فراوان که وقتتون رو برای راهنمایی همه می گزارید اونهم بدون چشم داشت
من دانشجو رشته مکانیک طراحی جامدات دانشگاه آزاد مقطع لیسنس هستم و 1 سال و نیم دیگه تمامه درسم سربازی هم شرایط معافیت پزشکی رو دارم ولی باید تا پایان درسم صبر کنم
در کشور های آمریکا فرانسه و سوئد هم بستگان درجه 1 دارم
در حین تحصیل مشغول به کار هم بودم و 5 سال سابقه کار در زمینه فروشندگی و خدمات لوازم الکترونیک دارم
22 سالم هست و زبان هم تافل داشتم که تاریخش به پایان رسیده ( تو 13 سالگی گرفتم ) سابقه بازی در تیم های ورزشی سپاهان و ذوب آهن و دانشگاه آزاد رو هم دارم در رشته های بسکتبال تنیس تکواندو راگبی تیراندازی بدمینگتون و پینگ پونگ در فدراسیون اتومبیل رانی هم 2 مقام 4ام و 6ام دارم
دیگه این شرح کامل داشته هام بود به نظر شما برای چه کشوری و از چه طریقی اقدام کنم؟ ممنونم

سلام دوست عزیز

شرایط خوبی داری هم سنت خوبه و هم مشکل زبان نداری
شما به نظرم اول رو امریکا متمرکز بشو چون مطمئنم اگه بتونی خودتو بروسونی اونجا میتونی از فاندهای دانشگاه های اونجا استفاده کنی چون به ورزشکار ها خوب فاند میدن در قبال بازی تو تیماشون در کنارش هم میتونید برای دو کشور هم اقدام کنی همزمان هرکدوم اوکی شد بری البته مستر تو کشور اروپایی و در نهایت دکترا در کشور امریکا

به فکر فاند هستید یا با هزینه شخصی اقدام میکنید؟؟؟ در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون دوست عزيز. من دارم امسال براي معافيت اقدام ميكنم و TOEFL رو هم امسال ميگيرم:)blush::blush::blush:) من كشور مورد نظرم امريكا هست. قيمت هاي اونجا چه طوريه؟(من خودم بيشتر به شيمي و پليمر علاقه دارم) :D:D

خواهش میکنم دوست عزیز
هزینه ها هم بستگی به خودتون داره که تو چه دانشگاهی و چه ایالتی و حتی چطور زندگی میکنید

میانگین هم 20 هزار دلار در ساله برای زندگی و تحصیل

یه راهی وجود داره که هزینه ها را براتون کم میکنه اول برای یه کالج اقدام کنی 2 سال اونجا بگذرونی (سالی 16 هزار دلار زندگی و تحصیل) و ترنسفر کنی به دانشگاه خوب اونم سالی 23 هزار میانگین
باز هم میگم بستگی داره مثلن دانشگاه MIT با رتبه 7 جهان فقط تحصیلش حدود 40 هزار دلار هست + ماهانه هم میانگین 1000 دلار حساب کنی میشه سالانه یه چیز حدود 50 60 هزار دلار درسال!!!!

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز

شرایط خوبی داری هم سنت خوبه و هم مشکل زبان نداری
شما به نظرم اول رو امریکا متمرکز بشو چون مطمئنم اگه بتونی خودتو بروسونی اونجا میتونی از فاندهای دانشگاه های اونجا استفاده کنی چون به ورزشکار ها خوب فاند میدن در قبال بازی تو تیماشون در کنارش هم میتونید برای دو کشور هم اقدام کنی همزمان هرکدوم اوکی شد بری البته مستر تو کشور اروپایی و در نهایت دکترا در کشور امریکا

