• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوست عزیز...خواستم بپرسم که برای رشته مهندسی IT گرایش تجارت الکترونیک کدوم دانشگاه های خارج از ایران می تونن انتخاب خوب و مناسبی برام باشن؟
هم از لحاظ تحصیل و علم و و دانش...و هم از لحاظ آینده درآمدی و شغلی و اینا....
تا آخر امسال تحصیل من تموم میشه و فارغ التحصیل میشم توی رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تهران جنوب...22سالمه...معدلم هم در حدود 15 هستش...
سربازی رو نمیدونم برم یا اینکه وثیقه بزارم...ولی شاید برم و بعد اینکه سربازیم تموم شد و زبانم رو تکمیل کردم برم برای ادامه تحصیل...البته الان هم زبانم در حد متوسطه...
هر چقدر هم بتونم هزینه متعادل تری رو پرداخت کنم که چه بهتر....بتونم تخفیفی و بورس و اینجور چیزا هم بگیرم که خیلی خوب میشه...
امکان کار کردن هم بهتره داشته باشم اونجا...مجرد هستم...تقریباً 1 سال هم سابقه بیمه دارم....دیگه چیزی توی ذهنم نمیاد که بگم...:)

بازم با تشکر از شما:)

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
عزیز به نظرم شما برو پیگیری شناسنامه باش یه سر به سفارت المان بزن ببینم کاری میشه کرد
از آشنامون که تو آلمانه درمورد شناسنامه پرسیدم گفت احتمالا نمی تونی بگیری چون ویزای پدرت تحصیلی بوده و مقیم آلمان نبوده.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز...خواستم بپرسم که برای رشته مهندسی IT گرایش تجارت الکترونیک کدوم دانشگاه های خارج از ایران می تونن انتخاب خوب و مناسبی برام باشن؟
هم از لحاظ تحصیل و علم و و دانش...و هم از لحاظ آینده درآمدی و شغلی و اینا....
تا آخر امسال تحصیل من تموم میشه و فارغ التحصیل میشم توی رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تهران جنوب...22سالمه...معدلم هم در حدود 15 هستش...
سربازی رو نمیدونم برم یا اینکه وثیقه بزارم...ولی شاید برم و بعد اینکه سربازیم تموم شد و زبانم رو تکمیل کردم برم برای ادامه تحصیل...البته الان هم زبانم در حد متوسطه...
هر چقدر هم بتونم هزینه متعادل تری رو پرداخت کنم که چه بهتر....بتونم تخفیفی و بورس و اینجور چیزا هم بگیرم که خیلی خوب میشه...
امکان کار کردن هم بهتره داشته باشم اونجا...مجرد هستم...تقریباً 1 سال هم سابقه بیمه دارم....دیگه چیزی توی ذهنم نمیاد که بگم...:)

بازم با تشکر از شما:)

سلام عزیز

شما برای کانادا و امریکا هم میتونید اقدام کنید در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟

نکته مهم اینه که شما یا پذیرش درست حسابی بگیرید البته مدرک زبان لازم هست یا مشکل سربازی حل کنید تا بتونید از کشور خارج بشید اگر از پس هزینه های کشوری مثل امریکا برمیاد شک نکنید حتمن این کشور انتخاب کنید اگر فقط هدف تحصیل هست میتونید به کشورهایی مثل ایتالیا یا سوئد فنلاند و...

فکر کنید

در هرصورت تصمیم نهایی با شماست عزیز

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام عزیز

شما برای کانادا و امریکا هم میتونید اقدام کنید در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟

نکته مهم اینه که شما یا پذیرش درست حسابی بگیرید البته مدرک زبان لازم هست یا مشکل سربازی حل کنید تا بتونید از کشور خارج بشید اگر از پس هزینه های کشوری مثل امریکا برمیاد شک نکنید حتمن این کشور انتخاب کنید اگر فقط هدف تحصیل هست میتونید به کشورهایی مثل ایتالیا یا سوئد فنلاند و...

