marco250
Registered User
- نوشتهها
- 932
- لایکها
- 340
مبارکه!!!
ایشالا که مصاحبه هم خوب پیش بره !
ممنون از شما دوست عزيز
مبارکه!!!
ایشالا که مصاحبه هم خوب پیش بره !
عزيز اگه شناسنامه امريكايي داره پسً مشكل حله
آقا حامد انگار سرت خیلی شلوغه دست ما رم بگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ِِِِِDDDD
موفق باشیِ
عزیز تا فردا جواب همه سوالات دوستان تو پ.خ و اینجا میدم ببخشید درگیر مسائل مهاجرتی شدم خودمم!!!!!شانس زده
مدارك مالي يعني حساب بانكي يا چيز ديگه اي هم بايد باشه؟ (زبان كه تا آبان تافل رو ميگيرم انشا الله:blush: ولي براي سربازي هم دو هفته ديگه ميخوام اقدام كنم براي معافيت) براي همين ميترسم نتونم به موقع كارامو بكنم و برسم (براي آمريكا هم ميخوام اقدام كنم)(يعني شايد مجبور بشم چند ترم تو ايران بخونم) (چون ديپلمم به خاطر اشتباه پاره كردن تا دوباره صادر كنن و كلي طول ميكشه) براشون نمره زبان مهم تره يا درسي؟ (چون من معدل ديپلمم نزديك 19 هست:blush چقدر زياد شد
یادتون رفت منو راهنمایی کنید
اقا حامد بنده هم بازم یه سوال دارم شرمنده
میخوام بدونم اگه من مدرک مدرسی زبان بگیرم (TESQL) میتونم باهاش برم امریکا یا کانادا برای کار یا بدرد نمیخوره اونجا ارزش نداره واسشون الان دارم واسه امتحان آیلتس آماده میشم اگه قبول شم خدا بخواد تا 4 ماه دیگه میرم واسه مدرسی زبان من فقط واسه مهاجرت به امریکا دارم شبانه روزی زحمت میکشم .
اگه قبول نکنن میخوام برم مدرک شبکه بین المللی مایکروسافت رو بگیرم اتا یه جایی رفتم افکر کنم یه 8 الی 9 ماهی زمان ببره ولی امتحانش سخته
نظرتون چیه به نظرتون چی کار کنم یه مدرک کافیه یا جفتشو باید بگیرم یا هیچ کدوم
من دیپلم داشتم و 21 سالم بود
چی کار کنم کشته و مرده امریکا ام واسش همه کار میکنم
مرسی زیاد سوال پرسیدم
مبارک باشه آقا حامد . انشالله جواب کمک هات به بقیه رو میگیری
واقعا -نمیشه اخه هزینه تحصیل تو امریکا بالاست من نمیخوام تحصیل کنم همین مدرک مایکروسافت به اندازه دکترای شبکه کامپیوتر می ارزه .چرا عمرمو بزارم بزم دانشکاه هیچی هم یا د نگیرم و بعد چهار سال تازه بشم یه مهندس .ای خدا من انقدر دارم زحمت میکشم اخرشم بازم می یام سر خونه اول انگار مار نیشم میزنهسلام
عزیز بله این مدرک هم تاثیر گذاره اما نه برای کار کردن چون خود مدراک ایران اونجا ارزیابی میشه (لیسانس فوق و....)
میتونید اول زبان بگیری نمره زبان اوکی کنی بعد از راه تحصیلی اقدام کنی تنها راه رسیدن به امریکا تو این سنی که شما داری همین هست یا ازدواج کنی البته تو تاپیک های قبلی هم بهتون گفتم امریکا هزینه تحصیلش کم نیست منتها راهایی هست که شما میتونی هزینه هارو کمتر کنی در ابتدا باید 20 هزار دلاری برای سال اولت کنار بزاری تا بتونی سفارت قانع کنی میتونی از پس هزینه ها برمیای ویزا گرفتی و رفتی پات به امریکا رسید راه موند زیاده توضیح میدم
سوالی بود در خدمتم
سلام
من دارم ارشد میخونم پایان نامه مونده فقط (برق الکترونیک)
یه سوال دارم . معدل کارشناسیم پایینه (15) ارشد هم چون شاغلم بازم معدلم پایینه :دی
میخوام بدونم شانسی دارم کلا برای سوئد و کشورهای شمال اروپا یا آلمان ؟
هزینه اولیه حدودا چقدر میشه ؟ من میخوام برای دکترا اقدام کنم .
