• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اساتید دانشگاه ما توی ایرانم شناخته شده نیستند ... فکر نکنم بلد باشن از ایمیل استفاده کنند !!! دانشگاههم به کشورهای خاصی بورس میده که هزینهشون خیلی پایینه مثل مالزی، تاجیکستان و ... اونم جدیداً بخشنامه اومده که فقط در رشته هایی که در ایران دکتری ندارند میتونید بورس کنید.

کلاً برای 50 60 دانشگاه ایمیل زدم به 300تا استاد از 2 3 ماه قبل از ددلاین تا حتی 2 3 ماه بعد از ددلاین ها ... بعضی دانشگاهها فقط 1استاد توی زمینه من داشت بعضی هم 4 5تا که به طبع یکی یکی به همشون ایمیل زدم ... CV هم اوکی پر از فعالیتهای آموزشی/پژوهشی و SOP هم توپِ توپ ...

شما نمیدونستی که تو هر دانشگاه که انتخاب میکنی نهایتن به 2 تا استاد ایمیل باید زد!!!!

رفیق اینجوری بگم مثلن شما تو متن ایمیلت مینویسی که من علاقه مند هستم که در فیلد شما به عنوان محقق یا استادیار همکگاری کنم و از پروژه و کارهای شما خوشم میادو...
به اون یکی هم همین ایمیل میزنی به نفر سوم هم تو همون دانشگاه همینو زدی و.... به هرکسی که تو اون دانشگاه در زمینه رشته شما بوده زدی!!!! خوب حالا مکشل کجاست مشکل اصلی اینه که وقتی شما به هر چند استاد یه متن ایمیل میزنی کار درستی نیست و تاثیر منفی داره چون این استادها با هم ارتباط دارند حتی اگر شما به یکیشون هم میزدی و ایشون شمارو نمیخواست احتمالن ایمیل شمارو به همکارش فوروارد میکرد همین اشتباه منم تو یه دانشگاه تکرار کردم و یکی از اون استاد در جواب به من گفت شما که به فلانی هم گفتی تمایل و علاقه داری در زمینه کاریش کار کنی به منم همین گفتی کلی هم شاکی شده بود

در هر صورت یه سری قانون ها هست باید رعایت کنی یکیش همینه و یا مثلن شما رزومه نوشتی 4 صفحه مثلن میگم این استاد بدبخت مگه کلن چقدر وقت داره که بشینه همشو بخونه
این موارد حتمن باید رعایت کنی فرمت ایمیل و متنش سرتیتر ایمیل که جلبه توجه کنه یا حتی C.V که حداکثر 2 صفحه باشه و نوع فونتش و.....یا SOP درست و حسابی که علاقه مندی و هدفتو به وضوح روشن کرده باشی و کپی پست از جای دیگه نباشه و....

عزیز موارد بالا به طور کامل رعایت کردی؟؟؟
من چنتا دانشگاه تو امریکا بهت پیشنهاد خواهم داد فقط خواهشن اون موارد رعایت کردی یا نه؟؟

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
شما نمیدونستی که تو هر دانشگاه که انتخاب میکنی نهایتن به 2 تا استاد ایمیل باید زد!!!!

رفیق اینجوری بگم مثلن شما تو متن ایمیلت مینویسی که من علاقه مند هستم که در فیلد شما به عنوان محقق یا استادیار همکگاری کنم و از پروژه و کارهای شما خوشم میادو...
به اون یکی هم همین ایمیل میزنی به نفر سوم هم تو همون دانشگاه همینو زدی و.... به هرکسی که تو اون دانشگاه در زمینه رشته شما بوده زدی!!!! خوب حالا مکشل کجاست مشکل اصلی اینه که وقتی شما به هر چند استاد یه متن ایمیل میزنی کار درستی نیست و تاثیر منفی داره چون این استادها با هم ارتباط دارند حتی اگر شما به یکیشون هم میزدی و ایشون شمارو نمیخواست احتمالن ایمیل شمارو به همکارش فوروارد میکرد همین اشتباه منم تو یه دانشگاه تکرار کردم و یکی از اون استاد در جواب به من گفت شما که به فلانی هم گفتی تمایل و علاقه داری در زمینه کاریش کار کنی به منم همین گفتی کلی هم شاکی شده بود

