من تو آلمان فامیل دارم اگه برام دعوتنامه بفرستن تو گرفتن ویزا کمکی می کنه؟
بله حنمن کمک میکنه
من تو آلمان فامیل دارم اگه برام دعوتنامه بفرستن تو گرفتن ویزا کمکی می کنه؟
بله بهتون معرفی میکنم شما کدوم شهر و ایالت مدنظرت هست
از آشنامون که تو آلمانه درمورد شناسنامه پرسیدم گفت احتمالا نمی تونی بگیری چون ویزای پدرت تحصیلی بوده و مقیم آلمان نبوده.عزیز به نظرم شما برو پیگیری شناسنامه باش یه سر به سفارت المان بزن ببینم کاری میشه کرد
سلام دوست عزیز...خواستم بپرسم که برای رشته مهندسی IT گرایش تجارت الکترونیک کدوم دانشگاه های خارج از ایران می تونن انتخاب خوب و مناسبی برام باشن؟
هم از لحاظ تحصیل و علم و و دانش...و هم از لحاظ آینده درآمدی و شغلی و اینا....
تا آخر امسال تحصیل من تموم میشه و فارغ التحصیل میشم توی رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تهران جنوب...22سالمه...معدلم هم در حدود 15 هستش...
سربازی رو نمیدونم برم یا اینکه وثیقه بزارم...ولی شاید برم و بعد اینکه سربازیم تموم شد و زبانم رو تکمیل کردم برم برای ادامه تحصیل...البته الان هم زبانم در حد متوسطه...
هر چقدر هم بتونم هزینه متعادل تری رو پرداخت کنم که چه بهتر....بتونم تخفیفی و بورس و اینجور چیزا هم بگیرم که خیلی خوب میشه...
امکان کار کردن هم بهتره داشته باشم اونجا...مجرد هستم...تقریباً 1 سال هم سابقه بیمه دارم....دیگه چیزی توی ذهنم نمیاد که بگم...
بازم با تشکر از شما
سلام عزیز
شما برای کانادا و امریکا هم میتونید اقدام کنید در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟
نکته مهم اینه که شما یا پذیرش درست حسابی بگیرید البته مدرک زبان لازم هست یا مشکل سربازی حل کنید تا بتونید از کشور خارج بشید اگر از پس هزینه های کشوری مثل امریکا برمیاد شک نکنید حتمن این کشور انتخاب کنید اگر فقط هدف تحصیل هست میتونید به کشورهایی مثل ایتالیا یا سوئد فنلاند و...
فکر کنید
در هرصورت تصمیم نهایی با شماست عزیز
از آشنامون که تو آلمانه درمورد شناسنامه پرسیدم گفت احتمالا نمی تونی بگیری چون ویزای پدرت تحصیلی بوده و مقیم آلمان نبوده.
در سال نمی دونم والا ... چقدر هست حدوداً مخارج؟؟ آیا می تونیم کار هم بکنیم؟
آیا راهی هست که بدون سربازی رفتن بشه رفت برای ادامه تحصیل؟
تحصیل + آینده شغلی و درآمدی و اعتباری مد نظرم هستش...به علاوه اینکه خیلی اتفاقای خوبی می تونه توی راه زندگی آدم قرار بگیره...از همه لحاظ...
دانشگاه خاصی مد نظرتون هست بین دانشگاها؟
اعتبار مدرکشون هم که باید جهانی باشه دیگه...
من الان خودم بین 2 تا رشته مختلف موندم....یکی صدابرداری!! که علاقه دارم بهش و یه چیزایی هم میدونم و از نوع کارش هم خوشم میاد چون سر و کار زیادی با خیلی از مردم میتونه داشته باشه و همچنین با بزرگای این علم و صنعت....
و رشته دیگه هم IT تجارت الکترونیک که البته نمی دونم معادل همین رو داریم توی خارج از ایران یا نه...این هم خیلی چیز خوبیه...چون یه جورایی ترکیب مدیریت و کامپیوتره...درآمد و اعتبار خوبی هم می تونه داشته باشه ...به علاوه اینکه آینده خیلی خوبی هم براش متصور هستم...
بازم تشکر از شما بابت راهنمایی هاتون
در سال بستگی به ایالت و دانشگاه داره شما میانگین 20000 هزار دلار باید حساب کنی هم هزینه تحصیل و هزینه زندگی
بله اگر ترم اخر اقدام کنی و بتونی پذیرش بگیری میتونی با معافیت تحصیلی خارج بشی شرایطش تو صفحات قبل هست دانشگاه هم میشه معرفی کرد شما ایالت مد نظرت هست؟؟؟
ممنون بابت پاسخت دوست عزیزم
هزینه اش اگه بشه پایین تر باشه خیلی بهتره...
الان ترم 8 هستم...و یه ترم دیگه هم دارم به علاوه اینکه می خوام یه ترم هم جبرانی بردارم...پس احتمالاً 10ترم حساب میشه...
یکی از دوستام هم هستش که چند سال توی آمریکا هستش و با استادای نمی دونم کدوم ایالت و دانشگاه های اونجا آشنایی داره و میتونه کمک کنه بهم توی زمینه های استاد و اینجور چیزا ایشالا....
ایال خاصی مد نظرم نیست که...
این سوال رو هم داشتم ازتون که آیا کار درست و خوبی هست که بخوام برم برای مستر و دکترا اونور... یا ارشد رو هم همیجا بخونم؟...و اینکه توصیه شما به شخصیبا شرایط من چیه؟
ممنون
برای شناسنامه به سفارت ایمیل زدم اگه تا هفته ی دیگه جواب ندادن زنگ می زنم. فقط نمی دونم با چه بخشی باید صحبت کنم و اینکه سوالم رو اصلا چطوری بپرسم!
تو یه سایت خوندم برای رشته سینما تو آلمان باید امتحان داد. درسته؟ البته من نمی خوام سینما بخونم همون بازی سازی رو می خوام بخونم, ولی می خوام یه جوری همسرم رو هم راضی کنم که بازیسازی بخونه و دنبال سینما نره. وقتی هیچ مقاله و نمونه کاری تو زمینه سینما نداره, شانس پذیرش تو رشته سینما براش چقدره؟ (هرچی کمتر بهتر )
درود
اینکه دانشگاه های (هنر های دیجیتال) بصورت Daily و Non - Daily هست درسته؟ در نوع دوم شما میتونید تحصیل کنید و همزمان کار کنید یا مقاله ای بنویسید ولی در نوع اول برای تحصیل نیاز به هزینه هست...
همه دانشگاه ها اینطور هستند یا فقط هنر های دیجیتال؟
کلا این امکان هست من در دو سال دیگر با نوشتن مقاله یا نمونه کار بتونم بدون هزینه تحصیل کنم و همزمان کار کنم؟ اساتید اون دانشگاه باید پذیرش کنند؟
سپاس
آقا کسی اطلاعاتی از تحصیل تو نروژ داره؟ ( هزینه زندگی و اجاره خونه و گرفتن کار و ...)
هرکی راهنمایی کنه نوکریشو میکنم