• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام. سوالمدر مورد ثبت نام لاتاری هستش.

من مدرک دیپلم گرافیک دارم و سال 88_89 گرفتم(ادامه تحصیل) سوالم اینه که این مدرک کافیه یا باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشم.

سوال دومم هم برای سابقه کار هستش در این مورد چجور سابقه کاری باید باشه من الان 2 سال هست که دارم بیمه میشم ولی قبلش چون کارم ازاد بود 10 سال کار کردم. اگر میشه توضیحی بدید ممنون میشم.

سلام عزیز

شما با همون مدرک دیپلم کارت حل میشه باید ببینید که حالا اسمتون در میاد یا نه بعد بیوفتید دنبال مدارک و...

متاسفانه به دلیل سواستفاده ایرانی ها از سابقه کار و جعل ان در حال حاضر کنسولگری ها بدجور گیر شدن به بیمه بودن طرف

سوالی بود در خدمتم

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
سلام عزیز

شما با همون مدرک دیپلم کارت حل میشه باید ببینید که حالا اسمتون در میاد یا نه بعد بیوفتید دنبال مدارک و...

متاسفانه به دلیل سواستفاده ایرانی ها از سابقه کار و جعل ان در حال حاضر کنسولگری ها بدجور گیر شدن به بیمه بودن طرف

سوالی بود در خدمتم

دیپلم در خارج از ایران به منزله 12 سال تحصیل هست.ولی در ایران با 11 سال تحصیل دیپلم میدن.
به نظرت واسه این خاطر ممکن نیست بعضی جاها پیش دانشگاهی رو هم بخوان؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دیپلم در خارج از ایران به منزله 12 سال تحصیل هست.ولی در ایران با 11 سال تحصیل دیپلم میدن.
به نظرت واسه این خاطر ممکن نیست بعضی جاها پیش دانشگاهی رو هم بخوان؟

برای تحصیل 100 درصد به مشکل برخوریم اما تو خود سایت لاتاری نوشته شما که برای ثبت نام پیش نیاز داشتن حداقل دیپلم هست بازم چک میکنم که یه وقت اشتباه نکنم اما همین بود

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
سلام آقا حامد
شنيدم تركيه ديگه تخفيف نميده به ما!! شايعه ست يا راسته؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام آقا حامد
شنيدم تركيه ديگه تخفيف نميده به ما!! شايعه ست يا راسته؟

سلام دوست عزيز
ترم پيش يكي از دوستان تخفيف گرفت مشكلي نبود شما از كجا شنيديد؟؟؟منبع؟؟

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
والا از منابع غير معتبر شنيدم. ولي اينجا خيليا ميگن!!
البته حرف شما برا من سنده، واسه اطمينان پرسيدم!
ممنون

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام

می شه از الان برای گرفتن پذیرش سال دیگه اقدام کرد؟ و اینکه اگه پذیرش گرفتیم می تونیم با 2 3 ماه تاخیر بریم دانشگاه؟ مثلا نتونیم اکتبر خودمون رو برسونیم و دسامبر بریم.

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

می شه از الان برای گرفتن پذیرش سال دیگه اقدام کرد؟ و اینکه اگه پذیرش گرفتیم می تونیم با 2 3 ماه تاخیر بریم دانشگاه؟ مثلا نتونیم اکتبر خودمون رو برسونیم و دسامبر بریم.

بستگی به دانشگاه داره , هر دانشگاهی deadline های خاص خودش رو داره , ولی معمولا برای دانشجویان بین المللی اجازه میدن که تا یک سال زودتر اقدام کنند.
تا اونجایی که من میدونم اگر دلیل موجه داشته باشی برات به تعویق میندازن مثلا موفق نشدن به گرفتن ویزا.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام

چرا نشه منتها چنتا مشکل هست 1 نامه که به سفارت میفرستن تایم داره باید دوباره درخواست جدید بدی یکم دردسر داره اما شدنی هست و با نامه جدید بری سفارت

