• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام رفیق شما اصلا سوال منو نه خوندین سرمایه براچی؟؟؟ میخوام تو شرکت خوصصی تو اون کشورا که گفتم کارکنم میمونه هزینه ی زندگی ماهیانه و گرین کارت و اقامت اگر شد تحصیل هم کنم اما خیلی میتونید با این چیزا که گفتم راهنماییم کنید یا ناقصه نمیشه؟؟؟ممنون دی:D

سن 23

فوق دیپلم کامپوتر دانشگاه ازاد

مدرک سخت افزار نرم افزار

تخصص گرافیک کامپوتری

مجرد

سرمایه دارم اما اندازش الان مشخص نشده...
خوب کار رو الان سراغ دارید اونجا ؟ یعنی کسی هست که براتون جاب افر بفرسته و حاضر بشه اسپانسر بشه برای شما ؟

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
y daneshgahe free k zabane english bashe va pezeshki dashte bashe va niazi nabashe too konkoore sarasari ghabool shode basham b man moarefi konid. mersi

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
خوب کار رو الان سراغ دارید اونجا ؟ یعنی کسی هست که براتون جاب افر بفرسته و حاضر بشه اسپانسر بشه برای شما ؟

ممنون بعضی از شرکتا توسط واست که این شرکتای جویای کار در خارج از کشور هست اینکارو میکنن نمیدونم میشه اعتماد کرد یانه یهشون؟؟؟ اما خیلی سخته ...

من میخوام کارو بگیرم بعد برا کار برم اونجا زندگی کنم چه راهایی راحت تره برم تو دانشگاه ازاد اون کشورا که گفتم بعد چه طور میشه اقامت گرفت میشه رفت تو یه شرکتی درخواست کار دادو کارکنی هم زندگی لطفا راهنمایی کنید چیزه سختی نپرسیدم ممنونم....

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ممنون بعضی از شرکتا توسط واست که این شرکتای جویای کار در خارج از کشور هست اینکارو میکنن نمیدونم میشه اعتماد کرد یانه یهشون؟؟؟ اما خیلی سخته ...

من میخوام کارو بگیرم بعد برا کار برم اونجا زندگی کنم چه راهایی راحت تره برم تو دانشگاه ازاد اون کشورا که گفتم بعد چه طور میشه اقامت گرفت میشه رفت تو یه شرکتی درخواست کار دادو کارکنی هم زندگی لطفا راهنمایی کنید چیزه سختی نپرسیدم ممنونم....

هیچوقت به هیچکس نمیشه 100 درصد اعتماد کرد !البته هستن شرکت هایی که سابقه خوبی دارن ! مثلا من الان میشناسم شرکت معتبری رو که جاب افر و ویزای کار امریکا برای شما میگیره ولی 30 هزار دلار هم میگیره ازتون ! البته یه روزمه نسبی باید داشته باشید
========================
ببین شما برای اینکه پات برسه اونجا نیاز به ویزا داری !!!!

حالا برای ویزا 2 تا راه داری !
1. از اینجا ویزای دانشجویی بگیری و بری اونجا و درس بخونی و بعد از تحصیل دنبال کار باشی ! اگرم برسی اونجا درس رو بیخیال شی و بگی حالامیخوام کار کنم با اردنگی میندازن بیرون ! البته همیشه راه های غیر قانونی هست ولی قانونیش اینه که پرتت میکنن بیرون اگه وسطش درست رو ول کنی !
در ضمن کار همزمان با تحصیل فقط 18 ساعت در هفته ( شکورای مختلف فرق میکنه و لی همشون همین حدودن ) حق کار دارید ! یعضی جاها هم اصلا حق کار ندارید یا فقط حق کار در دانشگاه دارید !

2.ویزای کاری بگیری و برید ! یعنی شرکتی در کشور مقصد باید برای شما جاب افر بفرسته و اسپانسر شما بشه و بتونه دولتشون رو هم متقاعد کنه که به حضور شما نیاز مبرم داره ! اون موقع سفارت پس از مراحل اداریش برای شما ویزای کار صادر میکنه !

