• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام عزیز

کدوم دانشگاه اپلای گرفتی؟؟؟ lomonosov؟؟؟
البته این دانشگاه تو شهر مسکو هست و هزینه زندگی تو شهر مسکو یه چیز تقریبن حدود 2100 دلار هست این میانگین هست که خود دانشگاه در نظر میگیره ممکنه بیشتر یا کمتر هم بشه که بستگی به طرف داره
ازمایش هم برای روسیه لازمه باید انجام بدی
سوالی بود در خدمتم

سلام
بله دانشگاه lomonosov هست .
این طوری که بهم شرایط رو گفتن قراره خوابگاه هم بدن
به نظرتون مدرک دانشگاه معتبره ؟ با جستجو تو اینترنت به نتیجه خاصی نرسیدم . فقط شنیدم مسکو شهر گرونیه .
فعلا مدارک ترجمه شده رو فردا میخوام بفرستم ببینم نظر نهاییشون چیه .
ممنون
13182831101.gif

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهش میکنم عزیز شرمنده من چند روزی نتونستم به انجمن زیاد سر بزنم و وقت بذارم برای همین دیر جواب دادم

نه عزیز تو کانادا بهتر میشه اقامت گرفت و بعد استرالیا و در اخر امریکا
یعنی اگر شخصی با هر نوع ویزای در خاک کانادا به مدت 3 سال باشه میتونه برای سیتزن شدن و اقامت دائم اقدام کنه منتها کانادا به ازای هر سال تحصیلی 6 ماه حساب میکنند اما باز هم به نظرم ارزش داره
در امریکا بعد تحصیل اگر بتونی کارفرما پیدا کنی و 5 سال کار کنی به دولت امریکا مالیات بدی میتونی برای گرین کارت و اقامت اقدام کنی البته از همون اول پیدا کردن کارفرما اگر بتونی کارفرما قانع کنی برای گرین کارت شما اقدام کنه مشکل برطرفه
خوب هر کسی ایده و هدف خودش داره اما من به شخصه امریکا نتخاب میکنم چون تو رشته من بهترین جا همین امریکاست

ایشون یه مشکلی داره با این وضعیت که 11 سال تحصیل کرده دانشگاه ها ایراد میگیرند البته میشه یه کاری کرد برای یه کالج پذیرش بگیره
سوالی بود درخدمتم

آقا کلی لطف کردی. دستت درد نکنه.
پس کانادا راحت تره. حالا در صورت امکان برای این با این دیپلم هنرستانش. تو چه رشته هایی میتونه ادامه تحصیل بده؟
آخه قبلاً پرسیدین که حتماً باید تو کامپیوتر ادامه تحصیل بده؟
در ضمن اگه براتون مقدوره کانادا رو توضیح بدین.

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام جناب jahan hamed
چند تا سوال برای گرفتن اقامت کاری خارج از کشور دارم ،
وضعیت من الان 28 سالمه و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم و سربازی هم رفتم حدود 100 میلیون تومان هم میتونم جور کنم ، زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست . و در ضمن مجرد هم هستم ، کارهای فنی مثل برق ساختمان و تاسیسات هم بلدم و حدود 6 سال سابقه کار هم دارم حالا با این وضعیت :
1- با این مبلغ پس انداز میشه کاری انجام داد.؟
2- کدوم کشور راحت تر اقامت میدن؟
3- برای اقامت کاری هم مدرک رسمی زبان میخواد؟

سلام عزیز

بله میشه فقط شما میخوای ویزای کاری اقدام کنی؟؟؟تمایلی به ادامه تحصیل نداری؟؟
مدرک زبان لازمه ببین رفیق اینجوری توضیح بدم شما وقتی نتونی ارتباط برقرار کنی چه فاید داره این زبان یه اصل باید مدرکشو بگیری

اگه نخوای ادامه تحصیل بدی میتونی به کشورهای اسکاندیناوی مثل فنلاند سوئد .... فکر کنی چون این کشورها برای اقامت گرفتن بد نیستن بهتر اقامت میدن شما تمایل داری بیشتر کجا بری؟؟چون برای کانادا و امریکا هم میتونی اقدام کنی

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
بله دانشگاه lomonosov هست .
این طوری که بهم شرایط رو گفتن قراره خوابگاه هم بدن
به نظرتون مدرک دانشگاه معتبره ؟ با جستجو تو اینترنت به نتیجه خاصی نرسیدم . فقط شنیدم مسکو شهر گرونیه .
فعلا مدارک ترجمه شده رو فردا میخوام بفرستم ببینم نظر نهاییشون چیه .
ممنون
13182831101.gif

بله حدس میزدم این دانشگاه باشه چون این دانشگاه جز بهترین دانشگاه های روسیه هست البته این دانشگاه دولتی هست رتبه کلی در جدیدترین رتبه بندی در جهان هم 296 هست همین طور که خودتون هم گفتید زندگی تو مسکو یکم گرونه به نسبت شهرهای دیگه
در مورد مورد تایید بودن هم میتونی به سیات وزارت علوم سر بزنی اما مورد تایید هست چون جزئ بهترین دانشگاه های روسیه هست

