• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام مجدد عزیز

دیپلمم ریاضیه - میخوام یه کشور خوب مهندسی مکانیک یا نرم افزار بخونم .

هزینه هاشم بهم بگو .

مرسی

سلام عزیز اگه رنک دانشگاه برات مهم نیست میتونی با هزینه کمتر مثلن سالانه حدود 12 تا 15 میلیون تو دانشگاه های ایتالیا بخونی راحت هم پذیرش میدن دردسر چندانی هم نداره یه سری مدارک که اگه خواستی میگم اماده کنی رنک این دانشگاها بین 200 تا 400 در جهان هست!!

اگه رنک برات مهم تو دانشگاهای سوئد فنلاند المان یا حتی کانادا هم میتونی تحصیل کنی البته تو این کشورها هنوز بعضی از دانشگاه ها رایگان هست مثلن فنلاند یا المان هنوز دانشگاه رایگان داره!!!
دانشگاه های برتر سوئد هم یه چیز حدود 10 تا 17 هزار دلار هزینه تحصیل برات در میاد اما رتبه های زیر 100 دارند تو دنیا!!!
دانشگاه های کانادا هم سالانه برات 20 تا 30 هزار تا با هزینه زندگی میندازه

متاسفانه با دلار آزاد واقعن نمیدونم چیکار باید کرد شما حتمن باید ارز دانشجویی بگیری برای اون کشورها

سوالی بود در خدمتم

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام عزیز اگه رنک دانشگاه برات مهم نیست میتونی با هزینه کمتر مثلن سالانه حدود 12 تا 15 میلیون تو دانشگاه های ایتالیا بخونی راحت هم پذیرش میدن دردسر چندانی هم نداره یه سری مدارک که اگه خواستی میگم اماده کنی رنک این دانشگاها بین 200 تا 400 در جهان هست!!
سوالی بود در خدمتم

اگر برات مقدوره لیست چند تا دانشگاه و هزینه های زندگی تو ایتالیا رو بهم بده . تا 13-14 تومن باشه احتمالا قبل از مشمول شدن برم .

ضمنا : :-*

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585

اگه رنک برات مهم تو دانشگاهای سوئد فنلاند المان یا حتی کانادا هم میتونی تحصیل کنی البته تو این کشورها هنوز بعضی از دانشگاه ها رایگان هست مثلن فنلاند یا المان هنوز دانشگاه رایگان داره!!!
دانشگاه های برتر سوئد هم یه چیز حدود 10 تا 17 هزار دلار هزینه تحصیل برات در میاد اما رتبه های زیر 100 دارند تو دنیا!!!
دانشگاه های کانادا هم سالانه برات 20 تا 30 هزار تا با هزینه زندگی میندازه

متاسفانه با دلار آزاد واقعن نمیدونم چیکار باید کرد شما حتمن باید ارز دانشجویی بگیری برای اون کشورها

سوالی بود در خدمتم
زبان تدریس تو این دانشگاه ها زبان همون ملیت هست ؟ یا انگلیسی ؟
و بعد به طور کلی برای تحصیل حداقل سطح زبان چی هست ؟
نحوه پذیرش دانشجو با مدرک کارشناسی چطور هست کلا ؟

یه توضیح مختصری اگه بدی ممنون میشم .

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درس خون باشی همینجا میخونی . البته نظر من بودا

طرف صحبت بنده مدیر این سایته نه شما دوست گرامی! درثانی اگه پیگیر مطالب باشین هدف مهاجرته نه درس، در خصوص درس خون بودن یا نبودن هم بدون اطلاع از شرایط و دلیل مشکل پیش اومده، بهتره نظراتتون رو در خصوص مسائل خودتون بکار ببرین!

shaghayegh62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش میکنم عزیز

والا فنلاند بیشتر دانشگاه هاش رایگان هست و المان هم هنوز رایگان هست ایتالیا هم ترمی حدود 1400 دلار درمیاد برات اما سوئد از سال 2011 بیشتر دانشگاه هاش پولی شد که هزینه تحصیلش سالی از 13000 تا هست تا به 25000 بستگی به رتبه و رنک دانشگاه داره البته هنوز 1 2 از دانشگاه هاش رایگان هست

