• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بر پدرشون لعنت حالا ارز مسافرتی رو میگفتن میدیم مردم میرن عشق و حال کنسلش کردن - این که یارو داره میره باهاش درس بخونه بیاد به کشور کمک کنه

آقا ددلاین دانشگاه پلی تکنیک تورین برای ترم بعد رو اطلاع دارید کی هست

میخوای تورین اقدام کنی؟؟؟؟رفت تا مارچ سال 2013

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام
منم میخواستم در مورد ارز دانشجویی که مهدی جان سوال فرمودن بپرسم .
میخواستم ببینم ارز دانشجویی به همه دانشجوها تعلق میگیره ؟ کشوری که براش میخوام پذیرش بگیرم از بین دو کشور روسیه و کانادا خواهد بود ( به احتمال زیاد روسیه )
احیانا اگه تعلق بگیره چقدر خواهد بود . ارز به دلار خواهد بود یا روبل ؟
اگر لینکی از مدارک مورد نیاز هم محبت کنید ممنون میشم
13182831101.gif

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
منم میخواستم در مورد ارز دانشجویی که مهدی جان سوال فرمودن بپرسم .
میخواستم ببینم ارز دانشجویی به همه دانشجوها تعلق میگیره ؟ کشوری که براش میخوام پذیرش بگیرم از بین دو کشور روسیه و کانادا خواهد بود ( به احتمال زیاد روسیه )
احیانا اگه تعلق بگیره چقدر خواهد بود . ارز به دلار خواهد بود یا روبل ؟
اگر لینکی از مدارک مورد نیاز هم محبت کنید ممنون میشم
13182831101.gif

حامد خان شرمنده که بنده پاسخ دوستم رو میدم (یکم کمک که از دستمون بر میاد;)

ارز دانشجویی به دانشجویانی که در دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم درس میخونن تعلق میگیره
هزینه دانشگاه رو فکر میکنم بهتون میدن (رسید پرداخت رو میارید براشون با فرم ثبت نام)
هزینه زندگی هم برای خودتون ماهی نهایت 1000 دلار و برای همسر و هر فرزند هر نفر 500 دلار برای هر ماه
یه سایت دارن به نام نشا که باید تو اون مدارک رو ثبت کنید
یه سر به سایت applyabroad بزنید توش بچه ها توضیح دادن

ولی اگر حذف بشه واقعا باید تاسف خورد - چون نشون میدن دنیا رو فقط به شکل سیاه و سفید میبینن و بس

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
حامد خان شرمنده که بنده پاسخ دوستم رو میدم (یکم کمک که از دستمون بر میاد;)

ارز دانشجویی به دانشجویانی که در دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم درس میخونن تعلق میگیره
هزینه دانشگاه رو فکر میکنم بهتون میدن (رسید پرداخت رو میارید براشون با فرم ثبت نام)
هزینه زندگی هم برای خودتون ماهی نهایت 1000 دلار و برای همسر و هر فرزند هر نفر 500 دلار برای هر ماه
یه سایت دارن به نام نشا که باید تو اون مدارک رو ثبت کنید
یه سر به سایت applyabroad بزنید توش بچه ها توضیح دادن

ولی اگر حذف بشه واقعا باید تاسف خورد - چون نشون میدن دنیا رو فقط به شکل سیاه و سفید میبینن و بس

مهدی جان ممنونم از اطلاعاتت . خدایی هیچ کدوم از این سایت ها رو نمیشناختم
94257985867461124472.gif
:دی متاسفانه اطلاعاتم در این زمینه خیلی ضعیفه
حالا ایشالله این مورد رو لغو نکنن واگرنه از پس خرج و مخارج به این راحتی نمیشه براومد
13182831101.gif

