• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
خب حالا میفرمایید من چی کار کنم؟
چون من کشوری که برم آخرین کشوری هست که خواهم رفت یعنی همون جا میمونم و کار و ....
کانادا رو بدم نمیاد ولی چون سطح رفاه تو اروپا بیشتره بیشتر اروپا رو در نظر دارم (اروپا منظورم آلمان و سوئد هست چون اگر بخوام برم اروپا یا آلمان میرم یا اتریش یا سوئد که آلمان و اتریش فرق زیادی با هم ندارن)
اون دیگه بستگی به علاقه و شرایط خودتان داره که بخواهید کدوم رو انتخاب کنید.
کشورهای حوزه یورو از نظر ثبات اقتصادی و نرخ بیکاری و هزینه زندگی وضعیت خرابی دارند و زندگی و تحصیل تو این کشورها برای قشر متوسط ایرانیان زیاد آسون نیست.
ولی کانادا هم اقتصاد قدرتمند و با ثباتی دارد و هم از نرخ بیکاری پایینی برخورداره و شما به بازار کار امریکا هم دسترسی خواهید داشت.

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
خسته نباشید خدایی. خوب دارید به ملت حال می دید. دمتون گرم.
از اینجا به بعد رو منم واسه اطلاعات در باره دانشگاه ها آمریکا حساب کنید.

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و ممنون از مطالب بسیار مفید و راهنمایی های خوب شما
من 26 سالمه / لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه دولتی دارم / واسه ارشد دانشگاه آزاد تهران قبول شدم و واحدهامو تموم کردم اما به خاطر شرط معدل نتونستم دفاع کنم و درسمو تموم کنم / تا الا 3 سال سابقه کار بیمه ای دارم و 1سال هم بدون بیمه که مجموعا میشه 4 سال / یک مقاله توی یه کنفرانس بین المللی که توی کشور تونس سال 2008 بوده دارم و 5 تا هم مقاله داخلی دارم که یکیش از بقیه خیلی معتبر تره / مجموع سرمایه ای که دارم هم حدود 20 تا 25 میلیون میشه / مدرک زبان ندارم اما میتونم ظرف 7-8 ماه درستش کنم چون زبان انگلیسیم بد نیست / با توجه به توضیحاتی که توی صفحات قبل خوندم فکر میکنم بتونم روی کشور های اروپایی و اسکاندیناوی کار کنم / کلا هم به یه جایی احتیاج دارم که هرچه سریع تر بتونم کار مهاجرتم رو انجام بدم و برم به جایی احتیاج دارم که امکان کار در حین تحصیل داشته باشه / اولویت اولم مهاجرت کاری هستش البته با تحصیلی هیچ مشکلی ندارم و با توجه به چیزایی که تا اینجا تو این سایت خوندم فکر کنم بدم نباشه ولی باید جایی برم که بعد از اتمام تحصیل بتونم کار کنم و بهم نگن خوش اومدی / البته تحصیلی واسه ارشد اقدام می کنم / با توجه به این مطالب خواهش میکنم راهنماییم کنید که با این رشته و شرایط کجا می تونم برم که هم یا بشه کاری مهاجرت کرد و یا اگه تحصیلی میرم بشه بعد از این که درسم تموم شد با این رشته بتونم کار کنم و در حین تحصیل هم امکان کار باشه همچنین هزینه های تحصیلش و زندگیش پایین باشه / راستی سربازی من هم تا 2-3 ماه دیگه تکلیفش معلوم میشه و معاف میشم/ ممنون از لطف و محبت شما .

