• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
حالا چی می خای بخونی اونجا ؟ کدوم شهر و ایالت ؟
دندان - iowa city,IA
البته در جریان حتما هستین که قبل دندان باید یک سری واحد هایی رو خوند.
خوش بحالتون یعنی یه روز می شه منم بیام بگم کارام درست شده دارم می رم :D

منتظریم :D

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
کسی هست ویزای مکزیک بگیره تضمینی؟؟اخه مدارکشو نداریم!

cheshmokiii100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه ی دوستان ممنون از تاپیک بسیار عالیتون.
من نشستم همه پستا رو خوندم ولی به جواب سوالم نریسدم یا من متوجه نشدم. یک نفر هست که متولد آمریکاست ولی از دوسالگی اومده ایران و الان ایران زندگی می کنه و لی باباش هنوز هم آمریکا زندگی و کار می کنه. با توجه به این مسئله باز هم می شه با ازدواج با اون گرین کارت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من اگه براي ليسانس بخوام برم چه مداركي رو بايد بدم ترجمه كنن؟:D ديپلم فقط؟ امضا آموزش و پرورش رو بايد بگيرم؟:blush:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فرقی نداره میخوام برم از اونجا امریکا هر ویزایی بشه توریستی ....

همه مدراک ملک حساب بانکی میخوان

ویزا بد میده کلن اما اگه بخوای بری بهتره از راه تحصیلی بری

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام به همه ی دوستان ممنون از تاپیک بسیار عالیتون.
من نشستم همه پستا رو خوندم ولی به جواب سوالم نریسدم یا من متوجه نشدم. یک نفر هست که متولد آمریکاست ولی از دوسالگی اومده ایران و الان ایران زندگی می کنه و لی باباش هنوز هم آمریکا زندگی و کار می کنه. با توجه به این مسئله باز هم می شه با ازدواج با اون گرین کارت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیز

خود اون طرف که میگید گرین کارت داره یا سیتیزن هست؟؟؟شناسنامه امریکایی داره؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان من اگه براي ليسانس بخوام برم چه مداركي رو بايد بدم ترجمه كنن؟:D ديپلم فقط؟ امضا آموزش و پرورش رو بايد بگيرم؟:blush:

سلام عزیز

شما باید مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم ترجمه رسمی کنی نمره ایلتس تافل بگیری مدارک مالی اوکی وترجمه کنی

برای کجا میخوای اقدام کنی؟؟؟
مشکل سربازی نداری؟؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
مدارك مالي يعني حساب بانكي يا چيز ديگه اي هم بايد باشه؟ (زبان كه تا آبان تافل رو ميگيرم انشا الله:blush: ولي براي سربازي هم دو هفته ديگه ميخوام اقدام كنم براي معافيت) براي همين ميترسم نتونم به موقع كارامو بكنم و برسم (براي آمريكا هم ميخوام اقدام كنم)(يعني شايد مجبور بشم چند ترم تو ايران بخونم) (چون ديپلمم به خاطر اشتباه پاره كردن تا دوباره صادر كنن و كلي طول ميكشه) براشون نمره زبان مهم تره يا درسي؟ (چون من معدل ديپلمم نزديك 19 هست:blush:) چقدر زياد شد:D:D

cheshmokiii100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ضمن تشکر از پاسخ شما و توجه زیاد شما
اون متولد امریکاس مادرش امریکاییه و تا دوسالگی اونجا بوده ولی من نمیدونم که سیتیزنه یا نه
اگه براتون ممکنه شرایط هر دو را توضیح بدید
با تشکر پیشاپیش

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
بله متولد آلمان هستم. شماسنامه آلمانی ندارم, زمانی که آلمان بودیم از کنسولگری ایران برام شناسنامه ایرانی گرفتن. اصلا نمی دونم می شه برای شناسنامه آلمانی اقلام کرد یا نه!

زبان آلمانی رو هم شروع کردم گفتید باید مدرک b2 بگیرم؟

یادتون رفت منو راهنمایی کنید :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستاني كه لاتاري ثبت نام كرده بودند جوابش ديروز اومد بريد چك كنيد نتيجة اينجا بگين

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
دوستاني كه لاتاري ثبت نام كرده بودند جوابش ديروز اومد بريد چك كنيد نتيجة اينجا بگين
ممنون که اطلاع دادی
من خانومم اسمش در آمد :p:p

این هم متن نامش :

Dear I,
You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013 (October 1, 2012 to September 30, 2013 ). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please retain this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. You must visit the Department of State website at Instructions for Selectees where you will find instructions for completing the required processing steps.

Please be advised that your case may not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. You will only be contacted by the Kentucky Consular Center when a visa appointment is scheduled.

If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center.

Case Number: XXXXXXXXXXXXX
Principal Applicant Name: XXXXXXXXXXXXX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
The Kentucky Consular Center telephone number is 606-526-7500 (7:30am until 4:00pm EST), or send E-mail inquiry to [email protected]

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
غ
ممنون که اطلاع دادی
من خانومم اسمش در آمد :p:p

این هم متن نامش :

Dear I,
You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013 (October 1, 2012 to September 30, 2013 ). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please retain this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. You must visit the Department of State website at Instructions for Selectees where you will find instructions for completing the required processing steps.

Please be advised that your case may not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. You will only be contacted by the Kentucky Consular Center when a visa appointment is scheduled.

If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center.

Case Number: XXXXXXXXXXXXX
Principal Applicant Name: XXXXXXXXXXXXX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
The Kentucky Consular Center telephone number is 606-526-7500 (7:30am until 4:00pm EST), or send E-mail inquiry to [email protected]

شماره كيست بالاست

cheshmokiii100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
زیر ۳۵۰۰

Dr.Amin Gholi