سوالی بود در خدمتم

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
بله حدس میزدم این دانشگاه باشه چون این دانشگاه جز بهترین دانشگاه های روسیه هست البته این دانشگاه دولتی هست رتبه کلی در جدیدترین رتبه بندی در جهان هم 296 هست همین طور که خودتون هم گفتید زندگی تو مسکو یکم گرونه به نسبت شهرهای دیگه
در مورد مورد تایید بودن هم میتونی به سیات وزارت علوم سر بزنی اما مورد تایید هست چون جزئ بهترین دانشگاه های روسیه هست

سوالی بود در خدمتم

خیلی ممنونم ازتون
t69037.gif

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پس کانادا راحت تره. حالا در صورت امکان برای این با این دیپلم هنرستانش. تو چه رشته هایی میتونه ادامه تحصیل بده؟

علاوه بر این سوال ، یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که ، به نظر شما کانادا برای رفتن بهتره یا استرالیا؟ و چرا؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

خواهش میکنم عزیز
بهتره تو رشته تحصیلیش ادامه بده اگر نخواد میتونی تغییر بده تو کالج

ببین دوست عزیز ایشون با ویزای تحصیلی به کانادا یا امریکا میره یعنی اول میگرده یه کالج پیدا میکنه مدارک اماده میکنه پذیرش میگیره مدارک هم ترجمه ریز نمرات دیپلم و.. تایید مالی و.... هر مدرکی که به گرفتن ویزا کمک میکنه هم باشه عالی
ایشون اگه کانادا رفت بعد لیسانس 1 سال کم داره که بتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه باید با هرنوع ویزای که میتونه خودشو نگه داره مثلن ویزای کاری یا دوباره میتونه برای مستر هم بخونه عالی بعد اون میتونه اقدام کنه یعنی اجازه میدن که درخواست بده البته با ویزای کاری 1 سال بمونه هم مشکلش برطرف میشه باز هم میتونه درخواست بده

اگر نتونستن دانشگاه یا کالج پیدا کنند خودشون بگین که من معرفی کنم
سری قبل هم گفتم یه پیشنهاد خوب برای ایشون دارم البته تو امریکا یه کالج خوب میشناسم که خوب پذیرش میده

سوالی بود در خدمتم

• Like
Reactions: T_M

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
علاوه بر این سوال ، یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که ، به نظر شما کانادا برای رفتن بهتره یا استرالیا؟ و چرا؟

این بستگی به هدفتون و روحیات شما داره

تو این نمودار دو کشور استرالیا و کانادا با هم مقایسه شدند

ChartAxd.axd

منبع

کانادا با رنگ سیاه و استرالیا با رنگ قهوه ای کم رنگ

این دو کشور هردو تقریبن شبیه هم هستند هم یه خوبی هایی دارند و هم یه بدی هایی مثلن کانادا اب و هوای سردتر داره و استرالیا متعادلتره در زمستان
به نظر من کاناد چون نزدیک امریکا هست برای کسایی که میخوان راحتر به امریکا رف و امد داشته باشند ایده ال هست

سوالی بود در خدمتم

• Like

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهش میکنم عزیز

ببین دوست عزیز ایشون با ویزای تحصیلی به کانادا یا امریکا میره یعنی اول میگرده یه کالج پیدا میکنه مدارک اماده میکنه پذیرش میگیره مدارک هم ترجمه ریز نمرات دیپلم و.. تایید مالی و.... هر مدرکی که به گرفتن ویزا کمک میکنه هم باشه عالی
ایشون اگه کانادا رفت بعد لیسانس 1 سال کم داره که بتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه باید با هرنوع ویزای که میتونه خودشو نگه داره مثلن ویزای کاری یا دوباره میتونه برای مستر هم بخونه عالی بعد اون میتونه اقدام کنه یعنی اجازه میدن که درخواست بده البته با ویزای کاری 1 سال بمونه هم مشکلش برطرف میشه باز هم میتونه درخواست بده

سری قبل هم گفتم یه پیشنهاد خوب برای ایشون دارم البته تو امریکا یه کالج خوب میشناسم که خوب پذیرش میده

سوالی بود در خدمتم

این بنده خدا اهل آمریکا رفتن نیست. توی کانادا و استرالیا یه جور باید بره کالج از نظر مدت؟
در ضمن فعلاً هم داره شدیداً زبان میخونه.

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
خواهش میکنم عزیز

سوالی بود در خدمتم
شما که خودتون خبره تر هستید میدونید که مدت زمان تحصیل جزو مدت زمانی که باید بمونی تا بهت اقامت بدن حساب نمیشه
کانادا باید 5 سال بمونی تا اقامت دائم بده و این 5 سال یا باید با ویزای کار باشه یا سرمایه گذاری و به هیچ وجه مدت زمانی که با ویزای تحصیلی هستید لحاظ نمیشه توی این مدت

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
شما که خودتون خبره تر هستید میدونید که مدت زمان تحصیل جزو مدت زمانی که باید بمونی تا بهت اقامت بدن حساب نمیشه
کانادا باید 5 سال بمونی تا اقامت دائم بده و این 5 سال یا باید با ویزای کار باشه یا سرمایه گذاری و به هیچ وجه مدت زمانی که با ویزای تحصیلی هستید لحاظ نمیشه توی این مدت

من یه سوالی دارم شما این 5 سال از کجا اوردید؟؟تو سایت CiC سایت اداره مهاجرا کانادا نوشته 3 سال !!!!!