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان با توجه به اينكه دو ماه ديگه من كنكور دارم .ميتونم يه ترم تو دانشگاه ايران بخونم و ترم بعد پذيرش بگيرم. من مد نظرم دانشگاهي(مثلا kansas) هست.لطفا مراحل قدم به قدم گرفتن پذيرش و سفارت و اينا رو ميتونيد راهنمايي كنيد؟:D (مدرك زبان هم تا قبل شروع سال تحصيلي جديد ميگيرم ولي فعلا ازVancouver English Centre ديپلمشونو گرفتم. ميشه فعلا از همين اقدام كرد؟:blush:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان با توجه به اينكه دو ماه ديگه من كنكور دارم .ميتونم يه ترم تو دانشگاه ايران بخونم و ترم بعد پذيرش بگيرم. من مد نظرم دانشگاهي(مثلا kansas) هست.لطفا مراحل قدم به قدم گرفتن پذيرش و سفارت و اينا رو ميتونيد راهنمايي كنيد؟:D (مدرك زبان هم تا قبل شروع سال تحصيلي جديد ميگيرم ولي فعلا ازVancouver English Centre ديپلمشونو گرفتم. ميشه فعلا از همين اقدام كرد؟:blush:

سلام عزیز

مشکل سربازی دارید؟؟؟
لطفن توضیحات بیشتری در مورد خودتون بدید تا بهتر راهنمایی کنم

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
سلام عزیز
شما مدرکتو وزارت علوم تایید کنه مشکلی نداری اون دانشگاه سوئد بود که بعضی موسسات غیرانتفاعی گیر میداد چه مدرک سراسری چه ازاد چه غیرانتفاعی یا پیام نور همه این مدارک مورد ارزیابی قرار میگیره فرقش تو اینه که شما از یه دانشگاه سراسری با معدل خوب فارغ اتحصیل شده باشی شانس بیشتری برای پذیرش داری وگرنه بعد ارزیابی هیچ فرقی این مدارک ندارند البته ممکنه پیش هم بخوری
شرایط هم تو صفحات قبل توضیح دادم عزیز قبولی در کنکور هم لازم میشه
خرید ملک متاسفانه نه اما هزینه زندگی در شهرهای مختلف و دانشگاه ها در صفحات قبل توضیح دادم

شما برای مقطع مستر میخوای اقدام کنی؟؟در حین تحصیل میخوای کار کنی؟؟؟قصد مهاجرت دارید؟؟؟؟
فدایی داری به مولا
ولی می شه لینک بدی من پیدا نمی کنم یعنی وقت ندارم کل تا=یک رو بخونم عذر خواهعی می کنم
والا من معدل 15-16 خواهد شد مثلا نمی شه این کمبود که تو مدرک هست رو با پول و .... جبران کنی می دونی که چی می گم ؟
پیش هم اصلا مهم نیست که بخورم یا نخورم بهتر هم می شه شاید داوطلبانه بگم پیش هم بدن :happy:
می دونی هم واسه پایه بهتره هم زبان اینور که هیچی غیر برنامه نویسی خوب یاد نمی دن بقیه رو که.................

قبولی در کنکور هم لازم میشه
این رو متوجه نشدم کلا رتبه 2تا کنکوری که دادم خیلی خوب بوده زیر 2000 بوده یه بار برا کاردانی کنکور دادم یه بار برای کارشناسی کلا اگر بهم فشار نیاد درس نمی خونم :lol:
متاسفانه برای کارشناسی باید 2 رقمی میاوردم تا قبول شم دولتب که بندش هم نبودم چون سر جمع 1.5 ماه خوندم اونم با کتابهای داغون مقسمی

خرید ملک متاسفانه نه اما هزینه زندگی در شهرهای مختلف و دانشگاه ها در صفحات قبل توضیح دادم
لینک می دید لطف

شما برای مقطع مستر میخوای اقدام کنی؟؟در حین تحصیل میخوای کار کنی؟؟؟قصد مهاجرت دارید؟؟؟؟

1 برای مقطع فوق لیسانس اگر هم پا بده دکترا
2. 100% ادم مگه بی کار می تونه باشه ؟
3. حقیقتش به بهانه درس می خوام برم و بله اگر پس از پایان تحصیلات موقعیت مناسب بود 100% می مونم

فقط یه سوال دیگه ادم همسرش رو چیکار باید بکنه ؟ اگر داشته باشه البته ؟
یعنی اون تکلیفش چیه به اون هم اقامت می دن یا نه ؟ و دیگر توضیحاتش ...................... (سوال مهمیه نه ؟ اگر می شه کامل این رو توضیح بدین چون مسیر زندگی ادم رو عوض می کنه;);))

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
بستگی به دانشگاه داره , هر دانشگاهی deadline های خاص خودش رو داره , ولی معمولا برای دانشجویان بین المللی اجازه میدن که تا یک سال زودتر اقدام کنند.
تا اونجایی که من میدونم اگر دلیل موجه داشته باشی برات به تعویق میندازن مثلا موفق نشدن به گرفتن ویزا.

