• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
دوست گرامی
من مدرک فنی حرفه ای 2800 ساعته دارم
برادرم هم مقیم استرالیا
شما کجا رو پیشنهاد میکنین ؟ استرالیا یا اروپا ؟
چطور برم ؟
مدرک فعلیم هم دیپلم
سابقه کار هم خوب دارم - 6-7 سال البته بدون سابقه بیمه
ممنون میشم کمکم کنی ازین خراب شده برم بیرون :(

سلام عزیز

ایا شما سرمایه هم داری؟؟؟؟مجرد هستید؟؟؟سنتون؟؟؟

سرمایه خاصی ندارم .
مجرد
سن متولد 1364

سلام عزیز

بهتره با بردارتون صحبت کنید برای استرالیا
سریعترین راه هم تحصیلی هست فقط هزینه سال اول میخواد که الان داشته باشی حدود 20000 دالار میخواد با ویزای تحصیلی بری و بعد با کمک برادرت موندگار بشی اگه ایشون نمیتونه برات کاری کنه بهترین راه برای شما کشورهای اسکاندیناوی هست
حالا تصمیم با خودت هست

سوالی بود در خدمتم

دوست گرامی
یعنی مدرک فنی حرفه ایم ، سابقه کاری که بدون بیمه است و سوم اینکه اگه یه شرکت در زمینه کاری خودم ازونجا اسپانسرم بشه ، بازم اینا کمکم نمیکنه ؟
موارد فوق بدرد نمیخوره ؟ :(

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
پ.خ دادم خدمتتون

پاسخ دادم عزیز

اگر سوالی داشتین تو تاپیک اصلی هم مطرح کنید تا بقیه دوستانی که شرایط مشابه دارند بتونند استفاده کنند
ممنون میشم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من 4 سال پیش ، رتبه المپیاد کامپیوتر کشوری داشتم که سر موضوع ندادن ویزا ( آمریکا ) نتونستم برم

می تونم از این برای پذیرش استفاده کنم ؟ با این که زمان زیادی گذشته ( توا نستن ! اون زمان شد ، ولی به دلایل مسائل خانوادگی نشد )

سلام دوست عزیز

چرا دوست عزیز ؟؟؟مشکل چی بود؟؟؟فامیل داشتین تو امریکا؟؟؟؟چرا ویزاتون رد کردند؟؟؟برای کدوم دانشگاه و ایالت اقدام کرده بودید!!!

رفیق یکم از شرایط حال حاضرت بگو تحصیلات و کار و سن و.....

چرا نتونید اقدام کنید رفیق یکم اطلاعات بیشتر بدید تا بتونم راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
تو مسکو بانک ایرانی وجود داره ؟ آیا از ایران میشه پول واریز کرد ؟
13182831101.gif

سلام عزیز

خوبی؟؟؟عزیز بلاخره دانشگاه جواب داد به شما؟؟؟نامه پذیرش فرستاد سفارت یا نه؟؟!!!

والا شما میخوای به اونجا پول حواله کنی یا برعکسش هست؟؟؟

بانک ملی وجود داره عزیز
فقط یه مطلبی بگم بانک های ایرانی در خارج از ایران به هیچ عنوان پول ایر انی تبدیل به پول رایج اون کشور نمیکنند یعنی پول ببری بخوای تبدیل کنی نمیکنند اینو به عینه خودم تو چنتا کشور دیدم

این کارها رو تو ان شعبه انجام میدن

مير بيزينس بانك مسكو آماده ارائه كليه خدمات بانكي از قبيل صدور، قبول و ابلاغ و معامله انواع اعتبارات اسنادي، صدور انواع ضمانتنامه بانكي و قبول و يا صدور ضمانتنامه متقابل، انجام حواله‌هاي اشخاص، انجام حواله‌هاي بين بانكي به اسعار مختلف، اعطاي وام و تسهيلات به اشخاص حقيقي و حقوقي، افتتاح حساب براي اشخاص حقوقي (مقيم و غيرمقيم و به ارز محلي و خارجي) و ساير خدمات بانكي مي‌باشد.

