• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

moein_tania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز.

من تازه عضو این سایت شدم و دیدم چقدر پرسش و پاسخ های خوبی اینجا انجام شده و شما چقدر خوب راهنمایی فومودید،خواستم منم چند تا راهنمایی بگیرم.

من سال آخر ارشد مهندسی ژنتیکم و میخاستم برای ادامه تحصیل برای آمریکا یا کانادا فول اسکولارشیپ بگیرم.

هنوز دفاع نکردم ولی میخاستم تا دیر نشده زودتر اقدام کنم.موضوع پایان نامه ام عالیه و میتونم 2 تا مقاله خوب ازش دربیارم.

زبانمم در حد خوبه کافیه 1 ماه خوب بخونم تا مدرکمو بگیرم.

من نمیتونم برای هزینه زندگیم زیاد خرج کنم.ولی خیلی دوست دارم دانشگاه خوب تو کانادا یا آمریکا باشه.به نظر شما کدومو میتونم انتخاب کنم؟آمریکا یا کانادا؟

در ضمن استا راهنمای من به من پیشنهاد دانمارک و نروژ رو داده و میتونه برای اونجا ریکامنتم کنه ولی من رویای آمریکا کانادا دارم چون پیشرفتم اونجاست.

پیشنهاد شما چیه؟

با این تفاسیر من به فکر مدرک آیلتس باشم یا تافل؟

جی آر ای چطور؟برای آمریکا ضروریه/

مرسی.

moein_tania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mesle inke private message ro behtar javab midadin.man be khatere javabe shoma bidaram.
mer30.

moein_tania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
na nadaram.man ke shaghel nistam.to iran kodom daneshjoee 10 toman dare?yani hadaghalesh 10 toman bayad dashte basham?
har vaght tonestid javab bedid.man bikhabi zade saram emshab.havasam be saat nabood!

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و ممنون از توضیحات شما
با توجه به این مطالبی که شما فرمودید و تحقیقات خودم نظرم روی کشور های فنلاند ‏‏‏- نروژ- دانمارک و بعد از اون آلمان و فرانسه هست . اگه ممکنه یه سری توضیحات راجع به سه تا کشور اول به من بدید . مشکل آب و هوای فنلاند چیه ؟ اگه میتونید سایتی رو معرفی کنید که بشه اطلاعات درست و مناسبی راجع به فرهنگ و آب و هوا و جامعه و هزینه های زندگی و تحصیل و... این کشور ها به دست آورد . کلا اگه میتونید توضیحات بیشتری راجع به فنلاند به من بدبد ( هم از نطر هزینه های تحصیلی و زندگی - هم از نظر جامعه و آب و هوا و... - و همینطور از نظر شرایط و مشخصات دانشگاه ها ) .
باز هم از لطف و محبت شما سپاس گذارم .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز.

من تازه عضو این سایت شدم و دیدم چقدر پرسش و پاسخ های خوبی اینجا انجام شده و شما چقدر خوب راهنمایی فومودید،خواستم منم چند تا راهنمایی بگیرم.

من سال آخر ارشد مهندسی ژنتیکم و میخاستم برای ادامه تحصیل برای آمریکا یا کانادا فول اسکولارشیپ بگیرم.

هنوز دفاع نکردم ولی میخاستم تا دیر نشده زودتر اقدام کنم.موضوع پایان نامه ام عالیه و میتونم 2 تا مقاله خوب ازش دربیارم.

زبانمم در حد خوبه کافیه 1 ماه خوب بخونم تا مدرکمو بگیرم.

من نمیتونم برای هزینه زندگیم زیاد خرج کنم.ولی خیلی دوست دارم دانشگاه خوب تو کانادا یا آمریکا باشه.به نظر شما کدومو میتونم انتخاب کنم؟آمریکا یا کانادا؟

در ضمن استا راهنمای من به من پیشنهاد دانمارک و نروژ رو داده و میتونه برای اونجا ریکامنتم کنه ولی من رویای آمریکا کانادا دارم چون پیشرفتم اونجاست.