به فکر فاند هستید یا با هزینه شخصی اقدام میکنید؟؟؟ در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟
به فکر فاند که حتما هستم ولی به دانشجو های خارجی میدن؟ ولی اگر فاند نشه هزینه شخصی از اینجا زیاد نمی تونم ببرم ولی می تونم در شرکت داییم در امریکا مشغول به کار شم ولی مشکل اصلی من ویزا هست و اینکه داییم تا حالا از این کارا نکرده و باید مرحله به مرحله دقیق واسش توضیح بدم و خب مشکل بزرگ دیگمون هم نداشتن سفارت در 2 طرفه
و یه سوال مهم دیگه اینکه شرایط زندگی در کدوم از این 4 کشور بهتره ( آمریکا آلمان سوئد فرانسه ) ؟ از لحاظ اجتماعی اقتصادی امنیت و قبول کردن یک فرد خارجی چون متاسفانه تمام اقوام فقط تو کشور خودشون زندگی کردن و همه میگن اینجا بهتره و نمیشه مقایسه خوبی انجام داد من خودم به شخصه بخاطر بالا بودن آمار جرم و جنایت تو امریکا یکم حس خوبی بهش ندارم و از طرفی بخاطر دیدن خلق و خو مردم سوئد و البته شرایط فیزیکی ( میانگین قدشون بالاست و مثل ایران خیلی تو چشم نیستم قدم 202cm ) حس خوبی به اونجا دارم نظر شما چیه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
به فکر فاند که حتما هستم ولی به دانشجو های خارجی میدن؟ ولی اگر فاند نشه هزینه شخصی از اینجا زیاد نمی تونم ببرم ولی می تونم در شرکت داییم در امریکا مشغول به کار شم ولی مشکل اصلی من ویزا هست و اینکه داییم تا حالا از این کارا نکرده و باید مرحله به مرحله دقیق واسش توضیح بدم و خب مشکل بزرگ دیگمون هم نداشتن سفارت در 2 طرفه
و یه سوال مهم دیگه اینکه شرایط زندگی در کدوم از این 4 کشور بهتره ( آمریکا آلمان سوئد فرانسه ) ؟ از لحاظ اجتماعی اقتصادی امنیت و قبول کردن یک فرد خارجی چون متاسفانه تمام اقوام فقط تو کشور خودشون زندگی کردن و همه میگن اینجا بهتره و نمیشه مقایسه خوبی انجام داد من خودم به شخصه بخاطر بالا بودن آمار جرم و جنایت تو امریکا یکم حس خوبی بهش ندارم و از طرفی بخاطر دیدن خلق و خو مردم سوئد و البته شرایط فیزیکی ( میانگین قدشون بالاست و مثل ایران خیلی تو چشم نیستم قدم 202cm ) حس خوبی به اونجا دارم نظر شما چیه؟

اوکی شما یه هزینه اولیه باید در نظر بگیری اینو نمیشه کاریش کرد به نظر من اول به این فکر کن که مراحل درست انجام بدی تا پات به امریکا برسه وقتی رسید بری سراغ کار کردن و...
بنده به شخصه کشور امریکا میپسندم چون این کشور از نظر اب و هوایی و فرهنگ بسیار متنوع هست کشور امریکا یه کشور مهاجر پذیر هست
نداشتن سفارت منظورتون چی هست؟؟؟خوب شما میتونی بری کشورهای دیگه برای مصاحبه اون که مشکلی نیست که شما نگران هستید

سوالی بود در خدمتم

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من یه چند صفحه از این تاپیک رو خوندم و علاقه مند هستم بدونم آیا در آمریکا هم داشنگاه هایی وجود داره که ادامه تحصیل رایگان داشته باشند مثل بعضی دانشگاه ها توی اروپا ؟؟!!
سوال دوم اینکه اگه من بخواهم برای آلمان اقدام کنم و فامیل درجه 1 هم اونجا داشته باشم راحت تر می تونم Accept کنم برای آلمان ؟؟!!
کدام یکی از دانشگاه های آلمان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رو به صورت رایگان ارائه میدهند؟؟؟!
آیا برای ادامه تحصیل در کشور آلمان باید تافل انگلیسی داشته باشیم یا آلمانی هم نیاز هستش؟؟!!
شرایط من هم مرد مجرد 25 ساله کارشناسی کامپیوتر نرم افزار -
در ضمن در مورد داشنگاه های ترکیه هم ممنون میشم یه اطلاعاتی بدین . مسلط به زبان ترکی استانبولی هستم و آذری زبان
بین ترکیه و آلمان کدوم یکی شرایط بهتری داره برای ادامه تحصیل
ممنون از اینکه وقت می ذارید و به این سوالات پاسخ می دهید