ادرس بانک
RUSSIAN FEDERATION

CLOSED JOINT STOCK COMPANY

“BANK MELLI IRAN”

WHOLLY-OWNED SUBSIDIARY

No. 9/1, MASHKOVA St.i

a105062 MOSCOW

صفحه مورد نظر
http://www.bmi.ir/(S(qp5vv03wmv54sx...hEn.aspx?bid=34&AspxAutoDetectCookieSupport=1

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام عزیز
خوبی؟؟؟عزیز بلاخره دانشگاه جواب داد به شما؟؟؟نامه پذیرش فرستاد سفارت یا نه؟؟!!!
والا شما میخوای به اونجا پول حواله کنی یا برعکسش هست؟؟؟
بانک ملی وجود داره عزیز
فقط یه مطلبی بگم بانک های ایرانی در خارج از ایران به هیچ عنوان پول ایر انی تبدیل به پول رایج اون کشور نمیکنند یعنی پول ببری بخوای تبدیل کنی نمیکنند اینو به عینه خودم تو چنتا کشور دیدم

سلام حامد جان
آره جواب دادن و گفتن تا 4 سپتامبر نامه پذیرش رو میفرستن . تا الان داشتن مدارک رو بررسی میکردن و من جز پذیرفته شدگان قرار گرفتم
میخوام از اینجا یه حساب ارزی باز کنم و مقداری پول درش ذخیره کنم تا اونجا بتونم ازش استفاده کنم خودش هم نوع ارز رو روبل انتخاب کنم میشه اینطوری ؟ یا حتما باید برم تو اون بانک حساب باز کنم ؟ الان نگاه کردم شعبه بانک ملی تو مسکو اسمش مير بيزينس بانك مسكو هست فقط میترسم حساب رو ببندن سر این قضیه تحریم .
نظر شما چیه ؟
راستی نامه پذیرش اومد میتونم برای گرفتن ارز دانشجویی اقدام کنم ؟
ممنون
13182831101.gif

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست گرامی
یعنی مدرک فنی حرفه ایم ، سابقه کاری که بدون بیمه است و سوم اینکه اگه یه شرکت در زمینه کاری خودم ازونجا اسپانسرم بشه ، بازم اینا کمکم نمیکنه ؟
موارد فوق بدرد نمیخوره ؟ :(

سلام عزیز
متاسفانه با داشتن سابقه کاری بدون بیمه به مشکل برمیخوره اینم به دلیل اینکه ایرانی ها یه سری کارهای قبلن انجام دادن (جعل سابقه کاری) از این قبیل کارها باعث شده که حتمن ازتون همزمان سابقه بیمه هم بگیرند اگر شما بتونی دعوت نامه کاری بگیری که شرایط برای اقدام کردن بهتر میشه اما تو لیست رشته های مورد نیاز استرالیا که جدیدن مهرفی شده یه سری بزن ببینید!!!!مدارک فنی حرفه ای نمیدونم چه امتیازی میتونند بگیرند

اینم سایت اداره مهاجرت استرالیا
Department of Immigration & Citizenship
Skilled Independent (subclass 189) visa

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان
آره جواب دادن و گفتن تا 4 سپتامبر نامه پذیرش رو میفرستن . تا الان داشتن مدارک رو بررسی میکردن و من جز پذیرفته شدگان قرار گرفتم
میخوام از اینجا یه حساب ارزی باز کنم و مقداری پول درش ذخیره کنم تا اونجا بتونم ازش استفاده کنم خودش هم نوع ارز رو روبل انتخاب کنم میشه اینطوری ؟ یا حتما باید برم تو اون بانک حساب باز کنم ؟ الان نگاه کردم شعبه بانک ملی تو مسکو اسمش مير بيزينس بانك مسكو هست فقط میترسم حساب رو ببندن سر این قضیه تحریم .
نظر شما چیه ؟
راستی نامه پذیرش اومد میتونم برای گرفتن ارز دانشجویی اقدام کنم ؟
ممنون
13182831101.gif

عالیه پس داره کارها خوب پیش میره ایشالله زودتر ویزا بگیری وبه هدفت برسی
والا چی بگم ک متاسفانه هیچ چیزیتو ایران حساب کتاب نداره نمیشه برنامه ریزی بلند مدت کرد به نظرم با محمد صحبت کن ایشون چون اونجا هستند از شرایط بیشتر اطلاع دارند و بهتر کمک میکنند چون ایشون هم از ایران پول حواله میکنه راه و روشش دقیق میدونند!!!