فکر کنید

در هرصورت تصمیم نهایی با شماست عزیز

در سال نمی دونم والا ... چقدر هست حدوداً مخارج؟؟ آیا می تونیم کار هم بکنیم؟
آیا راهی هست که بدون سربازی رفتن بشه رفت برای ادامه تحصیل؟
تحصیل + آینده شغلی و درآمدی و اعتباری مد نظرم هستش...به علاوه اینکه خیلی اتفاقای خوبی می تونه توی راه زندگی آدم قرار بگیره...از همه لحاظ...

دانشگاه خاصی مد نظرتون هست بین دانشگاها؟
اعتبار مدرکشون هم که باید جهانی باشه دیگه...

من الان خودم بین 2 تا رشته مختلف موندم....یکی صدابرداری!! که علاقه دارم بهش و یه چیزایی هم میدونم و از نوع کارش هم خوشم میاد چون سر و کار زیادی با خیلی از مردم میتونه داشته باشه و همچنین با بزرگای این علم و صنعت....
و رشته دیگه هم IT تجارت الکترونیک که البته نمی دونم معادل همین رو داریم توی خارج از ایران یا نه...این هم خیلی چیز خوبیه...چون یه جورایی ترکیب مدیریت و کامپیوتره...درآمد و اعتبار خوبی هم می تونه داشته باشه ...به علاوه اینکه آینده خیلی خوبی هم براش متصور هستم...

بازم تشکر از شما بابت راهنمایی هاتون:)

xms

Registered User
لایک‌ها
387

۵ واقعیت تکان دهنده از بحران بدهی دانشجویان آمریکایی
خبرگزاری فارس: بحران بدهی وام‌های دانشجویی در آمریکا هر روز عمیق تر می‌شود و دانشجویان و خانواده‌های این کشور را با مشکلات و نگرانی‌های فراوانی مواجه کرده است.

13901224000075_PhotoA.jpg

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری تینک پراگرس، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به بررسی اوضاع بدهی دانشجویان آمریکایی پرداخته است. نیویورک تایمز در این گزارش به 5 واقعیت تکان دهنده اشاره کرده است:
1- تعداد دانشجویانی که برای دریافت مدرک کارشناسی زیر بار بدهی می‌روند از 45 درصد در سال 93 میلادی به 94 درصد در حال حاضر رسیده است.
2- هم اکنون بیش از یک هزار میلیارد دلار بدهی پرداخت نشده وام‌های دانشجویی در آمریکا وجود دارد.
3- طی 10 سال گذشته شهریه دانشگاه‌های دولتی 72 درصد افزایش یافته است.
4- ایالت اوهایو در اواخر دهه 70 میلادی 17 درصد از بودجه خود را صرف تحصیلات عالی و 4 درصد آن را صرف زندان‌ها می‌کرد. اما امروز این میزان به 11 درصد برای تحصیلات عالی و 8 درصد برای زندان‌ها تبدیل شده است.
5- بودجه‌های ملی، دولتی و محلی صرف شده سال جاری برای تحصیلات عالی به پایین ترین میزان در 25 سال اخیر رسیده است.
لازم به ذکر است بحران بدهی های دانشجویان آمریکایی که هنگام فراغت از تحصیل ده ها هزار دلار بدهکارند، اما نمی توانند شغلی برای خود پیدا کنند، همچنان در حال وخیم تر شدن است. قانون مربوط به این وام ها آنچنان است که به محض خارج شدن دانشجویان از دانشگاه، اعم از ترک تحصیل یا فراغت از تحصیل، دانشجویان باید بازپرداخت اقساط این وام ها را آغاز کنند. حال اگر فارغ التحصیلان بتوانند بلافاصله پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، شغلی مناسب و پردرآمد در رشته خود پیدا کنند، به احتمال زیاد قادر خواهند بود این وام ها را بازپرداخت کنند.
این در حالی است که بحران بازار کار آمریکا و نرخ بیکاری بالا و مزمن در این کشور باعث شده است تا بسیاری از فارغ التحصیلان آمریکایی با وجود در دست داشتن مدرک دانشگاهی معتبر، قادر به پیدا کردن شغل برای خود نباشند و زیر بار این قرض ها کمر خم کنند.
انتهای پیام/ج.ص