چرا نشه منتها چنتا مشکل هست 1 نامه که به سفارت میفرستن تایم داره باید دوباره درخواست جدید بدی یکم دردسر داره اما شدنی هست و با نامه جدید بری سفارت

ممنون از راهنمایی هر دو تون.

-----------------------------------------

درمورد دانشگاه هایی که دوره های آنلاین ارائه می دن اطلاعی دارید؟
من می خوام دوره bachelor رو آنلاین بگذرونم بعد برای مستر برم حضوری بخونم.
تو 1 سال و نیم می شه بصورت آنلاین bachelor رو گرفت؟ یه چیزی تو مایه های دوره فشرده.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگه مدرک ielts داشته باشم برای تحصیل تو آلمان به درد می خوره یا نه؟ البته پیگیر مدرک آلمانی هم هستم.

و اینکه با همسرم دو تایی می خوایم بریم تو گرفتن ویزا به مشکل نمی خوریم؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
سلام عزیز

منظورم از RA همون Research Assistant هست که شما درقبال انجام تحقیق در زمینه کاری استاد مبلغی کمک هزینه دریافت میکنید
منظور از TA هم Teaching Assistant هست که شما به عنوان دستیار کلاس های حل تمرین یا ازمایشگاه استاد اداره میکنی

عزیز شما باید بگردی استادی پیدا کنی که زمینه کاریش با شما یکسان باشه و استاد ها معمولن اگه جوابلش منفی باشه به ایمیل ها جواب نمیدن من خودم شاید به 10 تا استاد ایمیل زدم از اون فقط 3 یا 4 جواب دادن (منفی یا مثب)
شما به یه استاد اکتفا نکن بگرد تو دانشگاه های دیگه استاد های دیگه هم ایمیل بزن فقط یاد باشه زمان ددلاین ها استاد ها ایمیل های زیادی دریافت میکنند پس وقت نمیکنند به همه اون ها پاسخ بدن شما حتمن 1 ماه یا بیشتر قبل ددلاین ها ایمیل بفرست و عنوان ایمیل هم رعایت کن
درضمن بیتر استاد های کانادایی جوابی نمیدن مگه واقعن شمارو بخواهند
شما سعی کن یه رزومه کلی 1 2 صفحه بنویس که وقت و رغبت نشون بده نگاه کنه ومطالب مهم وضروری توش باشه

اگر سوالی داشتی در مورد نحوه نوشتن ایمیل یا رزومه حتمن بپرس

سلام و تشکر بابت راهنماییاتون دوست عزیز
در مورد رزومه و نحوه نوشتن ایمیل در تاپیک می تونم بهتون زحمت بدم یا پ.خ ارسال کنم ؟

با تشکر قبلی

tristania

Registered User
لایک‌ها
36
سلام ممنون از وقتی که میگذارید
اگه کسی بخواد از طریق سرمایه گذاری 500 هزارتایی اقدام کنه ایا باید مدرک تحصیلی خاصی داشته باشه مثلا زیر دیپلم باشه امکانش هست؟ و ایا این پول رو بعد 5 سال که بهمون برمیگردونن ایا سودی هم براش در نظر میگیرن یا فقط عین پول رو بهمون برمیگردونن ؟
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
فدایی داری به مولا
ولی می شه لینک بدی من پیدا نمی کنم یعنی وقت ندارم کل تا=یک رو بخونم عذر خواهعی می کنم
والا من معدل 15-16 خواهد شد مثلا نمی شه این کمبود که تو مدرک هست رو با پول و .... جبران کنی می دونی که چی می گم ؟
پیش هم اصلا مهم نیست که بخورم یا نخورم بهتر هم می شه شاید داوطلبانه بگم پیش هم بدن :happy:
می دونی هم واسه پایه بهتره هم زبان اینور که هیچی غیر برنامه نویسی خوب یاد نمی دن بقیه رو که.................

