• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فعلا كه پيش دانشگاهي. نه خدمت نرفتم. اين شركت ها كه انجام ميدن دلارو خيلي گرون حساب ميكنن و من هم آشنايي ندارم چون حداقل بايد چند تا دانشگاه در خواست بدم خيلي زياد ميشه. شما سايتي سراغ داري با هزينه كمتر بشه انجام داد؟ چون در كل فكر كنم 500-600 تومن فقط خرج قبل پذيرش ميشه

در مورد دانشگاه indiana polis شما اطلاع داري؟ دانشگاه خوبيه؟(چون application fee 25$)

خوب پس اول باید تکلیف خدمت روشن بشه!!!

سایت نه اما میتونی از افرادی که کارشون اینه بخوای برات پراخت بکنند اما ازت تکس میگیرند

منظورتون این دانشگاه هست؟؟؟

University of Indianapolis: Inspiring Excellence

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا حامد
من دنبال فاند هستم و هیچ علاقه ای به برگشت به ایران ندارم ، اروپا استرالیا کانادا یا آمریکا همه خوبن فقط ترجیح میدم جایی برم که بدش بتونم بمونم.
فکر نمیکنم برای فوق لیسانس به راحتی فاند بدن پس ترجیح میدم برای دکترا اقدام کنم.
دانشگاه با رتبه متوسط هم خوبه فقط در زمینه پلیمر قوی باشن.

سلام عزیز

لطفن شرایطتون بگین؟؟؟مدرک؟؟؟نمره زبان دارید؟؟؟مقاله بین المللی؟؟؟؟مجرید؟؟؟در سال چقدر میتونید هزینه کنید از پس هزینه های دانشگاه های امریکا کانادا بر میاید؟؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا حامد مدارك دوره هاي فني حرفه اي ترجمه ميشه ؟ ارزش داره وقت بذارم دوره plc برم؟ ميخوام بدونم اگه ترجمه ميشه و معتبر هست و اونطرف تو كار پيدا كردن كمك ميكنه يه دوره چند ماهه برم .

سلام عزیز

بله مدارک قابل ترجمه هستند کلن هرچی مدرک دارید هر دوره ای رفتید ترجمه کنید ببرید

سوالی بود در خدمتم

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
اوکی پس به ترم بعدی نمیرسی !!!دلار که دیگه پایین نمیاد !!!!ببین رفیق اگه اون مبلغی داری یا میتونی اوکی کنی بگو که افر بهت توضیح بدم و اینکه گرفتن پذیرش برای شما راحته اونم با شرایطی که شما داری احتمال گرفتن ویزا بیشتر میشه !!!
میشه یه مقدار برام توضیح بدید که چجوری و چه مدارکی باید داشته باشم اگه برام یکم توضیح بدید با خانواده صحبت کنم بگم ببینم میتونم از چند نفر قرض بگیرم اکی کنم .چون خودم الان فقط 15 تومن دارم
راست میگید فکر نکنم دلار بیاد پایین!!
راستی دارم یه ویرا توریستی شنکن میگیرم یعنی ردیفه فقط مونده جمع کنم برم .100 درصد اکیه این کمکی میکنه مثلا برم اونجا کاری کنم یا .....

شرمنده تو رو به خدا انقدر مزاحم شما میشم به امید خدا جبران کنم!

Last edited:

fergi

Registered User
لایک‌ها
1
اقا حامد درسته که میگن برای دانشگاههای اتریش.هر مقطعی که میخایم پذیرش بگیریم باید از همون مقطع گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشیم؟کلا برای مستر شرایطش چطوری هست؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26

shogunate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درود بر اقا حامد عزیز که این همه صفحات رو دارم میخونم از تجربیاتشون استفاده میکنم

حامد جان من میخوام برای مهاجرت و تحصیل اقدام کنم شرایطمم اینه. نظرمم هم المان هست - اگرخدا بخواد با دوستم میخوام برم که شرایط اون رو هم اینجا مینویسم - کلا فرانسه یا ایتالیا فرقی نمیکنه اگه اونا منسب تر بودن لطفا اون هارو هم مرحمت بفرمایید راهنمایی کنید