پیشنهاد شما چیه؟

با این تفاسیر من به فکر مدرک آیلتس باشم یا تافل؟

جی آر ای چطور؟برای آمریکا ضروریه/

مرسی.

سلام دوست عزیز به انجمن پرشین تولز خوش اومدی

شرایط شمارو مطالعه کردم ببخشید یکم دیر جواب دادم
شما باید هم برای دانشگاه های کانادا و امریکا و هم دانشگاه های که استاداتون پیشنهاد دادن همزمان اقدام کنید چون به فرض اینکه اگر نتونستید از دانشگاه های امریکا پذیرش با بورس بگیرید اون دانشگاه های اروپایی از دست نداده باشید و اگر بتونید از یکی از دانشگاه های امریکا که مشکل بر طرف شده ببینید دوست عزیز به نظرم شما ایتلس هم میتونی امتحان بدی چون بیشتر دانشگاه های امریکا من دیدم که قبول دارند فرقش اینکه نمره ایلتس تو دانشگاه های امریکایی یکم بیشتر بود!!! امتحان GRE هم باید بدی برای دانشگاه های امریکایی
بعد گرفتن نمره زبان باید دنبال دانشگاه بری وبا استاد های اون دانشگاه ها ارتباط برقرار کنی البته مدارکتم باید اماده باشه نحوه ارتباط با استاد ها اون طرف هم که بلدی لازم نیست بگم؟؟؟

سوالی بود در خدمتم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
منم يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم

ليسانس تكنولوژي نرم افزار دارم الان چندين ساله گرافيستم

فقط مي خوام از ايران برم از لحاظ مادي نهايت ميتونم ٤٠ تومن بدون خراب كردن پل هاي اينجا با خودم ببرم
راهي هست براي رفتن به يه كشور به درد بخور به بهانه ادامه تحصيل
زبانم اصلا خوب نيست بيشترين مشكلم زبانه شنيده بودم برخي دانشگاه ها مثل هند توي يكي دو ترم نهايت زبان را در حد ٣ سال كار توي ايران جلو ميبرند

يكم راهنماييم ميكنيد

ببخشيد اگر سوالم در تاپيك غير مرتبطه

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام و ممنون از توضیحات شما
با توجه به این مطالبی که شما فرمودید و تحقیقات خودم نظرم روی کشور های فنلاند ‏‏‏- نروژ- دانمارک و بعد از اون آلمان و فرانسه هست . اگه ممکنه یه سری توضیحات راجع به سه تا کشور اول به من بدید . مشکل آب و هوای فنلاند چیه ؟ اگه میتونید سایتی رو معرفی کنید که بشه اطلاعات درست و مناسبی راجع به فرهنگ و آب و هوا و جامعه و هزینه های زندگی و تحصیل و... این کشور ها به دست آورد . کلا اگه میتونید توضیحات بیشتری راجع به فنلاند به من بدبد ( هم از نطر هزینه های تحصیلی و زندگی - هم از نظر جامعه و آب و هوا و... - و همینطور از نظر شرایط و مشخصات دانشگاه ها ) .
باز هم از لطف و محبت شما سپاس گذارم .

سلام
خواهش میکنم
فرهاد جان به نظرم دانمارک رو دانشجوییش رو بزار کنار ! + اینکه برای دانمارک میتونی اقدام کنی و غیر دانشجویی بری ! گرین کارت 3 ساله میده و بعدش هم اگر کار داشته باشی میتونی تمدید کنی
والا من خیلی اصلاعاتی ندارم در مورد این کشورا ! اما مهم ترین نکته کشورهای اسکاندیناوی اینه که فوقالعاده سردن + به شدت ازادی های مدنی براشون مهمه و بهش احترام میگزارن و سطح فرهنگی بسیار بالایی دارن ! البته هزینه زندگی هم نسبت به جنوب اروپا گرونتره !
اپلای ابرود رو مطالعه کنید اطلاعات خوبی در مورد فرهنگ و زبان و اب و هوای کشورها توش هست !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست عزیز فنلاند آب و هوای زیاد جالبی نداره مخصوصن برای ما ایرانی ها ممکنه یکم سخت باشه البته بازم به روحیات شما بستگی داره

