اساتید دانشگاه ما توی ایرانم شناخته شده نیستند ... فکر نکنم بلد باشن از ایمیل استفاده کنند !!! دانشگاههم به کشورهای خاصی بورس میده که هزینهشون خیلی پایینه مثل مالزی، تاجیکستان و ... اونم جدیداً بخشنامه اومده که فقط در رشته هایی که در ایران دکتری ندارند میتونید بورس کنید.
کلاً برای 50 60 دانشگاه ایمیل زدم به 300تا استاد از 2 3 ماه قبل از ددلاین تا حتی 2 3 ماه بعد از ددلاین ها ... بعضی دانشگاهها فقط 1استاد توی زمینه من داشت بعضی هم 4 5تا که به طبع یکی یکی به همشون ایمیل زدم ... CV هم اوکی پر از فعالیتهای آموزشی/پژوهشی و SOP هم توپِ توپ ...
شما نمیدونستی که تو هر دانشگاه که انتخاب میکنی نهایتن به 2 تا استاد ایمیل باید زد!!!!
رفیق اینجوری بگم مثلن شما تو متن ایمیلت مینویسی که من علاقه مند هستم که در فیلد شما به عنوان محقق یا استادیار همکگاری کنم و از پروژه و کارهای شما خوشم میادو...
به اون یکی هم همین ایمیل میزنی به نفر سوم هم تو همون دانشگاه همینو زدی و.... به هرکسی که تو اون دانشگاه در زمینه رشته شما بوده زدی!!!! خوب حالا مکشل کجاست مشکل اصلی اینه که وقتی شما به هر چند استاد یه متن ایمیل میزنی کار درستی نیست و تاثیر منفی داره چون این استادها با هم ارتباط دارند حتی اگر شما به یکیشون هم میزدی و ایشون شمارو نمیخواست احتمالن ایمیل شمارو به همکارش فوروارد میکرد همین اشتباه منم تو یه دانشگاه تکرار کردم و یکی از اون استاد در جواب به من گفت شما که به فلانی هم گفتی تمایل و علاقه داری در زمینه کاریش کار کنی به منم همین گفتی کلی هم شاکی شده بود
در هر صورت یه سری قانون ها هست باید رعایت کنی یکیش همینه و یا مثلن شما رزومه نوشتی 4 صفحه مثلن میگم این استاد بدبخت مگه کلن چقدر وقت داره که بشینه همشو بخونه
این موارد حتمن باید رعایت کنی فرمت ایمیل و متنش سرتیتر ایمیل که جلبه توجه کنه یا حتی C.V که حداکثر 2 صفحه باشه و نوع فونتش و.....یا SOP درست و حسابی که علاقه مندی و هدفتو به وضوح روشن کرده باشی و کپی پست از جای دیگه نباشه و....
عزیز موارد بالا به طور کامل رعایت کردی؟؟؟
من چنتا دانشگاه تو امریکا بهت پیشنهاد خواهم داد فقط خواهشن اون موارد رعایت کردی یا نه؟؟