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و ممنون از مطالب بسیار مفید و راهنمایی های خوب شما
من 26 سالمه / لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه دولتی دارم / واسه ارشد دانشگاه آزاد تهران قبول شدم و واحدهامو تموم کردم اما به خاطر شرط معدل نتونستم دفاع کنم و درسمو تموم کنم / تا الا 3 سال سابقه کار بیمه ای دارم و 1سال هم بدون بیمه که مجموعا میشه 4 سال / یک مقاله توی یه کنفرانس بین المللی که توی کشور تونس سال 2008 بوده دارم و 5 تا هم مقاله داخلی دارم که یکیش از بقیه خیلی معتبر تره / مجموع سرمایه ای که دارم هم حدود 20 تا 25 میلیون میشه / مدرک زبان ندارم اما میتونم ظرف 7-8 ماه درستش کنم چون زبان انگلیسیم بد نیست / با توجه به توضیحاتی که توی صفحات قبل خوندم فکر میکنم بتونم روی کشور های اروپایی و اسکاندیناوی کار کنم / کلا هم به یه جایی احتیاج دارم که هرچه سریع تر بتونم کار مهاجرتم رو انجام بدم و برم به جایی احتیاج دارم که امکان کار در حین تحصیل داشته باشه / اولویت اولم مهاجرت کاری هستش البته با تحصیلی هیچ مشکلی ندارم و با توجه به چیزایی که تا اینجا تو این سایت خوندم فکر کنم بدم نباشه ولی باید جایی برم که بعد از اتمام تحصیل بتونم کار کنم و بهم نگن خوش اومدی / البته تحصیلی واسه ارشد اقدام می کنم / با توجه به این مطالب خواهش میکنم راهنماییم کنید که با این رشته و شرایط کجا می تونم برم که هم یا بشه کاری مهاجرت کرد و یا اگه تحصیلی میرم بشه بعد از این که درسم تموم شد با این رشته بتونم کار کنم و در حین تحصیل هم امکان کار باشه همچنین هزینه های تحصیلش و زندگیش پایین باشه / راستی سربازی من هم تا 2-3 ماه دیگه تکلیفش معلوم میشه و معاف میشم/ ممنون از لطف و محبت شما .

سلام عزیز به انجمن پرشین تولز خوش اومدید

به نظر من شما میتونی برای کشور هایی مثل فنلاند و آلمان و نروژ و.. برنامه ریزی کنید چون هنوز بعضی از دانشگاه های این کشورها رایگان هستند منتها از راه تحصیلی اقدام کن با ویزای تحصیلی برو و بعدش یه مدتی که موندی تصمیم بگیر که میخوای تو اون کشور بمونی یا نه چون با پیدا کردن کار وپرداخت مالیات میتونینوع ویزا عوض کنی و موندگار بشی بهترین راه هست میدونی اون راه پناهندگی که شاید خیلی ها توصیه میکنند بدترین راه ممکنه اون راه اخرین راه برای آدم هایی که نمیتونند از راه های دیگه اقامت بگیرند من هم پیشنهادم از طریق تحصیلی هست به شما
در مرحله اول شما باید نمره زبان بگیری اینجور که گفتی مدرک مستر نداری؟؟؟درسته؟؟؟اگه اینطوره برای مستر تو یکی از دانشگاه های اون کشور اقدام کن البته شما کشور مورد نظر اول انتخاب کن و بعد دانشگاه مورد نظر من معرفی میکنم که هم رتبه خوبی داشته باشه و هم هزینه تحصیلی نداشته باشه در مرحله بعد تکلیف خدمت باید روشن بشه
عزیز متاهل که نیستی؟؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام

از طرف دانشگاه روسیه بهم ایمیل زدن که ارسال دعوتنامه ام با مشکل رو به رو شده و به احتمال زیاد تا ترم پیش رو کارهای اداریش طول خواهد کشید . قراره ترم پیش رو از 11 شهریور شروع بشه .
اینجا یه سوالی پیش میاد اونم اینکه در حالت عادی ارسال دعوتنامه چقدر طول میکشه ؟ آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟

ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مشکل تمام دوستانی که چه قصد ادامه تحصیل در خارج دارند چه مهاجرت نداشتن مدرک زبان هست این نمره زبان مانعی شده برای همه البته وقتی از کشور خارج میشید با این موضوع بیشتر درگیر میشید چون افرادی از ملیت های کشورهای اطراف مثل پاکستان افغانستان و هندو ... به راحتی انگلیسی صحبت میکنند و شما هنوز مشکل دارید این براتون بد گرون تموم میشه چون در هرصورت نحوه ارتباط در خارج از ایران چه برای کارکردن چه تحصیل همین زبانی هست که تو ایران هیچ بهایی بهش داده نمیشه !!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا واقعاً ممنون
تا همینجاش سربار خونواده بودم و با این وضعیت دلار خیلی برام مهمه که فاند بگیرم
راستش آمریکا رو که بسیار دوست میداریم و اگر فیزیک ادامه داده بودم حتماً برای آمریکا اقدام می کردم، ولی همونطور که گفتم، چونکه دانشگاهاشون خیلی معتبرن، هم خیلی سخت فاند میدن و هم بعد از فارغ التحصیلی چونکه بازارشون به شدت رقابتیه، خب سخت تر میشه کار پیدا کرد اونم توی رشته های شبه مدیریتی مثل مال من.
نظرتون در مورد سنگاپور چیه؟ مثل اینکه یدونه از دانشگاهاش رنکش زیر 20 هستش. بازار رقابتی برای کار اونجا چطوره؟
راستش اگر کشور خاص دیگه ایی هم مد نظرتون هست بگید لطفاً.

سلام عزیز بله همینطوره دانشگاه های امریکا سخت فاند میدن اما تعداد دانشگاه ها بالاست شما از یه دانشگاه متوسط احتمال شانس گرفتن فاند دارید اگر که واقعن در سطح A باشید
در مورد دانشگا های سنگاپور باید توضیح بدم ابه کشورهای مثل سنگاپور و تایوان هم خوب هستند سنگاپور تو رشته برق قوی هست چون من خودم این رشته هستم سرچ خوبی درموردش زدم دانشگاه ملی سنگاپور با رتبه 40 در جهان یکی از دانشگاه های خوب هست
بازار کارش نمیدونم چطور هست اما هزینه زندگی در شهر سنگاپور حدود 1700 دلار در ماه هست!!!!
به نظر من شما تو اروپا به کشور فنلاند یا اتریش یا حتی المان فکر کن تو امریکا به کانادا و تو اقیانوسیه به استرالیا یا نیوزلند تو صفحات قبل هم نمودار مقایسه این کشورها رو گذاشته بودم

68371800814756892434.jpg

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان

من 18 سالمه ( هنوز مشمول نشدم ) مدرک آیلتس 8 هم دارم . پیش دانشگاهیم هم معدلم خوب بوده .

یه دانشگاه خوب تو اروپا بهم معرفی میکنی واسه دوره کارشناسی ؟ اصلا میتونم برم ؟ هزینه هاش هم زیاد مهم نیس

سلام عزیز
شما مدرکت چیه؟؟؟ریاضی یا تجربی؟؟؟یا انسانی؟؟؟هدفت از تحصیل تو خارج چیه؟؟؟ برات پذیرش 100 درصد مهمتره یا رتبه دانشگاه؟؟؟؟
تونستن میتونی بری اگه قبل مشمولی بتونی پذیرش بگیری کارت راحتره
لطفن به این سوالات پاسخ بده عزیز

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام

از طرف دانشگاه روسیه بهم ایمیل زدن که ارسال دعوتنامه ام با مشکل رو به رو شده و به احتمال زیاد تا ترم پیش رو کارهای اداریش طول خواهد کشید . قراره ترم پیش رو از 11 شهریور شروع بشه .
اینجا یه سوالی پیش میاد اونم اینکه در حالت عادی ارسال دعوتنامه چقدر طول میکشه ؟ آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟

ممنون

منظورتون همون نامه ای گذروندن چند واحد زبان و واحد های پیش هست؟؟!!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خواهشن اگه دوستی پذیرش جدیدن گرفته اینجا اعلام کنه و به بقیه دوستان هم کمک کنه اگر نامه ارز دانشجویی هم جدیدن گرفتید برای کسایی که جدیدن پذیرش گرفتن لطفن اعلام کنید تا مشخص بشه وزارت علوم به جدیدا هم ارز اختصاص میده !!!!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
منظورتون همون نامه ای گذروندن چند واحد زبان و واحد های پیش هست؟؟!!!