گرفتن اقامت دائم هم که داستان خودش رو داره ! کشور تا کشور فرق میکنه ولی اصولش اینه که شما باید چند سال ( کشور تا کشور فرق میکنه ! 3 تا 10 سال ) ویزاتون رو در اون کشور تمدید کنید ( حالا یا کاری یا تحصیلی ) تا بتونید درخواست اقامت بدید ! تحصیل رو هم هر 1 سالشو 6 ماه حساب میکنن ! البته دکتری هر 1 سالش همون 1 سال محصوب میشه !

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من از دوستان که تو پیغام خصوصی پ.خ زدم درخواست دارم اگر امکانش هست تو تاپیک اصلی سوال هاشونو مطرح کنند اینجا بهتر و سریعتر به جواب ها میرسند

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بچه ها کسی جواب مارو نمیدون ممنون میشم کمک کنید....

سلام برا استرالیا میخوام برا کار اگر تحصیلم شد میرم که گفتین جزء گرونترین کشوراست کلا برا تخصصم میخوام برا کار بعد گیرین کارت و اقامت بگیرم میتونم چقدر هزینش میشه کجا بهتر من استرالیا مدم بود چون ارزونه اقامت و گرین کارت...

توی اینکشور هاهم اشنا و فامیل دارم الانم دختر داییم انگلیسه درس میخونه 1 ساله فوق لیسانس گرفته میخواد برا دکترا بره کانادا چون بهترین دانشگاه رشتش اونجاست....المان - هلند - امریکا - کانادا هم اشنای نزدیک داریم کانادا خوراک رشتمه اما خیلی خیلی گرونه....

بله نمره دانشگاه هست 20 شدم یا چیزه دیگیه رو میگید تافل هم میخوام برم بگیرم بعد برم کار درستیه؟؟؟نه نشد ازدواج کنم مجردم 23 سالمه الان...

ممنون از راحنماییتون هدفم جدیه اگر راهنماییم کنید ممنون میشم...

عزیز شما اول باید نمره زبان بگیری چه بخوای از طریق کاری بری چه تحصیلی به این نمره نیاز هست
این خوبه هدفت جدیع و تصمیم قطعی گرفتی اما بدون مشکلات حال حاضر ایران چندین برابر شده نسبت به پارسال الان شرایط زیاد خوب نیست چه برای تحصیلی رفتن چه برای نوع دیگه حتمن باید برنامه ریزی درستی انجام بشه
تو صفحات قبل برخی از دانشگاه های کانادا استرالیا امریکا معرفی کردم چک کنید ببینید هزینه تحصیل و زندگی چقدر هست!!!

سوالی هست در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام رفیق شما اصلا سوال منو نه خوندین سرمایه براچی؟؟؟ میخوام تو شرکت خوصصی تو اون کشورا که گفتم کارکنم میمونه هزینه ی زندگی ماهیانه و گرین کارت و اقامت اگر شد تحصیل هم کنم اما خیلی میتونید با این چیزا که گفتم راهنماییم کنید یا ناقصه نمیشه؟؟؟ممنون دی:D

سن 23

فوق دیپلم کامپوتر دانشگاه ازاد

مدرک سخت افزار نرم افزار

تخصص گرافیک کامپوتری

مجرد

سرمایه دارم اما اندازش الان مشخص نشده...

