• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من خواهرم اتریشه...به همین خاطر بیشتر اونجا مد نظرمه...سربازیرو هم تموم کردم...مقاله isi هم یدونه سابمیت دارم به همراه یدونه کنفرانس تو چین...امتحان زبان اما هنوز ندادم...
من گرایشم کنترل و رباتیک و هوش مصنوعی هستش....من خودم هم میتونم هزینه کنم ...اما هدفم بیشتر فانده که هزینه ها بیفته گردنه اونا...پیشنهاده شما چیه؟

عالیه عزیز

شما برای دکترا شانس گرفتن فاند داری اما برای مستر نه البته شما در مرحله اول باید دنبال گرفتن نمره زبان بالا باشی چون رو فاندت تاثیر مستقیم داره باور کن بیشتر دانشجو های ایرانی نمره زبان مشکل دارند
خوب فامیل هم داری که عالی میشه کمک میکنه با شرایط راحتر تطبیق بدی خودتو

به این سایت یه سر بزن جواب بیشتر سوالاتا میگیری

Study in Norway/

دانشگاه های مطرح نروژ براتون میذارم

1-دانشگاه اسلو یکی از بهترین دانشگاه ها با رتبه 181 جهان در شهر اسلو قرار گرفته شده

هزینه تحصیل در برای تمامی دانشجوها رایگان

هزینه زندگی در شهر اسلو حدود 1700 دلار در ماه هست

سایت دانشگاه

Home - University of Oslo

2-دانشگاه bergen با رتبه 191 در شهر bergen قرار گرفته شده

هزینه تحصیل در برای تمامی دانشجوها رایگان

هزینه زندگی در شهر bergen حدود 1400 دلار در ماه هست

ادرس سایت دانشگاه

Universitetet i Bergen

دوست عزیز زندگی تو کشور نروژ به خاطر سطح زندگی بالا یکم گرون برات تموم میشه

سوالی بود در خدمتم

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
والا دانشگاه های اینجا همین الان ترم دوم کاردانی هستم تحملش خیلی برام سخت شده...:(
به شدت دنبال جایی هستم برای مقطع لیسانس بتونم فاند بگیرم
تو اروپا دانشگاه های هنر (دیجیتال) رو میشناسید که فاند خوبی بدند؟ برای مقطع لیسانس...
شنیدم Scad یکم شرایطش برای بورسیه شدن بهتر هست...مقطع کارشناسی هم داره...نظرتون چیه؟
این رشته ها مورد علاقه من هستند:

SCAD > Programs > Visual Effects > About

SCAD > Programs > Motion Media Design > About

SCAD > Programs > Film and Television > About

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
با سلام خدمت دوستان گرامی ؛
برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد - رشته مهندسی نرم افزار ، یه کشور اروپایی پیشنهاد کنید که هم از نظر هزینه پایین باشه به نسبت ، هم از نظر کیفیت دانشگاه مورد نظر... نمره زبان انگلیسی هم ندارم ، ولی اگه بخوام میتونم چند ماه ردیف کنم..چون مشکل زیادی تو زبان ندارم
البته خودم هم یه تحقیقی کردم دیدم کشور ترکیه رو وزارت علوم داره میفرسته و هزینه هاش نسبت به بقیه کشور ها خیلی کمتر هست ، از نظر فرهنگی هم خوب نزدیکند به ما ، ولی از کیفیت دانشگاه هاش مطمئن نیستم...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
والا دانشگاه های اینجا همین الان ترم دوم کاردانی هستم تحملش خیلی برام سخت شده...:(
به شدت دنبال جایی هستم برای مقطع لیسانس بتونم فاند بگیرم
تو اروپا دانشگاه های هنر (دیجیتال) رو میشناسید که فاند خوبی بدند؟ برای مقطع لیسانس...
شنیدم Scad یکم شرایطش برای بورسیه شدن بهتر هست...مقطع کارشناسی هم داره...نظرتون چیه؟
این رشته ها مورد علاقه من هستند:

SCAD > Programs > Visual Effects > About

SCAD > Programs > Motion Media Design > About

SCAD > Programs > Film and Television > About

برای مقطع لیسانس احتمال گرفتن فاند کمه برای مسترش الان خوب فاند نمیدن چه برسه به لیسانس در مورد دانشگاهی که شما نام بردی من اطلاعی ازش ندارم رنک هم ازش ندارم

تو امریکا که دانشگاه هایی که رشته مورد نظر شما دارند زیاد دیدم مثل

International Academy of Design and Technology
http://www.iadt.edu/disclosure.