منظورم ارسال دعوتنامه جهت اخذ ویزا هست . واقعیتش برام کارشون خیلی تعجب آوره ارسال دعوتمامه رو الان چند هفته است طولش دادن این مورد عادیه ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
منظورم ارسال دعوتنامه جهت اخذ ویزا هست . واقعیتش برام کارشون خیلی تعجب آوره ارسال دعوتمامه رو الان چند هفته است طولش دادن این مورد عادیه ؟

عادی که نیست اما بهتره با دانشگاه صحبت کنی ببینی مشکل چیه؟؟؟!!!!

عزیز یکی از دوستان اونجاست میتونه خیلی بهتر کمک کنه میخوای ای دیشو بدم شایدم تو همون دانشگاه بود تونست بره برات بپرسه!؟؟؟؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

عزیز یکی از دوستان اونجاست میتونه خیلی بهتر کمک کنه میخوای ای دیشو بدم شایدم تو همون دانشگاه بود تونست بره برات بپرسه!؟؟؟؟

آره به نظر خودمم عادی نیست خیلی کشش دادن
ممنون از لطفتون ولی خودم با استادم که خود ایشون برام پذیرش گرفتن ارتباط مستقیم دارم ولی خود ایشون از این مشکل اضهار بی اطلاعی میکنه متاسفانه مثل اینکه روال اداری در روسیه مثل ایران خیلی طولانیه
ممنونم ازتون
13182831101.gif

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609

اقا حامد وقت ثبت نام گرین کارت تا کی هست؟ یه کم توضیح میدین؟

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام عزیز
شما مدرکت چیه؟؟؟ریاضی یا تجربی؟؟؟یا انسانی؟؟؟هدفت از تحصیل تو خارج چیه؟؟؟ برات پذیرش 100 درصد مهمتره یا رتبه دانشگاه؟؟؟؟
تونستن میتونی بری اگه قبل مشمولی بتونی پذیرش بگیری کارت راحتره
لطفن به این سوالات پاسخ بده عزیز

سلام مجدد عزیز

دیپلمم ریاضیه - میخوام یه کشور خوب مهندسی مکانیک یا نرم افزار بخونم .

هزینه هاشم بهم بگو .

مرسی

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام عزیز به انجمن پرشین تولز خوش اومدید

به نظر من شما میتونی برای کشور هایی مثل فنلاند و آلمان و نروژ و.. برنامه ریزی کنید چون هنوز بعضی از دانشگاه های این کشورها رایگان هستند منتها از راه تحصیلی اقدام کن با ویزای تحصیلی برو و بعدش یه مدتی که موندی تصمیم بگیر که میخوای تو اون کشور بمونی یا نه چون با پیدا کردن کار وپرداخت مالیات میتونینوع ویزا عوض کنی و موندگار بشی بهترین راه هست میدونی اون راه پناهندگی که شاید خیلی ها توصیه میکنند بدترین راه ممکنه اون راه اخرین راه برای آدم هایی که نمیتونند از راه های دیگه اقامت بگیرند من هم پیشنهادم از طریق تحصیلی هست به شما
در مرحله اول شما باید نمره زبان بگیری اینجور که گفتی مدرک مستر نداری؟؟؟درسته؟؟؟اگه اینطوره برای مستر تو یکی از دانشگاه های اون کشور اقدام کن البته شما کشور مورد نظر اول انتخاب کن و بعد دانشگاه مورد نظر من معرفی میکنم که هم رتبه خوبی داشته باشه و هم هزینه تحصیلی نداشته باشه در مرحله بعد تکلیف خدمت باید روشن بشه
عزیز متاهل که نیستی؟؟