منبع

To become Canadian citizens, adults must have lived in Canada for at least three years (1,095 days) in the past four years before applying. Children under the age of 18 do not need to meet this requirement.

سایت اداره مهاجرت کانادا
Becoming a Canadian citizen: Who can apply

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من یه سوالی دارم شما این 5 سال از کجا اوردید؟؟تو سایت CiC سایت اداره مهاجرا کانادا نوشته 3 سال !!!!!

منبع

To become Canadian citizens, adults must have lived in Canada for at least three years (1,095 days) in the past four years before applying. Children under the age of 18 do not need to meet this requirement.

سایت اداره مهاجرت کانادا
Becoming a Canadian citizen: Who can apply

این قسمتی که شما از سایت CIC نوشته ای مربوط به سیتیزنی هست نه اقامت

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
این قسمتی که شما از سایت CIC نوشته ای مربوط به سیتیزنی هست نه اقامت

همینطوره عزیز بحث در مورد سیتیزن شدن هست که اون دوستمون میگفت حداقل باید 5 سال اقام داشته باشی !!!!

اما تو سایت اداره مهاجرت گفته حداقل 3 سال باید تو کانادا باشی

• Like

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
این بنده خدا اهل آمریکا رفتن نیست. توی کانادا و استرالیا یه جور باید بره کالج از نظر مدت؟
در ضمن فعلاً هم داره شدیداً زبان میخونه.

متوجه منظورتون نشدم!!!

• Like

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان متاسفانه شرایط تحصیل تو خارج از ایران به نسبت 6 ماه پیش یکم سختر شده چون وزارت علوم تو مقدار و زمان تحویل ارز دانشجویی اذیت میکنه و یه سری مشکلات از قبیل اختصاص به دانشگاه های مورد تایید یا گرفتن نوبت و.. درست شده که دانشجو ها درگیرش هستند در نتیجه حتی برای دانشگاه های معتبر هم اول باید شما ارز ازاد بگیری تا ببینی کی به شما ارز دولتی داده خواهد شد.

در مورد دانشگاه های اروپا هم باید توضیح بدم
خیلی از دانشگاه های اروپایی به دلیل کسب درامد از دانشجوییان خارجی به خاطر بحران اقتصادی به نسبت 1 2 سال پیش بهتر دارند پذیرش میدهند منتها فرقش با سال های پیش برای ما ایرانی ها اینه که اون زمان ما ارز با قیمت خیلی کمتر میگرفتیم اما تو دوره از زمان متاسفانه به خاطر بی ارزش شدن ارزش پول ملی باید ارز خیلی بالاتر تهیه کنیم و بعد هم منتظر باشیم که شاید ارز دانشجویی هم به ما یدهند

یه سری از دوستان تو پ.خ پیغام زدم متاسفانه شاید فراموش کرده باشم جواب بدم خواهش یا دوباره سوال کنند یا تو همین تاپیک مطرح کنند که یا من یا دوستانی که اطلاعات درموردش دارند به هم کمک کنیم

• Like

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
همینطوره عزیز بحث در مورد سیتیزن شدن هست که اون دوستمون میگفت حداقل باید 5 سال اقام داشته باشی !!!!

منظور این دوستمون همانطور که تو پستشون نوشته اقامت بود نه سیتیزنی

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59

دوست عزیز اول 5 سال که اونجا با ویزای کار یا سرمایه گذاری بودید اقامت دائم میگیرید بعد از اقامت دائم 3 سال بعد (که تعدادش بستگی به کشور داره) پاسپورت میدن در ضمن در 4 سال بعد از اقامت دائم هم باید حداقل 3 سال رو توی خاک کانادا باشی
همین طوری بدون اقامت دائم پاسپورت نمیدن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست عزیز اول 5 سال که اونجا با ویزای کار یا سرمایه گذاری بودید اقامت دائم میگیرید بعد از اقامت دائم 3 سال بعد (که تعدادش بستگی به کشور داره) پاسپورت میدن در ضمن در 4 سال بعد از اقامت دائم هم باید حداقل 3 سال رو توی خاک کانادا باشی
همین طوری بدون اقامت دائم پاسپورت نمیدن

رفیق من منظورم اپلای برای سیتیزن شدن بود کلن قبل اینکه بخوای برای سیتزن شدن اقدام کنی حداقل 3 سال قبلش تو کانادا بوده باشی و کارت PR هم داشته باشیم
البته گرفتن اقامت هم تو هر استان با هم تفاوت داره باز هم به استان که توش هستی بستگی داره هست تو سایت اداره مهاجرت هم بینشون تمیز گذاشته!!!این کارت هم بعد گذشت 1 2 ماه از ورود به خاک کانادا میدن و به ادرس خودتون میفرستن

• Like
بالا