در هر صورت یه سری قانون ها هست باید رعایت کنی یکیش همینه و یا مثلن شما رزومه نوشتی 4 صفحه مثلن میگم این استاد بدبخت مگه کلن چقدر وقت داره که بشینه همشو بخونه
این موارد حتمن باید رعایت کنی فرمت ایمیل و متنش سرتیتر ایمیل که جلبه توجه کنه یا حتی C.V که حداکثر 2 صفحه باشه و نوع فونتش و.....یا SOP درست و حسابی که علاقه مندی و هدفتو به وضوح روشن کرده باشی و کپی پست از جای دیگه نباشه و....

عزیز موارد بالا به طور کامل رعایت کردی؟؟؟
من چنتا دانشگاه تو امریکا بهت پیشنهاد خواهم داد فقط خواهشن اون موارد رعایت کردی یا نه؟؟

آره دوست عزیز همش رعایت شدست ... من 2 3 ساله کاربر فعال در applyabroad هستم ... اونجا خودم در زمینه CV نویسی و SOP نویسی کلی ملت رو راهنمایی کردم ... متن ایمیل ها و سابجت هم هم اصول توش رعایت شده بود (مختصر و جذب کننده) ... اساتید هم که خیلی جاها فقط 1 استاد بود بقیه جاها هم وقتی استادی جواب نمیداد به دیگری میزدیم یا حتی خودشون میگفتن با فلانی تماس بگیر و ... ولی ته حرفشون همه 1چیز بود: امسال فاند نداریم حتی برای دانشجویان فعلی هم بشدت محدوده و شما اپلای کن تا ببینیم ... از همین تمپلیت های معمول ...
یک فایلی هم از یکی از دانشگاههای معتبر امریکا لو رفت که نشون میداد 15 دانشجوی دکتری گرفتن در کامپیوتر که 3.2% متقاضیان بوده و همگی ار لیسانس به دکتری مستقیم بودند یعنی اصلاً از فوق به دکتری قبول نکرده بودند و اینا هم اکثراً معدل و نمره GRE کامل داشتند. با این حساب تلاش من و اَمسال من که معدل و GRE نزدیک به کامل نداریم بیهودست ... سال پیش با شرایط به مراتب بدتر و پایینتر همکاران قبول شدند با بورسیه و رفتند.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز واقعا درک میکنم
این همه تلاش و کوشش کردید برای یادگیری...ولی خب...
منم الان دارم برنامه ریزی میکنم تا 2 سال دیگه برای فاند اقدام کنم
امیدوارم هر چه زودتر به دانشگاه مورد نظر برسید
سربلند و پیروز باشید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آره دوست عزیز همش رعایت شدست ... من 2 3 ساله کاربر فعال در applyabroad هستم ... اونجا خودم در زمینه CV نویسی و SOP نویسی کلی ملت رو راهنمایی کردم ... متن ایمیل ها و سابجت هم هم اصول توش رعایت شده بود (مختصر و جذب کننده) ... اساتید هم که خیلی جاها فقط 1 استاد بود بقیه جاها هم وقتی استادی جواب نمیداد به دیگری میزدیم یا حتی خودشون میگفتن با فلانی تماس بگیر و ... ولی ته حرفشون همه 1چیز بود: امسال فاند نداریم حتی برای دانشجویان فعلی هم بشدت محدوده و شما اپلای کن تا ببینیم ... از همین تمپلیت های معمول ...
یک فایلی هم از یکی از دانشگاههای معتبر امریکا لو رفت که نشون میداد 15 دانشجوی دکتری گرفتن در کامپیوتر که 3.2% متقاضیان بوده و همگی ار لیسانس به دکتری مستقیم بودند یعنی اصلاً از فوق به دکتری قبول نکرده بودند و اینا هم اکثراً معدل و نمره GRE کامل داشتند. با این حساب تلاش من و اَمسال من که معدل و GRE نزدیک به کامل نداریم بیهودست ... سال پیش با شرایط به مراتب بدتر و پایینتر همکاران قبول شدند با بورسیه و رفتند.