من سنم الان 23 هست و ترم اخر کارشناسی ICT

1: تا 1ماه دیگه کارشناسی ناپیوسته ICT رو از دانشگاه غیرانتفائی سجاد مشهد میگیرم. معدل هم 15 هست

سوالم برای این مدرک اینه که از اونجایی که من ناپیوسته خوندم قضیه معادل سازی چیه؟؟ من نظری رشته ریاضی اومدم اما چون رتبه کنکور اصلی خیلی خراب بود مجوبر شدم کاردانی بخونم بعد برم واسه کنکور کارشناسی ناپیوسته.

میخوام بدونم الان واسه المان مشکلیه ؟؟ بعد ایا این دانشگاه مارو اونجا قبول دارن ؟؟ معادل سازی میکنن ؟ فک میکنم سجاد مشهد از بهترین دانشگاه های غیر انتفائی کشور باشه - نمیدونم.

2: مدرک زبان ندارم

3: نهایتا 10 میلیون میتونم با خودم ببرم

4: اگه بشه میخوام اونجا سریع کار پیدا کنم-ایا ممکنه با کار کردن از سال 2 مستر بتونم هزینه های خودمو بدم

در نهایت ممنون میشم منو راهنمایی کنید - خدا خیرتون بده

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
میشه یه مقدار برام توضیح بدید که چجوری و چه مدارکی باید داشته باشم اگه برام یکم توضیح بدید با خانواده صحبت کنم بگم ببینم میتونم از چند نفر قرض بگیرم اکی کنم .چون خودم الان فقط 15 تومن دارم
راست میگید فکر نکنم دلار بیاد پایین!!
راستی دارم یه ویرا توریستی شنکن میگیرم یعنی ردیفه فقط مونده جمع کنم برم .100 درصد اکیه این کمکی میکنه مثلا برم اونجا کاری کنم یا .....

شرمنده تو رو به خدا انقدر مزاحم شما میشم به امید خدا جبران کنم!

هاشم جان برو مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم و ریزنمرات ترجمه رسمی کن و اون مقدار پول که گفتم بذار تو بانک یک روز تایید مالی بگیر البته اگه بانکت ترجمه نده باید ترجمه رسمی کنی

بقیه مطالب تو پ.خ برات میفرستم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اقا حامد درسته که میگن برای دانشگاههای اتریش.هر مقطعی که میخایم پذیرش بگیریم باید از همون مقطع گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشیم؟کلا برای مستر شرایطش چطوری هست؟

بله شما باید تو هر مقطعی اقدام میکنی قبولی در کنکور اون مقطع تو ایران داشته باشی شرایط مسخره ای به نظر منم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله همين دانشگاه هست:D

بیبن رفیق این دانشگاه هر ترمی برات 12000 دلار درمیاد و رنکش هم چک کردم جالب نبود در ضمن ممکنه هزینه اپلایش کم باشه اما به نظرم اگه میخوای اینجوری خرج کنی دانشگاه های بهتری هم وجود داره!!!
من چنتا دانشگاه تو ایالت تکزاس بهت پیشنهاد میدم هم هزینه زندگی کممه و هم هزینه دانشگاه برای خارجی ها مخصوصن Houston عالیه

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود بر اقا حامد عزیز که این همه صفحات رو دارم میخونم از تجربیاتشون استفاده میکنم

حامد جان من میخوام برای مهاجرت و تحصیل اقدام کنم شرایطمم اینه. نظرمم هم المان هست - اگرخدا بخواد با دوستم میخوام برم که شرایط اون رو هم اینجا مینویسم - کلا فرانسه یا ایتالیا فرقی نمیکنه اگه اونا منسب تر بودن لطفا اون هارو هم مرحمت بفرمایید راهنمایی کنید

من سنم الان 23 هست و ترم اخر کارشناسی ICT

1: تا 1ماه دیگه کارشناسی ناپیوسته ICT رو از دانشگاه غیرانتفائی سجاد مشهد میگیرم. معدل هم 15 هست

سوالم برای این مدرک اینه که از اونجایی که من ناپیوسته خوندم قضیه معادل سازی چیه؟؟ من نظری رشته ریاضی اومدم اما چون رتبه کنکور اصلی خیلی خراب بود مجوبر شدم کاردانی بخونم بعد برم واسه کنکور کارشناسی ناپیوسته.