بله همه موارد فوق نمره زبان میخواد و دانشگاه ها از مقطع مستر به بعد به زبان انگلیسی هم تدریس میشوند
به نظر من تو مقطع دکترا ادامه بده یا مقطع مستر عوض کن اگه میخوای عوض کنی در ضمن تو مقطع دکترا بخوای اقدام کنی احتمال اینکه فاند هم قبل تحصیل یا در حین تحصیل بگیری بیشتره راستی دانشگاه های دانمارک دیدم متاسفانه هزینه تحصیلی از 15000 تا 23000 تا بود

سوالی بود در خدمتم

با تشکر، ممنون میشم اگر موسسه یا شخصی رو معرفی کنین که در خصوص شرایط بین چند گزینه موجود بیشتر راهنمایی کنه و مشاوره بده که زودتر تصمیم گیری و اقدام کنم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و ممنون از توجه شما
آره مدرک مستر ندارم و کلا علاقه دارم از همون مقطع هم اونجا شروع کنم . سوالم اینه که بین این کشور ها با توجه به رشته من کدومشون بازار کار بهتری داره و کلا از نظر مسائل اقتصادی و شرایط زندگی و پارامترهایی مثل بیکاری وضعیت بهتری داره ؟ در ضمن شما توی سوالات قبلی گفته بودین که این کشورها به مدرک قبولی کنکور سراسری نیاز دارن آیا همچین مدرکی هم برای من که لیسانس دارم باز هم می خوان یا نه ؟ اگه آره قبولی ارشد آزادم که برای 3 سال پیش هست قابل قبوله ؟ همچنین اصلا لازمه به این قضیه اونجا و یا توی مراحل مهاجرت و پذیرش اشاره کنم ؟ آیا نمره ها و درس هایی که اینجا پاس کردم واسه ارشد اونجا قابل تبدیل هست یا نه ؟ راستی برای مستر باز هم لازمه زبان کشور مقصد رو از قبل یاد بگیرم و براش مدرک داشته باشم یا فقط با مدرک زبان انگلیسی کافیه ؟ راستی در حال حاضر مجردم ولی نامزد دارم و اونم می خواد با من بیاد ایشون هم می خواد تحصیلی اقدام کنه و هر دو توی یه محل بریم . حالا با این شرایط بالا به خصوص بحث بازار کار رشته عمران کدوم کشور ها رو پیشنهاد میکنید ؟

سلام عزیز خواهش میکنم

کلن بدونید کشورهای که جمعیت کمتری مثل سوئد فنلاند و... (کشورهای اسکاندیناوی) دارند رفاه بالاتر هست سطح زندگی خوبه چون این کشورها جمعیت کمی دارند درحال جذب جمعیت جوان مهاجر هستند از نظر مسائل اجتماعی و.... هم تو نمودار زیر خودتون میتونید مقایسه کنید

85362801339150304413.jpg

بله یه سری از این کشورها تو مدارک اولیه قبولی در کنکور ایران تو مقطعی که میخواد تو اون کشور بگیرید نیاز دارید مثلن اگه برای فوق میخوای پذیرش بگیرید باید تو فوق اینجا هم رتبه بیاری اون قبولی یکم از مدت زمانش میگذره البته من جایی ندیدم که مدت زمان داده باشند قبول میکنند
رفیق اینو بدون مدارک شما کلن ارزیابی میشه و بعضی از درس ها از نظر اون ها بی معناست مثلن معارف!!!این درس خوب ندارند قبول نمیکنند و بعضی از درس ها هم که نمرات پایین دارید یا تعداد واحد هاش کم و زیاد هست ممکنه قبول نکنند شما بهتره نمراتی که پاس کردی با خودت ببری بعد پذیرش به اموزش دانشگاه مراجعه کنی و بگی این واحد هارو پاس کردی
بیشتر کشورها تو مقطع ارشد (مستر) به دو زبان تدریس میشن هم انگلیسی هم زبون کشور خودشون نگران نباشید چون نمره زبان داشته باشید مشکلی نخواهید داشت نیاز نیست زبان اون کشور بدونید دونستن زبان کشور تو مرحلی لازم میشه که شما بخوای تو اون کشور کار کنی اون موقع هست که احتمالن مجبور بشید کمی از زبون اون کشور برای ارتباط بدونید