سلام عزیز عالیه پس همه مراحل رعایت کردی و خودتون استادی هستید:D
والا شرایط که هر سال داره بدتر میشه شما برای کدوم دانشگاه ها اقدام کردی؟؟؟رتبه و رنکشون رو به بالا بود درسته؟؟
راستی به چنتا دانشگاه که من خودم با استادشون تماس گرفتم و به صراحت گفتن به من دانشجو دکترا میخوان بهت معرفی میکنم البته من پارسال اقدام کرده بودم شاید فرجی شد

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیزی برای دانشگاه های ایتالیا اقدام کردند باید پرونده های خودشون تو همین هفته اوکی کنند

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
سلام بر حامد عزیز و بقیه دوستان
من تصمیم مهاجرت به خارج از کشور دارم. شرایطم رو اینجا میگم تا آقا حامد یا بقیه دوستان اگه راهنمایی و نظری داشتن بگن. پیشاپیش هم تشکر می کنم.

32 ساله هستم و مجرد. فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه امیرکبیر با معدل 16 و 8 سال سابقه کار. تافل 98 و جی آر ای 800 دارم که هر دوتاش اکسپایر شده و باید دوباره امتحان بدم.
هدفم فقط مهاجرت هست ولی فکر میکنم از طریق ویزای تحصیلی راحت تر و سریع تر بتونم اقامت بگیرم. به همین خاطر اصلا مدرک یا رنکینگ دانشگاه برام مهم نیست چون نه لازمش دارم و نه اعتقادی به مدارک دانشگاهی دارم. پس برام فرقی نمیکنه که برای تحصیل در دوره لیسانس یا فوق یا دکتری اپلای کنم یا اینکه کدوم دانشگاه و با چه رنکینگی باشه. فقط دنبال سریعترین و ساده ترین راه برای خروج از کشور و دریافت اقامت دایم یکی از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا، نیوزلند یا کشورهای اروپایی هستم. سرمایه گذاری تاحد ویزای E2 آمریکا(200هزار دلار) میتونم انجام بدم ولی تا جایی که تحقیق کردم تو چند سال اخیر هیچ کس از ایران نتونسته این ویزا رو بگیره و وقت گذاشتن روش ممکنه بیهوده باشه. به نظرتون با این شرایط با چه روشی و از کدوم کشور سریعتر میتونم اقامت دایم بگیرم. در ضمن از نظر کاری تو هر کشوری باشم هیچ مشکلی ندارم چون هم شغل فعلیم رو که به صورت اینترنتی هست میتونم ادامه بدم و هم میتونم اونجا سرمایه گذاری کنم و یه بیزینس جدید راه اندازی کنم.
با تشکر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بر حامد عزیز و بقیه دوستان
من تصمیم مهاجرت به خارج از کشور دارم. شرایطم رو اینجا میگم تا آقا حامد یا بقیه دوستان اگه راهنمایی و نظری داشتن بگن. پیشاپیش هم تشکر می کنم.