میخوام بدونم الان واسه المان مشکلیه ؟؟ بعد ایا این دانشگاه مارو اونجا قبول دارن ؟؟ معادل سازی میکنن ؟ فک میکنم سجاد مشهد از بهترین دانشگاه های غیر انتفائی کشور باشه - نمیدونم.

2: مدرک زبان ندارم

3: نهایتا 10 میلیون میتونم با خودم ببرم

4: اگه بشه میخوام اونجا سریع کار پیدا کنم-ایا ممکنه با کار کردن از سال 2 مستر بتونم هزینه های خودمو بدم

در نهایت ممنون میشم منو راهنمایی کنید - خدا خیرتون بده

سلام دوست عزیز به انجمن بزرگ پرشین تولز خوش اومدی

دوست عزیز در مورد سوال اولت باید توضیح بدم که ایتالیا شما باید سالانه 2700 یورو هزینه تحصیل بدی برای مقطع مستر و ماهی هم حداقل 300 یورو هزینه زندگی داری ولی در عوض گرفتن پذیرش راحتر هست
فرانسه و المان هم بعضی از دانشگاه هاش هنوز رایگانه اما هزینه زندگی تو شهرهای بزرگ ماهانه 600 یورو به بالاست

در هر دو صورت شما نیاز داری یه مقدار پول خرج کنی

در مورد سوال بعدیت باید توضیح بدم کلن شما وقتی اپلای میکنی و مدارکتو میفرستی اونا مدارکت ارزیابی میکنند نگران نباش مشکلی از بابت ناپیوسته بودن نیست ممکنه بعضی از واحد ها به خاطر کم بودن یا نداشتن پیش بخوری اما مشکلی از بابت دانشگاه و .. نداری
البته بیشتر دنیا دانشگاه های معروف ایران مثل شریف امیرکبیر و.. میشناسند حتی دانشگاه هایی من دیدم تو امریکا که برای اون دانشگاه های ما کد جداگانه گذاشته بودم اما بغیر اونا بقیه دانشگاه فرقی براشون نداره تنها عامل مهم فقط زبان و معدل و مقاله و.. هست

دانشگاه شما میشناسم دانشگاه خوبیه چند نفری هم امسال از اونجا به برای دانشگاه های اروپا مخصوصن ایتالیا اقدام کردند و پذیرش گرفتن
شما میخوای کامپیوتر ادامه بدی یا شبکه یا؟؟؟ تو مستر؟؟؟

کار پیدا کنی میتونی کار کنی اما بدون که درس ها سنگینه مثل ایران نیست

سوالی بود در خدمتم

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
سلام مهندس جان ... من 30سالمه و فوق لیسانس کامپیوتر هستم چندسالی هم هست که بعنوان هیات علمی دانشگاه مشغول بکارم ... رزومه پژوهشی مبسوطی هم دارم با مقالات و طرحهای پژوهشی فراوان ... نمره زبان تافل و GRE خوبی هم دارم معدل لیسانس و فوق هم 16هستش. 30 40میلیون هم پول دارم که البته ماشین و رهن خونه و غیره هستش یعنی نمیتونم الان بفروشم بزارم بانک و موجودی بگیرم ... تمامی مدارکم هم از دیپلم و به تعداد ترجمه شده ... سال گذشته 10 دانشگاه متوسط و ضعیف امریکا و 5 دانشگاه متوسط اروپا از هلند گرفته تا انگلیس برای دکتری اقدام کردم که نمیدونم چه مرگشون بود عین همشو جواب رد دادن. 10جا هم در امریکا برای کار به عنوان مهندس یا محقق یا مدرس و... ثبت نام آنلاین کردم که ذلیل شده ها حتی یه ایمیل هم ندادن که خرت به چند من و نهایتاً جواب چی شد !!!