شما و همسرتون بهتره درست فکر کنید در مورد ایندتون اگه تنها بودید ریسک پذیر تر بودید ولی با این وضعیت باید ریسک کمتری انجام بدین
بهتره به فنلاند فکر کنی اگر که با آب و هواش مشکلی ندارید یا به آلمان توبرای فنلاند اگه اقدام کنی اون داستان قبولی در کنکور کنسل میشه!!
سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام

میخواستم در مورد تحصیل در آلمان و فرانسه و انگلیس در مورد رشته های معماری و پزشکی بدونم.

آیا تسلط داشتن به چند زبان برای پذیرش کمک میکنه؟؟؟؟
در مورد قیمت خونه توی پاریس توضیح میدید؟؟؟؟

سلام عزیز
در مورد المان باید توضیح بدم هنوز برخی از دانشگاه هاش رایگان هست هزینه ای نداره تو صفحات قبل هم دانشگاه هاشو معرفی کردم چه رایگان چه پولی و هم هزینه زندگی ولی متوسط هزینه زندگی در شهرهای این کشور یه چیز حدود 1200 دلاره!!!
فرانسه هم همینطوره با این تفاوت که هزینه تحصیل تو پاریس بسیار بالاست یه چیز حدود 2000 دلار هست متاسفانه با این دلار باید حسابی هزینه کنی متاسفانه بالاست هزینه خونه هم 600 یورو در ماه هزینه خونه باید بدی + 100 200 یورو هم در ماه هزینه زندگی
در مورد انگلیس هم هزینه تحصیل بالاست هم هزینه زندگی اگه هزینه زیادی نمیخوای بکنی اصلن به انگلیس فکر نکن

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگر برات مقدوره لیست چند تا دانشگاه و هزینه های زندگی تو ایتالیا رو بهم بده . تا 13-14 تومن باشه احتمالا قبل از مشمول شدن برم .

ضمنا : :-*

ایتالیا 14 دانشگاه مطرح داره که من 6 تا نام میبرم

1-دانشگاه میلان
هزینه تحصیل تو این دانشگاه حدود 2000 دلار هست در سال رتبه این دانشگاه 228 در شهر میلان قرار گرفته هزینه زندگی تو میلان حدود 700 دلار در ماه میباشد

ادرس سایت

www.unimi.it

2-دانشگاه bicocca

هزینه تحصیل تو این دانشگاه حدود 3000 دلار هست در سال رتبه این دانشگاه 228 در شهر میلان قرار گرفته هزینه زندگی تو میلان حدود 700 دلار در ماه میباشد

ادرس سایت این دانشگاه
www.unimib.it

3-دانشگاه بولونیا

هزینه تحصیل تو این دانشگاه حدود 2200 دلار در سال میباشد که در شهر بولونیا قرار گرفته هزینه زندگی حدود میانگین حدود 500 دلار در ماه میباشد

ادرس سایت دانشگاه

www.eng.unibo.it

4-دانشگاهpadau

این داشنگاه با رتبه 284 در شهر padua قرار گرفته هزینه تحصیل در سال 2000 دلار و هزینه زندگی حدود 550 دلار درماه میباشد

ادرس سایت

www.unipd.it

5-هزینه روم

این دانشگاه با رتبه 324 جهان در شهر رم قرار گرفته هزینه تحصیل حدود 1000 دلار و هزینه زندگی تو این شهر حدود 600 دلار در ماه هست

ادرس سایت دانشگاه

www.uniroma1.it

6-دانشگاه پلی تکتنیک تورین

این دانشگاه با رتبه 389 در شهر تورینو قرار گرفته هزینه تحصیل حدود 1600 دلار و هزینه زندگی حدود 600 دلار در ماه میباشد

ادرس سایت

www.polito.it

اینم بگم پذیرش گرفتن از دانشگاه های ایتایل نسبتن راحت هست من خودم از 2 تا دانشگاه ایتالیا پذیرش گرفتم مدارک اولیه و .. هم اگر خواستی توضیح میدم

سوالی بود در خدمتم

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
زبان تدریس تو این دانشگاه ها زبان همون ملیت هست ؟ یا انگلیسی ؟
و بعد به طور کلی برای تحصیل حداقل سطح زبان چی هست ؟
نحوه پذیرش دانشجو با مدرک کارشناسی چطور هست کلا ؟

یه توضیح مختصری اگه بدی ممنون میشم .