32 ساله هستم و مجرد. فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه امیرکبیر با معدل 16 و 8 سال سابقه کار. تافل 98 و جی آر ای 800 دارم که هر دوتاش اکسپایر شده و باید دوباره امتحان بدم.
هدفم فقط مهاجرت هست ولی فکر میکنم از طریق ویزای تحصیلی راحت تر و سریع تر بتونم اقامت بگیرم. به همین خاطر اصلا مدرک یا رنکینگ دانشگاه برام مهم نیست چون نه لازمش دارم و نه اعتقادی به مدارک دانشگاهی دارم. پس برام فرقی نمیکنه که برای تحصیل در دوره لیسانس یا فوق یا دکتری اپلای کنم یا اینکه کدوم دانشگاه و با چه رنکینگی باشه. فقط دنبال سریعترین و ساده ترین راه برای خروج از کشور و دریافت اقامت دایم یکی از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا، نیوزلند یا کشورهای اروپایی هستم. سرمایه گذاری تاحد ویزای E2 آمریکا(200هزار دلار) میتونم انجام بدم ولی تا جایی که تحقیق کردم تو چند سال اخیر هیچ کس از ایران نتونسته این ویزا رو بگیره و وقت گذاشتن روش ممکنه بیهوده باشه. به نظرتون با این شرایط با چه روشی و از کدوم کشور سریعتر میتونم اقامت دایم بگیرم. در ضمن از نظر کاری تو هر کشوری باشم هیچ مشکلی ندارم چون هم شغل فعلیم رو که به صورت اینترنتی هست میتونم ادامه بدم و هم میتونم اونجا سرمایه گذاری کنم و یه بیزینس جدید راه اندازی کنم.
با تشکر

سلام عزیز
شما شرایطشو داری که مستقیم برای امریکا اقدام کنی اگه دنبال فاند نیستی پذیرش راحت میگیری برای کانادا هم به همین ترتیب میشه اقدام کرد فرقشم تو اینه که کانادا به ازای هر 1 سال تحصیل 6 ماه از 3 سالی که با هر نوع ویزا وارد کاناد بشی و بمونی تا بتونی سیتیزن بشی هست
در هر صورت به نظرم شما شرایطت خوبه میتونی اقدام کنی فقط نمره زبان رو اوکی کن رفیق چنتا دانشگاه سراغ دارم که رتبه بدی نداره اتفاقن شاید بتونی بعدن هم یه کارایی انجام بدی تا فاند بگیری چون مقطعت دکتراست راحتر اوکی میکنی

سوالی بود در خدمتم

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
سلام عزیز
شما شرایطشو داری که مستقیم برای امریکا اقدام کنی اگه دنبال فاند نیستی پذیرش راحت میگیری برای کانادا هم به همین ترتیب میشه اقدام کرد فرقشم تو اینه که کانادا به ازای هر 1 سال تحصیل 6 ماه از 3 سالی که با هر نوع ویزا وارد کاناد بشی و بمونی تا بتونی سیتیزن بشی هست
در هر صورت به نظرم شما شرایطت خوبه میتونی اقدام کنی فقط نمره زبان رو اوکی کن رفیق چنتا دانشگاه سراغ دارم که رتبه بدی نداره اتفاقن شاید بتونی بعدن هم یه کارایی انجام بدی تا فاند بگیری چون مقطعت دکتراست راحتر اوکی میکنی

سوالی بود در خدمتم

ممنون از پاسخت حامد جان
پس کانادا با 3 سال اقامت سیتیزن میشی که اگه دانشجویی باشه ویزا میشه 6 سال، درسته؟ با این حساب یه مزیت نسبت به آمریکا محسوب میشه. بین این دو کشور برای پذیرش گرفتن از دانشگاه و ویزای دانشجویی گرفتن کدومش راحت تره؟ دنبال فاند هم نیستم. اگه هر دو تاش رو امسال بطور همزمان اپلای کنم مطمئن تر نیست؟. مشکلی پیش نمیاد اینطوری؟ در مورد آمریکا یه بار شنیدم اگه ویزای f1 بخوای و همون سال لاتاری شرکت کرده باشی یا پرونده مهاجرت برا کانادا داشته باشی درخواستت رد میشه؛ درست هست این موضوع یا نه؟ این لیست دانشگاهها هم که گفتی زحمتش رو بکش و بفرست.
ممنون از وقتی که میذاری