الان کاملاً درمانده شدم ... پذیرش آمریکا از 40% به 3.2% کاهش پیدا کرد امسال و کانادا و اروپا هم همینطور ... نمیدونم چه کار کنم ... از طرفی هم ادامه زندگی توی ایران برام ممکن نیست ... شما پیشنهادی چه تحصیلی یا کاری برام نداری ؟؟؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
بیبن رفیق این دانشگاه هر ترمی برات 12000 دلار درمیاد و رنکش هم چک کردم جالب نبود در ضمن ممکنه هزینه اپلایش کم باشه اما به نظرم اگه میخوای اینجوری خرج کنی دانشگاه های بهتری هم وجود داره!!!
من چنتا دانشگاه تو ایالت تکزاس بهت پیشنهاد میدم هم هزینه زندگی کممه و هم هزینه دانشگاه برای خارجی ها مخصوصن Houston عالیه

سوالی بود در خدمتم

ممنون ميشم دانشگاه ها رو معرفي كني:D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام مهندس جان ... من 30سالمه و فوق لیسانس کامپیوتر هستم چندسالی هم هست که بعنوان هیات علمی دانشگاه مشغول بکارم ... رزومه پژوهشی مبسوطی هم دارم با مقالات و طرحهای پژوهشی فراوان ... نمره زبان تافل و GRE خوبی هم دارم معدل لیسانس و فوق هم 16هستش. 30 40میلیون هم پول دارم که البته ماشین و رهن خونه و غیره هستش یعنی نمیتونم الان بفروشم بزارم بانک و موجودی بگیرم ... تمامی مدارکم هم از دیپلم و به تعداد ترجمه شده ... سال گذشته 10 دانشگاه متوسط و ضعیف امریکا و 5 دانشگاه متوسط اروپا از هلند گرفته تا انگلیس برای دکتری اقدام کردم که نمیدونم چه مرگشون بود عین همشو جواب رد دادن. 10جا هم در امریکا برای کار به عنوان مهندس یا محقق یا مدرس و... ثبت نام آنلاین کردم که ذلیل شده ها حتی یه ایمیل هم ندادن که خرت به چند من و نهایتاً جواب چی شد !!!

الان کاملاً درمانده شدم ... پذیرش آمریکا از 40% به 3.2% کاهش پیدا کرد امسال و کانادا و اروپا هم همینطور ... نمیدونم چه کار کنم ... از طرفی هم ادامه زندگی توی ایران برام ممکن نیست ... شما پیشنهادی چه تحصیلی یا کاری برام نداری ؟؟؟

سلام دوست عزیز
شرایط شما رو مطالعه کردم رفیق شما مجردی یا متاهل؟؟؟
دنبال گرفتن فاند بودید درسته؟؟؟
کدوم دانشگاه ها درخواست دادید؟؟؟
رنکینگ دانشگاه ها براتون مهمه؟؟؟؟

لطفن به این سوالات پاسخ بدید ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون ميشم دانشگاه ها رو معرفي كني:D

تا فردا یه سری دانشگاه در ایالت تکزاس میذارم

ولی قبلش لطفن برو تو این سایت ثبت نام کن

http://www.applytexas.org/

شما اگه بخوای تو ایالت تکزاس تحصیل کنی قبلش باید از طریق این سایت اقدام کنی که لیست بیشتر دانشگاه های این ایالت توش هست