shaghayegh62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز به انجمن پرشین خوش اومدی
شما تو مرحله اول باید تکلیف زبان مشخص کنی بدون اون تقریبن میتونم بگم هرجا بخوای بری به مشکل برخورد میکنی شما متاهلی یا مجرد؟؟؟
به نظرم اگه از ابتدا میخوای استارت بزنی و نمیخوای زیاد هزینه ای داشته باشی به کشورهایی مثل ایتالیا فنلاند و سوئد میتونی فکر کنی منتها این کشورها مخصوصن ایتالیا باید فقط به عنوان کشوری که توش فقط میخوای تحصیل کنی باید فکر کنی و بعد تحصیل هم به کشوری مثل کانادا و امریکا یا حتی استرالیا بری اگه یکم میتونی بیشتر هزینه کنی که خیلی بهتر میشه برای این 3 کشور مستقیم اقدام کن البته من نمیدونم مجردی یا متاهل چون این نکته تاثیر داره تو انتخاب هات
با زمزمه هایی که جدیدن داره میشه مبنی بر ندادن ارز دانشجویی مشکلات چندین برابر خواهد شد 35 میلیون یه چیز حدود 17000 دلار یکم کمو زیاد هست کافی نیست برای کشورهایی مثل امریکا کارشم نمیشه کرد یه زمان سرمایه شما یه چیز حدود 30000 دلار بود اما الان با این وضعیت نمیدونم...

سوالی بود در خدمتم

ممنون از پاسختون. مجرد هستم.چندتا سوال دیگه دارم ممنون میشم بازم پاسخ بدین: هزینه تحصیل تو این 3کشور رایگانه؟نمره تافل و آیلتس میخواد؟دانشگاههاشون انگلیسی زبان هستن یا به زبون خودشون؟ بنظر شما اگه برای دکترای رشته خودم (اقتصاد) بخوام اقدام کنم اوضاع چطوره و چه کشوری؟ اقامت کاری چطور؟مثلا برای دانمارک؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مهدی جان ممنونم از اطلاعاتت . خدایی هیچ کدوم از این سایت ها رو نمیشناختم
94257985867461124472.gif
:دی متاسفانه اطلاعاتم در این زمینه خیلی ضعیفه
حالا ایشالله این مورد رو لغو نکنن واگرنه از پس خرج و مخارج به این راحتی نمیشه براومد
13182831101.gif

خواهش میکنم دوست عزیزم
آره اگر حذف بشه واقعا همه به مشکل میخورن - الان نمیشه با دلار 2000 تومنی اونور برای تحصیل رفت (چون با ویزای تحصیلی نمیشه کار تمام وقت هم انجام داد اونور)
اون سایت applyabroad اطلاعات خیلی خوبی در این موردمیده که خوندن مطالبش خالی از لطف نیست
:heart:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خواهش میکنم عزیز این تاپیک هدفش اینه که به کمک کنیم برای همین ایجاد شده

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
اصلا اینطور نیست که حتما دانشجو باید نخبه باشه تا بتواند ویزای تحصیلی رو به اقامت تبدیل کند.
شما بعد از اتمام تحصیل با پیدا کردن کار ویزای تحصیلی رو به ویزای کار تبدیل می کنی و بعد از یک سال اگه کار شما مرتبط با رشته تحصیلیت باشه و رشته تحصیلیت جزو لیست رشته های High-Demand باشه می تونی برای اقامت دائم از طریق Skilled-Worker اقدام کنی.
البته با این تفاوت که شما خیلی از شخصی که از خارج کانادا apply کرده جلوتری و شانس بیشتری داری چون :
۱- شما امتیاز اضافه زندگی و تحصیل در کانادا رو می گیری
۲- شما دنبال مدرک زبان نخواهی بود
۳- شما احتیاج به Job Offer نخواهی داشت چون شاغل هستی
الان هم میگم شما به هیچ وجه نمیتونی ویزای دانشجویی رو به اقامت تبدیل کنید (به غیر از شرایط خاص مثل نخبه و ....)
شما اگر تونستی با ویزای دانشجویی اقامت بگیری بیا من هرچی بخوای بهت میدم
اون حرفی هم که شما زدی هیچ ربطی نداره چون این جوری نیست که بری بگی آقا من میخوام ویزای دانشجویی رو تبدیل کنم به ویزای کار!!!!:blink: اصلا همچین چیزی نداریم
شما بعد از این که تحصیلت تموم شد با پیدا کردن شغل همون طور که خودتون گفتید ویزای کار میگیرید و بعد از اون طی چند سال که در هر کشور متفاوته اقامت دائم به شما میدن
1-کاملا درسته و حق با شما هست چون اولویت با کسایی هست که تو کانادا درس خوندن و .....
2-به هر حال مدرک زبان رو شما قبل از این که بیایید کانادا گرفتید دیگه
3-ببخشید وقتی درستون تموم میشه اگر جاب آفر نداشته باشید چه جوری میخواید شاغل بشید؟
من نمیدونم چرا مسئله به این سادگی رو اینقدر پیچیده میکنید شاید هم منظور من رو بد برداشت کردید به هر حال شما با ویزای دانشجویی نمیتوی اقامت دائم بگیری و اگر بخوای اقامت بگیری بعد از تحصیلت باید تو یه جا مشغول به کار بشی تا ویزای کار بدن و بعدش بتونی اقامت دائم بگیری