شمال فلاند در تابستان به مدت 2 ماه افتاب غروب نمیکنه و در زمستان به مدت 3 ماه هم طلوع نمیکنه!!!!شرایطسختی داره

بیشتر مردم در جنوب فنلاند زندگی میکنند و شهرهای مهمش هم هلسینکی اسپو وانتا تورکو هست زبان این کشور سوئدی و فنلادی هست البته ملیت های دیگه هم وجود دارند اما اکثریت به این زبان ها حرف میزنند

این سایت به شما کمک میکنه تا بهتر بتونید تو این کشور پذیرش بگیرید

Study In Finland - How to apply?

دانشگاه helsinki یکی از بهترین دانشگاه های فنلاند هست که در شهر helsinki قرار گرفته با رتبه 91 جهان !!!
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی هم ماهانه حدود 1300 دلاره

Helsinki.fi

دانشگاه دوم دانشگاه Aalto که در شهر helsinki با رتبه 303 جهان قرار گرفته
هزینه تحصیل 11000 دلار در سال هست
هزینه زندگی هم حدودن 1300 دلار

Aalto-yliopisto - Aalto-yliopisto
دانشگاه سوم Tampere که در شهر tampere با رتبه 303 قرار گرفته
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1100 دلار در ماه

Tampereen yliopisto

مختصری از دانشگاه ها براتون گذاشتم اگر سوالی باز داشتین حتمن بپرسین

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
منم يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم

ليسانس تكنولوژي نرم افزار دارم الان چندين ساله گرافيستم

فقط مي خوام از ايران برم از لحاظ مادي نهايت ميتونم ٤٠ تومن بدون خراب كردن پل هاي اينجا با خودم ببرم
راهي هست براي رفتن به يه كشور به درد بخور به بهانه ادامه تحصيل
زبانم اصلا خوب نيست بيشترين مشكلم زبانه شنيده بودم برخي دانشگاه ها مثل هند توي يكي دو ترم نهايت زبان را در حد ٣ سال كار توي ايران جلو ميبرند

يكم راهنماييم ميكنيد

ببخشيد اگر سوالم در تاپيك غير مرتبطه

سلام عزیز

بهتره اول نمره زبان بگیری رفیق عزیز متاهلی؟؟؟مشکل خدمت ندارید؟؟؟؟ترجیح میدید اروپا تحصیل کنید یا امریکا؟؟؟مدارکتون اماده هست؟؟

rabdevali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام معذرت که اینقدر سوال می کنم من.
اطلاعات راجع به دانشگاه هیدلبرگ heidelberg آلمان رو میشه بهم بدینظ دقیقا چه مدارکی می خواد ؟ deadline کی هست؟ کورس زبان داره برای خارجی ها ؟ به زبان آلمانی تدریس میشه راستی.
هزینه زندگی و هزینه دانشگاه چقدره و این که شهرش چجوریه. با عرض معذرت و تشکر زیاد

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام .
تحصیل در اروپا یا آمریکا میشه طوری باشه که هم زمان کار کنی و هزینه هات رو هم در بیاری؟ ( نوع کار مهم نیست، حتی کار ِ پست )

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سلام .
تحصیل در اروپا یا آمریکا میشه طوری باشه که هم زمان کار کنی و هزینه هات رو هم در بیاری؟ ( نوع کار مهم نیست، حتی کار ِ پست )

بلی چرا که نشه
ما یکی از آشناهامون با روزی 4 ساعت پخش بستنی درآمد متوسطی داره و دانشگاه اش رو میگذرونه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سلام عزیز

بهتره اول نمره زبان بگیری رفیق عزیز متاهلی؟؟؟مشکل خدمت ندارید؟؟؟؟ترجیح میدید اروپا تحصیل کنید یا امریکا؟؟؟مدارکتون اماده هست؟؟