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
دم امریکا گرم حداقل موقع تحصیل وام میده و بعد اتمام تحصیل باید برگردونی اینجا وام میدن با هزار تا بدبختی تا پولشونو برنگردونی فارغ التحصیل نمیشی!!!!!!!!!!مدرکتو نگه میدارن اونم واسه مفت تومن!!!!!!!!!ِِِِِDDDD

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
از آشنامون که تو آلمانه درمورد شناسنامه پرسیدم گفت احتمالا نمی تونی بگیری چون ویزای پدرت تحصیلی بوده و مقیم آلمان نبوده.

به نظرمیه یه سری به سفارت المان بزن معلوم میشه به ریسکش میارزه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
در سال نمی دونم والا ... چقدر هست حدوداً مخارج؟؟ آیا می تونیم کار هم بکنیم؟
آیا راهی هست که بدون سربازی رفتن بشه رفت برای ادامه تحصیل؟
تحصیل + آینده شغلی و درآمدی و اعتباری مد نظرم هستش...به علاوه اینکه خیلی اتفاقای خوبی می تونه توی راه زندگی آدم قرار بگیره...از همه لحاظ...

دانشگاه خاصی مد نظرتون هست بین دانشگاها؟
اعتبار مدرکشون هم که باید جهانی باشه دیگه...

من الان خودم بین 2 تا رشته مختلف موندم....یکی صدابرداری!! که علاقه دارم بهش و یه چیزایی هم میدونم و از نوع کارش هم خوشم میاد چون سر و کار زیادی با خیلی از مردم میتونه داشته باشه و همچنین با بزرگای این علم و صنعت....
و رشته دیگه هم IT تجارت الکترونیک که البته نمی دونم معادل همین رو داریم توی خارج از ایران یا نه...این هم خیلی چیز خوبیه...چون یه جورایی ترکیب مدیریت و کامپیوتره...درآمد و اعتبار خوبی هم می تونه داشته باشه ...به علاوه اینکه آینده خیلی خوبی هم براش متصور هستم...

بازم تشکر از شما بابت راهنمایی هاتون:)

در سال بستگی به ایالت و دانشگاه داره شما میانگین 20000 هزار دلار باید حساب کنی هم هزینه تحصیل و هزینه زندگی
بله اگر ترم اخر اقدام کنی و بتونی پذیرش بگیری میتونی با معافیت تحصیلی خارج بشی شرایطش تو صفحات قبل هست دانشگاه هم میشه معرفی کرد شما ایالت مد نظرت هست؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من از همه دوستان پی تی عذر خواهی میکنم اگر پی ام خصوصی زدین و هنوز جوابی ندادم فراموش کردم خواهشن یاداوری کنید در حد توانم کمک میکنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
به درخواست دوستان امروز میخوام چنتا از دانشگاه های معروف استرالیا معرفی کنم

چون قبلن سوال هایی در مورد دانشگاه های استرالیا و رنک و هزینه تحصیل شده بود بنا به در خواست یکی از دوستان در پیغام خصوصی امروز چنتا از دانشگاه های استرالیا معرفی میکنم

1-دانشگاه اول دانشگاه ملبورن هست که در شهر ملبذن قرار گرفته رتبه این دانشگاه 36 در جهان هست

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 17 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 33 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر ملبورن ماهانه میانگین 1400 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

The University of Melbourne, Melbourne, Victoria

2-دانشگاه ملی استرالیا هست که با رتبه 38 جهان در شهر کانبرا قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 7 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 25 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر کانبرا ماهانه میانگین 1200 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

Home - ANU

3-دانشگاه سیدنی که با رتبه 58 در جهان در شهر سیدنی قرار گرفته

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود26 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 41 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهرسیدنی ماهانه میانگین 1500 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

