• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
حرفشون درسته شما اگه بتونی به زبان المانی مسلط بشی خیلی عالی میشه بله اکثرن به المانی زبان ها کار بیشتر میدن اون هم هنگام تحصیل که شما شاید نیاز داشته باشی برای کمک خرجی کار کنی اگه زبان المانی بدونید شانس پیدا کردن کار تو این کشور صنعتی بیشتر هست

اگه آلمانیم خیلی خوب باشه ولی رشتم انگلیسی باشه بازم احتمال کار پیدا کردن برام کمتره؟

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
دانشگاه اول LMU München با رتبه 45 جهان یکی از بهرتین دانشگاه های المان هست که در شهر مونیخ قرار گرفته

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1500 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر مو.نیخ
نکته هزینه زندگی بستگی به خودتون داره شما میتونید با 700 دلار یا 1900 دلار هم زندگی کنید

دانشگاه دوم http://www.uni-goettingen.deبا رتبه 69 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 2100 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1100 دلار در ماه در شهر goettingen

دانشگاه سوم http://www.uni-heidlberg.deبا رتبه 73 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1200 دلار در ماه در شهر heildberg

,................................

1 برای مقطع فوق لیسانس اگر هم پا بده دکترا
2. 100% ادم مگه بی کار می تونه باشه ؟
3. حقیقتش به بهانه درس می خوام برم و بله اگر پس از پایان تحصیلات موقعیت مناسب بود 100% می مونم
در مورد این سوالات که چیزی نگفتی
مثلا کار چطوریه مثلا بازار کار سیا چطوره (منظور کار قانونی ولی بدون جواز مثلا خرید و فروش یا تعمیرات ماشین)
مثلا یسری نکات رو می گم که پدرم نقل می کنه مطمئنن هم به دانسته های شما اضافه می شه هم به ما
مثلا تو المان چون مهد ماشین هست وقتی ماشینی تصادف می کنه یا مثلا مشکل موتوری پیدا می کنه دیگه تعمیر نمی کنن و یه راست می ره قبرستون ماشینا
مثلا یه بنز 100 هزار دلازی اگر مثلا یه تصادف کنه در حدی که با تعویض گلگیر جلو و در دوباره عین نو می شه ولی المانیا این کار رو نمی کنن چون هزینه تعمیر خیلی بالاست ماشین 100 هزار دلاری رو به 10 هزار دلار می فروشن چون هزینه تعمیر خیلی بالاست و نزدیک به قیمت نو ماشین در میاد به ماشینی هم که تصادفی اگر تعمیر نکنی توف نمی دن پدرم و دوستاش در دوران دانشجوی برای خرج تحصیل تو المان این ماشینا رو می خریدن و با یه هفته کار کردن روش + 5 هزار دلار خرج ماشین رو بالا 50 هزار دلار می فروختن یعنی سر جمع دو برابر یا 3 برابر سود کلان ولی خوب 1 غیر قانونی بود چون تعمیرگاه که نداشتن تو کاراژی بیرون شهر این کار رو می کردن و دنگ و فنگ داشت .......
تونجا هزینه یکجفت لاستیک نو مثلا 100 دلار ولی می ری قبرستون ماشینا می ری سراغ ماشینای نو تصادفی هر چی به درد بخوره وا می کنی ملا لاستیکهای نو ش رو ور می داری به 40 دلار 4 تا چرخ نو تقریبا خریدی 40 دلار در حالی که 2 تاش رو باید تو بازار 100 پول بدی
خلاصه فکر می کنم اومد دستت
تمام قیمتها یی که گفتم برای درک بهتر بود وگرنه 30 سال قبل ماشینای لوکس 15 هزار مارک بوده

حالا منحرف نشیم از قضیه ولی الان مطلب بالا زیاد قابل پیاده سازی نیست ولی خوب هستن سوژهایی که مان.ر زیادی می شه داد روشون چون با کم شدن انژی و... ضابتمند شدن بشر دیگه مثل 30 سال پیش به دنبال ماشین های غول پیکر و پر مصرف امریکایی و المانی نیستن در ضمن وقتی بازیافت 100% دارن دیگه در زمان کنونی حرکت بالا معنی نمی ده

خلاصه در مورد کار و اقامت دائم بیشتر توضیح بده

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
اگه آلمانیم خیلی خوب باشه ولی رشتم انگلیسی باشه بازم احتمال کار پیدا کردن برام کمتره؟
فقط شرمنده دخالت می کنم ولی نبظرم ربطی نداره میشناسم کسایی که اینجا خوندن و بعد المانی یاد گرفتن و کلا جمع کردن از ایران رفتن و کسب و کارشون هم تو المان خوبه
شما اگر زبان المانی بلد باشی ربطی نداره که تحصیلت رو به کدون زبان انجام دادی