اگر سوالی داشتید در خدمتم

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام، من 22 سالمه ترم دیگه هم از دانشگاه غیر انتفاعی شمال با معدل نهایت 14 فارغ التحیل میشم، رشته تحصیلیم هم مهندسی صنایع - تحلیل سیستم هست، سربازیم معافم. زبانم در حد متوسط رو به بالاست یکم وقت بزارم و فشرده کار کنم مدرک زبانمو میتونم بگیرم. قصدم از ادامه تحصیل در خارج اینه که بتونم همونجا اقامت بگیرم و کار کنم ، علاقه چندانی به ادامه تحصیل ندارم ولی علاقه زیادی به خروج از کشور، یعنی اگر از راه های دیگری هم بشه رفت که بتونم سر یه کاری برم و از این لحاظ تضمین باشم برام اولویت داره.
حالا می خواستم نظر شمارو بدونم که کجا میشه با کمترین هزینه ادامه تحصیل داد(امریکا-کانادا-اروپا)، این هزینه کم ماهی حدودا چقدر میشه؟

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز
شرایط شما رو مطالعه کردم رفیق شما مجردی یا متاهل؟؟؟
دنبال گرفتن فاند بودید درسته؟؟؟
کدوم دانشگاه ها درخواست دادید؟؟؟
رنکینگ دانشگاه ها براتون مهمه؟؟؟؟

لطفن به این سوالات پاسخ بدید ممنون

متاهل هستم ... دانشگاهها رو باید پیدا کنم رتبه مهم نبود ولی کلاً دانشگاههای زیر رتبه 150 آمریکا بودن مثل Drexel-West Virginia-Pittsburgh-Cornell-Vanderbilt-Stevens-Renseller-Hopkins و ... در آمریکا و کانادا برای فاند باید با اساتید مکاتبه کرد منم با 300 استاد آمریکایی منطبق با گرایش پژوهشی خودم مکاتبه کردم که حدود 20تاشون جواب دادن که فاندی امسال در کار نیست و تنها 3نفر گفتن حالا اپلای کن ببینیم چی میشه و بعد اپلای هم یکی یکی ایمیل زدن که پذیرفته نشدی !!! و چراشم جواب نمیدن فقط یکی گفت ما حتی امسال نتونستیم نخبه های خودمونو برای ادامه تحصیل جذب کنیم چه رسد به دانشجوی اینترنشنال ! و میگفت از امسال به بعد ما فقط میتونیم متقاضیانی که معدل و جی آر ای نزدیک به کامل دارن رو جذب کنیم که البته من جزوشون نمیشم نه معدلم نزدیک به کامله نه جی آر ای ... البته یکی از دوستان که 2ساله برای جی آر ای میخونه ونمره کامل گرفت همه بخشها رو (به غیر از نوشتاری که 4 شد از 6) اونم نتونست لیسانس به دکتری مستقیم قبول شه از 10دانشگاهی که اپلای کرده بود ... یکی دیگه از دوستان 10مقاله ISI در ژورنالهای معتبر الزویر داشت و نمره خیلی خوب GRE اونم مثل من کلاً قبول نشد.

در اروپا هم من برای 5تا Studentship کاملاً منطبق با کارهای پژوهشی خودم ثبت نام کردم که اونم یکی یکی ایمیل دادن که شما دعوت به مصاحبه نمیشی و تمام ... چند جای دیگه هم مثل UCL و ... که اسم دقیقشون خاطرم نیست هم ثبت نام کردم اونا هم گفتن رد شدی.