زبان تدریس تو مقطع ارشد اکثرن انگلیسی هست و تو مقطع لیسانس هم بیشتر به زبان همون کشور هست البته رشته هایی هم هست که به زبون انگلیسی تدریس بشوند اما زیاد نیست مثل ارشد چون ارشد هم به زبون انگلیسی هم زبون کشور تدریس میشه
برای لیسانس حداقل باید ایلتس 6 داشته باشید برای مستر هم 6.5 به بالا البته منظورم اکادمیک هست!!!
با مدرک کارشناسی منظورتون این هست که لیسانس داشته باشید یا برای لیسانس اقدام کنید؟؟کدوم؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
طرف صحبت بنده مدیر این سایته نه شما دوست گرامی! درثانی اگه پیگیر مطالب باشین هدف مهاجرته نه درس، در خصوص درس خون بودن یا نبودن هم بدون اطلاع از شرایط و دلیل مشکل پیش اومده، بهتره نظراتتون رو در خصوص مسائل خودتون بکار ببرین!

ناراحت نشو عزیز

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
زبان تدریس تو مقطع ارشد اکثرن انگلیسی هست و تو مقطع لیسانس هم بیشتر به زبان همون کشور هست البته رشته هایی هم هست که به زبون انگلیسی تدریس بشوند اما زیاد نیست مثل ارشد چون ارشد هم به زبون انگلیسی هم زبون کشور تدریس میشه
برای لیسانس حداقل باید ایلتس 6 داشته باشید برای مستر هم 6.5 به بالا البته منظورم اکادمیک هست!!!
با مدرک کارشناسی منظورتون این هست که لیسانس داشته باشید یا برای لیسانس اقدام کنید؟؟کدوم؟؟
یعنی لیسانس داشته باشم و بخوام ادامش رو بگذرونم .
ممنون بابت توضیحات . غیر از زبان شرایط دیگه پذیرش چیه ؟ شما خودت چه کشوری رو پیشنهاد می کنی ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
یعنی لیسانس داشته باشم و بخوام ادامش رو بگذرونم .
ممنون بابت توضیحات . غیر از زبان شرایط دیگه پذیرش چیه ؟ شما خودت چه کشوری رو پیشنهاد می کنی ؟

اگه لیسانس داری بهتره برای مستر اقدام کنی
بستگی به کشور و دانشگاه داره اما عمومن بیشتر کشورها شرایط دیگشون داشتن حداقل معدل و داشتن تایید مالی +داشتن SOP خوب + داشتن C.V +داشتن توصیه نامه و.... التبه داشتن سابقه کاری هم بد نیست

من یشنهاد دادم تو صفحه قبل حالا یه سوال دیگه شما میتونی سالی 20000 تا 30000 دلار هزینه کنی؟؟؟

rabdevali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام از این تاپیک فوق العاده و اطلاعات بی نظیرتون ممنونم.
من 19 سالمه و کنکور دادم امسال رتبه ها هم اومده از پارسال برنامه داشتم که برم آلمان که الان دیگه جدی شده.
با تحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم برای دانشگاه گوته فرانکفورت اقدام کنم چون در رشته پزشکی رتبه 60-70 جهانی رو داره. می خواستم در مورد هزینه دانشگاه هزینه زندگی توی فرانکفورت اطلاعات بهم بدین. یکی از فامیلامون هم تو زاربروکن زندگی می کنه که تا فرانکفرت مسافتش کمه. بهتره ایشون برای اپلایم اقدام کنه یا از سایت دانشگاه از طریق شرکت هایی که پذیرش می گیرن اقدام کنم؟. شرایط کار و در آمد توی فرانکفورت چجوریه؟ و اینکه ایا دانشگاه به دانشجو های خارجی فاند میده یا نه؟ و اگه آره شرایط و مبلغش چجوری هست؟.
برای پزشکی می خوام اقدام کنم. و بهم بگین چقدر این پروسه زمان می بره. خیلی ممنون

کتی

Registered User
لایک‌ها
3
از پاسختون ممنون.