بله خوندم عزیز اینو پرسیدم چون شما اگر که به فرض شما برای کاری هم بخوای بری باید یه مقدار پول اولیه داشته باشی که بتونی خودتو چند ماه اول نگه داری
شما دعوت نامه دارید از اون کشور جابر افر دارید؟؟؟چقدر مطمئن هستید که اوکی میشه؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
y daneshgahe free k zabane english bashe va pezeshki dashte bashe va niazi nabashe too konkoore sarasari ghabool shode basham b man moarefi konid. mersi

برای کدوم کشور؟؟؟ از اون کشورهایی که دانشگاه رایگان دارن و معرفی کردم انتخاب کردید؟؟؟

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
ageam free nist hazineye salianasho begid
darbare pezeshki italya va majarestan y tozihi bedid

Last edited:

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
بله خوندم عزیز اینو پرسیدم چون شما اگر که به فرض شما برای کاری هم بخوای بری باید یه مقدار پول اولیه داشته باشی که بتونی خودتو چند ماه اول نگه داری
شما دعوت نامه دارید از اون کشور جابر افر دارید؟؟؟چقدر مطمئن هستید که اوکی میشه؟؟؟

ممنون من هیچی ندارم دارم برسی میکنم گفتم فامیل اشنا دارم برام دعوت نامه بفرسته اما دارم همه جورشو امتحان میکنم ممنون میشم کمکم کنید....

ببین گرین کارت استرالیا 10000 دلاره میشه هزینه اقامت گرفتن تو کشورای زیرو بگی بهم برای کارو زندگی ممنون....

استرالیا - کانادا - المان - اروپا - هلند

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
دوستان برای کار در هلند باید چه شرایطی داشته باشم؟ فامیل هم اونجا دارم که خودش اقامت دائم داره و شهروند هلند محسوب میشه. ایشون چه کاری میتونن برام بکنن؟
میتونه برای گرفتن ویزای کاری از شرکت یا کارخانه ای برای من تلاش کنه؟ نتیجه میده؟
نهایتا من میخوام اونجا موندگار بشم.

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
خوبه والا کسایی که هیچی ندارن همه واسه ما میخوان برن خارج
حتما موفق میشین

AMD_ATI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من میخوام واسه زندگی و تحصیل برم آلمان باید حداقل ماهی چقدر واسه اونجا داشته باشم آیا میشه کار پیدا کرد اونجا ممنون میشم راهنماییم کنی..............

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ageam free nist hazineye salianasho begid
darbare pezeshki italya va majarestan y tozihi bedid

درمورد مجارستان پیشنهاد نمیدم توضیحی هم نمیدم اما در مورد ایتالیا دانشگاه ها هزینه زیادی به نسبت کشورهای مشابه ندارند هزینه تحصیل و زندگی تو صفحات قبل توضیح داده شده هست میتونی چک کنی
پیشنهادم دانشگاه هلسينكي هست که هزینه تحصیل هنوز رایگان هست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام من میخوام واسه زندگی و تحصیل برم آلمان باید حداقل ماهی چقدر واسه اونجا داشته باشم آیا میشه کار پیدا کرد اونجا ممنون میشم راهنماییم کنی..............

سلام عزیز

تو صفحات قبل توضیحاتی در مورد دانشگاه های المان و زندگی داده شده لطفن چک کنید و اگر سوالی داشتید بپرسید ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بورس برای چه مقطعی عزیز؟؟؟الان بیشتر کشورها از مقطع دکترا بورس میکنند متاسفانه حتی مستر هم داره برای بورس کنارگذاشته میشه

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
درمورد مجارستان پیشنهاد نمیدم توضیحی هم نمیدم اما در مورد ایتالیا دانشگاه ها هزینه زیادی به نسبت کشورهای مشابه ندارند هزینه تحصیل و زندگی تو صفحات قبل توضیح داده شده هست میتونی چک کنی
پیشنهادم دانشگاه هلسينكي هست که هزینه تحصیل هنوز رایگان هست

dooste man in daneshgah aslan medicine nadare!! moshkele man ine k jkonkoor ghabool nashodam, hazine tahsilesham kam bashe ya free.

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام میشه هزینهی گرفتن گرین کارت برای زندگی در کشور هارو بگید یا جایی هست بریم بخونیم....

کشور استرالیا چقدره؟؟؟نظرتون در مورد این کشور برای زندگی چیه؟؟؟

بالا