Brooks Institute
Student Disclosures.

و

Full Sail University
Academy of Art University
Digital Media Arts College

اروپا هم میتونی بری البته بعضی از کشورها هنوز تحصیل توشون رایگان هست

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام خدمت دوستان گرامی ؛
برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد - رشته مهندسی نرم افزار ، یه کشور اروپایی پیشنهاد کنید که هم از نظر هزینه پایین باشه به نسبت ، هم از نظر کیفیت دانشگاه مورد نظر... نمره زبان انگلیسی هم ندارم ، ولی اگه بخوام میتونم چند ماه ردیف کنم..چون مشکل زیادی تو زبان ندارم
البته خودم هم یه تحقیقی کردم دیدم کشور ترکیه رو وزارت علوم داره میفرسته و هزینه هاش نسبت به بقیه کشور ها خیلی کمتر هست ، از نظر فرهنگی هم خوب نزدیکند به ما ، ولی از کیفیت دانشگاه هاش مطمئن نیستم...
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...

سلام عزیز

شما میتونی برای کشورهایی که هنوز تحصیل تو بعضی از دانشگاهشون رایگان هست اقدام کنی مثل المان و فرانسه واتریش و فنلاند و نروژ و...

البته کشورهایی هم مثل ایتالیا و هلند هزینه تحصیل به نسبت بقیه کشورهایی دیگه مناسب هست پیشنهاد من همون ایتالیا هست که خوب پذیرش میده و هم خوب میتونی ویزا بگیری

برای اپلای هم تو بعضی از دانشگاه ها در ابتدا نیازی به داشتن نمره زبان نیست اما درنهایت باید نمره زبان ارائه بدی فقط برای اپلای در ابتدا نیاز ندارند

لطفن بگید خدمت رفتید؟؟؟در سال چقدر میتونید هزینه زندگی و تحصیل بدید؟؟؟هدفتون از تحصیل مهاجرت یا فقط تحصیله؟؟؟متاهل هستید یا مجرد؟؟؟

مقاله بین الملی ندارید؟؟؟

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام بنده میخواستم بدونم ادم میتونی ویزای تحصیلی بگیری و تحصیل نکنه و وقتی رفت اون کشور با ویرای تحصیلیت یه چند سالی موندگار بشی یا نه .اگه میشه چند ماه یا چند سال میتونی خودتو موندگار کنی
مثلا من درخواست ویزای تحصیلی به امریکا یا کانادا یا استرالیا رو بدم و وقتی رفتم اونجا درس نخونم و یه مدت موندگار شم تا یه راهی برای موندگاری پیدا منم؟ و ویزام تغیر بدم مثلا از تحصیلی به کاری یا......
اگه میشه:
مشکلی پیش نمیاد بعدش مثلا بندازنت بیرون یا ......
برای اینکه دانشگاهی تو این سه تا کشور قبولت کننن چه مدارکی لازمه حالا هر دانشگاهی یا کالجی فقط بهت راحت تر بگیرن ما که نمی خوایم درس بخونیم پس جاش مهم نیست
این جدید ترین فکری که به ذهنم اومده تا نهاجرت کنم؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
اين application fee رو راهنمايي ميكنيد؟ برم credit card بانك پارسيان رو بگيرم يا ميشه بدون application fee انجام داد؟( من اگه بخوام يكي دو ترم تو ايران بخونم بايد براي چه ترمي اقدام كنم؟):D

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام عزیز

شما میتونی برای کشورهایی که هنوز تحصیل تو بعضی از دانشگاهشون رایگان هست اقدام کنی مثل المان و فرانسه واتریش و فنلاند و نروژ و...