The University of Sydney

4-دانشگاه کویینزلند که با رتبه 74 جهان در شهر brisbane قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 6 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 26 هزار دلار است
هزینه زندگی در این شهر ماهانه میانگین 1100 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

The University of Queensland, Australia

5-دانشگاه monash که با رتبه 117 جهان در شهر ملبورن واقع شده است

هزینه تحصیل برای شهروندان استرالیایی در سال حدود 7 هزار دلار
هزینه تحصیل برای دانشجوییان خارجی در سال حدود 30 هزار دلار است
هزینه زندگی در شهر ملبورن ماهانه میانگین 1400 دلار هست این مقدار وابسته به نوع زندگی شما دوستان هست و متغییر میباشد

سایت این دانشگاه

Monash University

5 دانشگاه برتر کشور استرالیا معرفی کردم سوالی بود در خدمتم

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
در سال بستگی به ایالت و دانشگاه داره شما میانگین 20000 هزار دلار باید حساب کنی هم هزینه تحصیل و هزینه زندگی
بله اگر ترم اخر اقدام کنی و بتونی پذیرش بگیری میتونی با معافیت تحصیلی خارج بشی شرایطش تو صفحات قبل هست دانشگاه هم میشه معرفی کرد شما ایالت مد نظرت هست؟؟؟

ممنون بابت پاسخت دوست عزیزم

هزینه اش اگه بشه پایین تر باشه خیلی بهتره...
الان ترم 8 هستم...و یه ترم دیگه هم دارم به علاوه اینکه می خوام یه ترم هم جبرانی بردارم...پس احتمالاً 10ترم حساب میشه...
یکی از دوستام هم هستش که چند سال توی آمریکا هستش و با استادای نمی دونم کدوم ایالت و دانشگاه های اونجا آشنایی داره و میتونه کمک کنه بهم توی زمینه های استاد و اینجور چیزا ایشالا....
ایال خاصی مد نظرم نیست که...
این سوال رو هم داشتم ازتون که آیا کار درست و خوبی هست که بخوام برم برای مستر و دکترا اونور... یا ارشد رو هم همیجا بخونم؟...و اینکه توصیه شما به شخصیبا شرایط من چیه؟

ممنون:)

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
برای شناسنامه به سفارت ایمیل زدم اگه تا هفته ی دیگه جواب ندادن زنگ می زنم. فقط نمی دونم با چه بخشی باید صحبت کنم و اینکه سوالم رو اصلا چطوری بپرسم!

تو یه سایت خوندم برای رشته سینما تو آلمان باید امتحان داد. درسته؟ البته من نمی خوام سینما بخونم همون بازی سازی رو می خوام بخونم, ولی می خوام یه جوری همسرم رو هم راضی کنم که بازیسازی بخونه و دنبال سینما نره. وقتی هیچ مقاله و نمونه کاری تو زمینه سینما نداره, شانس پذیرش تو رشته سینما براش چقدره؟ (هرچی کمتر بهتر :D)

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون بابت پاسخت دوست عزیزم

هزینه اش اگه بشه پایین تر باشه خیلی بهتره...
الان ترم 8 هستم...و یه ترم دیگه هم دارم به علاوه اینکه می خوام یه ترم هم جبرانی بردارم...پس احتمالاً 10ترم حساب میشه...
یکی از دوستام هم هستش که چند سال توی آمریکا هستش و با استادای نمی دونم کدوم ایالت و دانشگاه های اونجا آشنایی داره و میتونه کمک کنه بهم توی زمینه های استاد و اینجور چیزا ایشالا....
ایال خاصی مد نظرم نیست که...
این سوال رو هم داشتم ازتون که آیا کار درست و خوبی هست که بخوام برم برای مستر و دکترا اونور... یا ارشد رو هم همیجا بخونم؟...و اینکه توصیه شما به شخصیبا شرایط من چیه؟

ممنون:)