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
الان هم میگم شما به هیچ وجه نمیتونی ویزای دانشجویی رو به اقامت تبدیل کنید (به غیر از شرایط خاص مثل نخبه و ....)
شما اگر تونستی با ویزای دانشجویی اقامت بگیری بیا من هرچی بخوای بهت میدم
اون حرفی هم که شما زدی هیچ ربطی نداره چون این جوری نیست که بری بگی آقا من میخوام ویزای دانشجویی رو تبدیل کنم به ویزای کار!!!!:blink: اصلا همچین چیزی نداریم
شما بعد از این که تحصیلت تموم شد با پیدا کردن شغل همون طور که خودتون گفتید ویزای کار میگیرید و بعد از اون طی چند سال که در هر کشور متفاوته اقامت دائم به شما میدن
1-کاملا درسته و حق با شما هست چون اولویت با کسایی هست که تو کانادا درس خوندن و .....
2-به هر حال مدرک زبان رو شما قبل از این که بیایید کانادا گرفتید دیگه
3-ببخشید وقتی درستون تموم میشه اگر جاب آفر نداشته باشید چه جوری میخواید شاغل بشید؟
من نمیدونم چرا مسئله به این سادگی رو اینقدر پیچیده میکنید شاید هم منظور من رو بد برداشت کردید به هر حال شما با ویزای دانشجویی نمیتوی اقامت دائم بگیری و اگر بخوای اقامت بگیری بعد از تحصیلت باید تو یه جا مشغول به کار بشی تا ویزای کار بدن و بعدش بتونی اقامت دائم بگیری

منظور دوتسمونم این بود که بعد از درس کار پیدا کنید و ویزای کار بگیرید و بعد از 2 سال کار ( چون 1 سال هم ارشدتون حساب میشه ) برای pr اقدام کنید !

البته این رو خدمتتون عرض کنم که طبق قانون جدید که از پارسال اعلام شد دانشجویان phd میتونن از سال سوم تحصیلشون درخواست pr بدن !!!! لینک خواستید بگید بدم !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
منظور دوتسمونم این بود که بعد از درس کار پیدا کنید و ویزای کار بگیرید و بعد از 2 سال کار ( چون 1 سال هم ارشدتون حساب میشه ) برای pr اقدام کنید !

البته این رو خدمتتون عرض کنم که طبق قانون جدید که از پارسال اعلام شد دانشجویان phd میتونن از سال سوم تحصیلشون درخواست pr بدن !!!! لینک خواستید بگید بدم !

رفیق این دوستمون هر دلیلی یا مدرکی بیاری قبول نمیکنه و باز حرف خودشو میزنه

Golden2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش میکنم عزیز این تاپیک هدفش اینه که به کمک کنیم برای همین ایجاد شده

حامد خان سلام و تشكر فراوان به خاطر راهنمايي هاي ارزشمندي كه در اختيار دوستان قرار ميدهيد. چند وقتي است مطالب شما را پيگيري ميكنم و خواستم با شما در خصوص وضعيت خودم مشورت كنم. من چند وقتي است بدنبال مهاجرت به كانادا يا آمريكا بوده و از طريق نيروي كار متخصص كبك نيز اقدام كرده ام كه البته پس از حدود 2 سال هنوز به مصاحبه دعوت نشده و ظاهرا روند اگر به نتيجه هم برسد حداقل 3 سال ديگه زمان نياز است. من بدنبال راه سريعتري هستم. ضمنا متاهل بوده و دكترا از انگليس دارم و از نظر مالي نيز وضعيت بدي ندارم. جديدا به فكر گرفتن پذيرش مجدد براي دكتراي دوم در كانادا و اخذ اقامت دايم از طريق Phd خواندن مجدد در آنجا افتاده ام. ممنون ميشم اگه نظرت را در اين زمينه بيان كني. بطور مشخص:

1- آيا تاكنون در خصوص دكتراي دوم در كانادا يا آمريكا تجربه داري- يا اصلا به من پذيرش داده ميشود؟

2- در صورت اخذ پذيرش آيا سفارت كانادا ويزاي دانشجويي براي من صادر ميكند؟ چون شنيده ام ممكن است به دليل اينكه من دكترا دارم با اعطاي ويزا موافقت نكنند.

ممنون ميشم اگه راه حل هاي احتمالي ديگري را با توجه به وضعيت من مطرح كنين.

با سپاس فراوان

zaertosht68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام حامد جان با حدود 20 تومان میشه برای تحصیل در امریکا اقدام کرد؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از پاسختون. مجرد هستم.چندتا سوال دیگه دارم ممنون میشم بازم پاسخ بدین: هزینه تحصیل تو این 3کشور رایگانه؟نمره تافل و آیلتس میخواد؟دانشگاههاشون انگلیسی زبان هستن یا به زبون خودشون؟ بنظر شما اگه برای دکترای رشته خودم (اقتصاد) بخوام اقدام کنم اوضاع چطوره و چه کشوری؟ اقامت کاری چطور؟مثلا برای دانمارک؟

خواهش میکنم عزیز

والا فنلاند بیشتر دانشگاه هاش رایگان هست و المان هم هنوز رایگان هست ایتالیا هم ترمی حدود 1400 دلار درمیاد برات اما سوئد از سال 2011 بیشتر دانشگاه هاش پولی شد که هزینه تحصیلش سالی از 13000 تا هست تا به 25000 بستگی به رتبه و رنک دانشگاه داره البته هنوز 1 2 از دانشگاه هاش رایگان هست

بله همه موارد فوق نمره زبان میخواد و دانشگاه ها از مقطع مستر به بعد به زبان انگلیسی هم تدریس میشوند
به نظر من تو مقطع دکترا ادامه بده یا مقطع مستر عوض کن اگه میخوای عوض کنی در ضمن تو مقطع دکترا بخوای اقدام کنی احتمال اینکه فاند هم قبل تحصیل یا در حین تحصیل بگیری بیشتره راستی دانشگاه های دانمارک دیدم متاسفانه هزینه تحصیلی از 15000 تا 23000 تا بود

سوالی بود در خدمتم

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
رفیق این دوستمون هر دلیلی یا مدرکی بیاری قبول نمیکنه و باز حرف خودشو میزنه
خیلی ببخشید دوست عزیز که حرف بی دلیل و غیر منطقی رو که از رو باد هوا زده شده قبول نمیکنم:wacko:
بنده از شما عذر میخوام

بله اگر منظور ایشون این بوده که شما گفتید کاملا درسته در مورد phd هم نیاز نیست لینک ارائه کنید phd در اروپا و آمریکا phd کار حساب میشه و حقوق هم داره

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد خان سلام و تشكر فراوان به خاطر راهنمايي هاي ارزشمندي كه در اختيار دوستان قرار ميدهيد. چند وقتي است مطالب شما را پيگيري ميكنم و خواستم با شما در خصوص وضعيت خودم مشورت كنم. من چند وقتي است بدنبال مهاجرت به كانادا يا آمريكا بوده و از طريق نيروي كار متخصص كبك نيز اقدام كرده ام كه البته پس از حدود 2 سال هنوز به مصاحبه دعوت نشده و ظاهرا روند اگر به نتيجه هم برسد حداقل 3 سال ديگه زمان نياز است. من بدنبال راه سريعتري هستم. ضمنا متاهل بوده و دكترا از انگليس دارم و از نظر مالي نيز وضعيت بدي ندارم. جديدا به فكر گرفتن پذيرش مجدد براي دكتراي دوم در كانادا و اخذ اقامت دايم از طريق Phd خواندن مجدد در آنجا افتاده ام. ممنون ميشم اگه نظرت را در اين زمينه بيان كني. بطور مشخص:

1- آيا تاكنون در خصوص دكتراي دوم در كانادا يا آمريكا تجربه داري- يا اصلا به من پذيرش داده ميشود؟

2- در صورت اخذ پذيرش آيا سفارت كانادا ويزاي دانشجويي براي من صادر ميكند؟ چون شنيده ام ممكن است به دليل اينكه من دكترا دارم با اعطاي ويزا موافقت نكنند.

ممنون ميشم اگه راه حل هاي احتمالي ديگري را با توجه به وضعيت من مطرح كنين.

با سپاس فراوان

سلام عزیز خواهش میکنم

دکترا چی دارید عزیز؟؟؟
دادن ویزا به شرایط شما بستگی داره به شانستون و به اینکه بتونید افسر قانع کنید البته اینم بگم برای امریکا بیشتر دانشگاه دیدم که با دکترا دوم مشکل داشتند ولی کانادا به مراتب کمتر بود شما هم قبل اینکه بخوای هر اقدامی کنی حتمن باید به دانشگاه ایمیل بزنی بپرسی سفارت هم بیشتر بستگی به شرایطتون داره البته اینکه شما برای مهاجرت هم اقدام کردی اینم باید در نظر بگیری که بتونی افسر قانع کنی
بودن کسایی که برای دکترا رفتن از اقوام هم بودن و از همون طریق موندگار شدن هم تو کانادا هم تو امریکا اما اون ها دکترا دوم نبوده ازمقطع مستر رفتن
شما تا حالا با استادی صحبت کردی تو امریکا یا کانادا؟؟؟؟

• Like
Reactions: T_M

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
  • Like
Reactions: T_M

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
قطع پرداخت ارز دانشجویی هم تکذیب شد . خدا رو شکر

البته فعلن گفتن قطع نشده هنوز معلوم نیست اینجا ایرانه شب میخوابی صبح پا میشی میبینی قطع کردن زیاد برنامه ریزی رو اینچیزا نمیشه کرد

Golden2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام عزیز خواهش میکنم

دکترا چی دارید عزیز؟؟؟
دادن ویزا به شرایط شما بستگی داره به شانستون و به اینکه بتونید افسر قانع کنید البته اینم بگم برای امریکا بیشتر دانشگاه دیدم که با دکترا دوم مشکل داشتند ولی کانادا به مراتب کمتر بود شما هم قبل اینکه بخوای هر اقدامی کنی حتمن باید به دانشگاه ایمیل بزنی بپرسی سفارت هم بیشتر بستگی به شرایطتون داره البته اینکه شما برای مهاجرت هم اقدام کردی اینم باید در نظر بگیری که بتونی افسر قانع کنی
بودن کسایی که برای دکترا رفتن از اقوام هم بودن و از همون طریق موندگار شدن هم تو کانادا هم تو امریکا اما اون ها دکترا دوم نبوده ازمقطع مستر رفتن
شما تا حالا با استادی صحبت کردی تو امریکا یا کانادا؟؟؟؟

دکترای برق. نه تا الان با هیچ استادی صحبت نکرده ام. آیا پیشنهاد میکنی به برخی از اساتید ایمیل بزنم و مورد را مطرح کنم؟

آیا راه حل دیگری به جز روش دکترای دوم متناسب با شرایط من به نظرت میرسد؟

با تشکر فراوان

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دکترای برق. نه تا الان با هیچ استادی صحبت نکرده ام. آیا پیشنهاد میکنی به برخی از اساتید ایمیل بزنم و مورد را مطرح کنم؟

آیا راه حل دیگری به جز روش دکترای دوم متناسب با شرایط من به نظرت میرسد؟

با تشکر فراوان

خیلی عالیه
رفیق من در تعجبم شما چرا زودتر به فکر نبودید!!! ایا شما سابقه تدریس تو دانشگاه های تهران دارید؟؟؟منظورم استاد دانشگاه هستید؟؟

بالا