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
فقط شرمنده دخالت می کنم ولی نبظرم ربطی نداره میشناسم کسایی که اینجا خوندن و بعد المانی یاد گرفتن و کلا جمع کردن از ایران رفتن و کسب و کارشون هم تو المان خوبه
شما اگر زبان المانی بلد باشی ربطی نداره که تحصیلت رو به کدون زبان انجام دادی

خوب من می خوام تو حیطه همون رشتم کار کنم, برای همین شاید براشون مهم باشه مدرک آلمانی هستش یا بین المللی. رنک دانشگاههای آلمانی خیلی بهتره اینی که من می خوام برم رنکش همچین تعریفی نداره ولی خوب به زبان انگلیسی احساس می کنم درس خوندن برام راحت تر باشه.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
10-15 تومن بیشتر ندارم . برادرم هم دعوت نامه کاری نمیتونه بفرسته .

ببخشید دیر شد
والا به نظرم با 15 تومن میشه یه فکری کرد یه پذیرش از یه دانشگاهی بگیری و به اون بهونه بری و بعد احتمالن برادرت میتونه کمک کنه موندگار بشی
برای استرالیا بدون دعوت نامه و تخصص بهترین راه یا ازدواج هست یا همین تحصیل بازم تصمیم با خودتو که چیکار میخوای بکنی اما اگر تحصیلی خواستی بری بگو که کمک کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

عزیز شما المانی بلد باشی احتمال گرفتن کار خیلی بالاتر میره تا انگیلسی زیاد نگران نباش راستی شما گفتی تنها نمیری درسته
؟؟؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
عزیز شما المانی بلد باشی احتمال گرفتن کار خیلی بالاتر میره تا انگیلسی زیاد نگران نباش راستی شما گفتی تنها نمیری درسته
؟؟؟

بله با همسرم می رم منتظرم سربازیش تموم بشه, ولی برعکس من, اون دوست داره به زبان آلمانی درس بخونه.
فکر کنم چون سربازیش شهریور سال دیگه تموم می شه باید رو 2 سال دیگه برنامه ریزی کنیم.

با گواهی موقت کاردانیش نمی شه برای پذیریش اقدام کرد؟ می خوام تو مدتی که سربازی هستش یه سری از کارها رو انجام بدم.

heil

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

من لیسانس الکترونیک هستم و خیلی تمایل دارم برم برای فوق لیسانس به یک کشوری که تحصیلم مجانی بیفته ...

گویا فنلاند مچانی بوده ولی از سال 2012 پولی شده ...

دوست دارم یه جایی برم که هزینه زندگیش کم در بیاد و صنعت آی تی اش هم خوب باشه و دانشگاه درست درمون داشته باشه .... چون می خوام ارشد رو "نرم افزار" بخونم (از این الکترونیک آبی گرم نمیشه - به طراحی وب علاقمند شدم و دارم دوره های تخصصیشو می گذرونم)

ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
در مورد این سوالات که چیزی نگفتی
مثلا کار چطوریه مثلا بازار کار سیا چطوره (منظور کار قانونی ولی بدون جواز مثلا خرید و فروش یا تعمیرات ماشین)
مثلا یسری نکات رو می گم که پدرم نقل می کنه مطمئنن هم به دانسته های شما اضافه می شه هم به ما
مثلا تو المان چون مهد ماشین هست وقتی ماشینی تصادف می کنه یا مثلا مشکل موتوری پیدا می کنه دیگه تعمیر نمی کنن و یه راست می ره قبرستون ماشینا
مثلا یه بنز 100 هزار دلازی اگر مثلا یه تصادف کنه در حدی که با تعویض گلگیر جلو و در دوباره عین نو می شه ولی المانیا این کار رو نمی کنن چون هزینه تعمیر خیلی بالاست ماشین 100 هزار دلاری رو به 10 هزار دلار می فروشن چون هزینه تعمیر خیلی بالاست و نزدیک به قیمت نو ماشین در میاد به ماشینی هم که تصادفی اگر تعمیر نکنی توف نمی دن پدرم و دوستاش در دوران دانشجوی برای خرج تحصیل تو المان این ماشینا رو می خریدن و با یه هفته کار کردن روش + 5 هزار دلار خرج ماشین رو بالا 50 هزار دلار می فروختن یعنی سر جمع دو برابر یا 3 برابر سود کلان ولی خوب 1 غیر قانونی بود چون تعمیرگاه که نداشتن تو کاراژی بیرون شهر این کار رو می کردن و دنگ و فنگ داشت .......
تونجا هزینه یکجفت لاستیک نو مثلا 100 دلار ولی می ری قبرستون ماشینا می ری سراغ ماشینای نو تصادفی هر چی به درد بخوره وا می کنی ملا لاستیکهای نو ش رو ور می داری به 40 دلار 4 تا چرخ نو تقریبا خریدی 40 دلار در حالی که 2 تاش رو باید تو بازار 100 پول بدی
خلاصه فکر می کنم اومد دستت
تمام قیمتها یی که گفتم برای درک بهتر بود وگرنه 30 سال قبل ماشینای لوکس 15 هزار مارک بوده