البته کشورهایی هم مثل ایتالیا و هلند هزینه تحصیل به نسبت بقیه کشورهایی دیگه مناسب هست پیشنهاد من همون ایتالیا هست که خوب پذیرش میده و هم خوب میتونی ویزا بگیری

برای اپلای هم تو بعضی از دانشگاه ها در ابتدا نیازی به داشتن نمره زبان نیست اما درنهایت باید نمره زبان ارائه بدی فقط برای اپلای در ابتدا نیاز ندارند

لطفن بگید خدمت رفتید؟؟؟در سال چقدر میتونید هزینه زندگی و تحصیل بدید؟؟؟هدفتون از تحصیل مهاجرت یا فقط تحصیله؟؟؟متاهل هستید یا مجرد؟؟؟

مقاله بین الملی ندارید؟؟؟

ممنون دوست عزیز ، من ترم دیگه ترم آخر لیسانسم توی دانشگاه آزاد هستش ، چجوری امکان داره برای تحصیل رایگان اقدام کنم ؟
- کارت معافیت دارم
- سالی 3-4 میلیون خوبه برای تحصیل ! هرچی کمتر بهتر !
- مهم تحصیله... ولی اگه خوش گذشت مهاجرت هم صورت بگیره... :)
- مجرد
- مقاله ندارم (مدرک بین اللملی برنامه نویسی رو میتونم یک ماهه بگیرم ، ولی مقاله رو چند ماهی طول میکشه اگه بخوام کار کنم - موضوعش هم دم دسته...)

با تشکر

amiry2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز

شما در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟؟دنبال فاند یا دانشگاه رنک بالا هستی؟؟؟

قصدت مهاجرت هست یا برگشت به ایران بعد مقطع دکترا؟؟

لطفن یکم بیشتر توضیح بدین تا بهتر راهنمایی کنم

آقا حامد
من دنبال فاند هستم و هیچ علاقه ای به برگشت به ایران ندارم ، اروپا استرالیا کانادا یا آمریکا همه خوبن فقط ترجیح میدم جایی برم که بدش بتونم بمونم.
فکر نمیکنم برای فوق لیسانس به راحتی فاند بدن پس ترجیح میدم برای دکترا اقدام کنم.
دانشگاه با رتبه متوسط هم خوبه فقط در زمینه پییمر قوی باشن.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بنده میخواستم بدونم ادم میتونی ویزای تحصیلی بگیری و تحصیل نکنه و وقتی رفت اون کشور با ویرای تحصیلیت یه چند سالی موندگار بشی یا نه .اگه میشه چند ماه یا چند سال میتونی خودتو موندگار کنی
مثلا من درخواست ویزای تحصیلی به امریکا یا کانادا یا استرالیا رو بدم و وقتی رفتم اونجا درس نخونم و یه مدت موندگار شم تا یه راهی برای موندگاری پیدا منم؟ و ویزام تغیر بدم مثلا از تحصیلی به کاری یا......
اگه میشه:
مشکلی پیش نمیاد بعدش مثلا بندازنت بیرون یا ......
برای اینکه دانشگاهی تو این سه تا کشور قبولت کننن چه مدارکی لازمه حالا هر دانشگاهی یا کالجی فقط بهت راحت تر بگیرن ما که نمی خوایم درس بخونیم پس جاش مهم نیست
این جدید ترین فکری که به ذهنم اومده تا نهاجرت کنم؟

سلام عزیز

شما به محض ورود به خاک هر 3 کشور باید به دانشگاه مراجعه کنی و اوکی کنی اما تو امریکا شدنش میشه اما خود پروسش طول میکشه و ممکنه دردسر هم بشه
شما مدرک چی دارید؟؟سنتون چقدره؟؟؟چقدر سرمایه دارید؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اين application fee رو راهنمايي ميكنيد؟ برم credit card بانك پارسيان رو بگيرم يا ميشه بدون application fee انجام داد؟( من اگه بخوام يكي دو ترم تو ايران بخونم بايد براي چه ترمي اقدام كنم؟):D

هزینه ثبت نام شما میتونی بدی کسی که کارت اعتباری داره برات پرداخت کنه یا اگر امریکا اشنا داری میتونه اون برات پرداخت کنه

شما الان چه مقطعی میخونی؟؟؟؟خدمت نرفته بودی درسته؟؟؟

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
یه سوال خیلی مهم دارم ازتون. لطفا پاسخشو بهم بدین
جواب این سوال مسیر زندگی منو عوض میکنه
من در حال حاضر دارم لیسانس مهندسی صنایع میخونم تو دانشگاه پیام نور رشت
پارسال تابستون تونستم برای فوق لیسانس طراحی خودرو 50% فاند بگیرم. البته چون کالج بود و خصوصی هزینه تحصیلش 9000 یورو بود که واسه من می شد 5000 یورو ولی چون سرباز بودم نتونستم برم.
الان تو این فکرم که فوق دیپلم بگیرم با این تعداد واحدی که پاس کردم.
میخوام بدونم اولا که اونا به فوق دیپلم چی مگن؟ post diploma?
ثانیا من قبلا از خود کالج پرسیدم گفتن که ما به شما مدرک خودمونو میدیم و یه مدرک هم میدن فوق لیسانس اروپایی از دانشگاه ولز.
میخوام بدونم که آیا با فوق دیپلم میشه فوق لیسانس گرفت؟
کالج های مورد نظرم : IAAD
IED torino
SPD
politechnic de milano