مدرک زبان رو هم میگیرم الانم تو صحبت کردن مشکل دارم .
واقعا -نمیشه اخه هزینه تحصیل تو امریکا بالاست من نمیخوام تحصیل کنم همین مدرک مایکروسافت به اندازه دکترای شبکه کامپیوتر می ارزه .چرا عمرمو بزارم بزم دانشکاه هیچی هم یا د نگیرم و بعد چهار سال تازه بشم یه مهندس .ای خدا من انقدر دارم زحمت میکشم اخرشم بازم می یام سر خونه اول انگار مار نیشم میزنه
بیخیال مرسی از پاسختون واقعا
به امید خدا شما هم موفق باشید
سلام عزیز
شما برای دکترا هم میتونی برای اروپا اقدام کنی هم امریکا
برای کشورهایی مثل ایتالیا هم احتمال قبلوت بالاست منتها هزینه داره سالانه باید2000 تا 4000 دلاری بابت تحصیل بدی بستگی به دانشگاه داره رنک و...
برای المان و فرانسه و کشورهای اسکاندینوای هم شانس داری
من پیشنهادم امریکاست برنامرو بذار اول رو امریکا همزمان رو کشوری مثل ایتالیا هم اقدام کن
ببین دوست عزیز من هم رشته الکترونیک هست بهترین جا برای رشته های فنی مثل الکترونیک همون امریکاست شما میدونی اگر بتونی با یه استاد همکاری کنی یا حتی استادیار باشی چقدر میتونی پیشرفت کنی من دوستمو دیدم که درسشو ادامه داد و برای دکترا رفت امریکا الان هم اونجا استادیار هست و درماد و زندگی 1000 بار از من بهتره امریکا سرزمین پیشرفت برای کسایی که میتونند پیشرفت کنند البته سخته همه میدونیم سخته دوری از ایران و...
برای زبان هم از همین امروز اقدام کنید
شما از کدوم دانشگاه مدرک میگیرید؟؟؟سراسری یا ازاد؟؟؟مقاله داشتید؟؟؟هدف مهاجرته؟؟؟
مرسی واقعا امیدوار کننده بود . دانشگاه سراسری هستم
دو تا مقاله احتمالا در رابطه با موضوع پایان نامه خواهم داشت . باید ببینم چطور میشه .
من واقعا خسته شدم از بس اینجا به همه چیز سطح پایین نگاه میشه . میخوام جایی باشم که رقابت سالم باشه و از دانشم بتونم استفاده کنم . به دنبال اقامت گرفتن هستم البته اولش با ویزای تحصیلی باید برم .
البته احساس میکنم آمریکا یه جورایی حکایت سنگ بزرگه . خیلی سخته با شرایط فعلی برای آمریکا اقدام کنیم . شرکتها به ایرانی ها خیلی سخت کار میدن .
از اینکه وقت گذاشتین سپاسگزارم .
ببخشید دیر شد
والا به نظرم با 15 تومن میشه یه فکری کرد یه پذیرش از یه دانشگاهی بگیری و به اون بهونه بری و بعد احتمالن برادرت میتونه کمک کنه موندگار بشی
برای استرالیا بدون دعوت نامه و تخصص بهترین راه یا ازدواج هست یا همین تحصیل بازم تصمیم با خودتو که چیکار میخوای بکنی اما اگر تحصیلی خواستی بری بگو که کمک کنم
ممنون میشم راهنماییم کنی. فکر کنم همون تحصیلی بهترین گزینه باشه .