کلاً هرجا اپلای میکنم ردی توی شاخشه !!! در حالیکه که توی رزومم پژوهشگر برتر دانشگاه و مدرس برتر بودم و اگه بخام بمونم وامهایی که دانشگاه در اختیارم میزاره و گزینه هایی که دارم و پست هایی که میتونم بگیرم اینجا کاملاً تامین هستم و سال دیگه هم بدون آزمون دکتری میتونم برم برای مصاحبه و از اونجا که هیات علمی دانشگاهها سهمیه دارن راحت میتونم همینجا دکتری رو هم بگیرم ... (اما همینطور که میدونید سطح سواد اینجا خیلی پایینه) ... تنها چیزی که باعث میشه اینهمه مزیت رو ول کنم انگیزه برای ادامه تحصیل در بهترین دانشگاههای و درگیرشدن در کارهای پژوهشی بروزه ...اما اینا این چیزا رو نمیفهمن.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام، من 22 سالمه ترم دیگه هم از دانشگاه غیر انتفاعی شمال با معدل نهایت 14 فارغ التحیل میشم، رشته تحصیلیم هم مهندسی صنایع - تحلیل سیستم هست، سربازیم معافم. زبانم در حد متوسط رو به بالاست یکم وقت بزارم و فشرده کار کنم مدرک زبانمو میتونم بگیرم. قصدم از ادامه تحصیل در خارج اینه که بتونم همونجا اقامت بگیرم و کار کنم ، علاقه چندانی به ادامه تحصیل ندارم ولی علاقه زیادی به خروج از کشور، یعنی اگر از راه های دیگری هم بشه رفت که بتونم سر یه کاری برم و از این لحاظ تضمین باشم برام اولویت داره.
حالا می خواستم نظر شمارو بدونم که کجا میشه با کمترین هزینه ادامه تحصیل داد(امریکا-کانادا-اروپا)، این هزینه کم ماهی حدودا چقدر میشه؟

سلام عزیز

امریکا که باید هزینه کنی کانادا هم از طریق تخصص میتونی اقدام کنی منتها طول میکشه از 2 3 سال تا 5 سال طول میکشه تا پروندت اوکی بشه اونم ممکنه امسال رشته بخوان سال بعد نخوان راه تحصیلی هم تقریبن یه چیز در حدود امریکا درمیاد فرقش با امریکا اینه که راحتر میتونی اقامت بگیری چون اگر بتونی خودتو 3 سال تو خاک کانادا با هر نوع ویزای اما ویزای تحصیلی هر سالش 6 ماه حساب میشه!!!

اروپا تو بعضی کشورها تحصیل رایگانه و همزمان هم میشه به صورت محدود کار کرد!!!به نظرم شما رو همین کشورها مثل سوئیس نروژ و کشورهای اسکاندیناوی مثل فنلاند و المان ایتالیا یا حتی فرانسه فکر کنی بهتره

فقط سوال من از شما اینه که شما نگفتید در سال چقدر میتونید هزینه کنید؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
متاهل هستم ... دانشگاهها رو باید پیدا کنم رتبه مهم نبود ولی کلاً دانشگاههای زیر رتبه 150 آمریکا بودن مثل Drexel-West Virginia-Pittsburgh-Cornell-Vanderbilt-Stevens-Renseller-Hopkins و ... در آمریکا و کانادا برای فاند باید با اساتید مکاتبه کرد منم با 300 استاد آمریکایی منطبق با گرایش پژوهشی خودم مکاتبه کردم که حدود 20تاشون جواب دادن که فاندی امسال در کار نیست و تنها 3نفر گفتن حالا اپلای کن ببینیم چی میشه و بعد اپلای هم یکی یکی ایمیل زدن که پذیرفته نشدی !!! و چراشم جواب نمیدن فقط یکی گفت ما حتی امسال نتونستیم نخبه های خودمونو برای ادامه تحصیل جذب کنیم چه رسد به دانشجوی اینترنشنال ! و میگفت از امسال به بعد ما فقط میتونیم متقاضیانی که معدل و جی آر ای نزدیک به کامل دارن رو جذب کنیم که البته من جزوشون نمیشم نه معدلم نزدیک به کامله نه جی آر ای ... البته یکی از دوستان که 2ساله برای جی آر ای میخونه ونمره کامل گرفت همه بخشها رو (به غیر از نوشتاری که 4 شد از 6) اونم نتونست لیسانس به دکتری مستقیم قبول شه از 10دانشگاهی که اپلای کرده بود ... یکی دیگه از دوستان 10مقاله ISI در ژورنالهای معتبر الزویر داشت و نمره خیلی خوب GRE اونم مثل من کلاً قبول نشد.