بله نامه اومد یه نسخه مهر شده از سفارت روسیه باید ببری وزارت علوم البته قبلش تو سایت نشا باید ثبت نام کنی و وقت بگیری بعیدمیدونم به ترم اولت برسه چون جدیدن بازی درمیارن اگر هم بدند یه مدتی طول میکشه ممکنه خانوادت بعد اینکه شما رفتی اواسط ترم اول برند دنبال کارها

فقط اگر موفق شدی بگیری خبر بده که بقیه دوستان هم مطلع بشند

ممنون عزیز

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
عالیه پس داره کارها خوب پیش میره ایشالله زودتر ویزا بگیری وبه هدفت برسی
والا چی بگم ک متاسفانه هیچ چیزیتو ایران حساب کتاب نداره نمیشه برنامه ریزی بلند مدت کرد به نظرم با محمد صحبت کن ایشون چون اونجا هستند از شرایط بیشتر اطلاع دارند و بهتر کمک میکنند چون ایشون هم از ایران پول حواله میکنه راه و روشش دقیق میدونند!!!
بله نامه اومد یه نسخه مهر شده از سفارت روسیه باید ببری وزارت علوم البته قبلش تو سایت نشا باید ثبت نام کنی و وقت بگیری بعیدمیدونم به ترم اولت برسه چون جدیدن بازی درمیارن اگر هم بدند یه مدتی طول میکشه ممکنه خانوادت بعد اینکه شما رفتی اواسط ترم اول برند دنبال کارها
فقط اگر موفق شدی بگیری خبر بده که بقیه دوستان هم مطلع بشند
ممنون عزیز

آره خدایی خیلی وقت بود دنبالش بودم که از این کشور برم و راحت بشم . متاسفانه هدف خیلی از دانشجو ها شده .
پس من با ایشون یه مشورتی میکنم آیدیشون رو هم لطف کردید و بهم دادید
به روی چشم حتما نتیجه ارز دانشجویی رو میگم به احتمال زیاد تا سه هفته نهایت 4 هفته مشخص بشه
ممنون
13182831101.gif

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آره خدایی خیلی وقت بود دنبالش بودم که از این کشور برم و راحت بشم . متاسفانه هدف خیلی از دانشجو ها شده .
به روی چشم حتما نتیجه ارز دانشجویی رو میگم به احتمال زیاد تا سه هفته نهایت 4 هفته مشخص بشه
ممنون
13182831101.gif

ممنون رفیق فقط یادت باشه الان هم میتونی بری تو سایت نشا ثبت نام کنی

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون
13182831101.gif

برای ارز دانشجویی اگر خودتون قبل از رفتن میخواید بگیرید باید حتما ویزا دستتون باشه ! میری سایت نشا ودارک مورد نیاز (ویزا - پذیرش - عکس و کارت ملی و...) رو اپلود میکنی اونا بریا بانک نامه میدن !

اگر رفتی اونور هم باید گواهیی اشتغال به تحصیل تایید شده توسط سفارت ایران در روسیه رو بفرستی اینجا برای خانوادت تا اونا بتونن بگیرن !

الان 1 ماهه که تقریبا هیچ بانکی ارز دانشجویی نمیده مگر اینکه پارتی کلفت در بانک داشته باشید ! خیلی مسخره شده !

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
برای ارز دانشجویی اگر خودتون قبل از رفتن میخواید بگیرید باید حتما ویزا دستتون باشه ! میری سایت نشا ودارک مورد نیاز (ویزا - پذیرش - عکس و کارت ملی و...) رو اپلود میکنی اونا بریا بانک نامه میدن !
اگر رفتی اونور هم باید گواهیی اشتغال به تحصیل تایید شده توسط سفارت ایران در روسیه رو بفرستی اینجا برای خانوادت تا اونا بتونن بگیرن !
الان 1 ماهه که تقریبا هیچ بانکی ارز دانشجویی نمیده مگر اینکه پارتی کلفت در بانک داشته باشید ! خیلی مسخره شده !