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سعي ميكنم تا شب جواب تمام سؤالات بدم از دوستاني كه در پي ام خصوصي سوال كرده بودند و جواب نگرفتن عذر خواهي ميكنم اگه امكانش هست اينجا مطرح كنند يا دوباره ياداوري كنند
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان من یه چند صفحه از این تاپیک رو خوندم و علاقه مند هستم بدونم آیا در آمریکا هم داشنگاه هایی وجود داره که ادامه تحصیل رایگان داشته باشند مثل بعضی دانشگاه ها توی اروپا ؟؟!!
سوال دوم اینکه اگه من بخواهم برای آلمان اقدام کنم و فامیل درجه 1 هم اونجا داشته باشم راحت تر می تونم Accept کنم برای آلمان ؟؟!!
کدام یکی از دانشگاه های آلمان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رو به صورت رایگان ارائه میدهند؟؟؟!
آیا برای ادامه تحصیل در کشور آلمان باید تافل انگلیسی داشته باشیم یا آلمانی هم نیاز هستش؟؟!!
شرایط من هم مرد مجرد 25 ساله کارشناسی کامپیوتر نرم افزار -
در ضمن در مورد داشنگاه های ترکیه هم ممنون میشم یه اطلاعاتی بدین . مسلط به زبان ترکی استانبولی هستم و آذری زبان
بین ترکیه و آلمان کدوم یکی شرایط بهتری داره برای ادامه تحصیل
ممنون از اینکه وقت می ذارید و به این سوالات پاسخ می دهید

سلام عزیز

متاسفانه در امریکا دانشگاه رایگان نمیتونی پیدا کنی اگر میخوای بدون هزینه تو امریکا تحصیل کنی باید به دنبال اسکولارشیپ یا فاند باشی که تو مقطع مستر گرفتن در حال حاضر یکم سخته

برای المان شرایط بهتره تو صفحات قبل چنتا دانشگاه رایگان یا با هزینه کمه در المان نام بردم لطفن بررسی کنید
برای تحصیل در المان شما باید نمره زبان داشته باشید البته بعضی از رشته ها هم به زبان المانی و هم به زبان انگلیسی تدریس میشه یا فقط به یکی از این دو تدریس میشه
در مورد ترکیه هم در صفحات قبل توضیح داده شده تنها نکته قابل ذکر اینه که اگه اذری باشی یعنی تو اذربایجان شرقی یا غربی متولد شده باشی و زندگی کنی تخفیف خوبی تو هزینه دانشگاه میدن
هدف شما از تحصیل در یکی از این دو کشور چیه؟؟؟مهاجرت یا فقط تحصیل؟؟

باید بررسی کنی ببینی که قصد داری فقط مدرک بگیری خوب ترکیه هم خوبه اگر میخوای به کشور سوم بری خوب رنک دانشگاه هم مهم میشه برات

سوالی بود در خدمتم

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
سلام عزیز

متاسفانه در امریکا دانشگاه رایگان نمیتونی پیدا کنی اگر میخوای بدون هزینه تو امریکا تحصیل کنی باید به دنبال اسکولارشیپ یا فاند باشی که تو مقطع مستر گرفتن در حال حاضر یکم سخته

برای المان شرایط بهتره تو صفحات قبل چنتا دانشگاه رایگان یا با هزینه کمه در المان نام بردم لطفن بررسی کنید
برای تحصیل در المان شما باید نمره زبان داشته باشید البته بعضی از رشته ها هم به زبان المانی و هم به زبان انگلیسی تدریس میشه یا فقط به یکی از این دو تدریس میشه
در مورد ترکیه هم در صفحات قبل توضیح داده شده تنها نکته قابل ذکر اینه که اگه اذری باشی یعنی تو اذربایجان شرقی یا غربی متولد شده باشی و زندگی کنی تخفیف خوبی تو هزینه دانشگاه میدن
هدف شما از تحصیل در یکی از این دو کشور چیه؟؟؟مهاجرت یا فقط تحصیل؟؟

باید بررسی کنی ببینی که قصد داری فقط مدرک بگیری خوب ترکیه هم خوبه اگر میخوای به کشور سوم بری خوب رنک دانشگاه هم مهم میشه برات

سوالی بود در خدمتم
ممنون از اینکه راهنمایی می فرمایید
هدف من بیشتر مهاجرت هستش همراه با ادامه تحصیل یعنی بتونم بعد ادامه تحصیل تو اون کشور مهاجرت داشته باشم و اونجا بمونم .
بیشتر باید دنبال کامل کردن کدوم زبان برم ؟؟!! آلمانی یا انگلیسی یا هر 2 ؟؟!!
با تشکر فراوان از اینکه راهنمایی می کنید