مجردم
مدارك چي مي خواد ؟ مدارك دانشگاهيم هست پاس هم دارم
معافيت پزشكي دارم

هرجا حز ايران كه پول كمتري بخواد و بتونم زندگي خوبي داشته باشم
زبانم صفره در حد درس هاي دانشگاه اينجام نمي تونم زبان بخونم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام معذرت که اینقدر سوال می کنم من.
اطلاعات راجع به دانشگاه هیدلبرگ heidelberg آلمان رو میشه بهم بدینظ دقیقا چه مدارکی می خواد ؟ deadline کی هست؟ کورس زبان داره برای خارجی ها ؟ به زبان آلمانی تدریس میشه راستی.
هزینه زندگی و هزینه دانشگاه چقدره و این که شهرش چجوریه. با عرض معذرت و تشکر زیاد

سلام عزیز خواهش میکنم

دانشگاه heidelberg با رتبه 73 جهان در شهر heidelberg قرار گرفته

هزینه تحصیل در سال 1500 دلار هست

هزینه زندگی در این شهر 1000 دلار در ماه

سایت دانشگاه

Startseite

هر سوالی دارید میتونید مستقیم از قسمت دانشجوییان خارجی بپرسید

International Relations Office/
International Students Office
Seminarstrasse 2
69117 Heidelberg
Phone: +49 6221 54-5454
[email protected]

All contacts at a glance

برای اطلاع از ددلاین
Termine und Fristen

برای اپلای انلاین به این صفحه برو

Applying for Winter Semester 2012/13

من وقت نکردم تمام بخونم ببینم چی نوشته تو سایتش اما برای لیسانس زبان المانی میخواد شما میتونی به صفحه زیر بری و تمامن اطلاعات مورد نظر بخونی
Admission Requirements
Knowledge of German

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام .

سلام عزیز

تو بیشتر کشورهای اروپایی تحصیل همزمان با کار میشه اما تو امریکا فقط در صورت گرفتن اجازه از دولت امریکا میتونی کار کنی که این امر هم مستلزم به اثبات رسوندن ناتوانی در پرداخت هزینه های تحصیل هست که شرایط خاصی داره که اگر لازم باشه توضیح میدم ولی کار غیرقانونی (منظور رد نشدن بیمه) میشه انجام داد تا موقعی که دولت متوجه نشود

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مجردم
مدارك چي مي خواد ؟ مدارك دانشگاهيم هست پاس هم دارم
معافيت پزشكي دارم

هرجا حز ايران كه پول كمتري بخواد و بتونم زندگي خوبي داشته باشم
زبانم صفره در حد درس هاي دانشگاه اينجام نمي تونم زبان بخونم

خوبه عزیز

مدارک ترجمه رسمی دانشنامه و ریزنمرات به همراه تایید مالی + نمره زبان + یه سری مدارک ثانویه مثل SOP و CV و3 تا توصیه نامه از استاد وجود مدارک ثانویه در الویت قرار نداره اما ممکنه بعضی از دانشگاه ها گیر بدن

شما اگه پول نمیتونی زیاد هزینه کنی باید برای یکی از کشورهای فنلاند اتریش فرانسه المان که دانشگاه های رایگان دارند پذیرش بگیری با گرفتن پذیرش و گرفتن ویزا راحت به کشور مورد نظر میری و همزمان با تحصیل کار هم میتونی بکنی و بعد تحصیل هم با پیدا کردن کار میتونی موندگار بشی

کشور هم باید خودت انتخاب کنی باید ببینی با کدوم شرایط میتونی زودتر سازگار بشی
سوالی بود در خدمتم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من 4 سال پیش ، رتبه المپیاد کامپیوتر کشوری داشتم که سر موضوع ندادن ویزا ( آمریکا ) نتونستم برم

می تونم از این برای پذیرش استفاده کنم ؟ با این که زمان زیادی گذشته ( توا نستن ! اون زمان شد ، ولی به دلایل مسائل خانوادگی نشد )

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام
تو مسکو بانک ایرانی وجود داره ؟ آیا از ایران میشه پول واریز کرد ؟
13182831101.gif

بالا