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
برای تحصیل درایالات متحده چه کارهایی بایدانجام بدیم؟ دانشگاه های ایران به اونجابورس میدن؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از پاسخت حامد جان
پس کانادا با 3 سال اقامت سیتیزن میشی که اگه دانشجویی باشه ویزا میشه 6 سال، درسته؟ با این حساب یه مزیت نسبت به آمریکا محسوب میشه. بین این دو کشور برای پذیرش گرفتن از دانشگاه و ویزای دانشجویی گرفتن کدومش راحت تره؟ دنبال فاند هم نیستم. اگه هر دو تاش رو امسال بطور همزمان اپلای کنم مطمئن تر نیست؟. مشکلی پیش نمیاد اینطوری؟ در مورد آمریکا یه بار شنیدم اگه ویزای f1 بخوای و همون سال لاتاری شرکت کرده باشی یا پرونده مهاجرت برا کانادا داشته باشی درخواستت رد میشه؛ درست هست این موضوع یا نه؟ این لیست دانشگاهها هم که گفتی زحمتش رو بکش و بفرست.
ممنون از وقتی که میذاری

بله دقیقن همینه این یه مزیت هست برای کسی که راحتر بخواد اقامت بگیره .برای پذیرش بدون فاند از هردو میتونی پذیرش بگیری فقط ویزا گرفتن امریکا به مراتب سختر تا کانادا
بله از هردو کشور میتونی پذیرش بگیری هر کدوم ویزاش اوکی شد بری

درمورد سوال اخریتون باید توضیح بدم دقیقن همینطوره وقتی شما لاتاری شرکت میکنی و همزمان تو همون سال برای ویزای دانشجویی اقدام میکنی تاثیر منفی داره اما برعکسش زیاد مهم نیست یعنی اگه لاتاری برنده شدی و ویزای تحصیلی هم اقدام کردی مشکلی پیش نمیاد این فقط در صورت برنده شدنت هست

شما بیشتر تمایل داری کدوم ایالت ها زندگی کنی اینطوری توضیح بدم به احتمال زیاد جایی که شما انتخاب میکنی احتمالن جایی خواهد بود که بخوای زندگی کنی برای همین تو انتخابش یکم دقت لازم هست؟؟

خواهش میکنم سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

$habahang

Registered User
لایک‌ها
48
باز هم ممنون حامد خان
فرمایشتون کاملا صحیحه. کشور و ایالتی که انتخاب می کنم خیلی مهم هست به همین خاطر باید کلی در موردش تحقیق کنم. از نظر هزینه های زندگی، آب و هوا و شرایط محیطی، شرایط بیزینس و کسب و کار، دانشگاهها و هزینه های اونها و کلی موارد دیگه که فکر می کنم فقط بررسی همین ها چندین ماه طول بکشه. فعلا زیاد در این مورد چیزی نمیدونم و امیدوارم با تحقیق بیشتر و راهنمایی شما و دیگر دوستان بتونم تصمیم نهایی رو بگیرم.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
باز هم ممنون حامد خان
فرمایشتون کاملا صحیحه. کشور و ایالتی که انتخاب می کنم خیلی مهم هست به همین خاطر باید کلی در موردش تحقیق کنم. از نظر هزینه های زندگی، آب و هوا و شرایط محیطی، شرایط بیزینس و کسب و کار، دانشگاهها و هزینه های اونها و کلی موارد دیگه که فکر می کنم فقط بررسی همین ها چندین ماه طول بکشه. فعلا زیاد در این مورد چیزی نمیدونم و امیدوارم با تحقیق بیشتر و راهنمایی شما و دیگر دوستان بتونم تصمیم نهایی رو بگیرم.