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
واقعا ممنون دوست عزيز كه به سوالات جواب ميديد:blush: با توجه به اينكه من ميخوام شيمي بخونم آمريكا مشكلي نداره؟ نگن براي ايران ميخواي انرژي ه*ته اي و اينا؟:blink::blink:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از اینکه راهنمایی می فرمایید
هدف من بیشتر مهاجرت هستش همراه با ادامه تحصیل یعنی بتونم بعد ادامه تحصیل تو اون کشور مهاجرت داشته باشم و اونجا بمونم .
بیشتر باید دنبال کامل کردن کدوم زبان برم ؟؟!! آلمانی یا انگلیسی یا هر 2 ؟؟!!
با تشکر فراوان از اینکه راهنمایی می کنید

خواهش میکنم عزیز

اول دنبال زبان انگلیسی باشید بعید میدونم بتونید زبان المانی تو مدت زمان کم یاد بگیرید همون انگلیسی اوکی کنید عالیه

به نظرم شما پس همون المان انتخاب کنید که بعد تحصیل هم اقامت راحتر بتونی بگیری
دانشگاه های المان هم در صفحات قبل نام بردم منتها اگر میگم این دانشگاه ها رایگان هست منظورم شهریه نمیگیرند یه سری هزینه ها مثل بیمه و.. میگرند که زیاد نیست
سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
واقعا ممنون دوست عزيز كه به سوالات جواب ميديد:blush: با توجه به اينكه من ميخوام شيمي بخونم آمريكا مشكلي نداره؟ نگن براي ايران ميخواي انرژي ه*ته اي و اينا؟:blink::blink:

خواهش میکنم چه مشکلی عزیز!!!

شما نگران نباش و دنبال هدفت باش البته ویزا گرفتن یکم مشکل تر شده باید مدارکت کاملتر باشه

سوالی بود در خدمتم

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
اوکی شما یه هزینه اولیه باید در نظر بگیری اینو نمیشه کاریش کرد به نظر من اول به این فکر کن که مراحل درست انجام بدی تا پات به امریکا برسه وقتی رسید بری سراغ کار کردن و...
بنده به شخصه کشور امریکا میپسندم چون این کشور از نظر اب و هوایی و فرهنگ بسیار متنوع هست کشور امریکا یه کشور مهاجر پذیر هست
نداشتن سفارت منظورتون چی هست؟؟؟خوب شما میتونی بری کشورهای دیگه برای مصاحبه اون که مشکلی نیست که شما نگران هستید

سوالی بود در خدمتم
خیی ممنونم که پاسخ دادین
میشه واسم دقیق بگید مراحلی رو که باید تو این یک سال و نیم که از درسم مونده و سربازم هنوز انجام بدم؟ چون نمی تونم که از کشور خارج شم و مدرکم هنوز ندارم کاری هست که بتونم تو این مدت انجام بدم که کارام جلو بیوفته؟ ممنونم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیی ممنونم که پاسخ دادین
میشه واسم دقیق بگید مراحلی رو که باید تو این یک سال و نیم که از درسم مونده و سربازم هنوز انجام بدم؟ چون نمی تونم که از کشور خارج شم و مدرکم هنوز ندارم کاری هست که بتونم تو این مدت انجام بدم که کارام جلو بیوفته؟ ممنونم

خواهش میکنم
شما تو این مدت باید نمره زبان بگیرید دنبال نوشتن مقاله خوب وقوی کردن رزومه باشید و بعد از اون دنبال کارهای سربازی برید 6 ماه اخر هم دنبال پیدا کردن دانشگاه و حتی چیدا کردن استادی برای فاند گرفتن باشید

شما ایالت خاصی در نظر دارید؟؟؟به نظرم اون ایالتی که فامیلتون هست در ابتدا پذیرش نگیر بعدش که ویزا گرفتی و رفتی میتونی دانشگاه عوض کنی بعد 1 ترم میشه دانشگاه عوض کرد شما حتمن اینو در نظر بگیر که اگه افسر 1 دصد احتمال بده بخوای بری بمونی کارت تمومه

سوالی بود در خدمتم

بالا