1200دلار برا یک سال زندگی تو آلمان؟؟؟؟
2000دلار برای یک سال تحصیل در فرانسه؟؟؟؟
میشه بگین کدوم صفحه اسم دانشگاه ها رو گفتید؟؟؟؟
و یک سوال دیگر دانشجو های چه رشته(هایی) استرالیا راحت تر بهشون ویزای تحصیلی میده؟؟؟

و جواب سوالمو ندادین:آیا تسلط داشتن به چند زبان کمک میکنه؟؟؟؟

خیلی متشکرم.

Last edited:

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از پاسختون ممنون.

و یک سوال دیگر دانشجو های چه رشته(هایی) استرالیا راحت تر بهشون ویزای تحصیلی میده؟؟؟

خیلی متشکرم.
با 1200 دلار در عرض یک سال تو هند هم نمیتونی زندگی کنی اون وقت تو آلمان بشه زندگی کرد!!! خیر هزینه ها برای یک ماه هست تازه اونم با صرفه جویی وگرنه اگر بخواید خوب بخورید و خوب بپوشید باید بالای 2000 دلار خرج کرد
تسلط داشتن به چند زبان هم هیچ کمکی نمیکنه فقط باید حداقل های اون دانشگاه رو داشته باشید که مثلا آیلس حداقل 6 میخوان وگرنه شما هزار تا مدرک بیاری که فرانسه و ایتالیایی و روسی و چینی و .... بلدی هیچ کمکی نمیکنه چون اونا کاری به زبان های دیگه ندارن فقط به زبانی که توی دانشگاه تدریس میکنن کار دارن , فقط باید سابقه تحصیلیتون خوب باشه
ویزا هم ربطی نداره به رشته تحصیلی برای همه رشته ها یکسانه و ممکنه ویزا بدن ممکنه هم ندن!!! ولی تو رشته های نظامی و هوا فضا خیلی سخت پذیرش میدن اگر هم بدن به احتمال قوی ویزا نمیدن دلیلش هم معلومه

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
اگه لیسانس داری بهتره برای مستر اقدام کنی
بستگی به کشور و دانشگاه داره اما عمومن بیشتر کشورها شرایط دیگشون داشتن حداقل معدل و داشتن تایید مالی +داشتن SOP خوب + داشتن C.V +داشتن توصیه نامه و.... التبه داشتن سابقه کاری هم بد نیست

من یشنهاد دادم تو صفحه قبل حالا یه سوال دیگه شما میتونی سالی 20000 تا 30000 دلار هزینه کنی؟؟؟
حداقل معدل امتیازی هست یا کلا بیخیال یه عده از یه معدل به پایین تر میشن ؟ چون خب میانگین رشته من تو دانشکده حدود 13 هست و معدل من هم به همین نسبت !
از شدن که میشه ولی خب خیلی مشتاقم هزینه کمتری بشه ! چون خیلی زیاده به خصوص با این وضع دلار

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام
به نظرم در حال حاضر معیار اصلی گرفتن پذیرش داشتن مدرک زبان هست که بر اساس تجربه خودم یکی از معیارهای اصلیه . متاسفانه همین مورد باعث شد منو از لیست پذیرش های دانشگاه کانادا حذف کنن و این طوری که به نظر میاد دانشگاه روسیه هم به همین دلیل برای بنده دعوتنامه ارسال نمیکنه . دانشگاه کانادا شرط گرفتن پذیرش رو داشتن حداقل مدرک IELTS عنوان کرد . شرایط معدل و توصیه نامه و ... در رده های بعدیه . خود من بیشتر شرایطم در سطح خوبی بود ولی فقط مدرک زبان نداشتم
اگر مدرک زبان داشته باشید نصف راه رو رفتید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام از این تاپیک فوق العاده و اطلاعات بی نظیرتون ممنونم.
من 19 سالمه و کنکور دادم امسال رتبه ها هم اومده از پارسال برنامه داشتم که برم آلمان که الان دیگه جدی شده.
با تحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم برای دانشگاه گوته فرانکفورت اقدام کنم چون در رشته پزشکی رتبه 60-70 جهانی رو داره. می خواستم در مورد هزینه دانشگاه هزینه زندگی توی فرانکفورت اطلاعات بهم بدین. یکی از فامیلامون هم تو زاربروکن زندگی می کنه که تا فرانکفرت مسافتش کمه. بهتره ایشون برای اپلایم اقدام کنه یا از سایت دانشگاه از طریق شرکت هایی که پذیرش می گیرن اقدام کنم؟. شرایط کار و در آمد توی فرانکفورت چجوریه؟ و اینکه ایا دانشگاه به دانشجو های خارجی فاند میده یا نه؟ و اگه آره شرایط و مبلغش چجوری هست؟.
برای پزشکی می خوام اقدام کنم. و بهم بگین چقدر این پروسه زمان می بره. خیلی ممنون