در اروپا هم من برای 5تا Studentship کاملاً منطبق با کارهای پژوهشی خودم ثبت نام کردم که اونم یکی یکی ایمیل دادن که شما دعوت به مصاحبه نمیشی و تمام ... چند جای دیگه هم مثل UCL و ... که اسم دقیقشون خاطرم نیست هم ثبت نام کردم اونا هم گفتن رد شدی.

کلاً هرجا اپلای میکنم ردی توی شاخشه !!! در حالیکه که توی رزومم پژوهشگر برتر دانشگاه و مدرس برتر بودم و اگه بخام بمونم وامهایی که دانشگاه در اختیارم میزاره و گزینه هایی که دارم و پست هایی که میتونم بگیرم اینجا کاملاً تامین هستم و سال دیگه هم بدون آزمون دکتری میتونم برم برای مصاحبه و از اونجا که هیات علمی دانشگاهها سهمیه دارن راحت میتونم همینجا دکتری رو هم بگیرم ... (اما همینطور که میدونید سطح سواد اینجا خیلی پایینه) ... تنها چیزی که باعث میشه اینهمه مزیت رو ول کنم انگیزه برای ادامه تحصیل در بهترین دانشگاههای و درگیرشدن در کارهای پژوهشی بروزه ...اما اینا این چیزا رو نمیفهمن.

سلام عزیز

خوب مشکل شما اینکه دنبال فاند هستید فاند گرفتن دردسر هم داره اگه با هزینه شخصی میخواستی بری دانشگاه های زیر 100 هم پذیر میدادند
شما با استادهای دانشگاه خودتون صحبت کردی میدونی که استاد های دانشگاه خودتون میتونند مستقیم شمارو معرفی کنند
البته چون متاهل هستید نمیتونید زیاد ریسک کنید
ایا شما بعد انتخاب دانشگاه موردنظر و پیدا کردن استاد ها و فرستادن ایمیل ها دقت کردی؟؟؟منظورم اینه که برای هر دانشگاه به چنتا از استاد ها ایمیل زدی؟؟بیشتر از 1 2 تا بود تو هر دانشگاه؟؟؟چه زمانی این ایمیل هارو میفرستادی؟؟؟1 ماه قبل ددلاین ها؟؟؟
C.V و SOP اوکیه؟؟؟

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
سلام عزیز

خوب مشکل شما اینکه دنبال فاند هستید فاند گرفتن دردسر هم داره اگه با هزینه شخصی میخواستی بری دانشگاه های زیر 100 هم پذیر میدادند
شما با استادهای دانشگاه خودتون صحبت کردی میدونی که استاد های دانشگاه خودتون میتونند مستقیم شمارو معرفی کنند
البته چون متاهل هستید نمیتونید زیاد ریسک کنید
ایا شما بعد انتخاب دانشگاه موردنظر و پیدا کردن استاد ها و فرستادن ایمیل ها دقت کردی؟؟؟منظورم اینه که برای هر دانشگاه به چنتا از استاد ها ایمیل زدی؟؟بیشتر از 1 2 تا بود تو هر دانشگاه؟؟؟چه زمانی این ایمیل هارو میفرستادی؟؟؟1 ماه قبل ددلاین ها؟؟؟
C.V و SOP اوکیه؟؟؟

اساتید دانشگاه ما توی ایرانم شناخته شده نیستند ... فکر نکنم بلد باشن از ایمیل استفاده کنند !!! دانشگاههم به کشورهای خاصی بورس میده که هزینهشون خیلی پایینه مثل مالزی، تاجیکستان و ... اونم جدیداً بخشنامه اومده که فقط در رشته هایی که در ایران دکتری ندارند میتونید بورس کنید.

کلاً برای 50 60 دانشگاه ایمیل زدم به 300تا استاد از 2 3 ماه قبل از ددلاین تا حتی 2 3 ماه بعد از ددلاین ها ... بعضی دانشگاهها فقط 1استاد توی زمینه من داشت بعضی هم 4 5تا که به طبع یکی یکی به همشون ایمیل زدم ... CV هم اوکی پر از فعالیتهای آموزشی/پژوهشی و SOP هم توپِ توپ ...

بالا