درود بر اقا حامد عزیز که این همه صفحات رو دارم میخونم از تجربیاتشون استفاده میکنم
حامد جان من میخوام برای مهاجرت و تحصیل اقدام کنم شرایطمم اینه. نظرمم هم المان هست - اگرخدا بخواد با دوستم میخوام برم که شرایط اون رو هم اینجا مینویسم - کلا فرانسه یا ایتالیا فرقی نمیکنه اگه اونا منسب تر بودن لطفا اون هارو هم مرحمت بفرمایید راهنمایی کنید
من سنم الان 23 هست و ترم اخر کارشناسی ICT
1: تا 1ماه دیگه کارشناسی ناپیوسته ICT رو از دانشگاه غیرانتفائی سجاد مشهد میگیرم. معدل هم 15 هست
سوالم برای این مدرک اینه که از اونجایی که من ناپیوسته خوندم قضیه معادل سازی چیه؟؟ من نظری رشته ریاضی اومدم اما چون رتبه کنکور اصلی خیلی خراب بود مجوبر شدم کاردانی بخونم بعد برم واسه کنکور کارشناسی ناپیوسته.
میخوام بدونم الان واسه المان مشکلیه ؟؟ بعد ایا این دانشگاه مارو اونجا قبول دارن ؟؟ معادل سازی میکنن ؟ فک میکنم سجاد مشهد از بهترین دانشگاه های غیر انتفائی کشور باشه - نمیدونم.
2: مدرک زبان ندارم
3: نهایتا 10 میلیون میتونم با خودم ببرم
4: اگه بشه میخوام اونجا سریع کار پیدا کنم-ایا ممکنه با کار کردن از سال 2 مستر بتونم هزینه های خودمو بدم
در نهایت ممنون میشم منو راهنمایی کنید - خدا خیرتون بده
سلام دوست عزیز به انجمن بزرگ پرشین تولز خوش اومدی
دوست عزیز در مورد سوال اولت باید توضیح بدم که ایتالیا شما باید سالانه 2700 یورو هزینه تحصیل بدی برای مقطع مستر و ماهی هم حداقل 300 یورو هزینه زندگی داری ولی در عوض گرفتن پذیرش راحتر هست
فرانسه و المان هم بعضی از دانشگاه هاش هنوز رایگانه اما هزینه زندگی تو شهرهای بزرگ ماهانه 600 یورو به بالاست
در هر دو صورت شما نیاز داری یه مقدار پول خرج کنی
در مورد سوال بعدیت باید توضیح بدم کلن شما وقتی اپلای میکنی و مدارکتو میفرستی اونا مدارکت ارزیابی میکنند نگران نباش مشکلی از بابت ناپیوسته بودن نیست ممکنه بعضی از واحد ها به خاطر کم بودن یا نداشتن پیش بخوری اما مشکلی از بابت دانشگاه و .. نداری
البته بیشتر دنیا دانشگاه های معروف ایران مثل شریف امیرکبیر و.. میشناسند حتی دانشگاه هایی من دیدم تو امریکا که برای اون دانشگاه های ما کد جداگانه گذاشته بودم اما بغیر اونا بقیه دانشگاه فرقی براشون نداره تنها عامل مهم فقط زبان و معدل و مقاله و.. هست
دانشگاه شما میشناسم دانشگاه خوبیه چند نفری هم امسال از اونجا به برای دانشگاه های اروپا مخصوصن ایتالیا اقدام کردند و پذیرش گرفتن
شما میخوای کامپیوتر ادامه بدی یا شبکه یا؟؟؟ تو مستر؟؟؟
کار پیدا کنی میتونی کار کنی اما بدون که درس ها سنگینه مثل ایران نیست
سوالی بود در خدمتم