حالا منحرف نشیم از قضیه ولی الان مطلب بالا زیاد قابل پیاده سازی نیست ولی خوب هستن سوژهایی که مان.ر زیادی می شه داد روشون چون با کم شدن انژی و... ضابتمند شدن بشر دیگه مثل 30 سال پیش به دنبال ماشین های غول پیکر و پر مصرف امریکایی و المانی نیستن در ضمن وقتی بازیافت 100% دارن دیگه در زمان کنونی حرکت بالا معنی نمی ده

خلاصه در مورد کار و اقامت دائم بیشتر توضیح بده

اطلاعات خوبی دادی در مورد المان ممنون

در مورد اقامت باید بگم کلن دانشجویان خارجی در کل حدود 10 سال اجازه اقامت با ویزای تحصیلی دارند بعدش برای موندن شما باید کار پیدا کنی و کار کنی البته ضمن تحصیل هم امکان کار هست اما خودتون میدونید تو خود ایرانش هم کار پیدا کردن راحت نیست
در مورد اب و هوای المان میشه گفت در جنوب بارندگی بیشتر است، در شرق تابستان‌ها گرمتر و در غرب به ندرت برف می‌بارد.در مورد گرفتن اقامت دائم باید 6 سالی حداقل مالیات پرداخت کنی و کار کنی
تا بتونی برای اقامت دائم اقدام کنی

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله با همسرم می رم منتظرم سربازیش تموم بشه, ولی برعکس من, اون دوست داره به زبان آلمانی درس بخونه.
فکر کنم چون سربازیش شهریور سال دیگه تموم می شه باید رو 2 سال دیگه برنامه ریزی کنیم.

با گواهی موقت کاردانیش نمی شه برای پذیریش اقدام کرد؟ می خوام تو مدتی که سربازی هستش یه سری از کارها رو انجام بدم.

والا بستگی به دانشگاه داره باید باهاشون صحبت کنی بگی مدارک اماده نیست اگه بتونی ریز نمرات جور کنی شاید بشه یه کاری کرد اما بدون ریز نمره نمیشه
اینکه میخواد زبان المانی یادبگیره عالی شما یادم میگفتید متولد خود کشور المان هستید درسته رو اون موضوع تا حالا برنامه ریزی کردید؟؟؟شناسنامه المان مگه ندارید؟؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم البته یه جورایی هم به تحصیل در خارج و...مربوط میشه
کسی میدونه تو دانشگاه آزاد چجوری میشه گواهی اشتغال به تحصیل واسه سفارت گرفت؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم البته یه جورایی هم به تحصیل در خارج و...مربوط میشه
کسی میدونه تو دانشگاه آزاد چجوری میشه گواهی اشتغال به تحصیل واسه سفارت گرفت؟؟

سلام عزیز

برای چی میخوای به سفارت گواهی اشتغال بگیرید

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
والا بستگی به دانشگاه داره باید باهاشون صحبت کنی بگی مدارک اماده نیست اگه بتونی ریز نمرات جور کنی شاید بشه یه کاری کرد اما بدون ریز نمره نمیشه
اینکه میخواد زبان المانی یادبگیره عالی شما یادم میگفتید متولد خود کشور المان هستید درسته رو اون موضوع تا حالا برنامه ریزی کردید؟؟؟شناسنامه المان مگه ندارید؟؟

بله متولد آلمان هستم. شماسنامه آلمانی ندارم, زمانی که آلمان بودیم از کنسولگری ایران برام شناسنامه ایرانی گرفتن. اصلا نمی دونم می شه برای شناسنامه آلمانی اقلام کرد یا نه!

زبان آلمانی رو هم شروع کردم گفتید باید مدرک b2 بگیرم؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام عزیز

برای چی میخوای به سفارت گواهی اشتغال بگیرید

حالا به هر دلیلی. مثلا توریستی!
من که به گروهمون و مسئول دانشکدمون گفتم بدون اینکه بگن واسه چی میخوای گفتن ما کلا واسه سفارت نمیدیم!!!!

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
آقا این چه سوالی تو این سایت میپرسید واقعا خجالت اوره این یه سایت مردمی هست و خیلی ها ازش دیدن میکنن سایت رو با افکار کثیفتون آلوده نکنیداز مدیران خواهش میکنم پست این آقا رو پاک کنن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بالا