دانمارک هم میتونی بری ! خوبیش اینه که خرجی نداره !
باید 100 امتیاز داشته باشی که با شرایط شما حله !
حدود 1 سال هم مراحل اداریش طول میکشه !
کل خرجش هم کمتر از 1000 بورو هست که باید به سفارت بدید !

گرین کارت 3 ساله به شما میده ! اگر کار گیر اوردی و خواستی میمونی ! اگرم نه که برمیگردی به اغوش وطن !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سن زیر 40 سال
داشتن حداقل مدرک لیسانس
IELTS داشتن مدرک
داشتن حداقل 1 سال سابقه در یکی از مشاغل اعلام شده در لیست مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک
دریافت حداقل 100 امتیاز از جدول امتیاز بندی

فایل رو دانلود کن همه شرایط توش هست

فایل های ضمیمه

• denmark.pdf
    651.8 KB · نمایش ها: 47

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان اگه باز هم از اين اطلاعات فارسي در مورد مهاجرت به كشورهاي اروپايي دارين بزارين:D(فارسي)

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من چند سوال از طرف کسی دارم.
من دیپلم یازده ساله هنرستان دارم و 25 سال سن.
قصد ادامه تحصیل و مهاجرت دارم. کدوم یکی از سه کشور زیر رو پیشنهاد میدین؟ و شرایط برای کدوم یکی از این کشورها محیاست؟ برای ادامه تحصیل و مهاجرت به اون کشور؟
کدوم یکی از این کشورها بهترن؟ رشته فرد مورد نظر هم کامپیوتره.
کانادا ، امریکا ، استرالیا

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من چند سوال از طرف کسی دارم.
من دیپلم یازده ساله هنرستان دارم و 25 سال سن.
قصد ادامه تحصیل و مهاجرت دارم. کدوم یکی از سه کشور زیر رو پیشنهاد میدین؟ و شرایط برای کدوم یکی از این کشورها محیاست؟ برای ادامه تحصیل و مهاجرت به اون کشور؟
کدوم یکی از این کشورها بهترن؟ رشته فرد مورد نظر هم کامپیوتره.
کانادا ، امریکا ، استرالیا

سلام دوست عزیز به انجمن پرشین خوش اومدی

شما از دوستتون بپرسید اولن مدرک زبان داره؟؟؟در سال چقدر میتونه هزینه کنه؟؟؟؟مشکل خدمت نداره ؟؟؟؟
من یه افر خوب براشون دارم البته قبلش این سوالات از ایشون بپرسید تا بهتر بتون راهنمایی کنم

سوالی بود در خدمتم

• Like
Reactions: T_M

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوست عزیز
روز بخیر
من سوالاتی داشتم امیدوارم زیاد وقتتون را نگیرم
- در مورد گرفتن بورس تحصیلی . من الان فوق لیسانس می خونم ورشته تحصیلی من کشاورزی هست .معدلم تا الان 17 هست(بدون پایان نامه) می خوام برای دکترا از دانشگاه خارجی بورس بگیرم به امید خدا . هدف اولم کانادا هست بعد استرالیا و بعد هم آلمان . خواستم مراحل و مدارکی را که برای گرفتن بورس لازم هست را لطفا به من بگین و غیره . من هدفم مهاجرت هست و قصد برگشتن ندارم .
-چگونگی اقدام برای بورس و همچنین ارتباط با استاد ( البته قبلا پ.خ دادم خدمتتون در مورد ارتباط با استاد اما فکر کنم دلیور نشده بود)
- تفاوت دو نوع بورس اسکولارشیپ و فلوشیپ چی هست و کدومش بهتره ؟
-اینکه مدرک لیسانس چقدر اهمیت داره براشون و معدل اون
- سوال دیگه من در مورد افرادی هست که فوق لیسانس نامرتبط با مدرک لیسانسشون دارند خواستم بدونم این افراد برای مهاجرت می تونند کاری با مدرک فوق لیسانشون به دست بیارند ( در آلمان ، آمریکا و کانادا)

در پایان بابت تاپیک مفیدتون و اینکه دوستان را راهنمایی می فرمایید از شماا کمال تشکر را دارم.