سلام و ممنون از توجه شما
آره مدرک مستر ندارم و کلا علاقه دارم از همون مقطع هم اونجا شروع کنم . سوالم اینه که بین این کشور ها با توجه به رشته من کدومشون بازار کار بهتری داره و کلا از نظر مسائل اقتصادی و شرایط زندگی و پارامترهایی مثل بیکاری وضعیت بهتری داره ؟ در ضمن شما توی سوالات قبلی گفته بودین که این کشورها به مدرک قبولی کنکور سراسری نیاز دارن آیا همچین مدرکی هم برای من که لیسانس دارم باز هم می خوان یا نه ؟ اگه آره قبولی ارشد آزادم که برای 3 سال پیش هست قابل قبوله ؟ همچنین اصلا لازمه به این قضیه اونجا و یا توی مراحل مهاجرت و پذیرش اشاره کنم ؟ آیا نمره ها و درس هایی که اینجا پاس کردم واسه ارشد اونجا قابل تبدیل هست یا نه ؟ راستی برای مستر باز هم لازمه زبان کشور مقصد رو از قبل یاد بگیرم و براش مدرک داشته باشم یا فقط با مدرک زبان انگلیسی کافیه ؟ راستی در حال حاضر مجردم ولی نامزد دارم و اونم می خواد با من بیاد ایشون هم می خواد تحصیلی اقدام کنه و هر دو توی یه محل بریم . حالا با این شرایط بالا به خصوص بحث بازار کار رشته عمران کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنید ؟

alibil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درس خون باشی همینجا میخونی . البته نظر من بودا

کتی

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

میخواستم در مورد تحصیل در آلمان و فرانسه و انگلیس در مورد رشته های معماری و پزشکی بدونم.

آیا تسلط داشتن به چند زبان برای پذیرش کمک میکنه؟؟؟؟
در مورد قیمت خونه توی پاریس توضیح میدید؟؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اقا حامد وقت ثبت نام گرین کارت تا کی هست؟ یه کم توضیح میدین؟

عزیز تو اکتبر شروع میشه
توضیح ببینید من تو تاپیک های دیگه هم توضیح دادم دوستان عزیزان لاتاری به این راحتی ها که فکر میکنید نیست ببنید یه سری شرایط اولیه داره که همه کسانی که ثبت نام میکنند باید داشته باشند مثلن حداقل مدرک دیپلم داشته باشید یا ملیت یکی از کشورهایی که اجازه ثبت نام دارند داشته باشیدو...

حالا ثبت نام کردید اسمتون جزئ 100 هزار نفر در اومد این تازه اول راه هست چون از این 100 هزار 50 هزاتاش اوکی میشه حتی به بعضی هاشون هم وقت نمیرسه اگه کیس نامبر بالا داشته باشید حتی ممکنه به وقت مصاحبه هم نرسید!!!
در مرحله دوم هم یه سری شرایط باید داشته باشید اگر مشکل خدمت دارید اگر سرمایه اولیه برای موندن حداقل 1 سال در امریکا ندارید اقدام نکنید چون 3 سال پشت سر هم باید بموندی تا گرین کارت بتونید به سیتیزنی تبدیل کنید وگرنه گرین کارت ازتون میگیرد بعد 5 سال و تمام هزینه ها و تلاش ها بی فایده میشه و تایید مالی میخواد اگه پس انداز ندارید نمیتونید باید اسپانسر داشته باشید اگه ندارید خواهشن اقدام نکنید اگر بیماری های خاص دارید نکنید بخدا رد میشید اگر تو ارگان های وابسته به **** و.. نکنید رد گیر میدند ممکنه رد کنند اگه پست ها حساس باشه اگر واقعن قصد مهاجرت دارید اقدام کنید اگر شرایط ندارید ثبت نام نکنید شانس از کسانی که میتونند برند نگیرید به خدا تو مرحله دوم رد میکنند فقط هزینه زیاد و حسرتش براتون میمونه

تمام موارد بالا باعث رد شدن شما خواهد شد

بالا