این رو متوجه نشدم کلا رتبه 2تا کنکوری که دادم خیلی خوب بوده زیر 2000 بوده یه بار برا کاردانی کنکور دادم یه بار برای کارشناسی کلا اگر بهم فشار نیاد درس نمی خونم :lol:
متاسفانه برای کارشناسی باید 2 رقمی میاوردم تا قبول شم دولتب که بندش هم نبودم چون سر جمع 1.5 ماه خوندم اونم با کتابهای داغون مقسمی

لینک می دید لطف

1 برای مقطع فوق لیسانس اگر هم پا بده دکترا
2. 100% ادم مگه بی کار می تونه باشه ؟
3. حقیقتش به بهانه درس می خوام برم و بله اگر پس از پایان تحصیلات موقعیت مناسب بود 100% می مونم

فقط یه سوال دیگه ادم همسرش رو چیکار باید بکنه ؟ اگر داشته باشه البته ؟
یعنی اون تکلیفش چیه به اون هم اقامت می دن یا نه ؟ و دیگر توضیحاتش ...................... (سوال مهمیه نه ؟ اگر می شه کامل این رو توضیح بدین چون مسیر زندگی ادم رو عوض می کنه;);))

دانشگاه اول LMU München با رتبه 45 جهان یکی از بهرتین دانشگاه های المان هست که در شهر مونیخ قرار گرفته

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1500 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر مو.نیخ
نکته هزینه زندگی بستگی به خودتون داره شما میتونید با 700 دلار یا 1900 دلار هم زندگی کنید

دانشگاه دوم http://www.uni-goettingen.deبا رتبه 69 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 2100 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1100 دلار در ماه در شهر goettingen

دانشگاه سوم http://www.uni-heidlberg.deبا رتبه 73 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1200 دلار در ماه در شهر heildberg

دانشگاه چهارم http://portal.mytum.deبا رتبه 73 در جهان در شهر مونیخ قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر

دانشگاه پنجم http://www.hu-berlin.deبا رتبه 109 در جهان در شهربرلین قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان رایگان
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر برلین

دانشگاه رایگان زیاد داره معرفی میکنم اما رتبه های جهانیشون خوب نیست

سلام عزیز تو مقطع لیسانس رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس میشه محدود هست من لیستدانشگاه های رایگان براتون می نویسم
بله از الان پیگیر باشید اگر بتونید نمره زبان تا قبل فال سال جدید بگیرید و مدرک های تحصیلتون اماده باشه میتونید اقدام کنید برای همون فال
دانشگاه اول www.fu-berlin.de با رتبه 151 در شهر برلین هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی ماهانه حدود 1300 دلار

دانشگاه دوم www.rwth-aachen.de با رتیه 168 جهان در شهر aachen قرار گرفته
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه سوم www.uni-frankfurt.e با رتبه 181 در شهر فرانکفورت هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در شهر فرانکفورت 1300 دلار در ماه

دانشگاه چهارم www.uni-kiel.de در شهر keil با رتبه 252

هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه پنجم http://tu-dresden.de/en با رتبه 267 در شهر dresden قرار گرفته

هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه ششم www.uni-bielefeld.de با رتبه 273 در شهر بیلیفیلد قرار داره
هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه هفتم www.tu-darmstadt.de در شهر dramstadt با رتبه 300 جهان هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1450 دلار درماه

کلن حدود 25 دانشگاه خوب داره المان که هزینه تحصیل هم اگه داشته باشند ناچیزه

فقط منظورم از رایگان بود این هست که هزینه تحصیل نمیگرند اما بعضی هزینه ها رایگان نیست نظیر هزینه بیمه و... البته به چشم نمیاد

در مورد رتبه باید بگم شما باید هر دو رتبه نشون بدی میخوان و همسرتون هم میتونه با شما اقدام کنه به همسرتون هم ویزا میدن

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
فعلا بله :D ولي امسال تابستون براي معافيت كفالت اقدام ميكنم

دنبال معافیت باشید و بعد به فکر انتخاب دانشگاه البته شما فاند هم میخواستی اونم راهنمایی میکنم به موقعش

سوالب ود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگه مدرک ielts داشته باشم برای تحصیل تو آلمان به درد می خوره یا نه؟ البته پیگیر مدرک آلمانی هم هستم.

و اینکه با همسرم دو تایی می خوایم بریم تو گرفتن ویزا به مشکل نمی خوریم؟

بله یقینا داشتن این مدرک زبان برای تحصیل تو آلمان لازم هست نه عزیز نگران نباشید

بالا