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام عزیز

شما به محض ورود به خاک هر 3 کشور باید به دانشگاه مراجعه کنی و اوکی کنی اما تو امریکا شدنش میشه اما خود پروسش طول میکشه و ممکنه دردسر هم بشه
شما مدرک چی دارید؟؟سنتون چقدره؟؟؟چقدر سرمایه دارید؟؟
بنده 21 سالمه و دبیرستانو تموم کردم یعنی پیش دانشگاهی و مدرک تافل هم دارم و پاسپورت هم دارم
سرمایه که ندارم تا ببینیم چقدر لازمه تا جور کنم.
مدارک چی میخوان؟
و این جقدر زمان میبره از این که میگید دردسر میشه منظورتون چیه ؟
با تشکر

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام بر حامد عالیقدر
برادر چندتا سوال من 24 سالمه و تازه دارم میرم خدمت ....
و تقریبن 26 سالگی قصد رفتن دارم ....
ایلتس دارم
مدرکم دیپلم هستش و یک سری مدارک دیگه ....
---
من برای مقطع لیسانس میتونم بورسیه بگیرم ؟
تقریبن میتونم 25 تومنی هم جور کنم
نظرمروی اتریش هستش برای موسیقی ؟ یا ارمنستان ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون دوست عزیز ، من ترم دیگه ترم آخر لیسانسم توی دانشگاه آزاد هستش ، چجوری امکان داره برای تحصیل رایگان اقدام کنم ؟
- کارت معافیت دارم
- سالی 3-4 میلیون خوبه برای تحصیل ! هرچی کمتر بهتر !
- مهم تحصیله... ولی اگه خوش گذشت مهاجرت هم صورت بگیره... :)
- مجرد
- مقاله ندارم (مدرک بین اللملی برنامه نویسی رو میتونم یک ماهه بگیرم ، ولی مقاله رو چند ماهی طول میکشه اگه بخوام کار کنم - موضوعش هم دم دسته...)

با تشکر

خواهش میکنم

برای مستر شانس گرفتن فاند کم هست چون متقاضی هم زیاد داره شما تنها راهت همینه که کشورهایی بری که حداقل هزینه تحصیل کمه یا رایگان هست در ضمن برای هزینه زندگی هم با سالی 3 4 نمیشه کاری کرد حداقلش خیلی کم بخوای خرج کنی تو اروپا باید ماهی 300 یورو خرج کنی مگه هم زمان کار کنی که باز هم این امکان وجود داره که بتونی تو اروپا همزمان کار کنی.

تو صفحات قبل چنتا از دانشگاه های رایگان المان و فرانسه و اتریش و نروژ و فنلاند معرفی کردم یه بررسی در موردشون انجام بده
درمورد داشتن مدرک زبان چیزی نگفتید ایا شما نمره زبان دارید؟؟یا در پی گرفتنش هستید؟؟

سوالی بود حتمن بپرس

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز
یه سوال خیلی مهم دارم ازتون. لطفا پاسخشو بهم بدین
جواب این سوال مسیر زندگی منو عوض میکنه
من در حال حاضر دارم لیسانس مهندسی صنایع میخونم تو دانشگاه پیام نور رشت
پارسال تابستون تونستم برای فوق لیسانس طراحی خودرو 50% فاند بگیرم. البته چون کالج بود و خصوصی هزینه تحصیلش 9000 یورو بود که واسه من می شد 5000 یورو ولی چون سرباز بودم نتونستم برم.
الان تو این فکرم که فوق دیپلم بگیرم با این تعداد واحدی که پاس کردم.
میخوام بدونم اولا که اونا به فوق دیپلم چی مگن؟ post diploma?
ثانیا من قبلا از خود کالج پرسیدم گفتن که ما به شما مدرک خودمونو میدیم و یه مدرک هم میدن فوق لیسانس اروپایی از دانشگاه ولز.
میخوام بدونم که آیا با فوق دیپلم میشه فوق لیسانس گرفت؟
کالج های مورد نظرم : IAAD
IED torino
SPD
politechnic de milano