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز به انجمن پرشین خوش اومدی

شما از دوستتون بپرسید اولن مدرک زبان داره؟؟؟در سال چقدر میتونه هزینه کنه؟؟؟؟مشکل خدمت نداره ؟؟؟؟
من یه افر خوب براشون دارم البته قبلش این سوالات از ایشون بپرسید تا بهتر بتون راهنمایی کنم

سوالی بود در خدمتم

بله مشکل مالی و خدمت نداره ولی خب مدرک زبان که مطمئنم نداره. میشه گرفت دیگه؟ نمیشه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز
روز بخیر
من سوالاتی داشتم امیدوارم زیاد وقتتون را نگیرم
- در مورد گرفتن بورس تحصیلی . من الان فوق لیسانس می خونم ورشته تحصیلی من کشاورزی هست .معدلم تا الان 17 هست(بدون پایان نامه) می خوام برای دکترا از دانشگاه خارجی بورس بگیرم به امید خدا . هدف اولم کانادا هست بعد استرالیا و بعد هم آلمان . خواستم مراحل و مدارکی را که برای گرفتن بورس لازم هست را لطفا به من بگین و غیره . من هدفم مهاجرت هست و قصد برگشتن ندارم .
-چگونگی اقدام برای بورس و همچنین ارتباط با استاد ( البته قبلا پ.خ دادم خدمتتون در مورد ارتباط با استاد اما فکر کنم دلیور نشده بود)
- تفاوت دو نوع بورس اسکولارشیپ و فلوشیپ چی هست و کدومش بهتره ؟
-اینکه مدرک لیسانس چقدر اهمیت داره براشون و معدل اون
- سوال دیگه من در مورد افرادی هست که فوق لیسانس نامرتبط با مدرک لیسانسشون دارند خواستم بدونم این افراد برای مهاجرت می تونند کاری با مدرک فوق لیسانشون به دست بیارند ( در آلمان ، آمریکا و کانادا)

در پایان بابت تاپیک مفیدتون و اینکه دوستان را راهنمایی می فرمایید از شماا کمال تشکر را دارم.

عزیز در اسکولار شیب و فلوشیب باید توضیح بدم هردو یه نوع کمک هزینه هست که به افراد ممتاز داده میشه
اسکولارشیب کمک هزینه ای هست که هزینه تحصیل زندگی پوشش میده
فلوشیب یه نوع وام هست

اسکولارشیب بهتر هست
در مورد نحوه گرفتن هم خود دانشگاه به افراد ممتاز میده شما در کل میتونی سه نوع کمک هزینه بگیری
1-TA
2-RA
3-کمک هزینه های اسکولارشیپ یا فلوشیپ

معدل و نمره زبان نمره GRE مقاله بین الملی و .... موثر هست

در دومورد اول باید با استاد مستقیم ارتباط برقرار کنی و در اخر از طریق دانشگاه البته اینم بگم تا 1 , 2 سال پیش استاد های دانشگاه های کانادا نسبتن بد فاند نمیدادن اما امسال اوضاع بد بهم خورده اصلن جواب ایمیل ها رو هم نمیدن یا میگن ما فاند نداریم
امریکا نسبت به کانادا بهتره حداقل جواب میل ها رو میدن اگر هم فاندی نداشته باشند

اگر منظورتون رفتن از طریق ویزای کاری و مهارت هست باید توضیح بدم به مدت حداقل 1 سال تو اون شغل غیر مرتبط باید کارکده باشی همراه بیمه

نحوه ارتباط با استاد هارو تو تاپیک های قبلی توضیح دادم اگه پیدا نکردی بگو که براتون بفرستم

سوالی بود در خدمتم

Last edited:
  • Like
Reactions: T_M
بالا