ممنون بعضی از شرکتا توسط واست که این شرکتای جویای کار در خارج از کشور هست اینکارو میکنن نمیدونم میشه اعتماد کرد یانه یهشون؟؟؟ اما خیلی سخته ...
من میخوام کارو بگیرم بعد برا کار برم اونجا زندگی کنم چه راهایی راحت تره برم تو دانشگاه ازاد اون کشورا که گفتم بعد چه طور میشه اقامت گرفت میشه رفت تو یه شرکتی درخواست کار دادو کارکنی هم زندگی لطفا راهنمایی کنید چیزه سختی نپرسیدم ممنونم....
هیچوقت به هیچکس نمیشه 100 درصد اعتماد کرد !البته هستن شرکت هایی که سابقه خوبی دارن ! مثلا من الان میشناسم شرکت معتبری رو که جاب افر و ویزای کار امریکا برای شما میگیره ولی 30 هزار دلار هم میگیره ازتون ! البته یه روزمه نسبی باید داشته باشید
========================
ببین شما برای اینکه پات برسه اونجا نیاز به ویزا داری !!!!
حالا برای ویزا 2 تا راه داری !
1. از اینجا ویزای دانشجویی بگیری و بری اونجا و درس بخونی و بعد از تحصیل دنبال کار باشی ! اگرم برسی اونجا درس رو بیخیال شی و بگی حالامیخوام کار کنم با اردنگی میندازن بیرون ! البته همیشه راه های غیر قانونی هست ولی قانونیش اینه که پرتت میکنن بیرون اگه وسطش درست رو ول کنی !
در ضمن کار همزمان با تحصیل فقط 18 ساعت در هفته ( شکورای مختلف فرق میکنه و لی همشون همین حدودن ) حق کار دارید ! یعضی جاها هم اصلا حق کار ندارید یا فقط حق کار در دانشگاه دارید !
2.ویزای کاری بگیری و برید ! یعنی شرکتی در کشور مقصد باید برای شما جاب افر بفرسته و اسپانسر شما بشه و بتونه دولتشون رو هم متقاعد کنه که به حضور شما نیاز مبرم داره ! اون موقع سفارت پس از مراحل اداریش برای شما ویزای کار صادر میکنه !
گرفتن اقامت دائم هم که داستان خودش رو داره ! کشور تا کشور فرق میکنه ولی اصولش اینه که شما باید چند سال ( کشور تا کشور فرق میکنه ! 3 تا 10 سال ) ویزاتون رو در اون کشور تمدید کنید ( حالا یا کاری یا تحصیلی ) تا بتونید درخواست اقامت بدید ! تحصیل رو هم هر 1 سالشو 6 ماه حساب میکنن ! البته دکتری هر 1 سالش همون 1 سال محصوب میشه !