سلام عزیز

نه عزیز شما بهتر همینجا لیسانس خودتونو بگیرید بعد اقدام کنید مشکل خدمت ندارید؟؟؟؟
به فوق دیپلم میگن associate

نه نمیشه به مشکل برمیخورید حتمن
در مورد دانشگاه های ایتالیا باید توضیح بدم هم خوب پذیرش میدن و هم شهریه دانشگاه ها خوب هست از این دو دانشگاهی که نوشتی پلیتکنیک میلان رنکش بهتره نسبت به تورین و هر دو ترم پذیرش میده اما پلیتکنیک تورین فقط سالی یه بار پذیرش میده هزینه تحصیل هم برای هر سال کلا 4 تا 5 میلیون در میاد منتها ماهی 300 تا 800 یورو هزینه زندگی باید کنار بذاری

شرایط پذیرش از این دانشگاه ها هم اگر میخوای توضیح میدم

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
خواهش میکنم

برای مستر شانس گرفتن فاند کم هست چون متقاضی هم زیاد داره شما تنها راهت همینه که کشورهایی بری که حداقل هزینه تحصیل کمه یا رایگان هست در ضمن برای هزینه زندگی هم با سالی 3 4 نمیشه کاری کرد حداقلش خیلی کم بخوای خرج کنی تو اروپا باید ماهی 300 یورو خرج کنی مگه هم زمان کار کنی که باز هم این امکان وجود داره که بتونی تو اروپا همزمان کار کنی.

تو صفحات قبل چنتا از دانشگاه های رایگان المان و فرانسه و اتریش و نروژ و فنلاند معرفی کردم یه بررسی در موردشون انجام بده
درمورد داشتن مدرک زبان چیزی نگفتید ایا شما نمره زبان دارید؟؟یا در پی گرفتنش هستید؟؟

سوالی بود حتمن بپرس
ممنونم ، من خودم اینجا در حال حاضر برنامه نویسی می کنم ، و خوب یه کاریه که میشه ریموت کرد با همه جای دنیا و کار گرفت...
مدرک یا نمره ای از زبان ندارم ، ولی مشکلی بابت مکالمه یا خوندن و نوشتن ندارم ، بیشتر هم صبر کردم ببینم اگه قراره اوکی باشه رفتنم برم دنبال مدرک گرفتن ، چون ظاهراً بسته به مکان مقصد یه مدت زمان محدودی (حدود یک سال) باید از گرفتن اون نمره ی زبان گذشته باشه...
حالا دانشگاه های صفحات قبل رو هم یه بررسی میکنم ، سوال دیگم اینجاس که برای ثبت نام تو دانشگاه ها از کجا اقدام کنم ؟ آیا با خود دانشگاه از طریق ایمیل در ارتباط بودن کافیه که تاریخ بدن و برم ؟؟ یا بهتره مثلاً از طریق وزارت علوم اقدام کنم؟ یا جای خاص و مطمئنی رو میشناسید برا فرستادن ؟

با تشکر

mk_concept_car

Registered User
لایک‌ها
13
سلام عزیز

نه عزیز شما بهتر همینجا لیسانس خودتونو بگیرید بعد اقدام کنید مشکل خدمت ندارید؟؟؟؟
به فوق دیپلم میگن associate

نه نمیشه به مشکل برمیخورید حتمن
در مورد دانشگاه های ایتالیا باید توضیح بدم هم خوب پذیرش میدن و هم شهریه دانشگاه ها خوب هست از این دو دانشگاهی که نوشتی پلیتکنیک میلان رنکش بهتره نسبت به تورین و هر دو ترم پذیرش میده اما پلیتکنیک تورین فقط سالی یه بار پذیرش میده هزینه تحصیل هم برای هر سال کلا 4 تا 5 میلیون در میاد منتها ماهی 300 تا 800 یورو هزینه زندگی باید کنار بذاری

شرایط پذیرش از این دانشگاه ها هم اگر میخوای توضیح میدم
مرسی از پاسختون
البته باید بگم که طراحی خودرو میشه master of arts که من هنوز فرقشو متوجه نشدم با master of sience ؟
IAAD و SPD و IED اینا همه کالج هستند. یه توضیح بدبد اگر ممکنه فرق کالج با یونیورسیتی چیه؟
مشکل اصلیم خدمت. الانم که شده 21-24 ماه

بالا