قطعن اگر بخوای برای دکترا بری بهتره چون شانس گرفتن فاند خیلی بالاتر میره منتهی این باز هم بستگی به هدفت داره اکر میخوای زودتر زندگی تو یه کشور مثل امریکا شروع کنی باید دقت و سرعت داشته باشی
در هر صورت شما اول برو پی زبان و بعد تکمیل مدارک و بعد انتخاب دانشگاه رفیق دانشگاه های کم هزینه تو پست های قبلی نام بردم منتها شاید با شرایطی که شما داری بهتر هست با دوستتون صحبت کنی ببینی میتونی یه فاندی از استادی برات بگیره اگر نشد که کمک میکنم عزیز

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای شناسنامه به سفارت ایمیل زدم اگه تا هفته ی دیگه جواب ندادن زنگ می زنم. فقط نمی دونم با چه بخشی باید صحبت کنم و اینکه سوالم رو اصلا چطوری بپرسم!

تو یه سایت خوندم برای رشته سینما تو آلمان باید امتحان داد. درسته؟ البته من نمی خوام سینما بخونم همون بازی سازی رو می خوام بخونم, ولی می خوام یه جوری همسرم رو هم راضی کنم که بازیسازی بخونه و دنبال سینما نره. وقتی هیچ مقاله و نمونه کاری تو زمینه سینما نداره, شانس پذیرش تو رشته سینما براش چقدره؟ (هرچی کمتر بهتر :D)

بهترین کار همین بود که خود شما دنبال کارش بری چون اگر میخواستی به حرف دیگران گوش بدی شاید دنبال کار نمیگرفتی عزیز درمورد پذیرش تجربه من ثابت کرده اگر بخوای پول خرج کنی نصفی از دانشگاه ها بهت پذیرش میدن حتی اگه هیچ مقاله ای نداشته باشی نمونه اش تو دانشگاه های ایتالیا مشاهده میشه المان هم به نسبت اینجوریه ولی شما یه راهی هست بگردی دنبال دانشگاهی که رتبه اش خوب باشه این دانشگاه ها به این مسائل حساس هستند حداقل درصد پذیرش کمتر میکنه:D

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
درود

اینکه دانشگاه های (هنر های دیجیتال) بصورت Daily و Non - Daily هست درسته؟ در نوع دوم شما میتونید تحصیل کنید و همزمان کار کنید یا مقاله ای بنویسید ولی در نوع اول برای تحصیل نیاز به هزینه هست...
همه دانشگاه ها اینطور هستند یا فقط هنر های دیجیتال؟
کلا این امکان هست من در دو سال دیگر با نوشتن مقاله یا نمونه کار بتونم بدون هزینه تحصیل کنم و همزمان کار کنم؟ اساتید اون دانشگاه باید پذیرش کنند؟

سپاس

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود

اینکه دانشگاه های (هنر های دیجیتال) بصورت Daily و Non - Daily هست درسته؟ در نوع دوم شما میتونید تحصیل کنید و همزمان کار کنید یا مقاله ای بنویسید ولی در نوع اول برای تحصیل نیاز به هزینه هست...
همه دانشگاه ها اینطور هستند یا فقط هنر های دیجیتال؟
کلا این امکان هست من در دو سال دیگر با نوشتن مقاله یا نمونه کار بتونم بدون هزینه تحصیل کنم و همزمان کار کنم؟ اساتید اون دانشگاه باید پذیرش کنند؟

سپاس

سلام عزیز شرمنده فراموش کردم شما در مورد کدوم کشور و دانشگاه سوال کرده بودید؟؟؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
آقا کسی اطلاعاتی از تحصیل تو نروژ داره؟ ( هزینه زندگی و اجاره خونه و گرفتن کار و ...)
هرکی راهنمایی کنه نوکریشو میکنم

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
آقا کسی اطلاعاتی از تحصیل تو نروژ داره؟ ( هزینه زندگی و اجاره خونه و گرفتن کار و ...)
هرکی راهنمایی کنه نوکریشو میکنم

اتفاقا من از صبح به تحصیل در نروژ فکر میکردم همین الان دارم درباره نروژ سرچ میکنم
اینم خدمت شما
نروژ

بالا