سلام عزیز خواهش میکنم

دانشگاه گوته با رتبه کلی 181 در شهر فرانکفورت قرار گرفته شده است هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی والمانی رایگان هست هنوز پولی نشده البته میگم رایگان هست بیمه +هزینه های متفرقه کتاب و... در نظر نگرفتم وگرنه یه 300 دلاری برای اونا باید کنار بذاری بستگی به دانشگاه داره

هزینه زندگی تو شهر فرانفورت در ماه میانگین 650 دلار هست یه توضیحی در مورد هزینه زندگی بدم اینکه این هزینه واقعن به خود شما بستگی داره شما میتونی دست بالا هم بگیری 1000 دلار در ماه هم خرج کنی میتونی تو خوابگاه باشی 400 دلار خرج کنی و...
این شخصی هست
رفیق هزینه برای درخواست پذیرش از دانشگاه 68 یورو هست

http://intl-applications.uni-frankfurt.de/admission/index.html

بهتره خودتون یا فامیلتون براتون پذیرش بگیرند این موسسات همون کاری که خودتون میتونید انجام بدین انجام میدن پول اضافه هم میگیرن!!!
فاند که تو مقطع لیسانس دیگه بعید میدم جایی بده شما برای گرفتن کمک هزینه از دانشگاه حداقل برای سال اول نمیتونی به فکر باشی
پروسه زمانی اگه از ددلاینش نگذشته باشه نهایتن 3 ماه البته باید تمام مدارکت اماده باشه نه اینکه از الان بخوای بری برای جور کردن مدارک!!! اگه اینجوری باشه که عقب میوفته

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
از پاسختون ممنون.

خیلی متشکرم.

خواهش میکنم عزیز

نه عزیز هزینه زندگی در ماه گفتم نه در سال!!!

درسته بعضی از دانشگاه ها در فرانسه رایگان هست هزینه زندگی در شهر پاریس 1000 دلار به بالا

درضمن بهترین دانشگاه پل تکنیک Ecole در شهر پاریس با رتبه 39 در جها و 31 در اروپا

هزینه تحصیل در ان دانشگاه تو یه سال حدود 8000 دلاره!!!!

دانشگاه Ecole Normale با رتبه 42 (دولتی) در شهر پاریس

هزینه تحصیل در این دانشگاه 300 دلاره

دانگاه ENS de lyon در شهر لیون رتبه دانشگاه100

هزینه تحصیل سالانه500 دلار

هزینه زندگی بالای 1000 دلاره
دوستان برای ادامه تحصیل در فرانسه حتمن باید زبان فرانسه بدونین این فرانسوی ها به دونستن زبان فرانسه خیلی اهمیت میدن

آب و هوا فرانسه در زمستان ملایم و تابستان خنک هست در حقیقت هر 4 فصل داره

در ضمن بعد فارغ التحصیل 6 ماه وقت دارید کاری در زمینه رشتت پیدا کنی که حقوقش 1.5 برابره حداقل دستمزد باشه اقامت دائم گرفتید

دانشگاه محدودیت نمیذاره برای پذیرش گرفتن پذیرش بیشتر مربوط به شرایط خود شما هست (معدل+نمره زبان و...)

اگر سوالی در زمینه دانشگاه ها و رتبه هاشون دارید لطفا مطرح کنید

بالا