ممنون رضا جان
متاسفانه گفتن حداکثر تا 4 سپتامبر پذیرش رو میفرستن این طوری که جویا شدم سفارت روسیه یه هفته ای ویزا میده نهایت بتونم تا سه هفته ارز دانشجویی بگیرم حالا اونم اگه بدن . اگه از شانس من باشه لغو میکنن .
ببینیم چی میشه
ممنون
13182831101.gif

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
حامد جان خسته نباشی در مورد تحصیل در فنلاند و اتریش میتونی توضیح بدی ؟
هزینه زندگی و هزینه تحصیل و پزیرشو زبان و.....
مرسی

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازم سلام و ممنون از راهنمایی های مفید شما . سایت applyabroad رو دیدم و خیلی کمک کرد . یه سری اطلاعات و راهنمایی ها راجع به نروژ می خوام هزینه زندگی و تحصیل و... ممنون میشم در این مورد هم کمک کنید . یه سوال دارم نامزد من هم می خواد برای لیسانس معماری اقدام کنه البته در حال حاظر کارشناسی ارشد در یک رشته علوم انسانی داره ولی علاقه ای به ادامه تحصیل در این رشته رو نداره در واقع سوالم اینه که ما میتونیم جدا جدا واسه یه کشور مقصد اقدام کنیم یا اینکه ایشون میتونه با من بیاد وبعد اونجا اقدام کنه ؟ یه سوال دیگه هم که دارم اینه که آیا رابطه مشخص و قوی باید بین رشته لیسانس در اینجا و چیزی که اونجا واسه ارشد می خوای بخونی باید وجود داشته باشه ؟ به طور نمونه توی دانشگاه NTNU نروژ رشته ای به اسم مهندسی عمران یا ساختمان وجود نداره ولی توی رشته های ارشدش 2تا گرایش وجود داره که نزدیک به گرایش های همین رشته در ایرانه یکیش مهندسی سواحل و سازه های دریایی هست و یکیشم مدیریت پروژه که البته دومیش زیر مجموعه رشته های مدیریت اون دانشگاه بود . اگه ممکنه در این زمینه هم راهنمایی کنید . باز هم ممنونم از لطف شما .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان خسته نباشی در مورد تحصیل در فنلاند و اتریش میتونی توضیح بدی ؟
هزینه زندگی و هزینه تحصیل و پزیرشو زبان و.....
مرسی

سلام عزیز ممنون

والا اتریش و فنلاند جز کشورهایی هستند که هنوز بیشتر دانشگاه هاشون رایگانه هزینه تحصیلی نداره .اما شما تو هر دو کشور بخوای زندگی کنی باید هزینه زندگی خودت پرداخت کنی تو شهر های بزرگ ماهانه باید 1000 تا 1500 دلار هزینه کنی!!!!
شرایط اب و هوایی هم تو صفحات قبل توضیح دادم اتریش به مراتب بهتر از فنلاند هست
در مورد پذیرش متاسفانه دانشگاه های اتریش از شما مدرک قبولی تو کنکور ایران در مقطعی که میخواید از اون کشور پذیرش بگیرید میخواد قانون مسخره ای دارند!!!
من نمیدونم شما برای چه مقطعی میخوای اپلای کنی؟؟
دانشگاه خاصی مد نظرت هست؟؟بعضی از دانشگاه های فنلاند تو صفحات قبل معرفی کردم اما اگه اتریش هم بخوای معرفی میکنم

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
شما میتونید جدا جدا اقدام کنید و این راه شاید بهتر باشه چون شنیدم جدیدن برای ویزای همراه بعضی کشورها بازی درمیارند اما اینطور نیست که نتونید اصلن بگیرید بهتره با هم اقدام کنید که مشکلی پیش نیاد!!!

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
ماشالله اینجا همه میخوان برن خارج و به قول خودشون خارجه رفته هستن
آخه دوست عزیز واسه کی داری پز میدی؟ مگه خارج رفت ن به همین سادگی هاس؟ که شما اراده کردی فرداش بری؟
واقعا بعضی ها آدم رو .... فرض میکنن

moein_tania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خوب هستید.من یه سوالی داشتم که چطوری میشه کردیت کارت تهیه کرد؟
مراحلش سخته؟
از کدوم بانک؟چقدر هزینه داره؟
معمولا برای هر فرم اپلیکیشن که برای دانشگاههای آمریکا باید بفرستم،چقدر باید بابت اپلیکیشن فی پرداخت کنم؟
ممنون از راهنماییهای قبل و آتیتون.

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
salam, mikhastam america pezeshki bkhoonam, oonja ashna ham daram, sarmaye ziad nadaram, mitoonid darbare hazinehash y meghdari bm tozih bdid?? az doostam k pezeshki mikhoone porsidam goft 2 sal college va 2 sal ham uni mikhoone, va inke man varede america besham bara tahsil bad az 1sal citizen misham??

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بالا